Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/gazdasag/2024/04/26/gazdasag-bank-otp-csanyi-sandor-kozgyules-terjeszkedes-felvasarlas/ ... (2024.04.26. 17:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.07.13. 08:00 Fabius

Borkai Rambó és egyéb kivételek

Címkék: fidesz orbán viktor járai zsigmond borkai zsolt törvénykezés kivételek

Kivétel erősíti a szabályt - tartja a mondás. De, hogy a törvénykezést is ez a gyönyörű passzus jellemezze, ahhoz el kellett jönnie a NERNENYI nyilatkozat-rendszer országának.

Bár Rogán Antal havashenriki magasságba képezte magát törvényalkotás terén, mégis olyan érzése van az embernek, hogy nem jogászok, hanem verbális lakatosok szövegezik a kötelezőt.
Ide egy kisebb kaput, oda egy nagyobbat a jogalkotó és a pártkatonák igénye szerint. Ne szarozzunk! - ez a jelszó, szabjuk testre a törvényeket! Le kell dönteni a hülye tabukat, amik szerint nem lehet egy emberre törvényt alkotni! Pedig há'dehogynem, mutatom: - mi leszel te Ildikém, szívem, APEH elnök? Ahha, mid van hozzá, gyakorlatod, de képesítésed nincsen. Oké, akkor eltöröljük a képesítéshez kötést kinevezésed után alig egy nappal. Látjátok? Ennyi. Egyszerű ez, mint dél-afrikai hastífusszal az ágyba szarás.
 

A precedens megszületett, azóta pedig alkalmazzák gazdagon. Igaz, néha becsúszik némi malőr, mikor írni még tud a szentem de számolni már kevésbé, - legalábbis ötig már nehezen - és ex has beírja, hogy:

"a honvédség, a rendőrség és a nemzetbiztonsági szolgálatok hivatásos állományú tagjai szolgálati jogviszonyuk fennállása alatt és annak megszűnését vagy megszüntetését követő öt évig nem indulhatnak jelöltként az országgyűlési képviselők választásán, az európai parlamenti választáson, a helyi önkormányzati képviselők és a polgármesterek, valamint a kisebbségi önkormányzati képviselők választásán."

ÁááÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááá!-ordított fel nyomban Borkai Rambó, győri polgármester a fájdalomtól, abban a bizottságban, ahol éppen azt őt is mélyen érintő szöveget vizslatták:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borkai kirántotta combjából a jelképes tőrt, és a bizottságra szegezte: na, Rudik, melyiktek számol ilyen faszául?! Kinek nem megy a kivonás?? - dörrent, majd látens matektanárként igyekezett rávezetni a döbbent hallgatóságot a helyes válaszra: - mikor szereltem le? 2006-ban. Mikor akarok legközelebb választáson indulni? 2010-ben!! Akkor mi a helyes szám amit a törvénybe írni kell? Volt aki az ujjai segítségével igyekezett megoldást találni, de olyan is akadt, aki elszaladt a büfé irányába golyócskás számológépért. Kis hezitálás után, közös erővel kiszámolták, hogy a kívánt kivételt jelentő kiskapuszám a három. Hurrá. A nap kisütött újra, Borkait meg elvitték összevarratni csatában szerzett sebeit.
 

Amíg ezek itt kispályán fociztak a számokkal, a nagyfiúk sem szarral gurigáztak a gyepszőnyegen. A Hogyan Ne Fizessen Járai Bankadót csapat játszott rangadót, ellenfél nem lévén magával. Föl is tették mind a 400 milliót tétnek, aminek befizetését Járai megúszhatja, és nem tudtak veszíteni. Még arra is maradt idejük, hogy külön Zsigának szövegezzenek egy NENYI-t, amit csakis ő használhat a CIG Pannónia minden fiókjában:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezzel a lépéssel a komcsizás után a "szocik szerteszét lopták az országot" mondóka szavatossága is lejárt. Törvénybe még nekik sem volt bátorságuk iktatni, hogy a csókosok mentesülnek minden szigor és adófizetés alól. Olyan újdonság ez, amire valóban illik a forradalmi jelző. Szívből gratulálunk hozzá!

De jutott azért egy mulatságos kivételezés is tegnapra. Orbán Viktor megint addig rázta a brüsszeli pofonfát, amíg megérdemelt saller meg nem érkezett. A jegybankelnök javadalmazását ők öntötték betonba rájuk jellemző módon az I. Orbán kormány idején. Most meg leveszik garatig az akkori buzgó törvénykezést. Simor mellett foglalt állást az Európai Központi Bank, kijelentették, a pénzétől hess, azt a nagyonnagyfiúk védik az összeurópai homokozóban.
Üzentek Viktornak is:

"Az EKB nagyra értékelné, ha a Nemzetgazdasági Minisztérium a jövőben kellő módon tenne eleget az EKB-val való konzultációs kötelezettségének"Vagyis az Unió, aki nem főnöke a Kárpátok Szupermenjének a saller mellé egy kokit is kimért ajándékba, szívjóságból. Valamiért nem értékelik ezek az orbáni hadviselés finomságait. Röptetés helyett folyton kitépik a szárnyát, nem érzik, hogy mennyi energiát tárolna el teste biocelluláris mátrixában, ha nem csavarnák ki folyton kezéből a kryptonitot. Így meg csak egy színes hacukába bújt pocakos, szomorú varjúra hasonlít a büszke sas, aki elkeseredett énekével borzolja a felcsúti mező fűszálait:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én is el fogom kúrni. Kár. Kár.

5 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr812148038

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Alkotmány, személyre szabva 2010.07.13. 09:31:48

Előre jelzem: alapvetően teljesen mindegy, hogy mennyi. De nagyon nem mindegy, hogy miért és hogyan. Igen, egy újabb alkotmánymódosításról van szó, a Lex Borkairól. Egy olyan ügyről, amiről maga Borkai Zsolt tehet a legkevésbé.Történt pedig, hogy Lázár...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A képek megint nagyszerűek, viszont a Zsiga saját nyilatkozatából kimaradt egy té betű, "Lehetsz báTran tahó, nem sújt téged bankadó."
Orbán Szupermanusz képén még a Fidesz frakció is zokogva röhögne, ha merne :-D :-D

A Simor esete jó példa, hogy nagyon be lehet szopni ezt a törvénykezési gyakorlatot nekik is néhány év múlva. Több lesz a kimozdíthatatlan ember, több káder fogja kényelmesen hátradőlve szemlélni, ahogy Orbán nem csak egyszer egyszer ütögeti meg a guta, mint most.

Vicces lenne, ha nem nekünk kéne finanszírozni ezeket a csatározásokat.
sebaj, majd 4 e mulva jon a vona/t hogy elvigye a LMPvs-ra

argentina vagyunk, reloaded
Remélem, rólam soha nem fogsz képet csinálni! :)

Vajon hol vannak a többiek, hogy ily kevés a komment?
süti beállítások módosítása