Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.07.12. 08:00 Fabius

Viktor VB

Címkék: orbán viktor foci vb

Orbán Viktor a FIFA elnökének meghívására Dél-Afrikába ment, megnézni a világbajnokság döntőjét. Képzeljük el Szepi bácsi sürgetését: Viktor, jössz már?! Nélküled jelentős fociesemény döntője nem kezdődött az utóbbi 12 évben! Képzeld el, amint Webb végig leltározza a kellékeit úgymint csapatok, labda, kapuk, partjelzők, tartalék játékvezető, és Orbán Viktor. Te a mérkőzés tartozéka vagy, tartsd magad ehhez!

Miniszterelnökünk ha már elutazott nyilván összekötötte a kellemeset a hasznossal, és találkozott a helyi magyarokkal is. Felolvasott nekik a Nemzeti Együttműködés Közhelygyűjteményéből, vezetőjüket Fidesz kompatibilis személyre cserélte a következő kilenc évre, cserébe kijelentette, ha van köztük is egy Járai Zsigmond, akkor a névazonosság okán neki sem kell bankadót fizetnie. A közösségi helyiség ablakait eltakarta néhány kilógatott NENYI-vel, majd a sötétség miatt elégedetlenkedőt leintette: NENYÍgjál, ez ott marad!

Nem feledkezett el megszólalni a helyszínen tartózkodó köztévének, ahol eddigi pályafutása legviccesebb szólására ragadtatta magát. Pedig a riporter csak az után érdeklődött, kinek szurkol a döntőben? Mire Viktor ünnepélyesen meghajolt derékból, nyelvével utat tört magának az EU seggén tanyázó betyárkörték között, és lafatyolás közben nyilatkozott: dehogy szurkol ő bármelyiknek is! Hiszen mindkettő EU tagállam! Höhh és uhh! Egyformán szeressük' elvtestvéreinket mi magyarok! Csak semmi hátrányos megkülönböztetés bármelyik felé! Piha!
Mi inkább csak a támadóbb, technikásabb focit szeressük név nélkül, mert nálunk olyan 24 éve nincsen. De lesz! - kiáltotta, majd idézett a Nemzeti dalból: A magyarok istenére esküszünk, esküszünk, hogy szarok tovább nem leszünk!

Hogy is lennénk? -tette föl a kérdést önmagának, hiszen Magyarországnak eddig csak bankárkormánya volt, most már bankár labdarúgó szövetsége is van! Csányisanyi majd kineveli a brókerválogatottat, az MLSZ meg beköltözik a tőzsdepalotába. A mérkőzések kimenetelét a játékosok már úgyis a tőzsdére vitték.

Dolgai végeztével szurkerjelmezt vett magára, és felkereste vendéglátóját Szepi bácsit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vitt neki ajándékot ahogy illik, bár ez némi zavart keltett a FIFA elnök páholyában. Elsőre baseball ütőnek nézték, és azt hitték Viktor is a videóbíró miatt jött elégtételt venni. Ám miniszterelnökünk gyorsan megnyugtatta a feldúltakat, hogy ő csak az autentikus magyar vuvuzelát kívánja átadni az elnök úrnak. Büszkén mesélte, hogy a pásztorsíp eredeti dél-alföldi származású, ahol az Hungarian Betyárok ezzel hánynak fittyet az ingyenebédre. Ezt a darabot tegnapelőtt kobozta el a Dél-Alföld főispánja, Lázár János. Egy röpke bemutatót is rögtönzött, elpikulálta az Elmegyek, elmegyek jó messzire, nem leszek én senkinek terhére kezdetű dalocskát, amit Szepi bácsi rémülten, de biztató mosollyal fogadott.

Végre elkezdődött a meccs, és nem is gondolta az átlagpolgár, hogy Viktor felszólamlása lesz a legvidámabb pillanat abban a fosfelhőben, amit VB döntőnek neveztek tegnap.
Én innentől kizárólag bronzmeccset vagyok hajlandó nézni. Orbán meg legfeljebb egy nappal hamarabb utazik legközelebb, és a bronzcsata előtt is beszél.

Mert a vidám pillanatok kellenek. Neki is és nekünk is.

7 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr132145618

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbánnal melegítenek a nézők a focimeccs előtt 2010.08.26. 16:14:01

Egyórás, exkluzív interjút ad a Sport TV-nek Orbán Viktor miniszterelnök. A beszélgetést a csatorna a jövő pénteki Svédország-Magyarország Európa-bajnoki selejtező előtt adja le. A felvétel egy nappal előtte, Felcsúton készül.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbán Viktor szerint a a Dél-Afrikában élő magyarok talán jobb magyarok mint Mi vagyunk, ekkor döbbentem rá, hogy Mi nem is érdemeljük meg hőn szeretett vezérünket, önzetlenül átengedjük O.V.-t,jobb vezért a jobb magyaroknak.
"A közösségi helyiség ablakait eltakarta néhány kilógatott NENYI-vel, majd a sötétség miatt elégedetlenkedőt leintette: NENYÍgjál, ez ott marad!"

:-D :-D

Igazad van, Viktor méltán pályázhat a Legbénább PC Nyilatkozat A VB Alatt Díjra :-)
Tegnap óta rágódok rajta, hogy tényleg Csányit láttam egy pillanatra a végén ünneplő spanyolok mögött előbukkanni a lelátón, vagy képzelődtem?
@Valahol Máshol: Na, bakker, Csányinak kongattak. Kitakarta a Főnököt a képből :-D RIP Sanyi!
Amit gyurcsány csinált a buzi felvonuláson az még szarabb.. ráadásul bliccelt ott is, és szánalmasan viselkedett.
Mondanivaló lemaradt. :-((((((((
:)
Nagy gondban lehetett Viktor, hogy a tradicionálisan drogos libcsi buzibarát Hollandoknak, vagy az ezen pályán igencsak feljövőben lévő Spanyoloknak drukkoljon-e.

(2005-ben Hollandia után másodikként Spanyolország is bevezette a marihuána gyógyszertárakban történő forgalmazását.
Az ibériai államban 2005 óta házasodhatnak az azonos neműek (és gyereket is fogadhatnak örökbe). Európában a többségében katolikus spanyolok voltak a harmadikak, akik ezt engedélyezték Belgium és Hollandia után.)
süti beállítások módosítása