Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.29. 08:00 Fabius

Levelezni Más Pártokkal

Címkék: mszp főpolgármester önkormányzati választás lmp

Mi a legcélravezetőbb kommunikációs mód politikai ellenfelünk megszólítására, ha megújulásra képtelenül még mindig a választóktól elszenvedett duzzanatot ápoljuk heretájékon?
A nyílt levél, mi más?
A csöndes megaláztatás mit sem ér, falak között elszenvedett sallernak erős csattanása nem hallatszik az égig. Nem látja senki, nem lehet mutogatni a mi mindent megpróbáltunk tacepaót a választók maradékának. Vérző orrunkat fogva szánalmat kelteni mégis elegánsabb megoldás. A Maszop stratégái új álmot kergetnek már az önkormányzati választások felé haladva. Ingyen Csabi és a Legvidámabb Majális már a múlté, új szelek fújnak, csak a szélgép zakatol karbantartás nélkül nyikorogva. Ingyen Csabi levelét megírta, nyíltan, lássa meg ország világ, milyen közelről fenyeget a gonosz megint:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Íráson és szövetkezésen kívül áldozatot is hozna: lemondana az indulásról a főpolgármesteri székért. Lefordítva lemond a semmiről. Az a hajó elúszott a városligeti tavon májusban, azóta is a színezésén röhög a fél város. A súlytalan ígéret meg olyan, mint a kisgyerekek orrából fújt fikabuborék: mulatságos, de elpukkanva nehezen jön le az arcukról. Kijelöltek három arcot a szövetkezeti rendszerhez, akik minden szempontból függetlenek. Jah, Bárándy Péter és a független kifejezés azonos mondaton belüli használatán és is röhögtem, és Vágónak sem a Városházán kell legyen ön is milliomost játszani. Kuncze akasztófahumorát bírom, viszont amit képviselt kormányzati tényezőként, arra nem szavazok.

Gondolom Schiffer András és az LMP is rettentő tanakodásba kezdett az ajánlat nagyszerűségén.
Ez a hallatlan nagyvonalúság szinte térdre kényszeríthette őket, amint meghatottan a választ fogalmazták:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felrémlett a sok kedves emlék amit a szocik az OGY alatt okoztak. Számba vették a logó és szlogen lopást, a választókat megtévesztő szórólapokat, a Maszopos jelöltek plakátjainak rohamos változását, Lendvai szerető gondoskodását, amint éppen rájuk tolja a demokrácia bedőlésének felelősségét. Elképesztően vidám lehetett a hangulat, lássuk be. Akinek ilyen szövetséges ajánlkozik, annak ellenségre már semmi szüksége. Sőt, ebből az aspektusból Tarlós sem egy ostoba tahó, hanem kedves szólamokra képes hercig bonviván.
De úriember nem csibész, a levélre válaszolni kell valami módon. Bár a szót pazarolni kár, Ingyen Csabi ne maradjon válasz, a Maszop kiprovokált saller nélkül. Lehet nekik írni elegáns levelet hasonló nyíltsággal, és lehet küldeni egyetlen lényegre törő képeslapot, tömören kifejezve mindent.

 

 

 

 

 

 

 

Csinos kampány elé nézünk. A szocik levelező tagozata fog még mulatságos pillanatokat okozni őszig. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a levelező szak mellett a dolgozók esti iskoláját is újraszervezik a megújulás reményében? A sok szorgos kézre szükség lesz a jelölőszelvények gyűjtése közben....

48 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr812117647

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lehetne valami más, Csaba? 2010.06.29. 12:37:32

  Ez már nekik is sok  Horváth Csaba újabb százhuszonhétezerkiláncszáznyolvanhetedik ajánlatát nyomta be az LMP-nek, könyörögve a Nemzet és az Ország jövőjéért, a diktatúra ellen, a város megvédésért. Horváth Csaba mintha elfelejtené, h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismét szívemből szóltál és a technikai kivitelezés is megint vérprofi /amellett, hogy szellemes is/.Mi vagy, IT guru, web-designer vagy ilyesmi? Mindegy is, a lényeg: tényleg csak a gumimosolyú zselésCsabi és társai szánalmas mindennapraegytojása marad nekünk őszre,mint hulló levelű szórakozás, Tarlóséknak még kampány sem kell. Schifferéknek kinézhet pár százalék, bár félő, hogyan gyűjtenek majd egyáltalán megemelt számú ajánlószelvényt csökkentett időtartam alatt. Gondolj bele, mondjuk nálunk Zuglóban hogy néz majd ki...A Papcsák-kommandó majd megjelenik szombatonként a Bosnyákon, Feri kisfiús mosollyal kezel a kantin előtt iszogatókkal...úgy, mint tavasszal. /a jobb sorsra érdemes és jó erőben lévő ifjú aktivistáiból mondjuk több hasznunk lenne, ha helyette inkább megtisztítanák a környéket a szeméttől, akár rendszeresen is, már bocs., ha bulvár-pragmatista lennék/. De legalább a Jobbik még súlytalanabb lesz. Itt már nem megy majd a nagymagyarországos-kiamultikkal-visszatrianont bugrisduma.
Kunczét illetően is egyezünk. Oltári nagy szerepe volt abban, hogy ez a mostani helyzet előállt. Már az 1994-es koalíciókötésben is, amikor úgymond meghozták az áldozatot a pártállami utód külföld felé történő szalonképessé tétele céljából, az ország érdekében. Az akkor így elért kétharmadot legalább felhasználhatták volna az alkotmány addigra már nyilvánvaló deficitjeinek kiigazítására, de nem, csak az országgyűlési képviselőség+polgármesterség addigi összeférhetetlenségét szüntették meg, ami pedig véletlenül még jó is volt. A többit hagyták a Nagymegvilágosodóra és most meg kapjuk. KG amúgy az SZDSZ- maradvány ócsárolása helyett erkölcsi etalonként és igazság bajnokként inkább adta volna vissza mandátumát /pénzzel+posztóval/ Szigetszentmiklóson - még akkor is, ha az egyéni volt, mondjuk, úgy mint az általa olyannyira támadott Fodor, aki talán másodikként tett így az elmúlt húsz évben /a másik azt hiszem Boross Hóbagoly Péter./ Bocs, kommentnek mondjuk hosszú lett, de látom, még nem nagyon szóltak hozzá, gondolat-továbbgerjesztőnek talán ez is jó lesz. Egyébként is pont a normális stílusú, értelmes és vitaképes posztjaid és látogatóid miatt járok pont ide. Sziasztok, eső-és hőségmentes szép napot.
NÉZZÉTEK EZT A SCHIFFERT...Göndör a haja, úgy bólogat mint a Pető Iván....úgy is beszél...a hitközsége is egyforma vele...csak ő még egy kis buta Szdsz -s figura...majd rájön hogy mindenki látja ez .... és a saját szavazóik előtt is színt kell hamarosan vallani...Jobbikkal? vagy az Mszp vel.?
.EGYEDÜL csak a sötét éjszakába belfingó hajléktalan ez a pártocska!--akinek feje úgy bólogat mikor beszél mint a Pető Iván . hehehehehehehehe
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy mi lenne az elfogadható megújulás az mszp részéről (azon kívül persze, hogy számolják fel magukat):-)
Schiffer egy bohóc, aki komolyan beszél hülyeségeket, csak hogy az a pár egyetemista sznobot és " madarat" egyben tartsa mint szavazókat. ELVESZTI HAMAROSAN azokat is:)
Uncsi pártocska INLMP =azaz Így Nem Lehet Más a Politika!
@sületlenke:

Képzelj el egy Papcsák - Tóth Csaba aktivista találkozót a Bosnyákon. :-) azt kimennék megnézni én is :-))
@nestrot10:

Igazad van! Csak azzal lehet más a politika, amit Te képviselsz! :)
Schiffer válasza vérbeli politikusra utal, aki semmiben sem különbözik bármely más párt politikusától. Ugyanaz a hozzáállás, ugyanaz a stílus.
Hihetetlen és mégis teljesen életszerű ahogy a hatalomhoz, illetve uram bocsá' a parlamenti ülőalkalmatossághoz való ragaszkodás átszövi az MSZP-t. Egy ekkora ordas nagy pofon után amit kaptak a teljes átalakulás és saját maguk ujjáépítése helyett semmi sem változott. Lendvai, Gyurcsány és a többieknek úgy kellett volna angolosan távozniuk, hogy csak nnna, vagy azoknak akiknek még tiszta az agyuk, jó nagy ajtócsapással otthagyni őket a picsába. De természetesen nem ez történt. A kivégző sortüzet megkapta az MSZP tavasszal, van egy érzésem, hogy az elkövetkező hónapokban a kegyelemdöfést saját maguknak köszönhetik. Teljesen hiteltelen, reményvesztett a dolog. A Fidesz közben felépíti Kim Ir Szent Viktor országát, gyakorlatilag nem lesz alternatíva. 2014-ben szerintem fideszes jelöltön kívül másra nem is lehet majd szavazni (amennyiben ezeket az agyament választási procedúrát megvalósítják, ráadásul egy maréknyi szavazat is elég lesz számukra a hatalom megtartásához), igaz elmondhatjuk majd, hogy demokratikus szavazás lesz. Vagy fideszes, vagy érvénytelen. A választás joga a tiéd!
@Valahol Máshol: Márhogy hova menjenek? Lendvai lemondott, Gyurcsánynak nincs semmilyen tisztsége. Hova tudnának még távozni?
@Aszi:

Arról a lemondásról beszélsz, amit két hónapja nem sikerült véghezvinni?
@Fabius: Ja kérem, ez nem a Fidesz, ahol örökös elnök Orbán Viktor. Az MSZP-ben alulról induló jelölési procedúra van. Mivelhogy a július 10-i hétvégére tervezték be a tisztújító kongresszust, addig nyilván az előző elnök még betölti a funkcióját.
@Aszi:

Azért Fideszen kívüli példák is akadnak, ahol egy ekkora bukta után az elnök azonnal lemond és távozik, utódja megválasztásáig ügyvezető irányítja a pártot. Szokás az is, hogy az elnöki pozícióért indulókat megnevezik. Itt van egy Mesterházy, meg rajta kívül még tíz(!) jelölt, de nem mondjuk meg kik ezek, bibibíííí.
Molnár már- már nevetséges.
Schiffer ossza az észt.
Lendvai le fog lépni.
Gyurcsány kivár.
A "narancs párt" lassan rohad.
@Aszi: Fabius helyettem is válaszolt. Egyrészt egy ekkora bukta után nem a háttérbe vonulás lenne az indokolt hane4m a távozás. Lendvai meg Gyurcsány konkrétan csak a háttérbe vonul. Hozzáteszem OV magánpártja sem épp a szimpátia iskolapéldája. De egyelőre nagyon bejött neki. Két elbukott választás, nyolc év aknamunka, most pedig letörhet minden lehetséges ellenállást az országhatáron belül, kiépíti a káderekből a hálózatát, kis alkotmánymódosítás narancskötésben, oszt jónapot. Az adófizetők eddigis csak a cehhet állták, most sem vár rájuk több.
@Fabius: Példa mindenre van. Orbán például sem 2002-ben, sem 2006-ban nem távozott, se rögtön, se egy kicsit később.
@Valahol Máshol: Mit értesz "távozás" alatt? Tényleg nem értem, hova kéne menniük még.
FidSS post, ultraszar.
@Aszi:

Felőlem úgy újul meg a párt, ahogy akar. Ha nem akarja hallani a választók hangját és véleményét, akkor ne hallja. Ragaszkodni ahhoz ami láthatóan nem jön be az embereknek sokkal kényelmesebb. Az önkormányzati után majd visszatérünk rá, mennyire volt ez sikeres.
valaki elmeselhetne, hogy ugyan, sifferek neokommunista okopartja mitol vitt mas szint a politikaba, mint eddig volt?

kompromisszumkeszek?
lofaszt.

megeggyezesre torekednek a "csakazertisnekemvanigazam" helyett?
lofaszt

annyit latok, hogy jott egy okos ugyved, aki meglatott egy kis szabad szegmenst - elsosorban bal es ballib ertelmiseget, akik kiabrandultak az mszpbol es fegyverrel sem lehetne ravenni, hogy a fideszre szavazzon - es jol meg akar elni belole. semmit nem tesz hozza az egeszhez az tuti, annyi tortenik, hogy egy fakanallal tobb kavarja a szart es a fizetesi listamon szerepel nehany uj arc...
Nem kedvencem az LMP, de respect azért, amit csinálnak. És nem azért, mert így Tarlós malmára hajtják a vizet, hanem azért, mert egyelőre egyenesen tartják a gerincüket.
Valószínűleg nem örökké, de ez így is szép teljesítmény!
@Aszi:
"Ja kérem, ez nem a Fidesz, ahol örökös elnök Orbán Viktor. Az MSZP-ben alulról induló jelölési procedúra van."

Ez az év vicce :-)

A valóság az, hogy az MSZP-nél mindegy, hogy ki a frontember, a lényeg, hogy a második, harmadik, sokadik sorban állók két kézzel szabadon lophassanak, csalhassanak.
Ez teljesülni is szokott, így teljes a boldogság.

Ha meg jön a választás, az MSZP mindig egy kicsit megsanyargatta a DOLGOZÓ embereket, és pénzt szórt az inaktívaknak.
@az igazi Sipi: Mégis kivel kötnének olyan nagy kompromisszumot és megegyezést? Az MSZP-vel? Akkor jönne az "ugye hogy megmondtuk, hogy SZDSZ2!!!!44!!!4", a Fidesszel? Azzal lehetnének MDF2. Vagy a Jobbikkal? Az elég furcsa lenne.

Elvekkel, ötletekkel hajlandóak megegyezni, de nem pártokkal, és ez így van jól.
Tökéletes poszt, a hello kitty-s levélpapíron konkrétan vihogtam mint egy idióta bakfis. Gratula Varánusz, rég volt ilyen jó posztod.
He-he-he.Igen az LMP nem hajlandó egyik nagy párttal sem lekezelni, hacsak nem olyan javaslattal állnak elő amivel egyetért.És igen a balib értelmiség kb 40%-ot tesz ki, de kb ugyanennyi aki a viktor féle, egy a párt és az én vagyok miatt szavazz a LMP-re.

Arról meg, hogy ki a bukott ne beszéljünk.6-ból 2.
Görcsösen ragaszkodik a hatalmához.
Hál istennek ebben az évben hazavágja magát.Legkésöbb jövőre.
Azta, mennyi piridroid! :DDD

Látom, nagyon fáj, hogy az az uncsi/szadeszes/fideszbérenc/ötlettelen/jobbos/balos (nem kívánt törlendő) kis semmipárt jelenleg 5%-on áll, a Dicsőséges Maszop pedig 6%-on.

GIGA_MEGA_LOOL
(még önkormitok se lesz :3)
Aszi:
A Fidesz választási eredményei:
1998-38,8%
2002-49,97%
2006-46,65%
2010-52,73% - Ezeket azért nem nevezném bukásnak,a szavazótábor egyben maradt,sőt 1998-hoz képest 2002-ben jócskán növelték.
Az MSZP:
2006-46,63%
2010-19,3% - Na ez már bukás.Akik meg előidézték benn ülnek a parlamentben.
Na, mire visszanézek bokros teendöim közepette, már revidiálhatom is délelőtti megjegyzésemet a blog közönségét illetően, csak előkerült egy-két elfogult fröcsögő innen-onnan, igaz hogy megint címlap lettél és ez már csak így van, úgy látszik, ugrásra készek a kultúrlények. De ahogy látom, normálisan kezelitek, mondjuk nem vesztek róluk tudomást, a moderálási ingerküszöböt amúgy sem lépték /még/ túl. Különben sem Frusztrált Annamáriánál vagyunk, egyébként megkapta már a 9 éves betont?
@sületlenke:
Nem mellesleg Kuncze Kancsó Gábor bácsi Sz.szt.Miklóson egyéniben erős harmadik lett.
Dávid Ibolya Tamásiban ugyancsak bronzérmes, Herényi B.bogláron negyedik. Ilyen parlamentünk volt felebarátaim.
@sületlenke:
Elég nyers, tésztás vagy még mindig. Sülj tovább.
@berciXcore: "Elvekkel, ötletekkel hajlandóak megegyezni, de nem pártokkal, és ez így van jól. "

akkor lehetne csinalni egy kifejezetten magyar partot - legalabb tortenelmi folytonossag lenne muhitol mohacson at napjainkig - a Minek Ide Mas Politika? neven..:-)))

azt kellene vegre felfogni, hogy ennek a sok szarjancsinak _egyutt_ kell dolgoznia es nem egymas ellen.

es roppant mod sajnalom, hogy mar kozulunk, a kenyerado gazdaik kozul, akik oda beszavaztuk ezeket a kurafiakat is sokan ugy gondoljak, hogy ezeknek a partoknak az elsorendu feladata nem megalkudni es lehetoleg elpusztitani politikai ellenfeleiket konszenzus helyett.

ertsd meg, nem erdekel, hogy ki milyen kifogast keres a gyulolkodesre es kiszoritosdira. nalam nincs ra elfogadhato mentseg.

szamomra ami egyertelmuen kiderult az az, hogy az lmp sem kisebb szar, mint a tobbi, ami uszkal a hig fos tengeren ebben az orszagban...
@Valahol Máshol:
Te valahol máshol nézegeted a világ dolgait. Bújj már ki a kő alól.
@Várúr: Helló droid. Remélem jönnek a többiek is, már hiányoztatok, itt az ideje, hogy teleböfögjétek az összes fórumot. Hajrá!
@az igazi Sipi:
"azt kellene vegre felfogni, hogy ennek a sok szarjancsinak _egyutt_ kell dolgoznia es nem egymas ellen."
Akkor legyen egyszerre főpolgármester az összes hivatalos és nem hivatalos jelölt, és mindenki támogassa mindegyiket? Nem lehetne ugyanezt KE esetében is, és akkor egyszerre lehetne ott Sólyom, Schmitt, de még a nemzet amazonja is. ;]

Tehát ha kritika nélkül leállna az MSZP-vel, akkor nem te lennél az első, aki habzó szájjal üvöltené, hogy "ugye hogy megmondtuk, hogy ők az SZDSZ2!!!444!!4". Vagy ha ellenvetés nélkül beállna a Fidesz mellé, akkor nem üvöltenéd, hogy "ők az MDF2!!!44!". Vagy ha beállna a Jobbik mellé, akkor sem hőbörögnél.
Vagy legyenek ők a Kozmikus Szeretet Pártja, akik mindenkivel mindenben koalíciót kötnek, kritika nélkül? :)

Javaslom az ismerkedést a postpartisanship nevű jelenséggel. Az LMP, bár vannak konkrét ideológiái, nagyrészt ezt képviseli. Szerintem.
en.wikipedia.org/wiki/Postpartisan
azert vicces az MSZP meg-nem-ujulasarol beszelni annak tukreben, hogy 2014-ben viktorka es tsai NEGYED EVSZAZADA lesznek a partjuk elen, akarommondani lesznek csatlosaik a ber-partjukban
@Várúr: A droid üzemmód kötelező vagy választható opció a fidesznél? Félre ne érts, abba ne hagyd mert szórakoztató, csak érdeklődöm. Számomra rohadt unalmas lenne mindig ugyanazt hajtogatni. Olyan posztok alatt is, ami nem a pártodról szól. Nesrot legalább igazodik a tematikához, hol fújol, hol lelkesedik. Ő már fejlettebb konstrukció :-))
Egyébként jól tette az LMP, hogy nem közösködött ezúttal sem. Helló Kitty Csabin kurva nagyot röhögtem, betalált az a levélke :-D
@gramercy: Ez a kifogás annyira béna. A Fidesz a zsebvezérek pártja, de kötelező utánozni őket? Faszba már ezzel az állandó mutogatással mindkét oldalról, hogy iigyáá, amazok is azt csinálják, akkor nálunk sem hiba.
@berciXcore: "Tehát ha kritika nélkül leállna az MSZP-vel"

eloszor is senki nem mondta, hogy kritika nelkul. a kompromisszum nem behodolast jelent, hanem megalkuvast, azaz az erdekek kozelebb hozasat, egyezteteset jelenti az en olvasatomban, ami kritika nelkul elkepzelhetetlen.

az lmp viszont egyszeruen visszautasit. mindenfele jobbitasi szandek nelkul, egyszeruen csak egy ujabb szarkavaro aparlamentben, aki az eppen aktualis ellensegkepet uti. most aranyelete lesz, mert ellenzekkent utheti a kormanyt is es a plebs agyatlan bosszuszomjat - ebben az az erdekes, hogy az orszag jelenlegi helyzeteben a a t. polgarok a legludasabbak, dehat mindig is kell az utalatos kep... - kiszolgalva az mszpt is utheti.

de akkor ez nem part, egy kurva kalapacs, semmi tobb.

a gazdasagpolitikajat es antikapitalista, antiglobalista, tokeellenes hozzaallasat nezve pedig mar csak egy sarlo kell hozza keresztbe:-DD

de mint fentebb irtam, pontosan ugyanaz az altaluk kovetett politikai strategia, ami az elmult 20 evben hanyadekka tette ezt az orszagot. a megosztas es a kompromisszumok teljes elutasitasa.

meg fogja erdemelni az orszag, amit ezert kapni fog
es nincs az a bulbulszavu csodatevo szent viktor, aki ebbol a gazbol ki fogja huzni...:-)
@gramercy: Ilyen nekem eszembe sem jutna. Viszont a negyedszázados titulus valóban a történelemkönyvekbe kívánkozik, remélem nagy buli lesz! Egy kis koronázás, a nyaloncok körbeugrálják a Vezért, tüzijáték, de nem ám szaros 150 millióért, legalább a félmilliárdot karcolnia kell. A lényeg, hogy folyjon a pezs.. izé a narancslé! :))
@az igazi Sipi:

"az lmp viszont egyszeruen visszautasit. mindenfele jobbitasi szandek nelkul, egyszeruen csak egy ujabb szarkavaro aparlamentben, aki az eppen aktualis ellensegkepet uti"

Ne haragudj, de ez a valóságtól való elrugaszkodás. Mit utasít el annyira az LMP, amitől jobb lehetne?
@dfcwolf: miert?
attol, hogy van megegy veszett rozsomakot jatszo politikai tarsulas a parlamentben, akiket szinten mi fizetunk az adonkbol - legalabbis en biztos fizetem... - most jobb..?
@az igazi Sipi:

Igen jobb. Legfőképpen azért mert azok az emberek, akik beszavazták őket oda, elégedettek a munkájukkal. Sőt sok pártatlan is pozitívan nyilatkozik a munkájukról. Nekem is tetszik, de az más tészta. De a kérdésemre nem adtál választ. Mi az a fantasztikusan jó dolog, aminek pont az LMP áll az útjában?
@dfcwolf: mondjuk a tarsadalmi megosztottsag felszamolasa, kompromisszumok megkotese.

lehet, hogy neked az kell, hogy legyen meg egy patkanyokbol verbuvalodott habzoszaju csapat, akik grinpiszes sotetzoldben barmok, de szamomra ez ugy nyilvanul meg, hogy megegy szarhaziakbol verbuvalodott ingyenelo, ellentetgerjeszto banda.

szoval semmikeppen sem mas az alataluk kepviselt politika, mint amit eddig muveltek. ugyanis nem a celjaik erdekelnek. az eszkozok, amiket igenybe vesznek a celjaik elerese erdekeben.

marpedig ebben nagyon nem lett mas a politika schifferekkel sem..

sot
Úgy látom, a droid higulás alábbhagyott, most hogy NyaliPali mennybemenetele mindenkit kiütött a címlapról. @az igazi Sipi: az LMP úgy tűnik, mindig olyan véleménnyel ért majd egyet, oldal-függetlenül, ami egybeesik a sajátjukkal. Kivel is kötne kompromissziumot most 2/3-nál egyébként. Ha MSZP-vel összeáll, akkor kalap-kabát, a Fidesznek meg nincs rá szüksége. Amúgy is benyelné, lásd Torgyánék meg az MDF-es kísérlet. Akik meg beszavazták őket azok egyik hazug konglomerátumot sem akarták mondjuk tovább/újra hatalomban látni. A türelmetlenség az LMP-vel jelenleg még nem indokolt szerintem, aztán majd elvál/ik/nak. Nem ők itt a probléma jelenleg. Amúgy meg mire föl fogadnák el az MSZP kéretlen ölelését? Tarlóst kiütni nem lehet, a helyi önkormányzati szinteken viszont elképzelhető lehetne valamiféle együttműködés, de az sem tenne nekik jót, az tuti. Nekik ártana, a másiknak meg nem használna. Az MSZP meg köszönje magának, ahova jutott, nézd csak meg az ötvenvalahány főt, akik bent ülnek. Nem ők voltak véletlenül az oly sikeres elmúlt 8, meg az előző 4 évben is nagyjából pártfunkcik? Kizárólag a 2/3 megakadályozása miatt nem bántam volna, ha egy pár fővel több akár még tőlük is bejutott volna. Mondom, akár még...de e célból /is/ akkor már mindenképpen inkább a Schifferék, tekintve a jelenlegi parlamenti személyi állományt.
@az igazi Sipi:

Szerintem a leginkább kompromisszumképesek. De ebben valószínűleg nem egyezik a véleményünk. A patkányokból verbuválódott jelző, inkább téged minősít, mint őket...

Nem igazán értem, hogy Te kivel vagy mivel lennél elégedett.
@az igazi Sipi: @sületlenke:

Pártos közéleti megújulást várni új pártok nélkül nem lehet. Én ezért adtam lehetőséget az LMP-nek főleg. MSZP-Fidesz köszi nem, a Jobbik pláne nem, szavazni, a szocikat elküldeni meg akartam.

Elolvastam az LMP programját, elemeztem itt is a szempontjaim szerint. Sok dologgal egyetértettem, de legalább ennyivel nem. Most várom, hogy megtalálják a helyüket, a hangjukat, és bizonyítsanak valamit. Ha nem tetszik amit csinálnak, akkor kérdezek és piszkálom őket is. Javukra legyen írva, hogy ők legalább igyekeznek választ adni a kérdésekre. Pedig ugyanitt és ugyanúgy teszem fel ezeket az olvasók előtt, ahogy a többieknek.

Ha a válaszok nem lesznek kielégítőek, az indoklás értelem nélkül marad, akkor a következő alkalommal nem fogok rájuk szavazni.
Az MSZP szánalmas.

Már Kálmán Olga is sajnálja őket.
atv.hu/video/video-20100628_molnar_zsolt
Miért kellett házhoz menni a pofonért?
@Ríka: A következtetéseddel részben egyetértek, de áruld már el, hogy ezeket a %-okakt honnan a rákból vetted?
hu.wikipedia.org/wiki/Fidesz_%E2%80%93_Magyar_Polg%C3%A1ri_Sz%C3%B6vets%C3%A9g#Orsz.C3.A1ggy.C5.B1l.C3.A9si_v.C3.A1laszt.C3.A1sok

A 2002-es eredmény elérésében sokat segített, hogy kicsinálták az állítólag szövetséges Kisgazdákat, és átvették a kb. félmilliós szavazótáborukat.
süti beállítások módosítása