Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.28. 16:10 Fabius

Szocitempó narancsbőrben

Címkék: fidesz költségvetés rogán antal törvényhozás bathó ferenc

Gyorsan változik a világ. Eddig a költségvetés átláthatóságért rikoltozott jelenlegi kormánypártunk, most meg ellene sunnyognának. Mi meg csak pislogunk ártatlan szemeket meresztve: mi ez a szocitempó srácok?

Rogán Anti Latorcai János segítségével tovább építi lelkesen az Antimátrixot. Sajátos és nagyszerű világ lesz az, ahol a költségvetés homályba vész, az 500 milliárdos tévedést elintézik egy - bocsesz, tévedtünk - szólammal, ezt észrevenni és pláne szóvá tenni csak a megfelelően szabályozott médiának, és a regisztrált bloggereknek lesz szabad. Hurrá. Ez itt 2010, Magyarország.

Mondja valaki, hogy nem olyanok ezek is, mint a Gyurcsányista szocik voltak. 2008-ban az IMF erőltette rájuk a költségvetés átláthatóságát lehetővé tévő csomagot. De erre az Antimártixban nincs szükség, vissza kell térni a "régi időkbe", ahol Ferike és elvtestvérei kedvükre focizhattak a számokkal, átláthatatlanul. A "ha nekik lehetett nyolc évig elkúrni, akkor mostmá' nekünk is lehessen" a vezérelv, ugyanis erre a lépésre más reális magyarázat nincs. Az IMF és az EU világosan Orbán értésére adta: a költségvetési hiánytól kuss, a játszótér nem bővíthető trükközéssel. A nyakleves amit kapott fájó volt, a helye ég máig. De van aki semmiből nem tanul. Se az előző kormányzatok hibáiból, se az emberek ezt megelégelő szándékából, se az Unió intelmeiből. Nekünk meg kell mutatni, hogy ha pofonról van szó, csak egy szót ismerünk: MÉG.

Érdekes mazochista szakkör ez. A kormányzat eddigi szereplői közül szinte mindenkit kinyírtak a fűnyíró elv alapján. Fura módon a költségvetések mindenkor atyját, Bathó Ferencet nem. Pedig a Bajnai kormány költségvetését csontvázazták eleget, vizsgálták minden oldalról. Ennek eredménye, hogy Bathó Ferenc pénzügyminisztériumi főosztályvezetőből helyettes államtitkárt csináltak. Vagyis a csontvázgyártó felfelé bukott, és most költségvetési ködtörvényt alkot.
Hurrá, éljen soká a tiszta kéz és az őszinte beszéd.

Ha már itt tartunk ideje föltenni a kérdést: hol van a csontvázbizottság jelentése? Varga Mihály szerint az egyetlen példány Orbán Viktornál. Akinek esze ágában sincs megosztani velünk, vajon mit talált Varga a szekrényekben. Bathó feltűnésével és előléptetésével azt is érteni véljük, miért.

36 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr852116327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éljen a költségvetési trükközés!

Vélhetőleg csontvázak nemnagyon vannak, viszont nekik a rabláshoz igencsak kellenének a milliárdok, csakhogy a csúnya Barroso ezt nem engedi. Hát mégis megoldják. Zorbán meg a nyaloncok jóllaknak, a káposzta is elfogy. Az adófizetők meg majd állják a cehhet.

Veres Jani+Gyurcsány=Bathó/Varga/Matolcsy(ez itt tetszőleges)+Orbán

Valaki, valahol egy kommentben azt írta, hogy az MSZMP balszárnya az MSZP a jobbszárnya pedig a Fidesz. Jót röhögtem akkor. Már bánom, mert úgy tűnik igaza volt.
Egyszerűen nem értem V. és csapata mit nem tud azon megérteni, hogy 3,8% és 3%. Görögország megkapta a magáét (és nem a pénzre gondolok) a trükközések miatt, ezek után kizárt, hogy ne kapjunk 2 héten belül valami nagy sallert kintről. Eszem-f@szom megáll ettől a bandától...
Tisztaságot régen nem várok politikusoktól, de visszatérni a gyurcsányi ködösítéshez basszameg pofátlan égés. Megérdemlik az újabb tarkóteniszt ha megszavazzák. Baroso most sír vagy röhög?
nagyon utálnám ha igazam lenne ezzel a kormánnyal kapcsolatban, sajnos a jelek azt sejtetik.. :-/
Olyan nagyon meglepődni nem tudok ezen, mert a trükközést csinálták már eddig is, amikor alkalmuk volt rá, és persze szidták, ha a szocik megcsinálták ugyanazt. Pl. autópálya építések államháztartáson kívüli elszámolása.

A köztársasági elnök személyéről szóló döntés is csak addig tartozik az állampolgárokra, amíg ők ellenzékből indítják a saját favoritukat. Ha ők jelölhetnek kényük-kedvük szerint, akkor a civil szféra ne akarjon beleszólni.

Jut eszembe: Varga Misi bizottsága nem közpénzből dolgozott? No akkor tegyék közkinccsé a munka gyümölcsét, mert különben még azt se hiszem el, hogy a csontvázbizottságra elköltött pénzeket nem méteres kokócsíkokba fektették. Amilyen mostanában a kormányzat viselkedése tulajdonképpen egyre inkább gyanús is ez, most hogy belegondoltam...
Szerintem ezek nem olyanok, mint a szocik, hanem sokkal rosszabbak.
Azért legalább Görögország példájából tanulhattak volna. Ott hasonló trükközések miatt kerültek ilyen szorult helyzetbe.
"Szerintem ezek nem olyanok, mint a szocik, hanem sokkal rosszabbak. "

Ezt majd kéretik nem 1 hónap hanem minimum 4 maximum 8 év kormányzati munka után megítélni.

Gyuri bá szemket lövetett ki, az egész bagázs lopott csalt hazudott 8 éven át.

Ha a Fidesz rosszabb akar lenni akkor minimum tömegsírokba kellene lőniük a tüntetőket és eladni az egész országot a szervkereskedőknek valamint kötelezővé kellene tenniük a melegházasságot mindenkinek. :)

Azért bele kell húzniuk rendesen ha rosszabbak akarnak lenni.
@Prof. William:

"az egész bagázs lopott csalt hazudott 8 éven át."

Ezzel egyetértek. De muszáj újabb nyolcig ismét elkúrni? Az lassan mindenkinek világos, hogy a hiánycélt tartani kell. Nem azért, mert az IMF mondja, hanem mert így kifelé megyünk abból a gödörből, aminek a görögök leestek az aljáig.

Leszarom ki hibája, őket vonják felelősségre, az érdekel ki tud belőle kivinni.
@Prof. William: Nem kell rosszabb lenni, elég azt a szintet hozniuk. A mutyirendszer törvényesítése, a saját oligarchák előtérbe tolása, a költségvetési trükközés törvényerőre emelése úgy tűnik megvan. Nem kell nekik rosszabbnak lenniük, pont azt hozzák amit a szocik. Legalábbis eddig.

Aztán miután kitombolták/kilopkodták magukat jövőre elkezdenek az ország jobb sorsáért tenni és szép lassan minden élhető, biztonságos, tervezhető lesz kishazánkban. Attól tartok az utóbbiról csak álmodozhatom.
Úgy látszik nagyon nem kell az a biztonsági IMF-EU hitelkeret... Nembaj majd V-ék kifizetik zsebből az államadósságot, ha roszabbra fordul a nemzetközi kockázatvállalási hajlam...
@néma bárány: Tudod, az országban már zéró tolerancia van. Ennek keretei között elzavartuk a baloldali lopókat és most cseszi a csőrünket, hogy a jobboldali lopók egy-az-egyben ugyanott folytatják. Hát NEEEEEEEEEEEEEEEE!
@néma bárány: bocsesz, félre-klikkeltem :-D
az előbbi Prof. William-nak szólt
Csatlakozzatok a FIDESZ, OV...térj észhez! facebook-csoporthoz!
@Prof. William: Előtte meg 4 évig a fidesz, csak hát ugye az a qrva szemellenző..
@Kulminaator: meg a német kisgyerek aki folyton elrámolja a cuccaimat. Alzheimer vagy hogy hívják..
@Valahol Máshol:
Nem kell nekik rosszabbnak lenniük, pont azt hozzák amit a szocik. Legalábbis eddig.

Hát nem egészen. pl. még senkinek a szemét nem lőtték ki, nincsenek üzemszerűen folytatólagosan elkövetett milliárdos lenyúlások, nincs 3 szoros költségen épülő autópálya, (sőt ha jól emlékszem épp arról van szó, hogy minden olyan megaberuházást leállítanak, amit a szerződések lehetővé tesznek, vagy amelynek a kivitelezéséről nincs szerződés.)
SOKÁIG ÉLJEN Ő-ISTENI KEGYELME ORBÁN VIKTOR ISTENCSÁSZÁR NAGY VEZÉR ÚR!
@nemsiker_s: Most akkor kajak arra kell büszkének lenni, mert a friss kormány még nem lőtte ki senkinek a szemét?! Szomorú nagyon szomorú.. Azért ennél kicsit többet is le lehet rakni az asztalra..
@nemsiker_s: Valóban. A szociknál nem volt puhadiktatúrás médiatörvény, a szociknál nem volt törvényerőre emelkedett állami vagyon eladása közbeszerzési pályáztatás nélkül a közjó okán és sorolhatnám. A szociknak menniük kellett, de ez a visszamutogatás csak a droidoknak érv. A szocik bűnrossz kormányzása semmi alól nem menti fel a Fideszt, ha ők is folytatják a rossz irányt.

A szemkilövésről meg annyit, hogy azokat is megkérdezted ugye akiknek az utcán parkoló autóit a Blaha környékén felgyújtották meg szétverték a csőcselék? Jah, őket tuti nem. Sajnos ennek az éremnek is két oldala van. A felelősöknek bűnhődniük kell, de nem jó oligarcha/rossz oligarcha szinten, ahogy a Fidesz jelenleg csinálja. Aki bűnös az feleljen, mindegy milyen színben politizál, de tartok tőle ezt nem látjuk majd viszont.
pont ma kérdeztem én is, hogy hol van a Varga jelentés. Nem szeretném, ha utólag ezzel akarnának trükközni. Hogy és hol lehetne ezt valahogy "megszerezni", illetve kikérni a nyilvánosságra?
@úriparaszt: Választások után azt mondtam a barátaimnak, mindenkinek akkor lesz jó, ha csalódok O.V-ban. Hát eddig nem csalódtam. Sajnos!
@Wallstreetbull: Még egy-két hónap és el lehet kezdeni a kordonok felállítását a Kossuth téren. Köszönjük Fidesz!
@Valahol Máshol: Mondjuk én tudtam, hogy ez lesz, de hogy ilyen hamar és ennyire...
A választás estéjén, narancs Viki beszédéből egy szó cseng vissza nekem. Valami szerénységet emlegetett... Mire értette?
@Prof. William: "Gyuri bá szemket lövetett ki"
El kéne ezt már felejteni, pontosan annyi benne az igazság, mint abban, hogy a Jobbik-szavazók kockaköveket dobáltak
@Valahol Máshol: Jaja. Megesik, hogy valaki a medencébe pisil, de hogy a rajtkőről!?
@csakmerazé:
nemmondod...!? :)
mutass már vmi rabszíjas versenyzőt közülük!
persze pofán kell csapni az illetékest, ha hülyeséget csinálnak, de soknak érzem ezekben az írásokban a prekoncepciót, a kommenteknél pedig a hihetetlen túlzások, nem ritkán erős hazugságokkal fűszerezve.
@Italo Balbo:
Te láttál a szavazófülkében jobbik-szavazókat kockakövekkel ?
ja...nem, csak vádaskodsz bele a vakvilágba?
jobbikosok verték/rúgták az öttusázót is a sarkon ?
és ők verték véresre a fideszes képviselőt ???
mi lenne ebben az országban, ha most 1 tüntetésen maszopos politikust vernének a rendőrök???
diktatúra , ja...
@gyilkos fűegér:
király vagy killermouse!!
jósolj még...
inkább a brazilok.........
Talán ideje lenne most végigtekinteni Orbán Viktor néhány múltban és közelmúltban elkövetett gazemberségével. Mindenkinek, aki a Fideszre testálná ezeket a disznóságokat, azt mondanám, nem. A szemétségek egyetlen ember szüleményei, ez pedig Viktorunk, a Győző. Így azt kell mondanom:
A többszörösen bukott miniszterelnök az elmúlt nyolc évben lázított, embereket küldött az utcára. Kétségbe vonta kormányok legitimitását, kordont bontott a törvények kétségbevonására, ráutaló magatartással nekiugratta a szélsőségeket a TV székháznak, ultimátumokat diktált a törvényes magyar kormánynak.
Munka helyett kivonult a parlamentből, messiásként igét hirdetett a hülyéknek. A sok ingerszegény környezetben felnőtt szerencsétlennel megszavaztatta a beindított reformok három igenes kontráját.
Belerondítva a kezdődő világgazdasági válság miatt egyébként is óriási nyomás alatt álló regnáló kormány egyensúlyi törekvéseibe, a 2010-es választásokig végrehajthatatlan közgazdasági ígéreteket harsogva, pártját, s főként magát messiásként beállítva maga mellé állította a válság veszteseit, s megnyerte a választásokat. Igen. Az ellenzékben töltött évek alatt középkorú lett, a valamikor szerzett jogi diploma papírrá sorvadt, ismeretei a társadalomról elavultak, újat, mást, pl. közgazdaságot nem tanult, elmerült saját fontosságában, abban, hogy ő „Nagy Ember”, s közben elment mellette a világ. Fizikailag megkopott, tokás, testes, borízű hangú, lett, s feneke a zakó szétnyíló hátsó részét mozgatta minden lépésnél. A tokaji borocskák megtették hatásukat, a szarvas főzéssel és a jó kis kajálásokkal együtt. A két disznó vágása és a kényelmes ellenzéki lét szellemileg és fizikailag leépítette. A napi nemzetközi és hazai politikai és gazdasági életben rutinosan forgó, fiatal, lendületes, szakmailag képzett Bajnai Gordon, Oszkó Péter, Molnár Csaba, az idős, de hihetetlenül profi Gráf József ellenfeleként Orbán Viktor elképzelhetetlen. Egyszerűen kevés. Messiási szerepében kénytelen volt körülvenni magát szakértőként másodrendű, az első Orbán érában is szerepet vállaló, a várható konc reményében a végsőkig mellette kitartó mamelukokkal. Gondoljunk bele, hogy Viktor első regnálása idején arra képtelen volt, hogy felkészítse az országot az EU-ba lépésbe. Azóta eltelt nyolc év és arról sincs fogalmuk, hogyan kell EU pénzeket lehívni!
Elveszítve a kapcsolatot a napi valósággal, építgetve a vezéri nimbuszt, amit a „három igenesek” „Viktor, Viktor” kiáltásai élővé erősítettek felépítettek közösen egy légies álmot, ami a megválasztást eredményezte, de ma már egyértelműen magvalósíthatatlan.
Megkezdődött a második Orbán kormány kártételének sorozata, mely az önhitt, korlátolt hatalmi arrogancia eklatáns példája.
Az elképzelt kerítésfonás kolbászból feltételezett némi szabadon mozgatható készpénzt, amit Viktorunk „csontvázak” emlegetésével és 7,5 %-os hiány lebegtetésével akart az EU-val lenyeletni.
Varga Mihálynak volt annyi esze, hogy csontvázügyben a semmit visszautalta Viktornak, akit közben Manuel Barroso Brüsszelben pofán vert. Jött Kósa Lajos, a nemzet „hülyéje” és Szíjjártó a főnök teljhatalmú p@cse, akik lerendezték számunkra a forint máig tartó mélyrepülését. A végén kiderült, hogy előre eltervezett szemétség volt az egész. Vizsgálóbizottság leradírozva és a három seggfej azóta vígan lebzsel, holott már akkor el kellett volna tűnniük a balfenéken.
Viktor huszonkilenc pontjába már nem is megyek bele, mert az egy nulla, s egyes agymenései /kormány tisztviselők indoklás nélküli elbocsájtása, bankadó, médiatörvény, pálinkafőzés, stb./ már kapják az EU-tól a kritikát. Az itthoniak nehezményezik az egyeztetések hiányát, a brutális hatalmi arroganciát, a szerencsétlen egykulcsos adót. Nagyon úgy néz ki, hogy nem jön össze a 29 kényszerötlet anyagi háttere sem. Mindenesetre a füles után mondani kellett valamit, hogy az eddigi felelőtlen pofázást igazolhassák.
Az eddigiek azt támasztják alá, hogy olcsóbb lett volna számunkra, ha Bajnaiék hozzáértő csapata kormányoz tovább, s ne egy begőzölt diktátor elgaloppírozott ötletelésének áldozataiként fizessük frank tartozásainkat eredeti értékük dupláján.
A végén megkaptuk „Pali bácsi”-t. Ez minden tetején a korona. Viktor maga alá rendelte a Köztársaság elnökét. Nyaralásából levélben üzenve tette kötelezővé pártjának az elfogadást, kiprovokálva a szerencsétlenből egy nyalásig megalázkodó hűségnyilatkozatot. Ma már arról beszélt a Császár, hogy néhány évig a Palkó jó lesz. Az elnöki rendszer törvényi kidolgozása után majd beindul a Fidesz henger, hogy a Császár elfoglalhassa méltó helyét a Palotában. Hányok!
Végül! A jelenlegi kormány illegitim! Választási ígéretei hazugságok. Ha nem tudták, hogy amit ígértek az végrehajthatatlan, akkor hülyék, ha tudták, akkor tisztességtelenek! Nem valók a kormányzásra. Hazugságokkal nyertek, tehát illegitimek. Viktor, a haza Örökös Miniszterelnöke gátlástalan szemétláda.
Viktor elmész ám a …! Viktor, takarodj!
@old_field: Már nem azért, de te láttad Gyurcsányt ártatlan szemre tüzelni? Vagy csak vádaskodsz bele a nagyvilágba?
@old_field: Kérlek: Dobogókőn Orbán és Semjén Konrád, Kertész és Esterházy műveiből rakott hatalmas máglya tüzénél a Szent Koronából egy Gyűrűt kovácsol, hogy így uralkodjanak Középeurópafölde népein!

Azt jön az IMF és mindenkit hazazavar.
MI EBBEN A MEGLEPO????

2002-ben Laszlo Csabaek 1000+ milliardot talaltak a Magyar Fejlesztesi Bankban elrejtve, ezert is lett ~10% a 2002-es deficit

Viktorkaek most ugyanezt fogjak eljatszani
süti beállítások módosítása