Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.27. 08:00 Fabius

Nem tisztakezűnek való vidék

Címkék: választás fidesz zugló önkormányzati papcsák ferenc

Tegnap a Fidesz fővárosi választmánya megszavazta a fővárosi polgármester jelölteket.
Főpolgármester jelölt természetesen Tarlós István, aki ellenszavazat nélkül kapott bizalmat. Eddig semmi váratlan, Tarlós jelölését tényként kezelte mindenki.
Ami engem jobban érdekel, az a kerületünk jelöltje. Akár örvendezhetnénk is, hogy a nagyszerűek nem hanyagolnak el minket, és egy igazi nagyágyút kaptunk a kalapból. Az elszámoltatási kormánybiztos tisztsége lehetne garancia győzelem esetén Zugló nehezen működő önkormányzatának rendbetételére. Ha a személy soha nem kozmált volna maga is a húsosfazék oldalára. Mert így csak egy álláshalmozót kapunk Papcsák Ferenc személyében, aki tavasszal a kerület egyik választókörzetében országgyűlési mandátumot szerzett, majd kormánybiztosi megbízást kapott.
 

Ha felkalandozunk jelöltünk honlapjára, akkor máris mosolyországban járunk a felröppenő nagy szavakat látva:

"Számomra lényegtelen, hogy kinek van mentelmi joga és kinek nincs, aki megsértette a jog normáit, annak felelnie kell."Higgyünk neki, ő csak tudja. Polt Péter az övét is kikérte magánokirat hamisítás vádjával, neki is kellett már magyarázkodni 240 millió közpénz felhasználásáról. Számára lehet lényegtelen a mentelmi jog, számunkra viszont nem lényegtelen, hogy a polgármester jelöltünkre ad-e találatot a k-monitor.

Remélem a szocik a példán okulva valami hasonló kvalitású jelöltet indítanak. Mondjuk a helyi MSZP importálta Tóth Csabát, aki Kulcsárral szemben maradt alul a kerület másik választókörzetében. A vasi fenegyerek sem a tagja a tisztakezűek klubjának, őt is vádolták már okirathamisítással, szőrmentén érintett a Zuschlag ügyben is. Gondoljunk bele: két ekkora potentát micsoda szórakoztató pozíciókaratét nyomna mindannyiunk szórakoztatására?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen, ez a poszt az aminek látszik. Burkolatlan felhívás a többi jelöltet állító párt/szervezet számára, hogy hasonló ostobaság eszetekbe se jusson. Válasszatok olyan jelöltet, aki minimum a keresőmotorok próbáját kiállja.

Mert igény az volna rá.

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr222112773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mintha Jávor neve merült volna fel lmp-részről- És most marhára nem tudom eldönteni, hogy mit szóljak a szocik legújabb ötletéhez a közös jelöltről, és végképp nem tudom, kiábránduljak-e az lmp-ből, ha Jávor netántán közös jelölt lenne. Mert tarlóst nagyon nem kívánnám főpolgámesternek... Ingyenbékávé Horváthot meg se említem.
Hello, Fabius!Rendszeresen olvaslak, attól függetlenül, hogy kitettek-e a a címlapra. Minden egyes posztodban elhangzottakkal egyetértek, különös tekintettel az ideiekre.Zuglói lévén magam is "elhalok" az események, jelölések nagypolitikát leképező ilyetén alakulásától. Egyáltalán hogy került ide P. vajon, aztán hogy győzné majd a feladatokat /vagy ez naív kérdés, gondolom, aki tud az tud, képviselő, fővárosi képviselő, "kurkászóbiztos", és "tuti befutó" polgármesterjelölt. A múltkor a Bosnyákon a volt, ugyancsak fideszes színekben indult Rátonyi melletti indításra kampányoltak aktivisták. Az ő érájában még nem laktam a kerületben, de azt hallom, sporton kívül nem nagyon foglalkozott mással. Az SZDSZ színeiben nyert, aztán igen etikusan a szoaréban levő pártjából kilépett jelenlegi "városvezető" esetleges, "függetlenként" való indulásáról is hallottam rebesgetést - igazságtartalmáról persze nem tudok, de jelen felállás szerint mondjuk esélye sem lenne, a szép szál kinézet meg tán mégsem lenne elég- mégsem közt. elnökségről van ugye szó, aminél ez a fő kritérium. A többi lehetséges indulónak amúgy sem lesz fikarcnyi esélye sem P. mellett, hiába szeretnénk riadót fújni - nem kevesen. Úgyhogy nincs mit tenni, ez egy ilyen ország.
@sületlenke:

Valós esélyek latolgatásával várjuk meg, amíg a többi induló is megnevezésre kerül. :-)
Weinek szép szál legény, így volt ereje seggbe rúgni a Mundo Center kivitelezőit.

www.ingatlanmagazin.com/7651/Bosnyak_teri_vita_varoskozpont_vagy_plaza_legyen_a_Mundo

Akik ugye jó szokás szerint úgy pályáztak ahogy a hivatal elvárta, majd mikor győztek jöttek azzal, oppardon, néhány "apró" változtatás szükséges lenne, kinek tűnik fel?

Ez egy jó pont, és ezzel ki is merült a dolog. Minden máshoz viszont nem volt elég erős. A idei költségvetési cirkusz megmutatta, a komplett közgyűlést el kellene zavarni a francba:

www.hirszerzo.hu/cikk.pitbullozassal_es_mocsarazassal_zarkozott_fel_zuglo_budapest_keruletei_koze.145267.html

Nem véletlenül írtam a tiszta kézről sem. A röpködő tízmilliók nem használnak a kerületnek:

www.hirszerzo.hu/cikk.repkedtek_a_tizmilliok_zugloban.145187.html

Egy erős és tisztességes ember kéne, aki a helyére tudja tenni ezeket az ügyeket. De ez nem a tanácsadói szerződésekben rutint szerzett Papcsák lesz, az hétszentség.
Nem az évszázad legokosabb mondata ez részemről, de rendkívül durva a FIDESZ retorikája. Mondjuk azt elfelejtik, hogy a 2002-es bukásuk részét képezte a hasonló fűnyíró elv. Pedig a választók felnőttek már, elhiheti Orbán Vektor is.
Erőskezű és tisztességes. Persze. Együtt a kettő, és még vállalja is, és aki indítja, az is az. És főleg, akinek a színeiben indul, annak van ereje, infrastruktúrája és bázisa. Ugye nem gondolod, hogy az említetteken /Fidesz-Mszp/kívül bárki is eséllyel indulhat? És nyilván P-ééknak áll a zászló. Bázis és infrastruktúra van. A többi meg úgysem számít, Te is tudod. Persze hogy én is szeretném a tisztát, erőskezűt. Már eleve ajánlószelvényt sem tudnak majd gyűjteni, hála az addigra érvénybe lépő törvénymódosításnak. A teljes képviselőtestület leváltásával is egyetértek. Most majd kiegészülnek a fideszesek továbbiakkal, úgynevezett semjénzsoltosokkal.És eljön a Te országod..
@Fabius:

Ott legalább tudjátok ki lesz. Itt most rúgták ki a komplett eddigi Fidesz társaságot Jugástól.
Nagy Kálmánék nyertek az OGY-n, gondolom kell a hely az önkormányzatira is.
"Egy erős és tisztességes ember kéne, aki a helyére tudja tenni ezeket az ügyeket."

Ma Magyarországon a politikai elitben egyszerűen NINCS ilyen, ezt bátran kijelenthetem. Aki ilyen volt, azt régen félreállították, mert nem pártkatona.

Illúzió ilyeneket keresni.
@néma bárány:

Jön vissza a Kobold féle keresztény éra? Nem értem miért nem örültök neki. Muhahaha :-)

@Marques:

Joubert szerint: " az illúzió szerves része a valóságnak, olyan szorosan hozzátartozik, mint az okozat az okhoz."

Ezért a legrosszabb amit tehetünk, hogy eleve lemondunk a kergetéséről.
Én azt reméltem, hogy a Fidesz amolyan önkorlátozó gesztusként Tarlós helyett valami emészthetőbb jelöltet állít, pl Rogánt.
De neki mostanában neki úgy tűnik új szerepe van, és a kormányzati kontrollok felszámolása a dolga, amivel kétségtelenül jó pontokat szerez a Nagyúrnál, de a liberális szavazók szemében porig rombolja az imidzsét.
De az áprilisi adatok, a módosított választási törvény és a kubatov lista segítségével akár BP-en is nyerhetnének még akkor is, ha egy egy lovat indítanának jelöltként (a köztársasági elnöki poszt ilyentén feltöltése után) szóval tulajdonképpen hálásak lehetünk a Fidesznek, hogy Tarlós lett a jelölt, nem pedig Overdose.
@Avatar:

Szerintem is Rogán mára már egy emészthető kategória, habár az életkora alapján még azért korai lenne a megválasztása. Az utóbbi években egy konszolidáltan nyilatkozó FIDESZ katona lett.

Overdose-nak (meg úgy a lovaknak általában) kb. 10x annyi eszük van, mint Tarlósnak...:)
@Marques:

premier.mtv.hu/Hirek/2010/06/24/07/Vita_az_uj_mediatorvenyrol__mit_mond_a.aspx

Nézd meg ezt ha érdekel. Anti, amint konszolidáltan és udvariasan nyilatkozik a napokban.
süti beállítások módosítása