Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.26. 14:00 Fabius

Márt-írók

Címkék: seszták ágnes mandiner jobboldali média

Nem hittem, hogy a Gyurcsány érdekében tiltakozó 108 embert komolyan veszi valaki.
Azt még kevésbé, hogy a csoportosulás hiszticunamit képes kiváltani a jobboldali médiában.
De tévedtem.
Seszták Ágnes olyan helyre összeesküvés elméletet rittyentett belőle a Nemzet nyomtatott hasábjain, amin kacagni kell, őszintén és igazán.

A nyelvújító Seszták nem érte be újabb "buzilány" komolyságú kifejezések gyártásával, sőt, a levesporos kamrapolc összeesküvést is túldobta amennyire csak tudta:

"Lehetnénk bátrabbak! Mindaddig, ameddig csak válaszolgatunk ezekre a nevetséges aláírásokra, addig mindig a mások oldal fogja tematizálni a médiát, és mi állandóan védekezőállásba kényszerülünk. (....) Kormányváltás volt, száznyolc aláíró megkezdte hosszú menetelését. De ideje felismerni, hogy ennek útját csak az egységes, beágyazott jobboldali médiaértelmiség állíthatja meg."

No, fegyverbe kedves jobboldali média! Orbán Viktor elgondolása szerint meg kell szerveznetek önmagatokat. De nézzük csak mit szeretne Seszták Ágnes azoknak, akik "ezt a nyolc évet, sőt, ezt a húsz évet zokszó nélkül csinálták végig": szolidaritást szeretne, mert az hiányzik.

Magyarul pénzt, ne szépítsük.

Árnyalja a képet, hogy ő legalább nem hillerhaveri módon gondolja. Szerinte a jobboldali pénzembereknek kéne összedobni egy jelentősebb összeget a  médiamunkások támogatására:

"Nem létezik, hogy a jobboldalt támogató vállalkozók ne tudnának összeadni annyi pénzt, amiből egy célzott médiaalapítványra ne futná: ösztöndíjakra, segélyekre, alkotói szabadságra vagy szerényebb nyaralásra."

Vagyis itt az idő kedves jobboldali pénzemberek, lehet zsebbe nyúlni és hálásnak lenni a médiamunkások felé, lehet segélyt osztani és szerényebb nyaralásokat finanszírozni. Ezt kívánja a jobboldali szolidaritás. Ne gondoljátok, hogy ezek az emberek a munkájukat végezték a munkahelyükként funkcionáló médiumoknál, amiért fizetésüket kapták. Ne gondoljátok, hogy a jobboldali alkotói szabadság kiteljesedett Bayer Zsolt írásaiban, mert az csak a látszat. Valójában béklyóba verve vergődnek, és csak a pénz az az átkozott tudná igazán felszabadítani őket.

Az a forint, aminek mélyrepülését úgy nézték végig néma áhítattal a kósabeszéd idején, mintha templomi rendezvényen volnának. Vagyis mintha mise történt volna. Az egy üdítő mandiner kivételével senki egy szót nem ejtettt róla, hogy itt valami történik. Ez a hiteles tájékoztatás, amit törvénybe is iktatnának, kötelező jelleggel. Ha az első formájában átmegy a médiaalkotmány, akkor bizony most bírságot fizetnének tarhálás helyett.

Egyáltalán nem meglepő módon most is a mandiner csapata az, akik elsőként nem értenek egyet Sesztákkal.       Ők az elsők a mindenben egyet nem értésben is. Mártíromság helyett objektivitással igyekeznek operálni, ami hitelesebbé teszi őket minden más jobboldali médiumnál. A véleményeiket elolvassuk, tartalmát megfontoljuk mi, jobboldallal nem vagy kevésbé szimpatizálók is. A szimpátia és a pártpreferencia nem probléma, ha objektív szűrőn keresztül néznek a világra szemellenző helyett.

Ezért maxi respekt a mandinernek. Ti meg rinyálás helyett másoljátok le őket. Már, ha nem kínos, hogy évtizedes szakmai múlttal médiákok lehettek mellettük.

36 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr462111513

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konszenzualitás és kisebbségi vélemény 2010.06.26. 15:36:00

Nem erre a konszenzusra vágyunk A konzervatív forradalom, vagy a szavazó fülkék forradalma, vagy a kormányzás forradalma, vagy nevezzük akárhogy elérkezett. Ezt látjuk a kinevezésekben, a döntésekben, a kommunikációban, a konzervatív teoretikusok ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A szolidaritás nem baloldali jelszó? :-)
Ez a habzószájú vén liba írogatott anno a KISZ KB lapjába? Akkor meg coki Ágnes asszony!:-))
Attól még, hogy Seszták hülye, az a 108 barom, amelyiknek a zöme Gyurcsány kitartottja volt, és jelentős szerepük volt abban, hogy Fletó elszabadult a fedélzeten, nem javít a balvilág megítélésén, maradjunk ennyiben.
szinte meglepődtem volna, ha stratez nem kommentel be az elején valami fidesz-párti szöveget. :))
Szerintem a Mandiner szerzőinek nagy része az objektivitást kikérné magának. :)
Tényleg nincs jobb jobboldali hírforrás, vagy blog a Mandinernél.
Most esett le a tantusz.
Seszták ugye a jobbos vállalkozóktól tarhálna pénzt. Ezek jelentős hányada médiavállalkozó, elég csak Szélesre és a Fellegi-Stumpf konzorciumra gondolni. Ezek szerint pont ők voltak eddig gátjai a jobboldali média alkotói kiteljesedésének és szerény nyaralásának?

Így nézve az írása összeesküvés elméletnek még mindig szar, de bújtatott bérkövetelésnek zseniális :-)
Mondjátok! Hol lehet elejétől-végéig elolvasni azt a százegynehány értelmiségi által aláírt írást?
Ugyanis amit én láttam, abban Gyurcsány neve csak kiemelt példaként szerepelt, de nem kifejezetten róla szólt.
posztoló is aláírná, mi? milyen ízű gyurcsány segge?
@thinker_:

A posztolónak - nekem - arról is volt véleményem:

varanus.blog.hu/2010/06/21/allitsatok_meg_orban_viktort

Szerintem előbb olvasgass, mielőtt Gyurcsánnyal meg a seggével hülyét csinálsz magadból.
:O))))))))))))))))

Seszták Ágnes ügyes !
Mindig is az vóóót ! :)
@bryan: köszönjük (bár a kritikákat sem feledjük! :D )
@bendix: Meg a Jövő Mérnöke című egyetemi újságba (3 000 példány/hét), lefasiztázva az USA vezetőit, és követelve Angela Davis szabadságát.

Sesztákcicán mindig mindenki csak röhögött, a Magyar nemzet meg megérdemli őtetet.
A tót nevűek általában fasiszták, de nem mindig.
Seszták lenne a cunami egyszemélyben?
"Nem létezik, hogy a jobboldalt támogató vállalkozók ne tudnának összeadni annyi pénzt, amiből egy célzott médiaalapítványra ne futná: ösztöndíjakra, segélyekre, alkotói szabadságra vagy szerényebb nyaralásra."
A Viktor zsebéből ne akarjon kivenni Seszták Ágnes engedély nélkül egy fillért sem, mert zúgva fog szállni, mint a győzelmi zászló. Itt csak Neki van joga adakozásra felszólítani!
Igen, ha egy ország itt tart, hogy még mindig vannak hülyék 108-an, akik Fletóért kiállnak, akkor nem lehetünk nyugodtak.

De mi is a problémájuk? Fletónak a jog fölött kell állnia? Kiváltságot neki!
@calam: ugyanolyan kiszámítható, mint te.
@Kobakos:
Azért abban van valami delikát, hogy mindeni meg van róla győződve, hogy Fletó bünöző, és börtönben a helye, de még csak most ült össze bizottság, hogy megállapitsa, miben is bűnös.
Az itélet megvan, mostmár csak a megfelelő bűnt keresik hozzá :)

(Ld. "- Apukád partizán volt?
- Nem, de már intézik. "
Nekem igazán tetszenek Seszták cikkei, nagyon bátran és mindíg megírja a frankót. Én nem érzem, hogy kunyerálna a cikkben, csak a jobboldali összefogást kéri számon.
Még mindig a forint mélyrepülése Kósa miatt... majd a britek/németek miatt...most az alacsonyan repülő románok miatt... Nemsokára az alacsonyan repülő fecskék is azt csivitelik: Kóóósa! Tényleg: hogy mer ez a mrs. Seszták szolidaritást kérni a saját elvbarátaitól? Nincs annyi esze , hogy inkább az államot fejje, ahogy tették jó húsz éven át a ballib firkászok? Akik a lelépő Hiller haverrről az utolsó pillanatban is levetttek húsz millát? Csak nem tanul lopni, hazudozni ez a konok jobboldal? Eeeeejnye!
@DarthVader:
Setét Vader. Jobbfelől vizsgálóbizottság, balfelől a 108-ak sivalkodása, akik megelőlegezik Qrcsány bíróság elé állítását, maga Qrcsány, akik blogjában előre megírja a védőbeszédét, vagyis a bűnöst a ballibek találták meg máris. Hm... eléggé sokatmondó.
@Kobakos:elképesztő de a névsor a szokásos
Én nem veszem őket komolyan, de a probléma az, hogy ők nagyonis komolyan veszik magukat.

A hisztéria nem az, ha valaki elképesztő arroganciájukat szóváteszi, hanem az elképesztően arrogáns és lényegileg értelmezhetetlen megszólalásuk a hisztéria.
mindegyik szerepelt már a Heti Hetesben?
Hát eddig ki tarotta el a jobbmédiát, ha nem a vállalkozók, csak nem valami korrupciós pénzből működtek? El kell őket számoltatni!
@stratez: Az orbán kitartottjai, akiknek jelentős szerepe van abban, hogy vitya elszabadult a fedélzeten, sem igazán javítanak a jobber világ megítélésén, elég, ha ennyiben maradunk.
@DarthVader: ezt hívják koncepciós pernek...
@Várúr: Szegényem. Maga a jobb oldal rikoltoz folyamatosan, hogy le fogja ültetni Gyurcsány urat, bármi áron. Akkor meg miről beszélünk?
108 értelmiségi. Ki számít értelmiséginek? Aki nem végez fizikai munkát?

Pl. Kuncze, mint értelmiségi....?
Akkor jól értem, hogy Seszták azt mondja hogy úgy nyalunk hogy már fekélyes a nyelvünk, most már szeretnénk valami zöldet is látni, nem csak barnát? (elnézést a zimperialista "zöld" hasonlatért).
Jobb az a kifejezés "108 haladó, baloldali értelmiségi".
Újabb javaslat: "108 baloldali, szociálisan érzékeny, haladáspárti progresszív értelmiségi-intellektüel"
Azért ez jobb volt. Érdemes elolvasni a neveket. Én besírtam a röhögéstől.

index.hu/belfold/tasn_level/

heted7 (törölt) 2010.06.26. 21:12:14

@flippant - ezeket a neveket komolyan megkell nézni!Pl.: nem is tudtam hogy Schobert Norbert "aerobick Norbi" tornász baloldali! XD
Azé ez elég vékony cunami volt.
@Bilbo: Kuncze esetében (könnyített értelmiségi státusz) talán annyi is elég volt, hogy munkát nem végez.
süti beállítások módosítása