Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.25. 08:00 Fabius

Antimátrix

Címkék: fidesz rogán antal médiatörvény

Rogán Antal különös világa tárul elénk, ha megnézzük legutóbbi szereplését az Este című műsorban. Rogán és a Fidesz olyan mátrixba álmodta magát, ahol minden média és hírműsor, újságíró és szerkesztő vadul lájkolja őket, tegyenek bármit. Azon túl, hogy a dolog meglehetősen mulatságos, végtelenül arrogáns is. A hangvétel, a stílus élő műsorban egy nővel szemben előre vetíti, hogyan képzeli el a Fidesz ezentúl a kommunikációt.
 

 

 

 

 

 

 

 

A rogáni arrogancia nevettet, de a bunkóság taszít. Láthatóan zavarják a kérdések, az okvetetlenkedés, ezért négymilliószor mondja el, hogy egyébként - egyébként - egyébként. Van a riportnak olyan pillanata, mikor azt vártam mikor teszi fel a kérdést: mi a faszt akarsz még?
Lehet, hogy szegény Rogánt már a képzeletbeli harc dúlta fel ennyire. Láthatóan ígérte neki valaki, hogy pozícióba kerülve jutalomból megverekedhet a tévémacival az esti műsorsávért. Mészáros Antónia meg belerondít a szeme előtt lebegő képbe, ahol már ő maga Big Hand Anti, a médiaalkotmány kompatibilis esti mesemondó.
 

 

 

 

 

 

 

 

A médiacsomag nem egy sikertörténet. A többszöri módosítások ellenére tegnap az EBESZ is felszólította őket, ne akarják izomból átnyomni, ne akarjanak tejhatalmat a médiumok felett.
Kiábrándító lehet, hogy az ellenőrizni kívánt blogszféra sem rottyantotta tele a zoknit a regisztráció lebegtetésétől. Nem bizony, ugyanis van választásunk:

1: ha jó kedvünk van kaptok egy nevet, amivel mondjuk esetemben pont a semmire mentek.

2: ha beduzzogunk, akkor a 10 perces online regisztráció helyett pont ennyi ideig tart elvinni a blogokat a fennhatóságotok alól.

Nektek meg sikerül úgy beégetni magatokat, hogy ahhoz képest a Reichstag lángolása halvány pásztortűz a messzi éjszakában. Nem volt elég emlékezetes példa a Maszop kurucüldözése? Sikerekben gazdag eredményes hadjárat volt az is. Csak akkor egy oldal készítőivel álltak szemben, ti meg 250 ezer blogot haragítotok magatokra, ami bőven kitesz egy népszavazásnyi tömeget. Olyan haragos tömeget, akik nem értik a pálfordulást. Eddig jók voltak a ti véleményetekkel egybecsengő írások hivatkozási alapnak a fidesz.hu vélemény rovatába? Igen, lepődj meg, az én írásom is szerepel ott. A jelentősége nulla, de példának pont megfelel arra, hogy a választási vetélytársak ekézése idején még nem voltak ennyire kényesek az urak. Gyurcsány és társai szeletelése örvendetes cselekedetnek számított, egy jót Morvaizó poszt pedig maga volt a kánaán.

De a saját mátrix vakolása közben megváltoztak a dolgok. Gyurcsányt és barátait elzavartuk, már nincs szükség kritikus tömegre, akik véleményét sokan elolvassák. Tessék szépen a megfelelően előrágott híreket fogyasztani, és felhagyni az önálló vélemények felelőtlen hangoztatásával. Hiszen a nemzeti együttműködés is azt mondja: mindenki egyért, egy mindenkiért - csináltat regisztrációs rendszert, ahol a személyes adataidért cserébe kapsz egy blogsablonba illeszthető kabalafigurát:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remélem kulcstartó is készül belőle. Mutogatnám.

95 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr592108283

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ELHUNYT SEMJÉN ZSOLT 2010.06.25. 16:46:57

Kokain túladagolásban elhunyt Semjén Zsolt (†48) a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke, miniszter, parlamenti képviselő. Kormányőrök az Országház egyik mosdójában, még tegnapelőtt hajnalban bukkantak a politikus holttestére, azonban nemzetbiz...

Trackback: Tíz perc 2010.06.25. 11:16:02

Tíz perc elég Antonio Banderasnak, hogy a filmben hanyatt döntse a nőt.Ha minden összejön, akkor bárkinek elég ennyi idő a dologra, nem kell Banderás Tóninak lenni.Tíz perc kényelmesen elég arra, hogy valami jobb autóval körbe menjünk a Nordschleifén.T...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fogyatékos szarházi az összes.
:)

Hajrá magyarok, hajrá Magyarország.
Hajrá magyarok,hajrá Magyarország!
Blogszférát ellenőrízni? Marhák, ha keménykedtek, akkor két dolog lesz az eredménye:

1. A Freedom House listáján Magyarorszáh Irán és Szaúd-Arábi közé kerül.

2. Tongai szájtokon fognak blogolni a magyarok, ti meg mehettek leszopni II. Ugubugu király faszát, hogy adja ki a logokat.

Ki volt az az idióta pöcs akinek eszébe jutott ilyesmi egyáltalán???
Szarháziak valóban. A rogán pedig egy csúcs-szarházi.
Gyere ide te pöcs rogán és kommentben add hírül, hogy nem vagy szarházi pöcs - kb. senkit sem fog érdekelni!
rogán-kósa-szíjjátó-lázár: ugyan az a pökhendi, lekezelő, "ki ha én nem?" stílus jellemzi őket, mióta hatalomra kerültek, bárhol látom/ hallom őket nyilatkozni.
Ez a NER egy vicc: a nagy kooperáció alapja, hogy csak ők tudják, mi a tuti és mindenki másnak kuss!
És ráadásul dilettáns, hozzá nem értő pártkatonák gyülevész hada az egész, akiknek az erejéből annyira sem futotta, hogy az elmúlt és elkúrt! 8 évben egy életképes jövőképet fessenek az országnak, majd azt mostanára tálalják.
De basztak bármi értelmeset tenni, csak romboltak és most kaján vigyorral tálalják nekünk a sebtiben összekotyvasztott trutymót, NER néven.
A két legnagyobb támogatottságú párt a két legjobban bűzlő záptojás. fujj!
Az írás nagyon jól sikeredett, a címe nagyon találó! :P
Hú, nagyon fárasztotta, hogy visszakérdeznek. Sebaj, majd elintézik, hogy pár hónap múlva már csak alákérdezzenek.
ezek a faszkalapok már most ilyen környezetben élnek, csak olyan bohócokkal veszik körbe magukat akik ezerrel szopják a faszukat...kósa debrecenben már rég megvalósította, olvassatok Holdrablót, de a többi fideszes városban is csak az jelenhet meg írásban vagy képernyőn ami őket dicsőíti, szép új világ, jó reggelt birkák!
A rendszerváltás óta minden eddiginél nagyobb komcsi-szag van az országban. Fejétől bűzlik a láb :-(
Szánalmas ez a vergődés az internet szabályozására. De ha szeretnének Don Quijote-t játszani a srácok?!
@Strici: újabb fogalom amire nem találtak még rendes magyar szót.

like it = tetszik

Ebben a környezetben talán a nyalás a legjobb szinonima.
@scsaba1: Jajj, ezektől a Lidli, szingli, gugli baromságoktól herótom van. Szívlapáttal csapnám agynom aki kitalálta őket. Vagy elküldeném logopédushoz. :P
Arrógán Antal és a többi nyikhaj, testnevelésből felmentett köcsög most örülnek, hogy kifelé játszhatják a nagyfiút. Csak zárt ajtók mögött kell lemenniük kutyába a törpének.

Amúgy a stílusért, amit az Estében hozott, egy kocsmában már rég pofánbaszták volna. Szerencsére Antónia nem az a sértődős betoji fajta.

Tényleg Havas "tanár úr" még nem csinált interjút ezekkel a narancsvitézekkel? Egy ilyenre azért kíváncsi lennék. Talán épp beférne a 16:9-es wide tévébe a két arc. :)
Bármennyire is szimpatizálok a kormány lépéseivel, azért ez botrány. A médiatörvény, a köztisztviselői törvény és az elnökválasztás is egy bohózat...Mindenesetre nem ragadtatnám magam messzemenő következtetésekre az internet szabályozását illetően. Ha valaki Kínát vízionál ide az szintén...hogy is mondjam...mentális képességeinek nem épp a csúcsán tartózkodik! :)
@bgp: még mindig off. Azért nem találtak még, mert mindenki a tetsziknek fordítja kedvel helyett.
Hihetetlen bonyolult ez a magyar nyelv, és nem mindenki tudja kimondani, hogy kedvelem. :P
Kedves Varánusz!

Csak egy kérdésem lenne? Te hol voltál 1998 és 2002 között? A fideszt ugyanaz a haveri(?) kör irányítja most is. Most komolyan kérdezem mit vártatok a fidesztől? A fideszes politikusoktól? Most ráadásul már a 8 év sértődöttsége is dolgozik bennük.
Kutyából nem lesz szalonna, és nem először mondom, ssak emlékeztetőül: a választások előtt max. fél-egy évet adtam a kedves fidesz szavazóknak a kiábrándulásra.

Ui.: Csak a fidesz drukkerek kedvéért jegyzem meg. Felesleges maszopozni. Egyik kutya másik eb.
Ezek mind , pártfüggetlenül a genetika selejtje.
Azért remélem ezek után a Fidesz szavazók is meggondolják kit komcsiznak le. Bár.....
Akkora arcuk van mintha tettek volna valamit azért a 2/3 ért.
Inkább hoznák ki Budaházyt, ha lenne bennük egy késhegynyi forradalmár és vinnék be Fletnitől Biszkutól Demszkíig az összes országelkúrót.
Hát ezt nehezen tudnák megtenni. Maximum mindenki megtanulja hogyan lehet ukrán, német, orosz, amerikai ip-t szerezni. :D

"Can't Stop The Signal, Mal..." [SERENITY]
Csak halkan kérdezem meg, hogy az oktatás és az egészségügy, mint az ország egyik legégetőbb problémái mikor fognak napirendre kerülni?

Remélem nem az a válasz, hogy amikor a kedves elvtársak más minden létező hatalmi pozícióba bebetonozták magukat.
Ti akartátok a fideszt, hát most megkaptátok.
Innentől kezdve pedig minden fidesszel kapcsolatos nyavalygás és sírás-rívás, teljességgel irreleváns.
@Magóg napján: Budaházy ott van ahová való. Az más kérdés, hogy többi felsorolt is mehetne mellé.
@Magóg napján: "Akkora arcuk van mintha tettek volna valamit azért a 2/3 ért."

Már hogyne tettek volna. Az mszp kormányzása után simán a 99%-ot is elérhették volna.
@Bergeroth: Utána kéne nézni annak, hogy mit jelent az irreleváns jelző...
@II.Briandrew: "mentális képességeinek nem épp a csúcsán tartózkodik"

wow naon teccik ez a mondatszerkezet :-)
Rogánban engem az irritál baromira, hogy soha nem láttam még kérdésre válaszolni. Kérdezik valamiről, és elkezd másról beszélni. Mintha meg se hallotta volna.

Az internetcenzúrában egyébként már van tapasztalata. Mikor a második egyházi esküvője volt, és mindenhol megírták, azt pár nap alatt eltüntette az összes magyar szerverről, jobbos blogoktól indexig. És akkor még ellenzékben volt.

Azóta persze vissza-visszaszivárognak róla posztok, de összességében nagyon kevesen tudnak így róla. Szerintem most is ezt akarják elérni.
@Bergeroth: Csak halkan súgom, hogy szerintem senki sem Fidesz szavazó azok közül akik itt vannak. :)
A komcsik az elmúlt nyolc évben:loptak,
csaltak,és hazudtak.Aki ezt tagadja az nem
ebben az országban élt,vagy annyira elvakult.
FIDESZRŐL véleményt, majd két ciklus után
mondjatok.Akkor sem lesz értelme.
@kovi1970: azért az nem igaz és várd ki ha nem is a végét a közepét és akkor írd le ezeketnem 2 hétel a munkába állásuk után!!
@zulu: A szó jelentése, jelentéktelen, lényegtelen, mi a gond?

Amit a fidesz művel, az nem más mint a diktatúra, az egypártrendszer kiépítése.
A hivatalokat szabályozni akarják, az internetet szabályozni akarják, a bejövő és kimenő véleményeket szabályozni akarják, az emberek gondolkodásmódját szabályozni akarják, mindent a saját irányításuk alá akarnak vonni. Ellenvetések és ellenvélemények nélkül. Csak és kizárólag első viktor királynak lesz majd igaza, minden más vélemény megy a süllyesztőbe. Abban sem bízom, hogy 4 év múlva még lesznek szabad választások.
Aki ezekben a lépésekben nem látja az összefüggést az 1989 előtti időkkel, az egész egyszerűen nem ebben a dimenzióban él.
Lesz még itt orbán takarodj, a nyakamat teszem rá.
@öcsi55: Másnak megmondani, hogy miről lehet véleménye, kommunista tempó.
@öcsi55: Akkor már nem mondhatsz. Az új kommunisták nem engedik.
@ZX: Ne idegeskedj, a magyar nyelv fonetikája működik, a magyar kiejtéshez nem illeszkedő idegen szavakat átkalapálja egy kicsit a nyelv, teljesen normális folyamat.

Egyébként meg a facebookos like-nak tényleg a "tetszik" a korrekt fordítása.
@öcsi55: En nem ok arra hogy a Fidesz arrogans barom legyen mindenkivel. Vagy barkivel, beleertve az MSZPt is.
Meg nem artana megvillantani valamit abbol hogy ok tenyleg jobbak, megpedig ugy hogy nem a masikrol bizonyitjak be hogy rosszabbak, hanem megmutatjak hogy ok tenyleg jok - mert eddig csak arrogans bekepzelt dilettans tok- es seggfejek gyulekezetenek tunnek.
Csak idő kérdése, hogy a fél ország Jobbikos legyen - ha ezek a narancsos majmok folytatják a komcsik ámokfutását.
@flippant: A Jobbik, mint a szabadságjogok védelmezője.
ROTFL.
@flippant: Erre van némi esély. Viktorék nagyon gyorsan eljátszhatják a kétharmadot. Sokan szavaztak rájuk jobb alternatíva híján, remélve, hogy a gikszereik és a parasztvakítás mellett jó is tesznek. No, ezek az emberek most keservesen csalódnak, és kezd égni a pofájukon a bőr.
@Bergeroth: A narancsos majmok nem elég tökösek és ugyanúgy becsicskultak ájemeféknek. Csak színükben különböznek a komcsiktól- meg max. éjszaka nem hazudnak.
@öcsi55: Na jo de nem kurtak szejjel a sajtoszabadsagot. Es az orszagot sem, egyebkent, ahogy a HirTV (most meg buntetlenul) allitja.
@flippant:
A jobbikkal meg pont az a baj, hogyha ők hatalmat kapnak, akkor aztán tényleg befellegzett ennek az országnak.
Apostoli királyság, EU kilépés, NATO kilépés, régi nagy MO. visszakövetelése, sámán-kultusz.....kösz nem, ebből én nem kérek. :D
@fitball: "azért az nem igaz és várd ki ha nem is a végét a közepét és akkor írd le ezeketnem 2 hétel a munkába állásuk után!!"

Már bocs, de ezeket én már a választások előtt leírtam. De a legjobban én kívánom ne legyen igazam! Már a saját érdekemben is. De sajnos ebben a 20 évben a magyar "politikusok" nem igazán szolgáltak rá a bizalomra. Egyik oldalon se.
arrogans toni megmondja
es ebbol is akarnak egyesek fopolgarmestert, ennel meg a tarlospista is jobb

KET_HAR_MAD BAZE!
Erről az egész történetről nekem két könyv jut eszembe:

Orwell Állatfarm, és az 1984 című könyvei

Kezdem sajnálni az otthon maradottakat. Lassan magyar politikai menekültekkel lesz tele a világ.
A szemetek ráadásul nem is felejtenek.
Lex Répássy. Emlékszem mekkorát perecelt a javaslat. Ezek kotlottak rajta majd 10 évet és előrángatják megint.

Ez a Rogán nagyobb eke mint én baszki.
Végig hallgatni valakit? Ugyan!

Kétharmaddal a háta mögött már csak azt vártam, hogy fingik egy embereset. Esküszöm nem csodálkoztam volna!
Arogán Tóni miért nem tud a seggén maradni a kerületében?
@parttalan: mert nem akar lemaradni a többi majomtól a ki-a-nagyobb-nyaló versenyben :-D
@öcsi55: Tagadta valaki? Látjuk mi is.
Az az elkeserítő, hogy a fidesz pár hét alatt összehozott annyi baromságot, hogy nincs idő kivárni a két évet, hiába szeretnéd.
@DArchAngel:

"No, ezek az emberek most keservesen csalódnak, és kezd égni a pofájukon a bőr."

A közvéleménykutatások felmérései szerint még nem...de ennek is eljön az ideje.
@öcsi55:
De mondhattad volna South Park módra is:
A cenzúra jó. Ééérteem?
Nem kell annyira kiakadni. A Fidesz, de főleg Orbán nagyon szeretne valami nagyot letenni az asztalra. (hiúság) Hát kérem, a csizma már ott van...
@flamer: Like: szeret, tetszik, kedvel -> mindegyik korrekt fordítás, csak tanulnánk végre jól használni, mert idegesítő, hogy ha valaki tud 2 szót valamilyen idegen nyelven akkor mindjárt elfelejt magyarul.

De hogy a témához is szóljak, régebben pont a Rogánt tartottam az egyetlen megmaradt épelméjű Fideszesnek, de mára kiderült, hogy ő is komp akart lenni, de nem komp-lett.
Kedves Bloggerek!

Csináljatok már egy internet pártot basszátok meg. Még el sem kezdett kormányozni a FIDESZ máris a seggnyalást felváltotta a fanyalgás. Vagy alapvetően a blogok tömege csak a fikázódást, a kivagyiságot és a féligazságok melldöngető hangoztatása?

ja igen kurvára nem vagyok FIDESZ-es de akkor most mindenkit megbuktattok? Kákán a csomót? Örök ellenzék? Csináljatok pártot komolyan mondom!
@ZX: Rogán mindig is gyík volt. Nézd már meg milyen feje van.
@Kult: Szóval örüljünk, hogy csöbörből vödörbe kerültünk? Addig amíg nincs egy normális kormányzó párt, addig igenis fikázni kell és elzavarni őket a picsába. Nehogy már azért válasszak meg valakit mert kevésbé szar.
Végre szeretnék már a jó és a még jobb közt választani.
@Kult: Már régen elkezdte a kormányzást, nem tudom, hallgat-e mondjuk híradót, esetleg olvas-e újságot?
Sorra születnek az új törvények, tervezetek, félig kész az új költségvetés. Ez már a kormányzás.
@Bergeroth: Nem a véleményeket akarják szabályozni, nem hülyék.
Viszont szeretnék megszüntetni azt a gyakorlatot, hogy a médiát uraló csoportok mindenben rákényszerítsék akaratukat az országra.
Persze a blogszféra szabályozása és a többi nem fog sikerülni, de nem is az a cél, hanem az, hogy szükség esetén legyen jogalap fellépni a nagyobb vélemény-formáló médiákkal szemben. A gond nem a bloggerekkel van, hanem a nagy tv, rádió, bulvár konszernekkel. Hogy neveket ne említsünk.Nekik nehezebb lesz a jövőben a magyar érdekekkel ellentétes gazdasági és politikai döntéseket kikényszeríteni.
Ami nagyon helyes.
@Devil: A HirTv a sajtószabadság bástyája. Nekik mindent szabad :-)
@DArchAngel: Na igen. Én itt élek miskóccon és szemmel láthatóan két hét alatt rendet rakott Vitya, meg az olajos Pintér. Most már nem kenik össze sz@rral a lépcsőház bejáratát a romák csak a liftbe vizelnek..
az a legnagyobb baj, hogy ezek annyira hülyék, hogy asziszik ezt a kétharmadot ők érték el a szuper nemtommijükkel, nem pedig az mszp tolta alájuk azzal, hogy ők meg akkora seggek voltak, hogy az emberek eccerűen nem tehettek mást mint hogy a második legnagyobb szarkupacra szavazzanak ha nem a legnagyobbon akarnak ülni. a fidesz a legjob úton van afelé hogy a faszságaival megmentse a rothadó mszp-t és 4 év múlva visszategye őket a kormányra. na én akkor tuti el fogok költözni innen, bár már most se sok tart vissza...
hogy a tökömbe lehet hogy csak e közül a két kib@szott maffia közül lehet választani??? a jobbik ugye teljes gáz (még ezeknél is sokkal rosszabb) az lmp szerencsétlen meg bennem olyan érzést kelt mint a szűzlány aki most érkezett a bordélyházba, nemsoká őt is orrba szájba... .
a fidesznek itt van az esélye hogy megváltoztassa az egész politikai életet (amire igazából az a 2/3 szavazott) azzal hogy elkezd nem úgy politizálni mint akiket épp emiatt zavartunk el. na ehhez képest rátettek még egy lapáttal, illetve őket még az sem érdekli hogy leplezzék a hataloméhségüket. brávó, kurva jófele tartunk.
hajrá fidesz... :) ellenőrzött blogpostok, meg kommentek kellenek, esetleg lehetne NAGY FAL itt is, és jól a guglit meg mindent cenzúrázni, mert teher alatt nő a pálma, meg amúgy is, mi a fenének olvas a sok proli, amikor az országot kell építeni? :))

A postolo ne hőzöngjön, csak a szolgáltató fog változni: blog.fidesz.hu, a kommentelőknek a személyi szám lesz a pass, meg az ujjlenyomat.
Ebben mi az elfogadhatatlan?
HA van engedélyed, akkor elhagyhatod a magyar hálót is... néhány másik oldalra. hol cenzúra ez? Nevetséges. Hajrá furaország.
@Kult: Talan ha nem mondananak ilyeneket nem fanyalogna (bar ez tul enyhe kifejezes, az elkuldeni oket a k... a...-ba talalobb) mindenki:
"R.A.: Tehát én azt gondolom, hogy egy kicsit, amikor megrendelték ezt a véleményt az Európai Újságírók Szövetségétől, azt gondolom, hogy alapvetően politikai indíttatásból, az akkor őket még nem tájékoztatták arról, hogy pontosan az elmúlt napokban elindult konzultáció eredményeként mi már dolgozunk ennek a törvényjavaslatnak az átalakításán."

"Megrendeltek" mi? Egyreszt ez ugye ragalmazas, mert nem velemeny hanem tenyallitas, masreszt ha nem szolnak erte (kulfoldrol, mert az ellenzek velemenye ugye 2/3-nal mar nem szamit, sot, senki velemenye nem szamit mert ugye 2/3 ugye) hogy "te figyu ez gyakorlatilag a media ellenorzese" akkor azt ugy is fogadjak el. Az osszes Fideszes kepviselo, es ugye ezt a torveny mar 8 eve keszitik elo.
@ZX: Mégis ki mondta, hogy jó lesz a FIDESZ? A kereszténydemokrata konzervatív politika pontosan annyira elavult a 21. században, mint a szociáldemokrata. Ezek a 20. században voltak vezető eszmék, de már elavultak. Most mi lesz? 4 évig fikázódtok? Rinyáltok, hogy juj, meg hú, meg há, mi nem is erre szavaztunk??? Orbán pont annyira hazug, mint Gyurcsány, mégis bíztatok benne... szarok vagytok!
@ZX: Azt ugye vágod, hogy itt alapjában véve nem az angol "to like" igéről van szó, hanem konkrétan arról, amikor az ember rányom a facebookos "like" gombra?... Egyébként a "lájkol" határozottan magyar szó, még akkor is, ha elég friss.
@◄ViZion:

A Goldenblog 2011 meg arról fog szólni, hogy ki színezte ki legszebben Rogán Antal napi jegyzeteit a tárgyévben :-D
Szép új világ... vagy a régi szép.
De menjunk tovabb. Ujra a regi erv, amikor megkerdezik tole "Es miert kellett a szoba kozepere szarni" az a valasz hogy "azert mert az elozo 8 evben az MSZP odahanyt":
Musorvezeto:"...a média irányításában részt vevő és ellenőrzésében részt vevő testületnek gyakorlatilag bebetonozott kormánytöbbsége lesz..."
R.A.: - És mennyivel volt jobb az a rendszer, amelyik mondjuk az előző négy esztendőben úgy működött,

FAIL!
@Mr. Rustical: De, azt akarjak. Az volt az eredeti torvenytervezetben, es azert szedtek ki mert az EBESZ meg masok is az orrukra koppintottak.
Erdemes meg a riportbol szemezgetni, nem is rejtik veka ala hogyan akarjak magukat bebetonozni a hatalomba vagy legalabb a kozvelemenyt formalo mediaba, ugy hogy ki se lehessen rugni oket onnan.
Ennyire biznak meg a valasztoikban, na! Kell az a kis kontroll az Alkotmany meg a media felett, lehetoleg orokre, mert erzik hogy nem sokaig lennenek kulomben hatalmon.
@Mr. Rustical: Na gondolom a Blikk és a Bors sok magyar gazdasággal ellentétes dolgot erőltetett ki.
Az Index meg követte.
Édes vagy amikor a bulvárt ennyire magasra emeled, de hogy úgy mondjam nem vagy a 'mentális lehetőségeid csúcsán'.
Gyere vissza később, de előtte hívd fel a Tónit tanácsért.
@Kult: Ki bízott benne? Pont annyira nem szavaztam a Fideszre, mint a Maszopra.
2 szardarab közül nem lehet jót választni.
Te mit csinálsz? Elhúzódsz egy sarokba aztán várod a jószerencsét? Még véleményt sem nyílvánítasz?

@flamer: Vágom mi az a like gomb. Mindenestre a lájkolomnál 1000x jobb szót is lehetett volna találni. Vagy a jövőben csak idióták lehetnek nyelvújítók és 10 év múlva minden igénk az angol szóra fog hasonlítani?
"Holnap goingoljunk shoppingolni, a gulglin tök jó cipőket fájndoltam a plázában." (hányó smiley)
@Devil: Lószart sem akarnak véltoztatni, csak a merőkanálhoz és a bográcshoz akarnak most ők is 8 évig hozzáférni.
A fidesz egy igazi komcsi utód párt lett, névváltoztatás is lesz: FDSZP...
A köpönyegforgatást nem bírja az igazságérzetem.
Legalább gerinc legyen, ha más már nincsen.
Te szavaztad meg őket, örülj nekik.

Erre szoktam mondani, hogy lehet az MSZP korrupt, de még mindig tehetségesebbek.

Amúgy meg TV-zés is átalakul. Mire ezek összeszerencsétlenkednének valami nekik tetsző dolgot, már rég netes tv adókat néznek a népek és egy pl. Komárnoból neten keresztül sugározzák (távolság nagyfalutól 80-100km?) hogy:
'szerencsétlen hülyék 2010-et írunk, technikai analfabéták vagytok, mit idétlekedtek' - kb. ennyire kell komolyan venni a bohóckodást.
Schmitt Pál egy Pelczné Gáll Ildikó. Felfújható, eldobható, száz százalékban lebomló zoknibáb. Akiről mellesleg a bizottsági meghallgatáson újra kiderült, hogy szörnyű egy hipokrita, viszont kurvára nincs képben semmiről, a fiatalokról például úgy tartja, hogy azok zajos helyekre járnak és túl sokat interneteznek, amitől elromlik a nyelv. Ahelyett, hogy tárogatóznának, mint ő, mert az meg láthatóan fejleszti a nyelvet. Ni, Schmitt Pálnak is mekkora nyelve nőtt tőle, egyenest felszopta magát a Sándor-palotába. Nem is nyelv az már: bőrizomtömlő!
EMBEREK NEM KELL FÉLNI A FITYISZ BANDÁTÓL...Legfeljebb FEGYVERREL elzavarjuk őket, mert demokratikus úton nem fog menni!!!!!!ÉBRESZTŐŐŐŐŐ!
@Rob67: Tudod a mondást? Az MSZP a baloldali, a FIDESZ a jobboldali szárnya az MSZMP-nek.
Miert nem inkabb azzal foglalkoznak hogy ne beszeljenek hulyesegeket?
"Tartós a június eleji magyar műpánik hatása?"
"Három hete hangzottak el a kedvezőtlenül sikerült magyar kormányzati nyilatkozatok (...) Érdemes megnézni, hogy a kijelentések negatív piaci hatása mennyire nevezhető tartósnak. Sajnos nem kedvező a vizsgálatunk eredménye. "
www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=135070&is=1
@Devil: Mert azt hiszik, hogy mindent mondhatnak következmények nélkül, mert "kérharmad". A legszebb, hogy tényleg nincs következmény...
@nestrot10: lemaradt a forrásmegjelölés: TWÁ
Én eléggé bíztam a kétharmadban, de egyre kevésbé hiszek egy jobb , élhetőbb Magyarországban. A droidoknak elhiszem, hogy elég mantrázni, "Jobban élünk mint egy éve!", de eddig több a fekete pont mint a piros. Szép négy évünk lesz. A 29 pontnak vannak olyan elemei amelyeket kifejezetten pártolok, főképp, mióta az indexre felkerült kibontva a dolog, de ezt leszámítva egy nagy személyi kultusz, egyfajta puha diktatúra formálódik. A média megzabolázásába bele fognak bukni, ezt a '70-es években simán keresztül lehetett vinni, de 2010-ben???

Idézek Mr Rustical-tól: "Nekik nehezebb lesz a jövőben a magyar érdekekkel ellentétes gazdasági és politikai döntéseket kikényszeríteni." Mivan???? A más véleményre gyorsan ráhúzzuk, hogy magyarellenes és mehet a levesbe? Mi a haza véleménye? Amit Orbán mond? Öhhhh, a droidoknak biztos. Én viszont szeretem nyitva tartani a szemem és meghallgatni mindenki véleményét. Ártani nem árt, nem kellene bólogató kutyáknak lennünk.

Egyébként pont a Fidesz fogja erőssé tenni a blogokat, mert a tévés közéleti műsorokat alákérdező műsorokká akarják degradálni. Elég egy Hörr Tv, nem kell belőle öt. Viszont azokat a rétegeket, akiknek nincs internet és majd járatják a Nemzeti Együttműködés lapjait, nameg az alákérdező tévéműsorokat nézik, szépen meglehet vezetni. Egyelőre a Fidesz semmivel sem jobb az MSZP-nél az én olvasatomban. Négy év hosszú idő, remélem a végére mégis valami jó dolog sül ki, az ország megérdemelné.

A Vvezér, sőt Török G. is megpendítette már, hogy esetleg Orbán csak ideiglenes bólogatójánosnak szerződtette a nemzet Paliját, hogy majd a fontos jogköröket a KElnök kezébe paszírozva leváltsa, saját magára. Egy bizonyos Vlagyimir Putyin hasonlóképpen járt el. Lehet Vitya ráérzett, hogy 4 év múlva nem lesz olyan sima az ujraválasztása a Fidesznek? Az emberek az MSZP elzavarását akarták nem pedig egy "narancsos megmondomországot."
Kisrogán pedig polgármesterként már kezdett szipi lenni.
@Valahol Máshol: A Nemzeti Együttműködés lapját járatni sem kell, a Helyi Témát ingyen dobolják be a postaládákba.
@flamer: az megvan hogy a helyi téma tulajdonosai offshore cégek?
@kubatov_kommunista: na azért hogy a maszop tehetséges lenne az elég meredek állítás:) a kurrupció meg pont a tehetségtelenek műfaja és azt elég magas szinten űzték. mondjuk engem a fidesztől is kiráz a hideg...
aROGÁNs ANTAL megmutatta, hogy miért is utálják az emberek a politikusokat. Neki is, és a csapata többi tagjának is óriási szerepe van abban, hogy az emberek elfordultak a politikától. A választásokon ez kifejezetten jól jött nekik...

"A stílus maga az ember"... Hányingerkeltő, ahogyan megpróbál elbagatelizálni fontos dolgokat. Valami kényszeredett lazaságot erőltetve magára. Jó káder! :)

Áh ugyan már, máshol is kell regisztrálni az internetes tartalmakat. Nem olyan egyedülálló ez. Ott van Kína, Észak-Korea, Szaud- Arábia, Líbia, Irán. De a narancsosoknak itt sem sérül a demokrácia. Miért nem lázadtunk az elmúlt 8 évben? Azért mert ekkora méretű pofátlanságot, még azok sem akartak lenyomni a torkunkon...
A Ház elé tettük és módosítókat nyújthatnak be... Minek? Úgyis leszavaztok mindent.

Amikor a tőzsdék és pénzügyi szakemberek hördültek rájuk, hogy csendesítsék el a Kósát, akkor mindenki hülye volt csak ők nem.

Most megint ez van. Mindenki hülye Európában akinek ez nem tetszik.

Ha valaki az RTL weblapján akarja nézni a Maunika sót, a kivágott részekért az nem teheti. Mert lesz itt olyan törvény! Mi lesz a külföldi tartalmakkal? Arra mit találtatok ki?
míg a a belépéssel eltökölődtem, már elszállt a mérgem nagy része. azt azonban mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy egyetértve azzal a kommentelővel, aki tóniban valaha pozitív személyiségjegyeket vélt felfedezni, ez tényleg kiábrándító volt. arrogáns, cinikus és a kérdezővel szemben végtelenül tapló, aki nem képes még egy kérdést sem végighallgatni, csak a magáét szajkózza. és ekkor még tartalmi kérdésekre nem is tértem ki.
másutt egy kommentben már leírtam, hogy ezekkel a nyilatkozókkal (ld. még kövér, kósa "10%" lali, szíjjártó, cser-palkovics és tsai) nem az a baj, hogy fideszesek, hanem hogy hátterüknél fogva végtelenül bornírtak és istállószagúan provinciálisak, merthogy családi hátterüknél fogva nem tapasztalhatták meg az európai értelemben vett "polgári lét" mintáit (és most a "fehérek közt egy euróai " sírjában lassú rotálásba kezdene).
www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=gr&GRid=7029
@flamer:
Bács megyében az egész megyét teríti ingyen a fidesz lapja... akkor?
:)
süti beállítások módosítása