Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.23. 08:00 Fabius

Megrostált magyarság

Címkék: erdély semjén zsolt kettős állampolgárság felvidék határon túli magyarok

"...ne veszekedjetek többet, mint ami jól esik, - mondá az Úr - és megteremté Semjén Zsozseszt az ő igen nagy kegyelméből..."

Pótviktor most kiéli magát. Úgy igazán. Az Orbán nyaralása alatt előszobatitkárból félistenné előlépett Zsozsesz  szemmel láthatóan nem akar csalódást okozni. Szippantott két kenetteljeset a tömjénfüstből, és nekilátott rostálni búzát az ocsútól.

 

 

 

 

 

 

 

Hosszas töprengés után úgy döntött, kell valami dörgedelmet intézni nagymagyarság ügyben. Valami igazit, amitől visszahangzik majd akkorát a Kárpát medence, hogy egészen Bulgáriáig elhallatszik: itthon szorgos dolog van ám, lehet nyugodtan nyaralni. Így intelmet intézett az éppen kormánykoalícióra készűlő Bugár féle Híd párthoz:

A Híd deklarálja magát, hogy magyar párt, különben nem hívják meg a MÁÉRT nyári táborba! Tessék példát venni a Csáky Pál - Duray Miklós nevekkel fémjelzett MKP-ról, akik már deklarálták! Irgumburgum. Csuhajja. Nahát.

Vajon Semjén Zsolt szokott két imádság között tévét nézni, újságot olvasni, rádiót hallgatni?
Ha igen, akkor bizony észre kellett volna vennie, hogy a hivatkozott fémjel meglehetősen kifakult az utóbbi két hétben. A felvidéki magyarok kinyilvánították, hogy a maguk részéről köszönik szépen, de nem kérnek a smúzolásból jelesre, képviseletből - talán - elégségesre vizsgázott pártból. Ez legalább annyira elvitathatatlan a választási eredményeket és az MKP kapott sallerját nézve, mint a Fidesz kétharmada. Az anyaországnak küldött üzenet nem bonyolult: parancsolgatni otthon srácok, ha minket is képviselni akartok, akkor kérjetek, kérdezzetek, és halljátok meg amit mondunk. Ezért bármennyire nem tetszik, le kell vonni a konzekvenciát:
Deklarációs hisztizés helyett kérni kell, emberi hangon tárgyalni és egyeztetni az álláspontokat. Ugyanis a felvidékiek arra szavaztak, a Híd párt képviselje őket az alakulóban lévő kormánykoalícióban a következő ciklusban.

Semjénnek ennyi játék nem volt elég, magyaregyesítő nekibuzdulásában fölkereste a Romániában élő magyarokat is. Az úton kifelé unalmasnak találta a Fidesz eddigi álláspontját, és a kiszínezés mellett döntött:

– Személyes álláspontom szerint az állampolgárság és a szavazati jog elválaszthatatlan egymástól.

Aztán bátran nekilátott taglalni a szerinte elképzelhető lehetőségeket, miközben azért hangsúlyozta, neki magának nincs "felkentsége" erről érdemben nyilatkozni. Nos, az állampolgárság nem felkent papja ilyen önvallomás után vízióit osztotta meg a közzel, miszerint életben tartják a MÁÉRT mozgalmat, és élettel töltik meg a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumát is. Kijelentette, hogy ő minden magyart egyformán szeret Tőkés Lászlótól Markó Béláig, hangsúlyozta az összefogás jelentőségét, a nemzeti érdek érvényesítését.

Aztán ahogy kinyitotta szemét a hevületben előadott szólamok után, réveteg tekintete rátévedt a hátsó sorban udvariasan ácsorgó és sorukra váró Magyar Polgári Párt vezetőire, és meglepetésében csak intett: rátok ez nem vonatkozik, veletek nem beszélek.

Sajátságos összefogás ez a határon túli magyarokra nézve. Csak azzal akarjátok egymás kezét összefogdosni, akikkel rekordot dönt a smúzfaktor? Kinek szól igazából a kettős állampolgársági törvény? Nekünk mutogattátok, hogy mennyire faszasrácok vagytok, vagy nekik, akikkel nem, vagy csak feltételek mellett vagytok hajlandóak szóba állni?

Őszintén remélem, hogy ez csak a kontrollját vesztett Semjén nincs itthon a macska, az egerek hangja meg nem hallatszik az égig szintű magánállatsága volt.

 

 

 

 

 

 

 

Mert a gesztusok erejét az utánuk következő tettek adják. Ezt nem baj, ha szem előtt tartjátok.
 

140 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr902102681

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ELHUNYT GYURCSÁNY FERENC 2010.06.23. 12:10:27

   Hosszú, súlyos, türelemmel viselt betegség után elhunyt Gyurcsány Ferenc (†49) politikus, egykori miniszterelnök, nagyvállalkozó, politikai publicista, táncművész, nyelvújító, Jászay Mari díjas, érdemes blogger.  - A kö...

Trackback: Hardcore nyomja Szőcs – képpel 2010.06.23. 11:41:22

Nem pöcsöl Szőcs, az erdélyi magyar költő-politikus, aki – lévén a kulturális terület felelőse – nyilván szakmai érdeklődésből vigyázó szemeit a pornóiparra vetette. Górcső alá venné, azaz rázoomolna a csúnya-rossz nénikre és bácsikra, hogy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@italo balbo igazat adok neked, mert visszatérve Trianonra, ott is és előtte is nagyon elügyetlenkedték a Nagy Magyar Diplomaták és Politikusok az egészet!Ez a téma sajnos az árvizek miatt most is előjön, mert ha egy kézben van a vízügy, kisebb az esélye annak,ami most sajnos megtörtént a Felvidék alsó részén.
@lutra1: "Minden országnak van vér a pucájában és nem dől be a liberális hülye maszlagnak. Lásd: írországi vétó, cseh vétó a Benes dekrétumok miatt, horvát nem a szerb csatlakozásra."

Izé, hova akartak a szerbek csatlakozni, ahová a horvátok engedélye kellett volna? :-)

(Nem kevered a szlovén-horvát határvitával, ahol éppen a horvátok EU-csatlakozásának feküdtek keresztbe a szlovének?)
@lutra1: "Két harmad így gondolja és mivel a Fidesz is így gondolja meg is kapta ezt a két harmadot. Vágod?"
Kis matematikával könnyen kiszámolható, hogy az a 2/3 igazából csak 1/3-nál kicsit több. (merugye a megjelent nagyjából 64,5 %-ból kicsit több, mint 35 % szavazott a fideszre - a többiek NEM a fideszre szavaztak, vagy leszarták, a 2/3 csak az elcseszett képviselői tv miatt lett. De végülis ezen kár rugózni, csak jó, ha tudják azok, akik előszeretettel villognak a 2/3-dal...)

"A gyávaságunk és az internacionalista, kozmopolita seggnyalásunk példátlan az egész világban. Ezen változtatni kell."
ez világos: segget nyalni itthon kell. Bár, azért a leendő köztársasági elnökünk elég ügyesen nyal segget internacionalista és kozmopolita körökben is.
Amúgy hogyan változtatnál?
Nos, Bugár Béla maga nyilatkozta azt egyszer, hogy a Híd-Most nem magyar párt. Ez rendben van, nem kell mindenkinek magyar pártnak lenni, nincs tehát ezzel gond. Csak azzal van, hogy egyesek itt azon erőlködnek, hogy mégis magyar pártnak látassák.

Avagy az SaS színeiben bejutó nyolcadik magyar képviselő miatt, az SaS is magyar párt lett?
Oldalaz az OTP. Nem mondhatna pár szót ő is a gazdasági helyzetről ? :-)
@lutra1: Nem tudom miért gondolja a fidesz úgy, hogy az őket megválasztó meglehetősen tiritarka (ez jó, ezzel nincs baj) tömeg mind a nemzeti kérdések feszegetését és újabb nagy szimbólumok közéletbe citálását várja tőlük?
A 2/3 nem nemzeti egység. A 2/3 csak kicsiny része elégedett azzal, ha lényegi kérdések helyett a kormány (fidesz) öntömjénezéssel és cirkusszal mulatja az időt. Sokak meglehetősen illékony bizalmat szavaztak meg nekik, csupán mert nem volt más felvállalható alternatíva.
semjén zsolt egy igazi elefánt a porcelánboltban.rettenet!
a baj csak az,hogy min.elnök-helyettes.
komoly baj.
mellé scmitt p.,mint államelnök!
szép új világ...
bocsánat, schmitt p.,helyesen.
Azt még 98-ban értettem hogy miért kellett a szánalmas bohóc-idióta Torgyánnal szövetkeznie Orbánnak (különben nincs meg a többség a kormányzáshoz), ezt a Semjént viszont nem tudom hova tenni.

Ha van egy kis esze Orbánnak nagyon gyorsan eltünteti...
haha, a KDNP tényleg a legnagyobb szar! Még a nevét se tudjátok leírni :)
Semjén egyszerűen tehetségtelen, ami a diplomáciát, a politikát illeti. Komolyan elszállt a 2/3-tól, mint sok más kormánypárti politikus. Majd amikor a világ kicsit picsán rúgja, akkor majd rájön, hogy nem ő fingja a passzátszelet.
@lutra1: Szerinted a világ többi része nem szarja le magasról, hogy magyar vagy, vagy csak papírod van róla?
Lehet izmozni itt a nemzetállami érdekérvényesítéssel, csak akkor jó lenne kimutatni, hogy mire vagyunk olyan rohadt nagy arcúak, ami még a miénk. Mert abból nem sok van. Az, meg hogy baromi nagy magyar vagyok, sajnos nem ér és termel sokat.
Semjén mester is inkább itthon csinálná a rendet, minthogy a szomszédokat hergelje. Az a magyar, aki annak vallja magát, és becsületes, magyar emberként él. Ehhez kurvára nem kell választójog.
@lutra1: hat ha a magyarsag definicioja a rosszindulatu kicseszes masokkal a konszenzus es megegyezes keresese helyett, valamint hogy pattogsz itt, mint kecskeszar a deszkan azert, mert a szuletes nevu lutrin a cigany, zsido, szlovak helyett a magyart sikerult kihuznod a kalapbol, akkor nekem bizony csak papirom van rola..;-)
Semjén még akkor sem dirigálhatna a szlovákiai magyaroknak, ha a Fideszt itthon 100 % választotta volna meg, mint Felső-Voltában. Ennek ellenére megpróbálja. Szerencsére, ezzel ő maga gondoskodik arról, hogy a határon túliaknak reális véleménye legyen az állampolgárság felvételéről meg egy esetleges újraegyesülésről az anyaországgal.
Nagy balhé lesz abból, ha a határon túliak is szavazhatnak. Mivel most úgy állunk, hogy aki magyarnak vallja magát felveheti az állampolgárságot. Ha ezentúl bárki aki állampolgár szavazhatna is, akkor így manipulálható lenne az egész. (Vegyünk mondjuk 1.000.000 izraelit akik a választások előtt 1 évvel felveszik az állampolgárságot, majd boldogan szavaznak..)

De ha nem is kanyarodunk ennyire el és nem tételezzük fel, hogy ki lehet majd ezt használni. Tegyük fel, csak egy pillanatra, és anélkül hogy emiatt a pokol tüzén kellene elégnünk, hogy mondjuk 4 vagy akár 8 év múlva a fidesz történelmi mélypontra kerül. Csak tegyük fel! Mekkora közfelháborodás lenne, hogyha ezek után még mindig ők maradhatnának a kormánypárt, mert azok a külföldön élő magyar "állampolgárok" rájuk szavaznak, akinek ők adták meg ezt a lehetőséget. Mekkora lázadás lenne abból, hogy olyanok döntenek a Magyarországon élők sorsáról, akik nem is itt laknak!
@baba jaga: és mellé tedd még hozzá, hogy az ÁSZ-be berakják a milliókat sikkasztó Domokost. Plusz ott van a tehetséges Kóka és a miniszterelnöki szóvivő Szijjártó akiknek sikerült majdnem bedönteni a forintot. Hupsz, hazudtunk, mégsincs államcsőd. És akkor még az mnb elnököt is le akarják váltani. Nem tudom, ki jobbat találhatnának oda a helyére maguk közül, szerintem Fekete Pákó a legvalószínűbb jelölt ezekután..
Nem kell komoly elfogultság ahhoz, hogy észrevegyem, hogy rengeteg dolgot elQrnak a fiúk. Más dolgokat gátlástalanul lenyúlnak. Egyelőre csak pozíciókat, a pénzek később következnek. Mindenesetre komoly tisztogatás folyik. Én még emlékszem, hogy 2002-ben milyen vehemensen támadtak egy-egy nagykövet visszahívása kapcsán. Most nem egy-két követet cserélnek le, hanem röviden mindenkit.
Látszik a kontroll teljes hiánya.
A magyarságpolitikájukon is.
Isten óvja Magyarországot!
@Moulder: Szépen faragják le azt a "kétharmadot". Lesz itt meglepi nekik a helyhatóságin.
@pógi: Jaj, de régi lemez. Már nyócéve is ezt nyomattátok, azóta nem sikerült valami újat kitalálni?
Zorbánördög, fityesz, mennyitártottak, a nyugatibácsikmegdádáznak majd ezért.
Még jó, hogy ti nyolc év alatt olyan óriási nagy presztízsre emeltétek az országot a Külföld szemében, hogy van mit lerontani.

Sosem unod meg ezt az ostoba beszűkült mucsai szöveget?
Minek ez a sok handabanda a semmiről a teljesen értelmetlen posztban és a hozzászólásokban egyaránt?

Inkább álljatok össze egy kórusba, s ordítsátok egy napon át reggeltől estig, hogy utálomazorbánt, utálomafityeszt, utálomamaygarokatúgyáltalában.
Hátha ettől megnyugodtok.
@az igazi Sipi: bízony így van,ezért nem
is kívánom!
@Mr. Rustical:
Nem kell oktatni ezt a dolgot. ( éven keresztül ezt hallgattuk, csak fordított előjellel és segédlettel.
"gyursány ferenc monnnnnyyyyyyon le"
"gyursány ferenc hazudott"
"csökkentsék az adókat"
Valaki számolja már ki, hogy milyen hatással vannak a bérekre a már bejelentett adómódosítások!
A magas jövedelműeknél több marad ez már biztos. És az alacsony jövedelműeknél?
NEM EZT ÍGÉRTÉK!
Tehát H A Z U D T A K !
Monnnyanak le!!!!!!!!!!
mi, a zemberek érdeklődve és egyre értetlenebbül figyeljük a fiúkat. előbb-utóbb szétcsapunk a homokozóban, aztán majd csodálkoznak a srácok. viktor megint járhat majd kezelésre Bécsbe
Tömjén Zsolt nagyon veszélyesen hülye, ezt évek óta bizonygatja.

most azonban összeállt a szuperpozíció: szemforgatás, ostobaság és hozzá hatalom, ez a legkártékonyabb koktél. itt a 2010-es Torgyán.

és visszahívhatatlan, leválthatatlan, mint minden ilyen gyökér, amerre fordul, arra rombol, ráadásul aki beszól, az onnantól NEM MAGYAR és kész.
Narancs színű az ország,az is marad több
cikluson keresztül.Remélem a fidsz minden
komcsit lapátra tesz,amit már 1990-ben
meg kellet volna tenni.Akkor lesz az igazi
rendszer váltás.
@Mr. Rustical: Szerinted Tömjén mostani akciója után a felvidéki magyarok hány százaléka szavaz majd a Fideszre, ha megteheti?
@Mr. Rustical: Tudod, pszichikailag ez ugyanazon az alapon működik, mint a "bankárkormány", a "gyurcsánytakaroggy", csaképpen nem jár együtt a Rákóczi út szétkúrásával, a Kossuth tér összehugyozásával, Himnusz közbeni kerepléssel és tojásdobálással.
Ennek inverze egyébként az ütemes tapsolás melletti "viktorviktooor"-ozás, ami pszichikailag szintén jó hatással lehet az érintettekre.
Úgyhogy hagyjuk meg mindenkinek a maga szórakozását, jó?
És vagyunk néhányan, akik tartanak attól, hogy ezt el akarja tőlünk venni a csúnya fideszkormány gondolatrendőrsége.
@öcsi55: Ha az összes komcsit lapátra tennék, nem maradna fidesz (se). :-)
@öcsi55:
Most hallom: Schmitt Pál lesz a Köztársasági elnök.
Ő is narancs?
Tehát a Kádár alatt ellenállt?
Biztos, hogy előbb kapta meg a Zsigulit, mint más.
MONNYYON LE!
Isten óvja Magyarországot!
@öcsi55: akkor mi lesz a várva várt leendő köztársasági elnökünkkel?
tudod, a volt MSZMP-s államtitkárral. őt is lapátra tesszük?
lapátra tennéd a Nemzet Orvosát?
a fél fideszt?
@fvipera: Ha lesz módod előbb-utóbb szétcsapni. A tendenciák nem erre utalnak.
@öcsi55: jóbarát, a fidesz úgy teszi lapátra a komcsikat, ahogy adót is csökkentett. sehogy.

pl. épp most nevezi ki az egyiket köztársasági elnöknek.

index.hu/belfold/2010/06/23/schmitt_pal_lesz_az_allamfo/

narancs színű az ország, mi?
@Dr. No: Ezt bízzuk rájuk, majd meglátjuk. Szerintem nyugodtan aludhat Semjén a felvidéki magyarok szavazatai miatt. Azok között, akik kérni fogják a magyar állampolgárságot, és veszik a fáradtságot, hogy a szavazati jogot is megszerezzék hozzá, egész bizonyosan nem fognak hemzsegni a gyurcsányhívők.
Talán a Fideszben kellene elkezdeni a tisztogatást. sok mostani politikusuk volt kommunista párttag, vagy párttitkár - kisz-tag , kisz-titkár.
Most még nem a pénzt nyúlják le, "csak a " pozíciókat, a pénz ezután következik, na meg a pozícióval is jár !
@Moulder: Majd vedd elő ezeket a kérdéseidet három-négy év múlva, és tegyél hozzájuk válaszokat.
Szeretem, hogy ha a költségvetési hiányt akarja növelni a Fidesz (ami volt már 10% fölött is a szocihazugok idején, amikor állítólag dübörgött a gazdaság) akkor azért sikítoztok, hogy shortolnak a devizahitelesek rovására, meg más marhaság.
Amikor ez nem jön össze, és kénytelenek tartani a hiányt, emiatt meg nem lehet az adókhoz nyúlni érdemben, akkor azért sikítoztok.
Szerencsére nem kell félni, hogy belebutultok a sok kognitív disszonanciába, nem mintha nem igyekeznétek, de innen már nincs hova.
Azt kérdezze már meg valaki ettől a politikai géniusztól, hogy aki azt akarja, hogy a gyereke egy szakállas bácsitól szerezze meg az első szexuális élményét, az most kire szavazzon. Az LMP-re?
Az szárnyas ájtatosmanós kép nagyon ott van :-)
Schmitt Pált ne szidjátok! Nem igaz a pletyka, hogy ő is arra voksolt anno, hogy a magyar küldöttség ne vegyen részt az 1984-es Los Angeles-i olimpián. Ő akkor külföldön volt! Ha itthon van, tutikurvaélet, hogy ott vagyunk, a románokkal együtt! Ez nem is kérdéses! Aki nem így látja, az hazaáruló, és elárulja a magyar történelem legnagyobb összefogásának szent vívmányait, és a Nemzeti Összefogás Rendszerét is!
Fabius cseszd meg, mi a sz@rnak keltél fel te is ma reggel??????
Miért nem alusztok hosszú "téli" álmot? Mondjuk úgy 50 évre...
Annak ellenére, hogy némileg szimpatizálok a Fidesszel ezt a Semjént sosem bírtam! Mi a frásznak kellett ilyen pozícióba ültetni...nem is értem! A Viktor maga alatt vágja a fát ezzel is...
@kisa: attól ne félj.@Moulder: nem járt akkor
sem zsigulival.@tururú!: Nemzet orvosa nem fog
hiányozni a fideszből.
Akiket felsoroltam, többek között Schmitt Pál
nem a szocik ismérvei alapján élt.
Tudjátok mik ezek:lopni,csalni, hazudni.
Ha irtok rá, válaszolni nem tudok.
Megyek teníszezni.
Legyen egy csodálatos napunk!
Semjén úgy néz ki mint egy ájtatós, nyálcsorgató pederaszta.

Rá biztos nem bíznám a gyermekem nevelését.
@Shirkan8: Szólj az óvóbácsinak, hogy bánccsák a zsoltikát! És csúnyákat is mondanak!
@II.Briandrew: Némileg én is szimpatizáltam a fidesszel. 1989-94 között.
@Shirkan8:

Szerintem menjél ki spontán a Kossuth térre és kezd el skandálni, hogy Im-Ho-Tep (Izééé..) Vik-tor, Vik-tor...
@Gunther:

Te pedig vágd rá, hogy Gyur-csány, Gyur-csány....már ne is haragudj, de az sem jobb!
@II.Briandrew:

Én???? :))))
Attól hogy esetleg nem támogatom Vityát, attól miért lennék komcsi?
@kisa:

Ettől függetlenül még mindig jobbnak érzem őket, mint az elmúlt 7 év szerencsétlenkedéseit!
@Mr. Rustical:
Nem azzal van probléma, hogy nem csökkentik az adókat, hanem azzal, hogy azt ígérték.
8 éve semmi mást nem tesznek, csak keresztbe.
Nem állítom, hogy az előző kormányok mindent jól csináltak. Sok mindent elrontottak. Azonban az sem igaz, hogy mindent.
A mindenkori ellenzéknek pedig nem az a dolga, hogy ott tegyen keresztbe ahol tud, hanem bírálataival és javaslataival segítse (ne az ellenfeleit, hanem) az országot, vagyis minket.
Én ennek a segítésnek nyomait sem tapasztaltam.
Ellenben tapasztaltam a "bankárkormány"-ozást, a "gyurcsánytakaroggy"-ozást, a Rákóczi út szétkúrását, a Kossuth tér összehugyozását, Himnusz közbeni kereplést és tojásdobálást.
És mindezt többek között a fideszes barátaink segítségével. (esetleg szervezésével)
Most, hogy náluk a lehetőség kiderül, hogy mégis kell takarékoskodni.
Tehát éveken át etettek. (hazudtak)
Az én hangulatom nem lesz jobb attól, hogy már nem a Gyurcsány, hanem az Orbán, vagy a Semjén néz hülyének.
@Orbán a magyar nép ópiuma!:
Sajnos igaz. Ő is úgy szavazott, hogy ne menjünk.
Láttam egy műsorban ahol ez volt a téma. Ő maga mondta. Amikor kérdezték, hogy miért tette, azt mondta "ha én nem szavazom meg, megszavazza más"
Karakán gyerek.
@Gunther:

Stop...ki mondta, hogy komcsi vagy??? Én biztosan nem, csak azt próbálom érzékeltetni, hogy mind a két oldalon van egy kiemelkedő alak...de ettől még egyik sem lesz diktátor. Nem gondoltam ezt Gyurcsányról sem és nem gondolom ezt Orbánról sem. Viszont mind a két oldal remekül el van azzal, hogy ezt a két személyt kölcsönösen démonizálják!
Aztán meg csodálkozik az ország, hogy ott tart, ahol...a bányabéka segge alatt valahol...
@II.Briandrew:

OKOK:)))

Kicsit felcsesztem az agyam a Pali bácsi jelölésén.. (bár inkább Csinom Palkónak fogom hivni..)
Róla írták...
Egy róla szóló könyv szerzőjének 2005-ben azt nyilatkozta, csak Orbán Viktor és a jóisten áll fölötte.
Uramatyám.....
@kisa:

Ebbe nem megyek bele, ha nem gond...azt hiszel, érzel, gondolsz és írsz, amit akarsz. Még azt is elnézem, hogy nem objektíven elemzel, hanem meggyőződésből...a te bajod!

@Gunther:

Igen, kicsit durva. Abszolút elhibázott döntésnek érzem, hogy pártkatonát ültetnek az elnöki székbe. Minden tiszteletem Schmitté, mert az egyik legmérsékeltebb, legvisszafogottabb és legnormálisabb magyar politikusok egyike, de köztársasági elnöknek egész egyszerűen alkalmatlan!
@II.Briandrew: Háát, nagyjából annyira objektíven, amennyire te. :-)
@öcsi55: "Schmitt Pál
nem a szocik ismérvei alapján élt."

hu.wikipedia.org/wiki/Schmitt_P%C3%A1l

ez nemileg ellentmond annak, amit allitasz..:-)

a kulonbseg annyi, hogy amikor gyurcsany meg csupaszseggu csoro kis kiszes volt, akkor pali bacsi mar miniszterhelyettes..:-D
@kisa:

Hagyjuk egymást...nevezhetnénk akárminek a mostani kormányt, lehetne Ibolyka is a miniszterelnök vagy Bokros...még ők sem teljesítettek volna ilyen siralmasan, mint amit Medgyessy és Gyurcsány összehozott. Szerencsétlen Bajnai meg oltogathatta a tüzet de mérsékelten, megfontoltan helyreállította a gazdaságot...ezt is látom. De biztos nem vagyok objektív hanem fidesznyik, ha azt merem mondani, hogy az elmúlt 7 év katasztrófa volt!
@trey82: Dehogy tünteti el, kell egy papgáj minden kalózkapitánynak.
@kíváncsivagyok: Akkor az egész Fideszt ki kéne rúgni?
@Pistie: Sajnos fenn áll a veszélye, hogy a határontúli magyarok fognak dönteni az itteni magyarok sorsáról. Az állampolgárságot nem kegyből fogják osztogatni.
Anyám, borogass, hát ki a faszom ez a majom, hogy pellengérre vonja a Híd vezetőit? Nem tűnik fel ennek az istenbarmának, hogy csak (és ez is pont elég nagy baj) ezen a 93 000 négyzetkilométeren finghatja ő a passzátszelet, miután aranyeresre nyalta a felcsúti valagát, ezért az hagyja kicsit játszadozni? Nem csodálkoznék, ha mind a felvidéki magyarság, mind a Híd a pofájába röhögne.
@II.Briandrew:

Ellentétben Orbán leghűbb barnanyelvű szerviense, márpedig neki az kell.
@Roy:

Ez akkora emeletes baromság hogy szerintem még te sem gondoltad komolyan! Kb, mint a 23 millió román munkavállaló meg a 'jaj, elveszik a kenyerünket, a munkánkat, a nyugdíjunkat'...borzalmas ez a hiszti!
@II.Briandrew: Nem erről írtam. Olvas figyelmesebben! Különben sem én jelentettem ki, hogy az állampolgársággal szavazati jog is együtt jár. Ezt Semjén nyilatkozta.
@lutra1: egészen pontosan a szavazók ~55-60%-a gondolta így (hirtelen munka közben nem szedem elő a végeredményt), csak épp a mandátumok több, mint kétharmada az övék lett.
JAJJ NEKTEK PORBANFETRENGŐ HANGYASZERŰ SZOLGAEMBEREK HA NEM HÓDOLTOK BE Ő-ISTENI FELSÉGÉNEK A NAGY ORBÁNVIKTOR ISTENCSÁSZÁRNAK!!!!

Ő NAGY ORBÁNVIKTOR FŐVEZÉR MINDENMAGYAROK KIRÁLYA, URALKODÓJA PARANCSOLÓJA LESZ A TI ISTENETEK, AKINEK EZ NEM TETSIK MEGY A BÖRTÖNBE, MEG A KONCENTRÁCIÓS TÁBORBA ÉS HA OTT SEM TÉR ÉSZHEZ AKKOR LEÚSZIK A DUNÁN!!!

DICSŐÍTSÉTEK AZ URAT, A MAGYAROK ISTENÉNEK FIÁT, ORBÁN VIKTORT, ARANY SZOBRA ELŐTT NÉGYKÉZLÁB CSÚSSZATOK, HÓDOLJATOK, SZÍVETEK FÖLÉ ÉS LAKÁSOTOKBA AZ Ő ARCKÉPÉT HELYEZZÉTEK, VAGY ÁRULÓKKÁ LESZTEK ÉS A NAGY VEZÉR ELPUSZTÍT BENNETEKET EGY SZAVÁVAL!!!

ÉLJEN A MAGYAR ISTENVEZÉR VIKTOR, MINDENMAGYAROK LEGNAGYOBBIKA, TÜNDÖKLŐ GLÓRIA A FEJÉRE, SZOLGÁLJÁTOK, IMÁDJÁTOK ŐT!!!!

JAVASLOM A RÉGI NAPTÁR TÖRLÉSÉT ÉS ÚJ NAPTÁR BEVEZETÉSÉT AMELY ORBÁNVIKTOR SZÜLETÉSNAPJÁT TENNÉ MEG 1.ÉVNEK, TEHÁT MOST "VIKTOR 47."-ET ÍRUNK!!!

EMELLETT A VIKTOR NEVET ADJÁK A HOLDNAK MEG A NAPNAK, ÉS ARANYSZOBRA KÖVESSE A NAP JÁRÁSÁT.
(IGAZFIDESZES PÁRTFUNKCIK VISZONT A NAPOT IS KÉNYSZERÍTHETIK HOGY AZ KÖVESSE VIKTORT:-)))
Csak egy gondolat a nagymellény alapjául szolgáló 2/3-ról. A választásra jogosultak 41,4%-a adta szavazatát az egyéni FIDESZ jelöltekre. Magyarán a szavazásra jogosultak fele se...
kéjes örömmel olvasgatom ezeket a mocskolódó posztokat.
8 évig szenvedtünk és most végre röhöghetek teli torokból rajtatok szánalmas kis csicskák,szociliberális vadbarmok.a legrosszabbakat kivánom nektek.most retteghettek legalább 4 évig,mert az nagyon megy.rettegés=menő,hát hajrá!!!
mi meg végre élhetünk nyugodta(bba)n.
@hu00043: Akik rájuk adták, azok egy egy része nem tudta, hogy milyen következményekkel járhat az esetleges 2/3.
Hát ilyennel.
Azemberek, akiknek a véleménye nagyon fontos, hiszen eddig lépten-nyomon őket kérdezgették, (aláírásokat gyűjtöttek, nemzetikonzultáltak, stb.) úgy tűnik nem értik mi folyik itt. Totális "alkotmányos" "diktatúra" kezd kialakulni.
Meg kéne kérdezni azembereket!
@citydevil: Örülök, hogy örülsz.
Csak olvasgasd tovább kéjes örömmel.
Én semmi rosszat, ehelyett nyugodt(abb) élhetőbb életet kívánok neked.
@citydevil: Fogsz még Te is rettegni.
@citydevil:

deyo neked, ugy irigyellek bazdmeg
@öcsi55: ne menj a napra, te se...

@citydevil: mi ez a királyi többes? már neked is van koronád, max. a fogadon
" Az úton kifelé unalmasnak találta a Fidesz eddigi álláspontját, és a kiszínezés mellett döntött:

– Személyes álláspontom szerint az állampolgárság és a szavazati jog elválaszthatatlan egymástól."

Ebben sajnos igaza van!
@citydevil: ha neked masok jogainak megnyirbalasa es a demokracia intezmenyeinek ellehetetlenitese, az ellenzek kizarasa jelent oromet, akkor surgosen utana kellene nezni, hol is felejtetted az olyan emberi tulajdonsagaidat, mint tolerancia, empatia, stb...

tudod, ami miatt nem bassza le a te fejedet sem jatagannal az elso szembejovo, akinek nem tetszik az arcod..:-)

mert ha ugy gondolkodna, mint te, akkor megtenne..:-)
Az írás szuper. Sajnálatos, hogy egy ilyen Semjén akárki képvisel bennünket bármely országban. Most éppen saját magát amortizálta le viselkedésével.Most hallottam a rádióban, hogy Kubatovot nem likvidálta Orbán maga mellől. Bravó!!!.
@lepojka: miert likvidalta volna?
hiszen nem hazudott es mindent megtett a partert..

jahogy amit tett az jogi szempontbol aggalyos..?

a cel szentesiti az eszkozt kerem szepen:-)
@az igazi Sipi: szerintem ő egyszerűen visszasírja a Kádár-rendszert :D
@Gunther: Nem, attól lennél komcsi, ha támogatnád. Én nem szeretném, ha a komcsikat lapátra tennék, mert elfogyna a kormány. Jaj, jaj, akkor mi lesz velünk?
@mizrolist: mondjuk inkabb ugy, hogy egy olyan rendszert szeretne, ahol o a diktatura altal kedvezmenyezett csoport.

az mind1, hogy ki a vezer..:-)

a legviccesebb az, amikor ezek az emberek valami aprosag miatt utjaba kerulnek az altaluk tamogatott rendszernek es kimeletlenul betonba tapossa oket. na olyankor meg a siras-rivas van..;-)
@Moulder: Hát igen. Valahol ott tévednek, hogy itt kontraszavazás volt. Nem rájuk szavaztak, hanem a másik ellen. Ezért raktam be a fehér kocka linket kicsivel feljebb.
A legújabb közvélemény kutatási adatok szerint május óta a FIDESZ erősödött, az mszp gyengült. A Medián az utóbbit 10%-ra, a Nézőpont 8%-ra hozza. Eszerint a Jobbik is erősebb mint a szocik.(Az LMP változatlanul 5%-on áll.) Ergo a FIDESZ-nek nem a szocikkal hanem a Jobbikkal kell versenyeznie. Ez folyik. Az mszp a taccsvonalon kívülre került.

Ja igen, és persze lehet itt ízléstelenül poénkodni Semjénen, miért ne? Ebből is látszik hogy itt él és virul a demokrácia. Engem nem zavar se Semjén se ez a nagy ballib rinyálás. Sőt, ha őszinte akarok lenni ez utóbbi szórakoztat. Jó látni ahogy azok akik például lelkesen helyeselték a 2006-os brutális rendőri fellépést azok most remegve aggódnak a demokráciáért. Priceless... :)
@Chicano: engem meg az szórakoztat, hogy azt keresem roppant egyedi gondolataitokban, hogy periodikusan ismétlődnek-e a helyesírási hibák is?
Érdemben nem lehet veletek beszélni, mert nincs közös nyelvünk.
Egyedül azt sajnálom, hogy nincs humorérzéketek sem, így azt sem értitek, ha gúnyolódom. Bár ez nem Te voltál, de jellemző vonása az ú.n. jobb oldalnak. Kár.
@Chicano: Teljesen igazad van. A közvéleménykutatások FIDESZ győzelmet mutattak 2006-ban is, a választás előtt. Nagyon kíváncsi vagyok, ha majd az emberek ellenetek mennek az utcára, milyen lesz a rendőrség fellépése. Hogy az MSZP taccsvonalon kívülre került, az rendben van, elkúrták. A SZDSZ kiesett, megérdemelték. Ezért pont a FIDESZnek kellene még jobban figyelnie a demokráciára, s nem a totális alkotmányos diktatúrára törekednie.
@hu00043: 8% baszdki. Nyolc! A jobboldal az elmúlt 8 évben a legrosszabb pillanatában se volt még 35% alatt. De ez ne zavarjon, csináljatok forradalmat, hagy röhögjön az ország.
@flort: "Érdemben nem lehet veletek beszélni, mert nincs közös nyelvünk."

Nem kívántam vitát nyitni, de ahogy látom te se arra válaszolsz amit beírtam.
@Chicano: Nem lehet poénkodni Semjénen, hanem kell. Mert amíg röhögni tudunk az álszent fattyún, addig nem a kurva anyjába küldjük el a mindösszes magyarság nevében, deklarálás nélkül. Unom már, hogy itt mindenki maga akarja megmondani ki a magyar.
@néma bárány: Akkor meg nem kellene itt álszent módon rinyálni hogy vége a demokráciának. A maszopnak van vége, nem a demokráciának.
@Chicano: A Maszop végét megünneplem veled. De ettől még Semjén egy gyökér fasz. Ja, és az alkotmányos királyság is a demokrácia egyik formája.
@néma bárány: Nekem se a kedvenc politikusom. De ha választanom kell például közte és Draskovics vagy Veres között akkor nem kell sokat töprengenem.
@Chicano: Ez mire is válasz? A közvéleménykutatások autenticitását próbáltam illusztrálni.
@Chicano: Draskovicsra vagy Veresre szavaznál? Ne hagyj kétségek közt....
@Chicano: 2006-ban a rendőrök a demokráciát védték a csőcseléktől!
süti beállítások módosítása