Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.22. 08:00 Fabius

A 10 millió hordószónok országa

Címkék: fidesz rogán antal médiatörvény cser palkovics andrás

Kormánypártunknak megjött az esze. Örvendezzünk.
Hogy átmeneti-e a javulás, vagy sem, az majd a médiatörvény szavazásakor ősszel kiderül.
Tegnap módosították saját magukat, átírták a Cser-Palkó - Rogán féle médiaalkotmányt néhány helyen. Piros pont, tényleg. És csak azért nem csillag, mert hajlamosak vagytok félreérteni.

Így például benne marad az Alkotmányban a véleménynyilvánítás szabadsága kitétel. Nincs megnyirbálás, szabadon beszél, gyülekezik, művészkedik ezek után is minden honfiú és honleány.
A 10 millió hordószónok országa maradtunk, mert itt véleménye fociról és politikáról mindenkinek van. Cser-Palkó tanárúr is szabadon gyakorolhatja a polemizálást, akár fel is léphet közönség előtt kedvenc kínai barátjával, Sám Lee-vel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miközben ő a "Hogyan értelmezzünk dakota közmondásokat?" szimpóziumát tartja, Rogán Antal zengő orgánumát a szélnek feszítve bejelenti, éppen melyik tér melyik sarkának átadását ünnepeljük meg aznap.
 

 

 

 

 

 

 

Köszönjék meg a lehetőséget Révész Máriusz és Kővári János frakkertársaknak, és köszönjük meg nekik mi is. Nem csoda, ha a parlament nagyjából egyetértésben szavazta meg a módosító javaslat módosítását. 343 igen, 1 nem és 12 tartózkodással ment át a csomag. Egyedül a szocialista Tukacs képviselő gondolta úgy, az ő véleményének szabadsága nem fontos, neki majd az aktuális pártvezetés alkot véleményt. A 12 LMP-s tartózkodást sem értem. Schiffer a saját szájával kampányolt a véleménynyilvánítás szabadsága mellett, most meg úgy tettek, mint akik ott sincsenek. Nem mondtak se igent, se nemet, a semmit mondani meg saját felvetésünkre elég hülyén néz ki. Esetleg valamelyik LMP kompetens kommentelő elmagyarázhatná, mi volt a baj?

Azt megérteném, hogy nem tetszik, ha a többlet ellenzéki kuratóriumi helyekért cserébe Orbán maga akarja betonba önteni a Médiahatóság elnökét kilenc évre. De ezt a módosítást meg pont megszavaztátok a többiekkel ellentétben. Az eljárás bőven több, mint kritizálható a Médiahatóság várható elnökének személyét ismerve. De lássuk be, a jelenlegi köztévéken sokat rontani már nem lehet. Szalai Annusmaris vesszőparipái - Józsi Barát és Maúnika- megkapták az obsitlevelet, az RTL részvénycsomagjának jelentős része már biztos fiókban lapul, a köztévé híreit is pártkatona rágja elő emészthetőre, a Naptévé Bárdossal együtt ment a levesbe, az ATV-t védi a földfeletti sugárzás szabályozásakor kötött alku, így Szalai uralkodása alatt sok változás már nem várható.

Sokkal fontosabb, hogy mi lesz a médiatörvény változtatásaival. Konkrétan a válaszadási kötelezettség kérdéssel. Tényleg megvárjuk, amíg Tóta W. ír vezércikket a Magyar Hírlapba, Bayer Zsolt a Népszavába, Gérczy Zsolt a Heti válaszba, Stumpf a Népszabadságba? Szegény drága Bolgár úr meg csak pislogni fog, mint heresérves Lali bácsi a kamillás ülőfürdőben, hogy ómájfaszom, hová kerültem?! Mit keres előttem a kuruc.info kezelőfelülete a százhatvannyócóra' helyett?

Nem volna egyszerűbb - és ízlésesebb - maradni a megszokott gyakorlatnál az erőltetett véleménycunami helyett? A helyreigazításra most is van mód, ahogy véleményetek hangoztatására lehetőség is éppen elég. Küldjétek ki inkább az ötös(!!) számú párttagkönyv tulajdonosát is valahová közterületre, ahol hasíthat magának egy saját speaker cornert a véleményszabadság jegyében, és népszerűsíthet benneteket - esetleg - mozgásszínházzal kiszínezve a mondandóját.

 

 

 

 

 

 

Ígérjük, nem fogjuk követelni, hogy véleménykülönbségünket tartalmazó leveleinket megjelentessétek a Hírlapban 5387 alkalommal.

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr752099989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én úgy tudom, hogy a módosítástól függetlenül, több formai és tartalmi kifogása volt még a frakciónak. Ezért tartózkodtak.
Annak ellenére, hogy szimpatizálok a jelenlegi kormánnyal, nagyon nem tudom elfogadni, hogy itt elkezdtek betonozni. Ugyanis betonozás nélkül is tudják majd irányítani az országot, nem értem mi a szartól félnek ennyire?
Azon gondolom nem lepődik meg senki, hogy a mindenkori kormányok a sajátjukat ültetik oda a pozíciókba, de mondjuk pont tipikusan elfogult pártkatonákat miért? Nem hiszem el, hogy Szalai Mariskától és Domokos Lacustól nincs jobb ember ezekre a posztokra!
@dfcwolf:

Lehet azt tudni, hogy mik voltak ezek? Mert ha a véleményszabadságra tartózkodtak, de a szalai betont megszavazták, tényleg érdekelne mik voltak a kifogások.
@II.Briandrew:

Papcsák mint elszámoltatási kormánybiztos?
Mintha a Kulcsár-Tocsik-Zuschlag szentháromságra bíznánk a költségvetést, nagyjából.

A saját emberek erőltetését vágom, de nincsenek olyanok, akik nem kozmáltak még oda sehova?
@Fabius:
Az a baj, hogy ülés van és nem tudok érdemben beszélni velük. De kiderítem ha akarod.
@dfcwolf:

Megköszönném. Én vagyok a kukacos, de érteni akarom, miért van az, hogy kértek valamit a parlamentben - nagyon helyesen és teljes joggal- aztán mikor megkapjátok akkor meg a tartózkodás a megoldás.
Számomra az a rejtély, hogy ez a blog mi a franctól kerül mindig az index címlapjára. Értéktelen katyvasz amiket itt összehordasz. Buta gondolatok és stílustalan, ízléstelen képek gyűjtőhelye ez. Nincsen semmi önkritikád? Ilyenhez adod a nevedet?
@gst47:

Te az én jó híremért aggódsz? :-)) Ne fáradj, majd én aggódok érte. Viszont olvasni nem kötelező, bárhol van a blog. Esetleg az írást tudom javasolni neked is, okos gondolatokkal, stílusosan, ízlésesen.
A Szíjj ártó milyen köcsög volt a hétvégen Pécsett a lagziban. Az anyjával bulizott!
@II.Briandrew: @Fabius:
A saját emberek erőltetését is csak egy bizonyos szintig tudom elfogadni. Ami itthon ezen a téren megy, az gusztustalan.

A négyévenkénti csere alkalmával ugye állítólag mindig pártkatonákat ültetnek be mindenhova szakértők helyett.

Egyes becslések szerint ebben az országban még a 100 ezret sem éri el a párttagok száma. Ebből az egyik oldalnak van kb 40-60 ezer tagja, vegyük 50 ezerre az átlagos oldalankénti taglétszámot.

Hányan dolgoznak a közigazgatásban?
Hány vezető közalkalmazott van (pl iskolaigazgató)?
Mennyi a köztisztviselők száma (akiknek elmozdíthatatlanságát anno nem OV kormánya szavatolta?)?

Ha tehát kiváltok egy párttagkönyvet, akkor választások után mindig lesz hova menni dolgozni? Tuti munkahely a párttagkönyv?

Undorodom lassan a pártoktól!
Könyörgök, el lehetne hagyni az állandó siránkozést azon, hogy mi kerül címlapra?

Javaslom vegyük tudomásul, hogy az Indexnek megvannak a mag szerelsztési elvei, esetleg csak az, hogy benyúl a zsákba és kihőúzza az eésőt amit megfog. Mindegy.

Nem hozzájárulás ezt a sablont valakinek minden nap minden másdok blogról elmondani. Unalmas és férasztó, amallett, hogy céltalan. Akit az ilyesmi komolyan zavar, írja meg szerintem Uj Péternek (főszerkesztő), de ne nyomja a blogokban szünet nélkül. Bevallom engem irritál tekintet nélkül arra, hogy tetszik-e a kérdéses blog vagy nem.

Nem túlzás, hogy az itteni néhány bejegyzés közül kettő is elmondja ezt a semmit?
@A Nép - Te vagy!:
Ne beszélj már butaságot! :)
Egyszerűbb ingerkedni, mint vitázni.
A vitához érvek és némi intelligencia is szükséges.

A szar ez a blog és nem értem, miért kerül az index címlapjára kifejezéseket egyszer kell megírni és bátran kopizhatóak!

Idézem még Fabiust (amit nem neked, hanem az állandó sablonokkal ingerkedőknek szánok): "Esetleg az írást tudom javasolni neked is, okos gondolatokkal, stílusosan, ízlésesen. "

Hát igen! Így lehet elküldeni haza anyucihoz embereket. :)
Szerintem meg jó ez a blog :-) Bár néha ízléstelenül tudok vihogni a képeken. Fertő ez kérem, fertő.

Szeretem mikor valaki a neve melletti önreklámmal borzong, hogy a geci index miért pakol címlapra egyáltalán valamit. Mert az fúj, meg minősít. Holott ha lehámozod a képi hivatkozást a neve mellől, akkor kiderül mekkora korszakos blogzsenivel állunk szemben.
Sőt kreatív blogzsenivel, aki az egymásnak osztott kreatív blogger díj tulajdonosa :-D

Nem kéne ezt lassan átnevezni Savanew Szőlő díjnak a kreativitás alapján? :-)))
@Artaban:

Igen, ez kétségtelenül elegáns.

Én még az ingerből írókat is megértem (van, hogy az embernek épp úgy jön, vagy ideje nincs), de legalább ne azt a teljesen üres álszempontot adnák elő nagyokosan, hogy címlap! Komolyan, ha valaki csak annyit ír, hogy „szar”, abban több szellemet és mélységet látok.

Na mindegy, egyetértek, megbeszéltük. Meg is nézem mi az az artaban.
@A Nép - Te vagy!: "Na mindegy, egyetértek, megbeszéltük. Meg is nézem mi az az artaban."

Megtisztelsz érdeklődéseddel!
süti beállítások módosítása