Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/hadhazy-akos-ket-szerzodest-kotottunk-kinaval-es-a-kinai-rendor... (2024.04.26. 11:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.21. 08:00 Fabius

Állítsátok meg Orbán Viktort!

Címkék: demokrácia alkotmány petíció iványi gábor

Csupa móka és kacagás a közélet. Mint határt és ízlést nem ismerő pókerjátékosok ücsörögnek az ország asztala körül, és licitálnak egymásra. Az erősebb lapokkal bíró kormányjátékosok emelik a tétet egy elszámoltatással, mire ellenzékük csak ordítani bír: ólin bazzeg, felteszem a demokráciát az elszámoltatás ellen!

A Hogyan Büntessük Meg Gyurcsány Ferencet? - mozgalomnak immár tegnaptól ellenpólusa is van. 108 baloldali értelmiségi megalapította az Állítsátok Meg Orbán Viktort! - őrsöt, és az alapító okirat mellé petíciót is írtak:

"A demokratikus jogállam magyar híveiként tiltakozunk a Fidesz „elszámoltatási” kampánya, a vezető Fidesz-politikusok fenyegető nyilatkozatai ellen, és felhívunk mindenkit a szabadságvédelmére” Tény, hogy a Fidesz elszámoltató kampánya túl van dobva erősen, a jelenleg többségi közízlésnek megfelelően. Ezt én is leírtam. De az is tény, hogy az elmúlt nyolc évben történt itt egy s más, amit vizsgálni érdemes. Vagyis a számadásnak ideje van, aki bizonyítható és köztörvényes cselekményt követett el, az feleljen érte érdemei szerint. Így azt gondolom, ha már tiltakozunk valami ellen, az ne az elszámolás legyen.

Van itt aggódni való éppen elég. A ma megszavazásra/vitára váró törvénycsomag bőséges muníciót ad(na) a tiltakozáshoz, az állítsátok meg Viktort hangoztatásához. De ez a 108 ember jobban aggódik az elszámoltatás, mint a véleményszabadság miatt. Szerintük antidemokratikus Gyurcsányt kigolyózni a közéletből, de szemük se rebben az alkotmányosságot érintő változásokon. Nem számít, hogy az ÁSZ élére pártkatona kerül, hogy az alkotmánybírákat úgy választják, ahogy akarják, (ugye nem is kettőt, hanem rögtön hármat, mert az egyik bíra nagykövet lesz, hehe) hogy az államfő választás olyan lesz, amilyen, hogy a vélelmezett államfő Schmitt Pál szorgosabban bólogat majd, mint nejlonkutya a zsiguli ablakban. Mindez nem lényeg, csak elszámolni ne kelljen.

Ha megnézzük az aláírók listáját, kezdjük érteni a dolgot. Engem például érdekelne, hogy Iványi Gábor milyen elszámolástól izgul ennyire? Csak nem az a fránya 2000-es ügy okoz még mindig heves tikkelést a turulszemdüllesztő lelkész jóságos ábrázatán? Van mit vizsgálni megint a Wesley János Lelkészképző Főiskola berkein belül? Mert ahogy hírlik, a nemzet télapójának öltözött jámbor ás puszedli díjas szentember módszerei nem sokat változtak az utóbbi években sem. Csak nem hasonló módon járt el a beregdaróci iskolában is, ahogy a Wesleyben egykor?

A top100 árokásók közé beválasztott Iványi esetleg a konkurenciát látja a keresztény iskolák erősödésében? Semjénék bekavarnak a kvótabiznisznek, és megint magyarázkodni kell vizsgálók és a közvélemény előtt?

Vagy csak a megbékélés jegyében előadott szólamai miatt aggódik? Hiába, aki dülledt szemű turulozás után Overdose-t egy példába rakja a romákkal, annak meredeken zuhan az ázsiója.
De nem lesz népszerű az a lelkész sem, aki magához ragadja a jogot, hogy felállított köztéri keresztekről kijelentse: ez a Názáreti Jézus keresztje, ez meg a náckikok által kitalicskázott szemét.

Mindezt persze csakis a fennen hirdetett csókpuszi, mindenkit szeretek, a demokráciáért aggódok elv alapján. Naná.



 

46 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr722097083

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elszólások 2010.06.26. 17:28:02

"Ez az igazság, ami ellen minden erőmmel küzdeni szándékozom!"Jim Hacker miniszterelnök a feleségének Vicces és meglepően őszinte, elképesztő és olykor dermesztően zavaros elszólások tarkítottál az elmúlt napokban a köztársasági elnök me...

Trackback: Egy szerény kérés 2010.06.21. 12:54:55

Nagyon tetszik, mikor két politikus egymásnak ugrik, főleg akkor, ha az egyik a jobboldal vezére, a másik pedig az eszme elárulója. Nem is tudom, hogy ilyenkor kinek szorítsak igazából. Nem szeretem a jobboldaliakat, de az árulókat még kevésbé. A jobbo...

Trackback: Fideszfigyelő - Rablóból pandúr? 2010.06.21. 10:37:18

Az új elszámoltatási kormánybiztos barátait már kétszer elítélte a bíróság.                              &n...

Trackback: Gyurcsány a demokrácia mártírja? 2010.06.21. 09:33:32

Vajon kitől kapta a csokrot?  108 értelmiségi írt alá egy levelet Gyurcsány Ferenc védelmében. Száznyolc értelmiségi, aki hisz még a Nyugatban, a progresszióban. Az ő gondolkodás módjuk szerint Gyurcsány Ferenc testesíti meg a baloldalt, és a bal...

Trackback: Szabadítsátok ki Gyurcsányt! - heti szavazásaink 2010.06.21. 09:32:44

108 értelmiségi védi petícióban Gyurcsányt a fideszes elszámoltatástól. Jól jöhet ez a Mesterházy elleni meccsében, pedig az MSZP-nek inkább meg kellene szabadulnia Gyurcsánytól - heti szavazásaink. Különös aktualitást ad cikkünknek, hogy ma 108 balol...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örülök, hogy végre valaki veszi magának a fáradtságot, hogy felhívja a figyelmet ennek a báránybőrbe bújt vadkapitalista farkasnak a tetteire.
Tudok álszent lenni, de most inkább mellőzöm a bibliai idézetet: nem akarok hasonlatos lenni a mikulás álcát viselő joviális, majd mindenkit megtévesztő nagytiszteletűhöz.

Azt remélem, hogy ha isten majmai lassan is őrölnek, mindenki elérheti életműve alapján a neki járó jutalmat. Vagy istenétől, vagy a sorstól! (ahogy tetszik)

Egyébként ne csodálkozz, hogy beállt és aláírt.
Ő nagyban játszik. Nem 1-2 millka csoki a tét.

LEHET, MEG KELLENE EZT IS ÍRNOM?
Nem Akarok olyan álszent lenni, mint a mikulás álcát húzó, joviális öregúr szerepében tetszelgő jogvédő nagytiszteletű, ezért mellőzöm a bibliai idézeteket.

Ha igaz,hogy isten majmai lassan őrölnek, akkor remélem ő is megkapja istenétől, vagy a sorstól- kinek, mi tetszik- méltó jutalmát.

Ne felejtsétek el, hogy nem 1- 3 millka csoki a tét, nem véletlenül írt ő alá…

LEHET, ERRŐL KELLENE INKÁBB ÍRNOM?
bocsi az ismétlésért, újra kellett írnom, mert nem jelent meg...
Ez az egész elszámoltatás egy nagy parasztvakítás. OV-ék ezzel akarják elterelni a figyelmet a saját töketlenkedésükről.
talán ez a marha nagy mohóság, ahogy mindent lerohannak, és amilyen vehemenciával most gyorsan nekiállnak bosszút állni, (bukott) ellenfelet földbe tiporni, legyalulni, helyét sóval behinteni...
szóval undorító, nem csodálom, h másnak sem tetsz...
Helyeslem, legyen elszámoltatás! Van mit. De ne csak a nyolc évről, hanem arról is, ami előtte történt és arról is, ami azóta történt és ezután is fog. Így lesz teljes és korrekt a kép. Persze a jelenlegi lépések nem éppen ebbe az irányba mutatnak...
Gyenge poszt. Lehetne nagyobbat is harapni a baloldalon. Ráadásul tényleg elöntötte ovinak a "zagyát" a vér.
Isten neve törvénybe van foglalva. Isten szolgája most ez ellen tiltakozik?

Mulatságos, ahogy az elszámolás megemlítésére ennyi embernek ugrott ökölbe a záróizma. Gyurcsány mártír lesz, Gréczy Zsotya Bayer Zsolával összhangban fog véleményt közölni hetente egymás kenyéradóinál. Mi meg röhögünk.
ez az elszámolás hasonlatos lesz egy klasszikus maffialeszámoláshoz.

a kérdés egyébként örök: ki számol majd le (el) a le(el)számolókkal?
@idelle:

Te, én, meg az összes választópolgár négy év múlva. Orbánnak világos kell legyen az is, hogy ha nagyon elkúrják, lesz kétharmadnyi "visszacsináló" akarat, ahogy a 94-es választások megmutatták.
Tök jó hogy van ez a petíció, mert így már azt is lehet tudni, ki lehet gyanús elem... A vizsgálatokat a logika szerint természetesen velük kezdeném. :-)
Az egészben az a legviccesebb, hogy az aláírók névsora azonnal hitelteleníti is a szöveget. Tele van olyanokkal, akik Gyurcsány kitartottjai voltak a szó szoros értelmében az elmúlt 8 évben. Bár az igazság az, hogy maga a szöveg is hiteltelen. Ugyan már, miért is ne lehetne bíróság elé állítani Gyurcsányt? Magyarázza már el valaki. Mintha legalábbis példa nélküli lenne a volt kormány- és államfők bíróság elé citálása parlamenti demokráciákban. Hadd ne kezdjek itt neveket sorolni Chiractól Berlusconiig. Gyurcsány azzal, hogy soha többet nem fog hatalom közelbe kerülni, mert nem fog, minden ellenkező híreszteléssel szemben, már elnyerte büntetését. Egy ilyen túlmozgásos, hatalommániás ember számára ennél nagyobb büntetés úgysincs, tehát az, ha eljárogat ilyen-olyan kihallgatásokra, és kap valamiféle jelképes büntetést, az számára már érdektelen annak tükrében, hogy a partvonalon kívülről kénytelen nézi a meccset.
@csakmerazé: Tökéletesen egyetértek.
Vicces, hogy mennyire torzítjátok a dolgokat itt. De mondjuk ezen a minősíthetetlenül stílustalan és gyenge blogon, nem is vártam mást. Itt mindig egy kicsit április elseje van, úgy érzem...

De talán van erre magyarázat. Mégpedig az, hogy liberál-bolsevik kollaboránsok vagytok, és ez a szomorú helyzet, barátaim! :)

A gyurcsányferi pedig egy hazaáruló senkiházi. Ez vagy tetszik nektek, vagy nem, de ő felelni fog a bűneiért és ez a rohadtul biztos tény.

Akik pedig aláírták ezt a nevetséges papírt "Barabás" megmentéséről, azok is magukat minősítették. Ők a magyarországi "Tudatipar" megbecsült tagjai!

Csupán egy szánalmas, magukat baloldalinak nevező, mocsok, szemét banda.
Az állítsátok meg OV-t ! akcióval kapcsolatban felhívnám a figyelmeteket arra, hogy ez azért nem is olyan egyszerű, íme egy példa:

nagy az aggodalom, a "véleményszabadság" korlátozása miatt - csere szólásszabadságra

ha ezt vesszük alapul, akkor lenullázza a holokauszt és a kommunizmus, a nácizmus bűneinek tagadását szankcionáló jogszabály, hiszen ha az a VÉLEMÉNYEM, hogy a holokauszt nem is volt, a kommunisták, a nácik semmiféle bűnöket sem követtek el, akkor az nem büntethető, hiszen a VÉLEMÉNY SZABAD !!!

Szóval nem is olyan egyszerű a helyzet...
Nem értem mit nem lehet ezen pontosan érteni. Az aláírások arról szólnak, hogy kinek mi a dolga egy jogállamban. Tök mindegy hogy ki szimpatikus közülük vagy ki nem. (Nem akarom védeni, mert nem ismerem a tényeket, de a politikai szerepvállalásától függetlenül azért az tény hogy Iványi Gábor megdöbbentően sokat tett a rászorultakért!!! ezt nem lehet elvitatni tőle!) Szóval azt vitatják szerintem hogy a megválasztott kormánynak az feladata-e, hogy a politikai ellenfeleit vegzálja, vagy felmerült gyanú esetán esetleg a hatóságokra kellene bíznia? Konkrétan erről van szó. Mert minden más már csak visszaélés a hatalommal, kibaszottul rosszízű, inkább leszámolás (nem elszámolás)jellegű. Legyen akkor sok - sok nyomozás, legyen sok bizonyítási eljárás, és aki könnyűnek találtatik, azt le kell tartóztatni. De ami most megy! Üzengetés, hogy figyelj,minden megtehetünk, reszkessetek, bizony undorító, és megdöbbentő. Megmodnom őszintén nem ezt vártam. Sokkal több önkorlátozást viszont igen. NAgyon nagoyn megdöbbentő hogy a demokrácia a hatalmon lévők jóindulatén múlik, nem pedig a hagyományos demokratikus fékek meglétén. Az egyik ilyen amúgy hogy a civilek megszólalnak. Mindenkinek fontos a véleménye - arra érdemes figyelni hogy MIT mond. Mert nálunk már csak az fontos hogy melyik oldalról mondja, akkor már biztosan baromság. Most már igazán nem szabad ennyire elfogultnak lenni! Egyik irányban sem! A csontvázakról pedig annyit - eddig is üres volt a legtöbb szekrény, ez volt a legnagyobb baj - hát most önigazolásból gyártanak visszamenőleg?? Kéne mnár előre menni! Én sokat vártam, várok a Fodesztől - amit eddig tettek, mondtak stb. 0.0....nagy kár. Sok álintézkedés, politikai kommunikáció refromtervek helyet, és pálinka. MIndezt megfejelve a számvevőszék és az alkotmánybíróság, valamint a média kisajátításával. Rohadtul csalódott vagyok!!!
Magyarországon a Gyurcsány-utálatnak már kultusza van. Ez ellen maga Gyurcsány tehetne a legtöbbet azzal, ha végre belátná, hogy nincs számára visszatérés, és visszavonulna a politikától. Ezzel az az izgalmi állapot is megszűnhetne, amit láthatóan a visszatérés veszélye tart fent. A baloldalon egyébként többen tartanak tőle, mint a jobbon. Ez a legtragikomikusabb egyébként az egészben.
@papillon: "Ez az egész elszámoltatás egy nagy parasztvakítás. OV-ék ezzel akarják elterelni a figyelmet a saját töketlenkedésükről."

Meglehet, de elszámoltatás nélkül is pont ugyanannyira töketlenek - akkor meg inkább riogassák a csipet csapatot, rájuk fér!
Jó dolog ez az elszámoltatósdi de nem csak 8 évre visszamenőleg kellene hanem 12 ha már korrektek akarunk lenni. Mellesleg ahogy a posztoló is írja, a fidesz most elég demokrácia ellenes intézkedéseket hoz ami miatt jobban kellene aggódni...
@blah: Egyszer majd csak észre veszi ez a csoport is, hogy a free Gyurcsányozás helyett mással kellett volna foglalkozni. Ha máskor nem, akkor biztosan, amikor meg kell jelentetniük a kormány ellenpetícióját is, lex marharépa módon.
@blah:
ha ezt komolyan így érzed, akkor tüntetni kell ellene.
most még a szemkilövés sem fenyet !
"Mellesleg ahogy a posztoló is írja, a fidesz most elég demokrácia ellenes intézkedéseket hoz ami miatt jobban kellene aggódni... "

Hát aggódjunk! Nem lesz nehéz, hiszen mást se teszünk, amióta Orbán politikai tényező lett, mint bölcs intelmek alapján aggódunk.
@mesterseges szinezek:
Valóban sokat bénáznak, de lehet,h ebben az is benne van, hogy 1 csomó dologgal foglalkoznak, amivel pár hetes kormányok nem szoktak.
Ha nem is széles körben, de adót is csökkentettek és odanyomták a bankadót.
Hasonló szituban a szoclib kormányok megemelték volna az áfát vagy kitalálták volna a 125. adónemet.
Az, hogy a 2006-os életveszélyt/és több ember megnyomorítását okozó rendőri fellépések vizsgálata gyurcsányit is elérheti ez természetes. Ő maga nyilatkozta büszkén, hogy online kapcsolatban volt a rendőrfőnökkel és utasította is.
Ez pár "liberális" gyökérzet akkor nem féltette a demokráciát ?
__
a fidesz pedig vegyen vissza kicsit...
bölcsebb volna nem erőltetni SP-t, maradna Sólyom... és tolna méltatlan embert felelős pozíciókba.
Persze ettől még gyurcsányi kerüljön a helyére...
Ami ellen Vásárhelyi Mária aláír, azt támogatni kell. Empíria kialakította magánvélemény.
@old_field: bölcsebb volna nem erőltetni SP-t, maradna Sólyom... és NEM tolna méltatlan embert felelős pozíciókba.
@old_field: APEH, ÁSz, Pintér, Kósa+Szíjjártó - ezek közül max az utolsó lehet a gyors munka okozta ügyetlenség (de inkább az se), a többi előre megfontolt szándékú. Szépen ássák a sírjukat. Abban bíznak, hogy a kemény mag bármi áron kitart, és elegen lesz, de ilyen pofonba futott most Fico is, aki ellen sokra megy a sok kicsi.
No, Ferenc páter csavart egyet a dolgon. Önként mond le mentelmi jogáról, ha bíróság elé akarják állítani:

index.hu/belfold/2010/06/21/gyurcsany_lemondana_mentelmi_jogarol/

Most van föladva a lecke az elszámoltatóknak. Lehet bizonyítani az állításokat és megbüntetni Gyurcsányt, ha van miért, vagy farkat behúzva eloldalogni.
@mesterseges szinezek:
apeh szerintem nem olyan ügy.
az ász az gáz...
pintér- inkább városi legendárium...
kósa-szp-ez valóban a rosszul, rossz helyen.
__
mellette vannak eddig elhanyagolt, fontos témákban jó döntések is.
@Fabius:
a kérdés csak az, hogy büntetőjogi vagy "csak"
morális felelőssége van.
mert ez utóbbi akkora csapás volna neki, mint örömlánynak a 3. menet...
__
"farkat behúzva eloldalogni." itt csak gyurcsányinak lehet.
@old_field: "pintér- inkább városi legendárium..."

Nem elég tisztességesnek lenni... ez nem csak a Tocsik-ügyre igaz, még ha akkor is vált szállóigévé.
@old_field: Érdekes, hogy felelőtlenü, ésszerűtlenül, vagyis gyanúsan vállalati méretben lehet, állami méretben ugyanez jabocs kategória.
kivancsi leszek a sok tapsikalo fidesz-gyoker arcara 4 ev mulva, amikor gyurcsany meg mindig a parlamentben mosolyog, a fidesznyikok viszont mar a velemenyuket sem nyilvanithatjak ki rola :D
@old_field:

A morális felelősség nem kérdés, de az nem büntetőjogi kategória.
Voltak hangok, akik szerint Fletó köztörvényes bűnöket is elkövetett. Ha igen, akkor itt a lehetőség a bizonyításra. Tegyék csak meg.

De ha ez nem sikerül, akkor valakik hiteltelenné válnak pillanatok alatt.
@Fabius: nyugi,

majd csinalnak egy torvenyt hogy az 'elkurtuk' kifejezes a miniszterelnok szajabol 30 ev letoltendo, es a multra is vonatkozik

KETHARMAD BAZE, KETHARMAD!
2/3-al holnaptól az égbolt is narancs színű lesz, ha Viktor úgy akarja.

Ha nagyon akarja, akkor olyan is lesz tényleg.
@Fabius:
én is azt írtam ,h vagy/vagy:
"a kérdés csak az, hogy büntetőjogi vagy "csak"
morális felelőssége van."
amint az aláírók sora mutatja a morális felelőssége sem mindenkinek egyértelmű.
/és szomorú, hogy van köztük 1-2 normális ember is.../
persze az is kérdés,h látták-e mit írnak alá.
__
A helyzet annyira extrém, hogy nem gondolom, hogy 1 esetleges "nem elzárás" büntetés, bárkinek a hiteltelenségét bizonyítaná.
Jelenleg a politikának járatlan utakon
kell néha járnia, ilyenkor a szándék is fontos lehet, nem csak a "pillanatnyi eredmény" .
@old_field:

Nem a kiszabott esetleges ítélet mértéke a hitelesség kérdése. Hanem az, hogy sikerül-e valóban tényszerű adatok, törvényes eljárás alapján bíróság elé állítani Gyurcsányt, van nem.

Ha sikerül, és bizonyítást nyer a bűnösség, akkor hősök lesznek.
Ha nem, akkor meg ostoba szájtépők, akik csalódást okoznak a szimpatizánsoknak.

Nem csak Gyurcsánynak van veszítenivalója ebben az ügyben.
@gramercy: Ha alig 50%-kal lehet 1 generációt adósrabszolgának eladni, akkor bizony 2/3-dal lehet ezért bilincsbe verni. Katusnál lehet zsebkendőért sorban állni, Vásárhelyinél meg az aláíróív előtt.
@Fabius:
"Ha sikerül, és bizonyítást nyer a bűnösség, akkor hősök lesznek.
Ha nem, akkor meg ostoba szájtépők, akik csalódást okoznak a szimpatizánsoknak."

szerintem itt baromira nem lesz hős senki.
nem bírom fogni a logikádat...
mit értesz morális felelősségen ??
azt , hogy folyamatos kapcsolatban volt a rendőrkapitánnyal és utasította is adott esetben ?
ha ez így volt, akkor felelős a szemkilövésekért és a többi törvénytelenségért ?
van erre valami jogszabály ?
Te ismered ?
ha nincs erre húzható jogszabály ez minősíti gyurcsányt vagy a kormányt ?
@old_field:

Nálam a morális felelősség nem egy adott dologra vonatkozik, hanem a kormányzása alatt kialakult társadalmi és gazdasági helyzetre.
Ez megkérdőjelezhetetlen és vitathatatlan. Szerintem.

Nem lett volna szabad eljuttatni a társadalmat erre szintre, ahol kizárólag megosztottan tudjuk szemlélni az ország dolgait. Ezért nem kizárólag ő a felelős, de az 50% mindenképp megáll.

Gazdaságilag viszont egyértelmű a kép. A 06-os hazugságkampány, az elkendőzött valós helyzet, a válság elégtelen kezelése 100%-ig a kormányának felelőssége. Nekem a legnagyobb bajom vele ez. Nem volt mersze meglépni azt, amit később Bajnainak igen: az ország zuhanásának megállításának érdekében picsán rúgta az őt kinevezőket is.

Az egyéni ügyek, mint a tüntetés leverése lehet büntetőjogi kategória. Vizsgálják ki, ahogy vizsgálják ki azt is, amit "az ország szétlopása" címke alatt értenek. Ha bizonyíthatóan felelős, büntessék meg.

Itt megjegyzem, hogy az erőn felüli költekezés még nem lopás. Elítélendő, de azt a pénzt a magyar állampolgárok élték fel, mert a kormány nekik adta. Tehát azt vizsgálják, amit valóban loptak. Van ilyen is bőven. BKV, MÁV, stb stb...
@mesterseges szinezek: bizonyitsd be

nem lesz nehez fideszes nyomozokkal, fideszes ugyeszseggel es fideszes birosaggal (egeszen az alkotmanybirosagig)

ezek utan egeszen addig amig gyurcsan csuklojan nem kattan a bilincs, PATETIKUSOK ti vagytok

ezen pedig az sem valtoztat, ha veritek a nyalatokat es gyurcsanyhoz hasonloan eltakarodasra intetek mindenki mast

TESSEK LECSUKNI

fideszes rendorseg-ugyeszseg-birosaggal se fog mennI?
@mesterseges szinezek: bizonyitsd be

nem lesz nehez fideszes nyomozokkal, fideszes ugyeszseggel es fideszes birosaggal (egeszen az alkotmanybirosagig)

ezek utan egeszen addig amig gyurcsan csuklojan nem kattan a bilincs, PATETIKUSOK ti vagytok

ezen pedig az sem valtoztat, ha veritek a nyalatokat es gyurcsanyhoz hasonloan eltakarodasra intetek mindenki mast

TESSEK LECSUKNI

fideszes rendorseg-ugyeszseg-birosaggal se fog mennI?
@Fabius:
"Ha nem, akkor meg ostoba szájtépők, akik csalódást okoznak a szimpatizánsoknak. "

Tedd hozzá még, hogy akkor Gyurcsány lesz a hős.
@gramercy: "bizonyitsd be"

Valakivel keversz. Én a számlát állom - ami bizonyítékkeresés azon túl van, az dokumentkeresés az ég kék voltára, jogi onánia.
@eml: Te viszont tedd hozzá, hogy ha mégis lecsukják, akkor Gyurcsány mártír lesz! Az a vicc, hogy kb. tényleg ezek az opciók, de ezt már ismerjük a Tasnádi-féle vonalról is, hogy Zuschlagról ne is beszéljünk.
Ezt a veszélyt vállalni köll.

Aztán idővel Orbán is megkapja, ami jár, ahogy a forradalmak során lenni szok. És persze ezt is vállalni köll.
süti beállítások módosítása