Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.13. 08:00 Fabius

Ficostohl

Címkék: híd eredmények fico slota szlovák választás

Hónapok óta hallgattuk Fico Robi és kebelbarátja, Slota Jankó válogatott hülyeségeit. Minden létező módon kijátszották a magyar kártyát, nem ismertek se mértéket, se jóízlést. Szerintük a szlovákok a magyarok ellen határozzák meg magukat, mire révkomáromi kollégám csak legyintett:
majd kiszabják nekik a választók a határokat.

Most, hajnali fél ötkor úgy látszik, a szlovák nemzetnek is elege van ezekből a nacionalista állatságokból, és Fico korrupciós ügyeiből. A szavazatok 88%-os feldolgozottsága alapján úgy tűnik, a szlovák választók valóban határt szabtak a Smer-SNS csókospajtásoknak.
 

 

 

 

 

 

 

Hiába kapta a legtöbb szavazatot Fico Robi pártja a Smer, a kormányalakításhoz Slotával támogatva sem kaptak eleget. Meciar pártja nem jutott be a parlamentbe, ahogy Csáky Magyar Koalíció Pártja sem. Bejutott viszont a Bugár féle Híd, tisztes eredményt szerezve. Ha a holnapi koalíciós tárgyalások sikeresek lesznek, akkor akár kormánykoalícióba is kerülhetnek, ami több, mint jó hír.

Maga a választás náluk sem ment simán. Egyrészt időben kitolták egy vihar miatt, másrészt a nap sem telt eseménytelenül. Reggel Slota Jankó összetörette a Komáromban felállított Trianon emlékművet, és telezengte a sajtót: aljas szerdahelyi magyar volt az elkövető, aki hazánkba távozott gyalázatos tette után! Skandallum és hallatlan, a szívnek meg kell szakadni.
A pofátlanságon, azon. Érdekes módon a fix térfigyelő kamera végig követte a férfi mozgását. Mi ez, ha nem parajelenség?

Ahogy csakis parajelenség lehet a Fico család választási csalása is. Lehet ennyire idióta egy kormányfő? Kamerák előtt csalásra utasítani az asszonyt? Ki volt a kampánytanácsadója ezeknek, Stohl Buci? Fico Robi a fülkéből utasította az asszonyt, tegye a táskájába a Smer szavazólapját. Aztán persze hisztizni kezdett, mint egy ötéves a kakasos nyalókáért, és takonyhabot fújva kikérte magának, miért nem kapott a becses nej szavazólapot?! Sajna pechje volt, még a nyálhab sem szikkadt meg a szája sarkában, már a videó megtekinthető volt a neten.
Szar dolog ez a kampánycsend nélküli szabad világ.

Slota Jankó ismét bizonyította, bármilyen helyzetből tud akkora bunkó lenni, hogy kiakadjon a már eleve az ő teljesítményéhez kalibrált tahóméter is. Az előzetes eredményeket látva kijelentette: a választást a buzik és a magyarok nyerték. Ezzel elvonult, és egy csendes sarokban álomba sírta magát. Álmában a Dél-Szlovákiában egy éven belül létrejövő autonómia ellen harcol, és a bevonuló tankok hangját utánozza. Minket meg nyugodtan öntsön el a hülyesége láttán az egyik legőszintébb emberi érzés, a káröröm. Az SNS lett a parlamentbe jutott pártok közül a legkisebb. Vagyis a lebuzizott ultraliberálisok és a magyarok is jelentős csapást mértek az eredményeket tekintve szegény Jankóra. Azt hiszem holnap nekik is lesz miről beszélgetni Ficoval.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remélem az eredmény már nem változik meg az adatok végleges feldolgozásáig. Az új szlovák kormánykoalícióval - talán - előrébb lennénk mi is. Nem az ellenségkép lenne az első, hanem a Híd révén kialakuló konstruktív együttműködés. Ami végre konszolidálná a szomszédi viszonyainkat.

22 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr482077583

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gettópolitika 2010.06.14. 09:29:32

A határon túli magyarok nem elszigeteltségben élnek. Hogy ki magyar, szlovák vagy román, már egyáltalán nem olyan kérdés, mint évtizedekkel ezelőtt. (Tomáš Halász/TASR) Kiesett a parlamentből a szlovák választáson a Magyar Koalíció Pártja, bejutott...

Trackback: A Felvidék a nyugalomra voksolt 2010.06.13. 12:31:43

Miközben a világ a futball VB lázában ég, és idegeire megy a vuvuzela folytonosan zümmögő hangja, Szlovákiában parlamenti választások voltak. Mi az, amit biztosan tudhatunk? Az MKP - amit az egyszerűség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Simán lehetne nálunk politikus.
jó poszt. a szlovákok okos emberek, irigyelhetjük őket.
Slotának 1 percig tart kitölteni egy ilyen kérdőívet, pedig csak a saját pártja nevét kellett kikeresnie a listából és tenni rá egy x-et.

Nekem mindig is sunyi képe volt, bár ez erősen szubjektív.
Támogassuk:

"Kezdeményezzük a választási eljárásról szóló törvény módosítását, amelynek értelmében olyan szavazólapot, vagy szavazási módszert kell alkalmazni, amely lehetővé teszi azt, hogy a vakok és gyengénlátók külső segítség igénybevétele nélkül, titkosan tudjanak szavazni."

"Kezdeményezzük olyan tartalmú törvény megalkotását, amely szerint a televízió és rádióműsorokat megszakító reklámok nem lehetnek hangosabbak, mint azok a televízió és rádióműsorok, amelyeket megszakítottak."

Az aláírásgyűjtő íveket az igazidemokracia . hu oldalról lehet letölteni.
a Fickó jól lebukott amint irányítja a nőjét.:-))
nekem is az tünt fel miért kell 3 percig töltögetnie a szavazólapot??
Vagy nem találta az MKP-t???
amúgy a nője nem rossz a korához képest.
@Gyurma73: Te is sunáznád Ficoovát?... :-)
" a szlovák nemzetnek is elege van ezekből a nacionalista állatságokból"

A magyarnak is, csak még örömmámorban úszik.

--

Ha nincs Trianonmeg kettős állampolgárság, akkor Fico felennyit, Slota meg lóf-t sem kap.
@eml:

bizony ez így van.
orbán és barátai / csáky / tanulhatnak ebből.
@eml:

Így van. Slota a Fidesznek köszönheti, hogy bejutott a parlamentbe.
Orbán ezt jól elbaszta. Tényleg nem kellett volna ez a kettőscucc. Fico és Slota százalékokat vesztett volna ha ez nincs, akkor meg a fasorban sem lennének.
A múltkor a forint süllyesztés, most meg ez.
Kiderült csontvázak sincsenek, bár fideszfanok szerint tömegsírok voltak a szekrényben. hahaha... 0.9 százalék mint költségvetési tömegsír...
A 29 pont meg nagy semmi, jól hangzó lózungok, ezektől nem megyünk az égbe.
@Rókakígyó:
Na igen... okosak, amennyiben adtak egy tenyerest Ficoéknak, kevésbé, hogy egy értelmezhetetlen szivárványkoalícióra bírtak szavazni. Ójajongónak: Slotyi a fideszes fitymálásnak köszönheti a bukkantyút (épp hogy besunnyog a parlamentbe), ahogy Fico is a szavazatfogyást. Nem fog meglepni, ha az ostoba állampolgárság megvonó törvény elvetése után csomó tót kéri a magyart is, amivel mellesleg az elkmúlt ezer év alapján a világon semmi gond. Varánusznak adott osztályzatom ezútal csillagos ötös fölé.
@belekotty:
Belekotty, de fölöslegesen.... Az a 0.9 % közel 300 milliárd (bár lehet, neked aprópénz). Érdekes némelyek gondolatmenete. Fico ugyan bukott - ó jaj! - de nem eléggé, fene azt a fránya fideszt!
@eml:
Ha... ha.... hahaha :-)
Ha Marjuska néninek fasza vóna, Jan Zrmzlina bácsi lenne. Már várom, mikor keverik Orbánt a bergengóc választási eredmények okozói közé.
@Várúr: Ha..ha...hahahaha...oszt mi lett a másik liblinggel? A Szász Jencivel? Csáky meg Szász ballagnak szépen, kézenfogva. A Vezér mindig tudta, kit kell támogatni. Az tuti bukó.
@Várúr:
Lássuk jól értem-e:
Te tényleg azt akarod mondani, hogy a kettős állampolgárságról és Trianonról szóló törvényeknek SEMMI HATÁSUK NEM VOLT a szlovák választásokra?
Te tényleg azt akarod mondani, hogy Kósa meg Szíjjártó verbális ámokfutásának SEMMI KÖZE NEM VOLT a forintgyengüléshez meg a tőzsde eséséhez?

Ennyire naiv vagy, vagy ennyire elfogult?
@Várúr:
mindent ö csinál
pont. és. kész.
határon innen, túl, az oceánon túl, az operencián túl
a cunamit is...............
ekkora hatalom a magyar
bizony ám:)
s a DUBCEK utsában
nem volt
Smer szavazólap
Svetlana Ficova nem találta
ezt is a magyarok csinálták,meg Humpolecben biztos Dubceket is ök lökték ki az autóból
@gyilkos fűegér:
Egye fene, válaszolok.
1. A könyített állampolgársági törvény ellenére s e m fog a Fico/Slota kettős kormányt alakítani. Ennyit a fidesz elbaszásáról. Az mkp a bukkantyút nem Orbánnak köszönheti, hanem annak, hogy végig lebegtette a koalíciót Ficoékkal, erre a most győztes ellenzék kizárta velük a koalíciót. Ez gondolkodtatta el a változást akaró tótokat, nem Orbán.
2. Percig nem állítottam, hogy a forint gyengülésére a két jóember nem hatott, csak annyit: igazat mondtak kísérletképpen, erre reagált hisztérikusan egy csomó spakuláns (derűsen megtették volna nélkülük is). S tarott az egész hiszti 4 egész napon át, beleértve a hétvégét. Míg az euro tavaly állt tartósan 310 Ft.- fölött is, csak épp a ballib sivalkodást nem hallottam.
@Herlock Sholmes:
A másik fidesz liebling, a szerbiai Magyar Összefogás meg épp most aratott totális győzelmet. Szász Jencit meg ne keverd Tőkés Lászlóval, épp fidesz-javaslat alapján horgolt össze jó két éve a kövér Jenőkével. Tudatlanságod nem gond, legfeljebb neked árt.
@Várúr: "Míg az euro tavaly állt tartósan 310 Ft.- fölött is, csak épp a ballib sivalkodást nem hallottam."

Esetleg akkor ha pánikolunk, a spekuk rányomnak, és 350 lett volna.
süti beállítások módosítása