Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.03. 08:00 Fabius

Panel Petrocelli tündöklése

Címkék: budaházy jobbik gaudi nagy tamás

Gaudi-Nagy Tamás a választások után a radikálisok szürke eminenciásából tündöklő csillaggá lett a hon kéklő egén. Kibontakozhatott végre ez a polihisztor, aki egy személyben lett a mindent tudás egyeteme. Képviselő és szittyarocker, majálison agitáló aktivista, programíró, és nem utolsó sorban a bebörtönzött bajtársak elkötelezett védelmezője. Baj csak akkor van, ha saját nagyságának eszményképébe fulladva keveri a szerepeket. Olykor becsúszik a malőr, és menthetetlenül kacagás tárgyává válik.

Tomika néha képzelődik. Addig nem baj, amíg dús sörényű gitar hirónak álmodja magát otthon a játszószobában.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ettől kínosabb, ha egy bírósági tárgyalás kellős közepén gyűrik maguk alá a víziók, és a hülyeség kitartással párosul. Tegnap a Budaházy tárgyaláson ő maga kérte a tisztelt bíróságot, ismertesse teljes egészében az első fokú ítéletet. A kérésnek a bíró igyekezett eleget tenni, szorgosan olvasták fel a sok összegyűjtött passzust, mikor Totyek egy alkalmasnak vélt pillanatban szólásra jelentkezett: izé, sajnos neki megy a gépe17:45-kor Brüsszelbe, 14:00-kor el kell hagynia a termet, inkább mégsem szeretné egészen kibontva hallani azt, amit ő maga követelt.

A bíró még ennek is helyt adott puszta jófejségből, amit Gaudi tárgyalás közbeni hangos telefonálással hálált meg. Hiába, egy úr az a pokolban is úr, viselkedni tudni kell egy gyakorlott ügyvédnek. Úgy érezte van még mit feszíteni azon a húron, meg egyébként is ideje tisztázni: nem ő kering a bíróság körül, hanem a bíróság körülötte. Így szünetet kért sokadjára, mondván neki halaszthatatlanul fogadnia kell a parlamenti fullajtárt odakint a kordonnál. Mert ő testben ugyan itt van, de lélekben meg az ország házában, és egyébként is milyen bíróság az olyan, ami nem támogatja kellően az álláshalmozókat?!

Na itt elgurult a bíró gyógyszere is messze a pulpitus alá, és rendre intette a minden formában túlbuzogni igyekvő sztárügyvédet. Gaudi érezte, hogy végre eljött az ő nagy pillanata, a perc amiben megvalósíthatja önmagát, és végre igazi magasságokba emelkedhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ő most itt kemény lesz, mint a fagyott kutya lába, vele nem packázhatnak! Szigorúra erőlködte homlokát, majd kijelentette:

"kimegyek, és akkor bírságoljon meg".

Ezzel kiviharzott interpellációt írni a kordonhoz. Amíg Tamás odakint világmegváltott, addig odabent kiállították a százezer forintos rendbírságról szóló csekket. Szegény Tamás nem hitt a szemének. Álom ez vagy valóság? Megdörzsölte a szemét, az ugráló csillagok közt lázasan erőlködve igyekezett újra a számokra fókuszálni zavaros tekintetét. De azok nem változtak.
Lehunyta a szemeit - hátha - de úgy meg csak azt az idegesítő álmot látta ami egész nap kísértette a felesleges macsóskodásról.

 

 

 

 

 

 

Ómájfaszom! -dörrent magára, és nyoma sem maradt az eddig alakított sztárügyvédnek. A tekintélyes Perry Mason figurát elnyomta a kisstílű, városi vagány Petrocelli, aki a soha fel nem épülő házára hivatkozva jelezte, megfellebbezi az általa roppant magabiztossággal javasolt bírságot. A nagyvonalúságot elűzte a pitiánerség, a Keménytökű Faszagyerek kirohanásai Durcás Tomika sirámaira változtak, miszerint tisztelt bíróság, genyózni nem ér!

Már csak arra leszek kíváncsi, vajon a parlamentben is ezzel a következetességgel fogja cáfolni saját magát, ha az érdekei éppen úgy kívánják?

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr432052488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyre cikibb lesz ez a pofa. rettentő idegesítő a mesterkéltsége.
De ha országgyűlési képviselő, akkor az ügyvédi tevékenységét nem kéne szüneteltetnie...?
Fura nap is volna, ha nem úgy indulna, hogy Index blogcímlap - napi Jobbik ellenes írás.

Nem, nem szavaztam rájuk, de meddig akarják vajon még ezt csinálni, és mire számítanak? Mert hogy a szavazótáboruk pontosan az a fajta, ami nagyságrendileg semmilyen irányba nem fog változni. Aki meg utálja őket, az nem ettől fogja utálni.
@Saints and Thieves:

Egyszerűen csak mókásak.:) Erre még nem gondoltál?
Ez most tényleg megtörtént, vagy csak a blogger írói munkásságának a része? Mert vicces de túl abszurd.

Saints and Thieves: aki utálja őket, az tényleg nem ettől fogja utálni őket. Ettől nevet rajtuk.

HAHAHA
@kewcheg: ez nekem is eszembe jutott. Egyébként meg napnál világosabb, hogy csak az időt húzza. Döntse el: ügyvéd, vagy képviselő. A kettő együtt nem megy!
A Jobbikot az gyengíti meg, ha a kormányzó erő határozott, és jól végzi a munkáját. Úgyhogy a báraggódók szurkoljanak a Fidesznek :-)
Gaudi egy gyökér. A saját állatsága magánügy, joga van mindenkinek azzal szimpatizálni, akivel csak akar. De milyen vidám gyerekkora lehet a srácainak, akik nemzeti rockot nyomnak apuval, aki egyfolytában hazánk visszafoglalásáról pofázik a Kugli együttes bitófája alatt?

www.youtube.com/watch?v=lT8n5XorsEI&feature=related

8-9 éves srácokkal kell ilyen szarokat énekeltetni?
nem semmi csávó... én kiröhögném élőben is a szemébe:D
A nemzet Gyurija igazán jó barátokat talált...
szerintem ennyi! egy csürhe, neveletlen, szar banda! a morvaira sem véletlenül kellett rászólni Brüsszelben, hogy nem kapott szót, kussoljon, ez a féreg sem véletlenül veszi semmibe a Magyar Bíróságot! ez az az attitűd, ez az öntörvényűség, ami minden szar "üzletember", "politikus" és bűnöző sajátja, ez az, ami kibaszottul kiírtandó az ország mindennapjaiból!
Kívül magyar, belül kong, vagy még inkább Kong. De hiába is mondaná neki bárki, nem érti, nem értheti.
Nevetség tárgya.
süti beállítások módosítása