Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=naHhE_HW1ng Valahol tetőled távol Nem látlak én téged többé, Soha soha s... (2024.04.26. 15:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.03. 14:04 Fabius

Közgyűlési szavazat olcsón eladó!

Címkék: fővárosi közgyűlés wieszt jános

A paraszolvenciás hómvideójáról elhíresült Wieszt János megtette amire a görcsösen intő ujjak figyelmeztették a Maszop főnökségből: lemondott párttagságáról.
De a mandátumát nem adta vissza, miért is tette volna? Hiszen a videó hamisítvány, a pénz nem emlékszem - házvásárlás - kölcsön, vagy valami egészen más, de tuti-istenbizony- kurvaéletbemár legális és hófehér volt.

Nos, Wieszt függetlenedésével az a furcsa és egyben paradox helyzet állt elő a fővárosi közgyűlésben, hogy a feddhetetlen, jellemében morálisan mocsaras borítékos ember tölti be a mérleg nyelve szerepét. A kisebbségben kormányzó SZDSZ frakció csak az MSZP segítségével volt eddig is többségben, de ez Wieszt kiválásával a múlté.

A hómvideóvitéz máris jelezte szavazataival, lófaszt nektek apukáim!

Azt várom, mikor jelenik meg egy aprócska hirdetés a hazai lengyelzoziság szellemében:

"Közgyűlési szavazat olcsón eladó! Ajánlatokat a ne Nokia dobozba vagy borítékba csomagold, bazmeg! -jeligére várom.'"

10 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr322053451

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Őrizetben Wieszt 2010.06.15. 18:53:02

Hivatalos személy által elkövetett vesztegetéssel gyanúsította meg Wieszt János volt újbudai MSZP-s politikust a Budapesti Nyomozó Ügyészség kedden.

Trackback: Wieszt kétszer kapott pénzt a vállalkozótól, állítólag kölcsönbe 2010.06.03. 20:05:00

Wieszt János saját bevallása szerint kétszer kapott pénzt Gálfi István vállalkozótól. A szocialista politikus szerint a második alkalomról készült a széles nyilvánosság elé került videó. Az Echo Tv műsorában Wieszt János "régi ismerősének"...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Most megint tud "mire" kölcsönkérni.Legfeljebb óvatosabban teszi.
Jaja, csak az ezt viszgáló szervezetek szerint van korrupció Magyarországon, Wieszt Jani csak kölcsönt kapott meg váltót, közjegyző által hitelesítve... Valójában nincs semmiféle korrupció, ebből is tisztán látszik. :D
Legyetek megértőbbek, elvégre körön kívülre tették az elvtársai, lényegesen kevesebb "kölcsönt" fognak így adni neki hivatali úton... Üzenet is van: minden szocialista így jár, aki lebukik. :D A többség soha nem bukik le, de azért egy kis kiképzést most biztos kapnak, hogyan kell "kölcsönt" felvenni - nokiás doboz kizárva! :D
Így működik a tisztességtelen emberek érdek alapú közössége...

Olyan ott a többi is mind, egytől egyig.
A nagy baj az,hogy a jéghegy csúcsának csak a csúcsoskáját vették csak fel s ezért csak az ezrelék,ha bukik !!???????????
Nem értem a gyomor forgásának okát. Mondana valaki egy olyan pillanatot a nagy magyar történelemben mikor nem korrupcióból éltek a vezető urak. Tessék hozzászokni, hogy a Wieszt úr nem lóg ki a sorból, csak bénább, mint a többiek. Az hogy a fidesz kevesebbet lop, az majd most megdöl: pont annyit fognak lopni, mint a többiek, illetve annyit, amennyit csak bírnak.
Meg lehet nézni, hogy fogják a egészségügyprivatizálást, a ppp konstrukciókat és a mega beruházásokat (lehetőleg közbeszerzés nélkül) erőltetni.
@Rókakígyó: Pontosan így volt,van, lesz !!!!
@Rókakígyó: @venszivar:
Éljen a korrupció , mi ??
Két gyökér , tőletek is loptak , nem zavar ???
@Rókakígyó: igazad van, emlékszem, mikor végre elzavarták őket a szocik, már a kormányalkotás előtt hány vezető fideszes politikus került vádlottként az ügyészség látókörébe. aztán meg jött keller és ő is hány komoly ügyet tárt fel, remélem még emlékszel talán nem olyan piszlicsáré dolgok történtek mint komplett autópályasávok omlottak törmelékké, hanem savasodott az aszfalt.

barátom, amit a szocik csináltak az nem lopás volt, az szabadrablás. olyan arcátlan szabadrablás amire nem tudsz példát hozni az elmúlt 20 évből. lehet hogy más kormányoknak is voltak hiányosságai, de ez a gárda valami elképzelhetetlen aljanép volt.
süti beállítások módosítása