Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: balogzoltán... atlatszo.hu/kozugy/2024/02/16/nyero-paros-novak-katalin-tundoklese-es-bukasa-balog-... (2024.04.23. 09:46) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.05.20. 16:45 Fabius

Amitől a pofa leszakad

Címkék: árvíz szemétgecik

Új állatfajta jelent meg a hazai árvizek és természeti károk sújtotta területeken.
A hiénák és keselyűk szerelemgyerekei már mérik fel, honnan mit lehetne einstandolni alkalmas pillanatokban.

Maros Éva a kazincbarcikai önkormányzat szóvivője értesítette az MTI-t, hogy ál-kárfelmérők jelentek meg a térségben. A város vezetése figyelmezteti a lakosokat és a környéken élőket:
a magukat nem igazoló "kárfelmérők" csalók! Az önkormányzati kárfelmérés nem kezdődött meg, senkit nem küldtek ki ilyen céllal, ők egyelőre a védekezési munkálatokkal vannak elfoglalva.

Van ennél nagyobb aljasság? Hiába a szinte példátlan társadalmi összefogás, a telefonvonalas adománygyűjtés. Hiába küzd és toboroz segítőket egyszerre kurucoktól LMP szimpatizánsokig mindenki, ezeknek a szemét geciknek van pofájuk visszaélni a szerencsétlenek helyzetével.

Béláim!

Ha beleszaladtok egy ilyen "jótevőbe", fejezzétek ki rosszallásotokat helyettem is!

Kösszépen.

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr332018419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helyettem is. grrrrr.
jobb helyeken katasztrófahelyzetben a rendőrök/katonák lelőhetik a fosztogatókat....ez is fosztogatás, vagy tévedek?
@úriparaszt:

Őőőő...nem. A fosztogatás az ez:

index.hu/belfold/2010/05/17/nem_csitul_a_vihar/feltortek_az_arvizi_vedekezok_teherautojat/

Egyébként minek golyót pazarolni? Valamit visz a víz, oszt'jónapot.
@Fabius: ó, én sose tennék ilyet... ez önbíráskodás ;-D
@Rwindx: Ez még jobb!

www.fn.hu/belfold/20100520/bunozoknek_lehetoseg_arviz/

"Más esetben az árvízi védekezésben részt vevőket akarták kirabolni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Forrón. A fiatalkorú tettest elfogták, és gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítják.

Egy forrói panzió parkolójában álló kisteherautót rámolt ki egy fiatal csütörtökre virradóra. Az autó vízügyi szakembereké volt, akik Nyíregyházáról indultak a Bódva partjára, hogy segítsenek a mentésben, és útközben megálltak a településen - ismertette Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Az autóból, az ablakát betörve, több élelmiszercsomagot, munkaruhákat, hátizsákot vitt el a tolvaj. Rövid idő alatt elfogták, és lakásában megtalálták a lopott tárgyakat."
@flippant: Ja és azt elfelejtettem mondani, hogy Forró is arról híres...hírhedt, hogy már alig laknak a faluban magyarok...
Kár,hogy tilos a fegyver viselés.
És ilyenkor miért nincs statárium 50 kilóméteres körzetben?
Ezekért is csak annyit adnak mint egy rendes emberért, szal szerintem elég lenne csak annyi, hogy a letöltendő pár év olyan helyen telne, ahol a zárkatársak tudnák mivel került be a kis aljas.
Szarjanak sünt! De nem is.
Szarjanak inkább egy egész süncsaládot!
Azután meg a ravatalra velük!
az ilyeneknek nincs helye a társadalomba > összezárni őket egy nagy fallal közülvett kis helyen és magukra hagyni! nem dutyiba zárni és eltartani őket
2002-ben a lomis magyar cigányok az Ausztriában az árvíz miatt a házak elé kihordott cuccokat, bútorokat pakolták fel a Zsigulira és az utánfutóra. Ugyanez.
Bocs, lehet, hogy nagyon naiv vagyok, de ez miért jó nekik? Mármint milyen előnyre számítanak abból, hogy kárfelmérőnek adják ki magukat?
@Fue: Azért adják ki magukat kárfelmérőnek, mert
1, készségesen beengedik őket minden helyiségbe (kárfelmérni)
2, maga a tulaj mondja el, mi az ami károsodott, mi az ami nem, és mi kb. mennyit ér. Csak jegyzetelni kell. :(
süti beállítások módosítása