Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.05.14. 08:00 Fabius

Maszopisták a kétharmadért

Címkék: mszp országgyűlés bizottságok

Az alakulóban lévő Maszop frakció tevékenységét nézve bizony a vicc jut eszembe, mikor a medve nekiszegezi a kérdést a vadásznak: te szopni jársz ide?
A választási vereség után olyan szoros kapcsolatba kerültek a fingófával, hogy megszokássá, önként vállalt viseletté nemesült számukra. Lehet itt megújulásról beszélni meg új baloldalról, lehet rémisztgetni a népeket a Patásördöggel meg kistestvérével Antikirsztus Light-al, ha a következetességhez is ostobák vagytok.

Lendvai Ildikó úgy mondott le, hogy nem mondott le. Vagy az a lemondás, ha napi szinten ő egyezkedik, ő képviseli a pártot minden létező helyen? Nem akadt rátermett jelentkező, aki aMesterházy nevű kesztyűbábot mozgassa?

Lassan olyan szlogenné válik a tőletek naponta hallott nemisúgyvan, mint az eddig hallgatott monnyonle. Baromi unalmas már, hogy az egyik pillanatban a nemzetbiztonság elkötelezett hívei vagytok, a másikban meg a költségvetés felkent, éber szemű őrei. Olajozatlan szélkakas módjára igyekeztek az éppen uralkodó széljárás irányába állni, aztán meg csodálkoztok, ha a saját katonáitok is lehülyéznek.
 

 

 

 

 

 

 

 

Az nem megy, hogy hónapokig kiabáltok valamit, aztán a legelső alkalommal az ellenkezőjét teszitek. Aztán rá egy napra meg ennek az ellenkezőjét. Mert oppardon, bocsesz, nem mi voltunk, hanem az a vérgeci Kényszer, meg a Helyzet ami csak úgy adódott magától. Nincs ezen mit szépíteni: a nemzetbiztonságot eljátszottátok. Hiába igyekeztek most Schmitt Palkóra meg a Fideszre lőcsölni a megoldást. Kapkodtok és vergődtök, mert a kanális hidegét már a bokátokon érzitek. A Jobbikot és Vona Gábort olyan helyzetbe toltátok, hogy a hozzátok képest ők maguk a rugalmasság szobrai.

 

 

 

 

 

 

Vona nyugodtan mondhatná, hogy hellóka van, megegyeztünk gyerekek, ezt választottátok, oszt' szevasztok. De nem mondja, sőt. Hajlandó újra tárgyalni az egészet. Megengedheti magának, hogy nagyvonalú legyen veletek szemben, nyilván nem ingyen. Most választhattok: vagy elfogadjátok a gesztust és az új alkut, vagy mentek az antidemokratikus Fideszhez rinyálni, hogy Pali bácsi kérem, tessék segíteni,  mi vagyunk a legnagyobb ellenzéki párt, és velünk genyózni nem ér! Ezzel kvázi valóra váltjátok azt, ami ellen ugyancsak hónapokig sikítoztatok: felszólítjátok a Fideszt, hogy oldja meg a helyzetet a kétharmadával. Így a három pontos különvéleményetek nem egyéb, mint egy duzzogásból keletkezett fikagyurma.

Amit a hajatokra kenhettek, mert nagyjából arra alkalmas.
Csuda izgi nap elé nézünk.

35 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr232001724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Lassan olyan szlogenné válik a tőletek naponta hallott nemisúgyvan, mint az eddig hallgatott monnyonle."

8 éven át mindkettő a fityisz slogenje volt...
Lelkemből szóltál fiam! És még visszafogott is voltál! :)
@victor vacendak:
Nemisúgyvan, mi, victor?
Bazeg, ezt a sok elmeroggyant zombit... Mikor pusztultok már ki, mint a dodó?
derék jobberek.
innentől tényleg mindent ti szartok el nagyfiúsan. hajrá.
Jó írás haver. A Jobbik is röhög ezen, és igaza van ezekkel a fikagyurmákkal szemben.
Lendvainak azért kellett a botox mert így
'rezzenéstelen arccal' tud hazudni...
Telitalálat - mármint az írás, helyben vagyunk. A maszop azt bizonyítja, hogy mindig van lejjebb. Lesznek is.
@kubatov_kommunista: derék ballerek! Miután elbasztátok, szétloptátok az országot 20évig, te beszélsz elszarásról?
@kubatov_kommunista: Ne becsüld ennyire le az MSZP-t. Igaz, a 15%-os parlamenti részvételük gyakorlatilag semmire se elég, de ehhez képest az elmúlt két hétben annyi izgalommal örvendeztették meg a nagyérdeműt, hogy öröm volt nézni.
Semmire se elég hatalommal, egyelőre teljesen elszigetelten ennyit bénázni, ez már művészet.
Előbb sikerült "lepaktálni a szélsőségesekkel", aztán meg azért rimánkodnak, hogy a Fidesz a "túlhatalmát" használva rúgja fel a demokratikus kompromisszumkeresést. Nem ezeket kritizálták eddig folyamatosan? Na, pont ennyire gondolták komolyan eddig is.

Egyébként egyetértenék, mert a fentiekből következően most ténylegesen csak a Fidesznek van annyi mozgástere és mandátuma az önálló cselekvőképességre, hogy a következő években elvileg csak ők lennének képesek bármit elbénázni... de az elmúlt hetek nagyon nem ezt mutatják.

Még valami: tudom én, "most jön a feketeleves", nyolc év után végre lehet alapja a jobb oldal szapulásának; azért megvárhatnátok, amíg hoznak egy-két intézkedést és ezzel együtt talán hibás döntést is, amit okkal lehet kritizálni, mert ez a reflexből fröcsögés elég szánalmas.
De azért remélem, hogy a bal oldal nem azért imádkozik - vagy meditál, vagy vidám vasárnapozik -, hogy a Fidesz mindenképpen lejárassa magát, csak hogy jöhessen a "na-ugyézés". Az ugyanis azt is jelentené, hogy az ország tovább szív.
Szerintem meg ravasz volt nagyon a Banya
ki van csiszolódva kurvára az agya.
Az vót a terve, hogy viszik azt a három helyet
Aztán a Jobbikot sajtóval kipicsázni lehet.
@panteon: Az eddig is ment. Lehet, hogy nem is volt botox, csak megedzették az évek. :)
"Az nem megy, hogy hónapokig kiabáltok valamit, aztán a legelső alkalommal az ellenkezőjét teszitek."

Érdemes majd ezt az elvet szem előtt tartani a most alakuló kormány munkájának a megítélésekor!
@Walter Melone: wazze. Ha csak ennyit tudsz, igen nagy bajban leszel pár hónap múlva... Bár a libsybolsik ennek nem örülnek, itt vannak eppáran, akik emlékeznek még, milyen viszonyban volt az ígéret a betartással az előző Fidesz-kormány idején... Valamint arra is, hogyan viszonyult ugyanez a Megyó-Kúrcsány-Bajnai tengely mentén...
Mit ne mondjak, most nyugodtabb vagyok, mint pár hónapja.
@Lefetyke: Ne aggódj, megvárom - mást úgy sem tehetek. :) Csak per pillanat még a jobboldal is reflexből működik.
Kíváncsian várom az első 'húsbavágó' intézkedéseket. Nem a látványhumbukságot, azokat letojom, hanem hogy mit fog preferálni a gazdaságban. Már megint sportolni, kulturálódni és imádkozni fogunk esetleg infrastruktúrába megy a pénz, fizetek-e adót más helyett, támogatok-e majd valakit az adómon keresztül és az nekem vajon jó lesz-e.
Nem kéne már ezt a kurva MBT shopot RETTENETESEN megspamelni?
A Barom Orsós Orbán miatt romlik majd tovább a Szlovákiával a viszony, mert szavazatokat akar a jövőben a gonosz törpe a határon túliak seggnyalásáért!
@nestrot10: Jaj, írj még ilyen baromságokat nestrot10! Elfogyott ithhon a kávém, s kell az ilyen szarírás, hogy feldobja a vérnyomásom!
@nestrot10: Költözz hozzájuk! Onnan fújd a a Passzát szelet!
@nestrot10:

1. ki nem szarja le szlotákia érzékenységét?
A nyelvtörvény ezek szerint nem zavart!

2. hogy mersz így beszélni a határon túli magyarokról? gyurcsány apád tanítását jól megjegyezted!
"duzzogásból keletkezett fikagyurma"

Ez a csúcs :)

Gratulálok, nagyon jó a poszt, tökéletes :)
Számomra az a legdurvább az egészben, hogy ezek az impotens balfaszok irányították nyolc éven keresztül az országot. Ha egy ilyen piszlicsáré politikai csörtében ilyen szánalmasan bénák (részben frissen belépett ellenfelekkel szemben!), akkor tulajdonképpen örülhetünk, hogy nem kúrták el még sokkal jobban.

Remélem, legkésőbb négy év múlva végleg eltűnnek a politikai színtérről...
Az MSZP tényleg úgy viselkedik mostanában, mintha maga ellen fogadott volna a bukinál...
index.hu/belfold/2010/05/13/botrannyal_nyithat_az_uj_parlament/
"Az MSZP és a Jobbik között a költségvetési bizottságért folyt harc, ezt végül a szocialisták nyerték, cserébe kedden a nemzetbiztonsági bizottság elnöki posztját ajánlották a Jobbiknak, ám csütörtökre különvéleményben határolódtak el maguktól - Mesterházy Attila ekkor már azt mondta, azt sem akarják, hogy egyáltalán jobbikos tagja legyen a bizottságnak. Ezen kívül a foglalkoztatási és munkaügyi, illetve a fogyasztóvédelmi bizottságot vezethetné szocialista politikus, de cikkünk írása idején az sem zárható ki, hogy az MSZP végül nem jelöl bizottsági elnököket és alelnököket, tiltakozásul amiatt, hogy a nemzetbiztonsági bizottságot felajánlásuknak megfelelően a Jobbik vezeti."
:DDD
@nestrot10: Tartalom +1, stílus: -10. Fogd vissza magad. Ráadásul ez itt off.
@kyncza: barom! Nyald a seggüket ! Egs:)
Orsóstól majd kapsz egy kis Széchenyi terves vissza nem térítendőt.... ( aminek a felét vissza kell szolgáltatnod a Fityisz banda kasszába)
@Fedor: Nyasgem:) ha hagyom...de nem hagyom...tiéd a Orsós seggére van kiképezve :D
@kubatov_kommunista:
szeretnéd, mi? te frusztrált, rosszindulatú szar...

néhány maszop-seggnyaló állítom, boldog lenne, ha a fidesz végleg tönkretenné az országot, hogy aztán mondhassa, hogy
"ugye, hülyeparasztok? megmondtam!"

ezeknek persze rossz hír, hogy az mszp-nél szarabbul kormányozni(?) nem lehet. még rosszabbá tenni lehetetlen azt az irányított káoszt, amit az elmúlt 62 év lopcsalistáskodás eredménye. akármit csinál ezzel egy akármilyen párt, amely tagjainak csak kicsit kevésbé mocskos és korrupcióval átitatott az értékrendje, mint a gyurcsány/bajnai-féle spekuláns geciknek, csak rendezettebb lehet.
@nestrot10: ki nem szarja le Orbánt? Jobbikos vagyok, te seggarcú, ennyit nem bírtál levenni a MG avatarból?

Kis antimagyar szardarab vagy, olyan eltaposni való féreg!
@kyncza: jobbikos vagyok én is csak én nem az Orsós "köpenyéből" bújtam el!
bújtam elő....(egy ő lemaradt...)
@nestrot10: Jobbikos vagy, és leszarod a határon túli magyarokat?
Nagyjából megint az megy mint eddig. Az MSZP és a Fidesz szemforgatása tolja felfelé a Jobbikot.
Mindenki mossa a kezét a barnaszar meg jön fel a csatornából.
A Fidesz egykori kistestvérét rátolja a szocikra, bízva azok balfácánságában. Tutira be is jött
Meg lehet nyugodni. Minden el van osztva.
süti beállítások módosítása