Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.05.12. 08:00 Fabius

Nemzetbiztonság Bt.

Tegnap folytatódott a parlament bizottsági helyeinek újra elosztása a friss, ropogós felállás szerint.
A Fidesz osztotta maradékra repült rá az ellenzék, és mindegyik igyekezett szerinte menő pozícióba lavírozni magát. Kivétel talán az LMP volt, akik az előzetes két elnöki poszt igény helyett egyet is elégnek tartottak, csak mozduljon valamerre az állóháború. Bealudtatok, vagy mi volt a baj srácok?
Értem persze, mikor Jávor Benedek piacon érzi magát a koncon marakodó kutyák között, de erre pályáztatok. A hányinger szimpla bónusz a parlamenti belépő mellé. Ha nem pörögtök fel, simán dobjátok az alku pozíciókat, akkor nem, hogy más politika nem lesz, hanem politika sem nagyon. Ti lesztek a megszeppent ministránsfiúk a ciklus végéig, ha ez a mentalitás így marad. A többiek meg visszatartott röhögéstől dülledő szemekkel mulatnak rajtatok. Azt meg hagyni csak nem kéne.
A fenntartható fejlődés bizottsági elnöksége megvan, nekiláthattok a munkának.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ettől lényegesen sikeresebben lobbizott a Jobbik. Harcban álltak a Maszoppal a külügyi, a nemzetbiztonsági és a költségvetési bizottság elnöki posztjáért, és feladták a leckét Lendvai Ildikónak. A Fidesz eleve kijelentette, kifelé nem tapizunk mohó kezecskékkel, a külügyi bizottság vezetéséért kapkodó mohó ujjacskákra rávert egy nagyot, jelezvén: tessék szépen itthon játszani. Első körben az MSZP frakció képviselőinek nem sikerült ráébredni, hogy ez már nem az a parlament, ami eddig volt. A mindent nekünk elvet felülírták a választók, és a két stratégiai poszt közül az egyiket föl kell adni. A Jobbikkal való izmozással nem sokra mentek, délutánra el kellett fogadni a tényt: valamit elbuknak megint. Úgy döntöttek a költségvetésbe akarnak nagyobb súllyal beleszólogatni, mert a matekot kurvára vágják. Horváth Csaba tömegközlekedési számításai után semmi okunk a kételkedésre.
 

 

 

 

 

 

 

 

A szerepek elosztása még be sem fejeződött, de a hörgés már hallatszott. A demokráciát és a nemzet biztonságát féltő hivatásos rettegők az egykori SZDSZ-es Gulyás Józseffel az élen zajosan gurgulázták le a slejmet a hörgőikbe. Beindult a befosató propaganda: bazzeg, az Antikisztus Light nem foglalhat el ilyen pozíciót!

Tisztelt Jobbik nevére gatyát letrottyantó, demokráciáért aggódó uraim!

Nem gondoljátok, hogy elég már a riogatásból? A legfinomabban akkor fogalmazok, ha azt mondom: nem szimpatizálok a Jobbikkal semmilyen téren. De a szavazáson részt vett választópolgárok jelentős százaléka igen. Ezért se nekem, se nektek nincs jogalapotok elvitatni, hogy az eredmény arányának megfelelő tisztségeket viseljenek. Ha a parlamenti frakciók így döntöttek, akkor így. Ha a Jobbik vagy Vona Gábor hülyeséget fog csinálni, akkor leszünk itt elegen az alkalomra várva, hogy figyelmeztessük erre. De a pálya széléről az öltözőbe menet visszadumálni viszonylag gusztustalan. A demokráciára hivatkozva emberekkel zoknit lefosatni pláne. Ne ti akarjátok megmondani, kitől rettegjünk éppen, a szátok íze szerint. Vona Gábor végezze a neki kirótt feladatot, képviselje a választóit képességei szerint. Aztán négy év múlva majd készül egy bizonyítvány a végzett munkájáról, - ahogy mindenki máséról is - ha tetszik, ha nem, akkor is.

177 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr71994129

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hülye vagy, MSZP? 2010.05.12. 12:48:35

A Fidesz nem hozta könnyű helyzetbe az ellenzéki pártokat a parlamenti bizottságok elnöki posztjaival. Nem elég, hogy a szokásjog alapján az ellenzéknek járó külügyi bizottsági elnökséget megtartotta a Fidesz, mindössze kettő  erősebbnek számító b...

Trackback: Amiért meg az ellenzéktől kell félni 2010.05.12. 08:59:57

Szilvásy Györgyöt vagy Novák Elődöt akarjuk-e a nemzetbiztonsági bizottság élére? Miért nem rögtön Budaházyt? Na és ki legyen a külügyi bizottság vezetője, Kovács László vagy Balczó Zoltán? Ugyan Szilvásy nem került be a parlamentbe, nem is beszélve Bu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Nem gondoljátok, hogy elég már a riogatásból?"

az a baj, hogy a tortenelem soran a jobbik-fele ideologiak es a morvai-vona-novak tipusu frusztralt idiotak mar bebizonyitottak, hogy akar tobb10millio ember halalaban es jelentos reszt tudnak vallani.

szoval epelmeju ember a jobbikot ugy kezeli, mint egy gyalogsagi aknan tekergozo viperat...
Az hogy a Jobbik kapta meg ennek a bizottságnak az elnöki tisztét, nagyon ingoványos területre léptek. A költségvetésivel jártak volna a legjobban, mert ott annyit kritizálnak amennyit akarnak, a felelősség akkor is kormányé és a jegybanké.
@Viktus: Biztos vagy benne, hogy tőlem kérdezed? Szerintem semmi ilyesmiről nem írtam...
@belekotty:

A Jobbik elnökségében leledzel bizonyára többet tudhatsz.
A szavazóknak mióta elvárása, hogy a Jobbik frakcióvezetője legyen bármelyik bizottság elnöke? :P sőt éppen ellenkezőleg a pozicíóhalmozás ellen van a Jobbik az lenne a visszás, ha Vona Gábor elvállalna bármilyen elnöki-alelnöki tisztséget v.melyik bizottságban.
@belekotty: Az, hogy nem szólhat és nem szól, nem egészen ugyanaz...
Mi a jelentosege egyaltalan a bizottsagi elnoknek?
@bastian:

Orvosi kezelés nekem? Miért? Semmi közöm a maszophoz. Amihez meg közöm van, arra azt mondom, MI.
@az igazi Sipi:

A Lendvai Ildi nénik pedig olyan rendszert szolgáltak az első vonalban, amely 100 millió ember halálért felelős közvetlenül ...

Egyébként történelmileg nézzük a nemzeti radikálisok vezetője volt az egyetlen 1944-ben, aki fegyveresen szembeszegült a németekkel lásd. Bajcsy-Zsilinszky Endre, és akit éppen a nyilasok végeztek ki Sopronkőhídán.

@pg2:

Mégis olyan elemzést vágtál le, mintha már tudnád Vona Gábor milyen tisztségeket fog betölteni miközben ezt max. a Jobbik elnökségében tudhatják ki milyen bizottságokban dolgozik.
@Viktus: Legyen igazad, de nem tudom, mennyire hihetők a harcos propaganda ígéretei. Gondolok pl. Morvai asszony mentelmi jogára...
@pg2: Ez azért annyira nem nemzetbiztonsági szempont.
@tulok ex betonputtó: Mármint az adott bizottság döntéshozatalában. A nb bizottság munkája úgy egészében nb szempont.
@kútásó: erre én is kíváncsi vagyok.
macskapcsolat.blog.hu/2010/05/11/a_jobbik_valaszai így nyilatkoznak meg ezek a félelmetes nácziak :D rettegéstkeltő brrr :D
@pg2: Szólhat, a vécében, a piszoár mellett odasúgva. Telefonon biztosan nem. :-))
Nagy ingovány nekik ez! Ha meg odatesznek egy 3. rangú jobbikost? Az meg egy csomó mindent akkor nem mondhat el a vezetésnek! Annyi akna van itt elrejtve a Jobbiknak, hogy össze sem tudjuk számolni.
@az igazi Sipi: ha minden a történelemben már egyszer károsnak bizonyult ideológiát kizárnánk a politikából, akkor most nem lenne párt a Parlamentben.
Már csak az a kérdés hogy ezt a zseniális húzást a Fidesz vagy az MSZP boszorkány konyhájában főzték ki. Mert kitelik hogy a Jobbik leégetésében a Fidesz és az MSZP összefog. A Jobbikot kompromittálják, az LMP-t eljelentéktelenítik. Ki van ez találva!
@Kassian: szerintünk meg az a szégyen, hogy olyan pártok jutottak be a parlamentbe, akik tönkretették az országot. legalja vagyok tudom, de nem gondolod, hogy közel egymillió embert sértesz meg?
Istenem, ezt a marhaságot....

El vagyok hűlve. Komolyan. Vonát (már ha ő lesz a nemzetbizottsági elnök, amely dologgal kapcsolatban semmi biztosat nem tudni) pont a bizottsági elnökség, meg a titoktartási kényszer fogja féken tartani... meg majd el kell tűrnie, hogy átvilágítják....

Aha.

Először is: Aki úgy gondolja, hogy Vonát meg az összes vezető jobbikost nem figyelte már le vagy ezerszer az ávéhá, annak ajánlom még a Hófehérke és a hét törpét is, az is hihető.
Budaháy ellen használtak titkosszolgálati eszközöket, Toroczkai ellen használtak titkosszolgálati eszközöket, Vona ellen nem, mi? Teljesen hülye vagy?

Ami meg a hallgatási fogadalmat illeti... Lehetséges, hogy a bizottság elnöke (pl. Vona) lesz olyan ügy és olyan információ, amelyről nem szólhat.
És?
Lepasszolja a bizottsági elnök úr az infót a Kurucinfónak, másnap megjelenik, elolvassuk félmillióan egy órán belül, oszt jó napot kívánok.

És ki fogja felelősségre vonni?
Ne legyetek már ennyire naivak.:)))
@agentT:

Szerencsére ilyen hülyeség esze ágában sem áll senkinek a Jobbiknál.
5letes Vona kezében a vizipisztoly. Kb ilyen nehéztüzérséget jelent a Jobbiknak a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöki fegyverzete. A parlamenti fidesz/kdnp kétharmad és a ravasz titkosszolgák mellett mondhat, amit akar, annyi vizet fog zavarni, mint aranyhal az óceán közepén. Masszív fidesz/kdnp többség van abban a bizottságban is, úgyhogy buta tekintetű Huza-Vonára a légyfing és a cunami esete áll.
@agentT: Jaj, de naív vagy! Ki akarja felelősségre vonni? Senki! De innen kezdve minden kiszivárgott dolog ami a kurucinfon landol, az a Vona sara lesz a nem jobbikosok szemében. Senki sem mondta hogy nem figyelték meg őket, olvassál alaposan!
A gyorsolvasás csak akkor hasznos ha tényleg tudsz is.
@az igazi Sipi:
Más a helyzet azóta... Kezeljük a Jobbikot úgy, mint bűzbombát a szalon közepén. De még az is lehet, hogy idővel magukra rántanak egy illatosítót.
@Viktus: Azt én tudom, vagyis erősen bízom benne. Pusztán példaként vetettem fel, érzékeltetve, hogy mekkora naiv baromság az, amit itt egyesek gondolnak a szájzárral kapcsolatban.
@Várúr: "5letes Vona kezében a vizipisztoly. Kb ilyen nehéztüzérséget jelent a Jobbiknak a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöki fegyverzete. "
- Pontosan, ártani, hatni alig tudnak, viszont óriási a politikai kockázatuk.
@belekotty: És kit érdekel ebben az esetben a nem jobbikosok szeme?:)))))

Kösz hogy aggódsz egyébként, de nem vagyok diszlexiás.
@belekotty: Ha ártani se tudnak meg hatni se, akkor miből adódik a rohadt nagy kockázat?:DDDDDDDDDD
@Várúr:

Nemzetbiztonsági Bizottságban elvileg nem a 2/3 szerinti eloszlás van éppen azon okból, mert az elvileg egy fék a rendszerben, hanem egyenlősdire hozzák ki a kormányzatit meg az ellenzéki delegáltakat.

Egyébként gyakorlatilag egyik bizottság sem fog politikai tekintetben sok vízet zavarni az ellenzék az eljövendő média szereplési felület szempontjából nem volt mindegy leginkább.
@kukatr: nem kell kitiltani, azt nem mondtam egy szoval sem.

csak ugy kell kezelni, hogy alattomos, mergezo es robbanasveszelyes.
@agentT:

Lendvai Ildi néni megaztmondta így rettegnek ... :P
@Viktus:

Korrekt!
Csak azt mondom, hogy a Jobbik szerintem egy szép kis náci párt, ebből van elképzelésem, hogy, hogyan fog politizálni, illetve, hogy ennek ellenére a szavazói nagy része nem sorolható a náci kategóriába így nem hiszem, hogy hosszútávon ki fog tartani mellette.
A Fideszt pedig már láttuk kormányozni, nem úgy néznek ki a fiúk, mint akik sokat tanultak volna az előző 8 évben, illetve a 4 év kormányzásból. (pl.: A miniszterek. Hát mindenki ugyanaz szinte. Ezeknek nem esett le, hogy elzavarták őket? Vesztes csapaton ne változtass vagy mi?)
@az igazi Sipi:

Jaja így van ezt kellett volna a "rendszerváltozás" után minimum nem beengedni ugyanazokat vissza, és még 12 évet grátiszban adni nekik, hogy teljesen szétlophassák meg leamortizálják az országot.
@belekotty: a gára miért nemzetbiztonsági kockázat? mit tettek ami ártott nekünk? mit tudhat meg a gárdárol Vona, amit eddig nem tudott, esetleg a gárda kapitányáról? 4200 oldalnyi nyomozati anyag van csak erről az egy személyről. nem fura, hogy egyátalán volt annyi kapacitása a szerveknek, hogy egy emberről ennyi mindent összeszedjen. a gárdának 2000 avatott és 5000 pártoló tagja van. és évek óta világítanak kívülről belülről mindenkit. mennyi adat gyűlhetett eddig róluk? namármost eddig nem sikerült olyan embereknek pártoknak az elnöklésével mindenkit lesittelni, ennyi év nyomozói munkájával csak az az egyetlen érv volt a feloszlatására hogy félelemkeltőek, csak azért mert valakik valahol valamikor a történelemben már kimondták hogy azt a szót hogy zsidó, vagy cigány, és az oda vezetett, hogy hová is? hogy van egy hivatalos álláspont a szemtanúk vallomásai alapján, és semmi tárgyi bizonyíték, de tiltva van a megkérdőjelezése, tehát ezek mind nácik egytől egyig. nemzetbiztonsági kockázat. gratulálok.
neked nem áll össze a kép úgy látom.
@Viktus: Ja télleg, elfelejtettem. Én is rettegek ám, hogy ha jobbikos elnöke lesz a nemz. bizt. bizottságnak, akkor bakancsok fognak csattogni:)))))))))))))))

A csattanó maszlag (gy.k. egy növény) mellett a csattanó bakancs is valami hungarikum lehet.:))))))))))
@MrFülig:

A Jobbik frakció már most egyfajta néppárti jelleget kezd ölteni vannak benne szereplők a turbo robik lefedésére , de a párt folyamatosan konszolidálódik gyökeret ver a középosztályban aztán majd kiderül sikerül-é, mert hosszútávon a kurucinfon szocializálódó turbok max. 2-3%-ra elegendők.
@dupla vé: "hogy van egy hivatalos álláspont a szemtanúk vallomásai alapján, és semmi tárgyi bizonyíték, de tiltva van a megkérdőjelezése"

Azért az ilyenekre figyelj oda, mert ez már majdnem holokauszttagadás áthallásosan.

Pedig a holokausztot embertelenség tagadni. Én nem is tagadom, sőt, legújabb kutatásaim szerint egymilliárd-hétszázötvenötmillió áldozata volt...
@Viktus: mi a rendszervaltozas abban, ha ugyanugy bansz a politikai ellenfelekkel?

az nem rendszervaltozas, hanem antiszocialista diktatura. azaz gyakorlatilag nincs kulonbseg, mashonnan jonnek a seggek, amiket nyalni kell, de ugyanaz a higfos csak nepi helyett nemzeti kontosben...
@az igazi Sipi:

Rendszerváltozás az , amelynek következményeként a volt cenzori iroda egyik vezető személyisége nem a rendszerváltás után 20 évvel is a baloldal egyik vezetője. Megnéztem volna Göbbels segédje lehetett-é volna az új német jobboldal vezetője. Na ez az ami necces.
Mikorra sikerül már befejezni azt, hogy a Jobbik minden egyes nanorezzenéséből műbotrányt csinálunk az Index közreműködésével?

Én tudom, hogy radikálisak, és értékeket sajátítanak ki jogtalanul maguknak, de azért ez már túlzás.
@az igazi Sipi: ugyanannyira, mint a többi párt.
@agentT:

Ez megint abszolute nem kardinális kérdés egy népírtás esetében a létszám. Holocaust volt mindegy mennyi embert öltek meg, ha egy embert is azért toltak kamrába , mert zsidó az is bűn. Legyen emléknapja iskolai tananyagban szerepeljen ennyi. Mellette ugyanolyan súlypontot kapjanak a kommunizmus bűnei is, ahol bizony ugyanúgy öltek származási alapon az osztályharc jegyében. Nem is beszélve a magyarság történelmében megesett számtalan genocídiumról. Csoda, hogy még létezünk.

Viszont az nem vezet megoldásra amit a kurucinfos észlények művelnek, hogy egyik népírtást eljelentéktelenítik ... ugyanaz a módszer amit balliberálisék produkáltak.
@Viktus: igen
egeszen pontosan ez a rendszervaltozas.

az nem rendszervaltozas, ha mas veszi at a diktatura iranyitasat.

es felesleges szerintem hitlert es kadart osszevetni...

ahogy felesleges osszevetni a nacizmust a kommunizmussal is, hiszen amig a nacizmus megvalosult es deklaralt celjait igyekezett beteljesiteni - nepirtas, haboru szitasa, masok leigazasa -, a kommunizmus sohasem letezett egyetlen percig sem.

baloldali diktatura az volt, ahogy elotte jobboldali vagy 20-25 evig, koszonhetoen horthynak. de egyik sem volt a masiknal rosszabb, vagy jobb. csak mas csurhet szolgalt ki - mondjuk volt atfedes...

tehat gondold vegig, hogy ugyanazt akarod csinalni, mint kadarek? ugyanaz akarsz lenni, mint kadarek?

na ugy tiltogass ki masokat a hatalombol;-)
@kukatr: nem
a jobbik valami igen sotet, igen pusztito es igen kartekony gondolat menten szervezodott elmebetegklub.

a tobbi part siman tolvaj. ezek rablogyilkosok.
Hogy is volt az az összeesküvés-elmélet, hogy a Jobbikot a ruszkik finanszírozzák? Felvet azért pár kérdést hogy kik is ezek, meg honnét jöttek:)

Ez lehet hogy csak vicc, de a pozíció azért nem.

Mindenesetre civilizált demokráciákban bizonyos kimért úriemberekből álló, politikafüggetlen ügynökségek diszkréten körbe szokták szimatolni a dolgot már mielőtt...biztos ami biztos.

Nem tudom, hogy nekünk van-e ilyenünk működőképes kivitelben...
@az igazi Sipi: én meg senkit sem ítélek el előre.
@agentT: nem tagadok én semmit, leírtam amit biztosan tudni róla. ettől függetlenül kénytelen vagyok elhinni, mert tilos gondolkodni.
@az igazi Sipi: elárulnád milyen gondolatkok mentén szerveződött? csak mert vagy a jobbikosok vagy a nem jobbikosok tudnak valamit rosszul.
@Liquid_Night:

Az orosz finanszírozáshoz képest nem láttam sehol tized annyi óriásplakátot sem pl. , mint a többi pártnak ... és még sorolhatnám. A Jobbikot a tagok-szimpatizánsok finanszírozták meg az a kis állami pénzecske ami tavalytól jött.
@Viktus: Szerintem nézz utána, kik voltak Adenauer munkatársai. Meg fogsz lepődni.
@dupla vé: az a gondolat, hogy a balsorsert mindig mas a hibas..

pedig a balsorsarol mindig az ember tehet, a nemzet balsorsarol meg a nemzet tehet.

nem a zsido nagytoke, nem a ciganybunozes.

kulonben is a kisebbseg sorsa mindig, minden korulmenyek kozott a tobbseg felelossege...
@pg2:

Nem fogok vezető náczik nem kaptak tisztségeket.
Uraim vajon kinek köszönheti a parlamentbe kerülést a jobbik? Megmondom az elkurtuk ferencnek:D
Ha 2006ban lemond a jobbik sehol nincs.
Hogy ezt is elkurtuk Ildivel közössen? tudjuk,van mit pofázni ezekután? NINCS!
@az igazi Sipi: tehát tényleg a nem jobbikosok tudják rosszul. ugyanis a jobbik gondolatai a következők: az elmúlt húsz év politikusai a felelősök azért, hogy van cigánybűnözés, és hogy pl. a zsidó nyagytőke, de úgy általában a multinacionális tőke ekkora teret nyert hazánkban az állampolgárok kárára. tudom az az egyszerűbb ha leragadunk a zsidó és cigány szónál, mert akkor rájuk lehet sütni hogy nácik, és maradhat minden a régiben ha eltűnnek. csak az nem megoldás a problémákra.
@az igazi Sipi: én nem emlékszek arra, hogy az elmúlt hét évben a jobbik parlamenti párt lett volna.:D
@az igazi Sipi: Áhhh már megint sipi blog, meneküljetek támad a kockafej!
@belekotty: egyébként én is ezen gondolkoztam. Nagyon eltolták szerintem azzal, hogy nem álltak ki a költségvetés mellett. Az amúgy is hálás téma, meg lehet sopánkodni.

Ez volt a korona és a kard esete.

Dalolva sétálnak a vágóhídra.
Hahó, bloggerek!

Ideje lenne pótolni az elmaradást!

Nincs még a bolgzóna frissítve? Reggel óta olvasható az adat, hogy a sosem látott gigászi 0,1 százalékos növekedés jelentkezett az első negyedévben.:))))
Igaz, hogy ennek a halovány világpiaci fellendülés, meg a magyarországi autógyárak 30%-os termelésnövelése az oka, de azért ideje lenne már elkezdeni a mantrát, hogy

húdejógazdaságpolitikátnyomottbajnai

meg

majdorbánékúgyistönkreteszik

meg

szíjjártómérdumálakkorválságról

meg a többit.

Bloggerek, riadó, ideje megkezdeni a GDP növekedés kapcsán a dicshimnuszt, mer neeeem kaptooook fizetééééést!
@Fabius: Tudom, reagáltam, nem is tudtak rá mit mondani.
@kukatr: es...?

miert kell parlamenti partnak lenni egy fasiszta partnak ahhoz, hogy tudjuk, a tekintelyelvu ertekrend nagy kikuras?
@dupla vé: ismeros a retorika..
en is olvastam a jobbik altal kiadott netkampanyolasi tanacsadot:-)
de a kampanynak mar vege..

de leirom, megegyszer, mert latom, bajok vannak a magyar nyelv ertelmezeseben:

az az ember, aki mindig masra mutogat, az ot ert vesztesegek, bajok okat masban keresi es nem magaban, az soha eleteben nem lehet sikeres.

hogy ez most a kormanypartok, a zsidotoke, a ciganybunozes, vagy barmelyik legbolkapott ellensegkep, amire a luzer csurhet fel lehet lazitani az nem szamit.
@Viktus: "Vidéken a jobbik , Budapesten az lmp mellett x-el a fiatal értelmiségiek jórésze."

Sötét helyről - ja, ahol nem süt a nap - kirántott "statisztika", semmi alapja, baromság. Az a "vidék" ahol olyan "fiatal értelmiségiek" lakoznak nagy tömegekben, ott az "értelmiségi" szónak egészen érdekes jelentése lehet.
@agentT: "Reggel óta olvasható az adat, hogy a sosem látott gigászi 0,1 százalékos növekedés jelentkezett az első negyedévben.:))))"

igazabol a hirnek csak az informacio reszet hagytad ki...
azt, hogy a vart es elvart -2.2 helyett lett +0.1

tehat ez rogton 2.3%
@az igazi Sipi: Nyugi, tudok olvasni.

Nektek nem jött át az információ lényegi részze, jelesül az, hogy az egész emelkedésnek meglelhető a magyarázata abban a tényben, hogy az Audinál meg Szuzukinál feljebb tekerték a lángot.:)))

De sebaj, ez viszont biztos Bajnai meg Oszkó miatt történt, szóval hozsannázzunk egy jót:))))))))))))))
@agentT: a te logikad szerint haladva mindenkeppen bajnai es oszko erdeme..

ha ugyanis a negativ hullam bajnai es oszko felelossege, akkor a pozitiv is az oveke kell legyen, nem?:-)

vagy ez ugy mukodik, hogy aki egy bizonyos nepcsoport tagja, vagy egy bizonyos vallasi felekezet tagja, vagy egy bizonyos politikai tomorules tagja, akkor az determinalja hogy amit tesz az jo, vagy rossz?
@az igazi Sipi: ok, tehát az elvárásod: Én Vona Gábor, kijelentem, hogy csakis én vagyok a hibás azért mert szétrabolták a nemzeti vagyont. kizárólag én vagyok a bűnös azért, mert a magyar emberek hátrányosan vannak megkülönböztetve a saját hazájukban. és én vagyok a hibás azért, mert a cigánytársadalom bűnözésből vagy segélyekből tartja fenn magát. Én vagyok a hibás azért mer Simon Perez felvásárolja magyarországot, és persze azért is mert lengyelországot és manhattant is. Én vagyok a hibás azért, mert ebben a "qrvaországban" nincs egyetlen dolog sem, ami megfelelően működne. Én vagyok a hibás a mérhetetlen korrupcióért, és én vagyok a felelős a világgazdasági válságért is.
gratula!
szerintem meg a problémák megoldása úgy lehetséges, hogy megkeressük az okokat, és a felelősöket.
és nem hinném, hogy majd' egy millió lúzer csürhe lenne az országban! meg azt sem, hogy a jobb vagy baloldali érdekeltségű médiumok mondanának igazat akármelyik ellenfél/ellenség párttal kapcsolatban.
@dupla vé: latom, nem megy ez neked..
sem a megertese, sem a gyakorlasa.

neked kell az ellensegkep:-)

nem baj.
az ilyen emberekre is szukseg van, hogy lassam, mennyivel jobb vagyok naluk:-DDD
Jah looser szadis biboldók mit pampognak, húzzanak a halál f@szába ahová a magyar választópolgárok küldték őket! Ideje lenne már beletörődni kampósorrú barátaim, hogy a Jobbik az Országgyűlésben van! A választók nem a rágalmak, hanem a teljesítményük alapján fogja megítélni őket! Elég már ebből a zsidó szardobálásból, hogy az a szélsőséges és az a rossz, amit ti hőbörögtök a magyarországi tömegtájékoztatást 90%-ban uraló médiabirodalmatokból! A magyar embereknek már elegük van a ballibes mocsokból és hazugságözönből!
@az igazi Sipi: nagyon jó az érvelésed, már el is hiszem, hogy jobb vagy nálam.
milyen ellenségképről beszélsz? miért kéne nekem olyan? van ma magyarországon egy kialakult helyzet. ennek a helyzetnek bizonyára vannak okai és felelősei. ha valaki ezeket fel akarja tárni, az inkább kussoljon, és szálljon mélyen magába, hogy nem ő-e a bűnös, annak ellenére, hogy csak távoli szemlélője az eseményeknek? vicces vagy. ha összedől a házad mert a kőműves kilopta az anyagot belőle, akkor nem akarod rajta számonkérni? te vagy a hibás mert a te házad? ellenségkép a kőművest hibáztatni, vagy felelősségre vonható a tetteiért?
@az igazi Sipi: "ha ugyanis a negativ hullam bajnai es oszko felelossege, akkor a pozitiv is az oveke kell legyen, nem?:-)"

Ezt tanultad logika órán?:)))))))))))))))))

Ha teszem azt a jégverés elintézi az eperföldet, aztán az eprek valamivel később mégis magukhoz térnek - az a jégverés érdeme???

Uramisten az égben...
@az igazi Sipi: "kulonben is a kisebbseg sorsa mindig, minden korulmenyek kozott a tobbseg felelossege..."

De legfőképp a büdös kurva anyádé.
@dupla vé: igen, ellensegkep.

ugyanis te vagy, aki a komuvest felberelted, gondolom elotte jol korbejartad, milyen referenciakat tud felmutatni, milyen garanciat tud vallalni..

ja nem?

hat akkor egy luzer vagy es a sajat balfaszsagaidat mindig masra akarod kenni:-)
@az igazi Sipi: " "kulonben is a kisebbseg sorsa mindig, minden korulmenyek kozott a tobbseg felelossege...""

Ha ez azt jelenti, hogy mi vagyunk a marhák, mert tűrjük pl. a cigánybűnözést, akkor rohadtul egyetértek.
@az igazi Sipi: igen körbejártam. akik jóban voltak vele azt mondták, ő a legjobb, és csak ő tud házat építeni. az ellenségei meg azt állították, hogy hazudik, sosem épített házat, viszont ők fele annyiért kétszer akkora palotát húznak fel. én vagyok a hibás, mert nem tudtam jó döntést hozni, igazad van.
@dupla vé: pontosan errol beszelek

a donteseidert a felelosseg teged terhel. nem mast. nem a szocikat. nem a zsidokat. nem a ciganyokat. teged egyedul.

a szabadsag nem csak azt jelenti, hogy azt csinalsz, ami neked tetszik, hanem azt is, hogy a tetteid kovetkezmenyet nem csillapitja az allam, te vallalod a felelosseg gyakorlatilag teljes egeszet. ez mindenre igaz.
@agentT: a mi felelossegunk a tevesen "ciganybunozesnek" nevezett szocialis bunozesi forma elharapozasa.

az uregi nyulake nem nagyon lehet. a sziriusziake sem - hacsak nem fogadjuk el az elmeletet, miszerint a sziriuszrol szarmazik a magyarsag..

ne csak akkor tessek kurvanagymagyarnak lenni, amikor fel kell gyujtani ezt-azt...
akkor is, amikor melyen magunkba nezve ki kell javitani amit elkurtunk. nem a fleto. nem a viktor. te, anyad, apad, en anyam, en apam, en, stb...
@az igazi Sipi: persze, Cozma lemészárlása, Pénzes Henrietta felgyújtása, Szögi meglincselése és a többi gyilkosság mind szociális bűnözés. Miért nem baszod meg inkább az anyád hazudozás helyett?
@sivatagi n.: te mennyire szanalmas vagy..:-DDD

anyam meg nem er ra, mert szamolja amit anyad keresett neki..:-)
@az igazi Sipi: hát igen, tényekre már nem tudsz mit hazudni te kis korcs baszadék.
@az igazi Sipi: igaz, hogy nekem kell vállalni a döntéseim következményeit, de megfelelő információk nélkül lehetetlen jó döntést hozni, pláne ha szándékosan félrevezetnek.
sajnos ezt az elméletedet osztja a mai magyar jogrendszer is. egy velem megtörtént eset ezt jól példázza. vettem egy használt autót 2 millió forintért. autókereskedőtől, tehát szakembertől. állítása szerint magyarországi, bal elején enyhén sérült volt, de javították. szervíz lap kitöltve, hivatalos márkaszervíz pecsétjével, hogy minden frankó a kocsival, a két hátsó lengéscsillapítót hamarosan cserélni kell. kipróbáltam, fasza volt. a vizsgáztatást, eredetvizsgát a kereskedés elintézte, csak vissza kellett mennem átvenni. egy héttel a vásárlás után azonban elkezdett széthullani a kocsi, egy hónap múlva pedig teljesen mozgásképtelen lett. irány a szervíz, károk felmérése, és a kezembe nyomtak egy 757800 forintos árajánlatot a javításra. elmondták a szervízben, hogy engem bizony nagyon átqrtak. ügy jogi útra terelése, igazságügyi szakértő felkérése vizsgálatra. kaptam tőle 110ezer forintért egy 45 oldalas szakértői véleményt, mely szerint az alváz és motorszám valóban magyarországi, viszont az autó minimum 2 totálkáros járgányból lett összelapátolva, plusz a harmadik amiből a számok vannak. 2 évig jártam bíróságra, ahol a kereskedő, a szerelő, az eredtvizsgáló láthatóan puszipajtás volt egymással, és a végeredmény az lett, hogy a kutya meg nem kérdezte az eredetvizsgáztatótól, hogy vajon miért nem derült ki a vizsgálat során, hogy 3 darabból van a kocsi, a szerelőtől, hogy miért írta rá a papírra hogy minden fasza a kocsival, és az eladótól, hogy ugyanmár miért baszott át. ellenben engem úgy kérdeztek ki mint egy bűnözőt, magyarázatot kellett adnom, hogy honnan volt annyi pénzem hogy ilyen autót vegyek(pedig a fele hitel volt), és különben is miért nem a vásárlás előtt kérdeztem a szakértőt. tehát máskor figyeljek jobban. és fizessek 280ezer perköltséget és kb ugyanennyi ügyvédi költséget.
pedig ha magyarországon igazságszolgáltatás lenne és nem jogszolgáltatás, ha a hozzád hasonlók belátnák hogy a szakember azért szakember hogy felelősségre lehessen vonni, akkor fel sem merülne, hogy te vagy a hibás amiért elhitted amit mondtak.
de hát ugye én élek álomvilágban, és én gondolom rosszul, hogy a politikusaink a felelősök azért ami történik az országgal.
@sivatagi n.: hol vannak itt a tenyek?
a te mokcsos fajtad meg epuleteket gyujtogat fel.

tehat hivhatjuk a gyujtogatast melymagyarbunozesnek?

a baknrablast a viszkis utan szekelybunozesnek?

az hogy tetszene, zabigyerek?;-)
@sivatagi n.: emiatt a stílus miatt van az, hogy így ítélik meg a jobbikot és a gárdát. lehetne szerintem kicsit finomabban is fogalmazni.
@dupla vé: a te felelosseged az informaciokat begyujteni es azokat megfeleloen ertekelni.

ertsd meg, nincs kibuvas alola. nem ajanlott, hanem mnincs maskepp. azaz van, persze. ugy hivtak, hogy cuclizmus es kadar mukodtette. na o nevelt ide egy kalap nyalcsorgato faszfejet, akik azt hiszik, hogy majd mindig mas vallalja a szanalmas kis tyukszaros eletukert, a devizahitelukert, a munkahelyukert, a parlamenti valasztasokert, az orvosvalasztasert, az egeszsdegukert, a hulyegyerekeik oktatasaert vallani a felelosseget.

nem fogja. a te dolgod figyelni magadra, a te dolgod, hogy ne hagyd atbaszni magad, a te dolgod, hogy ne betegedj le de ha meg is tortenik, akkor a te dolgod meggyogyulni, a te dolgod a gyerekeidet iskolaba iratni es a te dolgod biztositani nekik a felsooktatas koltsegeit, ha azt akarod egyetemre jarjanak es nem kepesek maguknak eloteremteni.

a te dolgod, a te felelosseged, a te eleted.

tehat igen, alomvilagban elsz, amikor azt hiszed, hogy csak a politikusokat terheli felelosseg. minden egyes itt elo allampolgart terhel a felelosseg es kozottuk a politikusokat is. meg a balettancosokat es a kofaragokat is....
@dupla vé: mert ez a jobbik es a garda.

ha te ennel mersekeltebbnek erzed magad, nem vagy radikalis:-)
@az igazi Sipi: sosem fogunk egyetérteni, mert nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy az nem felelős aki csinálja a dolgot, csak az aki megválasztotta. pl ha a vakbélműtétnél benned marad a szike, akkor a te hibád, hogy miért pont abba kórházba, miért ahhoz az orvoshoz fordultál? látom én hogy így működik a világ, de azt gondolom nem így kéne neki. és még rajtam kívül 850000 ember gondolja hasonlóképp
@az igazi Sipi: "mert ez a jobbik es a garda"

ez egyátalán nem igaz.
@dupla vé: de igenm
a csurhe a jobbik es a garda.

meg egy csapat idealista, akik azt hiszik, hogy ezek nem neonacik, hanem tenyleg rendes emberek..

nem, nem rendes emberek. ugyanolyan tolvaj gecik mint az osszes tobbi politikus, csak a jobbik meg raadasul naci is.
@az igazi Sipi:

Az én "véremet" elég sűrűn követelik itt a jobbikosok, mégsem adok igazat neked.
Van köztük sok olyan is, akikkel érveken alapuló vitát tudtunk folytatni.
@az igazi Sipi: láthatóan nem vagy jobb mint a "nácik", az előítéleteid rabja vagy. te vagy az a réteg, a nemjobbikból, mint pl sivatagi n a "másik oldalról" csak te kicsivel szebben beszélsz
@Fabius: egy kis mellékes gondolat amúgy, ha jöhet.

Ez a költségvetés vs. nemzetbiztonság közötti választás nem mutatja kajánul meg, hogy az MSZP mi is? Ők akik fasisztázással, terrorizmussal riogatnak, simán odaadták ezt a nem kicsit súlyos biztonsági pozíciót azoknak, akiktől a legjobban óvnak (állítólag), a költségvetésiért, érted, a költségvetésiért cserébe.

Nem kristálytisztán nevetséges ez?:)
@Liquid_Night: felesleges és nevetséges huzavona .... mondaná vona :-))

mellesleg már leírták pár helyen miért futott lyukra ezzel az mszp.
persze tálalás kérdése. nem kívántam a jobbikot a parlamentbe, de ha már ott van nézzük meg mit csinálnak. mondjuk egy mellénymizériánál azért többet várnék tőlük. itt a lehetőség (ahogy az lmp-nek, sőt akár az mszp-nek is), hogy megmutassák mit tudnak. van-e tehetségük, kitartásuk, elég következetességük, hogy az ország érdekeit szolgáljál, gyakorlatilag tét nélkül. (tét nélküli, amennyiben nem nézem a következő választásokra kacsingató, elvtelen szavazatszerzés lehetőségét)
@Liquid_Night:

De bizony, megmutatja. Az a pletyka pláne, miszerint Szekeres Imrus hadügyi matekzseni kíván a költségvetési bizottság elnöke lenni. Megy is a turházás állítólag párton belül is:

www.hirszerzo.hu/cikk.szegyen_-_szekeres_miatt_kotott_paktumot_az_mszp_a_jobbikkal.150639.html

Nekem külön nem tetszik, hogy a demokrácia nevében pont annak gyakorlását vitatják el a választóktól. Nem vagyok hajlandó vigyázzban rettegni senki kedvéért.

Ettől még Vona mellényezése sem tetszik, mert foglalkozhatna értelmes dolgokkal is. A Jobbik programjának van életképes eleme, pl a nyugdíjazások rendszerének átalakítása. Igaz, abban nincs populizmus egy szál se, cserébe életképesebb a többiekénél.
@az igazi Sipi: a kézigránátot dobáló, önmolotovozós, gyújtogató cigányaidról ugatsz te szarházi? És az egy szem Whiskys-t próbálod szembeállítani a mindennapos cigánybűnözéssel? A szdsz is ebbe bukott bele kis csökött, de azért próbálkozz csak, hátha van még olyan agyhalott, aki elhiszi a mocskos fajtád hazudozását.
@az igazi Sipi: mert eddig nem volt hatalom a kezükben. most már van lehetősége beleszólni a politikába (najó fogalmazzunk úgy sokkal több esélye van beleszólni), így pár év múlva eldönthető, hogy mégis mire képesek.
süti beállítások módosítása