Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.05.07. 13:33 Fabius

A remény rabjai

Címkék: jótékonyság mjsz

Vannak emberek, akiknek sosem elég, akikben nem pihen a segítő szándék. Meg vannak azok a beteg gyerekek, akik örülnek minden megélt pillanatnak.

A Magyar Jégkorong Szövetség Dobj egy macit! -kezdeményezéséről már szóltunk itt.

http://varanus.blog.hu/2010/04/01/dobj_egy_macit_2010

Tegnap Balassagyarmaton járt a társaság, Péter Emese ötletgazda vezetésével. Nem fűzök ehhez semmit, nézzétek meg a videót. Csak egy tanács: készítsetek zsepit, kelleni fog.

 


szólj hozzá: Reménysugarak

Nem tudom megállni, hogy a videó készítőjének kommentárját ide ne másoljam:

Megjegyzés a tegnaphoz...soha életemben nem láttam ilyen szemeket, amilyenek ebben a videóban is benne vannak. Volt egy kisbaba, aki már attól boldogan mosolygott, hogy oda sem nézett, csak megtapogatta álmában a macit.

Párszor megnéztem, mosolyogtam, sírtam, büszke vagyok rátok és köszönöm, hogy ott lehettem. Emesének pedig jár minden napra egy plüssmajom :-))) ezért a sok maciért. 

Eltévedni meg úgyis szeretek, mehetünk máskor is :-))) Bármiben szívesen segítek, ha szükség van rám.

 

 Kell ehhez fűzni bármit, egy KÖSZÖNJÜK ! -ön kívül?

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr151981648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezt láttad már? a másik átadásról + gáláról: www.youtube.com/watch?v=AoM29SkDvLU
@let_me_consult_you:

Persze :-) A másik átadásról is írtam

varanus.blog.hu/2010/04/19/4451_mosoly

a gálán meg ott voltam, fotósnak álcázva magam :-)
@Fabius: igen, a cikket olvastam, csak abban még nem volt a videó. nekem meg volt szerencsém a szervezésben részt venni:) szép volt.
Legközelebb a zsepis figyelmeztetést hamarabb kérem!
Szép volt!!!!!!!

Még ilyet! Mármint segítséget a gyerekeknek!
Igen, ezjó, amikor jószándékú emberek kitalálnak okos dolgokat. Nálam azért az igazi hősök azok, akik nap mint nap bemennek ide dolgozni. És tisztességgel, becsülettel, nagy szeretettel elvégzik a munkájukat. Ja, és kb. nettó 70-80 ezer között visznek haza havonta. A zsepi kellett, kösz a figyelmeztetést.
süti beállítások módosítása