Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: nrgreport.com/cikk/2024/05/07/az-usa-farigcsalja-a-kiskapukat-oroszorszaggal-szemben/ "Az Egyesül... (2024.05.07. 14:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.04.17. 08:00 Fabius

Riszálom, úgyis!

Címkék: jobbik szabó attila választás 2010

Új taggal bővült a Jobbik liberális frakciója. Ha ilyen ütemben gyarapodnak, lassan kiszorulnak az igazhívő, bibliával kelő-fekvő tagok a pártból. A keresztény konzervativizmus fárasztó dolog. Ettől talán csak a nyakig begombolt Atillában képmutatás fárasztóbb. Nem csoda, ha mentét levetve előbújik a partiállat a tagokból, és kieresztik a gőzt.

Menő fiatal pedig nem lehet idióta közönség nélkül. Otthon a négy fal között, társaságban dokumentálatlanul se a faszpumpa derbi, se a pucsítóverseny nem az igazi. Elmarad a közösségi élmény, oda lesz a májvip fíling, a faszbúkos trendiskedés, nem látják az iwiwes barátok amint éppen kurvajófejek szegények. Dúró Dóra meg magyarázkodhat, hogy a választási eredmény a média lejárató hadjáratának köszönhető. Elkenődés nincs, de azért a hangulat komor. Ezen vélhetően nem sokat fog dobni a legfrissebb "szenzáció", Szabó Attila seggparádéja. Bár ha összetereljük az önfeledten szórakozó fiatalokat egy képre.....

 

 

 

 

 

 

 

 

...akkor néhányan joggal gondolhatják, micsoda buli lehet Jobbikosnak lenni. Azt azért nem értem, a sokadik eset után nem volt egy eligazítás, amin Vona Gábor bánatos faszpumpázást ordítozva követelt a tagoktól radikális változást?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Király Andrással elkezdődött cirkusznak miért nem volt egyenes következménye az óvatosság? Kubatov beszédek és Szanyi videók korában lehet építeni arra, hogy úgysem derül ki valami? Jó reggelt, ez itt Agyarország, ahol az általatok nem gyakorolt tolerancia nem jár automatikusan nektek sem. Sőt, minél hangosabban zsidóztok/buziztok/komcsiztok, annál hangosabb a röhögés egy-egy fedetlen púzó feltárulkozásán.
Jóakarók mindig lesznek, egy ekkora társadalmi megosztottságot okozó párt esetében különösen. Igen, lesznek akik kárörvendve röhögni fognak ezeken a képeken. Egyrészt a káröröm a legőszintébb emberi érzés, másrészt pedig igazolva van a sokak által hangoztatott tézis:

Bordélyházban az erkölcsoktatásnak annyi értelme van, mint kandisznón a mellbimbónak.

179 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr841928450

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Éljen a Jobbik kétharmada 2010.04.17. 19:37:46

Mióta kiszámolták, h ez csupán 16,7%-ot jelent, a jobbik aktivistái keserű csalódásukban őrült aktivitásba jöttek, ahogy szokták, beindult a kórus, a hörgés, a bőgés, a nyálgép. Egyetlen párt körül nem tapasztalni ennyi ideggyenge őslényt, aki ilye...

Trackback: Nem azért, de... 2010.04.17. 18:07:00

Szeretettel üdvözlök mindenkit! Nem azért, de nem tudom, hogy vagytok vele, engem néha felpiszkál ez-az! Ti is így vagytok vele? Engem legutóbb az piszkált fel, hogy már megint zsidózás

Trackback: A magyarok 2010.04.17. 17:03:44

Tegnap, miközben a hokedlin ücsörögtem a konyhában és a hűtőben talált lecsókolbász maradékán nyammogtam, végre rájöttem a nekem rendelt célra. Ideje pislákoló gázlángot gyújtanom az éjfekete sűrű rengetegben, és összefoglalnom – miért is a magya...

Trackback: A popsivillantós jobbikos jegyezte volna el a pornós gárdistát 2010.04.17. 12:04:41

  A Borsodblog által megénekelt jobbikos popsivillantó, a radikális változás bulitagozatának új arca, Szabó Attila nem ismeretlen a Mandiner előtt sem. A Jobbik miskolci egyéni jelöltje (aki minden negyedik választópolgár bizalmát nyerte...

Trackback: Újabb botrányos kép: meztelenül fotóztatta magát a Jobbik jelöltje 2010.04.17. 11:00:53

forrás: atv.hu"A szerkesztőségünk birtokába jutott felvételen Szabó Attila, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei jelöltje pózol több társával.   „Szabó Attila már gimnazistaként felismerte, hogy a parlamenti pár...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A magát cigánynak kiadó LMP-s nem hír nektek, gyökerek?

"Faith Balázs, az LMP egyik egyéni képviselőjelöltje annak ellenére nyert pénzt roma származású egyetemisták számára kiírt pályázaton, hogy valójában nem roma"

www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100412-lmp-fegyelmi-faith-balazs-ellen.html
Nagyon jó az első kép XDDDDD jól megférnek ezek a pórnós, segges, részeges buzik a bakkancsos nácik mellett, micsoda egy trágya társaság.
azért nincsenek egyelőre hozzászólások, mert a jobbikos bérpéer hozzászólók tegnap sokáig egy buzibárban dobálták az ellenséget a janga felhőben.

azt hittem 1998ban, hogy a fidesznél álságosabb, képmutatóbb társulat nem kerülhet a közéset szinpadára. hát a saját egyszem szülött gyermeke.
Törvények áthágása okés maguknak,másoknak 20év. Erköcsös élet törvénye másoknak, maguknak a fertő. Azért ha egy kiscsit megpiszkálnánk az összeállitást érdekes zsidó, vagy cigány vért vélnénk felfedezni. Akkor mekkora pofára esés lenne!
Sajnálom ezt az országot, amikor zsidózni, cigózni, nyuggerezni, buzizni trendi. Az Úristen mentse meg ettől a degenerációtól Magyarországot!
faszpunepa-derbi? hol? mikor? mennék.
kérem küdjék meg levélbe'!:))
@Motherhacker: hát az egy hir. ez egy botrány.azt azonnal kiebrudalták, pedig csipp csupp dolog.
esztergomi pmester tagad. élete a hazugság, igy könnyű neki!
@Motherhacker: nyuszifül, mér nem írsz róla egy post-ot, ahelyett, hogy itt sír a szopós szád, he ???

amúgy meg: minden jobbikos köcsög narkós...
ebben mi volt a meglepő?
régóta köztudott
@Motherhacker: lool. Ha nem tűnt volna fel, ez a poszt éppen a jobbikról szól. Bár nekem elég durvának tűnik, még ha találni kapcsolódási pontokat is, hogy te ilyen lazán összemosnád, az lmp-t a jobbikkal. Nem mellesleg olvass kicsit tovább, és többet. Az lmp-ből kizárták már azt a barmot. Tehát előre nézz ne hátra, nem tolatunk.

Teszem, hozzá ezek az ügyek számomra, semmit nem vesznek el a jobbik renoméjából. Nem az alapján ítélek meg egy embert, hogy egy gyenge pillanatában kicsit felrugta a társadalmi konvenciókat, kicsit tapló volt. Ezzel magamat köpném szemen. Azt viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy az erkölcsbajnokaként tetszelgő párt az ilyen esetekkel nyilván sokkal hülyébben néz ki, mint bármelyik másik.
Vazze, közöm nincs a jobbikhoz, sohasem szavaznék rájuk, úgy mondom: ez már egyre gyengébb, gyakorlatilag mérhetetlenül alacsony színvonal.
Most őszintén, ki a f*szt érdekel, hogy egy jobbikos letolta a gatyáját?!

Képmutató emberek minden pártban vannak. Aki ezt nem tudta eddig, annak jó reggelt kívánok!
ez kb. már érdektelen. Többet lehet a témáról mondani, mást nem. felesleges rágódás a gumicsonton. Lapozzunk.
Hiteltelenek!Ezek a mocskos eszközökkel készült fénykép-videóanyagok csak meggyőzhetik az embereket hogy nem a megváltójuk érkezett meg a Jobbik megjelenésével.Nem, a Megváltó még nem jött el! Az országnak és agyonkínzott polgárainak Rá még várni keell!
A zsidózás: annak megállapítása, a jellemzően zsidó kézben lévő pénztőke markában tartja a világot, így Magyarországot is. A Jobbik azt mondja, hogy ez nem jó, ez ellen tenni kell, az összes többi pártnak ezzel nincs baja.

Cigányozás: annak megállapítása, hogy ez a nép 500 év alatt nem bírt beilleszkedni, nem épít magának iskolát, templomot, bűnöző, primitív, agreszív közösség, amely hatalmas problémát jelent, mivel záros időn belül többségben lesz az országunkban. A Jobbik mindezt kimondta, előttük tilos volt akár szóba hozni is.
@szkepi: Én is azt hittem, hogy nincs álságosabb banda a fidesznél. Aztán jött az MSZP, tehát van. Ez a jobbik meg egy vicc/majom parádé. Talán még mindig a Liberális Meleg Párt a legjobb...vagy Lehet Más az SZDSZ?
Itt szükséges rossz alternatívák közül választunk, és az emberek többsége a fideszre szavazott. Ez van. A jobbik tényleg elég szánalmas, de nem jobban, mint Lendvai Botox Ildikó és bűnbandája.
Most már tudom, hova tünt a rengeteg szadeszes :)
én arra leszek kiváncsi, majd akik a pénzt a közel keletről mikor nyujtják be aszámlát.
fundamentalista mohamedánéknál szükségszerű lenne egy két budaházy féle project. hát nem lopják ők sem a pénzt. Van ám összefüggés. A terrorizmus fő bevétele a kábszerből van. ugyankkor a korán szigoruan tilt minden ilyen cuccot kezdve a piától. nagy az etikai zavar azért arrafelé is. ezt is átmentette a jobbik. bort iszik és erkölcsös vizivást prédikál.
én szegény Viktorékat sajnálom. divatsuliba kell menniük.
Win Elen, greycup, csorsza: kb. nálatok a pont. Néhány ember faszságából egy pártot megítélni böszmeség. Ne má, ha én pl. jobbik tag lennék, kötelező lenne templomba járnom, ha szadeszes lennék, kötelező lenne buzinak lennem:)? Általában a dolgok nem fehérek és feketék. Ha mi, kommentelők résztveszünk ebben a média által gerjesztett fikatengerben, semmivel sem vagyunk különbek náluk (a médiánál:).
@szkepi: gondolom janga=tanga:) a szinpad viszont fájt:)
"Azért ha egy kiscsit megpiszkálnánk az összeállitást érdekes zsidó, vagy cigány vért vélnénk felfedezni" - bocsi, akkor mi van, ha van zsidó, esetleg cigány közöttük?
Elmondjam, mi a gond?

Az, hogy mindenhol vezető hír, ha egy Jobbikosról kiderül, hogy ivott (gyágeci!), letolta a gatyáját (gyáááágeci!!!), de ha egy LMP-s médiakedvenc kilincsorrú mondjuk pályázati pénzt LOP, az nem lesz vezető hír.

Letolt gatya: Milyen párt ez a Jobbik?
Pályázati pénz lopás: Lemondott, oké, így már fasza.

Csupán ennyi a bajom.
Na hurrá, a Jobbik magába szívta a magyar társadalom legallját kb ugyanez a réteg alkotja a fő szavazó bázisukat is.
@Motherhacker:
Túlálltalánosítás: amikor az ember egy adott dologot csak a számára legfeltűnőbb elemei alapján határoz meg, és ezen keresztül kezelve, minden további elemzést vizsgálatot kizár. Opportunista és korlátolt hozzáállás. Az elképzelése megmásíthatatlansága a racionalizálás felsőbb szintjeit is beindítja: nincs cáfolat, csak összeesküvés, és ármány.

A többivel egyetértek, csak így nem szívesen fekszem be ebbe a koszos kicsit szarszagú ágyba.
@Motherhacker: a pénzlopás egy dolog, mindenki csinálja, ebben semmi hír nincsen. ellenben a bort iszunk és vizet prédikálunk stílus (méghozzá oly képmutatóan hogy az adott JELÖLT oldalán van leírva a képekhez viszonyítva demagóg faszság.) még mindig érdekes tud lenni :)
Szerintem büdöscigány. A Jobbik szét fog szakadni. A parlamentbe jutó tagoknál nem ciki bulizni, akiknél meg ciki, azok alakítsanak másik pártot.
@vaffanculo: nem jársz templomba?! akko Te buzi vagy!;)
@Motherhacker: igen, kb. itt vannak a bajok. H ez vezető hír. Kija faszt érdekel?
@Probes: B+, te honnan tudod, ki alkotja a Jobbik savazóbázisát?
@vénkujon: köszi, mostmá megfelelőn tudom magam pozicionálni:) Egyébként bulizni is szeretek, de nem feltétlenül letolt gatyával:)
@prüntyike: " a pénzlopás egy dolog, mindenki csinálja, ebben semmi hír nincsen"
Bár nem járok templomba, de sztem lopni bűn.
@vaffanculo: egy szóval sem mondtam, hogy nem az. azt mondtam, hogy nem esik ki a kiskanál a kezemből ha ezt hallom a tv-ben
@prüntyike: "a pénzlopás egy dolog, mindenki csinálja, ebben semmi hír nincsen"
Bár nem járok templomba, de úgy tudom, lopni bűn
bocsi a dupláért, kurva indafasz:)
@Motherhacker: Ez pl engem is zavar. De mit lehet azzal kezdeni, hogy az átlag ember fogékonyabb két csöcsre, mint arra, hogy mi legyen a jövőével? Vagy hogy megpróbáljon megérteni valami döntést, elképzelést bármilyen oldalról is, ami miatt egyébként habzó szájjal püfölte a haveroknak, idegenek az asztalt.

Nyilván manipulál a média. Az index, a tv2, a kuruc, a barikád a figyelő, és a többi. Gondolom nem az a várt megoldás, hogy be kell szüntetni a nem tetsző média szegmenseket - bár Vonának az elképzelései nem erre utalnak néha, de az szerintem csak a kampány egyelőre. Jobb megoldás lenne egy egyensúlyi állapot megteremtése. Csak hogy itt van a kutya elásva. Le kell rakni az összes kis újságot egymás mellé összeadni az egészet és lehet perceptálni az egyensúlyt. Szóval ha jobban végiggondolod, a média abszolút felelős, de az emberek meg nem tudnak tájékozódni. Itt a baj.
@Win Elen: egyetértek.
"De mit lehet azzal kezdeni, hogy az átlag ember fogékonyabb két csöcsre, mint arra, hogy mi legyen a jövőével" - talán normális oktatási rencer kőne, ahol a kölkeknek sok minden más mellett ezt is okíthatnák.
hol a pitsában van a kommentem?
@Win Elen: mondjuk azután, hogy úgy nyilatkoztak jobbikék hogy felszántják a TV2t meg az RTL-t miért lepődnek meg azon, hogy ezek a hírek kiemelt szerepet kapnak a kertévék esti híradóiban...!?
@Motherhacker: Lmp ügy... azért nem volt vezető hír mert a kampánycsendbe ment be a dolog, és eleve nem lehetett tudni róla sokat. Ne voltak konkrét infók a sajtó kezében. De ettől függetlenül az egyre nagyobb olvasótáborral rendelkező jobbik közeli sajtóban, elég komolyan címlapos volt. Az LMP oldalán meg ott van róla minden. Akit érdekelt utána járhatott. Abban továbbra is egyetértünk, hogy 50-szer súlyosabb ez a csalás, mint egy picsavillantás. De gyorsan el is intézték.

Ha pedig azt várod, hogy több lejáratás legyen az LMP ellen, akkor nem értelek. Maga a tény, hogy ez a dolog hogy ha a jobbik kapja felháborító, ha a másik oké, csak e fenti kommmentem támasztja alá. Másrészről pedig épp elég ilyen van. Szdsz-es szál, fideszes kapcsolat, new york - tel aviv, liberális reinkarnáció stb. Persze ennek a retorikának van egy hibája, csak a bizonytalonok kis hényadát veszi el onna, és csak az ellenzők érveit erősíti, a pártra nézve hasztalan. Mig a pornos es az egyéb alacsonyerkölcsű megnyilvánulások, a konzervatív értékrend alpjaival kerülnek szembe. Ugyanakkor, ahogyan írtam, ezzel az emberek hamar kibékülnek mert a racionalizálás ismét tökéletesen működik. Ennek sincs sok értelme. (a második forduló tükrében is csak minimális)
@prüntyike: Mondjuk azért az nem jó, ha a magánügy jobb felbasz, mint a közügy. Mert ha közpénzeket lopnak el, a te zsebedből veszik ki a pénzt. Ha valaki részegen tapló, azon kevés meglepődni való van. Persze értelek, hogy zavar a amikor valaki mást csinál mint amit mond. De be kell látni ezek az ügyek arra szolgálnak csak, hogy lejárassanak embereket. És ez a metódus akkor már jobban aggaszt, még ha hétköznapi is a világban.
@EvilHedgehog: igaz, bár az említett szarok felszántásával egyet tudok érteni
@prüntyike: Szerintem azért ha közpénzekkel élnek vissza, időarányosan, annak közvetlenségét nézve, súlyosabb bűn mint a ferdítés, vagy a kibukó hazugság. Főleg ezekben az esetekben, amiknek a hátterében, nyilvánvalóan a lejáratás az egyértelmű szándék. E szándék akkor már jobban felbasz engem, mert kontraproduktívnak tartom.
@Motherhacker:

Azért nem hír a roma pályázatot beadott LMP-s, mert:

1: a pályázatokon azok vehetnek részt, akik romának vallják magukat. Ehhez 1 db nyilatkozat kitöltése szükséges, genetikai vizsgálat és családfa kutatás nem. Jogalapja a 2005. kisebbségekről szóló törvény
§ 1./a pontja. Te is, én is megtehetjük, jogunkban áll, lehetőségünk van rá.

2: ezért maximum etikai, lelkiismereti vétségnek számít és nem lopásnak. Ember lemondott, ez a legtöbb amit tehetett.

Ezzel együtt a cukiparádézó Jobbikosokról sem állította senki, hogy bűncselekményt követtek volna el. Az indok amiért ezen röhögünk egyszerű: az életrajzukban magukat Szentéletű Keresztelő Szent Jánosnak beállító emberek ilyen megnyilvánulása vicces.
@Win Elen: Így van.
A fityesz is azt hirdette, h felszámolja a korrupciót. Most, hogy az ország döntő többsége elhajtotta a rákba a korrupt disznó maszop-szadesz csürhét, hajrá itt a lehetőség. De: erős kéccségeim vannak, mert 2006 óta sok önkormiban ott a fityesz és hát mit mongyak, igen jelentős lenyúlások folyt(n)ak ott is. Legfeljebb nem olyan látványos, mint a BKV és társai...
@Fabius: röhögni rajtuk OK, túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki, esetleg lejáratásra felhasználni böszmeség. Sztem ez továbbra sem hír.
Minden jobbikosnak kötelező magát keresztelő szent jánosnak hirdetni, esetleg megengedhető valami heterogenitás?
@Fabius:

De, ez lopás, ugyanis ha valóban cigánynak vallja magát, akkor miért mondott le? Semmi probléma, nem? Vagy csak a pályázat benyújtása idejére vallotta magát cigánynak? Akkor az mégis lopás, nem?

vicc juteszembe:
"Egy mohamedán, egy katolikus és egy zsidó vitatkozik, melyikük istene a nagyobb hatalmú. A mohamedán azt mondja, felénk nagy földrengés volt, de mi erősen fohászkodtunk Allah-hoz és 30 km-es körzetben minden ház ép maradt. Az semmi, mondja a katolikus, nálunk árvíz volt, de mi erősen imádkoztunk Istenhez és 30 km-es körzetben minden ház ép maradt. - Egy az Isten, barátaim - mondja a zsidó - képzeljétek, a múlt szombaton séta közben az utcán egy nagy táska pénzt láttam heverni. Tudjátok, mi szombaton nem nyúlhatunk pénzhez, de én erősen imádkoztam az Úrhoz és képzeljétek, 3 méteres körzetben péntek lett!"

Ha azon röhögtök, hogy egy Jobbikos képviselő pár éve letolja a gatyáját, ergo képmutató, akkor elempésen is lehet röhögni, meg a pártján, akik azt hirdetik, hogy lehet más a politika, közben lopnak.

Bátran háborodjatok fel, hogy miért általánosítok, igazatok van. Hálistennek ti nem teszitek ugyanezt :)
@vaffanculo: azt nem tudom mi kötelező egy Jobbikosnak. Tény, hogy a honlapjukon megtalálható önéletrajzok mintha sablon szerint íródtak volna, szentjánosi vonásokkal. Ezzel sincs baj az ilyen képek megjelenéséig. Onnantól viszont mulatságos képmutatás.

Azt viszont tudom, hogy mi nem vagyunk se médium, se hírportál. Ez egy blog, ahol magánszemélyek firkálják a saját véleményüket.
Én például megteszem nem csak a Jobbikról, hanem a közélet összes általam érdekesnek vélt eseményéről.
A saját szubjektív értékítéletem alapján.
@vaffanculo: dunába lőhetné magát pl.
@vaffanculo: minden külsőség ellenére - ha nem tűnt volna fel - itt azé' elég jelentős röhögés megy ezeken. ki a faszt érdekelne pál jános letolt gatyával, ha mindenki tudja róla ő a falu bolondja?
ellenben egy freskó, amin jézus éppen júdást fuvolázza azé' sokkal hangosabb reakciókat vált ki.
ha valaki szentéletű (mint fabius feljebb már leírta) tegyen is úgy! ellenkező esetben minimum gúnyos mosoly/felháborodás, ízlés szerint :-)
@vaffanculo:" Win Elen, greycup, csorsza: kb. nálatok a pont. Néhány ember faszságából egy pártot megítélni böszmeség. Ne má, ha én pl. jobbik tag lennék, kötelező lenne templomba járnom, ha szadeszes lennék, kötelező lenne buzinak lennem:)? Általában a dolgok nem fehérek és feketék. Ha mi, kommentelők résztveszünk ebben a média által gerjesztett "

HA NEM HIRDETED HOGY TE AZ ERKÖLCS , A HAZA ÉS A KERESZT...STB, AKKOR OKÉ.
EZEK A PATKÁNYOK EZT TÜZTÉK A ZÁSZLAJUKRA ÉS AZ ORSZÁG PRIMITIVEBBJE BEETTE.
MENJ LE VIDÉKRE. NEVÉT NEM TUDJA KIMONDANI. SÖTÉT, MINT AZ ÉJ. KIRE SZAVAZ AZ EGYENRUHÁS GÁRDÁSRA.
MINDEN ORSZÁGNAK VAN TAHÓJA. A MIENK KICSIT NAGYOBB.
BP MÉG NÉMIKÉPPEN ÉRTELMESEBB, DE ODA MEG HOZTÁK BUSSZAL SZAVAZNI A SEGGAGYUT.
@vaffanculo: Hasonlók.

Aki ilyesmivel járatja le magát, egyszerűen gyökér. :D

Ki kell hajítani a pártból, hogy a lába ne érje a földet, de ez attól még bulvárbotrány. Az LMP-s ügy ugye politikai botrány volt, mert mégiscsak az adófizetők pénzét fejte le, még ha magánemberként is. (Ennek ellenére maximálisan tisztelem az LMP gyors és korrekt eljárását.)

Valóban vicces, hogy képtelenek leszedni ezeket a fotókat magukról, vagy, hogy annyira erőltetik a hipernemzetikeresztyéniszűziesmélymagyar bemutatkozó szövegeket.

Csak éppen ez a naív álszenteskedés köszönőviszonyban sincs a politikusbűnözéssel, a fasiszta kulturkampffal, amit a rendszerváltó pártok +MSZP művelnek.

Egyébként a "Radikális változást..." kép nagyon üt. :D Fabius +1
Felőlem minden egyes képviselőről kiderülhet, hogy zsidó buzi egytől egyig, ha kormányra kerülve megvalósítják a programjukat.

Én programra szavaztam ugyanis, ellentétben rengeteg emberrel, akik futballmeccsnek tekintik a politikát, és akkor is kitartanak a kedvenc csapatuk mellett, ha esetleg kiderül róluk az évek során, hogy amit csinálnak, az szar - sebaj, hajrá, gyerünk, csináljuk!

Ha a zsidó buzi Jobbik nekimegy a zsidó nagytőkének, és nemzeti érdekeket képviselve némileg jobbá teszik az én és a gyerekeim jövőjét, akkor rájuk szavazok.
Ha a parlementbe kerülve elkurvulnak, és kiderül róluk, hogy a programjukra szarnak, és csak a parlamentbe kerüléshez kellettek a nagy szavak, akkor majd jól nem szavazok rájuk. Kb. ennyi.
A cigány -téma az egyetlen tabudöntő ászuk, és az is az MSZP-SZDSZ jogalkotás faxsága miatt. Szögi Lajos, M. Cozma és néhány névtelen nyugdíjas taktaközi öregember agyonverése tette naggyá őket. Meg a sok lopás és erőszak vidéken....Ha a rendőrség és az ügyészség keményen fellép , ma sehol sincsenek.
Ezen kívül nem volt eredeti üzenetük, mert a KDNP az összes keresztény témát lenyúlta már réges-régen.Az antiglobalista/antikapitalista rendszerkritikai kártyát meg az LMP sokkal komilfóbb módon adja elő....
@Motherhacker:

Kisebbség:

a) a nemzeti és etnikai kisebbségek jogairól szóló törvényben meghatározott kisebbséghez tartozik, és a kisebbséghez tartozását vállalja és kinyilvánítja.

Vagyis ízlés szerint lehetsz roma, bolgár, román, szlovák és bármi egyéb egy nyilatkozat alapján. Pályázhatsz, indulhatsz kisebbségi önkormányzati tisztségekért, meg ami tetszik.

De, probléma. Csak nem köztörvényes ahogy beállítani igyekszel, hanem etikai. Viszont ha faszpumpával pucsít ő is legközelebb, rajta is röhögni fogok. :-)
@Motherhacker: "Felőlem minden egyes képviselőről kiderülhet, hogy zsidó buzi egytől egyig, ha kormányra kerülve megvalósítják a programjukat."

Épp a lényeget nem látod. Még kormányra/ba se került _már_ hazudik! Ettől kezdve mire alapozod, hogy betartja a programját? Bemondásra?
Kb. egyetértek Motherhacker-el, ugyanis ha maga kétszarvú ördög az, aki a Jobbik programját végrehajtja, akkor bizony sokan magára a kétszarvú ördögre fognak szavani, ami teljesen érthető. Még akkor is, ha a kétszarvú ördög azt terjeszti magáról, hogy tulajdonképpen angyal, csak momentán otthon felejtette a szárnyait.

Teccikérteni?
@Motherhacker: ELMEBETEG EMBER!!! milyen nagytőkének kéne nekimenni?Csányinak, te szerencsétlen? vagy a multik?kiről beszélsz? hol élsz?milyen nagytőke?
a cba-s nagytőke? a csányi féle? a tolvaj Széles gábor? miről beszélsz ember? ugyanolyan primitiv demagóg vagy, mint vona. cigánybűnözés? megoldás a molotov koktél?
budaházy a hős?
meg kéne nézetned magad, mert komoly gondok vannak a szép fejedben.
"zsidó buzi Jobbik nekimegy a zsidó nagytőkének, és(magyar) nemzeti érdekeket képviselve "

némi ellentmondást sejdítek itt... :-D
amúgy , amit a program megvalósításról írsz az igaz.....
@maythebetter: Ez a Churchill - féle toposz, de amúgy igaz. És ha Patásorbán csinál rendet, és Faszpumpás Vona tercel alá ?
A világban nagy az igény a rendcsinálásra. A liberalizmus bebizonyította hogy kevés és alkalmatlan a folyanatok vezérléséhez. "Ami kibillent, visszabillen." Negatív visszacsatolás....
@papamaci1:
Szerintem nincs ellenmondás, ugyanis nem gondolom, hogy ebből a kétféle típusból áll a Jobbik, se a párt, se a szavazóbázis. Sarkítottam, hogy kiemeljem a lényeget, miszerint a lényeg a program.
@szkepi: Oda nem osztottam lapot - sértegetések helyett próbálj meg érveket felhozni.
@úriparaszt: A Jobbik hazudik? Hol?
@Motherhacker: Ember, nem egy párt kerül hatalomra vagy országgyűlésbe, hanem emberek, akik egy-egy párt tagjai. Ha egy képviselő (jelölt) azt állítja magáról ő keresztelő szent jános, aztán kiderül, hogy a helyi meglegklub oszlopos cidagépe, akkor az én szememben bizony hazugság.

ezzel szemben, ha valaki azt mondja ő cigány származású, tel-aviv belvárosában élő transzvesztita, akkor tudomásul veszem és eldöntöm mennyire tartom megbízhatónak a programja megvalósításában.
a feljebb említett vizet prédikál/bort iszik típus már több ezer éve hazudik, így a megbízhatósága bizony gyenge lábakon áll...
Olvastam a kommenteket, tényleg égő ez a Jobbik.

Viszont van egy dolog, amit mindenképpen le kell írnom úgy érzem. Ahogy a nagy produkciók végén szokott lenni: a mű nem jöhetett volna létre, ha nincs az MSZP-SZDSZ 8 éves
- végtelenül tehetségteen, az országot padlóra küldő rossz kormányzása, továbbá
- az erőszak (2006.10.23.)
- a falvakat (Észak-Magyarország) rettegésben tartó hordák
- a semmihez sem fogható korrupció,
- stb.

Szóval lehet itt szótcsépelni, de a Jobbik a baloldal műve, az ő impotenciájuké. Ők felismerték csak, hogy erre most igény mutatkozik, és kihasználják: az az 50 képviselő jól meg fog belőle élni egy darabig.
A Jobbikról kiderül, hogy a tagjai közt van pornós, travifun, seggriszáló, drogos, buzi, asszonygyilkos stbstb. Ja, ráadásul nem csak a tagok közt, mert az normális, de a kulcsembekkekel is baj van.
Azért lassan lejjeb adhatják ezt a fene nagy erkölcsi magasságot. Nem való kormányra az a párt aki a fontos posztokra is olyanokat tesz akikről utólag derül ki, hogy kicsodák is valójában.
A sors igazságos.
@úriparaszt: Ember, bizony egy párt kerül hatalomra, nem emberek. Vagy talán azt tapasztaltad, hogy a parlamentben minden frakciótag úgy szavaz, ahogy neki tetszik? Vagy épp úgy, ahogy mondják neki? Lásd frakciófegyelem - ha jól tudom még pénzbüntetésre is ítélhetik, ha saját feje után megy.
És sajnálom, ez a fotó nem győzött meg arról, hogy a jobbikosok tulajdonképp egytől egyig látens buzi eszdéezesek, Atillába bújva - de ha téged igen, akkor szavazz te is rájuk :)
@Motherhacker: Kiragadtam két félmondatodat:
"A zsidózás: annak megállapítása, a jellemzően zsidó kézben lévő pénztőke markában tartja a világot[...].
Cigányozás: annak megállapítása, hogy ez a nép 500 év alatt nem bírt beilleszkedni, nem épít magának iskolát, templomot, bűnöző, primitív, agreszív közösség, amely hatalmas problémát jelent[...]"

Némi átfogalmazás után így néznek ki:
"A gazdaság problémája: az, hogy a tőke az elfogadhatónál nagyobb mértékben tartja markában a világot, így Magyarországot is."
"Cigánykérdés: az etnikum egy adott része képtelen a beilleszkedésre, nyíltan vagy kevésbé nyíltan, de elutasítja a közösségben történő hasznos részvételt, amivel egyre növekvő problémát okoz, és társadalmi feszültségeket gerjeszt, ráadásul helyzetüket az eddigi kormányok inkább saját céljaikra használták ahelyett, hogy érdemben foglalkoztak volna a kérdéssel."

Két, másképpen írt félmondat, két eltérő hozzáállás. Nincs benne zsidózás meg cigányozás, ugyanakkor beszél a problémákról, és felveti a felelősség kérdését is. El tudod képzelni, mekkorát szakíthatott volna a Jobbik a második típusú kommunikációval? Lemosta volna az MSZP-t, biztos vagyok benne, mert elpártolt volna tőle ötvenezer vérszagot érző nemnormális hiéna, de csatlakozik több százezer olyan ember, akiknek fontos ez az ország, de kényesek a módszerekre, akármit nem vesz be a gyomruk.
Ha azután úgy sikerül gatyába rázni Magyarországot, hogy eközben külföldi, idegen tőke helyett a sajátunkra tudunk építeni, illetve pofán vágjuk a kezelhetetlen renitenseket, senki nem szólt volna egy rossz szót sem, hidd el.
Távolról sem vagyok politikus, de úgy látom, Vonáéknak nagyon sok mindent tanulniuk kell még ahhoz, hogy túléljék a saját hülyeségeiket. Legyintek egyet az újabb és újabb "lejárató" videókra, képekre, úgyis emberből vannak ők is, csak még nem esett le náluk, hogy a politika mocskos dolog, és aki be akar törni a régiek közé (meg egyáltalán, tömegek bizalmát akarja élvezni kis csoportok feltüzelésével szerzett, de gyorsan illanó népszerűség helyett), annak bizony tízszeresen oda kell figyelni nem csak a jelenére, de a múltjára is. El kéne hagyni ezt a rohadt nagy erkölcsös alapállást, mert jelenlegi formájában erős képmutatásként értékelhető; tartani egy nagy önvizsgálatot, majd a támadható egyéneket hátrébb tolni, makulátlanokat előre, és hajrá. Populista puffogások helyett komoly szakemberek véleményére alapozott, szalonképes stílusú kommunikációt kell folytatni, sokaknak tetsző nagyotmondások helyett széles körben választható alternatívákat mutatni, és tódulni fognak az eddig becsapott, átverést érző szavazók.
Engedtessék meg nekem még annyi, hogy ehhez valószínűleg nem a megfelelő ember sem Vona, sem Morvai, de azok sem, akik a "jobb" oldalt nem tudják elképzelni a "szélső" jelző nélkül. Ahhoz, hogy 2010-ben egy európai országot hosszú távon emelkedő pályára lehesen állítani, nem népek, csoportok bűnbakká tétele, nem a "hangosabbak" elvárásainak való megfelelés szükséges, hanem rengeteg ész, és óriási diplomáciai érzék. Aki ezt összehozza, azt talán nem Jobbiknak fogják nevezni, és talán a szélsőségekhez sem tudják majd kötni, de ez nem érdekes, ezek csak szavak. Az viszont tény, hogy egy ilyen pártra még én is szavaznék, mindazokkal együtt, akik élhető, igazságos országot akarnak.
morvai jó sokáig szopikálta zsidó metélt fütyijét. az nem derogált neki?ez is képmutatás.
Nekem is van seggem, kép is készült már róla, voltam már részeg, úgy is lefotóztak és csináltam már home videot is a barátnőmmel. Ettől még nem vagyok rossz ember.
A nagy pártok most mindent elkövetnek a Jobbikos szavazók megszerzéséért, vagy szavazástól való távol tartásáért. 2/3-ért vagy az ellen.
A Fidesz központban biztosan van egy külön páncélszekrény ezeknek az anyagoknak és a választások körül elkezdték sűrűn nyitogatni.
Mert ezek a képek nem most kerültek el, azt ugye mindenki sejti?!
Ózdon járt az MTV forgatócsoportja, egy arlói cigányt kérdeztek a választás első fordulójáról. Ő arca eltakarását kérve elmondta, mit kaptak az ózdi és Ózd környéki cigányok azért, hogy a Fideszre szavazzanak. Így, cigányok ezreinek a lefizetésével érte el Riz Gábor és az ózdi Fidesz, hogy 2. fordulóra kerüljön sor Ózdon.
A helyi Jobbik képviselőjelöltje feljelentést tett a felvétel alapján.

www.youtube.com/watch?v=21tgQ6OlJR8
@Interlock: csinálj pártot, rád szavazok! :)
Kicsit uncsi már. Ez a legkeményebb kép, amit találtatok? Szaftosabb botrány nincs? Csak mert Kubatovval összemérve, vagy mondjuk egy Nokiás dobozzal, ez nudli, ezek az emberek kvázi szentek, ha ez a legnagyobb vaj a fülük mögött.
@hairytiger: Ízig-vérig műszaki ember lévén nem értek az ilyesmihez, de azért kösz :-)
@Interlock: Végre egy normális komment.
Szinte mindennel egyetértek veled.
Amivel nem, az ez:
"...El kéne hagyni ezt a rohadt nagy erkölcsös alapállást, mert jelenlegi formájában erős képmutatásként értékelhető..."
Az erkölcsös alapállást nem szabad elhagyni: keresztény erkölcsöt hirdetni, azon alapuló programot hirdetni szerintem kívánatos. Viszont azt hirdetni, hogy minden Jobbikos ab ovo ilyen, az baromság, mert nyilván nem igaz, és erre - mint látható - lecsapnak, és ezen keresztül az egész pártot próbálják nevetségessé tenni.
Az, hogy eltérő (politikailag korrektebb) kommunikációval a Jobbik mire ment volna, szerintem kérdéses. A Jobbik radikális párt, ennek megfelelő a kommunikciója.
@Motherhacker: "És sajnálom, ez a fotó nem győzött meg arról, hogy a jobbikosok tulajdonképp egytől egyig látens buzi eszdéezesek, Atillába bújva..."

Látom a jobbikus körökben komoly kurzusok indultak a csúsztatás használatának oktatására :-))
Próbáld meg légyszives azt értelmezni, amit írok. Pont leszarom ha egy jobbikus képviselő buzi, látens buzi, avagy esténként szex közben a felesége szájába hugyozik! Egyszerűen nem érdekel.
A posztban ekézett jelölt, király andrással együtt egy-egy laza, bulizós fiatal, pont olyanok (de mindenképp hasonló) mint én voltam annyi idősen. Ezzel nekem semmi bajom.
Legalább ennyire nem érdekel a pornós csaj múltja/jelene, számomra ő egy sima szexipari munkás, van belőlük millió, éhen is halnának ha a keresztény/konzervatív álszentekkel bővített vevőkör nem vásárolná az alkotásaikat.

De. Azaz DE. Ha ezek közül valaki (mindegyikük) azzal kampányol, hogy esténként a családi körben elkövetett bibliaolvasás közben megvilágosodva, a keresztény erkölcsök és a haza védelmében lett jelölt, akkor bizony érdekel, mert hazudik. Érted? Segítek: Mond valamit ami teljesen ellentétes azzal mint a mi történik/történt.
Ezzel simán beáll a sorba a többi eddigi hazudozó mögé. Egyetlen centivel sem jobb, mint az mszp, fidesz, akármelyik képviselője. Szó sincs új, pláne nem tiszta erőről!
@Interlock: Vannak a Jobbikban is józan emberek, pont erről írtam tegnap blogbejegyzést. Sajnos őket túlharsogja a gyűlölködés hangja.

feketepille.blog.hu/2010/04/16/jobbik_fasisztak.

Azt egyébként nem vágom, hogy mi az elítélendő abban, ha valaki szereti a nudizmust és úgy fotózkodik. Tudtommal sem a Jobbik programja, de még a Biblia sem tiltja... :)
@Interlock:

Nagyon szép az, amit leírsz, és igaz is.
De, ha ők ezeket az elveket (melyekről beszéltél) betartották volna, nem állnának 17%-on, ha ezeket az elveket betartanák, már nem Jobbik lenne a nevük.

Már maga a névválasztásuk is azt sugallja, ők jobbak, mint a többiek.
Aztán, amikor kiderül, hogy hát annyira nem is jobbak - inkább csak annak akarnak látszani, és eddig sok lehetőségük sem volt -, akkor jön az obligát elempézés, emeszpézés, fideszezés, és a többi.
Egy jobbikosnak pedig az végképp nem áll jól, ha most azt kezdi el mondogatni, hogy a dolgok nem fehérek és feketék, hisz erre épült egész eddigi politikájuk.
Most, amikor ez a teória összedőlni látszik, már van másik, újabb látszat és olvasat?
Sok lesz ez - és mégis oly kevés.
Engem nem érdekel, hogy a seggüket mutogassák, vagy pornó képekkel ömlesztik el az országot. Engem az érdekel, hogy létrejött egy párt aki kimondja azt, amit finomkodó, alakoskodó politikusaink eddig, hülyének nézve bennünket, nagy ívben elhallgattak. Gondolok a cigány problémára, amit vonszolunk magunkkal évszázadok óta. Nekem már ez is eredmény a Jobbiktól, hogy kierőszakolta: a problémáról lehet beszélni.
Népi rigmus #1
Szép lány vagy Te, Dúró Dóra,
Szebb mint Szabó púzó pózba'
Ha még szakállad is vó'na
Királybandi megcsókó'na
:)
@tundrazuzmo: Ajajj, a #1-ből ítélve jön több is, mi? :)
@volánrulz: megnéztem. kamu. a feltöltő azt írja, hogy ezt ő vette fel, mint a Szólás szabadsága stábtagja. Vagyis profi eszközökkel. Ehhez képest, akkora a szélzaj, hogyha valóban olyan mikrofont használtak volna, amit látni, akkor ez nem lehetséges, a beszélő felé fordítgatni is teljesen felesleges úgy, ahogy azt teszik.. Úgyhogy inkább ők adták azt a fröccsöt az alanynak, hogy ezt mondja.
@Motherhacker: Valószínűleg félreértesz. Eszemben sincs az erkölcsös magatartás és nevelés félredobására buzdítani, ez valóban kívánatos nem csak nálunk, hanem mindenhol a világban. Az, hogy most ez keretény irányvonalú vagy sem, engem nem érdekel túlzottan, főleg azért, mert keresztelőm óta három esküvőn voltam csak templomban, lelkiismereti problémáimat magammal szoktam rendezni. Ha valaki mohamedán vallást követve (hadd ne soroljam fel az összeset) válik értékes emberré, úgy is jó. Az emberek nevelésének legfontosabb színterét én a családokban látom, a szülői példamutatásban és ráhatásban; emellett mindenki úgy kötődik egy valláshoz, ahogy azt magának megválasztja.

"Az, hogy eltérő (politikailag korrektebb) kommunikációval a Jobbik mire ment volna, szerintem kérdéses. A Jobbik radikális párt, ennek megfelelő a kommunikciója."
Nem kötelező a radikalizmus, maguknak választották. Kérdés, mi a fontosabb: az ország (vagyis tízmillió ember) érdeke, vagy az önmegvalósítás. Ha valahol a világon, hát Európában megtanulták a népek, mit jelent a szélsőség, mindkét oldalról, így talán nem túl elrugaszkodott az az állítás, hogy sokakat visszatartott pusztán a lehetőség is, pedig a célokkal úgy-ahogy egyetértettek. Vajon elengedhetetlen szélsőségesnek lenni ahhoz, hogy másként, jobban csináljunk valamit? Egyáltalán nem biztos - itt lép be az ész, illetve a diplomáciai érzék szerepe.
Elnézve a mostani "kínálatot" a választáson, ismerve sokak ódzkodását egyik vagy másik nagymúltú pártunktól, én tartom magamat ahhoz a véleményhez, hogy a radikális átalakításnak nem előfeltétele maga a radikális előadásmód, viszont tévedhetek is.
Meglátjuk.
@Fekete Pillangó: Persze, hogy vannak ott is normális emberek, leköpném azokat is, akik egységesen jelentik ki a Jobbik összes tagjáról, szavazójáról, hogy köcsögök, bunkók stb. Két "színjobbikos" kollégám is van, tök jókat tudunk beszélgetni egymás elképzeléseiről, sőt, olykor igazat is adunk a másiknak.
Sajnos a mai Magyarország népe a sok évszázad alatti "Oszd meg, és uralkodj" úri felfogás eredményének a levét issza, aki máshogy gondolkodik, az csak balfasz lehet. Pedig nem feltétlenül, még ha vannak is kivételek.
Az általánosítás egyik oldal számára sem építő jellegű hozzáállás.
jujjdejó

jelen pillanatban ez az ember a legismertebb politikus akit összefüggésbe hoznak a szex-szel, a második helyen a szintén Jobbikos faszpumpás áll, a harmadik pedig a torkos Gárdistalány! :)

Szeretném megkérni Suchmann Tamást és Lendvai Ildikó nénit, hogy ezt a kampányelemet legyen szívesek sose alkalmazni!

Ebben a levezetetlen, felszabadulatlan választási hangulatban, feszültségben egy ilyen fotó.. Háááát... A nevetés, az energia, az öröm a felszínre tör! A fél net ezen a fotón csorgatja a nyálát... :) Kálmán Olgicska, szép szerelmem is mosolyog, az tuti! S nézzétek meg azt a képet rendesen! De csak fenn, az arcát! Milyen tisztán, örömtelien, felszabadultan, boldogan, őszintén, tiszta szemekkel nevet! Nem olyan karót nyelt faszkalap, mint ezek meg azok...

Talán Fábry-t is megihleti, s bemutatja az idei választási erotikát ;) !
@Google: "De, ha ők ezeket az elveket (melyekről beszéltél) betartották volna, nem állnának 17%-on, ha ezeket az elveket betartanák, már nem Jobbik lenne a nevük."

A név csak egy szó. Olyan, mint a "szocialista" az MSZP-ben, a "fiatal" a Fideszben, és a "lehet" az LMP-ben. Egy szó, ami önmagában nem kötelez semmire, és nem zár ki semmit.
Hogy nem állnának 17 %-on? Persze, hogy nem. Nem álltak volna meg annyinál. Választható, vállalható alternatíva esetén a kanyarban sem lettek volna kényszerből akárhová szavazók, olyanok, akik jobb lehetőséget nem érezve maradtak a járt úton, minden kátyú ellenére.
Szerintem.
Mindenesetre megnyugtató, hogy a Jobbikba semmi másért, csak néhány részeges buliképpel "sikerül" belekötni :)

Ha már másba nem lehet... legyen meg a cionlibsik öröme, egészségükre :)
@Interlock: "Kérdés, mi a fontosabb: az ország (vagyis tízmillió ember) érdeke, vagy az önmegvalósítás."
Szerinted a radikalizmus kizárólag a Jobbik érdeke, szerintem meg (minimum) tízmillió ember érdeke. Amennyiben radikalizmuson a 20 éve folytatott politikával való gyökeres szakítást értjük, a nemzeti érdekek radikális képviseletét az EU-ban és mindenhol. Ne mossuk össze a radikalizmust a szélsőségességgel, ez annak az érdeke, akinek megfelel a jelenlegi status quo. Ugye nem gondolja senki komolyan, hogy a Jobbik kormányra kerülve hozzákezdeni koncentrációs táborok építéséhez, zsidók és cigányok oda hurcolásához, esetleg kiirtásukhoz? Nyilván nem gondolják, de remek dolog ezzel riogatni.
„Politikai célzatú, hamis látszatot keltő kampányfogásnak” tartja Meggyes Tamás az MSZP mellett kampányoló Piroslapok blogon megjelent 1998- as videófelvételt. A felvételen Meggyes Tamás egy olyan társaságban látható, amelynek néhány tagja marihuánát fogyaszt. A felvételen az nem látszik, hogy Meggyes Tamás is szívna, csak az, hogy egy alkalommal valamilyen füstöt fúj ki. "Az ellenem folyó karaktergyilkosság újabb epizódja ez az erőtlen próbálkozás az interneten. Azt a látszatot próbálják kelteni, hogy marihuánát fogyasztottam. Ezt a hamis látszatot kelteni aljasság, azt állítani pedig, hogy valaha is fogyasztottam akár marihuánát is, hazugság. A sugalmazottakkal ellentétben az 1998- as felvétel éppen azt bizonyítja, hogy én itt sem fogyasztottam semmilyen tiltott szert" - olvasható Meggyes Tamás közleményében. Az esztergomi polgármester közlése szerint  a videó egy majd ötvenfős szlovákiai sítáborban készült. A társaság nagyobb része semmiféle szerrel nem élt, "csak jóféle helyi sört és Becherovkát ivott." Ejnyebejnye, hogy tehet ilyet egy kereszteny part tagja? Ezen miert nem hoborog senki?
@szkepi: Kedves szkepi :) (már jó)

Kérlek olvasd el ezt, és vitassuk meg. Kíváncsi vagyok, mi a véleményed erről.
www.bogarlaszlo.info/archives/nemzet-program
Mindenesetre egyet levettem az utobbi hetek "történéseiből", amig az MSZP " a Jobbik fasiszta, rasszista párt" kijelentései csak növelték a párt népszerüségét, addig amikor beindult a FIDESZ karaktergyilkos szekciója A Jobbik ellen, alapozva az emberek többségének "álszentségére", ez bejött, és megtorpant a Jobbik szavazóbázisának növekedése. A Tény , hogy ezt is profibb módon csinálták, mint a baloldal. Ezzel együtt ezt a 2/3-ot szivni fogjuk valamennnyien.
@zsoltix:

Pedig Meggyesahibas ki is kockázta a videót, és egyértelműen látszódik, hogy mi is történt:

meggyesahibas.blog.hu/2010/04/17/de_miert_fogja_be_az_orrat
A ballibeseknek nincsen seggük.
A ballibesek nem basznak, nem élveznek.
A ballibesek nem finganak.
A ballibesek az erkölcsi tartás mintaszobrai /hányan is vannak sitten?/.
A ballibesek nem szeretik a finom ropogós basznivaló pornós csajokat.
A ballibesek nem néznek pornót.

Nekem ezek a következtetések jöttek le a posztból.
Sajnálom a ballibet.
@cserepj: @zsoltix:

Nézzetek be a tegnapi poszt alá:

varanus.blog.hu/2010/04/16/csak_feles_meg_sor_legyen

Világosan kiderül a kommentekből, Meggyest összemosni bárkivel az skandallum. :-)
Nekem bejönnek a másokat megbotránkoztató bulizós képek. Jókat derülök rajtuk. Szerintem ez nem lehet probléma, legalábbis nekem nem, nem miattuk nem szavazok a Jobbikra...:)

Miért baj az, ha valaki züllik egy kicsit? Paulus/Szent Pál története ismerős?
Tudom, erre az a válasz: "...de ők azt mondják, hogy így meg úgy kell élni, miközben szó szerint basznak az egészre...".
Nos attól még, hogy nem mindig gyakorolják, tudhatják, hogy mi a helyes, vagy mi lenne helyes. A cél nem a szűznemzés, hanem a jóra való törekvés. Más kérdés, hogy ők is elbuktak már párszor az üdvösség felé vezető úton, mint ahogy mindannyian...:) Emberi dolog.
@Fabius: jellemzően politikával/fikázással foglalkozó blog, amely rendszeresen fent van az index címlapon. sok embert érsz el így, és csak gerjeszted a feszültséget...
@világoszöld:

Ebből is látszik, hogy némely fidesz-palántának egyedül több esze van, mint az egész maszopos frakciónak. Más kérdés, hogy ez eddig azért nem hozott eredményt, mert sajnos sok ember ebben az országban szellemileg annak a bizonyos frakciónak a szintjén áll.
Egyszer elkezdtem a parlament.hu-n szemezgetni a szoci képviselők végzettségét, múltját. Hááááát... Nem a szakértelen sugárzott belőlük...
@Motherhacker:

Ez egy nagyon jó történet. Kb. 10 percig mulattam rajta, mikor elolvastam...:D

Tényleg köszönöm, hogy belinkelted!

Találékony ember a magyar, de ennyire?
@szkepi:

Álságosabb, képmutatóbb banda 98 óta? GYF és klikkje. Kóka, vagy csak egyszerűen az szdsz. Szóval lehet válogatni. S az egész hányadékízű vacsora megfűszerezhető némi cinizmussal, s máris fletó beszédeinél, mimikájánál, hatásszüneteinél tartunk, amely témától függetlenül mindig ugyanúgy jött elő.
@Gaudi Nagy Lajos:

Mi a jobb? Néhány politikus, aki szeret bulizni, de konzervatív erkölcsökről papol, vagy álszent, cinikus, képmutató politikusmaffia, amely húsvétkor megveregeti az otthonban a nyugdíjasok vállát, majd szépen kirabolja a nyugdíjkasszát?
Vagy takarékoskodás címszó alatt meghúzza mindenki nadrágszíját, majd a gyermekétkeztetésen "megtakarított" 1 milliárd forint harmincszorosát tolja ki a bkv-nek, az atv-nek, a saját gazdasági maffiájának?
@Win Elen:

Nézd. Te ezt nem értheted. Egy igazi "demokratának", a köztársaság egyik megmentőjének minden párt ugyanolyan, amely zavarhatja az óhajtott lendvaiegypártrendszer köreit. Tehát az lmp meg a jobbik is amolyan "hülyefiatalok" ordíbálnak valamit jelleget ölt, s valahol ugyanazt jelenti...:)
Szerintem mindegyik pártban van,homokos,drogos,és kurva.

Ettől függetlenül a Jobbik az egy csürhe,de még ettöl is fuggetlenül,baszki 17%-ot szereztek.
@kukatr: És? Ha nem beszélünk valamiről az nincs? Témát szolgáltat a közélet eleget.
A lehetőség számodra is adott. Egy blogot létrehozni három kattintás. Ráadásul ingyen van.

Hadd kérdezzem meg, hogy a kuruc, a barikád, az mno.hu, a nol.hu nem kelt semmilyen feszültséget?

Vagy csak a nem elég lelkesen bólogató bloggereknek kell befogni?
@Simon Perverz:

Tévedsz.
A ballibesek igenis finganak, de mindezt udvariasan elvonulva, zacskóba teszik, s nem eresztik ki a légbe. Miért is tennék? Hisz haza is vihetik, s egész nap szagolgathatják, másba meg úgyis kár lenne, mivel nekik még a pukijuk is különb, mint másé...

Azért is járnak nagyméretű táskákkal mindenhová, hogy elférjen benne a sok zacskó...
@Fabius:

Éljen a szabad hülyeség! Éljen a bloggerkedés!
Gyerekek! Értsétek már meg, hogy ennek semmi értelme...
Ha mindenki, aki szabadidejében a billentyűzetet baszkurálja, valami értelmes dologgal - mondjuk sörpalackozással, bortermeléssel, közszeméremsértéssel, stb... - foglalkozna, itt kánaán lenne...:)
@Motherhacker:

Helyes, hogy szóba hozta, de elégedetlen vagyok velük szemben.
Miért nincsenek például szabadcsapatok, amelyek pl. Hűvösvölgyben visszaveszik az ebül szerzett vagyonokat? Vagy köztörvényes, szabadlábon élvezkedő bűnözőket irtanak? Pl. Tasnádit miésrt nem lőtte le még senki?
Ez itt a kérdés és nem 4-5 pucér valag...
@hairytiger:

Dehát már késő... Állítólag cionisták is vannak közöttük. Meg volt mszmp-sek, akik az Addams Family-ben illő Dúró Dóra szerint jelezték múltjukat, beismerték eddigi eltévelyedésük, s megjavultak....:D:D:D:D:D

Ennél nagyobb vicc nincs...:)

Mert az ember nem a szájával hazudik, mi?:)

Kb. mint az óvodában a homokozóban. Ez az a szint.
@pimpalini: Hahhh milyen naiv elképzelés.
Az LMP egy csalo pártnak nevezett tákolmány,akiket csalás utján juttattak a parlamentbe.Nem is volt feltünő azM1 en mikor ment a választási müsornak nevezett cirkusz,és az egyik politologus nevetve mondta,délután az LMPt meglátogatta az USA nagykövete ,lehet nagy meglepetésre számithatunk tőlük.Egész véletlenül ennyi átszavazo soha nem volt,csak éppen most.Kis SZDSZ jol helyezkedik Koka,és a többi.Ez a politologus asszem szokott kommenteket is irni.Ez a botránynak nevezett kép pedig szerintem szánalmas,legközelebb meztelen gyermekkori képet találnak valakiről.Nem is merek belegondolni miket fognak irni rola.
@zsoltix:

Ha cizelláltan akarok fogalmazni, csak annyit mondanék, hogy marha vagy fiam.
De a vágni való fajtából...

Azon hőbörögsz, hogy az illető - akit nem is ismernék, ha itt nem írnának róla - füvesekkel mutatkozik és cigit szívott (egyszer). Ez olyan nagy baj? Az nem baj, hogy sörözött és becherovkát ivott? Fúj. Ezzel rossz példát mutat az ifjúságnak, s miatta most sokkal többen nyúlnak majd az alkoholhoz és néznek rendszeresen a pohár fenekére...
2 év múlva ki lehet majd jelenteni, hogy M miatt bizonyítottan 2,58 %-al nőtt Magyarországon az alkoholisták száma. Mert hát a politikus példakép, s neki szent életet kell élnie...:)
@pimpalini: épp ez a lényeg, szabadidejében mindenki azt csinál amit akar (és amit lehet). soha nem fogom megérteni a horgászokat akik, órákat töltenek el csendes üldögéléssel a tó/folyóparton, de nem is megyek oda órák hosszat (jó hangosan) győzködni őket arról, hogy sokkal jobb dolgok is vannak annál, mint amit épp csinálnak :-D
@dezsöke:

Amúgy az amerikai nagykövet utána meglátogatta a többi pártot is...

Ha figyelmesen nézted volna a műsort, tudnád, hogy közölték ezt az információt.

Tehát itt egy jelentős amerikai összeesküvést fedezhetünk fel, melynek résztvevője majd mindegyik magyarországi párt...:)
@pimpalini: tévedsz, a Jobbikhoz nem ment, később kijelentette, hogy a Jobbik szerinte nem demokratikus párt. Nem fejtette ki, mire gondol, pedig érdekelne, hogy amelyik párt a demokratikus játékszabályok szerint bekerül a parlamentbe, és a párt programja, valamint minden prominensének nyilatkozatai szerint a jelenlegi demokratikus (egyébként teljesen szar) játékszabályoknak megfelelően kíván politizálni a jövőben, az miért is nem demokratikus?
@úriparaszt:

Már ne is haragudj, de annak aztán végképp semmi értelme nem lenne...
(Bár a jelenet biztosan jól nézne ki.)

Mivel sok esetben a horgászat a legális alkoholfogyasztás egyik bevett módszere, amivel mindig el lehet számolni az asszonyok felé.:)
Inkább a halakat kellene győzködnöd, hisz ők a hülyeségükkel ráadásul saját magukat tűzik horogra. Attól a pár szem kukoricától meg gilisztától nem mondhatnák, hogy kint lennének a vízből, mégis ráharapnak. Miközben naphosszat úszkálhatnának fel-alá, meg fetrenghetnének az iszapban.

Szóval mindenki hülye, aki ilyen szép időben a képernyő előtt ül, ahelyett, hogy mondjuk füvet nyírna, vagy kutyát sétáltatna...:)
@Motherhacker:

Amúgy miért baj, hogy nem ment? A Jobbik végülis utálja a tőkét, s ezen keresztül annak legnagyobb exportőrét, az USA-t is. Vagy nem?
Én sem hőbörgöm azon, hogy nem látogatott meg botoxildi, bár a sajtótájékoztatón a Mesterházy mellett álló, a kamera által félbevágott hölgyeményt el tudnám viselni...:)
@pimpalini: Sajnos elég nagy összesküvés ez mert igy van.USA a demokrácia élharcosa,röhejes bevásárlo központokban szavaznak az emberek mert oda legalább elmennek.Lebombázzák a fél világot nekik lehet,akkor ezt a pitiáner dolgot miért ne tehetnék meg.Merjen valaki szolni,ők csak tudják hogy kel csalni,elvégre csináltak egy kamu válságot is.A trágyát meg szétszorták,had fizessük mi is többek között.
@úriparaszt:

"Egyetlen centivel sem jobb, mint az mszp, fidesz, akármelyik képviselője. Szó sincs új, pláne nem tiszta erőről! "

De legalább vicces...:)
@dezsöke:

Amúgy lehet, hogy igazad van, mert nemrég olvastam, hogy az amerikai nagykövetek általában laptoppal járnak. Ráadásul minden választásnál (demokratikus országokban) kötelességüknek érzik a nagyköveti szinten történő megjelenést, mint a demokrácia és szabadságjogok élharcosai.
Mármost ilyenkor valójában nemcsak beszélgetni, hanem azzal a céllal érkeznek, hogy megtárgyalják a pártokkal, kinek mennyi lenne az ideális eredmény. Majd ők megmondják, hogy számukra mi lenne, s ezen alkudnak egy jó fél órát. Majd bemennek szépen a szervezszobába, és a laptopjukról feltöltik az eredményeket, melyek majd megjelenhetnek a médiában (internet, televízió, újságok).

Mármost. Nálunk nem az OVB-vel volt gond, meg nem a sok kinn rekedt szavazóval, hanem egyrészt nehezen egyeztek meg a konkrét százalékokban, másrészt tönkrement a követségi laptop, s újat kellett hozatni. Ezért késtek az eredmények idén.
Nem vagyok egy nagy jobbikos. :) De speciel én megvédtem a srácot. Ilyen kép szinte mindenkiről készülhet. :)
@pimpalini: Már ne haragudj,de ha te ezt igy elhiszed hogy ök érdek nélkül tesznek bármit is vagy nagyon naiv vagy,vagy mást nem irok.Nem szeretnélek megsérteni.Nézd meg pl ki volt aki majdnem bedöntött bennünket.PSZÁF
@pimpalini:

Egyik sem jó. Sem az álszent, sem a tolvaj.
És hogy is mondják: alkalom szüli a tolvajt.
A szociknak alkalmuk az volt, a Jobbiknak még kevésbé.
Majd ezután.
@dfcwolf:

"Nem vagyok egy nagy jobbikos. :) De speciel én megvédtem a srácot. Ilyen kép szinte mindenkiről készülhet. :) "

De nem! Tévedsz!
Mi az, hogy buliznak a jobbikosok?! Mi az, hogy isznak?! Mi az, hogy szexelnek?! Mi az, hogy egyáltalán... élnek?! Én liberális vagyok!

Igen!
Majd én megmondom, hogy mit szabad! Meg, hogy kinek mit szabad!
Irgumburgum!!!
Jobbikosnak semmit sem szabad!
Mert nem demokratikus.
Nekem meg mindent!! Mert én liberális vagyok!
S én mondom meg ki demokratikus, ki nem!
Én mondtam meg annak idején 30-40 évvel ezelőtt is! S milyen rend volt! Visszasírják maguk azt! Ugye?
Akkor még a fűszálak sem füvethettek, csak a Fletó meg én! Nekünk szabad volt, mert mi már akkor is demokratikusak, meg liberálisak voltunk!
A Gyula is megmondta: ha nem azt csinálod, amit mondok, kapsz egy demokratikus pofont, vagy egy liberális tökönrúgást!
S milyen igaza volt...
Mert akkor még rend volt... Meg nem kellett izgulni holmi választások miatt...
Most meg itt van ez a Jobbik, hiába fasisztázzuk őket, csak nem akarnak eltűnni...
Kár, hogy a Gyula már megöregedett, mert embert verne belőlük...
@pimpalini: A jobbikosnak ugyanazt szabad, mint a liberálisnak. Csak éppen: a liberális nem hirdeti magáról, hogy ő a "tiszta, új erő". A jobbikos meg igen. Ha pedig SAJÁT MAGA ilyen magasra teszi a mércét, hát ugorja is át... Ennyi.
@pimpalini: Azért az orosz tőkét nem annyira utálja, mint a zsidót... (Orosz zsidó tőkével nem tudom, mi a helyzet, arra szerintem még nincs kidolgozva az irányvonal).
Én halkan zsidózom, de azt kitartóan :-)
Látom megint megy a bántják szegény jobbikot. Elvárnának egy kis toleranciát. Mert ugye ők olyan marha toleránsak. Jó volna felfogni, hogy ha kihirdetik magukat erkölcsi nonplusz ultrának akkor vagy 7/24 bibliaszakkörösek lesznek most és 20 évre visszamenőleg, vagy hiteltelen képmutatók akik verik a díszmagyarba bújtatott mellüket. Lehet kontrázni elempével meg más pártokkal. Ők cimkézték magukat liberálisként. Ez tudjátok gondolom mit jelent. Ha máshonnan nem, akkor ifjúkorotokból vagy egyetemista éveitekből, mikor tucatjával lőttétek a liberális képeket. (Ezekre megy a hivatkozás faszpumpázás típusú képeknél még mindig, ugye?)
Nincs mit hozzátenni: szánalmas mint az Index általában, ill. az egész ország.
@pimpalini: "Tehát itt egy jelentős amerikai összeesküvést fedezhetünk fel, melynek résztvevője majd mindegyik magyarországi párt...:)"

Röhögve vártam, hogy melyik lófaszpumpa-oldali savazó bukik rá, mint gyöngytyúk a nemes, érlelt takonyra. És csak jött egy. :DDD
@dezsöke:

Hát igen. Ezek a dillettáns szocik valóban majdnem bedöntöttek minket.
Még azért a 19 %-ért is kár ezek után.

De kérdés, hogy "ők" mit akarnak? Mert "ők" aztán akarnak. Mindig is akartak. Nem is akármennyire. S még csalástól sem riadnak vissza. S persze a fideszt is megvették. Vannak erre utaló jelek. Pl. látták Orbán Viktort az amerikai nagykövettel. Sőt. Azt is látták, hogy Orbán Viktor Gyurcsány Ferenccel beszélgetett. Beszélgetett!! Értik? Biztosan forralnak valamit! Nagykoalíció lesz. Beveszik ezt az szdsz-utód homokos pártot is. Csak azért, hogy kiszúrjanak a Jobbikkal. De mi nem hagyjuk magunkat! Mi minden összeesküvést átlátunk. Mi sem egyszerűbb ennél. Aki nyitott szemmel jár, látja. Gyurcsány is Budán lakik meg Orbán is. Biztosan egy követ fújnak. Az egyik is tárgyalt az IMF-el, meg a másik is. Kell ennél több?
A fidesz is lopott. Nem is keveset. Ellenzékből lopott. Meg a szocik is, ők ne loptak volna? Meg itt van ez az lmp, ők meg fognak lopni. Ez biztos. Mi nem. Mi sosem lopnánk. Ha a múltban loptunk is, hát megváltoztunk. Nyugodtan elhihetik, mert mi mondjuk.
@dezsöke: "Az LMP egy csalo pártnak nevezett tákolmány,akiket csalás utján juttattak a parlamentbe."
Jól beszélsz. Mocskos csaló választók beszavazták őket. Pfujj demokrácia, pfujj. Micsoda csalás, hogy nem azvan amit te akarsz, hanem az amit a többség akar. És hogy másoknak is van szavazati joga? undorító.

"Egész véletlenül ennyi átszavazo soha nem volt,csak éppen most"
Jah. Kivéve 98-ban, 2002-ben meg 2006-ban. De máskor tényleg nem. Ja, meg az EU parlamenti választásokkor. Mert nagyságrendiség meg tendencia ugyebár.

"az LMPt meglátogatta az USA nagykövete "
Ja, meg a többi pártot is. Kijárási tilalmat kéne elrendelni. Hogy képzelik eyesek, hogy csak úgy meglátogatnak másokat? Csak neked elmondom, hogy a kuklux klánnál is jártak. Akarom mondani a jobbiknál.
Én arra is kiváncsi lennék,hogy a mandiner blogot honnan ismerte minden csatornán okoskodo politologusnak nevezett ingyenélő.Főleg az érdekelne ez a blog honnan tudta a hivatalos előtt az adatokat ennyire pontosan.A hivatalos is ugyanezeket irta utána.Több mint feltünő,indexen jelent meg most is poszt tőle,LMP közelállonak tünik nagyon.Ki adta az infokat ennyire pontosan,még a jobbikrol is.
@pimpalini:
"... Meg itt van ez az lmp, ők meg fognak lopni..."
Kár jövő időben beszélni róla. Csak meg kell szépen nézni a képviselő jelöltjeik múltját. Nem kell ide csoda, meg előrelátás, csak utfg...
Szerintem inkább seggmutogató, buzifelvonulásra járó, pornósztár politikusok legyenek, mint korrupt, tolvaj, pártállami múlttal rendelkező cenzor, pufajkás stb. politikusok. Az előbbiek ugyanis nem ártottak senkinek...
Csak pár hónapja hogy olyan "nagymérvű" növekedést értek el, hogy a médiáknak is felkeltsék a figyelmét. Ez hozza magával a sok kipattanó botrányt . Most , hogy kezdi mindenki megszokni, hogy a közélet részei lettek , várható hogy még nagyobb figyelmet kapnak és ami ezzel jár , még több kínos momentum miatt kell magyarázkodniuk .
@silent76: "Az előbbiek ugyanis nem ártottak senkinek..."
Nem is ezért röhög rajtuk magyarország 84%-a. Hanem azért, mert jobboldali nagykeresztényként és erkölcsi bástyaként pozicionálták magukat. A fránya szavazók meg már csak olyanok, hogy számonkérik a politikusaiktól ezeket a dolgokat.
Ilyenkor persze megy az összeesküvésgyártás a lejáratókampányról. Abba gondolom nehéz belegondolni, hogy ha erkölcsi Mount Everestnek kiáltották ki magukat, egyúttal az emberek ezt is várják el tőlük. Amikor pedig kiderül, hogy ők is ugyanolyan gyarló férgek, mint mi átlagmagyarok, akkor bizony megy a kárörvendés ezerrel. Tudniillik az a 84% nem gondolja magáról, hogy erkölcsi szemét lenne csak mert nem szavazott a faszpumpásokra. Intoleránsak. Akkor a maradék 84% miért legyen toleráns???
@lyken:
Ennek qrvára semmi köze a toleranciához. Sajnos a Jobbik most belement ebbe a bugyuta baromságba, amit pár elmerokkant libsi elkezdett, hogy ássunk elő egymásról képeket, a ki mit csinált 10 éve jegyében. Régi bolsi taktika ez, amit a mai baloldal Aczél elvtárséktől tanult. Ha te szar alak vagy ne próbálj jobb lenni, hanem rántsd magad mellé valahogy a másikat is. Az elején a Jobbik nagyon helyesen azt mondta, ők ebbe a szánalmas baromságba nem mennek bele, mivel a mostani tettek és gondolatok fontosak. Azonban valamiért ők is elkezdték most a hasonló képek előásását. Ez volt nagy hülyeség...
@világoszöld: Bárcsak már ott tartanánk,hogy "szívjuk" a kétharmadot!!! Alig várom.

Mellesleg az index is vastagon részt vett a karaktergyilkos kampányban, pedig az nem fideszes.

A joobbik mióta is likudviktorozik meg zsideszezik? Aztán csodálkoznak, hogy a málnafagyi visszanyal...

Mellesleg egyáltalán nem biztos, hogy a lejáratókampány miatt kaptak kevesebbet. Szerintem inkább amiatt, hogy bejött a választások előtti győzteshez húzás effektusa. Egy hét múlva is be fog jönni.
Inkább a többi párt lopásaival, választási csalásaival kellene ilyen lelkesen foglalkozni nem azzal hogy egy részeg egyetemista letolta a nadrágját...

Az embereket nem ez érdekli, hanem a fenti dolgok + hogy este amikor haza megy a munkából leütik és kirabolják a cigányok + gyerekét megkéselik a diszkóba, másik gyerekét megverik és zsarolják az iskolába...

A faszomat nem érdekli, hogy Sanyi letolta a nadrágját a faszom tudja hol...!!!
A Szanyi téma már lefutott dolog. Mára el is tűnt az index főoldalról, de ha egy Jobbikos bulizik...

Nem az a baj, hogy támadjátok a Jobbikot, mert nyilván az ellen oldal támadja, na de így?
Így már az oviban sem viselkednek, mert rájuk szól az óvónéni, hogy ehhez ti már nagyok vagytok.

A helyzet az, hogy féltek, de nincs mibe belekötni. ennyire látványosan ne féljetek már.
@Muad\\\'Dib:

Az mszp-politika lényege a sárdobálás. A negatív üzenetek szajkózása, a másik lejáratása, mert így program szinte nem is kell, ráadásul a saját hibák relativizálhatók. Ezt sok szavazó nem fogta fel az utóbbi 16 évben. Sajnos most sem ábrándult ki belőlük elég ember, sőt, várható 4 év múlva a megerősödés.
Az ország szavazóinak ötöde számára elég volt annyi, hogy utáljuk Orbán Viktort, s mivel "szerintünk vannak fasiszták, mi meg megvédjük a demokráciát, az sem számít, hogy hazudtunk, loptunk, csaltunk minden lélegzetvételünkkel".
A Jobbik ott követte el a hatalmas hibát, hogy nem egyeztetett, nem gondolkodott sstratégiában, nincsenek vállalható arcai, s elkezdett jobbra is tüzelni. Nem kérdés, hogy idővel összeomlik, magába fog temetkezni. Ha vannak itt Jobbikosok, tessék ez ellen tenni valamit. Tessék megváltozni.
Igazuk van azoknak akik védelmükbe vették a Jobbikos embereket, sokan elkövetnek fiatalkorukban dolgokat amiket később megbánnak (és itt most nem sikkasztásra, rablásra etc köztörvényes dolgokra gondolok természetesen), emiatt felesleges másokat elítélni, megbélyegezni.
Remélem, ha hasonló képek, videók kerülnek ki a netre egy baloldali, liberális, fideszes vagy bármilyen más poltikusról, ezek az emberek ugyanúgy elnézőek lesznek vele szemben, és nem fogják mellüket döngetve ordítani hogy de ilyen alja embernek a politikában...
Illetve ugyanúgy nem itélik el a Gödörnél füvező egyetemistákat, részeg fesztiválozókat, elvégre ők is fiatalok, most kell elkövetniük ezeket a hibákat nem később.
@Joe84:

Itt le írtad a lényeget...
A másik dolog, hogy az ilyen és az ehhez hasonló primitív próbálkozásokkal, amik igen feltűnőek kezdenek már lenni...!!!

Nagyon az ellenkezőjét érik el ezek az emberek,mint amit szeretnének, mindezt a zsidex fő oldalán... :)

Köszönjük nektek...!!!
@mokas_gizi:

Ez egyértelmű. Legalábbis számomra. Bár a liberális(magyar)-szoci szavazónak mindig sokkal inkább a látszat, a körítés a fontos, mint a valóság és a száraz, unalmas tények.
@mokas_gizi:

Én személy szerint azt várom, hogy a Jobbik mikor kezdi el beperelgetni a zsindexhez hasonló portálokat, újságokat, blogokat stb-stb...

Igen gyorsan lefognak állni az ilyen oldalak a 2-3 polgári perek után és a 2-3 kifizetett milliók után, igen gyorsan befejezik ezeket a dolgokat... :)
@marxcie:

Annyiban módosítanám a gondolatfüzért, hogy igaz ember nem bánja meg.:) Ezeken nincs mit megbánni. Szerintem.
@pimpalini:
Ez így borzalmas csusztatás, hogy nincsenek vállalható arcai a Jobbiknak. Az, hogy a neten ugyanaz a 200 megmondóember, ugyanazon a 10 oldalon és 20 blogon megmondja, hogy senki nem vállalható ne legyen már alap.
Ami pedig a stratégiákat illeti, ez a választás kényszerpályán futott végig. Kár lenne ezért kizárólag a Jobbikot hibáztatni. A Fidesz rendesen maga alá rittyentett, amikor kiderült, hogy téves az a nézet, hogy a Jobbik kizárólag balról szív el szavazókat. És amit utána a bencsik féle megélhetési barommal (aki azt reméli, hogy a Fidesz majd most pumpálja az újságjának a pénzt, de hülye szegény, mert még most is ír ott 1-2 olyan ember, akit a Fidesz nem fog nyíltan támogatni) az élen a Fidesz sajtója művelt az kritikán aluli volt, amire a Jobbik nyilván szintén nem fogta magát vissza.
@dezsöke: a Mandiner politikai blog, ami évek óta létezik; az a csoda, ha valakit érdekel a politika és nem ismerte korábban :P Mondjuk őket LMP-közelinek kikiáltani rám hozta a röhögőgörcsöt.

@mokas_gizi: mit tettek a hírportálok, amiért perelni lehetne őket? Nevetségessé tettek pár vizet prédikáló és bort ivó jelöltet az összes politikai oldalon? :D
@mokas_gizi:

"Én személy szerint azt várom, hogy a Jobbik mikor kezdi el beperelgetni a zsindexhez hasonló portálokat, újságokat, blogokat stb-stb...

Igen gyorsan lefognak állni az ilyen oldalak a 2-3 polgári perek után és a 2-3 kifizetett milliók után, igen gyorsan befejezik ezeket a dolgokat... :) "

Kedves Gizella (Zsizella?)!:)

Nomen est omen. Szokták mondani. Jelen esetben ezen falvédőszövegen végigszántva tudom csak az IQmérleg semleges rovatába csúsztatni a fenti hozzászólást.

Nyilván Ön több száz évre visszanyúló családfával rendelkezik, melyből kiderül, hoggy Ön teljesen magyar, magában nem folyik sem szláv, sem germán vér, de még albán díszcsődör nedve is inkább, mint zsidó örökítőanyag.
Nyilván Önnek vitathatatlan információi vannak arról, hogy az index, s némely újságok csakis fitymahiányban mérik az újságírást, akinek túl sok van az említett bőrdarabból, az nem kap papírt, tollat, számítógépet, s szerződést.
Nyilván azzal is tisztában van, hogy a szólásszabadság vívmánya elsősorban arról szól, hogy amit én meg a "vértársaim" mondanak, azt szabad, más meg úgy sincs, mert hát azoknak az arcoknak, akik másképp gondolkodtak, idejében torkukra forrasztották a szót.

Értem én, hogy Ön dühös, de kérem ne végezzen félmunkát.
Mi az, hogy perek? Blogok ellen? Újságírók ellen? Ugyan már. Ez kevés. A kommentelőket is be kell perelni!
Ráadásul az egészért az internet a hibás. Tiltsuk be az internetet! Semmi haszna sincs. Az internet csak azért létezik, hogy a zsidó-globalista összeesküvés minden embert megfertőzzön, minden igaz honpolgár agyát kimossa! Perwollal. Ez tűrhetetlen. Be kell tiltani! Most!
De ugyanúgy a fidesszel is gondok vannak.
Én az Ön helyében a fideszt is feloszlatnám. Mi az, hogy léteznek? Egyébként is többen látták Orbán Viktort fiatalon kóser szilvapálinkát fogyasztani. Persze nem a nyilvánosság előtt... Őszinte ember vállalná a hovatartozását... Ebből is látszik, hogy Orbán Viktor zsidó. Kóser italt fogyaszt és nem őszinte ember. Tehát be kell perelni. Be kell tiltani! A pártjával együtt! Most!! Raus!!!

Egyébként is mi ez a konkurencia jobboldalon??
Mi nem "szeressük" a vetélytársakat! Nem igaz, Kedves?
@mokas_gizi:

El kell keserítselek :-) A közszereplő abban a pillanatban mondott le a jó hírnévhez való jogáról, amikor közszereplővé tette saját magát. Az emberek alkothatnak róla, a tevékenységéről véleményt szabadon, míg nem hatszoros anyagyilkossággal vádolnak meg valakit.

Addig viszont tetszőlegesen röhöghetünk bárkin, aki hülyét csinál magából, Hajdú Péterkétől Király Bandikáig.

Ez az aki kurvának áll esete.
"minél hangosabban zsidóztok/buziztok/komcsiztok, annál hangosabb a röhögés"

Pedig ebben ki is merül a tudásuk a primkó nylonnáciknak, nem tudnak mást.
@Muad\\\'Dib:

Nézd.

Morvai sokat beszél, s sajnos hülyeségeket is. Én megértem a palesztin ügy után, de ha ma zsidózik, akkor holnap ne mondjon olyat, hogy náluk is vannak. Most akkor minden zsidó hülye, vagy csak az, aki nem nálunk van?

Vona: jó politikus, ezt senki sem vitatja. De ELTE-BTK töriszakkal tanácsadó (persze falállás mint más pártoknál) egy cégnél (valami biztonságtechnika tán?)...

Szegedi: nem tud szimpatikusan nyilatkozni, dühből beszél. Tanuljon már meg viselkedni végre.

Több ex-mszp/mszmp-s egyed került a listára, aki dúródórásan mondva 2"megjavult", mint rossz gyerek az óvodában.

De nyílt vagyok a vitára, meggyőzhető vagyok, ha hozol nekem olyan arcokat az első 10-20-ból, akikre felnézhetek, meggyőztél.

A fidesz? Hát nem tudom kik kezdtek el zsideszetzni, meg kuruc.info-n hazaárulással vádolni. No meg a 20 évért 20 évet üzenet...
Pl. az ex-mszp-s ex-mszmp-s jobbikos politikusokra nem vonatkozik? Mondom. Nem voltatok eléggé átgondoltak. S egyáltalán nem a pornós múlt, meg a szex, meg a szívás itt a lényeg. Abba csak a buta maszopos bagázs kapaszkodik, meg csinál belőle propagandát.
@Fabius:

Tudom, gyerekség, de a vasárnap este 10 körüli, TV2-ös szarrágót nem lehetne nem néven nevezni? Mert magam, s több társam szerint nem méltó rá (pl. ezen a néven egy híres nyelvész, tudós is fut, s anévről inkább ő jusson eszünkbe) Ezért javasolnám minden velünk együtt érző honpolgárnak "az ember, akinek nem mondjuk ki és nem írjuk le a nevét" kitételt, mert ugyan ez hosszabb és fárasztóbb, de legalább jelzi a képződmény tehetségtelenségét és nyalonc mivoltát.
@pimpalini: Uram, Ön akár a Kínai Népköztársaság vezető elitjébe is bekerülhetne ezzel a hozzáállással :-)
Ne vedd a szívedre, nem azért mondom :-)
@Fabius:

Maximálisan NEKED VAN IGAZAD...!!!

De én nem az ilyen esetekre gondoltam, hanem az egyértelmű hazugságokra...

Pl.: Morvai Krisztina pedofil...stb-stb...

vagy hogy a Jobbik Fasiszta stb-stb...

Szerintem az elkövetkező hónapokban kifejezetten szórakoztató polgári pereknek nézzünk elébe...

Tehát az egyértelműen hazug cikkek, amik egyértelműen hazudnak és a jó hír szándékos bemocskolása a cél...
lehet más a provokáció
@pimpalini:
Morvait személy szerint nem kedvelem túlságosan, mert egy sértett hisztis liba minden tünetét mutatja. De ez most mindegy. Az viszont nem, hogy soha olyan kijelentés a Jobbiktól el nem hangzott, hogy minden zsidó ilyen vagy olyan. Az, hogy az állandó paranoia állapotában tengődő hazai zsidóság vezetői, némi anyagi érdek miatt ezt szajkózzák, még nem teszi igazzá a vádat. Valóban elhangzott és én mélységesen egyetértek vele, hogy döntse el mindenki mit akar. Egy seggel két lovat nem lehet megülni. Álmodhatom én azt, hogy Izrael a legtökéletesebb állam amit minden áron segíteni kell és megvédeni, csak akkor ne akarjam azzal eladni magam, hogy ugyanannyira fontos nekem Magyarország, mint másnak. Ettől még senki nem akar majd kiirtani senkit, csak ne beszéljünk mellé. De ez most elég nagy kitérő itt.

"...De nyílt vagyok a vitára, meggyőzhető vagyok, ha hozol nekem olyan arcokat az első 10-20-ból, akikre felnézhetek, meggyőztél..."
Szerintem hiába írom én itt le a neveket, mert ez alapvetően szimpátia kérdése, ugyanis az ellenvetéseid jórészt ilyen alapon hangzottak el.

"...A fidesz? Hát nem tudom kik kezdtek el zsideszetzni, meg kuruc.info-n hazaárulással vádolni. No meg a 20 évért 20 évet üzenet..."
Egy szóval nem mondtam, hogy a Jobbik szent volt ebben az ügyben. Ez kölcsönös dolog...
@marxcie@mizrolist: Oké nem ismertem a blogot elötte.Oké,sejtem honnan tudták az adatokat,ez akkor azt jelenti van egy hivatalos feletti forrás,akik mindent tudnak előre?Miért nem vizsgálja ezt senki?MI van ebben az országban abszurdisztán,néhány okoskodo politologus ingyenélő hamarabb tud mindent mint a hivatalos?Senki ne jöjjön azzal,hogy semmi értelme a kampánycsendnek,ez igaz,de valakik akkor is törvény felettinek gondolják magukat.LMP akkor is egy tákolmány,semmi program zöld maszlag,parlament előtt smile figura nevetséges.Mint mikor a HIT gyüli táncolt.
@pimpalini: Grat, purlitzer kategóriás. :D
@Muad\\\'Dib:

Ha a kuruc nem az általános zsideszezéssel van elfoglalva, hanem konkrét eseteknek megy utána, mint a Kubatov ügy, az akár még hasznos is lehet.
@Lófasz Hadnagy: Akkor szarban lesznek, mert a parlamentben a szájkarate már nem lesz elég. Hamar küszöb alá fog esni a 16%.

@Muad\\\'Dib: "Az viszont nem, hogy soha olyan kijelentés a Jobbiktól el nem hangzott, hogy minden zsidó ilyen vagy olyan."
Ez valóban igaz. De az is igaz, hogy folyamatosan sugallják. Nem kell nekem lenáciznom senkit, de ha Adolf-ként emlegetem akkor ugye evidens lesz a párhuzam. Aki Salamonozik(egész véletlenül ugye) az számítson rá, hogy lecsapják a magas labdáját.

"Valóban elhangzott és én mélységesen egyetértek vele, hogy döntse el mindenki mit akar."
Megtörtént. 84% nem kért a jobbikból meg a nép nevében stílusból.

"Szerintem hiába írom én itt le a neveket, mert ez alapvetően szimpátia kérdése, ugyanis az ellenvetéseid jórészt ilyen alapon hangzottak el."
Te leírtál neveket, ő meg leírt tényeket. Ha a jobbikus politikus valakinek nem hiteles az nem a választó problémája. A politikusnak kell hitelessé válnia a választó felé és nem fordítva. Ne a víz legyen a hülye azért mert a kacsa nem tud úszni.
Nem tom mi a probléma! Van élet a pártjukban na! :)
@lyken:
Kösz, a múzsámé az érdem...:)
@lyken:
"...Megtörtént. 84% nem kért a jobbikból meg a nép nevében stílusból..."
Milyen érdekes, hogy amikor egy 5% körüli párt ugráltatta az országot 8 éven át, ez valahogy nem volt probléma. Mármint, hogy 95% nem kér belőlük...
Egyébként pedig nem erre értettem, hanem arra, hogy nem lehet valakinek két kedvenc hazája, mert az nem fog menni. Nem véletlenül kell sok demokratikus országban lemondani a másik állampolgárságodról, ha megkapod az övékét. Nincs ebben semmi kirekesztés, csak józan paraszti ész.

„...Te leírtál neveket, ő meg leírt tényeket...”
Én nem írtam neveket. Az, hogy valaki dühből beszél, és ezért vállalhatatlan nem tény, hanem vélemény. Pont ezért nem akartam itt hitvitát folytatni a személyes szimpátia témakörében.
@Muad\\\'Dib:

Azzal egyetértek, hogy sok esetben lejárató kampány folyt a Jobbik ellen, de ettől függetlenül azért hibáztak ők rendesen.
Maga a témafelvetés nem volt rossz, de ezt fentebb már valaki (tán Interlock) tökéletesen megfogalmazta.
Persze nem rossz a 16-17 %, de más retorikával, más célcsoporttal ez több is lehetett volna.
Persze az is igaz, hogy az már nem a Jobbik lett volna.:)

Egyébként nem felesleges személyekről, jelöltekről vitázni, mert lehet, hogy csak nekem kerülte el néhány érdekesebb dolog, értékesebb ember a figyelmemet. Tényleg kiváncsi lennék a véleményedre, hogy kit tartasz szavahihetőnek, jó politikusnak, hiteles embernek közöttük.
Ilyenkor miért nem hallani a jobbik táborból megszokott, bizonyos alkalmakkor tömegesen skandálandó "Mocskos buzik" felkiáltást?
Esetleg Vona sajtótájékoztatóját a hatvannégy vármegyével és a betyársereggel, hogy "ha kell erőszakosan is megakadályozzuk a deviánok" kezdetű szövegét?
Esetleg a "társodalaomra való káros hatás" kifejtését az olyannyira visszataszítónak talált nyíltszíni seggmutogatással kapcsolatban?
Ja és persze az elmaradhatatlan tojásdobálás sem képezi részét ilyenkor a műsornak...
@pimpalini:
Balczó Zoltán
Gaudi-Nagy Tamás
Zsiga-Kárpát Dániel
Szabó Gábor

Most pedig megyek kocsmázni, hátha rólam is készülnek kompromittáló fényképek, amit majd lehet felrakni a netre.
Adjon az Isten, Szebb Jövőt!
Bizton állítom,egy 10 perces beszélgetés alatt ,jól irányított kérdésekkel mindenkire rá lehet fogni hogy liberális.!!!
@marxcie: "Remélem, ha hasonló képek, videók kerülnek ki a netre egy baloldali, liberális, fideszes vagy bármilyen más poltikusról, ezek az emberek ugyanúgy elnézőek lesznek vele szemben, és nem fogják mellüket döngetve ordítani hogy de ilyen alja embernek a politikában..."

Ugyan már, elég megnézni mi zajlik bármelyik Meggyes-füves témával foglalkozó blogon.. Egyébként van igazságod.
De: ez az egész a politikai kampányok velejárója, nem csak itthon, a világon mindenütt.
Nekünk, földi halandóknak meg az a dolgunk, hogy megnézzük, elolvasuk amit az arcunkba tolnak, majd saját belátásunk és vérmérsékletünk szerint tovább menjünk legyintve, vagy jól okoskodjunk egyet, és erre vagy arra szavazzunk.
@nemjogasz:

Nézd. A seggmutogatással nincs semmi gond. A seggmutogatásnak történelmi hagyományai vannak. A segggmutogatás időről-időre elmarasztaló üzenetként szolgált az ember nyelvét nem értő, így a trágár verbális üzeneteket dekódolni nem tudó ellenség számára.
Például William Wallace serege is bátran mutatta dicső, és a skót időjárási viszonyoknak megfelelően szőrös nemesebbik felét a hódító angol hordák felé.
De a néphagyomány szerint Eger vár védői is alkalmazták eme közérthető üzenetet az ostromló török sereg bosszantása céljából, sőt, a kurucok is éltek hasonló "fegyverrel" a labancokkal szemben Dunaföldvárnál.

Szóval ami valakinek deviáns viselkedés, másnak csak némely hagyományok felelevenítése, vagy bizonyos történelmi alakok cselekedeteinek reprodukálása. Hagyományőrzés.
@Muad\\\'Dib:

No meg megfelelően behűtött sört!:)
@Muad\\\'Dib: "Most pedig megyek kocsmázni, hátha rólam is készülnek kompromittáló fényképek, amit majd lehet felrakni a netre."

Ha az életben nem leszel politikus, senkit nem fog érdekelni.
De ha mégis beállsz közéjük, legalább ezt az egy mondatot írd bele a bemutatkozásodba: "Tény és való, hogy nem voltam egy szentéletű remete én sem" - (linkek hosszabb-rövidebb sora ide) - ", múltamat meg nem történtté tenni nem akarom és nem is tudom, de ifjúkori tévelygéseim emléke vezetett rá arra az útra, melyen haladva a jelen fiatalságát megóvhatjuk a zülléstől, a sehová sem vezető viselkedéstől".
Ez a kijelentés, kemény és következetes magatartással, munkával párosulva ugyanis nem a nevetség tárgyává tesz valakit, hanem olyan emberré, akiről példát lehet venni. Állítólag kurvából lesz a legjobb feleség, igaz, nekem ettől még nem kellene :-)
Rövidre zárva, a kárörvendők azért csapkodhatják nevetve a térdüket egy-egy újabb kép vagy hír láttán, mert a fentihez hasonló mondatok kimaradtak a bemutatkozásokból. A régiekéből is, de azokat már nem kell bemutatni senkinek...
Éljen a Radikális Liberalizmus :)
A baloldalileberálisértelmiség meg nyugodtan nácizhat/nyilasozhat/miniduce-het/kirekesztőzhet /retteghet és ami a legfontosabb bagatellizhálhatja az elmuttyantott közpénzeket tovább.
@Muad\\\'Dib: 5% körüli párt: A megválasztott kormánypárt hibája. A választások tükrözték is az emberek véleményét. Több mint 80% nem kért többé belőlük. Hiába probléma menet közben, ha változtatni csak 4 évenként lehet.

"nem lehet valakinek két kedvenc hazája"
De lehet. Nem egy barátom, ismerősöm van aki USA és magyarország közt ingadozik. Szerinted nem lehet. Fontos különbség.
Amire te gondolsz jelen esetben, abban van egy logikai vakvágány. Számomra úgy tűnik, hogy nem különböztetsz meg 3 fogalmat. Vannak akkik zsidó vallásúak. Vannak akik zsidó származásúak. Vannak izraeli állampolgárok. Van aki ezek közül kettőnek vagy mindháromnak is vallja magát egyszerre. Utóbbiak ugye nem itt élnek, hanem izraelben. Attól, hogy egy magyar zsidó nem kér a jobbikból, még nem lesz két hazája. És attól, hogy valaki nem kér a jobbikból még nem lesz senkiből zsidó. Az más kérdés, hogy a jobbikosok túlnyomó hányada szerint aki nem azt írja ami neki tetszik, az zsidó. Gondolom azért, mert a zsidókra begyakorolták már asszociative a dolgokat és a nép eccerű gyermekei is azonnal vizualizálnak a zsidó trigger-szóra. A legeccerűbbek is.
@pimpalini: "Persze nem rossz a 16-17 %, de más retorikával, más célcsoporttal ez több is lehetett volna."
A más célcsoport baloldalrra van. Ha balra tartanak egy kicsit is, akkor veszítenek a 16%-ból, plusz meg kell küzdeniük egy bejáratott és tabil brand-el(Fidesz). A kevésbé radikális, észérvek menén gondolkozó szavazók megnyerésére egyszerűen nem volt meg bennük a potenciál.(és nem is lesz)
Az atilla mint ruhadarab köznév, kisbetűvel írandó.
Ülj le fiam, egyes!
@Sátán meg a Jocó: csak néhány bulifotó???
pornós kurva, drogos kis pöcs, részegen fetrengő emberek. ha ez az ultraliberális, "nálunk mindent lehet" fostalicska SZDSZ-nél lenne meg se lepődnék. de a Jobbik pont egy olyan párt, ami a normális értékrendet, elveket, erkölcsöt hirdeti, ezek miatt volt szimpatikus sokak szemében. sajnos ezekkel a nyilvánosságra került dolgokkal sikerült leírnia magát a Jobbiknak.
@lyken:

Ha az elsődleges céljuk a politika eszközként történő felhasználása a magasabb életszínvonal elérése érdekében, ül amit mondasz.
De sok jobbikos tényleg hisz a pártban, s nemcsak karrierből csinálja.
A problémák felvetése pedig jogos, s ha ezeket ügyesebben vezetik fel, többet szakíthattak volna.
@dru.:

Engem inkább az érdekelne, kiktől származtak a felvételek.
Mert ugye szóvivő barátunk valószínűleg nem az ellenségeivel ment nyaralni...:)
@pimpalini:
Nádudvari János volt FIDESZes újságíró áll a történtek mögött, szerinted kinek játszik? Erröl bezzeg nem beszél senki...
@dezsöke: a szavazatszámláló bizottságokban ott voltak a pártok emberei, mint ahogy az OVB-nél is. A számlálás adatait leadták a saját pártjuk központjába, ahogy korábban is tették :) és nyilván volt olyan is, aki megsúgta akár a Mandineren, akár Török Gábor blogjában, hogy mi a nem hivatalos állás. Vagyis az infók ezeken a blogokon a pártoktól jöttek...
süti beállítások módosítása