Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.04.10. 13:22 Fabius

Maúnika a pácban

Címkék: rtl mónika show kampánycsend

Pár napja még egy lélekként sóhajtott fel az ország, mikor az ertéel bejelentette: megszűnik a Mónikasó.
Ám a lelkeinkben ércesen zengő örömódáinkat, és a szemünkből kicsapó ünnepi görögtüzeket egy pillanat alatt foszlatta semmivé a csatorna újabb közleményével: az antinő nem a képernyőről, csak a délutáni műsorsávból távozik. Csodálatos személyiségét, irigyelt intellektusát nem nélkülözhetjük, sőt, mindjárt a reggeli ébredésnél a fogatlan népihősök istápolójával kell szembesülnünk.
De az ertéel nem csak velünk nézőkkel volt vérgeci. Finoman megüzenték Maúnikának, gáz vagy babám, célszerű volna ledobni pár fölös kilót. Nem nagyok az elvárások, 15-20 kiló pont elég is lesz a Horváth Évás vonal megőrzéséhez.

Oppssz. Egyrészt pánik indul Moncsicsinél, másrészt él még a remény, hogy ha a trendire szálkásítás és szoláriummal szikkasztás nem lesz eredményes, akkor Maúnika perszónásodása elkerülhetetlenné válik.
Játszunk el a gondolattal, hogy esetleg mégis sikerrel jár. Vegyük számba a lehetőségeket, mi sülhet ki ebből a fogyókúrából?

Rögtön adja magát, hogy Maúnika lesz Horváth Éva 2.0:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha esetleg nem tud ennél a szintnél megállni, lehet belőle akár MaúnikaMúr:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ha ez sem volna elég a csatornának, további fogyasztással már viszonylag könnyen elérhető a kate moss-i mélységű anorexiás kinézet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennél a szintnél én már aggódnék, hogy seggcsontjával kiszúrja a stúdió kölcsön foteljeit, de mit lehet tudni, mi mennyire trendi manapság?
Viszont ha nem csak a súlyvesztés a cél, hanem egy új stílus is aktuális a kilenc éves lepukkant magyar háziasszony kinézet helyett, akkor esetleg gagásíthatják is minden idők legbutább arcú tévés személyiségét:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuki lenne, nemde? Én mégis inkább azt gondolom, ha mindenképpen képernyőn marad az update ételek okozta hasneméstől, akkor ettől valami átütőbb cuccra lenne szükség. Valamire, amire nem csak a hazai nézők, hanem az egész világ példaként tekint. Legyen ő a stílusikon, a férfi nyálcsorgások tárgya, minden hírességek celebkirálynője.
Legyen Moncsicsi a magyar Paris Hilton:

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr111909533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ahh, politika helyett Mónika :DD
majd nyilván figyelemmel kísérhetjük a fogyókúrát is...
@vagyok, aki vagyok...: Az biztos, dekáról grammra így lesz :-)Én ha nekik lennék, kiírnék egy pályázatot a nézőknek: építsük fel Moncsi reggeli brand'-jét címmel. Neki pedig feladat volna megfelelni a közízlésnek :-) Hááát...szép nem lenne, de unalmas helyett kurva vicces igen :-))
@Fabius: basszus, ha már úgyis választunk holnap, feltehették volna a M külsejével kapcsolatos opciókat is :DD
@vagyok, aki vagyok...:

Úgy, mint:

-nejlon otthonka
-piros szájpecek
-pink tollboa
-bolyhos mamusz 12 centis sarokkal
-fekete alapon kökörcsin mintával ékesített szoknya
-pusápos, tundra alsós kombidressz

?

:-D
Javasolnám a holdjáró cipő, a derekára tetovált kurvarendszám és a méteres műszempilla+eltérő színű póthaj kombinációt arra a listára :-)
süti beállítások módosítása