Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.04.06. 17:54 Fabius

Lelepleztük az LMP cédulagyűtőit!

Szomorúnak és sajnálatosnak tartom, ha egy hitelét meg sem szerzett ember holmi farpofaszonátázással igyekszik teljesíteni nem létező pártja befutó helyekért kialkudott ígéreteit.
Mesterházy Ernő a sütőben, lóvé az ablakban, a hitelezők meg kétségbe esve tartják a markukat:
-Legalább mondj valamit Attila! Aztán ragaszkodj hozzá, mintha igaz lenne.

Retkes Attila pedig görcsösen igyekszik megfelelni az elvárásoknak. De ha legalább jól csinálná.
Helyette bagatellizál, megpróbálja összemosni a hazai közélet legutáltabb szereplőjét - Kóka János - a Madöf-Szadesz Egyesült Királyság legfélelmetesebb ellenfelével, az LMP-vel.
Pedig Bokros óta mindenki tudhatja, ezek kommunisták. Ezért egy Kóka mint támogató szóba sem jöhet pitiánersége okán. Mögöttük ámerikai tőke áll, vagy maga a Kommunista Internacionálé.
Ők segítik pénzzel a pártot, ők gyűjtötték a kopogtatócédulákat megfeszített munkával, mi meg leleplezzük őket jól. Itt a lista, aki nem hiszi, az vagy járjon nyitott szemmel, vagy kérjen etikai vizsgálatot valamelyik valaha volt párt fontos és felelősnek hangzó szervezetétől.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr841899492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én komolyan azt hittem már nincs SZDSZ. Erre kiderül, hogy még etikai bizottsága is van. SZDSZ, etika, ... :)
Ha az SZDSZ azt mondja, hogy kék az ég, a homlokomra tetováltatom hogy okkerságra.

Amúgy érdekes egybeesés, hogy az MDF akkor megy neki a három legnagyobb pártnak a cigis-piás kampánnyal, amikor az SZDSZ a negyedik legnagyobbnak... bizonyára véletlen...

(egek, de fura ez a "legnagyobb" kifejezés, a méretek ismeretében! :DDD)
Sőt én úgy azért voltak gondjai az MDF-nek mert az összes szadeszos nekik gyüjtött sőt még az MDF-nek igért pénzt is nekikadták plusz egy birodalmi csilagrombolót.
süti beállítások módosítása