Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.04.03. 17:19 Fabius

Bokrosköpetek, színaranyból

Címkék: kampány mdf bokros lajos

Nehéz ezt megállni vinnyogásba fulladó röhögés nélkül. De megpróbálom.

Bokros Lajos nyilatkozik úton-útfélen mindenkinek. Vitázna is bármiről, ha volna kivel. Nehezen emészti az ignorált listavezetők gyomrot ülő kovászkenyerét. Talán ez, talán az MDF házi aranyköpeteket gyártó kisiparosának - Csapody Miklós - távozása hozta magával, hogy Lajosnak kell felvállalni a szállóige gyártó szerepét is. Komplett cikk megtekinthető itt. Szemezgessünk:

"Nem kedvelem a megélhetési politikusokat, mert megvehetők, megvesztegethetők, megfélemlíthetők."Öhhöm...Az MDF leértékelt, kiárusítási politikus bevásárlásai után elég bátor dolog ilyet kijelenteni. Pláne, ha nem tud egyet sem mutatni az országos lista első 10 helyéről, akik ne lettek volna megfélemlítve zoknilefosásig az utóbbi hetekben. Az MDF lista Dávid Ibolyát leszámítva csak ilyen neveket tartalmaz. Egy szemészeti felülvizsgálat nem ártana Lajosnak, azt gondolom.

De az igazi könnyfakasztóan fullasztó borzalom nem ez, hanem az MDF bokrosi definíciója:

"Az MDF és az SZDSZ liberáliskonzervatív pártszövetség."Muhaha, mi van? A liberáliskonzervatív az mi, kedves Lajos? A legteljesebb képtelenség szinonimája? Képzeljük el Boross Pétert bőrtangás tollboában felvonulni? Egy könnyed lekomcsizás a legközelebbi ellenség LMP felé még hagyján, de legközelebb már a zsidózó fotelnácizás is játszani fog? Az összeesküvés elméleteket gyártó kisemberben meg éledjen föl a gyanú: ti közös retorika tanárhoz jártok Vona Gáborral?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr921892205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása