Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "„Ez azt mutatja, hogyha normálisan viselkedik egy polgármester, és nem a különbözőségeket keresi ... (2024.04.18. 18:00) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.03.31. 08:28 Fabius

Púl-túra

Címkék: mszp szekeres imre hadügy

Szekeres Imrét úgy lengi körbe a talány mostanában, mint sorok közt tapogatózó nyugdíjasokat a bizonytalanság a teszkóban.
Valami van a levegőben. A légügyi kvízjátékban elégtelenre vizsgázó hadügyi főembernek ismét a repüléssel akadt kalandja.

Afganisztánba indult, Asztrahányig jutott, ahol ismét történt valami titokzatos, megmagyarázhatatlan jelenség. Amit Vadai Ágnes eképpen kommentált:

"nem nyilvános, hogy a miniszter odaért-e már Afganisztánba, és hogy mi történt a delegációval Oroszországban, erre majd a tárcavezető válaszol, ha hazaért."
Szóval nagy a titok, vagy egészen kínos lehet az ügy. Ilyenkor persze a fantázia ledobja láncait, és nekivadult szárnyalásba kezd. Micsoda váratlan dolog történhet egy diplomáciailag előre bejelentett, kormányzati szinten egyeztetett úton, ami miatt feltartóztatják a magyar hadügyminisztert az orosz légügyi hatóságok? Mit csinálhatott Szekeres Jimmy ami annyira kínos, hogy államtitkára szerint majd elmeséli itthon, ha akarja? Talán késő farsangot tartottak a repcsin, és miniszterünk Kabír Bedi jelmezét értelmezték félre a ruszkik?
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esetleg elszabadultak a hormonok, és tesztoszteronban úszva Erosz fétissel gazdagított világában voltak elmerülve, mikor rajtuk ütött a légiellenőrzés, hogy passzport, davaj!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán jól meglepődtek, mikor eléjük tárult a látvány?
Talán csak éltek az alkalommal, és kérdőre vonták Szekerest a Ferihegy fölött mostanában feltűnő, felderítő gépnek látszó ismeretlen tárgyakról? Persze konspirációba bújtatva, emberrablásnak álcázva mindezt? Aztán amíg az ál latrok kemény vallatásait tűrte hadügyminiszterünk hősiesen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...addig megérkezett a váltságdíj kérő levél a hadügyhöz. Amit olvasva hangosan felröhögtek, és postafordultával a kampányszámla kivonatot mellékelve küldték a választ, egy dedikált Vadai poszterrel kiegészítve:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A ruszkik meg csak pislogtak, mint busmanok a szánkóra. Kénytelenek voltak szembesülni a vérvalóval: se pénz, se vallomás. Szekeres Imre nem hős, aki kiállta a jeges szódavíz próbát, hanem valóban fingja sincs mit kerestek a kémrepülőnek látszó objektumok a magyar légtérben.
Mit volt mit tenni, vallatásban kimerült hadügyminiszterünket fölrakták a gépre, és útnak indították a célállomás felé.
Azt csak remélni tudjuk, hogy biztonságban odaért, és a NATO haderő helyi állomáshelyén nem fog elveszni újabb néhány napra.
Az igazság pedig ezúttal is odaát marad, Asztrahányban.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr231883140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bármelyik variáció elképzelhető...
és tényleg elmehetne Oszama imitátornak :DD
A jeges szóda próba képi ábrázolása... :-D :-D :-D Az meg nem világos miért nem lehet megmondani, mi a franc történt a katonai delegációval? Ennél a titokzatos balfaszkodásnál semmi nem lehet kínosabb.
Úgy hallottam hogy csacsi részegen bosszút álltak 49ért, megtalálták Petőfi sírját és az elveszett második magyar hadsereget. Imre most összekovácsolja Csaba királyfi széttört kardját, majd visszatér a sereg élén hogy kiűzze Szauron hordáit! Föl, föl, ti rabjai a földnek!

Lehet hogy amikor ezt hallottam én is csacsi részeg voltam, szal a részletek nem biztosak.
Pia lesz a háttérben, és annak a hatása...
Eljátszhatta, amit Jelcin Írországban, vagy hol... Meghűlt a repülőúton, problémák lehettek az öntudatával. Esetleg vegzálhatta a rutinellenőrző oroszokat. Nagyon kínos dolgot művelhetett.
süti beállítások módosítása