Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2021/12/01/schmidt-maria-levele-a-guardian-ujsagirojanak „Ön mégis kinek képzeli... (2021.12.01. 18:13) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • gazoló: válogassatok)) www.udiscovermusic.com/stories/best-jazz-trumpeters/?utm_source=ka&utm_medium=... (2018.01.28. 05:23) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2010.03.29. 08:00 Fabius

Morvai Stockholm szindrómája

Címkék: kampány jobbik morvai krisztina

Néha nem tudom eldönteni, hogy minden magyarok ősanyja direkt játssza a futóbolondot, vagy gyárilag két keresztes, mint a hüvelygyulladás? Mindenesetre néha úgy beszél, mintha nem az ELTE docense volna, hanem büfé-turul szakos tarisznyarák.

Naivitás azt hinni a mai világban, hogy a jogtudományok docense legalább minimálisan tisztában van a Magyar Köztársaság törvényeivel? Vagy ezek sajátos, egyéni szájíz szerinti alkalmazása olyan trendibündin pol.celbes, hogy ellenállhatatlan vágyat érez rájuk? Esetleg sokkal egyszerűbb ez a képlet, és "lófasztbaszdmeg! -én mondom meg, mi a törvény" alapon kezeli ezeket?
Elhiszem, hogy a vonai magukfajta-magunkfajta pecsételős vízió megtette hatását, ezt dédelgette Krisztina asszony a retinájára égve egész héten. De -talán- a józan ész közbeléphetne néha, még egy köztársasági elnökjelölt esetében is.

Vasárnap lakossági fórumot tartott a Jobbik Eperjeskén, ahol Morvai Krisztina volt a vezérszónok. A párt eredetileg az általános iskolában kívánta megrendezni a találkozót, amihez a falu polgármestere nem járult hozzá. Ő bizonyára emlékezett rá, hogy legutóbb négy napja meszelte el az OVB magát a nagyembert -Orbán Viktort- a zuglói zeneiskolában tartott rendezvényért, a közoktatási törvényre hivatkozva:

"nevelési-oktatási intézmény helyiségeiben, területén párt, politikai célú mozgalom vagy párthoz kötődő szervezet nem működhet (...) párt vagy párthoz kötődő szervezettel kapcsolatba hozható politikai célú tevékenység nem folytatható".Erre nyilván nem kell emlékezni a jogtudományok docensének, egy köztársasági elnökjelöltnek. Ö megengedheti magának, hogy megsértődjön, és kritikával illesse a jogkövető polgármestert:

"elszomorító, hogy a a helyi elöljáró betilthatja egy lakossági fórum megtartását, ez pedig - nézete szerint - nem a demokráciára, hanem diktatúrára emlékeztet. Ezért is kell felemelnünk fejünket, hiszen mi vagyunk itthon, és nem vagyunk hajlandók többet úgy élni Magyarországon, mintha gyarmati sorban lennénk."Vagyis a jogkövetés és a törvények betartása maga a diktatúra. Fasza, ez tetszik. Szavazzunk a Jobbikra, és tegyünk a szabályokra. Izé...de nem éppen ők azok, akik mindenféle törvényekre hivatkozva elszámoltatást ígérnek? Akik rendet tenni készülnek az országban? Vagy a törvényesség betartásának elvárása is provokáció? Esetleg mi nem tudjuk jól, és eddig nem demokratikus úton megválasztott kormányfőink voltak, hanem királyaink?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akik most is a szegény, elnyomott zsellérek szabadságát korlátozzák ezzel a sok hülye és öncélú törvénnyel, nyilván.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sőt, Morvai szerint mi itt gyarmati sorban élünk. Azt nem részletezte kinek a gyarmata is lennénk, de összeesküvés elméleteiket ismerve ez nem is kérdés. Ám nem elégedett meg ennyi hangzatos szólam szélbe szórásával, kijelentette azt is: vissza kell szerezni a hazánkat azoktól, akik túszul ejtették.

 

 

 

 

 

 

 

A mindenit! Tiszta Stockholm szindróma az ország, és még csak észre sem vesszük! A magyarok 85%-a keblére öleli valamelyik túszejtő pártot! Nem Fideszesek vagy szocialisták, liberálisok vagy konzervatívok, netán ököizések vagyunk, hanem túszok, bakker! Mind képzelgünk amikor demokráciásat játszunk, meg önámítunk itten' a nagy szavazósdival. Április 11-én jön a pillanat, fényes sugarak bukkannak föl a Gellért hegy mögül, és fényességes világosság költözik otthonainkba, fejeinkbe. A GárdaCsendőrség bakancsos lábával berúgja a parlament ajtaját, leteperik a földre fogvatartóinkat, és kirángatnak minket ebből a beletörődő, túszejtőinket ajnározó kábulatból. A demokrácia, a szabadság és a jogállamiság nevében, nyilván. Morvai Krisztina dicsfénybenfürdik, a feje körül kialakult glória fényét elhalványítva bedobja a slusszpoént:

 

 

 

 

 

 

 

Mi pedig csak állunk ott bambán egymásra meredve: Ki ez bakker? A női Szájmon Templár?
 

324 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr361876384

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi a baj Morvai Krisztinával? 2010.03.30. 09:04:54

Ma ugyanolyan szemellenzősen harcol az egy igaz Ügyért, mint tegnap egy másikért. Az aktuális cél számára mindig szent, aki pedig útjába áll, az maga a megtestesült Gonosz. (Fotó: morvaikrisztina.hu) Morvai Krisztina dicsérete Morvai Krisztina mára a...

Trackback: A buzeráns, a faszpumpás meg a Gábor 2010.03.29. 17:25:00

A buzeráns, a faszpumpás meg a Gábor:  

Trackback: Leszbipornót is nyom a gárdista (videó, 18+) 2010.03.29. 09:20:44

A füvezős-melegfelvonuláson pózolós Király András, a kereszt alatt bemutatós Kassab Adonis és a péniszpumpás Szávay István után itt a legújabb jófej jobbikos. A jövő csendőre, Müller Niki ugyanis gumibot helyett műpénisszel intézkedik.  ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Schindler Pistája: a korcs az anyádból kifolyólag te vagy, csak nem a combján folytál le, hanem most itt ugatsz, "bátran" a monitor mögül. valahogy sosem jön össze, amikor ilyen náci véglényekkel akarok találkozni, mint te, vhogy mindig visszamondják.:-D és sosem mernek odajönni a millenárisba, vagy bármelyik rendezvényünkre.
a magyar zsidók többet tettek az országért, 100szor annyit, mint a magadfajta frusztrált, csendőr-horthysta seggfejek és nagyapáik. fél Budapestet a zsidó nagypolgárság építette fel, ti meg jól megháláltátok 1944-ben.
@wip: vonagábor majd jól idehozza az iráni forradalmi gárdát (lényege: Izrael=zsidóellenesség), vagy nem, mert nem fog neki sikerülni, és szarnak is a perzsák holmi balkáni fasiszta-karrieristára.
@az igazi Sipi: mehetsz a picsába a cigányseggnyaló hazudozásoddal.

"Külföldit késeltek meg a fővárosban
Hátba szúrtak egy spanyol férfit szombaton késő este a főváros V. kerületében, 19 éves cigány támadóját a járókelők fogták le a mentők és a rendőrök megérkezéséig. Az 51 éves áldozatot életveszélyes állapotban szállították kórházba. A tettest őrizetbe vették."
@Plumper: te is pont olyan vagy mint ez a lökött nő, csak ellenkező előjellel. Pont úgy viselkedsz, mint a hazád. Neked Izraelben lenne a helyed, Morvainak meg Plesztrinában, oszt egymást öljétek.
@Schindler Pistája : @Plumper: így van, Magyarország a magyaroké, és nem a hozzád hasonló korcs zsidónáciké.

Hát bakker, Petőfi, + 1000000 más?...
Tyű, de elszabadultak itt az indulatok, hehe
@Schindler Pistája: A gyilkos vérszomjas magyar nyilasok meg...... meg blaaa..... meg blüüüüüü..... meg mittomén.

Most tényleg ez itt az színvonal?
@Schindler Pistája: Ugye nem kezded ezt az ÁVH-sok mega nyilasok is zsidók voltak balfaszságot?
@night5: anyádnak szólj, hogy küldje vissza az alsógatyámat. olcsó ribanc.:-)

@Schindler Pistája: olcsó náci szöveg.
Rákosiék gyűlölték a saját származásukat.
menj, és állj be a Hamaszba, ha ekkora palesztin emberjogi aktivista lettél hirtelen. jaj mégsem, te csak egy fotelhuszár vagy.:-)
nektek az arabok csak addig jók, míg zsidóellenesek, de azon kívül lenézitek őket.
a magadfajtával kár vitatkozni, de tudd meg, hogy mindenhol a világon van anti defamation league, ahol a magadfajta nácik Izrael/zsidóellenes hazugságait leplezik le, egyszerű tények bemutatásával. mert az nem érdekel titeket.
majd csak átmegyek hozzád a zebrán, FASISZTA!
index.hu/belfold/2010/valasztas/a_jobbik_paraszthajszallal_elozi_az_mszp-t/

Hááát azok a zsidóbérenc közvéleménykutatók, jujjujj. Vagy már nem? :-)
@Schindler Pistája: Utálod a cigányokat? Nehogy pont a palesztinokat védd már, akik pont úgy élnek ott mint nálunk a cigányok.
@Schindler Pistája: Nem pista, nem tűnt fel. Nincsenek népirtó zsidók, csak a te és a hozzád hasonló idióták képzelgéseiben. A dolog patológiája a ti oldalatokon elég nyilvánvaló, a közel keleti helyzet boncolgatása pedig nem témája a posztnak, ebből következően a hozzá fűzött kommenteknek sem.
@Schindler Pistája: Főleg, mikor a kommunizmusban is majdnem úgy üldözték a zsidókat mint ahofgy a nácik tették.
@ZX: Különösen azokat a bizonyos népirtó cionistákat. De hát Pistának ezek az összefüggések túl bonyolultak, és valahogy megremegne szépen felépített dialektikus világképe.
tetszik, hogy itt egyesek komoly vitát folytatnak azon, hogy most lehet-e kampányolni a suliban vagy nem, vagy csak akkor ha nincs tanítás.
A beidézett törény nem tér ki arra, hogy van-e oktatás vagy nincs, TILOS kampányolni, ha van ha nincs.
A lényeg itt van:
- Orbánnak van egy elvesztett rágalmazási pere
- Orbánnak van egy elvesztett garázdasági pere
- Orbánt elmeszelte az OVB mert törvényi tíltás ellenére kampányolt a suliban.
ez az ember sz@rik magasról az ország törvényeire. Úgy tesz rá, ahhogy kell. Tudjátok "majd jönnek az ügyvédek oszt jó napot"
amúgy meg a Morvai is gerinc oszlop.
Baló hátán felkapaszkodott aztán meg rá köpködő némber.
Gy.k. szántani lehetne vele. Továbbá még csak vitázni sem tud, csak kinyilatkoztatni (vitában illik megvárni és meghallgatni a vitapartner érveit)
Szerintem a csak gázos, de sebaj: ő is nagymértékben segít a Jobbiknak veszíteni.
@Macropus Rufus: a helyzet az, hogy, bár sem Orbánt, sem Morvait nem kedvelem, azt be kell látni, hogy, ha a teljes törvényi hivatkozást elolvasod, akkor bizony, mármint, ha én jól értelmezem, de javítsatok ki, ha tévedek, szóval akkor tanítási időn kívül igenis lehet pártrendezvényeket tartani oktatási intézményekben.

A demokrácia az demokrácia, enyhén szólva nem szeretem a Jobbikot, de attól még Orbánt nem azért meszelte el az OVB, mert iskolában kampányolt, hanem mert iskolai hallgatóknak.
@Schindler Pistája: hogy lehet valaki ennyire beszarva a zsidoktol?

tenyleg ennyire alacsonyabbrendunek erzed magad?:-)
@Schindler Pistája: Mesélj hol olvastad, hogy magyarokat mészároltak a zsidók? Szerintem fogj 2-3 történelemkönyvet, és kezdd el olvasni őket de gyorsan.
@Schindler Pistája: nem Pista nem az. Azért mert ez neked egyfajta axióma, attól még nem igaz.
Morva és társai primitív és demagóg szövegére csak a náluk is primitívebb, könnyen megvezethető söpredék a vevő. Nincs de. Van a Jobbik és van többi. A többi pedig még mindig sokféle lehetőséget kínál. Olyan lehetőségeket, amelyek nem viszik évekre az Európai Unió vakvágányára az országot.
@ZX: Mondtam olyat hogy irtsuk ki!? Nem csak rendet akarok.
@Macropus Rufus:
elmondom újra (én türelmes ember vagyok):
"A beidézett törény nem tér ki arra, hogy van-e oktatás vagy nincs, TILOS kampányolni, ha van ha nincs."
- a lényeg ott van, hogy a kipontozott rész épp azt tartalmazza, hogy tanítási időn kívül lehet. Vagyis a beidézett törvény kitér arra, hogy van-e oktatás, és NEM TILOS kampányolni, ha nincs.
"Orbánt elmeszelte az OVB mert törvényi tíltás ellenére kampányolt a suliban."
Orbánt azért "meszelte el" az OVB, mert gyerekekkel is beszélt a beszámolók tanúsága szerint; tehát mégegyszer:
""Az OVB tagjai arról folytattak vitát, megállapítható-e, hogy Orbán Viktor diákok előtt kampányolt, vagy sem. Végül a rendezvényről írt tudósítások alapján azt látták bizonyítottnak, hogy Orbán Viktor a tanulók előtt beszélt. Az OVB határozatában megállapította a jogszabálysértést és a Fidesz elnökét a további jogsértéstől eltiltotta."
Te meg akartad osztani velünk, hogy szar alaknak tartod Orbánt, köszönjük, értettük, én a magam részéről megnyugtatlak, hogy magam se szimpatizálok vele (Balónéval meg pláne nem), de attól még a kiinduló cikk, ami alá off hozzászólásod írtad, hülyeség.
Szólj nyugodtan, ha még mindig nem értesz valamit!
@az igazi Sipi: Neked üldözési mániád van! A kommunizmus akkor mi!? Az MDF ahol kirúgtak mindenkit akkor mi? Miért baj, ha valaki nyugalmat akar, élnél ott ahol a szüleim megváltozna a véleményed. És csak tud vannak cigány barátaim is akik rendet akarnak. A rend azt jelenti, hogy nem kell félni.
"ez nem menti fel a magyarokat mészárló zsidókat."
ha talán pár érdekes történelmi tényt közölne az illető, hogy mikor és hány magyart mészároltak le.

Amúgy meg: a zsidó vallás és nem rasz.... tehát vagy azt mondja az illető, hogy "ez nem menti fel a keresztényeket mészráló zsidókat"
Vagy "ez nem menti fel a magyarokat mészárló izraelieket"
Esetleg "ez nem menti fel a kaukázusi embert típust mészárló shemitákat."

De, hogy egy népet egy vallás írtana?! Hát ez marhaság.
@Samuzia: en az altalad kivant rend nelkul sem felek..

ugyhogy az a velemenyem, hogy a felelmed okait sajat magadban keresd es ne masok kezet es labad probald meg diktaturaval megkotni csak azert, mert te szorongsz...

a rendpartisag maradjon a hadsereg, rendorseg, tuzoltosag soraiban, ahol nem lehet vita, nem lehet demokracia. de a hetkoznapokban senki ne akarja ramkenyszeriteni a sajat rendjet, mert nincs joga hozza.

mert a rend azt is jelenti baratom, hogy nicns visszapofazas, nincs vita, csinalod amit mondanak, vagy agyonvernek az avosok/csendorok/leninfiuk/gardistak/munkasorok...

na ez az a vilag, amiben nem szeretnek meg1x elni.
@Plumper: Na öreg, ezt jól meg mondtad, bebizonyítottad, hogy nem vagy nála jobb. Egyébként a német polgárság és nem a zsidó nép csoport építette fel Pestet.
@az igazi Sipi: Nem értelek én mondtam mást? Már megint félre beszélsz, én a törvényt a jogállamba képzelem el, ahol az mindenkire egyaránt érvényes érted? Nem a diktatúrában. te azt hiszed én jobbikos vagyok akkor nagyon mellé lőttél! A félelmeid meg neked vannak.
@bohuš: elolvastam.
de ugye van hírnek folytatása is:
"A szocialista politikus a sajtótájékoztatón lejátszott egy felvételt a TV2 Napló vasárnapi adásából, amelyen az látható, hogy a Fidesz elnöke osztályfőnöki órán vett részt egy óbudai általános iskolában."

nol.hu/belfold/orban_gyerkekkel_kampanyol

tehát a srác továbbra is suliban kampáynol. És itt már voltak gyerekek is.
@Sátán meg a Jocó: miért helyes, hogy valaki fél tőled, meg a Jobbiktól? Te ennek örülsz? Ez az undorító bennetek, életképtelen primitív véglények vagytok, az, hogy Morvai lehet a császárnőtők, mutatja a Jobbik színvonalát, elég csak belehallgatni az émelyítő önelégült beszédeibe, olyan mintha szerelmes lenne magába, azt hiszi, ő a világ legnagyobb forradalmi szónoka, közben olyan mint egy 12 éves a szavalóversenyen, ahol mindent túlhangsúlyos, olcsó nagyotmondásaival, képzavaraival illegeti magát, amire a Jobbikos tesztoszterontól hörgő ork csürhe ráizgul.
@Samuzia: jogallamban elunk, ahol a torveny egyarant mindenkire ervenyes.

akkor megvan amire vagysz, nem kell a parlamentaris demokracia felszamolasat es a rendparti diktaturat hirdeto jobbikra szavazni...

es nem en allitom a valos tenyekkel szemben, hogy emelkedik a bunozes merteke.

mert en nem felek a ciganyoktol sem. a zsidoktol sem. a jobbikosoktol (haha:-DD) sem.

senkitol sem. mert megtehetem:-)
@imperial: en tudok egy magyar csavorol, aki kinyirta a ket gyereket, az asszonyt, majd sajat magat..

szoval akkor eddig 4:1 a magyarbunozes vs ciganybunoesben. te jossz, kicsirigo;-))
@tucsi: A Biblia az egy házban keletkezett. Jézus mellet nem járt írnok. A levelek pedig az egyes közösségekhez íródtak, amelyek már az Egyházat alkoták. Valamit nem tudsz elfogadni az pedig a tény, A katolikus ( Görög és római)egyház pedig a Bilbia alapján él.
Tényleg? És el is hiszed amit írtál? Egy boldog ember!
Azoknak is mondd el Borsodban akik nem ezt élik meg!
@Samuzia: lmgtfy.com/?q=kevesebb+b%C5%B1ncselekm%C3%A9ny

nesze, ha mar csak arra hasznalod az internetet, hogy a paraidat szord szet..

tanulj egy kicsit a felhasznalasarol.....
Na szép délutánt mindenkinek és derűs estét!
@Macropus Rufus:
és ez mit módosít azon, hogy 1., a közoktatási törvény kitér arra, hogy szabad-e tanítási időn kívül pártrendezvényt szervezni, illetve hogy 2., az OVB nem a helyszín, hanem a gyerekek jelenléte miatt intette meg Orbán Viktort? Mert én ugye erről beszéltem.
Nem értem, mit jelent a DE. Ez egy ellentétes kötőszó. Azt jelentené, hogy írtam valamit, és most te elém társz új információkat, ami alapján a mondanivalóm nem állja meg a helyét. Szóval a legutóbbi hozzászólásod mit módosít 1+2-n?
@az igazi Sipi: látod látod pont ezért mondta a sündőrség hogy magyar volt a tettes, hogy a hozzád hasonló szaralakok arányszámolgassanak.

Miközben Napnál világosabb hogy magyar ember is kizárólag választások előtt képes arra hogy többször mellbe és lábon szúrva, elvágott csuklókkal berántsa a motorosfűrészt, és előbb lábon majd torkon küldje magát vele.
Te idióta fasz.
Egyébként igényesebbeknek:
www.valasztas.hu/hu/ovb/hatarozatok/2010/2010-3023.html

Ebben a Közoktatási törvény 39. § (4)bekezdésére hivatkoznak (az általam már idézett formában).

Ezt kellett volna a blogírónak is megnéznie az első felindulás és az írás közti vékony idősávban.
@Schindler Pistája: vagy neked nincs jogod kritizálni Izraelt, mert te is (idézlek:) "egy korcs rasszista vagy", nem?

Izrael nem egy emberi jogi mintaálla,, de azon a vidéken relatíve mégis a legfejlettebb politikai kultúra szempontjából. Csak hogy egy egyszerű példát mondjak minden kettőig számolni tudódónak, azért nem mintaállama az emberi jogoknak, mert a helyi Jobbik is bejut a parlamentbe, sőt ha kormányra is kerül.

Nagy féreg minden Jobbikos, az egyik pillanatban a Molotov koktéllal embereket megtámadóknak drukkolnak, aztán meg olyan szavakat mernek használni, mint "jogállam" "emberi jogok". Emberi jogok, persze, de majd ti mondjétok me,g, ki az ember. Zsidó, az ugye nem, buzi, az sem, kommunista, az sem, liberális, na az sem, a fidesz is zsidesz, úgyhogy az sem. Ember=Jobbikos. Emberi jog=Jobbikos jog. Köszi, azért nem akarok párttag , hogy emberszámba vegyenek.
@baliquez: egyre szanalmasabbak vagytok..:-)

az altalatok megelt magyarsagtudat egyik kriteriuma a gerinctelen hazudozoi mivolt?:-)
A legszomorúbb, hogy ilyen jogérzékkel oktat joghallgatókat oktat. Szép jövő...
@Kandabula:
akkor neked is újra:

A törvény a (...) résszel kiegészítve:

"a nevelési-oktatási intézmény helyiségeiben, területén párt, politikai célú mozgalom vagy párthoz kötődő szervezet nem működhet, TOVÁBBÁ AZ ALATT AZ IDŐ ALATT, AMÍG AZ ÓVODA, ISKOLA, KOLLÉGIUM ELLÁTJA A GYERMEKEK, TANULÓK FELÜGYELETÉT, párt vagy párthoz kötődő szervezettel kapcsolatba hozható politikai célú tevékenység nem folytatható". Lehet, hogy Baló Györgyné eredetiben olvasta a törvényt és nem internetes újságokból.
Szerintem boldogabb ország lennénk, ha a jobbiknak a gondolata sem született volna meg, de ettől függetlenül ez az elmélkedés hülyeség és igénytelen is; interneten is elérhetők a törvények, rájuk lehet nézni, mielőtt írsz róluk...
@Kandabula:
Közoktatási törvény 39. § (4)bekezdése
@bohuš:

Mi lenne, ha a komplett törvényt elolvasnád egyszer?
De segítek:

40. §(3) A szervezeti és működési szabályzatban meghatározhatók azok a közoktatási intézmény biztonságos működését garantáló szabályok, amelyek megtartása kötelező a közoktatási intézmény területén tartózkodó szülőknek, illetve a közoktatási intézménnyel kapcsolatban nem álló más személyeknek. A szervezeti és működési szabályzat e rendelkezéseit hozzáférhetővé kell tenni oly módon, hogy azokat bárki megismerhesse.

Ennek eleget tett a polgármester - kétszer is - a Jobbikkal szemben mikor kijelentette: nem akar politikai rendezvényt.

40. §(8) Az iskola és a kollégium házirendje állapítja meg, hogy - a tanulmányi kötelezettségek teljesítésén kívül - az e törvényben, továbbá jogszabályokban meghatározott tanulói jogokat és kötelezettségeket milyen módon lehet gyakorolni, illetve kell végrehajtani. Az iskola és a kollégium házirendje állapítja meg továbbá az iskolai, kollégiumi tanulói munkarendet, a tanórai és tanórán kívüli foglalkozások, a kollégiumi foglalkozások rendjét, a kollégiumi lakhatás ideje alatt a kollégiumon kívüli tartózkodás során tiltott tanulói magatartást, az iskola és a kollégium helyiségei, berendezési tárgyai, eszközei és az iskolához, kollégiumhoz tartozó területek használatának rendjét, az iskola, kollégium által szervezett, a pedagógiai program végrehajtásához kapcsolódó iskolán, kollégiumon kívüli rendezvényeken tiltott tanulói magatartást. Az óvoda házirendje a gyermeki jogok és kötelességek gyakorlásával, a gyermek óvodai életrendjével kapcsolatos rendelkezéseket állapítja meg.

Ennek értelmében mindez jogában állt.

41. §
(3) A gyermek, a tanuló, a szülő és az alkalmazott nem késztethető lelkiismereti, világnézeti, politikai meggyőződésének megvallására, megtagadására.

(4) A gyermeket, a tanulót, a szülőt és az alkalmazottat nem érheti hátrány világnézeti, lelkiismereti, politikai meggyőződése miatt.

Ezt kellett volna a kommentelőnek megnézni a megjelenés óta eltelt vastag idősávban.
@Fabius:

Aláhúznád melyik az a fajsúlyos cucc amire utalsz? Mert én többször is elolvastam de megvallom őszintén nem jöttem rá.
@Fabius:
Ez teljesen korrekt. Én semmit nem mondtam a polgármesterről, sem arról, hogy jogában volt-e megtiltani a dolgot vagy sem.
A bejegyzés erről szól:
-M. K. hülye, mert a törvényben benne van, hogy nem lehet tartani politikai rendezvényt iskolában,
-O. V.-t is emiatt marasztalátk el, ezt M. K.-nak is tudnia kellett volna, tehát M. K. vagy műhülye, vagy csak tetteti magát.
A cikk alapvetően M. K.-ról tesz megállapításokat.
Eddig megvan?
És bár M. K. valóban meghökkentő teremtmény, és én arra szavazok, hogy nem tetteti a hülyeséget, attól még ez a bejegyzés igénytelen, mert az állításaival szemben
-az idézett (rosszul idézett!) törvény nem tiltja a politikai rendezvényeket iskolai időn kívűl, és
-nem a hely, hanem az ott lévő gyerekek miatt volt problémás O. V. jelenése.

Tényleg ennyire nem megy a szövegértés?

Az, hogy a polgármester nem akar politikai rendezvényt és megtiltotta és erre van-e felhatalmazása vagy sem (tudom, hogy van), EGYSZERŰEN NEM RELEVÁNS a bejegyzés szempontjából. Mert az M. K. hülyeségéről elmélkedett, ami létező dolog ugyan, de nem amiatt, amit itt a blogíró fejtegetett.

Nem akarom elhinni, hogy valakinek ennyit se sikerül felfognia.
@bohuš:
azért akkor a házirendet illett volna szintén elérhetővé tenni, meg az utolsó módosítás dátumát.
@az igazi Sipi:
Látom bánt hogy még nem mindenki vált sábeszgojjá.
@Kristl:
Ezt most miért nekem?
"Azért akkor" -miért mikor?
Nem értelek.
Jó poszt! Így tovább! Mi lerántottuk a leplet a politikusokról!

kigondoltam.blog.hu/2010/03/22/politikusok
@bohuš:
mikor postolta az illető a postját :]
"Mi Médiánk, ki vagy a világűrben,
sújkold belénk a Te híreidet,

Jöjjön el a Te hullámhosszod,
legyen meg a Te blogod,
mint a hírközpontokban, úgy mindenhol is.

A mi mindennapi JOBBIK FIKÁZÁSUNKAT add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi NÁCI vétkeinket,
(bár TI nem bocsátotok meg azoknak soha, akik ELLENETEK vétkeztek),

És ne vigy minket az ÉRTELEMRE,
de szabadíts meg a FASIZMUSTÓL.

Mert egyenlőre tiéd minden ORSZÁG, és minden HATALOM
KORMÁNYOK FELETT, szerencsére NEM ÖRÖKKÉ."

NeÁmeN.
attól függetlenül, hogy pont leszarom a jobbikot, nem nagyon értem, miért ne lehetett volna lakossági fórumot tartaniuk egy iskolában, tanítási időn kívül, amikor egyetlen tanuló sem tartózkodik az épületben... kissé "zelóta-ízű" ez az iskola igazgató...
@baliquez: Te meg beveszed a jobbik demagóg szövegét, amit semivel sem tudnak bizonyítani, hogy cigányok voltak a tettesek. Persze ha gondolkozol akkor magad is rájössz, hogy ez hülyeség.
@az igazi Sipi: Számolgasd az arányt te majom.

1993. augusztus 23-án Kecskeméten három cigánybűnöző fényes nappal facsemeték mellől kiragadott karókkal agyonverte a 16 éves Kiss Norbertet. Az ügyben hozott legsúlyosabb ítélet mindössze három és fél év volt.
1999. augusztus 28-án a 21 éves csákvári Csete Ferencet Zámolyon cigánybűnözők verték agyon. Utána a jeruzsálemi ügyvédnő, Katz Katalin és negyven liberális jelentős közreműködésével áldozatként menekültek Strasbourgba.
2004. január 21-én a Tolna megyei Nagydorogon egy Zsolnai Béla nevű cigánybűnöző agyonverte és kifosztotta egy idős ismerősét.
2005. április 16-án a hódmezővásárhelyi Beyruth Rock Caféban mintegy harminc, a városban közismerten bűnözésből (drog- és lánykereskedelemből élő) cigánybűnöző támadt rá néhány magyar tizenévesre. Egyiküket megkéselték, úgy, hogy a szúrás előtt félrehúzták a kabátját, vagyis tudatosan ölni akartak.
2005. május 8-án Örkényben negyven cigánybűnöző támadt rá két rendőrre, akik egy körözött cigánybűnözőt kerestek.
2005. június 7-én Hajdúhadházon agresszív cigánybűnözők támadtak egy kocsma tulajdonosára, majd a kiérkező rendőröket is megtámadták.
2005. június 7-én Dunavecsén két tizenéves cigánybűnöző életveszélyesen megszúrta egy videotéka női eladóját, mert nem engedte, hogy filmet nézzenek az üzletben.
2005. július 26-án három cigánybűnöző egy balatonfenyvesi vasútállomáson áthaladó vonaton szóváltásba keveredett egy balatonboglári fiatalemberrel, akit ezután a mozgó vonatról a peronra löktek. Az áldozat életveszélyes fejsérülést szenvedett.
2005. augusztus 26-án két cigánybűnöző esett egymásnak a kaposvári plázában. Az őrjöngők szétverték az áruházat.
2005. szeptemberében Ópályiban az éppen borsót szedő 59 éves Jakabné Ördög Katalint hátulról vascsõvel két cigánybűnöző agyonütötte.
2005. november 3-án egy polgárőr a Nyugati téri aluljárón sétált át. Tizenöt cigánybűnöző kötött bele, majd rátámadtak. A polgárőr három támadót ártalmatlanná tudott tenni gázpisztolyával, de a tár kiürült, s ezután a cigánybűnözők rávetették magukat, és súlyosan bántalmazták.
2005. december 3-án intézkedő rendőrt vertek meg a cigányok Zagyvarékason
2005. december 19-én száznál több cigány támadt rá azokra a rendőrökre Hevesen, akik egy körözött cigánybűnözőt akartak elfogni.
2005. december 2-án szamurájkarddal felfegyverkezett cigánybűnözők támadtak négy horgászra az egerszalóki Gerendás büfé parkolójában. Mind a négyen nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket: bordatörést, nyílt végtagtöréseket szenvedtek. Egyikük koponyájából egy egy centiméteres darabot kellett kioperálni. Az autókat összetörték. A verekedő cigányok állítólag sértő, magyarellenes kijelentéseket is tettek.
2005 decemberében a 47 éves pásztói A. Istvánt három tizenéves cigánybűnöző saját házában brutálisan megkínozta, hogy elárulja, hol tartja örökségből származó nagyobb pénzösszegét. A. István belehalt a kínzásba. A cigánybűnözők testét láncfűrésszel feldarabolták, s egy közeli derítőbe dobták a maradványokat.
2006. március 11-én este Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári úton egy villamosmegállóban egy 15 éves cigánybűnöző hátba szúrt egy 17 éves magyar fiút. A sértettet súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
2006.március 11-én Inkén egy 59 éves magyar férfi összetűzésbe került cigány szomszédjával, miután az társaival hangoskodott, és az utcán rodeóztak egy Ladával. A magyar férfi megkérte őket, hogy fejezzék be, mire a cigánybűnözők neki támadtak. A megtámadott magyar férfi önvédelemből flóbert pisztolyát használta, és arcon lőtte az egyik cigánybűnözőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Annak egyik társa ekkor beült a Ladába, és behajtott a megtámadott magyar férfi udvarára, ahol elütötte a magyar férfit, aki súlyos lábtörést szenvedett.
2006. május elején tizenéves cigánybűnözők vertek össze egy férfit Olaszliszkán. A férfit először részegen, házának udvarán hagyták helyben. A tizenéves cigánybűnözők azért támadtak rá, mert hiába kértek tõle pénzt. A férfi felesége rendőröket hívott, a cigánybűnözők azonban később többször is visszatértek a házhoz, és folytatták a verést, végül vascsővel és karóval ütlegelték áldozatukat, akinek ekkor tört el a keze és a lába. A súlyos bántalmazásról a rendőrség már csak a kórházba szállítás után szerzett tudomást, mert a házaspár nem mert újra a rendőrséghez fordulni.
2006 májusában ugyanezek a cigánybűnözők cigarettát kértek egy asszonytól, ám ő nem adott nekik, mert nem dohányzik. Ekkor brutálisan összeverték.
2006. július 20-án hajnalban Makó külterületén egy Kurai András nevű 15 éves cigánybűnöző megerőszakolta, majd megkötözte és felgyújtotta a 18 éves magyarcsanádi Pénzes Henriettát. A magyar lány néhány nap múlva belehalt égési sérüléseibe.
2006. június 18-án egy 21 éves kisvárdai cigánybűnöző karóval agyonvert egy 69 éves anarcsi gazdát annak saját gyümölcsösében, miután az idős magyar férfi rajtakapta lopás közben.
2006 októberének első napjaiban négy cigánybűnöző napokig kínozott egy tizenhat éves magyar fiút Miskolcon, a Fiatalkorúak Regionális Börtönében. A fiúnak először mindegyikükkel meg kellett verekednie, majd többször, többféle módon megerőszakolták, végül a cellatársak a lepedőkből kötelet készítettek, és ennek segítségével felakasztották a fiatalt. A fiú azért élte túl az akasztást, mert az utolsó pillanatban a kezét be tudta csúsztatni a nyaka és a kötél közé. Ekkor riasztotta az őröket az ötödik cellatárs, aki nem bírta nézni a fiú szenvedését.
2006. október 7-én Öcsödön cigánybűnözők agyonverték a 78 éves Kovács Sándort. Pénze nem volt, így ki sem foszthatták.
2006. október 7-éről 8-ára virradó éjjel Tiszacsegén cigánybűnözők agyonverték a 22 éves jászberényi Farkas Gábort. A fiatalember azért látogatott el a Tisza-menti településre, hogy a család hétvégi házát felkészítse a télre. Este betért barátjával egy helyi szórakozó helyre, ahol beszélgetni kezdett egy ottani lánnyal. A faluban közismert cigánybűnöző Bari család néhány tagja beléjük kötött, ezért a fiatalok távoztak. Tucatnyi cigánybűnöző azonban az utcán halálra verte a fiatalembert.
2006. október 15-én Olaszliszkán a 44 éves Szögi Lajost kislányai szeme láttára lincselte meg több tucat cigánybűnöző.
2006. október 20-án este 8 fős cigánybanda támadt egy szolnoki Ady Endre úti söröző vendégeire. A BMW-vel érkező cigánybűnözők az addig kedélyesen sörözgető magyarok közül több személybe is belekötöttek, mígnem megtalálták az ürügyet a verekedésre: az egyik vendég a cigányoknak nem tetsző zeneszámot hallgatott...
2006. október 27-én este Átányban mintegy 30 cigánybűnöző vert össze egy buszvezetőt, mert az rádudált a buszöbölben ácsorgó, a forgalmat akadályozó társaságra.
2006. november 5-én cigánybűnözők támadtak rá négy budapesti magyar férfira Nakon, akik egyike házat örökölt a Tolna megyei faluban. A cigánybűnözők szerették volna megszerezni az ingatlant, ezért rontottak rá a magyarokra, akik közül egy 27 éves fiatalembert életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba, miután az egyik cigánybűnöző baltával fejbevágta.
2006 novemberében Orosházán súlyosan megsebesítettek egy 68 éves magyar gazdát a portáján fosztogató cigánybűnözők.
2006. november 29-én egy 36 éves cigányasszony őrjöngött a botpaládi polgármesteri hivatalban, mivel a segélyből levonták az iskolatámogatást, miután többszöri felszólításra sem igazolta, hogy iskolába járnak a gyerekei. Az élősködő cigánybűnöző azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a hivatalt.
2006. november 29-én fosztogató cigánybűnözők vertek agyon egy 58 éves magyar férfit a Miskolchoz tartozó Kerekhegyen lévő telkén.
2006. december 2-án részeg cigányok vertek össze Egerben egy magyar diákot. A fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett.
2006. december 11-én egy cigány férfi rosszul lett autójában. Családtagjai mentőt hívtak hozzá, de mire a kocsi odaért, a férfi már meghalt. A cigánybűnözők ekkor neki estek a mentősöknek. Életüket csak a kiérkező rendőrök tudták megmenteni.
2007. február 28-án a kora reggeli órákban a jászfényszarui vasútállomáson cigányok kilöktek a vonatból egy 36 éves jászapáti magyar férfit, akit előtte megkéseltek.
2007. márciusában egy 26 éves cigány, miután fölvette a segélyt Polgáron, berúgott, majd hazafelé indult ordítozva. Egy útkereszteződésnél rákiáltott egy idősebb biciklistára, hogy álljon meg, de az nem állt meg. A részeg cigány utánaszaladt, lerángatta a nyeregből, és többször fejberúgta. A férfi a kórházban meghalt.
2007. április 7-én hajnalban Miskolc belvárosában három fiatal cigánybűnöző brutálisan összevert egy nőt és egy férfit egy villamosmegállóban. A cigánybűnözők rabolni akartak, ezért egy nőt a földhöz vágtak, és megrugdosták. A segítségére siető férfit is brutálisan összeverték.
2007. április 8-án, húsvéthétfőn egy 19 éves cigánybűnöző agyonverte és kirabolta a 99 éves Lajos Piroskát.
2007. május 17-én egy 32 éves cigányasszony megkéselte fia egyik iskolatársát a Szabolcs megyei Kisléta általános iskolájában. Előtte a két gyerek összeveszett.
2007. június 18-án hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron egy 12 éves cigánybűnöző belopózott a szomszédban lakó 19 éves nőhöz, és álmában megkéselte, mert a magyar lány előző nap rászólt.
2007. június 24-ére virradóan K.I., 49 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta saját lakásán a 90 éves ózdi bácsit, hogy az a helyszínen meghalt. Ezt követően a gyilkos a lakásból készpénzt és takarékbetétkönyvet tulajdonított el.
2007. június 24-én mintegy ötven cigánybűnöző támadt a rendőrökre. A hatósági személyek igazoltatni akarták egy 15 fős cigány társaság tagjait, akik megtagadták az igazoltatást. Ezután támadtak a rendőrökre, akiknek figyelmeztető lövést is le kellett adniuk.
2007. július 23-án egy 23 éves dunakeszi cigány nő cigarettát kért egy idős hölgytől, majd miután nem kapott, leszúrta és kirabolta.
2007. augusztus 16-án a Nógrád megyei Kállón helybéli cigányok vascsővel félholtra vertek egy erdőkürti fiatalembert, aki a szomszédos Erdőkürtön nem sokkal korábban rajtakapta őket terménylopás közben. A fiatalember életveszélyes állapotban került kórházba. A tettesek ellen eljárás sem indult.
2007. szeptember 13-án késő este a szabolcsi Piricsén három cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy helyi kocsmárost.
2007. szeptember 16-án szamurájkarddal vágta meg a budapesti XI. kerületi Black Dog nevű kocsma pultosát két cigánybűnöző miután szóváltásba keveredtek. A magyar férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
2007. október 14-én éjjel három cigánybűnöző tört be egy ácsi családi házba. A tulajdonos észrevette őket, a bejárati ajtóhoz sietett, és megpróbálta megakadályozni, hogy értékeit elvigyék. A betörők azonban túlerőben voltak, belökték őt az ajtón, és egy vasrúddal fejbe verték. Szerencséjére, az ütés nem találta el igazán, így "csak" könnyű sérüléseket szenvedett.
2007. november 5-én a Ferenc körút és az Üllői út sarkán egy cigánybűnöző rátámadt egy várandós magyar nőre. Többször arcul ütötte, és kirabolta.
2007. november 8-án cigánybűnözők hatoltak be egy idős gyáli asszony otthonába. A 103 éves nénit brutálisan összeverték és megrugdosták. A bántalmazásnak az vetett véget, hogy a néni megnyomta az otthonába telepített biztonsági rendszer segélyhívó gombját, a Body Guard Hungary diszpécsere pedig rögtön értesítette a rendőrséget. A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, így még ott el tudták fogni a hölgy embertelen támadóit, őt magát pedig azonnal kórházba szállították. A néni életveszélyes sérüléseket szenvedett.
2007. november 11-ére virradó éjjel Szalonnán megölt és kirabolt egy 93 éves nénit egy 15 éves cigánybűnöző. A gyanúsított 2008 márciusában szabadlábon védekezhetett, miközben néhány szigetvári magyar srácot egy pofonért hónapokra előzetesbe helyeztek. Ez a rasszista megkülönböztetés!
A cigánybűnözés történetében is példátlan brutalitással végzett egy 88 éves nénivel egy 21 éves cigány Gadnán 2007. november 18-án. Előbb megerőszakolta áldozatát, majd összeszurkálta a hátát, kinyomta a szemét, baltával széthasította a fejét, végül levágta a lábát.
2007. december 8-án Mátészalkán a Luca büfében cigánybűnözők brutálisan bántalmazták a kocsma tulajdonosát, mert egy helyi cigánybűnözőt a zárórára és annak részegségére tekintettel a kocsmáros nem akart kiszolgálni. A cigánybűnöző ekkor értesítette bűntársait, a Vida-bandát. A cigánybűnözők baltákkal, baseballütőkkel, vasvillákkal felszerelkezve érkeztek a presszóhoz, egy üveggel leütötték a kocsmárost, vasvillát szúrtak bele, szétverték a kocsmát és a kocsmáros autóját.
Saját lakásában verték agyon a 67 éves Balogh Lászlót Tarnabodon cigánybűnözők 2008. február 6-án, majd egy 9600 forint értékű olajradiátort vittek el. A 15, 16 és 17 éves cigány gyilkosok hetek óta fenyegették és fosztogatták a férfit.
85 éves magyar nénit vert agyon és rabolt ki egy 32 éves cigánybűnöző, Orsós Sándor Jászberényben 2008. február 22-én.
2008. február 22-én megtámadott és kirabolt egy ágyhoz kötött magyar bácsit egy cigánybűnöző Mátraszőlősön. Az elkövető rágyújtotta az ágyneműtartót áldozatára, aki csodával határos módon életben maradt.
2008. február 23-án hajnalban a Heves megyei Tarnaörsön egy 20 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 80 éves magyar nénit, majd 11 ezer forintja átadására kényszerítette, és azt követelte, hogy főzzön neki kávét.
2008. február 23-án hajnalban két cigánybűnöző tört be egy idős asszony házába Nyírvasváriban. A zajra felébredő nénit fenyegetve a pénzét követelték, fojtogatták, majd megkötözték. Az elkövetők végül néhányezer forinttal távoztak.
2008. március 9-én kővel és bottal vert össze két 15 éves cigánylány egy 50 éves férfit Miskolcon, miután nem adott nekik pénzt.
2008. március 10-én délután a gyöngyösi kórházban cigánybűnözők megvertek egy doktornőt, aki egy cigány beteget nem akart befektetni az osztályra. Az orvos szerint a beteg állapota ezt nem indokolta, járóbeteg-szakrendelésre kívánta továbbküldeni. A beteg cigányasszony ezzel szemben biztos volt abban, hogy gyógyíthatatlan, súlyos betegségben szenved, és követelte, hogy vegyék fel fekvőbetegként. Miután a doktornő ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, a cigányasszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévő fiatal cigány nő többször megütötte a doktornőt. A doktornő beadta felmondását.
Saját bevallásuk szerint 3200 forintot találtak annál a 74 éves ceglédi nőnél, akit saját tanyáján ölt meg két cigánybűnöző 2008. március14-én.
2008. március 19-én két cigánybűnöző erőszakolt meg egy asszonyt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán, miután rátörték házának ajtaját és megverték.
Rossz jegyet akart adni neki, ezért megrúgta, és egy vascsővel kezdte ütögetni fizikatanárát egy 16 éves cigánybűnöző, Lakatos Zoltán 2008 márciusában. Az eset a józsefvárosi Erdélyi utcai iskolában történt.
2008. március 22-én egy 37 éves cigánybűnöző behatolt egy 59 éves hajósi nő lakásába. Megverte, majd a nyakában lévő 2 db arany nyakláncát és 6 db arany medálját letépte és elvitte.
2008. március 27-én egy 17 éves kaposvári szakiskolás cigány diáklány osztályfőnökét durván becsmérelte, egy másik tanárát leköpte. Kiderült, hogy a kis cigánybűnöző diáktársait rendszeresen terrorizálja.
2008. április 8-án Nyírkátán, a Petőfi utcában mintegy 30 cigánybűnöző akart lincselni, miután egy autó elütött egy féktávolságon belül az útra rohanó gyereket.
2008. április 11-én Jászladányban egy 47 éves önkormányzati munkatársat szúrt nyakon egy cigánybűnöző egy törött pohárral, mert kevesellte a segélyt. A törött pohár két centiméterre állt meg a nyaki artériától.
2008. április 16-án megöltek egy 77 éves asszonyt somogyzsitfai otthonában anyagi haszonszerzés miatt cigánybűnözők.
2008. április 19-én este Vásárosnaményban egy 19 és egy 26 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 69 éves magyar férfit.
Egy 34 éves cigánybűnöző 2008. április 19-én, szombaton Kiskunhalason a kora esti órákban a bejárati ajtót betörve bement egy 52 éves magyar nő lakásába, ahol a feljelentőtől a mobiltelefonja átadását követelte. Hogy szavainak nyomatékot adjon, ütlegelni kezdte a nőt, közben annak kötényét leszakítva a kötényzsebében levő, körülbelül 5 ezer forint értékű mobiltelefont elvette. A bántalmazás során a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést – orrcsont-törést - szenvedett.
2008. április 22-én Somogy megyében, Öreglak-Barátihegyen két lovas kocsin utazó cigánybűnöző támadt egy juhászra, mert annak birkái a földes út közelében legeltek. Kaszával összevágták.
2008. május 2-án Hajdúhadházon, a bocskaikerti vasútállomás közelében öt cigánybűnöző támadt rá egy idős hölgyre, s miután kitépték a kezéből több tízezer forintot tartalmazó táskáját, elszaladtak.
2008. május 4-én ugyanezek a cigánybűnözők a délelőtti órákban a lakásán, bottal vertek meg egy 67 éves asszonyt, s elvették ezüst fülbevalóját. Egy órával később a Hajdúhadház és Bocskaikert közötti úton felborítottak egy kerékpárost. Miután a nő földre került, elragadták a táskáját, letépték aranyláncát.
2008. május 6-án egy tanárnőt fojtogatott egy cigánybűnöző a Heves megyei Dormánd iskolájában, mert a tanárnő rászólt a gyerekére.
2008. május 10-én este a fővárosban öt tizenéves magyar fiatalra, köztük lányokra támadt hat kigyúrt cigánybűnöző a Petőfi hídon. A magyarellenes, rasszista kijelentéseket is hangoztató cigánybűnözők súlyos sérüléseket okoztak a fiataloknak.
Majdnem halálra vert egy férfit Gyöngyösön egy 14 és egy 37 éves cigánybűnöző 2008. május 16-án hajnalban. Az elsődleges orvosi vizsgálat életveszélyes sérüléseket állapított meg a bántalmazott férfin.
2008. május 25-én szolgálatban lévő buszsofőrre támadtak cigánybűnözők Miskolcon. Az egyik városi autóbuszjárat vezetője a Miskolc belvárosi megállónál kinyitotta az első ajtót a felszálláshoz, ekkor - nem tudni, miért - négy cigány férfi és egy cigány nő, aki a karjában kisgyermeket tartott, szidalmazni kezdte őt, leöntötték sörrel, egyikük pedig megrúgta.
2008. május 29-én Nagykállóban egy 16 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta öccse 39 éves tanárát annak lakásánál. Előzmény, hogy a pedagógus egy iskolai verekedés miatt kérdőre vonta a cigánybűnöző öccsét.
2008. június 13-án éjszaka cigányok verték agyon és rabolták ki saját házában a zagyvarékasi D. Józsefet.
A Magyar Gárda mentette ki az életveszélyben lévő Pölöskei Lászlót és feleségét Galgagyörkről 2008. június 14-én. A fiatal magyar párt őrjöngő cigány szomszédjai meg akarták ölni. Előzmény, hogy a Pölöskeiék telkén álló nyárikonyhában jogtalanul tartózkodik az Oláh család, s a bitorlás miatti folyamatos viták fajultak addig, hogy a jogkövető magyar párt le akarták mészárolni a cigánybűnözők.
2008. július 24-én délelőtt öt cigány késsel fenyegetőzve kirabolt egy fiatal magyar lányt a fővárosi XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren.
2008. július 25-én Kunszentmiklóson egy 14 éves cigánybűnöző téglával fejbedobott egy 45 éves magyar férfit, aki belehalt a sérülésbe.
Életmentésre érkező mentősökre támadtak 2008. július 28-án cigánybűnözők Bicskén. A cigánybűnözők ütésekkel, rúgásokkal fogadták a bajban lévő rokonuk megsegítésére érkező mentősöket.
Tucatnyi cigánybűnöző támadt rá egy magyar férfira és leányára, majd a segítségükre siető feleségére és fiára a Fejér megyei Mezőfalván 2008. szeptember 5-én este, miután a magyar férfi autójával összeütközött egy szabálytalanul, jogosítvány és bukósisak nélkül motorozó cigánnyal. A környező házakból előtóduló cigánybűnözők nekiestek a vétlen férfinak és családjának. A vérszomjas tömeg gyilkolási vágyának a kiérkező rendőrök figyelmeztető lövése vetett véget. A magyar áldozatokat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
2008. szeptember 26-án Mátészalkán egy 19 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 71 éves asszonyt. Elfogásakor kiderült, hogy két hónappal korábban egy 58 éves nőt is megerőszakolt.
2008. szeptember 26-án Nyíregyházán egy 15 éves cigánybűnöző kitépte egy nyolcéves lány füléből annak fülbevalóját és elvette arany nyakláncát.
2008. szeptember 27-én Sárospatakon egy 14 éves cigánybűnöző lábon szúrt egy 24 éves magyar férfit, aki életveszélyesen megsérült, kómába esett, majd két nap múlva belehalt sérülésébe.
Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság 2008. szeptember 28-án egy 15 és két 17 éves cigánybűnözőt Dombóváron. A cigánybűnözők szeptember folyamán legalább tíz alkalommal zsarolták meg, rabolták ki és verték össze magyar diáktársaikat. A két idősebb cigánybűnöző korábban már volt büntetve, egyikük hasba szúrt egy magyar nőt.
Pisztollyal lőttek be egyedülálló idős magyarok házaiba cigánybűnözők Tarnabodon 2008. szeptember 29-én hajnalban. Néhány portára Molotov-koktélt dobtak.
2008. szeptember 29-ére virradóra Patca és Zselickisfalud között egy lovaskocsit hajtó cigány gyeplővel fojtogatott egy 28 éves magyar nőt. A cigánybűnöző azért vadult meg, mert kivilágítatlan szekere elé fogott lovait a magyar nő által vezetett autó reflektora elvakította. Ezért a cigánybűnöző hajánál fogva kirángatta autójából a vétlen sofőrt, és fojtogatni kezdte. A fia közben a megtámadott magyar nő 18 éves öccsét ütlegelte. A cigánybűnözőt korábban már elítélték.
Három cigánybűnöző, köztük két nő támadt egy óvónőre Kiskundorozsmán 2008. október 1-jén, mert a pedagógus azt kérte tőlük, a család óvodába járó gyerekét ne késve vigyék reggelente az intézménybe. A cigánybűnözők a gyermekek szeme láttára ütlegelték és fojtogatták az óvónőt, aki följelentést tett, mire a cigánybűnözők megfenyegették, mondván, ha kimegy az utcára, megölik.
Mintegy ötven cigánybűnöző támadt botokkal egy hagyományőrző csoportra Sazabadszálláson 2008. október 11-én este. A nagyjából 30 fős magyar csoport rókavadászatot imitáló lovagláson vett részt, majd este egy vendéglőben vacsorázott, amikor agresszív cigánybűnözők történ rájuk az ajtót, és ütni-verni kezdték őket. Többen nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.
2008. november elején Mosonmagyaróváron a pályaudvaron a 15 éves cigánybűnöző Dalka István és társa megtámadta a 17 éves dunaszigeti magyar fiút, Ásványi Krisztiánt, és eszméletlenre verték, majd kirabolták. A fiatalember kómába került, lélegeztetőgépen tartották . 2008. december 10-én felébredt a kómából, de látását elvesztette.
2008. november 22-ére virradó éjjel öt ráckevei cigány megerőszakolt, majd megfojtott egy 14 éves magyar lányt, Horák Nórit Kiskunlacházán.
A 33 éves F.E., a 23 éves K.A. és a 16 éves Kolompár Zsolt cigánybűnözők saját háza udvarán leütöttek és kiraboltak egy 80 éves magyar nénit 2008. december 1-re virradó éjjel. A néni meghalt.
2008. december 2-án Sátoraljaújhelyen két cigánybűnöző brutálisan megvert egy tanárt annak kertjében. Ok, hogy a tanár néhány évvel korábban (!) egy iskolai csetepaté során szétválasztotta a verekedőket, akik egyike az egyik cigány fia volt.
2008. december 6-án délután egy 21 éves cigánybűnöző Budapesten a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca egyik lakásában leszúrt egy idősebb férfit.
2008. december 11-én Sátán három cigánybűnöző brutálisan összevert és kirabolt egy 67 éves magyar nénit. A néni másnap belehalt sérüléseibe.
Brutálisan megvertek és kiraboltak egy idős férfit kovásznai lakásán 2008. december 14-én délután. A 84 éves Paltán József a kórházban belehalt sérüléseibe. Gyilkosai: a 18 éves Budi Ernő és a 26 éves Budi Zoltán cigánybűnözők. Az idős székely orr- és szemöldökcsontját, bordáit eltörték, fejét csavarhúzóval szurkálták össze az állatok. Az öregnek 1000 lejért, vagyis nagyjából 70 ezer forintért kellett meghalni.
2008. december 15-ére virradó éjjel saját otthonában támadták meg a vecsési Városi Nemzeti Szövetség, valamint a Jobbik helyi vezetőjét, Szabó Attilát, a Magyar Gárda tagját, aki nemrég arról lett nevezetes, hogy kezdeményezésükre életnagyságú bronz lovas szobrot állítottak Vecsésen a honvisszafoglalás tiszteletére. A 6-7 cigány támadó éjjel lopózott be a házba, s fegyverekkel, viperákkal támadtak az ágyában alvó családfőre, aki ennek ellenére - kitűnő kondíciójának köszönhetően - még képes volt védekezni egy ideig. A lelketlen és kegyetlen támadók a család többi tagját sem kímélték, Szabó Attila feleségét megkötözték, a 14 éves kislányának fegyvert szorítottak a fejéhez, de még a nagymamát is bántalmazták. A támadók végül értékeket is magukhoz vettek, majd távoztak.
2008. december 18-án a fővárosi Bosnyák tér egyik kocsmájában négy részeg cigánybűnöző agyonszurkálta az idős B. Istvánt, mert rájuk szólt a játékautomata rugdosása miatt.
2008. december 21-én egy 16 és egy 30 éves cigánybűnöző karókkal agyonverte azt a 85 éves nénit, aki gyümölcsösében munkát adott nekik. A cigánybűnözők a néni pénzét akarták megszerezni.
2008. december 24-én, Szenteste (!) Szilhalmon egy cigánybűnöző brutálisan bántalmazott, majd kirabolt egy egyedülálló idős magyar férfit, V.A.-t.
2009. január 6-án kedden Tiszaroffon egy 25 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 86 éves magyar nénit.
2009. január 15-én Pécsett cigánybűnözők gyilkoltak meg egy idős asszonyt Meszes városrészben.
2009. január 21-én jelentette be a győri rendőrség, hogy a városban 2008 novembere óta garázdálkodó cigány rablóbandát kapcsoltak le. A 16 fiatalkorú bűnözőből 15 cigány volt, egy pedig nigériai. Magyar nem volt köztük.
2009. január 27-én Karancslapujtő általános iskolájában egy 17 éves magyar gimnazistát vert össze egy cigánybűnöző. A magyar fiatal iskoláját mutatta be, a továbbtanulást népszerűsítve, eközben szóváltásba keveredett egy cigánnyal, aki szokásos a csordaszellemben bátyjait ráuszította a gimnazistára. Az egyik cigánybűnöző úgy ütötte arcon a magyar ifjút, hogy eltört az arccsontja.
2009. január 31-én este a Heves megyei Boldogon szolgálaton kívüli tűzoltók egy kollégájukat búcsúztatták a helyi kultúrházban. Több tucat cigány erőszakosan be akart menni a zártkörű rendezvényre, s amikor kiküldték őket, rátámadtak a tűzoltókra. Egyiküket megkéselték, súlyos sérülést okoztak neki.
2009. február 1-jén Szolnokon egy 70 éves bácsi rajtakapta az általa bérelt akácos terület cigány fosztogatóit. Elzavarta őket, majd elkezdte visszahordani a fát a telkére. De közben nagyobb létszámban visszatértek, majd a cigánybűnözők kövekkel kezdték dobálni az idős embert, aki ekkor légpuskából rájuk lőtt. Ezek után a tulajdonát védő magyar ellen indult eljárás, akárcsak a kesznyéteni Barna bácsi esetében.
2009. február 4-én Mándokon egy 26 éves általános iskolai tanárnőt brutálisan összevertek, megrugdostak cigánybűnözők, mert egy cigánylány nem szerepelt a farsangi műsorban, valamint a tanárnő szóvá tette, hogy tetves.
2009. február 7-én Hevesen hamis riasztást kaptak a rendőrök azzal, hogy a Dankó Pista utcában tömegverekedés van. A kéttagú járőr ennek nyomát sem látta, viszont vagy harminc cigánybűnöző támadt rájuk, bosszút lihegve, amiért egy nyolcszorosan körözött cigánybűnözőt kerestek korábban.
2009. február 7-én Veszprémben cigánybűnözők hordája megölte az MKB Veszprém román kézilabdázóját, Marian Cozmát. A szerb Zsarko Sesumot, Cozma csapattársát fejbe rúgták, arccsontja tört. A horvát Ivan Pesityet, aki szintén az MKB Veszprém légiósa, vesén szúrták, egyik veséjét el kellett távolítani. A rendőrök Raffael Sándort, Sztojka Ivánt és Németh Győzőt keresik, de a tömeg legalább 30 cigányból állt.
2009. február 8-án Ózdon kétszáz felfegyverkezett cigánybűnöző támadta meg a Magyar Gárda helyi tagtoborzó rendezvényét. A tömegmészárlást a rendőrség akadályozta meg."
Mekkora írás! Gratula! Látom, sokat találva érzik magukat. LOL
@ZX: Szabó László Baráti Kör. :-)
@Schindler Pistája: Csak nem megtanultad kívülről?
@imperial: Szép lista, de ez csak az egyik oldal.
Senki nem állította, hogy nincsenek cigány bünözők, de ne hasonlíts egy borsodi 500 fős mélyszegény cigányfalut mondjuk egy Győr-Moson-Sopron megyei faluhoz.
@Schindler Pistája: A Hetek egy hitgyülekezetes újság. Inkább nem mondom el a véleményem arról a bagázsról.
@ZX: nem kell nekem ahhoz senki demagóg szövege hogy életszerűtlennek tartsam az apa mint elkövető öngyilkosságmeséjét. Nem volt elmebeteg a fazon, és ha elmebeteg lett volna akkor is rendkívül életszerűtlen gyilkosságainak a kivitelezési módszere. Emberek nem trancsírozzák szét a családtagjaikat láncfűrésszel.

Az egész világon jellemzően nem, és itt nincs olyan hogy "a kivétel erősíti a szabályt" mert tucatnyi erősen beépült igen nehezen áttürhető blokkot kellene áttörni ahhoz hogy valaki ilyesmit műveljen a családtagjaival, pláne a gyerekeivel. Ilyet azok művelnek csak akik számára a másik élete SEMMIT nem jelent. Nem keveset, vagy valami, hanem egyáltalán, semmit.

Olyanok akik már nem első generációból hallják hogy a geci kínyes gádzsók a felelősek mindenért, hogy a rászista parasztok miatt kevés a segíly és szegíny a roma, és ebben a kondicionálásukban a szoclib kormány is mellszélességgel támogatta őket, ezért teljességgel logikus hogy szubhumán életformák követték el ezt az irtózatos családirtást is.

Az is nyilvánvaló hogy a választások előtt megengedhetetlennek tartotta a rendőrség annak megszellőztetését hogy esetleg a szoba sarkába szartak az elkövetők. Cigány módra.
@Fabius:
Nekem most esik le, hogy te vagy a bejegyzés írója.
Hát így még meghökkentőbbnek tartom, hogy írsz valamiről, aztán nem vagy képes azt mondani, hogy "bocs, barátaim, ezt benéztem, legközelebb jobban figyelek", hanem elkezdesz csúsztatni, mintha másról írtál volna.
Ez külön furcsa egy olyan bejegyzés alatt, ami arról elmélkedik, hogy valaki direkt nem ért valamit, vagy csak úgy tesz...
Az meg lúzerség, hogy egy olyan párt esetében, ahol minden nap kiderül valamelyikükről valami tök vicces, de az is mindegy, mert már a létezésük is egy (rossz) vicc, sikerül olyanba belekötnöd, ami nincs is. És utána még csúsztatsz is, hogy az nem úgy volt... hát, szerintem nem is állsz tőlük nagyon távol, legalábbis az érvelési kultúrád nézve.
@baliquez: Úgy látszik te nem ebben az országban élsz. Vagy elzárkóztál a külvilág elől. Nem képes egy elmebeteg kinyírni a sajátjait? Akkor mi van azokkal a saját gyerekeik ölik meg Szülés utáni depresszióban? Vagy mert a párja elhagyta. Nem olyan rég egy nő a hetedik emeletről dobálta ki a gyerekeit. Sehol semmi cigány. Azt mondod nem volt elmebeteg? Állítólag Magda Göbbels sem volt az, aki ugyebár 6(!) gyerekét ölte meg. Ugye nem mondod, hogy ott is a cigányok voltak? Mit tudsz te az elmebetegségről, vagy, hogy mire képes egy depressziós, elborult ember? Gyanítom semmit.
Egyébként pedig: exceptio probat regulam. Vagyis a kivétel gyengíti a szabályt. :)
@ZX: minek jössz itt depresszióval, baszki pont erről ugatok, leírom még egyszer: NEM VOLT DEPRESSZIÓS, semmiféle jele nem volt annak hogy bekattan. Olvassál már utána. Igen, az öngyilkosságmesét azzal próbálták rövidre zárni hogy depressziós volt, meg elmebeteg, csak utóbb igen hamar kiderült hogy ez hazugság.
bohus
Nem hiszem el, hogy te még mindig azt reméled, hogy Fabius elismeri hogy szándékosan hazudott.
Ez nem "benéztem", meg "jobban figyelek" és bocs; ember! direkt hagyta ki a törvényidézésből azt a részletet, ami az egész irkálmányt a nullával teszi egyenlővé. Nincs kivel beszélni.
De látom megjelent a következő poszt, na az meg aztán ennek a mostaninak a fényében külön vicc a "blog célja"-nak beidézésével:D:D:D
@baliquez: Ja, te vagy az orvosa? Miért nem ezzel kezdted?
@ZX: nem vagyok az orvosa te viszont egy bűnpártoló cigányfajvédő vagy.
"A rendőrség szerint a férfi hipochonder volt"
Tetszik érteni? Nem az orvosa szerint, az orvosa utóbb ezt a kényelmes rendőrségi elképzelést kimondottan cáfolta újsághírekben is.
@bohuš:

Sikerült felismerni, hogy a posztot én írtam? Csak egy napot vett igénybe, éljen.
Talán holnapra a mondanivalót is sikerül értelmezni a hivatkozásokat is elolvasva.
Bár ennyire optimista nem vagyok, lássuk be.
Oké, akkor a csúsztatás után megvolt a személy elleni támadás is; bemutatót tartasz az érveléstechnikai hibákból?
És majd érdemileg is fogsz válaszolni, hogy miért hagytad ki az idézet lényegét? Esetleg elnézést kérsz a figyelmetlenségért/ hazugságért?
@bohuš:

No, akkor lássuk. Ezt írtam:

Ő bizonyára emlékezett rá, hogy legutóbb négy napja meszelte el az OVB magát a nagyembert -Orbán Viktort- a zuglói zeneiskolában tartott rendezvényért, a közoktatási törvényre hivatkozva:

A mondat két linket tartalmaz, az egyik a cikket, amiből kiemeltem a passzust, amivel Orbánt elmarasztalták, ÉS magát a törvényt, amit Morvai megsértett. Nem én hagytam ki belőle a pontozott részt, ahogy a linkelt cikkből is kiderül. A kommentekben több alkalommal szóltam, olvassátok el a törvényt:

"Szerintem próbáld meg értelmezni a közoktatási törvényt. Ha nem sikerül, akkor tényleg baj van."

Megtetted? Nem tetted. Én szedtem ki belőle az érthetőség kedvéért az esetre vonatkozó passzust. Ezt megtehettem volna eleve a posztban is, de éltem feltételezéssel, nem az óvodában vagyunk, hogy szájba kell rágni mindent. Voltak akik értették, és olyanok is, akik nem akarták érteni.

De se csúsztatás, se hazugság nem volt a posztban egy betű sem. No, miután ezt tisztáztuk, esetleg elnézést kérhetsz a figyelmetlenségedért.
@baliquez: "Az orvos hozzátette: azt javasolta a férfinak, hogy panaszai súlyosbodása esetén forduljon pszichiáterhez, mert gyógyszeres kezelésre lesz szüksége."

Nem vagyok cigány fajvédő, de az ostobaságot ki nem állhatom. Mindazonáltan, még ha mások is tették volna, akkor sem állíthotad bizonyíték nélkül, hogy cigányok voltak, nyomozókám.
@imperial: hat ez eleg keves, ocsisajt..

evente tobbszazezer bcs tortenik. tehat ha szamolgatom az aranyokat azt kell mondanom, hogy ciganybunozes _nem_letezik_
@Schindler Pistája: igen?
es?
ez mit is kellene hogy bizonyitson?
azt, hogy a zsidok gerincesek?
szerintem ez nem a zsidosagukbol fakad, ez emberi jellemvonas. mint ahogy a hianya is;-)
@Fabius:

A bejegyzés erről szól:
-M. K. hülye, mert a törvényben benne van, hogy nem lehet tartani politikai rendezvényt iskolában,
-O. V.-t is emiatt marasztalták el, ezt M. K.-nak is tudnia kellett volna, tehát M. K. vagy műhülye, vagy csak tetteti magát.Ezek után betettél egy törvényrészletet, ami így arról szól, hogy iskolában pártrendezvényt tartani tilos. Persze, a kipontozott részen az van, hogy nem is, de ez miért zavarjon. Pont így szoktak a Jehova tanúi is idézgetni a Bibliából a füzetecskéikben (tényleg).
A cikk alapvetően M. K.-ról teszmegállapításokat.

Erről írtál. Hogy kommentben mit fűztél hozzá: az nem tartozik a poszthoz. Ezekhez írtam, hogy ezek így nem igazak. bekeretezve kiemeltél valamit, ami nem tartalmazta azt a mondatot, ami alapjában változtatja meg az egész igazságtartalmát. Ezen tök fölösleges vitatkozni, mert minden érvelni tudó embernek evidens, hogy ez csúsztatás (/hazugság?). Esetleg kérdezz meg valakit, aki ért hozzá (az érveléshez), hogy szerinte megállja-e a helyét a gondolati felépítményed és mindenképpen jelezd, ha találtál olyat, aki szerint igen. Vagy ne jelezd. Egyébként meg szia, mert tényleg nem vagyunk az oviban és erről tök fölösleges vitázni, mert egyszerűen nincs min.
@az igazi Sipi: mi is van a 4:1-es aránnyal kismajom? Ezt jól beszoptad.
@az igazi Sipi:

„A proletár-diktaturát, a szegények és az elnyomottak diadalát ki tudná jobban és erőteljesebben átérteni és üdvözölni, mint az évezredek elnyomottja: a zsidóság. Mi vagyunk a világtörténelem proletárjai és a világtörténelmen átvonuló földalatti forradalmi láng egy zsidó géniuszban Leo Trockijban csapott föl először isteni erővel, minden eddigi forradalmakat megszégyenítő fő akarattal és tudatossággal. (…) Mózes földtörvénye kommunista törvény; a talmud esszenusai már kommunista rendszer szerint éltek; Spinoza, Marx és Lasalle fajtájának nem kell elmagyarázni, mi a forradalom és mi a szocializmus.”

Így ujjonganak egyszer.

Nem sokkal később:
A Pesti Izraelita Hitközség elöljárósága ülésének határozatai:

„A hitközség a maga és az egész magyar zsidóság nevében végtelen örömének ad kifejezést afölött, hogy a Proletárdiktatura esztelen és erőszakos kormányzati rendszere, mely minden hitközséget (…) végpusztulással fenyegette – saját bűnében összeomlott. A hitközség konstatálni kívánja, hogy a kommunizmusnak nevezett tévtan legelső sorban kereskedőellenes áramlat, senkire nem oly káros és veszedelmes, mint a kereskedelmi és ipari foglalkozásokat űző zsidókra.
A hitközség ennélfogva fájdalommal és egyuttal megbotránkozással állapítja meg, hogy a kommunista uralom vezérkarában és táborában nagy számmal voltak zsidó származású emberek.”

Ennyit a "gerinces" zsidóidról. Ezt is beszoptad. Mi vagy te, szopógép?
@imperial: Khmm... khmm.. Mintha hangyányit megfeledkeztél volna arról a tényről, hogy mi is egyik héten még a nácik mellett harcoltunk, másik héten már a komcsik mellett. Szóval azokat a történelemkönyveket neked is erősen ajánlom a figyelmedbe.
Egyébként pedig azt se felejtsd el, hogy az egyik idézett rész a hitgyülis újságból való. (Mondjuk nem inkább fosnak nevezném mint újságnak, az ilyennel max. a seggem törlöm).
@imperial: valoban, mert a szam durvabb mint 4:1

lehet az akar 8:1 is, mert ha ennyi ev alatt ennyit tudtal osszeszedni - es biztos vagyok benne, hogy amit csak tudtal, felkutattal es meg olyanokat is, amikor csak egy cigany setalt az utcaban ahol 2 hettel korabban betores volt...;-)) - akkor az bizony edeskeves es nem bizonyit nagyjabol egy arpadsavos lofaszt sem:-)
@imperial: mnint ahogy a te fajtad feherterroristabol vedlett at voroskatonava egy ev alatt..
a "magadfajtanak" ugyanis teljesen mind1, hopgyt melyik ideologia szolgalataban gyulol.
neked az a fontos, hogy legyen egy jol megjelolt ellensegkep, akit utalhatsz.

neked egyszeruen ilyen mentalis begtegseged van:-)

mondhatnam egyszerubben is, hogy egy gerinctelen beszari szarjanko vagy, akinek a felelme egyszeruen gyuloletkent csapodik le masokkal szemben.

ha igy erthetobb.

bar az ilyen mentalitassal egyutt jar egy olyan elementaris ereju szellemi sivarsag is, hogy szerintem amit itt leirtam, annak a felet fel sem fogod:-DDD
@imperial: de elotted a lehetoseg..
gyujtsd ossze az elmult ot ev OSSZES buncselekmenyet

allits fel sorrendet karokozas szerint.

majd vizsgald ki az etnikai hatteret:-)

jo munkat, tokombojtja:-)
@Fabius: Felesleges próbálkozás emészthetőre rágni a posztot. Értette ő elsőre is. Szokjál hozzá, hogy a szent jobbik angyalkái nem hibáznak. Aki az ellenkezőjét állítja az csúsztat és hazudik. Meg libsibolsinácizsidó is, ezt ki ne felejtsem. Morvainak különben is alanyi jogon jár a mentelmi jog, a holtig tartó haszonélvezeti jog az ország összes közterületére, és osztályfőnöki órán is metéltfarkincázhat. Jó ha ezt megjegyzed.
@az igazi Sipi: jaja ellenségkép, mint a magadfajta idiótáknak, akik minden bokorban nácit látnak és felvonulnak a nem létező fasizmus ellen. Hát igen, ezek vagytok ti, nyálcsorgató szellemi toprongyok :)

Amúgy beszoptad ezt a gerinces zsidó hazugságodat, mielőtt elfelejtenéd :DD
@az igazi Sipi: szellemeskedni próbáltál ezzel a 4:1-el és most szopsz mint a torkosborz, amit érthetően nehezen viselsz. A magadfajta vagdalkozó szaralakok általában így viselkednek, mikor tényekkel találkoznak :))
@imperial: Röhejes, hogy azt állítod itt nincsenek nácik, a következő mondatodban meg már zsidózol.
@ZX: az a röhejes, hogy ha valaki kiejti, vagy leírja a zsidó szót, akkor megy a nácizás. Ennyit tudtok.
@imperial: Mi az, hogy ennyit tudunk? Én nem vagyok zsidó. És ha én leírom, hogy zsidó attól nem vagyok náci, mert nem abban az értelemben írom le. De mivel te abban az értelemben használod, ezért vagy náci. Ez a különbség. Nem kell itt a ha zsidózok akkor mindjárt náci vagyok demagógiával hülyíteni senkit. Mert igenis az vagy, ha náci célzattal írkálsz hülyeségeket. Ha nem ezt tennéd, senki sem fasisztázna le. Értve vagyok?
@ZX: tipikus paranoid zsidó gondolkodás. Jól átmosták az agyad.
@imperial: latom jo edes anyad nyelvet a megertes szintjeig nem sikerult elsajatitanod, de a hanyas, bogfoges, fingas az megy..

te kis igazmagyar:-)))

bogatya meg futyulosbarack:-DDDD
@imperial: dehogy szopok..
hany ugyet soroltal fel? 30? 40?

hagy buncselekmeny tortenik az orszagban evente?

a matematikanak nem eleg, ha magyar vagy, kicsicsillag:-DD
@imperial: Hogy is van? Bagoly mondja verébnek...?
@imperial: Ja, és gratulálok. Valahogy ezzel a beszólásoddal sem sikerült bizonyítanod, hogy nem vagy náci, te náci.
@az igazi Sipi: megszoptad a nagypofával előadott 4:1-es szövegedet és ettől a matematika sem ment meg te kis szarházi :D
@ZX: aha náci vagyok, most jöttem időgéppel a koncentrációs táborból. Gyere és antifasiszta tüntess ellenem az igazi majommal. Csak előtte vegyétek be a gyógyszert :D
süti beállítások módosítása