Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/kulfold/2024/03/28/lettorszag-repulogep-utazas-politikai-botrany-krisjanis-karins-kulugym... (2024.03.29. 07:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.03.29. 08:00 Fabius

Morvai Stockholm szindrómája

Címkék: kampány jobbik morvai krisztina

Néha nem tudom eldönteni, hogy minden magyarok ősanyja direkt játssza a futóbolondot, vagy gyárilag két keresztes, mint a hüvelygyulladás? Mindenesetre néha úgy beszél, mintha nem az ELTE docense volna, hanem büfé-turul szakos tarisznyarák.

Naivitás azt hinni a mai világban, hogy a jogtudományok docense legalább minimálisan tisztában van a Magyar Köztársaság törvényeivel? Vagy ezek sajátos, egyéni szájíz szerinti alkalmazása olyan trendibündin pol.celbes, hogy ellenállhatatlan vágyat érez rájuk? Esetleg sokkal egyszerűbb ez a képlet, és "lófasztbaszdmeg! -én mondom meg, mi a törvény" alapon kezeli ezeket?
Elhiszem, hogy a vonai magukfajta-magunkfajta pecsételős vízió megtette hatását, ezt dédelgette Krisztina asszony a retinájára égve egész héten. De -talán- a józan ész közbeléphetne néha, még egy köztársasági elnökjelölt esetében is.

Vasárnap lakossági fórumot tartott a Jobbik Eperjeskén, ahol Morvai Krisztina volt a vezérszónok. A párt eredetileg az általános iskolában kívánta megrendezni a találkozót, amihez a falu polgármestere nem járult hozzá. Ő bizonyára emlékezett rá, hogy legutóbb négy napja meszelte el az OVB magát a nagyembert -Orbán Viktort- a zuglói zeneiskolában tartott rendezvényért, a közoktatási törvényre hivatkozva:

"nevelési-oktatási intézmény helyiségeiben, területén párt, politikai célú mozgalom vagy párthoz kötődő szervezet nem működhet (...) párt vagy párthoz kötődő szervezettel kapcsolatba hozható politikai célú tevékenység nem folytatható".Erre nyilván nem kell emlékezni a jogtudományok docensének, egy köztársasági elnökjelöltnek. Ö megengedheti magának, hogy megsértődjön, és kritikával illesse a jogkövető polgármestert:

"elszomorító, hogy a a helyi elöljáró betilthatja egy lakossági fórum megtartását, ez pedig - nézete szerint - nem a demokráciára, hanem diktatúrára emlékeztet. Ezért is kell felemelnünk fejünket, hiszen mi vagyunk itthon, és nem vagyunk hajlandók többet úgy élni Magyarországon, mintha gyarmati sorban lennénk."Vagyis a jogkövetés és a törvények betartása maga a diktatúra. Fasza, ez tetszik. Szavazzunk a Jobbikra, és tegyünk a szabályokra. Izé...de nem éppen ők azok, akik mindenféle törvényekre hivatkozva elszámoltatást ígérnek? Akik rendet tenni készülnek az országban? Vagy a törvényesség betartásának elvárása is provokáció? Esetleg mi nem tudjuk jól, és eddig nem demokratikus úton megválasztott kormányfőink voltak, hanem királyaink?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akik most is a szegény, elnyomott zsellérek szabadságát korlátozzák ezzel a sok hülye és öncélú törvénnyel, nyilván.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sőt, Morvai szerint mi itt gyarmati sorban élünk. Azt nem részletezte kinek a gyarmata is lennénk, de összeesküvés elméleteiket ismerve ez nem is kérdés. Ám nem elégedett meg ennyi hangzatos szólam szélbe szórásával, kijelentette azt is: vissza kell szerezni a hazánkat azoktól, akik túszul ejtették.

 

 

 

 

 

 

 

A mindenit! Tiszta Stockholm szindróma az ország, és még csak észre sem vesszük! A magyarok 85%-a keblére öleli valamelyik túszejtő pártot! Nem Fideszesek vagy szocialisták, liberálisok vagy konzervatívok, netán ököizések vagyunk, hanem túszok, bakker! Mind képzelgünk amikor demokráciásat játszunk, meg önámítunk itten' a nagy szavazósdival. Április 11-én jön a pillanat, fényes sugarak bukkannak föl a Gellért hegy mögül, és fényességes világosság költözik otthonainkba, fejeinkbe. A GárdaCsendőrség bakancsos lábával berúgja a parlament ajtaját, leteperik a földre fogvatartóinkat, és kirángatnak minket ebből a beletörődő, túszejtőinket ajnározó kábulatból. A demokrácia, a szabadság és a jogállamiság nevében, nyilván. Morvai Krisztina dicsfénybenfürdik, a feje körül kialakult glória fényét elhalványítva bedobja a slusszpoént:

 

 

 

 

 

 

 

Mi pedig csak állunk ott bambán egymásra meredve: Ki ez bakker? A női Szájmon Templár?
 

324 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr531876384

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi a baj Morvai Krisztinával? 2010.03.30. 09:04:54

Ma ugyanolyan szemellenzősen harcol az egy igaz Ügyért, mint tegnap egy másikért. Az aktuális cél számára mindig szent, aki pedig útjába áll, az maga a megtestesült Gonosz. (Fotó: morvaikrisztina.hu) Morvai Krisztina dicsérete Morvai Krisztina mára a...

Trackback: A buzeráns, a faszpumpás meg a Gábor 2010.03.29. 17:25:00

A buzeráns, a faszpumpás meg a Gábor:  

Trackback: Leszbipornót is nyom a gárdista (videó, 18+) 2010.03.29. 09:20:44

A füvezős-melegfelvonuláson pózolós Király András, a kereszt alatt bemutatós Kassab Adonis és a péniszpumpás Szávay István után itt a legújabb jófej jobbikos. A jövő csendőre, Müller Niki ugyanis gumibot helyett műpénisszel intézkedik.  ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mégiscsak kár volt Lipótot bezárni! Hát ezt elk..tuk, nem kicsit, nagyon!
A publicisztika mélypontja - egyszerűbben fogalmazva: hányadék - a nyitómondatod. Olyan primitív, hogy már fáj ... Nem vagyok Jobbik-hívő, de elárulok neked valamit: minden ilyen mondat kontraproduktív. Hogy érts: plusz 2% a Jobbiknak.
@Laetus: Olyat egy "nemjobbikos" nem ír le, hogy "nem vagyok Jobbikos, DE...", pláne nem írja utána, hogy bármilyen Jobbik-ekézés plusz százalékokat jelent Balónénak.
@Kassian: "Nem vagyok Jobbik-hívő, de elárulok neked valamit: " faszt nem vagyol....
A legjobban az tetszik, mikor jönnek a jobbikosok, hogy itt diktatúra van. Egy diktatúrában nemhogy ilyen baromságokat nem írhatna le, de még Internete sem lenne, nehogy kinyissa a pofáját.
A maga módján egyiknek sem volt igaza.
A politikai gyülés, kampányösszejövetel nem ugyanaz, mint adott párt, szervezet müködése. Ez utóbbi azt jelenti, hogy ott van a szervezet székhelye, ott tartják dokumentációjukat, összejöveteleiket, stb. A kampány céljából tartott gyűlés tehát nem a működés fogalommal azonos. A törvény szerint csupán állami vagy önkormányzati hatóság elhelyezésére szolgáló épületben tilos a kampány tartása (kivételt képeznek azok az 500 lélekszámnál kisebb települések, ahol nincs más közösségi épület), az iskola viszont nem hatóság. Az intézmények vezetőivel szemben csupán annyi a követelmény, hogy ha már úgy dönt - nem köteles -, hogy pártrendezvény tartására biztosít helyiséget, akkor ezt azonos feltételekkel valamennyi szervezet részére biztosítania kell. Tehát, ha az igazgató azt mondja, hogy nem, azzal nincs semmi baj, de a konkrét esetben a jogszabályo hivatkozás hibás.
Morvai K. meg jobban áttanulmányozhatná a vonatkozó jogszabályokat, ha már egyszer arra adta a fejét, hogy politizál, arról már nem is beszélve, hogyha jogász. Ezzel a csúsztatott szöveggel és demagógiával ugyanis szakmai tudásáról is bizonyítványt állít ki és az bizony nem jó. Vajon vizsgán elfogadná egy hallgatótól azt a választ, amit Ő adott?
Morvai Hisztike királyul megél a brüsszeli fizujából, köszönhetően a sok agyatlan baromnak aki beszavazta oda. Amikor a liberális-melegjogos téma volt a nyerő akkor liberális melegjogvédő volt ez a köpönyegforgató tetű, amikor náculni kifizetődő, akkor náci. Ilyen marha egyszerű az egész.
@Laetus: Nincs igazad. Én nagyon jót röhögtem rajta. Már most elég volt a buzifelvonuló, leszbipornós turulklónozó nácipártból. Paródia..
az nem stockholm szindróma, hanem paranoia.
@Lófasz Hadnagy: Szó szerint!

M.Krisztina betanult egy egyszerű,primitív szöveget,amire rámozdulnak a jelenlegi fos helyzetben tömegek . Se eleje,se vége amit harsog.Demagóg,(mentelmi jog megszüntetése-mentelmi jog mögé bújás,bírság,előzetesben lévő betyár,stb.)Igen LH ! Ilyen marha egyszerű az egész.
Varánusz te egy sajnos egyre lejjebb adod amúgy is kérdéses szinvonalad.

Ha már ilyen merész vagy miért nem szüttyögsz kicsit orbán elvtárs ellen. Az, hogy középiskolákban a fidesz melletti szavazásra buzdít nem fáj?

AZ önképed egyébként tökéletes: "...Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát..."
A törvény a (...) résszel kiegészítve:

"a nevelési-oktatási intézmény helyiségeiben, területén párt, politikai célú mozgalom vagy párthoz kötődő szervezet nem működhet, TOVÁBBÁ AZ ALATT AZ IDŐ ALATT, AMÍG AZ ÓVODA, ISKOLA, KOLLÉGIUM ELLÁTJA A GYERMEKEK, TANULÓK FELÜGYELETÉT, párt vagy párthoz kötődő szervezettel kapcsolatba hozható politikai célú tevékenység nem folytatható". Lehet, hogy Baló Györgyné eredetiben olvasta a törvényt és nem internetes újságokból.
Szerintem boldogabb ország lennénk, ha a jobbiknak a gondolata sem született volna meg, de ettől függetlenül ez az elmélkedés hülyeség és igénytelen is; interneten is elérhetők a törvények, rájuk lehet nézni, mielőtt írsz róluk...
"Hogy érts: plusz 2% a Jobbiknak."

A Jobbik a választásokon 800%-os eredményt ér el.
Ha abból indulok ki, hogy hányszor írták már le ezt a baromságot.
@Kukettó:

Ilyen a nylonnáci wishful thinking.
Don't be stupid, be a smarty, come and join the Nazi Party!
@Kukettó: Úgy értette, hogy annyiszor +2%.

Amúgy én már 1200%-nál járok :D:D
@herut: Talán annak a sok baromnak Kovács Lászlót kellett volna beszavazni????
Morvainak nem Brüsszelben kellene lennie? Vagy szarik az eu-s munkájára csak felveszi a nagy lét? Akkor miben is különbözik a többi szarrágó megélhetési politikustól?
@tommybravo: Én meg Jobbikos vagyok, és sok mindennel nem értek egyet. De nem leszek akkor sem Mszp- és vagy Fideszes, még ha minden nap olvasok az Indexen valami hülyeséget akkor sem.(
amúgy plusz % -ot nem hoz, de nem is visz.)Az meg , hogy az országnak mire van szüksége vagy nincs azt szerintem rajtam kívül is sokan nem tudják.Még valami melyik párt melyik embere nem beszél "baromságot" Akkor itt mindenki aki bárkire szavaz az egy ostoba alak annak aki mással szimpatizál? Ki az aki az általa támogatott párt minden gondolatával egyet ért?
Valami komolyabbat vártam.
Amúgy felesleges a politikát kitiltani, úgyis ott van mindenhol, próbálja átbaszni az embereket. Az óvodást nem érdekli, az iskolások meg menjenek csak ilyen szarokra nyugodtan, legalább képben lesznek. Felnőtt embereket a legvadabb dolgokkal is meg lehet hülyíteni sokszor éppen azért, mert még sosem hallottak előtte igazi politikust. Ez is egy kultúra, hozzá kell szokni, és akkor majd talán értelmesebb dolgokról is beszélnek majd politikusaink mint hogy náciveszély meg visszavesszük a kárpáthazát.
De ez a poszt súlytalan, Jobbik esetén ennél magasabb az ingerküszöb :)
@gorcsev54:

Attól még, hogy a kovácslászló is egy segg, nem mentség a náculásra. Aki ezekre a nylonnácikra szavaz, az egy segghülye, agyhalott droid, meg szemét náci. Pont.
@Lófasz Hadnagy: ja és még náci is, ezt kihagytad. Náci náci náci.
@bohuš: Tanórák alatt lett volna a buli?
A nyitómondat tökéletes.
Kellően provokatív, in medias res, figyelemfelkeltő és a többi.

Azon baszakodni felesleges.
Van elég fos nyitómondat máshol, ez itt faja.

Ami Krisztinát illeti már a mandinerben kifejtettem, úgyhogy faszér' ismétlem itt magam, de mindegy: egyszerűen felismerte, hogy jelenleg hol van a legnagyobb lehetőség. A sansz a pozícióra.

És nem, nem tudja rosszul a törvényt a Krisztina.
Tökéletesen ismeri.
Egyszerű kétfedelű demagógia volt a részéről, a legprimitívebb fajtából.
Ennyi. Azt mondja,amit hívei HALLANI szeretnének.
ÚGy beszél, ahogy azt a fórum közönsége megkívánja.
EZt szerették volna hallani ott.
Gondolom ezt a kedves blogger is tudja.
De szórakoztatót azért még lehet írni, mert tudja, és provokatívat.
Ennyi történt.:D
Jee...
@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe: Tippelj, mennyire kurva unalmas azt hallgatni, hogy amikor valami turpisság derül ki a Yobbikról, akkor kapásból az megy hogy "de hát a Zorbán meg a maszop..."

Látom a yobbereknek már csak ez maradt, az általuk irigyelt MSZP-Fidesz sárdobálós módszere.

Szebb jelent!
Nekem semmi, sokaknak a borsodi terror, neked meg némi tájékozatlanság, szdsz-túladagolás. Majd még alakulsz :)
@Lófasz Hadnagy: Márpedig én ezekre szavazok és nem vagyok segghülye, sem agyhalott sem droid, hanem 37 éve dolgozó 20 éve vállalkozó aki már kicsit többet tapasztalt nem csak az elmúlt 20 évből, ja és még valami : nem sokat írogatok de valószínű, ha utána néznél akkor láthatnád, nekem annak ellenére, hogy az a véleményem ami, senkit sem nácizok vagy segg hülyézek.
Szuka és a csürhéje.
@EMU: Ha Ö szuka és a csörhéje, akkor Te mi vagy?Csődör? Tovább nem írom.
Morvai Krisztina a magyar Paris Hilton, emberek. Azt adják a vulgusnak, amire szerintük nekik szükség van. Paris ostobenkó kurvát, Krisztina meg minden hithű jobbikos és leendő jobbikos szívét megkopogtató ősmagyar protest-vezérnőt. aki persze a segge alatt puhítja a magyar szürkemarhát.
@gorcsev54: sokan vagyunk így. A szemem láttára tolják ki a pénzt talicskán a minisztériumból, közben jól titkosítják az egészet rózsadombi módra, kicsit arrébb cigánykocsmák meg cigányvonatok vannak, melyeket fehér ember már rég elkerül (csak a népszava erről nem ír), úgyhogy mondhatnám én is, épeszű ember nem szavazhat másra, csak a Jobbikra, aki nem teszi az agyhalott kommunista, pont. De nem mondom mert itt a tavasz, jó a kedvem :)
@mézescsók:

"Vasárnap lakossági fórumot tartott a Jobbik Eperjeskén, ahol Morvai Krisztina volt a vezérszónok."

Ha abban az iskolában van vasárnap tanítás, akkor a blogírónak szerintem meg kellett volna külön említenie (ahhoz, hogy értelme legyen az eszmefuttatásának, hogy Morvai farkast kiált, pedig nem is...). De mivel vasárnap rendszerint nincs tanítás, így törvény szerint olyankor nem is tilos a politikai tevékenység az iskola épületében.
@gorcsev54:
Engem érdekelne, hogy mivel lesz jobb neked, ha rájuk szavazol???? Komolyan!

Van egy jó kis borsodi portál. Az eszakhirnok.hu Szerertnék onnan jobbikos szösszeneteket beidézni. Ezeke beszélnek diktatúráról:

"Mindenki a JOBBIKRA szavazzon!!!!
És akkor az ilyen szemét c szennyládáknak mint a Szarhirnök, behintjük a helyét sóval.
HAJRÁ JOBBIK!! Irány a GÁRDA !!!!"

"A JOBBIK LENYOMJA A NEMZET ELLENES PÁRTOCSKÁKAT,ÉLÜKÖN A SZOCIKKAL! AZ LMP, MEG JÓ HA 1%_OT ELÉR. MDF:KIESIK.
"ZSDSZ"= BUKÓ.
LEGKÖZELEBB MEG KAP A ZSIDESZ IS, HA NEM AZT CSINÁLJA AMI A HAZA ÉRDEKE!!!"

Ezek ők... :)
Ostoba szuka és mocskos csürhéje. Így jobb, gorcsev54?
Az van, hogy a magukat liberális gondolkodónak tartó bloggerek akik a szólás szabadságért emelik fel a hangjukat , és a demokráűcia védőjeként szeretnének látszódni, olyan mértékű habzószájú gyűlölködésbe kezdtek, aminek láttán már a semleges olvasó is elbizanytalanodik, hogy ki is a szélsőséges...

Szerintem nem kellene elvitatni a jogot a biztos pártválasztók 15 %tól hogy úghy érezzék magukat ahogy akarják:)
@joszip: Igazad van én is így látom.És még valami,ugyan állítólag "fiatalos" vagyok,pedig nem vagyok az(tudom a kor nem mindig jár tapasztalattal)de ha nem éltem volna és nem figyeltem volna, a sok hozzászólónál akkor is több a tapasztalatom a kommunistákról stb.és azt
tartom én is agyhalottnak aki nem vesz észre semmit az elmúlt évekből.Ha a Jobbik nem azt csinálja a parlamentben amit elvárunk- úgy jár mint OV.Persze remélem nem az mszp üti ki.
@ dfcwolf: "Ezek ők... :)" aha, és te melyik vagy:

"Inkább éhen halunk de a Zorbán meg a fasiszta Fidesz sose jöjjön vissza!" - MSZP
"Trianon nem volt igazságtalan. Engem nem érdekel jobban a magyarok sorsa, mint a románoké" - SZDSZ

Nem várok választ, csak némi mellébeszélést, nyugi.
Valaki, aki arra építi fel az egzisztenciáját, hogy ő jobb, mint a többiek, ne jöjjön azzal, hogy ja, de a másik is.
Ebben az esetben nem jobb ő, hanem ugyanolyan. Jelen esetben: ugyanolyanabb.
Nem Jobbik, Zombik MM.
@gorcsev54: na ja, ezt nem tudhatjuk, de ha csak egy százalék esélye van annak, hogy a Jobbik belenyúl a darázsfészekbe, már magasan a többi párt (0%) felett járnak.
Egyébként ha be sem jutnának, már nagy szolgálatot tettek. Átalakult a közbeszéd, borulnak a bilik. Meztelen lett a király.
Így látatlanban keveritek a szezont a fazonnal.
Kis településről van szó, így valószínűleg nincs más intézmény megfelelő méretű "hellyel" a rendezvény megtartására.

Így máris itt van a gyakorlati különbség.
Oktatási intézményben azért tilos, mert a nebulókat ne bántsák az aktuálpolitikával, érsd ne legyen "ideológia nevelés".
Magyarul a törvény "célja": Oktatási intézményben, azaz diákok (nem szavazó polgárok, nem elég idős állampolgárok) számára politikai célú rendezvényt ne tartsanak.

A másik meg, iskolában felnőtteknek, az iskola helyszínét bérbe venni v felhasználni.

Ergo látatlanban a lakossági fórum elmeszelése szimplán törvényi "kiskapu", nem a törvény szellemével hanem annak kőkemény betűjével sikerült. Amely szerint a helyszínnel van a gond. Noha nem azzal, hanem azzal lehet, hogy kiknek tartaná az előadást.
@Lófasz Hadnagy: pontosan errol van szo!!!
nincsen neki se Istene se hazaja, milyen faszan erezte magat nyu jork -ban is
milyen jol otthon van mashol, egyszer a leszbi partolo masszor a vizszerelo kabatot partolo
@dfcwolf: Azt már egyszer megírtam, hogy mindenhol mondanak írnak hülyeséget.Nem ismétlem és nem hivatkozok többször, csak egyet írok le .Pl: Kövér László: "akasztófa kötél"
Nekem pl. sosem volt jó. (háború után nem túl sokkal születtem: A nagyszüleimet kiforgatták a
kommunisták az apámat ki akarták rúgni az egyetemről a szüleimet 56 - ban. nem sok kellet, hogy elvigyék, a magán üzletünket a 60 -as években kötelezően el kellett adni az államnak.Én a legnagyobb kommunizmusban voltam középiskolás,(még a hosszú haj is bűn volt.)egyszer nem vittem a vörös zászlót, majdnem búcsú,89-ben az elsők között privazálták el a munkahelyemet,soroljam? Nem panasz,csak tények röviden és ez sok sok embernek így volt.Tehát csak ennyi.
@kolbászoszsömle: ez mellé ment, ecsém...

Amúgy meg nyilas kurva meg a csürhéje. Mit várunk tőlük???
ejj de szeretem lätni hogy az ilyen senkihäzi lofaszjoska hadnagyok izzadnak, minden 2 szava näci, näci...ostoba tävezerelt fasz, remeg mär a tetühinta mi?..en mär megvettem a sot, annyi behinteni valonk lesz itt:)
Nem a Jobbik esetében kellene törésvonalakról írni az Indexnek hanem a Fidesz esetében. Aki olyan hordákat gyűjtött össze, hogy ha az egyik kedvére szól, a másikat ellenséggé teszi. Ha valaki ma törésvonalaktól tarkított párt akkor aza akövetkező:
1. Szdsz, Kóka-Fodor, eredmény: meghalt a párt
2. Mdf, Jobboldali mdf-esek és szdsz utódok, eredmény: botrányok, pártszakadás 2% körüli eredmény, vélhatően kiesik a parlamentből
3. Mszp, Gyurcsányisták vs Szilysták, eredmény: belső támogatás híjján mebukkott a reform, bukkott a kormány, választások után vélhetően kettészakad
4. Fidesz, liberalizmus vs nemzeti radikalizmus vs kiábrándultak vs megtévesztettek, eredmény: leszakadt a nemzeti radikális oldal, választások után leszakadnak a megtévesztettek, a kiábrándultak és valószinüleg a megmaradt nemzeti radikális réteg is.
@gorcsev54: És ezért szavazol egy olyan pártra, ami pont azt akarja visszahozni, amitől te és a családod 40 évig szenvedett? Csak a "csomagolásuk" más, öregem! Nem vörös zászló, hanem árpádsávos és nem kommer hanem nyilas...Minden ez a párt, csak nem demokratikus. Azt speciel már nem is értem, hogy ugyan mit akarnak a parlamentben vagy az EU-ban? Ha egyszer szembe megy valaki a parlamentarizmussal, akkor minek akar bejutni a Parlamentbe? Ja, hogy jó a lóvé...

Szóval gratulálok a választásodhoz! Ügyes vagy!
@gájricsi dezső:

Ez azért sántít, mert 2006 környékén úgy nézett ki a Fidesz kész a pajzsára emelni. Az mégiscsak nagyobb fogás lett volna mint egy kis-közepes ellenzéki pártban nyomulni.
@joszip: "az iskolások meg menjenek csak ilyen szarokra nyugodtan, legalább képben lesznek."

igenigen..
mar kadarek is ezt csinaltak, csak akkor meg uttoroknek es kisdobosoknak hivtak, amikor a part meg a kisz mar a gyerekek fejet faszsagokkal mosta..
kotrodas az iskolakbol pofanvvagas terhe mellett:-)
@Kristl: Igaz. A mi polgármesterünk ( mellesleg barátom)azt mondta azért nem jön a Jobbik rendezvényre, mert Ő pártatlan,a falú érdeke az első, egyik pártra sem megy el majd szavaz.Én persze elmentem mindegyikre és lám a Fideszén kivel találkozok? Ja még valami tőlünk azért először 20.000Ft akart kérni terembérletet,(Annyi egy lagzira egész napra) pedig tudta , hogy mi zsebből fizetjük.A törvény szerint az Önkormányzatnak a kampány ideje alatt egyszer kell biztosítania a helységet ha van.
@gorcsev54:
Rendben, ezt megértem. Nem vitatom el, hogy nem éltél szerencsés időket!

De mit segíthet neked a Jobbik? Mi az amit ígérnek és szerinted meg is valósítanak? Ami miatt jobb lesz neked4

Komolyan kérdezem és nem provokállak!
@helota: bukkot az mifelénk még mindig 1 db K és 2 db T betű.
Nem a Jobbik esetében kellene törésvonalakról írni az Indexnek hanem a Fidesz esetében. Aki olyan hordákat gyűjtött össze, hogy ha az egyik kedvére szól, a másikat ellenséggé teszi. Ha valaki ma törésvonalaktól tarkított párt akkor aza akövetkező:
1. Szdsz, Kóka-Fodor, eredmény: meghalt a párt
2. Mdf, Jobboldali mdf-esek és szdsz utódok, eredmény: botrányok, pártszakadás 2% körüli eredmény, vélhatően kiesik a parlamentből
3. Mszp, Gyurcsányisták vs Szilysták, eredmény: belső támogatás híjján mebukkott a reform, bukkott a kormány, választások után vélhetően kettészakad
4. Fidesz, liberalizmus vs nemzeti radikalizmus vs kiábrándultak vs megtévesztettek, eredmény: leszakadt a nemzeti radikális oldal, választások után leszakadnak a megtévesztettek, a kiábrándultak és valószinüleg a megmaradt nemzeti radikális réteg is.
bohuš leírta tökéletesen, hogy milyen sunyi kis hazudozás ez a bejegyzés, lévén a törvény szövege:
"...a nevelési-oktatási intézmény helyiségeiben, területén párt, politikai célú mozgalom vagy párthoz kötődő szervezet nem működhet, TOVÁBBÁ AZ ALATT AZ IDŐ ALATT, AMÍG AZ ÓVODA, ISKOLA, KOLLÉGIUM ELLÁTJA A GYERMEKEK, TANULÓK FELÜGYELETÉT, párt vagy párthoz kötődő szervezettel kapcsolatba hozható politikai célú tevékenység nem folytatható..."
Innentől kezdve az egész cikk, meg az összes örömködő bohóc: epic fail...
@Muad\\\'Dib: ahogy nézem te is az vagy...
@gorcsev54: mkindenkinek megvannak a problemai, csak van olyan, aki meg tudja elni az eletet es van olyan, aki nem, csak masokban keresi a hibat es masokat okol a sajat hibainak kovetkezmenyei miatt.

na ebbol a szuklatokorusegbol es allatias bosszuvagybol el a jobbik.
hogy majd jol megbuntetheted azokat, akik elcsesztek az eletedet.

misoda egy hulyeseg..

ha valaki nem kepes a sajat eleteert felelosseget vallani, a jobbik sem fog...
@helota: X)) majdnem jó, de elég az 1db K betű...
@Kassian:
Micsoda frappáns visszavágás arra, ha kibukik, hogy hamisan idéz valaki egy cikkben a törvényből. Ez igen. ROTFLMAO...
@Muad\\\'Dib: nem volt ez visszavágás, csak a veled kapcsolatos tényt közöltem. Szóval GTFO.
@az igazi Sipi: "mar kadarek is ezt csinaltak, csak akkor meg uttoroknek es kisdobosoknak hivtak, amikor a part meg a kisz mar a gyerekek fejet faszsagokkal mosta.."

Igen, és az egypártrendszer hogy jön ide? Ha mosod a fejét, ha nem, választó lesz. Vagy hülyén megy választani, vagy nagyjából átlát a dolgon. A te felfogásod szerint az előbbi a kívánatos, vagy esetleg az egész választást tiltsuk be?
@Kassian: Ezt csak Ti mondjátok, vagy azok akik a saját fajtájukat is elárúlják. (ugye nem kell bizonyítanom- mert túl sok oldalt töltene meg a
tények leírása. Ami még nem történt meg az csak találgatás és alaptalan vád.
Furcsa, hogy épp az kommunistázik itt legjobban, akinek a pártja államosítással kampányol. :P
@ZX:
És ráadásul ruszkik a fő támogatóik, illetve azokkal akarnak szövetkezni.
A Jobbik mit államosítana? Ha bankokat, felőlem nyugodtan. Az csak álverseny, ugyanazt a kellemes illatú papírköteget kapod mindtől. Jelenleg gyönyörű választék van, elmegyek egy főtérre, és van vagy 8 színes bank kirakat, egyik sárga, másik piros, olyan szépek és csábítóak...és mindegyik 35%-os uzsorára ad kölcsönt. Milyen jó nekem, hogy válaszhatok, a papírmappán milyen logó lehet.
Na szóval értük nem kár. A privát közművekért sem, nem kóla folyik a csapból, hanem víz. Szerintem nem lesz keserűbb!
@Laetus: de, jobbikos vagy és nem, nem lehet ilyen egyszerűen +2%ot szerezni egy pártnak sem. Viszont Morvai tényleg elmebeteg és aki támogatja az meg hülye.
@az igazi Sipi: Én nem azt mondtam , hogy a problémáimat nem oldottam meg és azt sem mondtam, hogy mindenért más a felelős és bosszú sincs bennem , csak azt, hogy így nem oké,és már leírtam százszor de lassan mondom , hogy mindenki értse: a Jobbikkal szemben is vannak fenntartásaim, de a többi már elkúrta , hogy bízzak benne-és nem hiszem , hogy a Jobbikot bosszúvágy vezérelné, csak egy csomó problémára rávilágított amit mások elhallgattak. És azt sem mondtam , hogy minden megoldás jó, de meg kell oldani és semmi estre sem az elmúlt évek megoldásival És leginkább azt akarom , hogy a Fidesz ne legyen két harmados többségben , főleg nem az Mszp-vel az oldalán.Ápr.11.-ke után majd meglátjuk- addig kár köpködni bárkit is,ha a Jobbik azt teszi amit itt sokan akarnak akkor megerősödik, ha valóban a rossz irányt erőlteti akkor meg úgyis elbukik, ez a következő négy évben kiderűl.
@joszip: Mi ez a demagóg kiselőadás?
@joszip: menjen csak hulyen valasztani...

legyen 18 eves es alakitson ki sajat vilagnezetet es szavazzon aszerint, sem a szuleinek, sem onjelolt messiasoknak nincs joga mar gyerekkoraban ideologiakat verni a fejebe.
"Ki ez bakker? A női Szájmon Templár?"

Engem a Besenyő-család Maaaargitjára emlékeztet a mosolya...
@ZX: melyik? Az enyém? Demagógnak azt nevezném, ha általánosságban beszélnénk dolgokról. Segítségemmel megvilágosodj:
A verseny ellenében történő államosítás rossz, üdítőt és autót ne gyártson az állam.
Vizet (hogy éljek), kölcsönt (hogy termelő tevékenységem fenntartásának köszönhetően a nagymamád továbbra is kapjon nyugdíjat) adjon csak az állam, nonprofit alapon.
@joszip: Szeretem amikor egy náci megsértődik azon ha lenácizzák. Hehe...

Én spec. a Jobbikra szavazok, de más megfontolásból. Mondjuk úgy, hogy politikai homeopátia.
@az igazi Sipi: "menjen csak hulyen valasztani...legyen 18 eves es alakitson ki sajat vilagnezetet es szavazzon aszerint, sem a szuleinek, sem onjelolt messiasoknak nincs joga mar gyerekkoraban ideologiakat verni a fejebe"

Ja és mi alapján alakítsa ki a világnézetét? Valakinek csak fejébe kell verni a hülyeséget, ha eme tevékenységet eltiltod a szüleitől és az iskolától, akkor majd a kocsmában megkapja. Ja és hány évesen verjék bele? Választási évben január 1-jétől vagy 17 és fél éves korától? Látod ezek logikai bukfencek.
Nincsen semmi baj az iskolai politizálással. A politikával van baj en bloc, de ha bekötöd a gyerek szemét, csak rosszabb lesz a helyzet.
Igazi szemétség volt ez Morvaitól. Eperjeske polgármestere nem először mondta, hogy nem adja az iskolát politikai rendezvényhez. Ehhez minden joga megvan. A kurucon keresztre is feszítették érte tavaly év végén. Vasárnap annak tudatában csinálták a cirkuszt, hogy nem lesz másképp ezúttal sem. Nem kampányrendezvény volt ez, hanem szimpla genyózás, a polgármester megregulázására tett béna kisérlet. Broáf.
@joszip: Először is, nem bankot akar államosítani. Másrészt, kölcsönt ne akarjon az állam adni, mert nem ez a dolga.
Egyébként sem sem kényszerít, hogy vegyél fel kölcsönt. Nekem egyedül lakáshitelem van, ellenben az emberek többségével akik számolatlanul veszik fel a hitelt, mert többnek akarnak látszani annál, akik.
@gorcsev54: ha itt sokan azt akarjak amit a jobbik mond, akkor ennek a nepnek keves volt egy trianon es 50 ev szovjet megszallas...

nem tanul, nem tanul, nem tanul...
@gpetersz: "Én spec. a Jobbikra szavazok, de más megfontolásból. Mondjuk úgy, hogy politikai homeopátia."

Törődj bele, hogy náci vagy (meg agyhalott), ha a Jobbikra szavazol, nincs megkülönböztetés.
@joszip: jol latod.
ez a szabadsag es a szabad valasztas lenyege.
majd megtanulja a kocsmaban, vagy a munkahelyen, vagy az utcan, vagy a szinhazban, vagy a moziban, ivas, vagy szivas, vagy eves, vagy szaras kozben..

errol szol az egesz sztori. nem arrol, hogy ugy szavaz, ahogy szerinted helyes, vagy masok szerint helyes, hanem ahogy a sajat tapasztalatai alapjan dont...

tehat a politika takarodjon az iskolakbol kifele. semmi keresnivaloja ott.
@ZX: "Egyébként sem sem kényszerít, hogy vegyél fel kölcsönt. Nekem egyedül lakáshitelem van, ellenben az emberek többségével akik számolatlanul veszik fel a hitelt, mert többnek akarnak látszani annál, akik."

Minek van lakáshiteled? Ha nincs pénzed, menj albérletbe. Ne akarj többnek látszani. Ha már demagógia volt itt az imént.
@az igazi Sipi: "megtanulja a kocsmában"
ez jó :)
De továbbra sem értem a problémádat. Az iskolában sem mondja meg senki, mi a helyes, nem az igazgató tart előadást, hogy ötösért cserébe kire kell szavazni, hanem pártok mondják a magukét, egymást váltva, egyenlő feltételekkel.
szegény, elnyomott zsellérek = helóták
@joszip: Ugyanannyit fizetek törlesztőrészletre, mint amennyibe egy albérlet kerül. Sőt. Lehet még kevesebbet. :P
Nekem 14 évesen tartottak szexuális felvilágosítást a suliban. De még mielőtt rosszul lennétek (vagy merevedésetek lenne, kinek mi), az nem azt jelentette, hogy az előadó sorban megdugta az összes diákot.
Mivel sokan megszólítottak a 2. számú komment kapcsán, úgy illik, hogy válaszoljak.
Tehát, valóban nem vagyok jobbikos: úriember vagyok :)
De nem egészen értem: ha azt mondom, jobbikos vagyok, akkor MI VAN?
A lakosság 15-20-25 százaléka velük szimpatizál, és ezeket az embereket nem lehet leírni. Ahogy a szocikkal szimpatizáló nyugdíjasokat sem és mondjuk a szerencsétlen MDF-re szavazó 1 százalék emberfiát sem.
Aki mást állít, az nincs tisztában a demokráciával, a demokratikus választások játékszabályaival - és mindezt a demokrácia nevében harsogja.
@joszip: ertem..

nem tudom, hogy melyik az a politikai formacio, akit te konkretan nem hogy ellenfelednek, de ellensegednek tekintesz, de legyen mondjuk az szdsz...

mit szolnal egy szdsz rendezvenyhez a gyereked iskolajaban, aholis a melegek hazzassagi es orokbefogadasi jogairol es a drogliberalizaciorol beszelnek es ugy kampanyolnanak?

mert ugyanis ha beengedik a jobbikot, akkor ezt is _kotelezo_ beengedni. es a thummer-fele munkaspartot is kotelezo beengedni. meg az mszpt is.

tehat hogy tudd, olyan torveny nincs, hogy "tilos iskolaban partrendezvenyt tartani, kiveve a jobbiknak". ha tehat tilos, akkor mindenkinek tilos, ha szabad, akkor meg mindenkinek szabad kivetel nelkul.
@ZX: "Ugyanannyit fizetek törlesztőrészletre, mint amennyibe egy albérlet kerül. Sőt. Lehet még kevesebbet. :P"

De az önrészed nem kamatozik, az ingatlanra költeni kell, most legalább 10%-ot esett az értéke, akárhol is van, míg ha értékpapírokba fektetted volna a pénzed, mindez fordítva volna. Ilyen oldala is van a dolognak, nem szólhatod le azokat, akik hitelt vesznek fel, mert nyilván nem véletlenül teszik, ahogy te sem.
@Muad\\\'Dib: Loller!!!:)))) Te trollozol engem??? Ecsém, olvasd már végig a saját kommentjeid, amit itt-ott elejtettél...aztán nézz tükörbe. Ha meg nem bírod a kritikát, akkor rossz helyre jöttél.
Szal', ahogy a tanult német mondja: obvious troll is obvious.:)

@az igazi Sipi: ámen
@az igazi Sipi: hol mondtam, hogy csak a jobbik? Egyébként Jobbik-rendezvényre el sem vinném a gyerekem, de még csak közelébe sem engedném, nem nekik való az az egész. Szomorú, durva dolgok egy szomorú, durva valóságban.
Nem mondtam én ilyet, dehogy. Általában gondolom, hogy túlságosan nagy a társadalmi ellenállás a politikával szemben, holott mindent átsző. és talán éppen azért ilyen mocskos, mert nem alakult ki kultúrája.
@joszip: Egy iskolában tanítás és tanulás zajlik. A politikának semmi köze hozzá. Sem jobbosnak, sem balosnak.
@Laetus: Ezt a jobbikosok nem fogják fel. Szerintük aki nem Jobbikra szavaz az kommunista gazember. Még a MIÉP-es is. ;) :D
@Kassian: és ez igaz a munkahelyekre, a színházra és a nyaralásra is. Az a rohadék politika meg csak odatolja az arcát minednhova :)
@joszip: Nonono. Ne hasonlítsunk össze, egy lakásvásárlást mondjuk egy TV vagy mosógépvásárlással. Mert mondjuk egy 60.000 Ft-os mosógépet nem fogok törlesztőre venni.
A lakást mindenképp meg kell venned, mert laknod kell. Ha kp-ban kifizeted, akkor sem kamatozik a pénzed, és akkor is esik a lakás ára. Ha albérletben laksz, akkor meg havonta ugyanúgy elmegy egy rakás pénz, és még azt sem mondhatod, hogy ez valaha is a tied lesz.
@joszip: a kulturanak az is resze, hogy bizonyos dolgokat nem teszunk bizonyos helyeken.

nem fingunk temetesen es nem politizalunk iskolaban, pl.
@ZX: "A lakást mindenképp meg kell venned, mert laknod kell. "

nincs rosszabb befektetes, mint ingatlant venni bankhitelbol...

talan meg a keszpenzegetesnel is rosszabb, mert abban az esetben legalabb nem egy bankot tokesitesz fel belole:-)
@Laetus: ne aprózd el, 20% legalább. Igen, Zazrivecz Gábor is megmondta, hogy a cél a 2/3-ad, csak a Fidesz veszélyezteti. Most jelenleg kb. 5/1-eden áll a párt, persze nem a zsidó közvéleménykutatók szerint.

Büfé-turul tarisznyarák, ez ütött. :)
Ez szar. Foleg, hogy jol ki van pontozva a torveny idezet ertelmet megvaltoztato szovegresz:) Az nagyon gaz:)
@ZX: leegyszerűsíted a dolgot és alátámasztod vele az érveidet. Hidd el, hogy lehet szarul ingatlant venni, kifizetni 26 milliót, és eladni 2 év múlva 22-ért.
És lehet a pénzt értékpapírokba tenni és többet kivenni, adott esetben az albérleti díj nagy részét visszanyerni.

Nincs kőbe vésve, hogy az ingatlanhitel okos dolog, minden más butaság. Vettünk egy motort használtan télen, és másfél év múlva nyáron úgy adtuk el, hogy még maradt is pénzünk. És még motorozni is tudtunk a kettő között.
@az igazi Sipi: baromság, dehogy nincs. Albérletre kifizetni ugyanazt a pénzt.
Fletó egy normális psziché lesz lassan Balónéhez képest.
Amúgy mindkét esett a törvény szándékos félreértése. Párt nem működhet oktatási intézményben (lsd. MSzP 89-ig), de be lehet menni párttagnak, stb. Balóné ráadásul nem is párttag :)
@Muad\\\'Dib:

Nah, akkor azt hiszem jól irtam a problémát, csak kiskapu se volt. Szimplán a "publicitás" teszi "kiskapuvá" .

@joszip:
Stílusod alapján te vagy a náci.
Sárga kettőskeresztet ne viseljenek?
@az igazi Sipi: "a kulturanak az is resze, hogy bizonyos dolgokat nem teszunk bizonyos helyeken."

De ezzel azt is állítod, a jelenlegi politika káros. Akkor viszont paradox a helyzet, mert ezt a Jobbikon kívül senki más párt nem állítja (hadd ne emeljem fel az LMP nevű formációt említendő szintre)
@Kristl: "Sárga kettőskeresztet ne viseljenek?"

Kik, bogaram? :)
@joszip:
Az LMP legalább annyira említendő mint a Jobbik. De nem kell számolnod vele. Max. majd meglepődsz. :)
@joszip: Ez abban az esetben igaz, ha az ingatlant üzleti céllal veszed. Az emberek nagy többsége hosszú távra veszi, azért, hogy lakjon benne, lehetőleg jó sokáig. Senki nem várhat addig, amíg majd jól összejön a pénz, mert addig hol neveled a gyereked? A mezőn? Ha én alberletben laknék, a büdös életben nem tudnék összekaparni annyit, hogy utána majd ha lesz pénzem akkor kicsengetem egy összegben a lakást.
Jáááj:DDD

Behaltam ezen a poszton...:)))

Na nézzük a Jobbik hivatalos honlapját:

Téma:
A Jobbik programja, aktuálpolitikai kérdések
Rendezvény helye:
Eperjeske, Általános Iskola előtt
Választókerület:
Szabolcs-Szatmár-Bereg 8.
Rendezvény időpontja:
2010-03-28 11:00

Tehát Általános Iskola előtt...

Na de nem baj, majd jönnek a keselyűk és elmagyarázzák, hogy ez már a módosított helyszin.

Ja, na akkor Eperjeske adatai:

Terület : 1357 ha,
Lakosok száma : 1264 fő,
Lakások száma : 374.
GPS koordináták : 48.34633, 22.21367
EOV koordináták : 884670, 338420

Nos tisztán látszik, nem egy nagyobb faluról vagy városról van szó. Valószínűleg az általános iskola tornaterme, vagy aulája a legnagyobb egybefüggő fedett terület Eperjeskén, úgyhogy más helyet gyakorlatilag lehetetlen lenne találni.

És akkor a végszó:

Az Oktatási Törvény 39.§ (4) alapján: "A nevelési-oktatási intézmény helyiségeiben, területén párt, politikai célú mozgalom vagy párthoz kötődő szervezet nem működhet, továbbá az alatt az idő alatt, amíg az óvoda, iskola, kollégium ellátja a gyermekek, tanulók felügyeletét, párt vagy párthoz kötődő szervezettel kapcsolatba hozható politikai célú tevékenység nem folytatható."

A lényeg:

"amíg az óvoda, iskola, kollégium ellátja a gyermekek, tanulók felügyeletét"
Jáááj:DDD

Behaltam ezen a poszton...:)))

Na nézzük a Jobbik hivatalos honlapját:

Téma:
A Jobbik programja, aktuálpolitikai kérdések
Rendezvény helye:
Eperjeske, Általános Iskola előtt
Választókerület:
Szabolcs-Szatmár-Bereg 8.
Rendezvény időpontja:
2010-03-28 11:00

Tehát Általános Iskola előtt...

Na de nem baj, majd jönnek a keselyűk és elmagyarázzák, hogy ez már a módosított helyszin.

Ja, na akkor Eperjeske adatai:

Terület : 1357 ha,
Lakosok száma : 1264 fő,
Lakások száma : 374.
GPS koordináták : 48.34633, 22.21367
EOV koordináták : 884670, 338420

Nos tisztán látszik, nem egy nagyobb faluról vagy városról van szó. Valószínűleg az általános iskola tornaterme, vagy aulája a legnagyobb egybefüggő fedett terület Eperjeskén, úgyhogy más helyet gyakorlatilag lehetetlen lenne találni.

És akkor a végszó:

Az Oktatási Törvény 39.§ (4) alapján: "A nevelési-oktatási intézmény helyiségeiben, területén párt, politikai célú mozgalom vagy párthoz kötődő szervezet nem működhet, továbbá az alatt az idő alatt, amíg az óvoda, iskola, kollégium ellátja a gyermekek, tanulók felügyeletét, párt vagy párthoz kötődő szervezettel kapcsolatba hozható politikai célú tevékenység nem folytatható."

A lényeg:

"amíg az óvoda, iskola, kollégium ellátja a gyermekek, tanulók felügyeletét"
Kedves blogíró!

Nem gondolod úgy, hogy a törvénynek csak a neked tetsző részét idézni és ezzel még vissza is mutogatni enyhe weberi szokás?
provokacio
mindennapi jobbikgyalazasunkat add meg nekunk index... nevetseges ez a lejarato hadmuvelet
@dfcwolf: Jó, akkor említsük. Az LMP erőst SZDSZ, azoknak meg ugye 20 évig jól megéltek a cúúúnya politikából. Ha a politika káros, csúnya dolog, akkor az LMP kilőve.
Mert különben mi az elítélendő abban, amit az LMP is, Mesterházy is, Orbán is olyan szépen mond: haza, haladás, család, biztonság, szeretet? Ez káros a gyerekekre?
Nem. A veszélyes az, hogy a politika folyamatos és durva hazugságok terepe. Ezt a Jobbik is így gondolja. Egy platformon vagytok, ha tetszik, ha nem :P
@az igazi Sipi: Ez így demagógia. Olvasd el az utolsó mondatomat.ha azt teszi amit sok ember akar,ha azt teszi akkor...... kihullik.Ha nem jöttél rá mire gondoltam akkor csak beszéljen mindenki Trianonról és bármiről.Persze azt sem ártana tudni Trianon kinek köszönhető elsősorban és még más, de az elmúlt.Vagy mégse? (Ha van kártérítés a Máv-tól, a bankok-tól akkor van Trianon-vagy csak az egyiknek szabad? Csak Ők ellen követtek el bűnöket?)Na nem mind ha elhinném , hogy komoly per lesz.De ha mégis akkor azt ki fizeti?
A jobbiknál ezt tanítják? Mennyi volt a tanfolyam díja?
@ZX: nem érted, hogy a blog egy hazugság? A törvény lényegi részét nem idézte a blogíró!
Hagy sikítson a nyilas liba, nem mindegy, mit fuvoláz? Hiteltelen ostoba tyúk, csak pofázni tud, közben jönnek elő az ügyei, hogy azért ő is jókat szakértett az elnyomó komcsi kormányzatnak, meg a mentelmi jogra azért ő is igényt formál, meg még ami majd jön fel a felszínre, mint a talajvíz. Hazug, nyomorult köpönyegforgató, hisztis picsa.
Vajon ez nem szándékos félrevezetés?

Most azon gondolkozom, hogy egy törvényt tudatosan úgy publikálni, hogy az nem tükrözi a törvény pont adott esetre vonatkozó részét, az már lehet, hogy jogi kategória...

Na ennek mindjárt utána nézek...
Szóval náci vagyok, mert nem támogatok egy hazug mszp és fidesz kdnyalásp pártokat? MDF ről ne is besz. Ha lenne szdsz még pl, de zsidokra nem szavazok ... Igen borsodi lévén végig kellett néznem, hogy koszos cigók szétrombolják a telkünket, amit évek hosszu munkájával felépítettünk. Ezt nekem senki nem fizeti ki.
az, hogy MC főutcáján este 8 után nem lehet végig menni nyugodt szívvel ...
Ezek azok a dolgok, amik miatt náci lettem
Ha akrjátok
az vagyok
de én azokat a zsido politikusokat akarom kiirtani csak, akik ide juttatták az országot
+
a cigányokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Integrácio

na ne röhögtessetek...

max egy kukával lehetne őket összeintegrálni...

Ami meg a Jobbikot illeti, látszik, hogy megnőtt a hatalmuk, kezdenek lebzselni körülöttük a kesejűk. És mindenütt lesz hülye elszólás ...
Mindenkinek a szavaival lehetne itt órákat rágódni ...

Kérdés, hogy behódolnak vonáék, vagy kitartanak a radikális vonal mellett ...

azért azt szeretném én látni, hogy a fidesz miből fogja kifizetni az eddig felhalmozott adósságait ... sztem a mi adóinkból ...

Joccakát
Nem tartom sokra Morvait, de ez is hasonló hiszti, mint a parkolásos. Előítéleteseknek rá lehet cuppanni, aztán hogy végül hogy sül el visszafele, az már kérdés. A posztíró Jobbikos :)
@)(_, {[i]} )(_,: ez már nem lejáratás, ez már egyszerű hazudozás...

Semmi valóságalapja nincs ennek a blognak.

A törvény szerint ugyanis addig nem szabad pártrendezvényt tartani, amíg tanuló, diák felügyelete zajlik, hogy vasárnapi napon volt-e ilyen, azt kötve hiszem...
jó cikk, de nem merek semmit mondani.
@EMU:

Tehát te vitatod Morvai szakmai felkészültségét és szerepét a családon belüli erőszak elleni fellépésben meg általában a szakmai múltját?

@joszip:
A jobbikosok, arany barátom. :]
@Alikam: és ezt a blogíró is tudta, ugyanis szándékosan pontozta ki a lényegi részt az ő kis saját idézetében.
@joszip:
Ne haragudj de nem értem az elő mondatot.
@NIMFAS:
Én ki merek menni Miskolcon 8 után is. Nem tudom, hogy hol laksz. Azt meg pláne nem tudom, hogy szerinted mit tesz a Jobbik a cigányokkal???????????
@Alikam: Nem neked írtam,, hanem joszipnak, csak elfelejtettem kattintani.
"Az LMP erőst SZDSZ" erre válaszoltam.
"Morvai egymillióért szakértett a Medgyessy-kormánynak"

index.hu/belfold/2010/valasztas/morvai_egymillioert_szakertett_a_medgyessy-kormanynak/

igazi kis politikai kaméleon.
a képet elnézve mondjuk szerintem beteg szegény.
ostoba, buta, rendkívül szűklátókörű, arrogáns poszt.
@Kristl: Nem azt vitatom, hanem azt, hogy ez a liba kinyithatja egyáltalán a pofáját, és pocskondiázhatja a politikai mutyit, illetve szájára veheti egyáltalán a politikai bűnözés szóösszetételt és ugathat a mentelmi jog ellen. Ezt vitatom. Meg azt, hogy bármilyen apró kis szösszel is kevésbé volna szarházi, mint azok a politikusok, akikre ujjal mutogat.
@NIMFAS: Nem azért vagy fasiszta, amit nem támogatsz, hanem azért, amit igen.
monnyuk én szívesen belegyulladnék Morvai hüvelyébe! :-D fincsi MILF, és már csak dühből is b@sznám a nagy seggét, tudja csak meg, milyen az igazi metélt farkinca!:-D
@)(_, {[i]} )(_,: már csak ennyi telik tőlük. :) Ne mérgelődj, ez jó jel! Félnek és csak a monitor mögül mernek kiabálni.

helyes :)
@Alikam:

1: Idézve az a része van a törvénynek, amivel Orbánt is elmeszelték. Pont úgy, és pont olyan formában, ami alapján OVB határozat született a közoktatási intézményben való pártrendezvény ellen. Linkelt cikkre kattintasz, és mindjárt kiderül még neked is.

2: A komplett közoktatási törvény is linkelve van. Olvasgass. Nem fog ártani.
@phaidros: alberlet olcsobb..
a multkor szamoltam utana...

ha venni akarok egy atlagos lakast, annak ~16 milla az ara, ha megvan a fele, akkor 8 millert kell felvenni hitelre, amire visszafizetek 21-22 millert osszesen, plusz nekem, mint tulajdonosnak kell az allagmegovast is fizetni szemben az berelt lakassal.

tehat a vegen van egy 16 milliot ero lakasod 35-40 millioert. mindezt ugy, hogy ennek cirka a felet a kamat teszi ki.
akkor mar inkabb fizetek ki 20 milliot egy termeszetes szemelynek egy elet alatt a lakhatasra.

de ugye ez az en velemenyem:-)
@az igazi Sipi: szerintem foglaljunk lakásokat, több tízezer áll eladatlan. vagy üres telkeken építsünk, még éppen jó helyen, nem a halál f@szán.
@Fabius: Orbán dolga engem nem érdekel, kötve hinném, hogy ugyanaz az eset is lenne. Itt egy vasárnapi elóadásról volt szó, a törvény pedig hót egyszerűen fogalmaz:

"..., továbbá az alatt az idő alatt, amíg az óvoda, iskola, kollégium ellátja a gyermekek, tanulók felügyeletét, párt vagy párthoz kötődő szervezettel kapcsolatba hozható politikai célú tevékenység nem folytatható."

Na szóval akkor először neked kell bebizonyítanod, hogy múlt vasárnap az Eperjeskei Ált. Iskolában volt-e tanuló-felügyelet - amit kötve hiszek -, és ha ez meg van onnantól talán lehet miről beszélni.

Ha nem volt, akkor a blogod teljesen értelmetlen ugyanis akkor Morvai mégiscsak jobban tudta a törvényt, mint te.
@az igazi Sipi: Ez így nem igaz. Attól függ hol, milyen lakás stb.
Én pl. így jobban járok kb. 1-1,5 millával, mintha albérletben laknék.
Őszintén, kit a szart érdekel, hogy ki milyen épületben kampányol, ahol szívesen látják a jelöltet, oké, ahol nem, ott ne kampányoljon. Nem kell ezt turbózni. Attól még a szocialisták nem loptak kevesebbet, mert még nem kampányoltak iskolában...
kedves jobboldali vérmagyarok!
tessék szépen elővenni könyvet (nem fábián évát meg hasonlókat), aranyt, józsef attilát, móriczot, stb, és megtanulni magyarul beszélni, fogalmazni, írni!
addig csak sértettség és nem hitvallás a mondandótok!
gattamorte
balone hazudosasszony mar megint alkotott

sebaj, higgyetek nacik, mast ugysem tudtok
@Kassian: "Ha egyszer szembe megy valaki a parlamentarizmussal, akkor minek akar bejutni a Parlamentbe?"

Talán pont azért, mert jogkövető, és a törvényalkotás által kívánja elérni a célját.

Egyébként itt elég sok az agyhalott. Persze a Jobbik (arcai) elég sok baromságot beszélnek itt-ott, de számomra a legérdekesebb az, hogy valamiért szakmailag nem nagyon szokták támadni a Jobbik javasolt megoldásait.
Lehet persze zsigeri alapon elvetni, merthogy olyanszarhogybeszélnisemérdemesróla, de ez nem fogja eltántorítani azokat, akik látnak a programban követésre érdemes célokat.
NIMFAS, jóccakát neked is, lefekvés előtt ne feledd bevenni a nyugtatókat. Szép álmokat.

gorcsev54: azért ezt a mi meg ők dolgot nagyon bírom. Ha egy-két idióta indít egy bizonyos pert, akkor az már mind az "ők", hogy azon bizonyos "ők" 99 százaléka ugyanúgy szörnyülködik ezeken a hülye perötleteken az téged tökéletesen hidegen hagy. Neked minden el van intézve azzal, hogy ők (akik tehetnek trianonról, meg a kommunizmusról, meg a 2004-es cunamiról, a közelmúltbeli meteorbecsapódásról, a dinoszauruszok kihalásáról, meg Solymosi Esztike megölsésről nem kevésbé) ők tehetnek mindenről.

De játszuk tovább ezt az ők gondolatmenetet. Legyetek ti is olyanok, mint ők, hajrá. Ahelyett, hogy itt kommentelsz indíts te is pert trianon miatt. Gyerünk. Nem lesz kevésbé nevetséges, mint a mostani "Ők" által indított per, ami egyébként még a bíróságig sem fog eljutni.
@Plumper: "tudja csak meg, milyen az igazi metélt farkinca!:-D "

pici és vékony, ugye?
@Anyád a baráthal: És mik lennének a követendő célok?
@ZX: de
ez egeszen pontosan igy igaz.

egyszeru matematika.

ja es azt vegyuk hozza, hogy en azt a szamot vettem alapul, amit a banki hitelkalkurator kiadott. ez valoszinuleg alacsonyabb, mint amit majd valoban fizetni kell, ugyhogy a 8 miller hitelre valoszinubb a 25 visszafizetes, mint a 22...
@Alikam:

Jah, nyilván Morvaira más törvények vonatkoznak, mint akárki másra. Ezért nem is kell érdekeljen se téged, se őt.

Mellesleg ennek tükrében:

kuruc.info/r/26/52184/

ez egy tudatos, kiszámítható, szimpla populista genyózás volt a Jobbik részéről, semmi egyéb.
Ha meg így van, akkor nem kell itt picsogni, hogy jaj, de csúnyát mondott a blogger bácsi.
@Sátán meg a Jocó: Nagy koppanás lesz a választás napján.Már most szóltak, ha nem a jobbik nyer bejelentik a választási csalást.
Gratulálok a pártodnak.
@Fabius:
Remélem csak szándékosan csúsztatsz és nem ilyen nehéz felfogású vagy, mert akkor gond van:
"...A beadványozó szerint Orbán Viktor szavazásra buzdította a diákokat és a tanárokat, továbbá népszerűsítette pártját..."
Tehát OV a tanítási idő alatt mondott beszédet, a diákok előtt.

Ezzel szemben a Jobbik nem kívánt tanítási idő alatt semmit sem tenni, tehát a két ügynek semmi köze egymáshoz.
@Plumper: en az a fajta ember vagyok, aki nem vesz el valamit csak azert, mert mas eppen nem hasznalja...
Egyébként gorcsev54, megértem én az indulataidat, ezen az országon átment a huszadik század, kinek-kinek a maga traumájával, sokaknak jutott több is, átfedték egymést gyakran ezek egy családon belül is.

Szóval megértem én az indulataidat, de attól még sajna ostobaság a jobbikra szavazni, szavazz, ha neked úgy tetszik.

Az nem érv, hogy ők még nem bizonyítottak, még van hitelük, ennyi erővel az LMP-re is szavazhatsz. Ja, hogy a jobbik által felvetett problémákra kicsit mások a megoldási javaslataik? Vitatkozni kellene a megoldási javaslatokról, megvédeni a jobbikéit, és nem pedig az múltból eredeztethető valós és gerjesztett indulataidat összekeverni az érvekkel.

De szavazz a jobbikra, csak ne csodálkozz, ha visszamegy minden a 20-as évek színvonalára. Ha Szlovákia, Lengyelország is végleg leköröz bennünket minden tekintetben (Csehország már fényévekre van), akkor is persze majd "ők" fognak mindenről tehetni.

Ébredj már fel.
@az igazi Sipi: 9,1 milláért vettem az átlagos lakást, és 6,1 milla hitelt vettem fel. Na most, nálunk ugye kb. 60.000 Ft az alvbérlet havonta, én fizetek kb. 42e-t havonta, de ha nem lenne válság akkor kb. 33-35 körül kellene fizetnem. Na akkor hogy is van ez?
@Muad\\\'Dib:

Szerintem próbáld meg értelmezni a közoktatási törvényt. Ha nem sikerül, akkor tényleg baj van.
@Muad\\\'Dib: értő olvasást javaslom a nagy leleplezőnek!
ez a mondat ugyanis a cikk íróját igazolja.
@ZX: ami lakast te 9.1 millerert veszel annak 45-50 a berleti dija. es nem atlagos lakas, hanem atlag alatti, 40-50 nm panel, vagy 36 nm tegla veheto ennyiert.

es mondom, ne felejtsd el azt a koltseget, ami teged, mint tulajdonost terhel, a festes, tapetazas, parkettazas, felujitas, stb.

ingatlant akkor vegyen az ember, ha megvan ra egyben a kp. akkor jo befektetes. de hitellel sujtva buntetes.
@az igazi Sipi: Teljesen fel volt ujítva. Akkor mondok olyat, hogy amikor én vettem,akkor 10,6-12 milla között lehetett új építésűt venni. vegyük az általad kalkulált 45-50 ezer forint bérleti díjat. 42 ezret fizetek törlesztőbe. Még akkor is jobban jártam, és akkor még mindig kérdés, hogyha nincs 10 milla kp-d lakásra akkor a mezőn neveled a gyereked? Mert amint látod az albérlet rosszabb megoldás.
@dcwolf: Én is, de van néhány hölgy ismerősöm aki már viszont elgondolkodik rajta ...

Sanjos erre is tudom a választ, SEMMIT!

Ez van, de ők legalább megfogalmazták a problémát, és nem mellé beszéltek, hogy nics cigánybűnözés áááááááááá...
@tucsi: @Fabius:
"(4) A nevelési-oktatási intézmény helyiségeiben, területén párt, politikai célú mozgalom vagy párthoz kötődő szervezet nem működhet, továbbá az alatt az idő alatt, amíg az óvoda, iskola, kollégium ellátja a gyermekek, tanulók felügyeletét, párt vagy párthoz kötődő szervezettel kapcsolatba hozható politikai célú tevékenység nem folytatható."
Áruljátok már el, hogy lehet ezt még értelmezni azon kívül, hogy amíg tanítás, napközi, stb. van, addig nem lehet ilyen rendezvény? Tehát hétvégén, este 9-kor semmi
nem tiltja...
@ZX: alberlet mindig van
szoval nem kell a mezon nevelni senkit. de viszont akkor esetleg futja a gyereknek minosegibb ruhakra, jobb oktatasra, mert nem a banknak fizetem.

ezen kivul szerintem rossz arra alapozni, hopgy en majd letelepedek jol egy varosban/keruletben aztan majd ott is kaparjanak el, barmikor johet egy melo miskolcon, gyorben, becsben, frankfurtban..

akkor meg kiviszem teglankent?

en speciel semmikeppen nem szeretnem onkent es dalolvba roghozkotni magam.
@NIMFAS: nincs ciganybunozes.
van problema, de a ciganybunozes kifejezes eloszor is hazugsag, masodszor kontraproduktiv, mert nbem a valos problemara hivja fel a figyelmet, csak egy jol lathato ellensegkepet mutat a csocseleknek.

azzal mar jobban egyetertek, hogy van szocialis bunozes, azaz egy bizonyos tarsadalmi szint alatt elok nagyobb szazalekban kovetnek el buncselekmenyeket. itt viszont mar nincs etnikai alapu kulonbseg.

mellesleg a jobbik mehet a picsaba, a bunozes merteke ugyanis evek ota folyamatosan _csokken_ Magyarorszagon...
@Fabius: szerintem gyorsan morvaizni akartál egyet, csak nem gondoltad vagy olvastad végig a törvényt - bár ezt nem hinném...

Se rám, se Morvaira nem vonatkoznak más törvények, pont ugyanazok vonatkoznak mint rád.

Idézni pedig nem úgy szoktunke úgy törvényt, hogy kipontozzuk a lényegi részt, hanem úgy, hogy beidézzük a teljes törvényt és ha te valamit kiemelkedően fontosnak tartasz benne, akkor azt max. kivastagítod.

Máris elejét véve a problémázásnak mert akkor egyből az írtam volna, hogy Józsi, ott van a törvény köv. részében, hogy pártrendezvényt lehet tartani iskolában is, ha éppen nincs tanulói-felügyelet.

Az meg, hogy egy párt, kampány idején előadást szeretne tartani nem értem miféle genyózásnak tudható be.
Szerintem egyszerű.
Az alap a nem működhet.
Erről a katolikus egyház példája ugrik be amikor a biblia kimondja hogy ne készíts és ne imádj bálványt. Ők meg körbehordozzák a szűzmáriát és azt mondják hogy nem imádják.
@az igazi Sipi: Nem ismered a számokat, vagy nem értelek?! 45-50 ezret fizessek albérletért, vagy 35-40-et törlesztőre saját lakásra? és attól kellene többnek maradnia nekem albérlet esetén, hogy nem a banknak fizetem?
@ZX: kihagyod a szamitasbol az allagmegovas koltseget, ami mindig a tulajdonos sara e sosem a berloe...

es fentebb emlitettem a roghozkotottseget is
@az igazi Sipi: Miért röghöz kötöttség? Bármikor eladhatom a lakásom és költözhetek. Ez akarat kérdése. Az állagmegóvás pedig odafigyeléssel és egyéb trükökkel messze olcsóbban kihozható mint amennyivel többe kerül az albérlet.
@Muad\\\'Dib: Ez a törvény tartalmazza azt is, hogy az intézmény üzemeltetője nem köteles pártrendezvényre bocsátani az épületet. A hét bármelyik napján megteheti ezt, a joga biztosítva van hozzá. A polgi ezt kétszer már megtette. De a Jobbiknak és Morvainak ez nem volt elég.
@az igazi Sipi:
Melyik "albérletben" (sima bérlet) tehetem meg, hogy reggel a kávém mellé elszívok egy cigit is a konyhában ?

Vagy nem laktál "albérletben" vagy nagyon régen volt az. Vagy nem Mo-ról beszélsz. :)
@tucsi:
Nem is imádják és látom csak mások szava alapján ítélsz. A keresztényeknek kezedtől voltak jelképei és szentjei. A katakombákban a vértanúk sírjánál miséztek a keresztény üldözés idején.
Mellé fogtál ezzel a kijelentéseddel.
@tucsi: Meg egy levágott, mumifikálódott kezet. Csak azok a barbár hitetlen kutyák ne volnának.
@az igazi Sipi: Hol? Melyik országban? Persze hogy csökken, mert vannak olyan esetek amivel nem is foglalkoznak. Gyere Borsodba, majd megtudod, menyire csökkent!
Nekem ugyan még nem volt egyik sem, de úgy tudom, egy,- két,- vagy háromkeresztes nem a hüvelygyulladás szokott lenni, hanem a vesemedence gyulladását jelző vizeletminta :)
NIMFAS, miért van az, hogy a jobbikosok szerint a jobbik mindig, téged idézve: "Ez van, de ők legalább megfogalmazták a problémát, és nem mellé beszéltek, hogy nics cigánybűnözés áááááááááá..."

Nálatok ez az ultima ráció. A ti véleményetek mindig az IGAZSÁG kimondása, másé pedig mindi mellébeszélés, meg ködösítés, meg játék a szavakkal, meg "rugózás".

Az, hogy árnyaltabb valami a ti véleményeteknél, attól még nem biztos, hogy mellébeszélés, azt alá is kellene támasztani érvekkel, lehet kezdeni.
Thomas B. MACAULAY:
"...számos politikus magától értetődő javaslatként hangoztatja: a nép csak akkor legyen szabad, ha már élni tud szabadságával. E magvas megállapítás méltó az anekdotabeli bolondhoz, aki tudvalevőleg elhatározta: csak akkor megy vízbe, ha már megtanult úszni." Vajon tudja-e ezt Morvai Krisztina?
RUSSELL:
"Mi a magunk lábán akarunk állni; nyíltan és tisztességesen nézni a világot - jó és rossz oldalaival, szépségével és rútságával. Olyannak akarjuk látni a világot, mint amilyen, és nem félni tőle." Tehát nem vagyunk kíváncsiak, és nincs szükségünk Nekünk Magyaroknak, a köpönyegét ki-be forgató Morvai Krisztinára! Fogadni mernék, ha nem lehet Köztársasági Elnök asszony , akkor megpályázza a római pápa helyét. Neki a hatalomsóvársága miatt semmi sem drága.
@Samuzia: szoval nem tudod az allitasod alatamasztani semmivel.

az ilyet hetkoznapi nyelven ugy mondjak egy szoval, hogy

hazudsz

:-)
@az igazi Sipi: Sajnos Mo-on a lakásbérlet egy átbaszás. Ez van. Sajnos.
jézusom, de keményen beindult a jobbik fikázó gépezet, lassan már betölti az index címlapot...

hiába no, azok a fránya választások már nagyon közel vannak, a jobbik meg túl népszerű zsiráfszemmel nézve :)

(az index lassan önmaga paródiája lesz egyébként...)
@az igazi Sipi:
A hazugsággal vádolni azt aki testközelből éli meg a mai Magyarországot. Én vidéken élek, ahol lassan állatot sem tartanak, mert ami mozdítható elvisznek, a rendőr már ki se megy minek halom papírmunka, ugyan ember te sem gondolod hogy ez az ország most biztonságos.
Ja és látom a tisztelet az smafu. Melyik pártot is támogatod hogy én arra véletlenül se szavazzak.
@néma bárány:
Tehát ott tartunk, hogy: "elszomorító, hogy a helyi elöljáró betilthatja egy lakossági fórum megtartását, ez pedig - nézete szerint - nem a demokráciára, hanem diktatúrára emlékeztet..."
Magyarán van egy kinevezett vezető az intézmény élén, mely nem az ő tulajdona, hanem közintézmény és ő ott saját belátása szerint engedhet/tilthat dolgokat...
Akkor miről is szól ez a blog bejegyzés?
@Szarazinda: Már régen fényévekre vannak a szomszéd államok...
ja, persze, ez megítélés kérdése. Lengyelország és Szlovákia még nincsenek fényévekre (legalábbis az alapvető idikátorok tekintetében), de néhány év alatt ez is megváltozik, ha az ezt az országon sújtó iszonyatos provincializmus és ostobaság továbbra is uralja a napi politikát és az emberek gondolkodását.
Nekem nagyon tetszik a poszt, halálra röhögtem magam rajta, ez a nő tényleg egy futóbolond.
@turulfan: jesszusom de beindult a cigányozás zsidózás, már minden komment erről szól. Már mindenhonnan a Jobbik folyik. Mondj is valamit, ne csak írd be a karaktereket.
@Muad\\\'Dib: Ha ezt erre forgatod ki akkor arról szól, hogy Morvai és a Jobbik törvény adta jogainak gyakorlását vitatják el egy választópolgártól. Ilyen esetben az mikor jön, hogy aki nem a Jobbikra szavaz az maradjon otthon?
@Samuzia: "Én vidéken élek, ahol lassan állatot sem tartanak, mert ami mozdítható elvisznek"

Ez megintcsak attól függ, hol élsz.
@néma bárány:
Értem, tehát akkor összegezzünk:
1) a cikkből kimaradt az a lényeges pont, hogy abszolút nincs megtiltva az iskolákban pártrendezvény tartása
2) rámutattál, hogy joga van a vezetőnek megtiltani egy rendezvényt
3) közöltem, hogy pont ez ellen tiltakozott Morvai
4) szerinted ezért a Jobbik a szemét

Magyarán te úgy képzeled el a demokráciát, és szerinted ez így van jól, hogy egy iskolai vezető saját szimpátiája, esetleg a kinevező óhaja szerint engedélyezzen/tiltson dolgokat. Ki is a fasiszta?
Érdekes hogy megint a jobboldali dolgokat tiltják be.
Pár éve volt GyF beszéd a PTE-n. Akkor még miniszterelnök volt. Érdekes az nem zavart senkit. Igaz, a polgi is maszopos volt még akkor. Milyen érdekes.

Egyébként a törvényt nem vitatom, szerintem sem kell beengedni politikusokat iskolákba. Kultúrház tök megfelel erre.
Csak a következetesség. Az hiányzik innen is mint sok már területről az országban.
@ZX: Miért akik vidéken élnek azok nem emberek. Nekik nincs joguk a biztonságos életre?
@Samuzia: Te félrebeszélsz, vagy nem tudsz olvasni.
Azt mondtam, hogy nem minden településen lopnak el mindent. Nagyon sok olyan települést tudnék felsorolni, ahol minimális a bűncselekmények száma.
@Muad\\\'Dib: Muhaha. Ezt a posztoló is kifejtette, ti tényleg kizárólag a saját szátok íze szerint vagytok képesek törvényeket értelmezni :-)) Pedig betű szerint több értelme volna. Ja, ha én vagyok a fasiszta, akkor te ki vagy? A liberális cukorfalat? :-D Az most úgyis divat.
@Samuzia: már mint mivel?
ez is ugyanaz a Biblia ami úgy tudom szentírás néven fut egyértelműen mond valamit, és az egyház amint írod is a kezdetektől tesz rá.
Szerintem baromira elbeszéltek ti itt egymás mellett, pedig kettő darab dolgot kellene figyelembe venni:

a) Tény, hogy a cikkíró nagyvonalúan megfeledkezett arról, hogy egy lényeges körülményt idézzen, nevezetesen azt, hogy oktatási időn kívül semmilyen törvény nem akadályozza politikai rendezvény megtartását. Ebben a jobbik szimpatizánsoknak igazuk van.

b) A polgármesternek jogában áll mindenféle politkai rendezvényt kitiltani az önkormányzat által fenntartott iskolából, ezt tette a polgármester, minden pártra vonatkozik, nemcsak a jobbikra. Tehát a jobbikosoknak azt is meg kellene éretniük, hogy ez rájuk is vonatkozik, nem specifikusan ellenük szól.

Ennyi.
@néma bárány:
Aha, akkor most megígéred, hogy egy darab cikk nem fog megjelenni, ha esetleg a választás után a kinevezett iskolaigazgatók mindenféle magyarázat nélkül tiltani fogják az ellenzéki rendezvényeket. Hiszen törvény adta joguk. Milyen fura, hogy máskor olyan elbaszottul érzékenyek vagytok az ilyesmire. Na, ezt hívják kettős mércének.
@Szarazinda:
" Tehát a jobbikosoknak azt is meg kellene éretniük, hogy ez rájuk is vonatkozik, nem specifikusan ellenük szól."
Nos, ha csak egy valaki akar rendezvényt tartani, igen nagyvonalúan tudok kitiltani mindenkit. Olyan ez, mintha én bejelenteném, hogy megígérem, nem veszek gyémántbányát, mert elítélem a kitermelés ilyen módját...
@tucsi:
Ha-ha. már bocs, de a Szentírás az egyház szentkönyve, ami tény az egyház előbb volt mint a szentírás, ezt bizonyítják a levelek. Mária tisztelete mindig meg volt az Egyházban, de a vallásgyakorlat nincs leírva részletesen, kivéve a szentségeket, legalább is az alapjukat. A keresztények az elsők, életüket adták Jézusba vettet hitükért, és a vallásgyakorlatuk is kialakult. Ami mai is meg van.
@ZX: Érdekes hogy én kevésről hallottam, tudsz ilyet? megyek oda.
@Muad\\\'Dib: Látod erre jó a közoktatási törvény. Nincs benne kettős mérce. Az üzemeltető vagy minden politikai rendezvényt megtilt, vagy mindet lehetővé teszi a szabályozott módon. De ezt majd akkor kérjétek az illetőn számon, ha valóban megtörténi. Megígérni nem tudok semmit, ezt a posztot se én írtam. Csak a véleményemet hangoztatom, ahogy te is.
@Muad\\\'Dib: ha jól értettem az egyik hozzászólásban, nem ez a helyzet, hanem konkrétan ez a dolog a polgármester régóta hangoztatott alapelve, idézték is múltbéli megnyilatkozásait más pártokkal kapcsolatban is, nem a mostani jobbik rendezvénnyel kapcsolatban merült fel ez először.

De, ha igen, akkor is joga van hozzá. Ha pedig joga van hozzá, akkor ezen jogát gyakorolhatja is, ezt pedig csak akkor lehet tőle elvitatni, ha legközelebb egy másik pártnak meg engedélyezi a rendezvényt.
@Samuzia: Akkor költözz bármelyik vértesi faluba.
Ez az egész nem érdekes. Két év múlva már senki nem fog emlékezni a jobbikra. Egymást fogják kicsinálni. A kint maradttak és a bejutottak. Bennt, a parlamentben a jó melegben zsíros bizottsági helyeken nem kockáztatnak semmit. Odakünn pedig éhes gárdahordák vicsorognak majd a gazdikra. :-)
@ZX: De csak akkor ha leköltözöl valamelyik Tarna menti, vagy borsodi, vagy tiszaháti faluba, hogy utána értékelni tudj! Én azt szeretném ha mindenütt egyformán lehessen nyugodtan élni, mert leírták, legalább is ezt érzik ezek a régiók, a költözést viccnek szántam. nem az elköltözés a megoldás.
@Szarazinda:
Ebben az esetben rossz a törvény. Erről beszélt Morvai is. Meglehetősen nonszensz állapot, hogy mondjuk, az egyik faluban egymást érik az ilyen pártrendezvények, a másikban meg lehetetlen tartani, mert itt Mosolygós Pál a suli főnök, ott meg Morcos László. Ugyanis ezzel a választópolgárral baszol ki, akár a Jobbikról van szó, akár másikról.
MSZP = chauchesku rendszer !!!!!!!!!
@Samuzia: Hát nem értünk egyet, ennyi.
Arra hivatkozni, hogy valamit tilt a törvény, a részletet beidézni és kipontozni belőle azt a részt, amiből kifejezetten kiderül, hogy nem tiltja, és erre a szándékos hazugságra egy rosszindulatú posztot felépíteni olyan szinten dilettáns és aljas, hogy csak nevetni lehet rajta. Mindenesetre nem szeretnék a posztíró ellensége lenni.
A barátja meg végképp nem.
@tucsi: Lehet, de a tény az tény olvass utána, az egyház hamarább jöttlétre mint a teljes Szentírás, Krisztus feltámadása utáni 50. napon.
@Samuzia: Valóban jó lenne, ha egyforma lenne a helyzet. De! Azért ebből látszik, hogy az számít, hogy hol élsz, gazdag, vagy szegény régióban? És az demagóia, hogy az egész országot elborítja a bűnözés. Erre ráadásul nem az a megoldás, hogy írtsuk ki a cigányokat, mert az ország nyugatui felében is vannak cigányok akik között van bűnöző, de sokkal több a nem bűnöző, mert effektíve nincsenek rászorulva mint a szabolcsiak vagy borsodiak.
@Muad\\\'Dib: ezzel teljesen egyetértek.

Amivel nem, az a megfogalmazás: "elszomorító, hogy a a helyi elöljáró betilthatja egy lakossági fórum megtartását, ez pedig - nézete szerint - nem a demokráciára, hanem diktatúrára emlékeztet. Ezért is kell felemelnünk fejünket, hiszen mi vagyunk itthon, és nem vagyunk hajlandók többet úgy élni Magyarországon, mintha gyarmati sorban lennénk."

Szóval az, hogy egy polgármester betilthat egy pártrendezvényt az valóban lehet jogi nonszensz, de ez a szélsőjobbos gyarmatparanoia elég szörnyű.
@Samuzia: Értelek. Tudjuk a történelmét, ez még nem jelenti azt hogy a Bibliában leírtakat fel lehet rúgni. Tehát az egyháznak semmi köze a leírtakhoz úgy is viselkedik, csak ezesetben nem kell Istenre hivatkozni, az egészet értsd. a fentiekre is.
Vicc ez a csaj - még pedig rossz vicc. Ő osztja ketté az országot magunkfajtára és magukfajtára. Pedig amikor az MSZP-nek dolgozott havi 1 milláért a "magukfajtákkal" szövegkezve, akkor úgy tűnik nem csípte a szemét a másság és a másképpen gondolkodás: ő is máshogyan gondolkozott, hisz a roma kisebbség jogainak védelmével is foglalakozott. Mekkora pálfordulás jobb(ik)-ra ! Ez aztán a hiteles EU képviselő !
@Fabius:
"1: Idézve az a része van a törvénynek, amivel Orbánt is elmeszelték. Pont úgy, és pont olyan formában, ami alapján OVB határozat született a közoktatási intézményben való pártrendezvény ellen. Linkelt cikkre kattintasz, és mindjárt kiderül még neked is."
Még véletlenül se szeretnék úgy tűnni, mint aki Balóné mellett érvel, de az az általad is ajánlott linkből is kiderül, hogy
"Az OVB tagjai arról folytattak vitát, megállapítható-e, hogy Orbán Viktor diákok előtt kampányolt, vagy sem. Végül a rendezvényről írt tudósítások alapján azt látták bizonyítottnak, hogy Orbán Viktor a tanulók előtt beszélt. Az OVB határozatában megállapította a jogszabálysértést és a Fidesz elnökét a további jogsértéstől eltiltotta."
Szóval, ha nem menne a szövegértés: az OVB problémája az volt, hogy voltak-e ott diákok vagy sem. És mivel az derült ki a beszámolókból, hogy voltak, EZÉRT állapítottak meg jogsértést.
Ja, és a link az Indexre megy és nem valami közlönyre, így elég vicces a "Pont úgy, és pont olyan formában" szófordulat. Persze ha OVB-tag vagy, esetleg eredeti formájában olvastad az OVB határozatát, és nem egy trehány újságíró gyorsan papírra vetett cikkéből ismered, akkor elnézést, neked van igazad.
Nem játsza a hülyét, gyári hibás!
@Anyád a baráthal: tudod, mi már pár napos korban lemetéljük az elejét, annyira optimisták vagyunk a későbbi méreteit illetően.:-)
amúgy olyan, amilyen anyádban járt már párszor, de sosem mondta el neked. hátha benned is kering héber vér. ha nem, sebaj, senki sem tökéletes.:-D

@turulfan: hiába, ti annyira gyávaszarok vagytok, a csendőrök után szabadon, hogy már azt sem meritek kimondani, hogy "zsidó", helyette megy a kódolt beszéd.
a jobbikról naponta derülnek is mocskosságok. utóbb, a pornós gárdista luvnya vitte a prímet.:-D monnyuk duródóra se rossz, hogy a kurucinfós novákelődke feleségét (segghülye pitscha) benyomták egy posztba.
a jobbik sosem lesz, még kormány közelében sem, mert Magyarország a magyaroké, nem a fasisztáké.
@cetnik: mi az az a chauseshu-rendszer, te ütődött? csak nem Ceausescu-t akartál mondani? már a Google sem a barátod.

@NIMFAS: a hungarofasizmus díszpéldánya vagy. okádok a magadfajtától, és semmiféle közösséget nem vállalok veletek.
járási, alkoholista, frusztrált, pöcsirigy, buta, birkaszellemű, gyűlölködő, homofób, xenofób banda.
@cetnik : MSZP = chauchesku rendszer !!!!!!!!!

Hát akkor nem sokan írták volna ezt le, s Te is csak félve. Aztán már sehogyse.
A Jobbik jobb lesz, nem is lesz internet, úgyis kapitalista csökevény. Tehát a véleményed sem lesz látható.

Egyébként gratulálok az országnak, hajrá, így tovább a fertőbe, szebb jövőt! S csak halkan: mi már voltunk Auschwitzban, lassan Ti jöttök!

(Nevem, címem már megvan? Bátor szarok...)
Kedvenc MAGYAR íróm már 20 éve megírta, hogy országunkban eléggé sok a látens fasiszta/Molnár Éva/,de sztem arra ő sem gondolt, hogy ennyi fasiszta érzelmű "ember" létezik, aki csak azért, mert a szomszédnak vmivel több van, már annyira utálja, hogy ki is nyírná.Apropó: igaz, hogy az al Kaida fedőszerve azért támogatja a domoszlói terroristát és keretlegényeit, mert itt akarja működtetni az 5. hadoszlopot?
Plumper, tökéletesen egyetértek Veled:Magyarország a miénk, nem a fasisztáké de nem is az oláhoké!
@Schindler Pistája: Te ezt jól összehoztad. A zsidónáci az olyan mint a cigánykínai? :P
@Schindler Pistája: a korcs az anyádból kifolyólag te vagy, csak nem a combján folytál le, hanem most itt ugatsz, "bátran" a monitor mögül. valahogy sosem jön össze, amikor ilyen náci véglényekkel akarok találkozni, mint te, vhogy mindig visszamondják.:-D és sosem mernek odajönni a millenárisba, vagy bármelyik rendezvényünkre.
a magyar zsidók többet tettek az országért, 100szor annyit, mint a magadfajta frusztrált, csendőr-horthysta seggfejek és nagyapáik. fél Budapestet a zsidó nagypolgárság építette fel, ti meg jól megháláltátok 1944-ben.
@wip: vonagábor majd jól idehozza az iráni forradalmi gárdát (lényege: Izrael=zsidóellenesség), vagy nem, mert nem fog neki sikerülni, és szarnak is a perzsák holmi balkáni fasiszta-karrieristára.
@az igazi Sipi: mehetsz a picsába a cigányseggnyaló hazudozásoddal.

"Külföldit késeltek meg a fővárosban
Hátba szúrtak egy spanyol férfit szombaton késő este a főváros V. kerületében, 19 éves cigány támadóját a járókelők fogták le a mentők és a rendőrök megérkezéséig. Az 51 éves áldozatot életveszélyes állapotban szállították kórházba. A tettest őrizetbe vették."
@Plumper: te is pont olyan vagy mint ez a lökött nő, csak ellenkező előjellel. Pont úgy viselkedsz, mint a hazád. Neked Izraelben lenne a helyed, Morvainak meg Plesztrinában, oszt egymást öljétek.
@Schindler Pistája : @Plumper: így van, Magyarország a magyaroké, és nem a hozzád hasonló korcs zsidónáciké.

Hát bakker, Petőfi, + 1000000 más?...
Tyű, de elszabadultak itt az indulatok, hehe
@Schindler Pistája: A gyilkos vérszomjas magyar nyilasok meg...... meg blaaa..... meg blüüüüüü..... meg mittomén.

Most tényleg ez itt az színvonal?
@Schindler Pistája: Ugye nem kezded ezt az ÁVH-sok mega nyilasok is zsidók voltak balfaszságot?
@night5: anyádnak szólj, hogy küldje vissza az alsógatyámat. olcsó ribanc.:-)

@Schindler Pistája: olcsó náci szöveg.
Rákosiék gyűlölték a saját származásukat.
menj, és állj be a Hamaszba, ha ekkora palesztin emberjogi aktivista lettél hirtelen. jaj mégsem, te csak egy fotelhuszár vagy.:-)
nektek az arabok csak addig jók, míg zsidóellenesek, de azon kívül lenézitek őket.
a magadfajtával kár vitatkozni, de tudd meg, hogy mindenhol a világon van anti defamation league, ahol a magadfajta nácik Izrael/zsidóellenes hazugságait leplezik le, egyszerű tények bemutatásával. mert az nem érdekel titeket.
majd csak átmegyek hozzád a zebrán, FASISZTA!
index.hu/belfold/2010/valasztas/a_jobbik_paraszthajszallal_elozi_az_mszp-t/

Hááát azok a zsidóbérenc közvéleménykutatók, jujjujj. Vagy már nem? :-)
@Schindler Pistája: Utálod a cigányokat? Nehogy pont a palesztinokat védd már, akik pont úgy élnek ott mint nálunk a cigányok.
@Schindler Pistája: Nem pista, nem tűnt fel. Nincsenek népirtó zsidók, csak a te és a hozzád hasonló idióták képzelgéseiben. A dolog patológiája a ti oldalatokon elég nyilvánvaló, a közel keleti helyzet boncolgatása pedig nem témája a posztnak, ebből következően a hozzá fűzött kommenteknek sem.
@Schindler Pistája: Főleg, mikor a kommunizmusban is majdnem úgy üldözték a zsidókat mint ahofgy a nácik tették.
@ZX: Különösen azokat a bizonyos népirtó cionistákat. De hát Pistának ezek az összefüggések túl bonyolultak, és valahogy megremegne szépen felépített dialektikus világképe.
tetszik, hogy itt egyesek komoly vitát folytatnak azon, hogy most lehet-e kampányolni a suliban vagy nem, vagy csak akkor ha nincs tanítás.
A beidézett törény nem tér ki arra, hogy van-e oktatás vagy nincs, TILOS kampányolni, ha van ha nincs.
A lényeg itt van:
- Orbánnak van egy elvesztett rágalmazási pere
- Orbánnak van egy elvesztett garázdasági pere
- Orbánt elmeszelte az OVB mert törvényi tíltás ellenére kampányolt a suliban.
ez az ember sz@rik magasról az ország törvényeire. Úgy tesz rá, ahhogy kell. Tudjátok "majd jönnek az ügyvédek oszt jó napot"
amúgy meg a Morvai is gerinc oszlop.
Baló hátán felkapaszkodott aztán meg rá köpködő némber.
Gy.k. szántani lehetne vele. Továbbá még csak vitázni sem tud, csak kinyilatkoztatni (vitában illik megvárni és meghallgatni a vitapartner érveit)
Szerintem a csak gázos, de sebaj: ő is nagymértékben segít a Jobbiknak veszíteni.
@Macropus Rufus: a helyzet az, hogy, bár sem Orbánt, sem Morvait nem kedvelem, azt be kell látni, hogy, ha a teljes törvényi hivatkozást elolvasod, akkor bizony, mármint, ha én jól értelmezem, de javítsatok ki, ha tévedek, szóval akkor tanítási időn kívül igenis lehet pártrendezvényeket tartani oktatási intézményekben.

A demokrácia az demokrácia, enyhén szólva nem szeretem a Jobbikot, de attól még Orbánt nem azért meszelte el az OVB, mert iskolában kampányolt, hanem mert iskolai hallgatóknak.
@Schindler Pistája: hogy lehet valaki ennyire beszarva a zsidoktol?

tenyleg ennyire alacsonyabbrendunek erzed magad?:-)
@Schindler Pistája: Mesélj hol olvastad, hogy magyarokat mészároltak a zsidók? Szerintem fogj 2-3 történelemkönyvet, és kezdd el olvasni őket de gyorsan.
@Schindler Pistája: nem Pista nem az. Azért mert ez neked egyfajta axióma, attól még nem igaz.
Morva és társai primitív és demagóg szövegére csak a náluk is primitívebb, könnyen megvezethető söpredék a vevő. Nincs de. Van a Jobbik és van többi. A többi pedig még mindig sokféle lehetőséget kínál. Olyan lehetőségeket, amelyek nem viszik évekre az Európai Unió vakvágányára az országot.
@ZX: Mondtam olyat hogy irtsuk ki!? Nem csak rendet akarok.
@Macropus Rufus:
elmondom újra (én türelmes ember vagyok):
"A beidézett törény nem tér ki arra, hogy van-e oktatás vagy nincs, TILOS kampányolni, ha van ha nincs."
- a lényeg ott van, hogy a kipontozott rész épp azt tartalmazza, hogy tanítási időn kívül lehet. Vagyis a beidézett törvény kitér arra, hogy van-e oktatás, és NEM TILOS kampányolni, ha nincs.
"Orbánt elmeszelte az OVB mert törvényi tíltás ellenére kampányolt a suliban."
Orbánt azért "meszelte el" az OVB, mert gyerekekkel is beszélt a beszámolók tanúsága szerint; tehát mégegyszer:
""Az OVB tagjai arról folytattak vitát, megállapítható-e, hogy Orbán Viktor diákok előtt kampányolt, vagy sem. Végül a rendezvényről írt tudósítások alapján azt látták bizonyítottnak, hogy Orbán Viktor a tanulók előtt beszélt. Az OVB határozatában megállapította a jogszabálysértést és a Fidesz elnökét a további jogsértéstől eltiltotta."
Te meg akartad osztani velünk, hogy szar alaknak tartod Orbánt, köszönjük, értettük, én a magam részéről megnyugtatlak, hogy magam se szimpatizálok vele (Balónéval meg pláne nem), de attól még a kiinduló cikk, ami alá off hozzászólásod írtad, hülyeség.
Szólj nyugodtan, ha még mindig nem értesz valamit!
@az igazi Sipi: Neked üldözési mániád van! A kommunizmus akkor mi!? Az MDF ahol kirúgtak mindenkit akkor mi? Miért baj, ha valaki nyugalmat akar, élnél ott ahol a szüleim megváltozna a véleményed. És csak tud vannak cigány barátaim is akik rendet akarnak. A rend azt jelenti, hogy nem kell félni.
"ez nem menti fel a magyarokat mészárló zsidókat."
ha talán pár érdekes történelmi tényt közölne az illető, hogy mikor és hány magyart mészároltak le.

Amúgy meg: a zsidó vallás és nem rasz.... tehát vagy azt mondja az illető, hogy "ez nem menti fel a keresztényeket mészráló zsidókat"
Vagy "ez nem menti fel a magyarokat mészárló izraelieket"
Esetleg "ez nem menti fel a kaukázusi embert típust mészárló shemitákat."

De, hogy egy népet egy vallás írtana?! Hát ez marhaság.
@Samuzia: en az altalad kivant rend nelkul sem felek..

ugyhogy az a velemenyem, hogy a felelmed okait sajat magadban keresd es ne masok kezet es labad probald meg diktaturaval megkotni csak azert, mert te szorongsz...

a rendpartisag maradjon a hadsereg, rendorseg, tuzoltosag soraiban, ahol nem lehet vita, nem lehet demokracia. de a hetkoznapokban senki ne akarja ramkenyszeriteni a sajat rendjet, mert nincs joga hozza.

mert a rend azt is jelenti baratom, hogy nicns visszapofazas, nincs vita, csinalod amit mondanak, vagy agyonvernek az avosok/csendorok/leninfiuk/gardistak/munkasorok...

na ez az a vilag, amiben nem szeretnek meg1x elni.
@Plumper: Na öreg, ezt jól meg mondtad, bebizonyítottad, hogy nem vagy nála jobb. Egyébként a német polgárság és nem a zsidó nép csoport építette fel Pestet.
@az igazi Sipi: Nem értelek én mondtam mást? Már megint félre beszélsz, én a törvényt a jogállamba képzelem el, ahol az mindenkire egyaránt érvényes érted? Nem a diktatúrában. te azt hiszed én jobbikos vagyok akkor nagyon mellé lőttél! A félelmeid meg neked vannak.
@bohuš: elolvastam.
de ugye van hírnek folytatása is:
"A szocialista politikus a sajtótájékoztatón lejátszott egy felvételt a TV2 Napló vasárnapi adásából, amelyen az látható, hogy a Fidesz elnöke osztályfőnöki órán vett részt egy óbudai általános iskolában."

nol.hu/belfold/orban_gyerkekkel_kampanyol

tehát a srác továbbra is suliban kampáynol. És itt már voltak gyerekek is.
@Sátán meg a Jocó: miért helyes, hogy valaki fél tőled, meg a Jobbiktól? Te ennek örülsz? Ez az undorító bennetek, életképtelen primitív véglények vagytok, az, hogy Morvai lehet a császárnőtők, mutatja a Jobbik színvonalát, elég csak belehallgatni az émelyítő önelégült beszédeibe, olyan mintha szerelmes lenne magába, azt hiszi, ő a világ legnagyobb forradalmi szónoka, közben olyan mint egy 12 éves a szavalóversenyen, ahol mindent túlhangsúlyos, olcsó nagyotmondásaival, képzavaraival illegeti magát, amire a Jobbikos tesztoszterontól hörgő ork csürhe ráizgul.
@Samuzia: jogallamban elunk, ahol a torveny egyarant mindenkire ervenyes.

akkor megvan amire vagysz, nem kell a parlamentaris demokracia felszamolasat es a rendparti diktaturat hirdeto jobbikra szavazni...

es nem en allitom a valos tenyekkel szemben, hogy emelkedik a bunozes merteke.

mert en nem felek a ciganyoktol sem. a zsidoktol sem. a jobbikosoktol (haha:-DD) sem.

senkitol sem. mert megtehetem:-)
@imperial: en tudok egy magyar csavorol, aki kinyirta a ket gyereket, az asszonyt, majd sajat magat..

szoval akkor eddig 4:1 a magyarbunozes vs ciganybunoesben. te jossz, kicsirigo;-))
@tucsi: A Biblia az egy házban keletkezett. Jézus mellet nem járt írnok. A levelek pedig az egyes közösségekhez íródtak, amelyek már az Egyházat alkoták. Valamit nem tudsz elfogadni az pedig a tény, A katolikus ( Görög és római)egyház pedig a Bilbia alapján él.
Tényleg? És el is hiszed amit írtál? Egy boldog ember!
Azoknak is mondd el Borsodban akik nem ezt élik meg!
@Samuzia: lmgtfy.com/?q=kevesebb+b%C5%B1ncselekm%C3%A9ny

nesze, ha mar csak arra hasznalod az internetet, hogy a paraidat szord szet..

tanulj egy kicsit a felhasznalasarol.....
Na szép délutánt mindenkinek és derűs estét!
@Macropus Rufus:
és ez mit módosít azon, hogy 1., a közoktatási törvény kitér arra, hogy szabad-e tanítási időn kívül pártrendezvényt szervezni, illetve hogy 2., az OVB nem a helyszín, hanem a gyerekek jelenléte miatt intette meg Orbán Viktort? Mert én ugye erről beszéltem.
Nem értem, mit jelent a DE. Ez egy ellentétes kötőszó. Azt jelentené, hogy írtam valamit, és most te elém társz új információkat, ami alapján a mondanivalóm nem állja meg a helyét. Szóval a legutóbbi hozzászólásod mit módosít 1+2-n?
@az igazi Sipi: látod látod pont ezért mondta a sündőrség hogy magyar volt a tettes, hogy a hozzád hasonló szaralakok arányszámolgassanak.

Miközben Napnál világosabb hogy magyar ember is kizárólag választások előtt képes arra hogy többször mellbe és lábon szúrva, elvágott csuklókkal berántsa a motorosfűrészt, és előbb lábon majd torkon küldje magát vele.
Te idióta fasz.
Egyébként igényesebbeknek:
www.valasztas.hu/hu/ovb/hatarozatok/2010/2010-3023.html

Ebben a Közoktatási törvény 39. § (4)bekezdésére hivatkoznak (az általam már idézett formában).

Ezt kellett volna a blogírónak is megnéznie az első felindulás és az írás közti vékony idősávban.
@Schindler Pistája: vagy neked nincs jogod kritizálni Izraelt, mert te is (idézlek:) "egy korcs rasszista vagy", nem?

Izrael nem egy emberi jogi mintaálla,, de azon a vidéken relatíve mégis a legfejlettebb politikai kultúra szempontjából. Csak hogy egy egyszerű példát mondjak minden kettőig számolni tudódónak, azért nem mintaállama az emberi jogoknak, mert a helyi Jobbik is bejut a parlamentbe, sőt ha kormányra is kerül.

Nagy féreg minden Jobbikos, az egyik pillanatban a Molotov koktéllal embereket megtámadóknak drukkolnak, aztán meg olyan szavakat mernek használni, mint "jogállam" "emberi jogok". Emberi jogok, persze, de majd ti mondjétok me,g, ki az ember. Zsidó, az ugye nem, buzi, az sem, kommunista, az sem, liberális, na az sem, a fidesz is zsidesz, úgyhogy az sem. Ember=Jobbikos. Emberi jog=Jobbikos jog. Köszi, azért nem akarok párttag , hogy emberszámba vegyenek.
@baliquez: egyre szanalmasabbak vagytok..:-)

az altalatok megelt magyarsagtudat egyik kriteriuma a gerinctelen hazudozoi mivolt?:-)
A legszomorúbb, hogy ilyen jogérzékkel oktat joghallgatókat oktat. Szép jövő...
@Kandabula:
akkor neked is újra:

A törvény a (...) résszel kiegészítve:

"a nevelési-oktatási intézmény helyiségeiben, területén párt, politikai célú mozgalom vagy párthoz kötődő szervezet nem működhet, TOVÁBBÁ AZ ALATT AZ IDŐ ALATT, AMÍG AZ ÓVODA, ISKOLA, KOLLÉGIUM ELLÁTJA A GYERMEKEK, TANULÓK FELÜGYELETÉT, párt vagy párthoz kötődő szervezettel kapcsolatba hozható politikai célú tevékenység nem folytatható". Lehet, hogy Baló Györgyné eredetiben olvasta a törvényt és nem internetes újságokból.
Szerintem boldogabb ország lennénk, ha a jobbiknak a gondolata sem született volna meg, de ettől függetlenül ez az elmélkedés hülyeség és igénytelen is; interneten is elérhetők a törvények, rájuk lehet nézni, mielőtt írsz róluk...
@Kandabula:
Közoktatási törvény 39. § (4)bekezdése
@bohuš:

Mi lenne, ha a komplett törvényt elolvasnád egyszer?
De segítek:

40. §(3) A szervezeti és működési szabályzatban meghatározhatók azok a közoktatási intézmény biztonságos működését garantáló szabályok, amelyek megtartása kötelező a közoktatási intézmény területén tartózkodó szülőknek, illetve a közoktatási intézménnyel kapcsolatban nem álló más személyeknek. A szervezeti és működési szabályzat e rendelkezéseit hozzáférhetővé kell tenni oly módon, hogy azokat bárki megismerhesse.

Ennek eleget tett a polgármester - kétszer is - a Jobbikkal szemben mikor kijelentette: nem akar politikai rendezvényt.

40. §(8) Az iskola és a kollégium házirendje állapítja meg, hogy - a tanulmányi kötelezettségek teljesítésén kívül - az e törvényben, továbbá jogszabályokban meghatározott tanulói jogokat és kötelezettségeket milyen módon lehet gyakorolni, illetve kell végrehajtani. Az iskola és a kollégium házirendje állapítja meg továbbá az iskolai, kollégiumi tanulói munkarendet, a tanórai és tanórán kívüli foglalkozások, a kollégiumi foglalkozások rendjét, a kollégiumi lakhatás ideje alatt a kollégiumon kívüli tartózkodás során tiltott tanulói magatartást, az iskola és a kollégium helyiségei, berendezési tárgyai, eszközei és az iskolához, kollégiumhoz tartozó területek használatának rendjét, az iskola, kollégium által szervezett, a pedagógiai program végrehajtásához kapcsolódó iskolán, kollégiumon kívüli rendezvényeken tiltott tanulói magatartást. Az óvoda házirendje a gyermeki jogok és kötelességek gyakorlásával, a gyermek óvodai életrendjével kapcsolatos rendelkezéseket állapítja meg.

Ennek értelmében mindez jogában állt.

41. §
(3) A gyermek, a tanuló, a szülő és az alkalmazott nem késztethető lelkiismereti, világnézeti, politikai meggyőződésének megvallására, megtagadására.

(4) A gyermeket, a tanulót, a szülőt és az alkalmazottat nem érheti hátrány világnézeti, lelkiismereti, politikai meggyőződése miatt.

Ezt kellett volna a kommentelőnek megnézni a megjelenés óta eltelt vastag idősávban.
@Fabius:

Aláhúznád melyik az a fajsúlyos cucc amire utalsz? Mert én többször is elolvastam de megvallom őszintén nem jöttem rá.
@Fabius:
Ez teljesen korrekt. Én semmit nem mondtam a polgármesterről, sem arról, hogy jogában volt-e megtiltani a dolgot vagy sem.
A bejegyzés erről szól:
-M. K. hülye, mert a törvényben benne van, hogy nem lehet tartani politikai rendezvényt iskolában,
-O. V.-t is emiatt marasztalátk el, ezt M. K.-nak is tudnia kellett volna, tehát M. K. vagy műhülye, vagy csak tetteti magát.
A cikk alapvetően M. K.-ról tesz megállapításokat.
Eddig megvan?
És bár M. K. valóban meghökkentő teremtmény, és én arra szavazok, hogy nem tetteti a hülyeséget, attól még ez a bejegyzés igénytelen, mert az állításaival szemben
-az idézett (rosszul idézett!) törvény nem tiltja a politikai rendezvényeket iskolai időn kívűl, és
-nem a hely, hanem az ott lévő gyerekek miatt volt problémás O. V. jelenése.

Tényleg ennyire nem megy a szövegértés?

Az, hogy a polgármester nem akar politikai rendezvényt és megtiltotta és erre van-e felhatalmazása vagy sem (tudom, hogy van), EGYSZERŰEN NEM RELEVÁNS a bejegyzés szempontjából. Mert az M. K. hülyeségéről elmélkedett, ami létező dolog ugyan, de nem amiatt, amit itt a blogíró fejtegetett.

Nem akarom elhinni, hogy valakinek ennyit se sikerül felfognia.
@bohuš:
azért akkor a házirendet illett volna szintén elérhetővé tenni, meg az utolsó módosítás dátumát.
@az igazi Sipi:
Látom bánt hogy még nem mindenki vált sábeszgojjá.
@Kristl:
Ezt most miért nekem?
"Azért akkor" -miért mikor?
Nem értelek.
Jó poszt! Így tovább! Mi lerántottuk a leplet a politikusokról!

kigondoltam.blog.hu/2010/03/22/politikusok
@bohuš:
mikor postolta az illető a postját :]
"Mi Médiánk, ki vagy a világűrben,
sújkold belénk a Te híreidet,

Jöjjön el a Te hullámhosszod,
legyen meg a Te blogod,
mint a hírközpontokban, úgy mindenhol is.

A mi mindennapi JOBBIK FIKÁZÁSUNKAT add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi NÁCI vétkeinket,
(bár TI nem bocsátotok meg azoknak soha, akik ELLENETEK vétkeztek),

És ne vigy minket az ÉRTELEMRE,
de szabadíts meg a FASIZMUSTÓL.

Mert egyenlőre tiéd minden ORSZÁG, és minden HATALOM
KORMÁNYOK FELETT, szerencsére NEM ÖRÖKKÉ."

NeÁmeN.
attól függetlenül, hogy pont leszarom a jobbikot, nem nagyon értem, miért ne lehetett volna lakossági fórumot tartaniuk egy iskolában, tanítási időn kívül, amikor egyetlen tanuló sem tartózkodik az épületben... kissé "zelóta-ízű" ez az iskola igazgató...
@baliquez: Te meg beveszed a jobbik demagóg szövegét, amit semivel sem tudnak bizonyítani, hogy cigányok voltak a tettesek. Persze ha gondolkozol akkor magad is rájössz, hogy ez hülyeség.
@az igazi Sipi: Számolgasd az arányt te majom.

1993. augusztus 23-án Kecskeméten három cigánybűnöző fényes nappal facsemeték mellől kiragadott karókkal agyonverte a 16 éves Kiss Norbertet. Az ügyben hozott legsúlyosabb ítélet mindössze három és fél év volt.
1999. augusztus 28-án a 21 éves csákvári Csete Ferencet Zámolyon cigánybűnözők verték agyon. Utána a jeruzsálemi ügyvédnő, Katz Katalin és negyven liberális jelentős közreműködésével áldozatként menekültek Strasbourgba.
2004. január 21-én a Tolna megyei Nagydorogon egy Zsolnai Béla nevű cigánybűnöző agyonverte és kifosztotta egy idős ismerősét.
2005. április 16-án a hódmezővásárhelyi Beyruth Rock Caféban mintegy harminc, a városban közismerten bűnözésből (drog- és lánykereskedelemből élő) cigánybűnöző támadt rá néhány magyar tizenévesre. Egyiküket megkéselték, úgy, hogy a szúrás előtt félrehúzták a kabátját, vagyis tudatosan ölni akartak.
2005. május 8-án Örkényben negyven cigánybűnöző támadt rá két rendőrre, akik egy körözött cigánybűnözőt kerestek.
2005. június 7-én Hajdúhadházon agresszív cigánybűnözők támadtak egy kocsma tulajdonosára, majd a kiérkező rendőröket is megtámadták.
2005. június 7-én Dunavecsén két tizenéves cigánybűnöző életveszélyesen megszúrta egy videotéka női eladóját, mert nem engedte, hogy filmet nézzenek az üzletben.
2005. július 26-án három cigánybűnöző egy balatonfenyvesi vasútállomáson áthaladó vonaton szóváltásba keveredett egy balatonboglári fiatalemberrel, akit ezután a mozgó vonatról a peronra löktek. Az áldozat életveszélyes fejsérülést szenvedett.
2005. augusztus 26-án két cigánybűnöző esett egymásnak a kaposvári plázában. Az őrjöngők szétverték az áruházat.
2005. szeptemberében Ópályiban az éppen borsót szedő 59 éves Jakabné Ördög Katalint hátulról vascsõvel két cigánybűnöző agyonütötte.
2005. november 3-án egy polgárőr a Nyugati téri aluljárón sétált át. Tizenöt cigánybűnöző kötött bele, majd rátámadtak. A polgárőr három támadót ártalmatlanná tudott tenni gázpisztolyával, de a tár kiürült, s ezután a cigánybűnözők rávetették magukat, és súlyosan bántalmazták.
2005. december 3-án intézkedő rendőrt vertek meg a cigányok Zagyvarékason
2005. december 19-én száznál több cigány támadt rá azokra a rendőrökre Hevesen, akik egy körözött cigánybűnözőt akartak elfogni.
2005. december 2-án szamurájkarddal felfegyverkezett cigánybűnözők támadtak négy horgászra az egerszalóki Gerendás büfé parkolójában. Mind a négyen nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket: bordatörést, nyílt végtagtöréseket szenvedtek. Egyikük koponyájából egy egy centiméteres darabot kellett kioperálni. Az autókat összetörték. A verekedő cigányok állítólag sértő, magyarellenes kijelentéseket is tettek.
2005 decemberében a 47 éves pásztói A. Istvánt három tizenéves cigánybűnöző saját házában brutálisan megkínozta, hogy elárulja, hol tartja örökségből származó nagyobb pénzösszegét. A. István belehalt a kínzásba. A cigánybűnözők testét láncfűrésszel feldarabolták, s egy közeli derítőbe dobták a maradványokat.
2006. március 11-én este Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári úton egy villamosmegállóban egy 15 éves cigánybűnöző hátba szúrt egy 17 éves magyar fiút. A sértettet súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
2006.március 11-én Inkén egy 59 éves magyar férfi összetűzésbe került cigány szomszédjával, miután az társaival hangoskodott, és az utcán rodeóztak egy Ladával. A magyar férfi megkérte őket, hogy fejezzék be, mire a cigánybűnözők neki támadtak. A megtámadott magyar férfi önvédelemből flóbert pisztolyát használta, és arcon lőtte az egyik cigánybűnözőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Annak egyik társa ekkor beült a Ladába, és behajtott a megtámadott magyar férfi udvarára, ahol elütötte a magyar férfit, aki súlyos lábtörést szenvedett.
2006. május elején tizenéves cigánybűnözők vertek össze egy férfit Olaszliszkán. A férfit először részegen, házának udvarán hagyták helyben. A tizenéves cigánybűnözők azért támadtak rá, mert hiába kértek tõle pénzt. A férfi felesége rendőröket hívott, a cigánybűnözők azonban később többször is visszatértek a házhoz, és folytatták a verést, végül vascsővel és karóval ütlegelték áldozatukat, akinek ekkor tört el a keze és a lába. A súlyos bántalmazásról a rendőrség már csak a kórházba szállítás után szerzett tudomást, mert a házaspár nem mert újra a rendőrséghez fordulni.
2006 májusában ugyanezek a cigánybűnözők cigarettát kértek egy asszonytól, ám ő nem adott nekik, mert nem dohányzik. Ekkor brutálisan összeverték.
2006. július 20-án hajnalban Makó külterületén egy Kurai András nevű 15 éves cigánybűnöző megerőszakolta, majd megkötözte és felgyújtotta a 18 éves magyarcsanádi Pénzes Henriettát. A magyar lány néhány nap múlva belehalt égési sérüléseibe.
2006. június 18-án egy 21 éves kisvárdai cigánybűnöző karóval agyonvert egy 69 éves anarcsi gazdát annak saját gyümölcsösében, miután az idős magyar férfi rajtakapta lopás közben.
2006 októberének első napjaiban négy cigánybűnöző napokig kínozott egy tizenhat éves magyar fiút Miskolcon, a Fiatalkorúak Regionális Börtönében. A fiúnak először mindegyikükkel meg kellett verekednie, majd többször, többféle módon megerőszakolták, végül a cellatársak a lepedőkből kötelet készítettek, és ennek segítségével felakasztották a fiatalt. A fiú azért élte túl az akasztást, mert az utolsó pillanatban a kezét be tudta csúsztatni a nyaka és a kötél közé. Ekkor riasztotta az őröket az ötödik cellatárs, aki nem bírta nézni a fiú szenvedését.
2006. október 7-én Öcsödön cigánybűnözők agyonverték a 78 éves Kovács Sándort. Pénze nem volt, így ki sem foszthatták.
2006. október 7-éről 8-ára virradó éjjel Tiszacsegén cigánybűnözők agyonverték a 22 éves jászberényi Farkas Gábort. A fiatalember azért látogatott el a Tisza-menti településre, hogy a család hétvégi házát felkészítse a télre. Este betért barátjával egy helyi szórakozó helyre, ahol beszélgetni kezdett egy ottani lánnyal. A faluban közismert cigánybűnöző Bari család néhány tagja beléjük kötött, ezért a fiatalok távoztak. Tucatnyi cigánybűnöző azonban az utcán halálra verte a fiatalembert.
2006. október 15-én Olaszliszkán a 44 éves Szögi Lajost kislányai szeme láttára lincselte meg több tucat cigánybűnöző.
2006. október 20-án este 8 fős cigánybanda támadt egy szolnoki Ady Endre úti söröző vendégeire. A BMW-vel érkező cigánybűnözők az addig kedélyesen sörözgető magyarok közül több személybe is belekötöttek, mígnem megtalálták az ürügyet a verekedésre: az egyik vendég a cigányoknak nem tetsző zeneszámot hallgatott...
2006. október 27-én este Átányban mintegy 30 cigánybűnöző vert össze egy buszvezetőt, mert az rádudált a buszöbölben ácsorgó, a forgalmat akadályozó társaságra.
2006. november 5-én cigánybűnözők támadtak rá négy budapesti magyar férfira Nakon, akik egyike házat örökölt a Tolna megyei faluban. A cigánybűnözők szerették volna megszerezni az ingatlant, ezért rontottak rá a magyarokra, akik közül egy 27 éves fiatalembert életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba, miután az egyik cigánybűnöző baltával fejbevágta.
2006 novemberében Orosházán súlyosan megsebesítettek egy 68 éves magyar gazdát a portáján fosztogató cigánybűnözők.
2006. november 29-én egy 36 éves cigányasszony őrjöngött a botpaládi polgármesteri hivatalban, mivel a segélyből levonták az iskolatámogatást, miután többszöri felszólításra sem igazolta, hogy iskolába járnak a gyerekei. Az élősködő cigánybűnöző azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a hivatalt.
2006. november 29-én fosztogató cigánybűnözők vertek agyon egy 58 éves magyar férfit a Miskolchoz tartozó Kerekhegyen lévő telkén.
2006. december 2-án részeg cigányok vertek össze Egerben egy magyar diákot. A fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett.
2006. december 11-én egy cigány férfi rosszul lett autójában. Családtagjai mentőt hívtak hozzá, de mire a kocsi odaért, a férfi már meghalt. A cigánybűnözők ekkor neki estek a mentősöknek. Életüket csak a kiérkező rendőrök tudták megmenteni.
2007. február 28-án a kora reggeli órákban a jászfényszarui vasútállomáson cigányok kilöktek a vonatból egy 36 éves jászapáti magyar férfit, akit előtte megkéseltek.
2007. márciusában egy 26 éves cigány, miután fölvette a segélyt Polgáron, berúgott, majd hazafelé indult ordítozva. Egy útkereszteződésnél rákiáltott egy idősebb biciklistára, hogy álljon meg, de az nem állt meg. A részeg cigány utánaszaladt, lerángatta a nyeregből, és többször fejberúgta. A férfi a kórházban meghalt.
2007. április 7-én hajnalban Miskolc belvárosában három fiatal cigánybűnöző brutálisan összevert egy nőt és egy férfit egy villamosmegállóban. A cigánybűnözők rabolni akartak, ezért egy nőt a földhöz vágtak, és megrugdosták. A segítségére siető férfit is brutálisan összeverték.
2007. április 8-án, húsvéthétfőn egy 19 éves cigánybűnöző agyonverte és kirabolta a 99 éves Lajos Piroskát.
2007. május 17-én egy 32 éves cigányasszony megkéselte fia egyik iskolatársát a Szabolcs megyei Kisléta általános iskolájában. Előtte a két gyerek összeveszett.
2007. június 18-án hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron egy 12 éves cigánybűnöző belopózott a szomszédban lakó 19 éves nőhöz, és álmában megkéselte, mert a magyar lány előző nap rászólt.
2007. június 24-ére virradóan K.I., 49 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta saját lakásán a 90 éves ózdi bácsit, hogy az a helyszínen meghalt. Ezt követően a gyilkos a lakásból készpénzt és takarékbetétkönyvet tulajdonított el.
2007. június 24-én mintegy ötven cigánybűnöző támadt a rendőrökre. A hatósági személyek igazoltatni akarták egy 15 fős cigány társaság tagjait, akik megtagadták az igazoltatást. Ezután támadtak a rendőrökre, akiknek figyelmeztető lövést is le kellett adniuk.
2007. július 23-án egy 23 éves dunakeszi cigány nő cigarettát kért egy idős hölgytől, majd miután nem kapott, leszúrta és kirabolta.
2007. augusztus 16-án a Nógrád megyei Kállón helybéli cigányok vascsővel félholtra vertek egy erdőkürti fiatalembert, aki a szomszédos Erdőkürtön nem sokkal korábban rajtakapta őket terménylopás közben. A fiatalember életveszélyes állapotban került kórházba. A tettesek ellen eljárás sem indult.
2007. szeptember 13-án késő este a szabolcsi Piricsén három cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy helyi kocsmárost.
2007. szeptember 16-án szamurájkarddal vágta meg a budapesti XI. kerületi Black Dog nevű kocsma pultosát két cigánybűnöző miután szóváltásba keveredtek. A magyar férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
2007. október 14-én éjjel három cigánybűnöző tört be egy ácsi családi házba. A tulajdonos észrevette őket, a bejárati ajtóhoz sietett, és megpróbálta megakadályozni, hogy értékeit elvigyék. A betörők azonban túlerőben voltak, belökték őt az ajtón, és egy vasrúddal fejbe verték. Szerencséjére, az ütés nem találta el igazán, így "csak" könnyű sérüléseket szenvedett.
2007. november 5-én a Ferenc körút és az Üllői út sarkán egy cigánybűnöző rátámadt egy várandós magyar nőre. Többször arcul ütötte, és kirabolta.
2007. november 8-án cigánybűnözők hatoltak be egy idős gyáli asszony otthonába. A 103 éves nénit brutálisan összeverték és megrugdosták. A bántalmazásnak az vetett véget, hogy a néni megnyomta az otthonába telepített biztonsági rendszer segélyhívó gombját, a Body Guard Hungary diszpécsere pedig rögtön értesítette a rendőrséget. A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, így még ott el tudták fogni a hölgy embertelen támadóit, őt magát pedig azonnal kórházba szállították. A néni életveszélyes sérüléseket szenvedett.
2007. november 11-ére virradó éjjel Szalonnán megölt és kirabolt egy 93 éves nénit egy 15 éves cigánybűnöző. A gyanúsított 2008 márciusában szabadlábon védekezhetett, miközben néhány szigetvári magyar srácot egy pofonért hónapokra előzetesbe helyeztek. Ez a rasszista megkülönböztetés!
A cigánybűnözés történetében is példátlan brutalitással végzett egy 88 éves nénivel egy 21 éves cigány Gadnán 2007. november 18-án. Előbb megerőszakolta áldozatát, majd összeszurkálta a hátát, kinyomta a szemét, baltával széthasította a fejét, végül levágta a lábát.
2007. december 8-án Mátészalkán a Luca büfében cigánybűnözők brutálisan bántalmazták a kocsma tulajdonosát, mert egy helyi cigánybűnözőt a zárórára és annak részegségére tekintettel a kocsmáros nem akart kiszolgálni. A cigánybűnöző ekkor értesítette bűntársait, a Vida-bandát. A cigánybűnözők baltákkal, baseballütőkkel, vasvillákkal felszerelkezve érkeztek a presszóhoz, egy üveggel leütötték a kocsmárost, vasvillát szúrtak bele, szétverték a kocsmát és a kocsmáros autóját.
Saját lakásában verték agyon a 67 éves Balogh Lászlót Tarnabodon cigánybűnözők 2008. február 6-án, majd egy 9600 forint értékű olajradiátort vittek el. A 15, 16 és 17 éves cigány gyilkosok hetek óta fenyegették és fosztogatták a férfit.
85 éves magyar nénit vert agyon és rabolt ki egy 32 éves cigánybűnöző, Orsós Sándor Jászberényben 2008. február 22-én.
2008. február 22-én megtámadott és kirabolt egy ágyhoz kötött magyar bácsit egy cigánybűnöző Mátraszőlősön. Az elkövető rágyújtotta az ágyneműtartót áldozatára, aki csodával határos módon életben maradt.
2008. február 23-án hajnalban a Heves megyei Tarnaörsön egy 20 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 80 éves magyar nénit, majd 11 ezer forintja átadására kényszerítette, és azt követelte, hogy főzzön neki kávét.
2008. február 23-án hajnalban két cigánybűnöző tört be egy idős asszony házába Nyírvasváriban. A zajra felébredő nénit fenyegetve a pénzét követelték, fojtogatták, majd megkötözték. Az elkövetők végül néhányezer forinttal távoztak.
2008. március 9-én kővel és bottal vert össze két 15 éves cigánylány egy 50 éves férfit Miskolcon, miután nem adott nekik pénzt.
2008. március 10-én délután a gyöngyösi kórházban cigánybűnözők megvertek egy doktornőt, aki egy cigány beteget nem akart befektetni az osztályra. Az orvos szerint a beteg állapota ezt nem indokolta, járóbeteg-szakrendelésre kívánta továbbküldeni. A beteg cigányasszony ezzel szemben biztos volt abban, hogy gyógyíthatatlan, súlyos betegségben szenved, és követelte, hogy vegyék fel fekvőbetegként. Miután a doktornő ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, a cigányasszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévő fiatal cigány nő többször megütötte a doktornőt. A doktornő beadta felmondását.
Saját bevallásuk szerint 3200 forintot találtak annál a 74 éves ceglédi nőnél, akit saját tanyáján ölt meg két cigánybűnöző 2008. március14-én.
2008. március 19-én két cigánybűnöző erőszakolt meg egy asszonyt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán, miután rátörték házának ajtaját és megverték.
Rossz jegyet akart adni neki, ezért megrúgta, és egy vascsővel kezdte ütögetni fizikatanárát egy 16 éves cigánybűnöző, Lakatos Zoltán 2008 márciusában. Az eset a józsefvárosi Erdélyi utcai iskolában történt.
2008. március 22-én egy 37 éves cigánybűnöző behatolt egy 59 éves hajósi nő lakásába. Megverte, majd a nyakában lévő 2 db arany nyakláncát és 6 db arany medálját letépte és elvitte.
2008. március 27-én egy 17 éves kaposvári szakiskolás cigány diáklány osztályfőnökét durván becsmérelte, egy másik tanárát leköpte. Kiderült, hogy a kis cigánybűnöző diáktársait rendszeresen terrorizálja.
2008. április 8-án Nyírkátán, a Petőfi utcában mintegy 30 cigánybűnöző akart lincselni, miután egy autó elütött egy féktávolságon belül az útra rohanó gyereket.
2008. április 11-én Jászladányban egy 47 éves önkormányzati munkatársat szúrt nyakon egy cigánybűnöző egy törött pohárral, mert kevesellte a segélyt. A törött pohár két centiméterre állt meg a nyaki artériától.
2008. április 16-án megöltek egy 77 éves asszonyt somogyzsitfai otthonában anyagi haszonszerzés miatt cigánybűnözők.
2008. április 19-én este Vásárosnaményban egy 19 és egy 26 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 69 éves magyar férfit.
Egy 34 éves cigánybűnöző 2008. április 19-én, szombaton Kiskunhalason a kora esti órákban a bejárati ajtót betörve bement egy 52 éves magyar nő lakásába, ahol a feljelentőtől a mobiltelefonja átadását követelte. Hogy szavainak nyomatékot adjon, ütlegelni kezdte a nőt, közben annak kötényét leszakítva a kötényzsebében levő, körülbelül 5 ezer forint értékű mobiltelefont elvette. A bántalmazás során a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést – orrcsont-törést - szenvedett.
2008. április 22-én Somogy megyében, Öreglak-Barátihegyen két lovas kocsin utazó cigánybűnöző támadt egy juhászra, mert annak birkái a földes út közelében legeltek. Kaszával összevágták.
2008. május 2-án Hajdúhadházon, a bocskaikerti vasútállomás közelében öt cigánybűnöző támadt rá egy idős hölgyre, s miután kitépték a kezéből több tízezer forintot tartalmazó táskáját, elszaladtak.
2008. május 4-én ugyanezek a cigánybűnözők a délelőtti órákban a lakásán, bottal vertek meg egy 67 éves asszonyt, s elvették ezüst fülbevalóját. Egy órával később a Hajdúhadház és Bocskaikert közötti úton felborítottak egy kerékpárost. Miután a nő földre került, elragadták a táskáját, letépték aranyláncát.
2008. május 6-án egy tanárnőt fojtogatott egy cigánybűnöző a Heves megyei Dormánd iskolájában, mert a tanárnő rászólt a gyerekére.
2008. május 10-én este a fővárosban öt tizenéves magyar fiatalra, köztük lányokra támadt hat kigyúrt cigánybűnöző a Petőfi hídon. A magyarellenes, rasszista kijelentéseket is hangoztató cigánybűnözők súlyos sérüléseket okoztak a fiataloknak.
Majdnem halálra vert egy férfit Gyöngyösön egy 14 és egy 37 éves cigánybűnöző 2008. május 16-án hajnalban. Az elsődleges orvosi vizsgálat életveszélyes sérüléseket állapított meg a bántalmazott férfin.
2008. május 25-én szolgálatban lévő buszsofőrre támadtak cigánybűnözők Miskolcon. Az egyik városi autóbuszjárat vezetője a Miskolc belvárosi megállónál kinyitotta az első ajtót a felszálláshoz, ekkor - nem tudni, miért - négy cigány férfi és egy cigány nő, aki a karjában kisgyermeket tartott, szidalmazni kezdte őt, leöntötték sörrel, egyikük pedig megrúgta.
2008. május 29-én Nagykállóban egy 16 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta öccse 39 éves tanárát annak lakásánál. Előzmény, hogy a pedagógus egy iskolai verekedés miatt kérdőre vonta a cigánybűnöző öccsét.
2008. június 13-án éjszaka cigányok verték agyon és rabolták ki saját házában a zagyvarékasi D. Józsefet.
A Magyar Gárda mentette ki az életveszélyben lévő Pölöskei Lászlót és feleségét Galgagyörkről 2008. június 14-én. A fiatal magyar párt őrjöngő cigány szomszédjai meg akarták ölni. Előzmény, hogy a Pölöskeiék telkén álló nyárikonyhában jogtalanul tartózkodik az Oláh család, s a bitorlás miatti folyamatos viták fajultak addig, hogy a jogkövető magyar párt le akarták mészárolni a cigánybűnözők.
2008. július 24-én délelőtt öt cigány késsel fenyegetőzve kirabolt egy fiatal magyar lányt a fővárosi XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren.
2008. július 25-én Kunszentmiklóson egy 14 éves cigánybűnöző téglával fejbedobott egy 45 éves magyar férfit, aki belehalt a sérülésbe.
Életmentésre érkező mentősökre támadtak 2008. július 28-án cigánybűnözők Bicskén. A cigánybűnözők ütésekkel, rúgásokkal fogadták a bajban lévő rokonuk megsegítésére érkező mentősöket.
Tucatnyi cigánybűnöző támadt rá egy magyar férfira és leányára, majd a segítségükre siető feleségére és fiára a Fejér megyei Mezőfalván 2008. szeptember 5-én este, miután a magyar férfi autójával összeütközött egy szabálytalanul, jogosítvány és bukósisak nélkül motorozó cigánnyal. A környező házakból előtóduló cigánybűnözők nekiestek a vétlen férfinak és családjának. A vérszomjas tömeg gyilkolási vágyának a kiérkező rendőrök figyelmeztető lövése vetett véget. A magyar áldozatokat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
2008. szeptember 26-án Mátészalkán egy 19 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 71 éves asszonyt. Elfogásakor kiderült, hogy két hónappal korábban egy 58 éves nőt is megerőszakolt.
2008. szeptember 26-án Nyíregyházán egy 15 éves cigánybűnöző kitépte egy nyolcéves lány füléből annak fülbevalóját és elvette arany nyakláncát.
2008. szeptember 27-én Sárospatakon egy 14 éves cigánybűnöző lábon szúrt egy 24 éves magyar férfit, aki életveszélyesen megsérült, kómába esett, majd két nap múlva belehalt sérülésébe.
Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság 2008. szeptember 28-án egy 15 és két 17 éves cigánybűnözőt Dombóváron. A cigánybűnözők szeptember folyamán legalább tíz alkalommal zsarolták meg, rabolták ki és verték össze magyar diáktársaikat. A két idősebb cigánybűnöző korábban már volt büntetve, egyikük hasba szúrt egy magyar nőt.
Pisztollyal lőttek be egyedülálló idős magyarok házaiba cigánybűnözők Tarnabodon 2008. szeptember 29-én hajnalban. Néhány portára Molotov-koktélt dobtak.
2008. szeptember 29-ére virradóra Patca és Zselickisfalud között egy lovaskocsit hajtó cigány gyeplővel fojtogatott egy 28 éves magyar nőt. A cigánybűnöző azért vadult meg, mert kivilágítatlan szekere elé fogott lovait a magyar nő által vezetett autó reflektora elvakította. Ezért a cigánybűnöző hajánál fogva kirángatta autójából a vétlen sofőrt, és fojtogatni kezdte. A fia közben a megtámadott magyar nő 18 éves öccsét ütlegelte. A cigánybűnözőt korábban már elítélték.
Három cigánybűnöző, köztük két nő támadt egy óvónőre Kiskundorozsmán 2008. október 1-jén, mert a pedagógus azt kérte tőlük, a család óvodába járó gyerekét ne késve vigyék reggelente az intézménybe. A cigánybűnözők a gyermekek szeme láttára ütlegelték és fojtogatták az óvónőt, aki följelentést tett, mire a cigánybűnözők megfenyegették, mondván, ha kimegy az utcára, megölik.
Mintegy ötven cigánybűnöző támadt botokkal egy hagyományőrző csoportra Sazabadszálláson 2008. október 11-én este. A nagyjából 30 fős magyar csoport rókavadászatot imitáló lovagláson vett részt, majd este egy vendéglőben vacsorázott, amikor agresszív cigánybűnözők történ rájuk az ajtót, és ütni-verni kezdték őket. Többen nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.
2008. november elején Mosonmagyaróváron a pályaudvaron a 15 éves cigánybűnöző Dalka István és társa megtámadta a 17 éves dunaszigeti magyar fiút, Ásványi Krisztiánt, és eszméletlenre verték, majd kirabolták. A fiatalember kómába került, lélegeztetőgépen tartották . 2008. december 10-én felébredt a kómából, de látását elvesztette.
2008. november 22-ére virradó éjjel öt ráckevei cigány megerőszakolt, majd megfojtott egy 14 éves magyar lányt, Horák Nórit Kiskunlacházán.
A 33 éves F.E., a 23 éves K.A. és a 16 éves Kolompár Zsolt cigánybűnözők saját háza udvarán leütöttek és kiraboltak egy 80 éves magyar nénit 2008. december 1-re virradó éjjel. A néni meghalt.
2008. december 2-án Sátoraljaújhelyen két cigánybűnöző brutálisan megvert egy tanárt annak kertjében. Ok, hogy a tanár néhány évvel korábban (!) egy iskolai csetepaté során szétválasztotta a verekedőket, akik egyike az egyik cigány fia volt.
2008. december 6-án délután egy 21 éves cigánybűnöző Budapesten a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca egyik lakásában leszúrt egy idősebb férfit.
2008. december 11-én Sátán három cigánybűnöző brutálisan összevert és kirabolt egy 67 éves magyar nénit. A néni másnap belehalt sérüléseibe.
Brutálisan megvertek és kiraboltak egy idős férfit kovásznai lakásán 2008. december 14-én délután. A 84 éves Paltán József a kórházban belehalt sérüléseibe. Gyilkosai: a 18 éves Budi Ernő és a 26 éves Budi Zoltán cigánybűnözők. Az idős székely orr- és szemöldökcsontját, bordáit eltörték, fejét csavarhúzóval szurkálták össze az állatok. Az öregnek 1000 lejért, vagyis nagyjából 70 ezer forintért kellett meghalni.
2008. december 15-ére virradó éjjel saját otthonában támadták meg a vecsési Városi Nemzeti Szövetség, valamint a Jobbik helyi vezetőjét, Szabó Attilát, a Magyar Gárda tagját, aki nemrég arról lett nevezetes, hogy kezdeményezésükre életnagyságú bronz lovas szobrot állítottak Vecsésen a honvisszafoglalás tiszteletére. A 6-7 cigány támadó éjjel lopózott be a házba, s fegyverekkel, viperákkal támadtak az ágyában alvó családfőre, aki ennek ellenére - kitűnő kondíciójának köszönhetően - még képes volt védekezni egy ideig. A lelketlen és kegyetlen támadók a család többi tagját sem kímélték, Szabó Attila feleségét megkötözték, a 14 éves kislányának fegyvert szorítottak a fejéhez, de még a nagymamát is bántalmazták. A támadók végül értékeket is magukhoz vettek, majd távoztak.
2008. december 18-án a fővárosi Bosnyák tér egyik kocsmájában négy részeg cigánybűnöző agyonszurkálta az idős B. Istvánt, mert rájuk szólt a játékautomata rugdosása miatt.
2008. december 21-én egy 16 és egy 30 éves cigánybűnöző karókkal agyonverte azt a 85 éves nénit, aki gyümölcsösében munkát adott nekik. A cigánybűnözők a néni pénzét akarták megszerezni.
2008. december 24-én, Szenteste (!) Szilhalmon egy cigánybűnöző brutálisan bántalmazott, majd kirabolt egy egyedülálló idős magyar férfit, V.A.-t.
2009. január 6-án kedden Tiszaroffon egy 25 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 86 éves magyar nénit.
2009. január 15-én Pécsett cigánybűnözők gyilkoltak meg egy idős asszonyt Meszes városrészben.
2009. január 21-én jelentette be a győri rendőrség, hogy a városban 2008 novembere óta garázdálkodó cigány rablóbandát kapcsoltak le. A 16 fiatalkorú bűnözőből 15 cigány volt, egy pedig nigériai. Magyar nem volt köztük.
2009. január 27-én Karancslapujtő általános iskolájában egy 17 éves magyar gimnazistát vert össze egy cigánybűnöző. A magyar fiatal iskoláját mutatta be, a továbbtanulást népszerűsítve, eközben szóváltásba keveredett egy cigánnyal, aki szokásos a csordaszellemben bátyjait ráuszította a gimnazistára. Az egyik cigánybűnöző úgy ütötte arcon a magyar ifjút, hogy eltört az arccsontja.
2009. január 31-én este a Heves megyei Boldogon szolgálaton kívüli tűzoltók egy kollégájukat búcsúztatták a helyi kultúrházban. Több tucat cigány erőszakosan be akart menni a zártkörű rendezvényre, s amikor kiküldték őket, rátámadtak a tűzoltókra. Egyiküket megkéselték, súlyos sérülést okoztak neki.
2009. február 1-jén Szolnokon egy 70 éves bácsi rajtakapta az általa bérelt akácos terület cigány fosztogatóit. Elzavarta őket, majd elkezdte visszahordani a fát a telkére. De közben nagyobb létszámban visszatértek, majd a cigánybűnözők kövekkel kezdték dobálni az idős embert, aki ekkor légpuskából rájuk lőtt. Ezek után a tulajdonát védő magyar ellen indult eljárás, akárcsak a kesznyéteni Barna bácsi esetében.
2009. február 4-én Mándokon egy 26 éves általános iskolai tanárnőt brutálisan összevertek, megrugdostak cigánybűnözők, mert egy cigánylány nem szerepelt a farsangi műsorban, valamint a tanárnő szóvá tette, hogy tetves.
2009. február 7-én Hevesen hamis riasztást kaptak a rendőrök azzal, hogy a Dankó Pista utcában tömegverekedés van. A kéttagú járőr ennek nyomát sem látta, viszont vagy harminc cigánybűnöző támadt rájuk, bosszút lihegve, amiért egy nyolcszorosan körözött cigánybűnözőt kerestek korábban.
2009. február 7-én Veszprémben cigánybűnözők hordája megölte az MKB Veszprém román kézilabdázóját, Marian Cozmát. A szerb Zsarko Sesumot, Cozma csapattársát fejbe rúgták, arccsontja tört. A horvát Ivan Pesityet, aki szintén az MKB Veszprém légiósa, vesén szúrták, egyik veséjét el kellett távolítani. A rendőrök Raffael Sándort, Sztojka Ivánt és Németh Győzőt keresik, de a tömeg legalább 30 cigányból állt.
2009. február 8-án Ózdon kétszáz felfegyverkezett cigánybűnöző támadta meg a Magyar Gárda helyi tagtoborzó rendezvényét. A tömegmészárlást a rendőrség akadályozta meg."
Mekkora írás! Gratula! Látom, sokat találva érzik magukat. LOL
@ZX: Szabó László Baráti Kör. :-)
@Schindler Pistája: Csak nem megtanultad kívülről?
@imperial: Szép lista, de ez csak az egyik oldal.
Senki nem állította, hogy nincsenek cigány bünözők, de ne hasonlíts egy borsodi 500 fős mélyszegény cigányfalut mondjuk egy Győr-Moson-Sopron megyei faluhoz.
@Schindler Pistája: A Hetek egy hitgyülekezetes újság. Inkább nem mondom el a véleményem arról a bagázsról.
@ZX: nem kell nekem ahhoz senki demagóg szövege hogy életszerűtlennek tartsam az apa mint elkövető öngyilkosságmeséjét. Nem volt elmebeteg a fazon, és ha elmebeteg lett volna akkor is rendkívül életszerűtlen gyilkosságainak a kivitelezési módszere. Emberek nem trancsírozzák szét a családtagjaikat láncfűrésszel.

Az egész világon jellemzően nem, és itt nincs olyan hogy "a kivétel erősíti a szabályt" mert tucatnyi erősen beépült igen nehezen áttürhető blokkot kellene áttörni ahhoz hogy valaki ilyesmit műveljen a családtagjaival, pláne a gyerekeivel. Ilyet azok művelnek csak akik számára a másik élete SEMMIT nem jelent. Nem keveset, vagy valami, hanem egyáltalán, semmit.

Olyanok akik már nem első generációból hallják hogy a geci kínyes gádzsók a felelősek mindenért, hogy a rászista parasztok miatt kevés a segíly és szegíny a roma, és ebben a kondicionálásukban a szoclib kormány is mellszélességgel támogatta őket, ezért teljességgel logikus hogy szubhumán életformák követték el ezt az irtózatos családirtást is.

Az is nyilvánvaló hogy a választások előtt megengedhetetlennek tartotta a rendőrség annak megszellőztetését hogy esetleg a szoba sarkába szartak az elkövetők. Cigány módra.
@Fabius:
Nekem most esik le, hogy te vagy a bejegyzés írója.
Hát így még meghökkentőbbnek tartom, hogy írsz valamiről, aztán nem vagy képes azt mondani, hogy "bocs, barátaim, ezt benéztem, legközelebb jobban figyelek", hanem elkezdesz csúsztatni, mintha másról írtál volna.
Ez külön furcsa egy olyan bejegyzés alatt, ami arról elmélkedik, hogy valaki direkt nem ért valamit, vagy csak úgy tesz...
Az meg lúzerség, hogy egy olyan párt esetében, ahol minden nap kiderül valamelyikükről valami tök vicces, de az is mindegy, mert már a létezésük is egy (rossz) vicc, sikerül olyanba belekötnöd, ami nincs is. És utána még csúsztatsz is, hogy az nem úgy volt... hát, szerintem nem is állsz tőlük nagyon távol, legalábbis az érvelési kultúrád nézve.
@baliquez: Úgy látszik te nem ebben az országban élsz. Vagy elzárkóztál a külvilág elől. Nem képes egy elmebeteg kinyírni a sajátjait? Akkor mi van azokkal a saját gyerekeik ölik meg Szülés utáni depresszióban? Vagy mert a párja elhagyta. Nem olyan rég egy nő a hetedik emeletről dobálta ki a gyerekeit. Sehol semmi cigány. Azt mondod nem volt elmebeteg? Állítólag Magda Göbbels sem volt az, aki ugyebár 6(!) gyerekét ölte meg. Ugye nem mondod, hogy ott is a cigányok voltak? Mit tudsz te az elmebetegségről, vagy, hogy mire képes egy depressziós, elborult ember? Gyanítom semmit.
Egyébként pedig: exceptio probat regulam. Vagyis a kivétel gyengíti a szabályt. :)
@ZX: minek jössz itt depresszióval, baszki pont erről ugatok, leírom még egyszer: NEM VOLT DEPRESSZIÓS, semmiféle jele nem volt annak hogy bekattan. Olvassál már utána. Igen, az öngyilkosságmesét azzal próbálták rövidre zárni hogy depressziós volt, meg elmebeteg, csak utóbb igen hamar kiderült hogy ez hazugság.
bohus
Nem hiszem el, hogy te még mindig azt reméled, hogy Fabius elismeri hogy szándékosan hazudott.
Ez nem "benéztem", meg "jobban figyelek" és bocs; ember! direkt hagyta ki a törvényidézésből azt a részletet, ami az egész irkálmányt a nullával teszi egyenlővé. Nincs kivel beszélni.
De látom megjelent a következő poszt, na az meg aztán ennek a mostaninak a fényében külön vicc a "blog célja"-nak beidézésével:D:D:D
@baliquez: Ja, te vagy az orvosa? Miért nem ezzel kezdted?
@ZX: nem vagyok az orvosa te viszont egy bűnpártoló cigányfajvédő vagy.
"A rendőrség szerint a férfi hipochonder volt"
Tetszik érteni? Nem az orvosa szerint, az orvosa utóbb ezt a kényelmes rendőrségi elképzelést kimondottan cáfolta újsághírekben is.
@bohuš:

Sikerült felismerni, hogy a posztot én írtam? Csak egy napot vett igénybe, éljen.
Talán holnapra a mondanivalót is sikerül értelmezni a hivatkozásokat is elolvasva.
Bár ennyire optimista nem vagyok, lássuk be.
Oké, akkor a csúsztatás után megvolt a személy elleni támadás is; bemutatót tartasz az érveléstechnikai hibákból?
És majd érdemileg is fogsz válaszolni, hogy miért hagytad ki az idézet lényegét? Esetleg elnézést kérsz a figyelmetlenségért/ hazugságért?
@bohuš:

No, akkor lássuk. Ezt írtam:

Ő bizonyára emlékezett rá, hogy legutóbb négy napja meszelte el az OVB magát a nagyembert -Orbán Viktort- a zuglói zeneiskolában tartott rendezvényért, a közoktatási törvényre hivatkozva:

A mondat két linket tartalmaz, az egyik a cikket, amiből kiemeltem a passzust, amivel Orbánt elmarasztalták, ÉS magát a törvényt, amit Morvai megsértett. Nem én hagytam ki belőle a pontozott részt, ahogy a linkelt cikkből is kiderül. A kommentekben több alkalommal szóltam, olvassátok el a törvényt:

"Szerintem próbáld meg értelmezni a közoktatási törvényt. Ha nem sikerül, akkor tényleg baj van."

Megtetted? Nem tetted. Én szedtem ki belőle az érthetőség kedvéért az esetre vonatkozó passzust. Ezt megtehettem volna eleve a posztban is, de éltem feltételezéssel, nem az óvodában vagyunk, hogy szájba kell rágni mindent. Voltak akik értették, és olyanok is, akik nem akarták érteni.

De se csúsztatás, se hazugság nem volt a posztban egy betű sem. No, miután ezt tisztáztuk, esetleg elnézést kérhetsz a figyelmetlenségedért.
@baliquez: "Az orvos hozzátette: azt javasolta a férfinak, hogy panaszai súlyosbodása esetén forduljon pszichiáterhez, mert gyógyszeres kezelésre lesz szüksége."

Nem vagyok cigány fajvédő, de az ostobaságot ki nem állhatom. Mindazonáltan, még ha mások is tették volna, akkor sem állíthotad bizonyíték nélkül, hogy cigányok voltak, nyomozókám.
@imperial: hat ez eleg keves, ocsisajt..

evente tobbszazezer bcs tortenik. tehat ha szamolgatom az aranyokat azt kell mondanom, hogy ciganybunozes _nem_letezik_
@Schindler Pistája: igen?
es?
ez mit is kellene hogy bizonyitson?
azt, hogy a zsidok gerincesek?
szerintem ez nem a zsidosagukbol fakad, ez emberi jellemvonas. mint ahogy a hianya is;-)
@Fabius:

A bejegyzés erről szól:
-M. K. hülye, mert a törvényben benne van, hogy nem lehet tartani politikai rendezvényt iskolában,
-O. V.-t is emiatt marasztalták el, ezt M. K.-nak is tudnia kellett volna, tehát M. K. vagy műhülye, vagy csak tetteti magát.Ezek után betettél egy törvényrészletet, ami így arról szól, hogy iskolában pártrendezvényt tartani tilos. Persze, a kipontozott részen az van, hogy nem is, de ez miért zavarjon. Pont így szoktak a Jehova tanúi is idézgetni a Bibliából a füzetecskéikben (tényleg).
A cikk alapvetően M. K.-ról teszmegállapításokat.

Erről írtál. Hogy kommentben mit fűztél hozzá: az nem tartozik a poszthoz. Ezekhez írtam, hogy ezek így nem igazak. bekeretezve kiemeltél valamit, ami nem tartalmazta azt a mondatot, ami alapjában változtatja meg az egész igazságtartalmát. Ezen tök fölösleges vitatkozni, mert minden érvelni tudó embernek evidens, hogy ez csúsztatás (/hazugság?). Esetleg kérdezz meg valakit, aki ért hozzá (az érveléshez), hogy szerinte megállja-e a helyét a gondolati felépítményed és mindenképpen jelezd, ha találtál olyat, aki szerint igen. Vagy ne jelezd. Egyébként meg szia, mert tényleg nem vagyunk az oviban és erről tök fölösleges vitázni, mert egyszerűen nincs min.
@az igazi Sipi: mi is van a 4:1-es aránnyal kismajom? Ezt jól beszoptad.
@az igazi Sipi:

„A proletár-diktaturát, a szegények és az elnyomottak diadalát ki tudná jobban és erőteljesebben átérteni és üdvözölni, mint az évezredek elnyomottja: a zsidóság. Mi vagyunk a világtörténelem proletárjai és a világtörténelmen átvonuló földalatti forradalmi láng egy zsidó géniuszban Leo Trockijban csapott föl először isteni erővel, minden eddigi forradalmakat megszégyenítő fő akarattal és tudatossággal. (…) Mózes földtörvénye kommunista törvény; a talmud esszenusai már kommunista rendszer szerint éltek; Spinoza, Marx és Lasalle fajtájának nem kell elmagyarázni, mi a forradalom és mi a szocializmus.”

Így ujjonganak egyszer.

Nem sokkal később:
A Pesti Izraelita Hitközség elöljárósága ülésének határozatai:

„A hitközség a maga és az egész magyar zsidóság nevében végtelen örömének ad kifejezést afölött, hogy a Proletárdiktatura esztelen és erőszakos kormányzati rendszere, mely minden hitközséget (…) végpusztulással fenyegette – saját bűnében összeomlott. A hitközség konstatálni kívánja, hogy a kommunizmusnak nevezett tévtan legelső sorban kereskedőellenes áramlat, senkire nem oly káros és veszedelmes, mint a kereskedelmi és ipari foglalkozásokat űző zsidókra.
A hitközség ennélfogva fájdalommal és egyuttal megbotránkozással állapítja meg, hogy a kommunista uralom vezérkarában és táborában nagy számmal voltak zsidó származású emberek.”

Ennyit a "gerinces" zsidóidról. Ezt is beszoptad. Mi vagy te, szopógép?
@imperial: Khmm... khmm.. Mintha hangyányit megfeledkeztél volna arról a tényről, hogy mi is egyik héten még a nácik mellett harcoltunk, másik héten már a komcsik mellett. Szóval azokat a történelemkönyveket neked is erősen ajánlom a figyelmedbe.
Egyébként pedig azt se felejtsd el, hogy az egyik idézett rész a hitgyülis újságból való. (Mondjuk nem inkább fosnak nevezném mint újságnak, az ilyennel max. a seggem törlöm).
@imperial: valoban, mert a szam durvabb mint 4:1

lehet az akar 8:1 is, mert ha ennyi ev alatt ennyit tudtal osszeszedni - es biztos vagyok benne, hogy amit csak tudtal, felkutattal es meg olyanokat is, amikor csak egy cigany setalt az utcaban ahol 2 hettel korabban betores volt...;-)) - akkor az bizony edeskeves es nem bizonyit nagyjabol egy arpadsavos lofaszt sem:-)
@imperial: mnint ahogy a te fajtad feherterroristabol vedlett at voroskatonava egy ev alatt..
a "magadfajtanak" ugyanis teljesen mind1, hopgyt melyik ideologia szolgalataban gyulol.
neked az a fontos, hogy legyen egy jol megjelolt ellensegkep, akit utalhatsz.

neked egyszeruen ilyen mentalis begtegseged van:-)

mondhatnam egyszerubben is, hogy egy gerinctelen beszari szarjanko vagy, akinek a felelme egyszeruen gyuloletkent csapodik le masokkal szemben.

ha igy erthetobb.

bar az ilyen mentalitassal egyutt jar egy olyan elementaris ereju szellemi sivarsag is, hogy szerintem amit itt leirtam, annak a felet fel sem fogod:-DDD
@imperial: de elotted a lehetoseg..
gyujtsd ossze az elmult ot ev OSSZES buncselekmenyet

allits fel sorrendet karokozas szerint.

majd vizsgald ki az etnikai hatteret:-)

jo munkat, tokombojtja:-)
@Fabius: Felesleges próbálkozás emészthetőre rágni a posztot. Értette ő elsőre is. Szokjál hozzá, hogy a szent jobbik angyalkái nem hibáznak. Aki az ellenkezőjét állítja az csúsztat és hazudik. Meg libsibolsinácizsidó is, ezt ki ne felejtsem. Morvainak különben is alanyi jogon jár a mentelmi jog, a holtig tartó haszonélvezeti jog az ország összes közterületére, és osztályfőnöki órán is metéltfarkincázhat. Jó ha ezt megjegyzed.
@az igazi Sipi: jaja ellenségkép, mint a magadfajta idiótáknak, akik minden bokorban nácit látnak és felvonulnak a nem létező fasizmus ellen. Hát igen, ezek vagytok ti, nyálcsorgató szellemi toprongyok :)

Amúgy beszoptad ezt a gerinces zsidó hazugságodat, mielőtt elfelejtenéd :DD
@az igazi Sipi: szellemeskedni próbáltál ezzel a 4:1-el és most szopsz mint a torkosborz, amit érthetően nehezen viselsz. A magadfajta vagdalkozó szaralakok általában így viselkednek, mikor tényekkel találkoznak :))
@imperial: Röhejes, hogy azt állítod itt nincsenek nácik, a következő mondatodban meg már zsidózol.
@ZX: az a röhejes, hogy ha valaki kiejti, vagy leírja a zsidó szót, akkor megy a nácizás. Ennyit tudtok.
@imperial: Mi az, hogy ennyit tudunk? Én nem vagyok zsidó. És ha én leírom, hogy zsidó attól nem vagyok náci, mert nem abban az értelemben írom le. De mivel te abban az értelemben használod, ezért vagy náci. Ez a különbség. Nem kell itt a ha zsidózok akkor mindjárt náci vagyok demagógiával hülyíteni senkit. Mert igenis az vagy, ha náci célzattal írkálsz hülyeségeket. Ha nem ezt tennéd, senki sem fasisztázna le. Értve vagyok?
@ZX: tipikus paranoid zsidó gondolkodás. Jól átmosták az agyad.
@imperial: latom jo edes anyad nyelvet a megertes szintjeig nem sikerult elsajatitanod, de a hanyas, bogfoges, fingas az megy..

te kis igazmagyar:-)))

bogatya meg futyulosbarack:-DDDD
@imperial: dehogy szopok..
hany ugyet soroltal fel? 30? 40?

hagy buncselekmeny tortenik az orszagban evente?

a matematikanak nem eleg, ha magyar vagy, kicsicsillag:-DD
@imperial: Hogy is van? Bagoly mondja verébnek...?
@imperial: Ja, és gratulálok. Valahogy ezzel a beszólásoddal sem sikerült bizonyítanod, hogy nem vagy náci, te náci.
@az igazi Sipi: megszoptad a nagypofával előadott 4:1-es szövegedet és ettől a matematika sem ment meg te kis szarházi :D
@ZX: aha náci vagyok, most jöttem időgéppel a koncentrációs táborból. Gyere és antifasiszta tüntess ellenem az igazi majommal. Csak előtte vegyétek be a gyógyszert :D
süti beállítások módosítása