Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.03.28. 08:00 Fabius

A Magyar Köztársaság óvodája

Címkék: kampány photoshop mszp forródrót

Tisztelt Szülők, kedves gyerekek!

Mi, a Kárpát Medence téri napköziotthonos óvoda dolgozói úgy véltük, önöknek szüksége van egy közvetlen panaszvonalra vezetőségünkhöz! Meg kívánjuk adni a be és feljelentés lehetőségét, hiszen itt gyermekeiket szabadságjogaik maradéktalan felhasználására is oktatjuk, aminek szerves része a szólásszabadság. Nem puszta árulkodás ez, -ezt a majom szokást véletlenül sem támogatjuk- hanem ösztönzés a tudatos és önérzetes állampolgárrá válás rögös, de felemelő útja felé. Hitünk szerint erre igenis szükség van ebben az agresszív világban, ahol a verbális agresszió látens vérömlenyeket hagy az Önök és gyermekeik lelkén. Ne tartogassák ezeket a sérelmeket! Osszák meg velünk! Az alább bemutatott esetek lebegjenek Önök előtt, mikor a telefonért nyúlnak. Legyen a képem  példa, én is elkerülhettem volna szakállam elvesztését ha időben jelentkezem!
Üdvözlettel: Házmestery Attila, vezető dada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formai Krisztike középső csoportos kislány vált betétragasztó provokatőrök áldozatává. Arcátlanul visszaéltek hiszékenységével, kihasználták ártatlan jóságát, tisztaság és higiénia iránti fogékonyságát! Íme az eredmény:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napina László nagycsoportos pajtást egy ártatlan lufi miatt tessékelték ki meggondolatlan nevelők óvodai ünnepségünkről:

 

 

 

 

 

 

 

 

Tömjén Zsoltika nagycsoportost biblia olvasás közben zavarták meg illetéktelenek, akik ezzel nem csak szellemi fejlődését gátolták, hanem egyúttal szabad retyóválasztási jogában is korlátozták!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dundi Lackó munkásőrnek öltözött óvodánk retró farsangján, ezért verbális támadást intéztek ellene szélsőséges szülők!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szögedi Csanci kiscsoportos legény árpádsávos előkéje miatt lett szálka a szülői közösség tagjai szemében.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ettől is rosszabbul járt Jámbor Beléndek, akit egyenesen a pálmaházig üldöztek társai, akik a zöldmezős beruházás helyett a zölderős megruházás hívei. Szegény a páfrányhalom alá bújva volt kénytelen anyukájától segítséget kérni.
 

 

 

 

 

 

 

 

Góliát Ibicsi a divatellenes keményvonal áldozata lett csoportjában. Társai szerint öltözködése hivalkodó, viselkedése királylányos, egyes vádak szerint fixa ideája, hogy őt éppen megfigyelik.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sor Bán Vitya és Cserjés Lalika összetűzése fajult el leginkább. A békés tornaórának ádáz veszekedés lett a vége, mikor Vitya több alkalommal sem volt hajlandó a partdobáson vitatkozni Lalikával, aki ezen elképzelhetetlenül feldühödött:
 

 

 

 

 

 

 

 

Sor Bán Vitya mit sem törődött ezekkel az eseményekkel. Megszerezte a csoport labdáját, és társai adományaiból vásárolt foteljából nézte tovább a meccset, miközben remekül szórakozott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rajtatok. Most. Még. Csak.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr471874070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szellemes, jókat nevettem.

(De nincs új a nap alatt:
"A Fidesz demokrácia központjának közleménye
2002-04-21 19:11

A demokrácia vonalra a szavazás megkezdésétől délután 16 óráig több mint 500 bejelentés érkezett - áll a Fidesz által létrehozott demokrácia központ vasárnapi közleményében.

A tájékoztatás szerint a bejelentések csaknem fele tartalmazott érdemi információt. A bejelentések egynegyede kampánycsendsértésről szólt, egyharmaduk a szavazólapokkal, pecsételéssel kapcsolatos problémákat jelzett.
A demokrácia központ számításai szerint a betelefonálók mintegy 10 százaléka azt tette szóvá, hogy az urna nem volt megfelelően hitelesítve. A közlemény szerint ugyancsak 10 százalékuk tett bejelentést szavazatvásárlásról, illetve a választók szervezett helyszínre szállításáról.
- A bejelentők közül minden tizedik vállalja, hogy a demokrácia vonal munkatársának tájékoztatása alapján, vagy már ezt megelőzőleg, önállóan jegyzőkönyvet vesz, vetet fel a tapasztalt eseményről - olvasható a közleményben.

A Fidesz - Magyar Polgári Párt a választások tisztasága érdekében hozta létre a demokrácia vonalat, ahol dokumentálják a választási visszaélésekkel kapcsolatos bejelentéseket, jogsegély-szolgálatot biztosítanak, valamint tájékoztatást nyújtanak a voksolásokkal kapcsolatos kérdésekről.
A demokrácia központ működtetésében az önkéntes joghallgatókon, jogászokon és ügyvédeken kívül részt vesznek a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség, a Keresztény Értelmiségiek Országos Szövetsége, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület, a Nemzeti Egységmozgalom, a Professzorok Batthyány Köre és a Fidelitas aktivistái is.")
veszprem.fidesz.hu/index.php?CikkID=1749
süti beállítások módosítása