Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.03.27. 08:00 Fabius

Ferike az élménydizájner

Címkék: kampány mszp gyurcsány mdf

Gyurcsány Ferenc átalakul.
Az egykori miniszterelnök új stílust vett magára. A hülyegyerek fazon illik hozzá, és valljuk be jól is alakítja. Én legalábbis jókat röhögök rajta, ahogy mostanában nem csak a Fideszesek kapnak görcsös arcidegzsábát ha megjelenik valahol, hanem a sajátjai is. A Maszop prominensei sem tudnak nyugodtan aludni az életre-halálra dúló kampányharcok közepén, mert rémálmaik vannak.
Álmatlanul forgolódva találgatják, vajon milyen csínytevést eszel ki Ferike holnapra, amit úgy töm le szemrebbenés nélkül a torkukon, ahogy a muszájintézetben a gyomorszondát szokás.

Gyurcsány Ferenc unatkozik. A hónapokig tartó semmitmondást felcserélte az ellentmondásra.
Egy lakossági fórum itt, egy évértékelő ott, és el nem mulasztja minden alkalommal az epeturmixot felszolgálni a veszteségminimalizálásra játszó pártpajtásainak. Ők pedig jobb lehetőség híján isszák.
A beszédei, a megjelenései súlytalanok, politikailag irreveláns mondanivalója a választás kimenetelére nincs hatással, viszont a megmaradt MSZP tábor kétségtelenül kajálja Ferkó megnyilatkozásait. Kell nekik egy karakán vezető, és ilyennel a mostani szocialisták nem rendelkeznek. A gyurcsányi retorikához képest Mesterházy egy szegényes tartalmú, kézivezérelt bábu.

Fletóból pedig előbújt az elnyomott ördög, és törleszteni kíván. Ha elolvassuk az origo gyűjtését az MSZP belharcairól, és Gyurcsány párton belüli megítéléséről, akkor mondhatjuk, van is miért törleszteni. Ő pedig kiélvezi a helyzetet, pukkasztja, üti-vágja őket ahol éri. Árulja az őszödi beszédet, játssza a csakazértis ellentmondok renitens klapecot. Mintha direkt akarná kitépkedni Kiss Péter orrszőrét egyesével, beragasztani Lendvai Ildikó protézisét pillanatragasztóval, levízipisztolyozni Szekeres Imrét, pinarajzolással ugratni Kovács Lászlót egyszerre. Minthaforgalomból kivonása után genyózási főiskolát végzett volna, úgy tolja magából az ötleteket.
Pontosan tudja, ebben a helyzetben nincs senki aki a kezére verjen, vagy beírással fenyegetőzve kordában tartsa. Nincs büntetés se retorzió, nincs agyonhallgatás és forgalomból kivonás, mert a hívek és a rajongók még sértésnek veszik. A szavazatvesztés meg egyenlő a halállal mostanában.
 

 

 

 

 

Saját töketlenségük csapdájában vergődve tűrik, hogy bohócot csináljon belőlük. Hiába akarták elmeszelni az MDF budapesti listáját, hiába szavaztak ellene az OVB pénteki határozatában, nem sikerült. Na ki volt az első aki szolidaritást vállalt az MDF-el? Na ki? Úgy van! Gyurcsány Ferike. Csakazértis. Még a végén megérjük, plakátarca is lesz a Bokros csapatnak, vegytiszta segíteni akarásból:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lehetne ezt a viselkedést elemezni órákig, valószínűsíthető választás utáni forgatókönyvet gyártani nagyjából ezret. De ezt meghagyom a hivatásos hozzáértőknek. Megelégszem annyival pillanatnyilag, hogy ebben a sótlan, eredeti ötleteket nélkülöző kampányban akad egy bohóc, aki szórakoztató bizonyos mértékig. A fotelban kényelmesen hátradőlve kivárom, milyen verbális élményekkel gazdagít még minket Ferike a hátralévő két hétben.

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr291872019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó lett. De a jesszuskás plakát felett Borkos-t írtál Bokros helyett :)
Hát nem tudom.
Én nem szórakozom ilyen jól mint te.
A jobboldali bloggerek (annyi van belőlük, mint, hogy ha az ember lócitromba akar rúgni, akkor is jobboldali bloggerbe rúg…) olyanok, mint egykoron a Hír Tv-n az "EllenHetiHetes" a.k.a. Polgári Hetes.
Humorérzék és humor nulla!
Persze tudom, ez nem olyan blog, ez semleges, objektív. Hát persze! ;)
Nekem az a vicc jut eszembe, amikor a favágó véletlen lecsapja baltával a kolléga karját.
-Ez most komoly?
-Nem...
-Azér' mer' viccnek kicsit durva lenne...

Kábé ilyen Ferike újabb feltűnése is. Csak azt tartom nagyon szomorúnak, hogy sokan erre vevők. És ami még szomorúbb, hogy nem csak félhülye kommerözvegy vénasszonyok, akik attól félnek, hogy a "fityeszkék" ugyanazt csinálják velük, mint anno az ő férjuruk az egyet nem értőkkel. Hanem értelmiségi (de nem értelmes) pozícióban lévő emberek is. Na ez a durva.
Gyurcsány és az MDF összeillő páros lenne. Ugyanannyira igazmondók, becsületesek, és ugyanannyira elkerüli őket a hatalommánia (na jó, lehet, hogy Gyurcsány jobb egy fokkal). Lehet, hogy legközelebb épp Gyurcsány lesz a miniszterelnök-jelölt a botránypártnál - soha nem lehet tudni náluk.
@Orbán a magyar nép ópiuma!: "Feriék elkúrták. Nem kicsit, nagyon."

2 kommented van idáig. Ez az egyik. xDxDxD
Kedves Varánusz!
A szórakoztatóiparba mások is beszálltak némi izelítő itt:
ferologia.blog.hu/
Üdv Pelikán
És én még attól féltem hogy tök uncsi kampány lesz a hivataloskodó mszp meg fidesz plakátok szintjén. Fletó egyedül jobb mint a heti hetes
Jó ez a poszt, gratulálok, totál így vagyok én is Fletó mostani ténykedésével.
Fabiusz -nak is tele lett a gatyája?-mint a gonosz törpe és bandájának. Amióta a Gyurcsány aktíválta magát azóta gumibugyiban jár az egész Fidesu Banda!!!!!
@nestrot10: Mi az a Fidesu? Valami japán étel? :)
Hervadozó hölgyecskéknek nagyon bejött ez a "kézcsókom hogy tetszik lenni" Fletó. Egy kirakat ember, Egy lufi.

És a demokráciának éppen ez a gyengesége. Az általános választójog.
Mert amíg politikai tényező tud lenni, a hervadó asszonykák felszínes gondolkodása, vagy az iskolázatlan emberek befolyásolhatósága, addig az ország, és a magyarság számára kedvezőtlen szavazási eredmények születhetnek.
Bárki nyerhet választást, aki tud bohóckodni, és jó a PR-ja
@nemsiker_s: Csak kíváncsiságból: te mihez kötnéd a választójogot? Életkorhoz? Iskolázottsághoz? Ki és milyen alapon döntené el, kinek van létjogosultsága választani?

@órarugógerincű felpattanó: @gintike.contact:
kösszép, javítva :-)
@Fabius: Szerintem egy viszonylag korrekt megoldás lenne, ha csak azok rendelkeznének választójoggal, akik adót, járulékot fizetnek Magyarországon. Akik még (már) nem járulnak hozzá az ország terheihez, ne hozhassanak olyan horderejű döntéseket, hogy ki kormányozza az országot x éven keresztül.
Fletó elszabadított magát a szocihajó fedélzetén, szegény Lendvaiéknak meg már csak arra van erejük, vigyázzanak, nehogy a főárbócot találja el. Azt majd a választások után együtt fűrészelik el...
Újabb nyilasblog az indexen? Vagy ez most a narancsos komcsiké?
Szerintem ez a mondat önmagában is megér egy alternatív Pulitzer díjat: "Mintha direkt akarná kitépkedni Kiss Péter orrszőrét egyesével, beragasztani Lendvai Ildikó protézisét pillanatragasztóval, levízipisztolyozni Szekeres Imrét, pinarajzolással ugratni Kovács Lászlót egyszerre."
Gratula.
@Fabius: A pártszimpátiához. :-DD Az szavazhat, aki a Fideszre akar szavazni. Nem is kell a jogosultságot vizsgálni, elég ha nem szerepel más párt a szavazólapon.
@Kettes: Najah :-D Ezért kérdeztem.

@BLTRX: Ilyen alapon a voksolás napján éppen munkanélküli aktívoknak is kuss van?

De nem akarok ebbe belemenni most. Csak nem szeretem, ha valaki a választójoggal sáfárkodik. Nekem se tetszene, ha 4X aktív év után egyszer csak leintenének, hogy mostantól kegyelemkenyér, oszt' eszed ami van.
@Franky4fingers: azér olyan sokna nem vevők már rá. de a választásokon volt aki elővett még egy kanalat..
süti beállítások módosítása