Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.03.25. 08:00 Fabius

Lebilincselő joghurtot a Jobbiknak!

Címkék: kampány jobbik képviselőjelöltek

Kedvelem a Jobbikot. Ilyen rekeszizom szaggató kampányunk nem volt még talán soha. Ezt nekik, és a jelöltjeiknek köszönhetjük. Ezért kacagás közbeni erőlködéstől pókhálósra repedt retinánkat fordítsuk az ég felé, és rebegjünk hálaimát a magasságosnak a jótéteményért.

Minden hétre dobnak valami rágni való koncot. Tudják ők, ez kell a népnek! Cirkusz és kenyér. Cirkusz már van, kenyér meg csak lesz valahonnan ellenzékből is. A köztörvényesek után felpuhították a közhangulatot. Kaptunk egy mélymagyar szóvivőt, aki nem turulokkal szárnyal, hanem rendes agrár módjára fűféléktől várta a tudatmódosító másállapotot. De nem juthat minden hétre egy Király András, néha meg kell elégednünk kevésbé színes, de legalább ennyire mókás történetecskékkel.

Elszámoltatást! -zengik napról napra, ezt ordítják arcunkba az óriásplakátokról. Le a politikusbűnözéssel! -harsogják joggal, ugyanakkor a politikus szabálysértésekről egy árva szó nem sok, annyi sem esik. Pedig kellene. Főleg, ha minden magyarok ősanyja, a nemrég még leszbikus óvodák képét szivárványszínű színes látomásként kergető Morvai Krisztina kerül szorult helyzetbe. A tiltott helyen parkolás szar ügy, pláne, ha bilincselnek is érte a szervek. Az átlag polgár ilyenkor kurvaanyázik egyet és fizet. De egy vérbeli harcos nem hátrál meg. Majdnem azt írtam, hogy nem is alkuszik, de esetünkben azért próbálkozott ezzel erősen. Fizetés helyett hangoztatta mentelmi jogát rögtön, mert ezzel takarózni ősi politikus szokás. Ne gondoljuk, hogy az ellene leghabosabb szájjal tiltakozók nem akarják felhasználni a legpitiánerebb alkalom esetén -kerékbilincselésnél- is. Ez igazi lengyel zozói mélység, tapsot neki! Csöndben kérdezem, ilyen szarul fizetnek Brüsszelben, hogy egy bírság sem jön ki belőle a családi kassza megterhelése nélkül? Egyúttal javaslom a hangzatos szlogenek közé felvenni a következőt:
 

 

 

 

 

Elszámoltatást, tiszta erővel, jah. Még egy üres frázis elfér a jobbik polcon, nem?

Ám ezzel a heti viccparádénak nincs még vége.
Takarodjanak a multik haza! -így a szólam, és ki harsoghatná ezt hangosabban őszinte átéléssel, mint egy belső munkatárs?

Kovács András, a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 10. evk jelöltjének adatlapjáról:

"Kovács András szülei mezőgazdasággal foglalkoztak, saját diplomáját is ezen a területen szerezte. A vágóhíd bezárásáig kereskedelmi vezetőként dolgozott, ma a FrieslandCampina Hungária Zrt. mátészalkai üzemének termeléstervezője."

Ízlelgessük ezt egy picit. A FrieslandCampina a világ legnagyobb szövetkezeti tulajdonon alapuló tejipari vállalata. Világszerte 25 országban 30-nál is több márkával van jelen. Hazánkban övéké a Milli, a Pöttyös és a Completa. Nevezhetjük multinak? Nyugodt szívvel, nem a céggel és a termékeivel van a bibi. A szebb jövő programjának III.1.15. pontja foglalkozik a multinacionális cégek hazai jelenlétének újragondolásával:

"Egyidejűleg több területen történő intézkedéssorozattal versenyképessé tesszük a hazai vállalkozásokat, megszüntetjük
a gazdaság dualitását. Az esélyegyenlőség megteremtése miatt az országból esetleg kivonuló multinacionális vállalatok
helyét a versenyképessé tett magyar vállalkozások hónapokon belül betöltik."

Egyrészt érdekelne, hogy ha a FrieslandCampina a választások után kivonul Magyarországról, akkor ki lesz az aki a helyét betölti hasonló nagyságrendű vállalkozással? Vagy onnantól nem iszunk tejet, nem eszünk pöttyös rudit?
Másrészt érdekelne az is, hogy Kovács András miként tudja összeegyeztetni munkáját az általa képviselt párt törekvéseivel és politikájával? Gondolom melóban nem túlságosan erőlteti a szebb jövő program idézett pontjának hangoztatását. Ettől még lehet hangosan követelni ezt különböző párteseményeken. Csak az a fránya kettős beszéd ne lenne, ez a mikor hova nyalok. Elképzelem ahogy egy álomszerű választási eredmény után másnap bemegy a mátészalkai üzembe, falhoz vágja a szaros-tejfölös lángost, és elkurjantja magát:

-Takadoró hazafelé nemzetrontó köcsögök! Pusztultok má' kifelé az országból, megjött Bandi, hozta a szebb jövőt!

Lesz öröm a munkatársak körében. Nézegetik majd, mint városi gyerekek az ásót, és nem fogják érteni: munkanélküliek legyünk a szebb jövőben? Valami azt súgja, hogy Esze Tamás hazájában ilyesmivel játszani nem lesz túl szerencsés. Hacsak nem lesz Kovács András multi alkalmazott mélymagyarból egyszeriben Károlyi Sándor módra szatmári főispán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Ahogy látom Esze Tamás unokái is kibökték a dolgot.

526 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr611866798

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pénisznagyobbítóval pózolt a jobbikos nemzetpolitikus 2010.03.25. 13:10:09

Szávay Istvánról, a Jobbik nemzetpolitikusáról privát fotók kerültek ki az internetre, melyeken részegen pénisznagyobbítóval pózol. A politikus életrajza szerint „evangélikus parasztcsaládból származik, meghatározó érték számára a magyar föld szeretete, a…

Trackback: Egy rosszul értelmezett Morvai-akció 2010.03.25. 10:33:34

 Kedves barátaim, blogolvasók, kommentezők!   Úgy látom, olvasom, hogy a magyar nép rosszul és teljesen hibásan értelmezeti Morvai Krisztina tegnapi esetét a kerékbilinccsel.  Úgyhogy megint rám vár az a feladat, hogy az széles nagyköz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Felteszem a zsidótörvények nemzeti hagyománya mentén képzelik ezt is: a megtört, lehorgasztott fejjel elkullogó multi az országból kifele menet csendben a vigyorgó szittya árjának a kezébe dugja a gyárkapu kulcsát és örül, hogy a saját lábán hagyhatja el a helyszínt.
Morvais eset jó példa arra, hogy a jogok birtokában egészen másképpen néz ki a dolog, mint ha az ember csak a pálya széléről beszél olyasmi ellen, ami neki nem jár.
krisztina, krisztina legalább megvártad volna a választásokat. Tudjuk, hogy ugyanolyan pofátlanul vissza fogtok élni a mentelmi jogotokkal, mint nagymúltú elődeitek. Loptok, csaltok, hazudtok (esetleg öltök is) majd. De könyörgöm, legalább azt várjuk meg, hogy meglegyen az a kevéske %. Mert ha véletlenül mégsem lenne fasiszta a fél ország, még az is előfordulhat, hogy nem juttok be...
@driopios:
Dehogyis gondol erre bárki is. Erre csakis a tanácsköztársaság és a frissen "felszabadult" Magyarország vörös urainak volt joga. És tudjuk jól: a rablásban a komcsik nem tűrik a konkurrenciát.
Jobbikról kezd lehullani az álca. Mindössze ennyi történik. Szépen kiderül, hogy a marketingen kívül semmi különbség a Fidesz, MSZP és Jobbik közt.
Ill. Jobbikról még parlamentbe kerülés előtt kiderülnek csúnya dolgok..Mi lesz itt ha hatalomhoz jutnak? :/
Ezt a kispályás, hülye libát! Ráadásul pár héttel a választások előtt! Hétezer forintért, bazmeg!!!
@kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook!: Azért van különbség az MSZP és a Fidesz között is, és ezt a szavazók nagy többsége így gondolja. A jobbik pedig mindkettőnél gyengébb.
van egy cimborám, mióta elkezdett dolgozni, csak multicégeknél húzza az igát, de olyan mélymagyar, hogy a Jobbiktól is jobbra áll.
A jobbikkal az a baj, hogy amiket mondanak azok mind üres szavak. A birkák hergelésére tökéletes, a figyelmet fenntartják vele, de a szakmai hozzáértésük az egy nagy büdös nulla.
Se szakértelem, se tapasztalat, csak a pofázás és a hőbörgés folyamatosan. A birkák meg elhiszik az üres lózungokat. Agyatlan marhák, csak a kolomp hangját ismerik.
Mindeközben izraeli gépek repkednek a fejünk fölött, Örkény meg forog a sírjában.
Ha a jobbik hatalomra kerülne, akkor ez az ország nagyjából 1 héten belül államcsődöt jelenthetne.
Két apróságra hívnám fel a figyelmet:
A Jobbik nem kikergetni akarja a multikat, hanem ugyanazokat a feltételeket akar rajtuk számonkérni, mint amit a hazai vállalatoktól.
Jaj, de jó, hogy ad nekünk Pöttyöst meg Millit...
Miért csak külföldi cég csinálhat jó terméket?
Miért csak az a jó nektek, amit külföldi "jó nevű" cég csinál, nulla esélyt adva magyar cégnek?

Másrészt úgy egyeztethető össze, hogy alkalmazott, rabszolga.
Tehát minden jobbikos, változást remélő magyar ember, mielőtt kimondja, hogy márpedig a saját munkáltatójának is ugyanannyi adót kellene fizetnie, mint magyar versenytársának, köpje szembe magát, mondjon fel, éljen vízen és kenyéren...

Közben meg a kopogtató-cédula-gyűjtő Jobbikos Miklóst azzal szívattátok, hogy miért nem keres munkát magának, pont ilyen láblógatót akarunk a parlamentbe?
Szánalmas...

Krisztina egyébként nem jobbikos, nem párttag.
Viszont ha a hír igaz, akkor két pofon jár neki, hogy ébredjen már fel. És bocsánatot kell kérnie...
Ha nem igaz, akkor meg nektek jár, akik még cikkeztek is róla...
@Bergeroth: Nyugodt lehetsz, ez az elkövetkezendő 4 évben kiderül.
igen igen, van különbség! nem a kútba, a kávájára...
az egyetlen különbség a maszop és a fidesz stikliei között, hogy a fidesz rég volt hatalmon, ki emlékszik már arra!
a jobbik sem akar mást, mint helyet a húsosfazéknál! mentelmi jog... muhaha, az nem a rendőri intézkedés ellen véd? a mentelmi jog esetleg felmentés a szabálykövető magatartás alól? leszbikus államfőt! zöld jövőt
@LuiKang:
"Miért csak külföldi cég csinálhat jó terméket?
Miért csak az a jó nektek, amit külföldi "jó nevű" cég csinál, nulla esélyt adva magyar cégnek?"

Elmondom neked. A magyar termékek szarok. Csak azok a jók, amik drágák, pl. Pick szalámi, abból meg egy rúd 6-7000 forintnál indul. Köszi.
De mondok más példát. Múltkor álltam a bolt édességpultja előtt, ahol meglepve tapasztaltam, hogy Boci csoki 260 forint, Milka csoki 190 forint. Szerinted melyiket vettem meg?
Ennyit erről.
Miért nem hívta David Merlinit Lasz György autójáról is leszedte 10 perc alatt! :)
@Bergeroth: A Jobbik színvonalasabb programot rakott össze mint a Fidesz és az MSZP. Vannak elképzelései, vannak konkrétumai, amelyeket nem atomtitokként őriznek.
Orbán csak annyit tud mondani, hogy változás kell, meg egymillió munkahely, haladás jó, visszafejlődés rossz, stb. Nem is engedik beszélni a szakpolitikusaikat. Aki a Fideszre szavaz az nem tudja hogy mire szavaz.
A multikat elzavarjuk. A magyar tej árát megfizetni nem tudjuk. "Magyarország én így szeretlek".
Ez a Kovács András igazi forradalmár lehet. Mint tudjuk az ilyen belűről bomlaszt, kirágja magát a gazdatestből, mint kannibál srác az anyjából. Kérdés, hogy ha érdekei úgy kívánják megteszi-e ezt a Jobbikkal is?
Morvai meg egy szarevő pitiáner.
@LuiKang:

a multikról: qrva jó ötlet, hogy majd a Nagy Magyar Jobbik megszorongatja a kis nemzetközi tőkét, de a tőke olyan, hogy ha sokat baszogatják valahol, akkor elmegy máshova.
ez a "törvény", olyan, mint hogy mi átlagfaszik nem kaphatunk szupernőket. lehet viaskodni ellene, lehetnek nagyon ritka kivételek, de jobb, ha elfogadja az ember.

"Krisztina egyébként nem jobbikos, nem párttag."

ez nagyon gyenge volt, e helyett találj ki valami jobb dumát.
ez a kiscsaj mar totalisan elfelejtette az onkontrolljat
7e Ft -ert ilyet tenni!!!
raadasul allandoan ezzel cseszegetik oket hogy a Buzihazi megis mit csinalt es azon rugoznak!!!

barcsak ott lettem volna, megkapta volna a magaet, fokent mert kb ugy nezek ki mint az o pribekjei, es hat egy ilyen barmot(marmint en es a pribekjei) aki az ember pofajaba uvolt nem szoktak sokaig normalisan kezelni hanem eszkalalodott volna a dolog :)))

ugy ertem hogy o kozszereplo en meg hat a csak a velemenyemet hangoztattam :)))

weinenberger (törölt) · http://www.stewe.hu 2010.03.25. 09:50:47

@Bergeroth: "hogy Boci csoki 260 forint, Milka csoki 190 forint. Szerinted melyiket vettem meg? "

Mindkét csoki külföldi kézben van, ez nem jött össze, kicsit még dolgozz rajta.
Pitiáner! A jobbik üvölti egyfolytában hogy eltörlik a mentelmi jogot, aztán közben a főnökasszony ilyen piti célokra használná...
Üres lózung az egész Jobbik az idegenellenességgel (lásd szír jelöltjük), homofób és antidrogos szöveggel (Király András éolé-olé) mentelmi jog eltörléssel (lásd Krisztina) , nem lopunk csalunk hazudunk dumával együtt. És mindezt még ellenzékből, mi lesz itt ha kormánytényezővé avanzsálnak.
@aneurysm: a jobbik program szinvonalasabb???
neked nem kene adni semmi szavazati jogot

en jobbat tudok!!!
ingyen sor
ingyen kurva
ingyen minden

ez jobb nem ?
Én Jobbik-szimpatizáns vagyok, de ez tényleg hülyeség volt Morvai Krisztina részéről, főleg azért mert a hülyeségével a pártra vonatja a vizes lepedőt a bulváron kacagó prolik által.
Multielzavarás:
Ad 1 nem multielzavarásról van szó, hanem igazságos megadóztatásról
Ad 2 ... hogy a magyar kis- és középvállalkozókkal azonos elbírálásban részesüljenek.
Minden "hír" az indexen vajon valós tényeken alakul?
Az index cikkéből kiderül, hogy a cikk írója hallott valakitől valamit, aki látott valamit...
Hiteles forrás lehet.
Ha felfogtad volna a Jobbik programját, rájöhettél volna, hogy az értékteremtő multikkal nincs gond, csak a pénzt kimentő kereskedelmi láncokkal van gond, akik többezer kereskedő és termelő munkáját tették tönkre.
@Bergeroth: A jobbikkal az a baj, hogy amiket mondanak azok mind üres szavak... És ide másolhatnám az egész szöveget, mert teljesen igaz. Tegnap Gáboron látszott, hogy alig bírja visszafojtani a röhögést, amikor a programjukat magyarázta...
@uninterested: És vajon melyikek ezek a rosszcsont multik? Hát nem egyforma mind? Ezt majd biztosan kinyomozzák a kétharmados parlamentből, ugye?
azért azt is gondoljuk át, hogy az ep választás óta a teljes magyar titkosszolgálat plusz a balos magán őrző-védő szakma jó része arra van ráálítva, hogy kompromittáló anyagokat gyűjtsön a "szélsőjobbról", ehhez képest összesen ennyit bírtak előásni...

ezzel szemben a szinte komplett ballib oldal sittre készül, ez azért nem mindegy, igaz?

kerékbilincs vs. ország szétlopása (érezzük az arányokat)

ja és még annyit, hogy a jobbik sem szeplőtlen, de mégis sokkal inkább őket választom, mint bárki mást.

komcsik lógni fogtok, szebb jövőt!!!!
@-JzK-: Ezen nem csak a bulváron kacagó prolik kacagnak. Vedd már észre.
@turulfan: 'kerékbilincs vs. ország szétlopása (érezzük az arányokat)'

20 évnyi vezetői pozició / 0 napnyi vezetői pozíció

érezzük az arányokat
@turulfan: Ha hazugságról és ámításról van szó, akkor vannak egyenlők, meg egyenlőbbek?
@turulfan: Most nem a ballibről van szó, ne terelj (mint egy komcsi).

Arról van szó, h Új erő, meg nincs korrupció, meg nincs mentelmi jog, meg ilyenek. Aztán a top3 jobbik-arc egyike szaros 7000 (betűvel is: hétezer) forintért rögtön a mentelmi jogát rántja elő.

A vizet prédikál, bort iszik, aka. teljesen hiteltelen klasszikus esete.

Ecce homo kadaricus.
@csorsza:
Miért, nem mondod, hogy _komolyan_ politizáló emberek úgy válasszák meg politikai preferenciájukat, hogy ilyen kicsinyes, nevetséges, bulvár színvonalú hírekből fölényesen ugatnak? Tudod mi számít?

IDEOLÓGIA, IDEOLÓGIA, IDEOLÓGIA!!!

Teljesen ostoba dolognak, és megengedhetetlen dolognak tartom, hogy Morvai ezen tényleg ostoba lépéséből a Jobbikról a maga általánosságában kezdjen el szitkokat szórni. Aki így tesz, a kollektív bűnösségben hisz, és nincs erkölcsi jogalapja ezzel vádolni másokat.
@gattamorte: "a jobbik sem akar mást, mint helyet a húsosfazéknál! mentelmi jog... muhaha, az nem a rendőri intézkedés ellen véd? a mentelmi jog esetleg felmentés a szabálykövető magatartás alól? leszbikus államfőt! zöld jövőt"

a mentelmi jog elmeletileg azert van, hogy ne lehessen akadalyoztatni ha pl. torvenyalkotasra megy

de az lenne a lenyege, hogy benyogi hogy szevasz es mar megy is...
penzbunti aloli felmentest igy termeszetesen nem szabadna hogy adjon, csak azt hogyha neki mennie kell akkor menjen
@reeve: Nem kell ahhoz a parlamentben ülni, hogy tudjad kik a bűnös multik : Tesco, Auchan, Lidl.
Nem egyforma mind, képzeld. Az Audi például itt termel, értéket állít elő.
Mit termel a kereskedő multi?
Na, még egy idióta blogger.
erről a kerébilincselésről:

ha én pl Morvai Krisztina vagyok, erősen magyar érzelmű, harcias virtussal felvértezve szállva szembe a magyar nép megrontóival és kizsákmányolóival szemben minden nap akkor gondoljunk bele, beszaladok a boltba, vagy a tököm tudja hova és a személyiségemet ismerve stb. azt várná el tőlem valaki, hogy ne érezzem azt jogtalannak, hogy pár percre otthagyva az autómat rá akarnak rakni kerékbilincset a kocsimra, akadályozva ezzel munkám közlekedésem stb:?? ok, ha esetleg tényleg is szabálytalankodott, kinek nem volt még ilyen? Nem hiszem, hogy sokáig parkolt ott, ugyanis ezek a bilincselős köcsögök, 2 perc alatt ott teremnek mindenhol!. ezzel tudjátok megfogni a jobbikot bazmeg? hogy a kerékbilincs miatt(amit alapból jogtalannak tartok, de ez egy másik topik) baszogatjátok a jobbikot??????!!! hát igen.. ez szinte tényleg olyan fajsúlyú ügy, mint amilyen a csepeli -köcsög-volt-kommunista-rendőrkapitány esete! 100% hogy még a feljelentést is kitörölték amit tett a csávó. fasszopó egy banda! Egyébként, az meg hogy melegek mellett állt ki ha ki állt, ki a faszomat zavar????!! Sok jobbikos szavazónak, mint pl nekem is, semmi bajom a melegekkel, se a zsidókkal stb, de ez nem azt jelenti hogy nem tudnék arról mi van körülöttem és annak meg nem látom értelmét, hogy a melegek felvonulnak, mert az szimpla provokáció... A JOBBIK A GONDOLKOZÓ MAGYAR EMBEREK PÁRTJA! HA NEM A JOBBIKRA SZAVAZOL, AZ ORSZÁG JÖVŐJE ELLEN SZAVAZOL!!!
@csorsza:
Teljesen mindegy.

Jézus erkölcse alapján:
„Jézus ekkor a néphez és a tanítványokhoz fordult, ezekkel a szavakkal: "Az írástudók és a farizeusok Mózes tanítói székében ülnek. Tegyetek meg és tartsatok meg ezért mindent, amit mondanak nektek, de tetteikben ne kövessétek őket, mert bár tanítják, de tetté nem váltják.” (Máté evangéliuma 23:1-3)

Vagyis egy tanítás, tétel igazsága nem függvénye annak, hogy az egyén, aki azt hirdeti a szerint él-e.
Ilyeneken csak a szánalmas prolik élcelődnek, akik erkölcsileg most is 20ezer szintel az alatt állnak, akinek a boltásán kacagnak, mint valami hülyegyerek.
'Az esélyegyenlőség megteremtése miatt az országból esetleg kivonuló multinacionális vállalatok
helyét a versenyképessé tett magyar vállalkozások hónapokon belül betöltik.'

LOL

látom ahogy esetleg egy sem fog kivonulni, akkor néztek majd, kérdeztek, de annyi lesz a válasz hogy nem emnt el semelyik igy nem tudtunk mit tenni. Kaptok egy szebb jövőt a pofátokba azt mehettek vissza az mszp-hez
PERSZE A TUTI RECEPTET HOZZÁTOK MINDEN NAP:

SZIDJAD A JOBBIKOT= BLOGOD INDEX CÍMPLAP!

LÁTOTT MÁR VALAKI AZ INDEXEN FŐOLDALON A JOBBIKOT SEGÍTŐ, ÉPÍTŐ BLOGBEJEGYZÉST???
@uninterested: Jó példa az Audi! Szerinted, azt a profitot, amit itt megtermelt, hova viszi?!És attól, hogy mem terméket állít elő, még termel:pénzt! Persze, azt is kiviszi. Mert a tulaj nem Magyar. Ez így azért megvan, nem? Egyébként meg lehet, hogy nem is hagytál ki multit? Vagy csak ezeket ismered...
Ismét egy kurvaokos szarkavaró.

Mit bizonyítanak ezek a példák? Hogy azonnal hiteltelen a programjuk?
Szerinted mindenképp...

A cikk írója vajon tudta, hogy a kenyér nem a tecsó padlójából nő ki és a tej nem a közüzemi vezetékekből jön?
Szánalmas, hogy nem tudnál elképzelni egy multi "nélküli" világot.
De amúgy miért tűnnének el a multik? Mert meg lennének adóztatva, máris menekülnének Magyarországról és egy hatalmas -ennél fogva- konkurencia nélküli piacot hagynának hátra. Hmm, bölcs döntésnek tűnik.
Igazság szerint még mindig nem értem, de már kezd nevetőgörcsöm lenni... Ha-ha.

Valahogy hiteltelennek tartom a Te szkeptikusságodat a Jobbik programjával kapcsolatban. Tudod, azon több száz szakértő dolgozott. Nálad sokkal okosabb emberek nem tudták érdemben megtámadni azt.

Egy szó mint száz, kezdd el gyártani a Jobbikot istenítő cikkeket, ápr. 11-e után szükséged lesz rá.
Akkor már nem ennek a hatalomnak a seggét kell nyalnod. Mert pont ezt csináljátok... a tűz közelében kell nyájaskodni. (Nem mintha a Jobbik elvárná ugyanezt.)
Ezért vagytok szánalmasak.

Szar világ fog a magadfajtára jönni!
Remélem tényleg lesz egyszer kapa a kezedben és megtanulod a munka értékét, szarfirkász!

Szebb Jövőt! Hajrá Jobbik!
@Krujs: gondolkozz már egy kicsit, az eljövő négy évben a jobbiknak semmilyen beleszólása nem lesz ezekbe a dolgokba, mivel a fidesz fog kormányozni.

inkább azok a fidesz fanok kapják majd a "pofájukba" a szebb jövőt, akik már elfelejtették, hogy 8 éve a fidesz többek között a korrupciós ügyeibe bukott bele.

a vicc az, hogy a fidesz most pontosan ott fogja folytatni a tolvajlást, ahol 8 éve abbahagyta.

és igen, 2014-ben tényleg jön majd a jobbik, kormánypártként...
meleg felvonulás = magyar gárda felvonulás.
ha az egyiket szabad, a másikat is szabad (szerintem mindkettőnek van létjogosultsága, amíg nem buzdítanak más csoportok elleni erőszakra...).
morvai meg ciki... mindegy hogy 1 vagy 10 perc alat van ott a hatóság, a bírság az legyen mindenkinek bírság (az'szem ezt hangoztatja kriszta is... ergo ez a vizet prédikálás esete...)
Nem pénzről van szó, ez elvi kérdés!!
Én vagyok a képviselő, a jobbik miniszterelnök jelöltje !!!!!
Ti kis gecik, kik vagytok és mit képzeltek.

Innentől érdekes az érvelés a radikálisan más politikát illetően, ha az az első,hogy kuss nektek én menetelmi jogos vagyok.
Ne csodálkozzunk,hogy eddig ugye 6 olyan jelölt van aki nyíltan a jelöltségét arra használja (használná) hogy mentelmi joggal kijöjjön a börtönből.
Ez a történet tipikus esete annak, amit fölösleges magyarázni. Amikor valamelyik jobbikos prolitikus hülyeséget csinál a rajongótábor elkezdi a libsi-komcsiik szétlopták az országot lógjanak dumát.
Mikor kettest kaptál a suliban megfelelő mentség volt, hogy a Kis Pista egyest kapott?
Így harcolnak a kisemberek jogaiért a nemzet önjelölt védelmezői? Már most ilyen pitiánerek, mi lesz, ha bejutnak a parlamentbe?

Morvai Krisztina monnyon le!
amúgy meg krisztinának Peugeot-ja van. nem szégyelli magát - francia autóval járni? :)
@longlife: aham persze persze

KICSIBEN A KRISZTIKED AZT TETTE AMIT NAGYBAN FOG TENNI AKI NEM VESZI ESZRE AZ HULYE

csak tudod ha valaki az ilyen alapveto dolgokat nem veszi kotelezonek miert venne a nagyokat?
elvegre 7 Mrd azert meg olni is erdemes nem?
nehany molotov-koktel nem art, max a hulyejet megint magara hagyjak akiket felhergeltek,
csak azt tudnam, hogy a 7 Mrd Ft -ert hany embert fognak megolni?
@Trejo:
Ki mondta, hogy mentség? Csak azt, hogy talán nem az ételpecsétes pólón kell izgulni, amikor épp készül rádégni a ház, hanem kimenekülni.

Morvai politikusként hülyeséget csinált, ki tagadta? Viszont felháborít, hogy a kollektív bűnösség jegyében a Jobbikra, mint egészre kívánják ráhúzni.
@turulfan: 2014-ben a jobbik már 3 frakcióra oszlott és politikailag teljesen el lesz lehetetlenítve a sok botránytól amit képviselőik (akik mind vizet prédikálnak) sorozatos borivásai (értsd nokiás dobozai) okoznak. szerintem.
a jobbik egy kis (szükségszerű) színfolt a magyar politikai életben, amelyik gyorsan el fog tünni...
@Trejo: tudod miért? mert TÉNYLEG szétlopták, és ezért TÉNYLEG lógniuk kellene.
van fogalmad arról, hány ember életét tették tönkre?
ehh....
@pakesz:
És akkor mi a megoldás? Maradjon a cigányszerető kurzus azért, MERT Morvai tilosban parkolt ? :D :D :D
@turulfan: "kerékbilincs vs. ország szétlopása (érezzük az arányokat)"

aha! az úgy van, hogy mindenki kicsiben kezdi. ez a feszt hisztériázó, a maga igazát sipítozva, emelt hangon másra erőltető repedt sarkú még ilyen kis biz-basz 7000-kel kezdi. a mentelmi jog szar - ha mást mentesít, és micsoda áldás, ha engem! a reflex már nála is működik! de még a németül bajtársait megszólító budaházInál is... szóval...
szarok vagytok cseszd meg! ugyanolyan szarok, mint az mszp-szdsz-mdf-kdnp-fidesz! naplopó, örökké károgó, a hibát mindig másban kereső, hőzöngő gyülekezet. ennyi. ettől persze még politizálhattok, meg játszhatjátok az agyatokat - de ne gyertek ilyen világmegmentő dumákkal, mert baromira fárasztó már!
juj, ha nem jól szavazunk, a multik kivonulnak az országból..

mekkora hülyeség! lassan 20 éve ezzel etetnek minket.

akkor egy kis közgáz a magukat nagyon okosnak gondoló ballibeknek: a multik versenyeznek. leginkább egymással. mérik ezt többféleképpen, de nagyon elterjedt az ún. piaci részesedés figyelemmel kísérése.

namost itt tizedszázalékokért is harc folyik. matematikai kérdés: ha egy multi kivonul Magyarországról, a régiós piaci részesedésében bekövetkező esést tudja pótolni másik országban, piacon? miért tudná. ki fog vonulni hisztiből? nem fog.

ennyit erről a szar érvről, hogy mi lesz ha a multik kivonulnak. nem olyan sértődékeny szervezetek ezek..
@"azta": öregem vegyél be egy nyugtatót, mert így még a választások előtt infarktust kapsz, és megfosztod az lmp-t egy szavazattól...
@-JzK-: "Morvai politikusként hülyeséget csinált, ki tagadta? Viszont felháborít, hogy a kollektív bűnösség jegyében a Jobbikra, mint egészre kívánják ráhúzni."
" Maradjon a cigányszerető kurzus azért, MERT Morvai tilosban parkolt ? :D :D :D"

:DDDD ennyit ér a szavatok :D
egyfelől piszokul idegesít az általánosítás, másfelől meg te alkalmazod, mert neked úgy tetszik! :DDDDD

vegyetek agyat, aztán kezdhetitek egy jó programmal! ;)
@turulfan: gondolkozok nyugi, de ha gondolod átírom.
csodaország rózsaszín parlamentjében a jobbik egyedülálló módon szélsőjobboldali pártként több szavazatot kap mint amennyit az ideológiájára kiváncsiak (20% max), vagy mondjuk csak ők mennek szavazni 2014-ben.
nem kergetik ki a multikat, mert tisztában vannak vele hogy magyar termelő annyit nem fog adózni mint az Auchan, de (itt ismétlem önmagam) benne van az elképzeléseikbe az esetleg szó, így mossák kezeiket, és szebb jövőt tolva a pofátokba eloldalognak.

így már érthető?
ha én kriszta lennék, szép csöndben kifizettem volna a 7000 ft-ot...
kampányfinisben ilyen hülyeséget csinálni...
IQ bajnok a csaj...
@turulfan: humorzsák ;) nem kell nyugtató és még LMP sem (bár tudom, ez sértésnek lett szánva - mert ha nem bírom az ostobaságotokat, akkor biztos libsibolsi vagyok:D micsoda tévedés :D).
nem fáj ez nektek jobbikosoknak, hogy ilyen hülye a vezérasszony?
@LuiKang: A jobbikfunok pusztán tudatlanok, jó hát nem olvasnak eleget, de a vezéreid szimplán hazudnak, kedves barátom.
De szivesen felvilágosítalak, reménykedve, hátha kicsit oszlik a homály. Magyarországon a multik abszolúte és fajlagosan is többet adóznak, mégegyszer, hogy megjegyezd, többet adóznak mint a magyar tulajdonú válallatok.
A multik kb 2 és félszer fizetnek több adót és járulékot egy alkalmazottra vetítve, mint a nem multik. Többek között azért, mert az átlagos nettó bér (hozzáteszem, a hivatalos!)közel duplája a magyar tulajdonú vállalatoknál dolgozók bérénél. Na és miért, többek között azért, mert náluk az adóelkerülés kevésbé jellemző, mint a magyar tulajdonú vállalkozásoknál. Az adókedvezmény a társasági adó és iparűzési adó esetében jellemző, amely az össz adóbevétel töredéke.
Ha jelentkezne egy magyar vállalkozó, mint ahogy nem jelentkezik, aki mondjuk 10 milliárdot fektetne be, amivel létrehozna párezer munkahelyet, hidd ell, ő is kapna támogatást, mint ahogy uniós forrásból egy leszakadt régióban bárki beruház nagyon sokszáz milliót, akár a beruházás felét hozzáteszi az EU és a magyar költségvetés társfinanszírozásban.
Szóval, vágod ??
@reeve: Az Audi fizeti a magyar munkások bérét, fizeti az adókat, fizeti a magyar beszállítókat, jelentős értéktöbbletet állít elő, növeli az ország exportteljesítményét.
A kereskedő nem termel értéket, az import szarokat adja el neked drágán, és a rontja az ország külkereskedelmi mérlegét. Ergo csak árt nekünk. Borkos úr által emlegetett nagy áfa befizetés az nem a kereskedő érdeme, hanem a tiéd, h ott vásároltál, egyszerűen továbbutalja a te pénzedet az államnak. Ez így rendben van?
Vagy még mindig nagy a homály?
jobbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
ghárdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

szánalmasak vagytok...

@Kotkodus: hülye az anyád...
@"azta": nem sértés akart lenni, kizárásos alapon gondoltam :)

idézet tőled:
"szarok vagytok cseszd meg! ugyanolyan szarok, mint az mszp-szdsz-mdf-kdnp-fidesz! "
@-JzK-: Nem kedvesem ne maradjon, semmiképen, huzzanak el a büdös francba, eleget loprak!De ez a hisztikriszti nevü rémbagya mert mit keres itt, kibrusztolta magának a jó kis brüsselt,ott kavarjon!Ja hogy ott még szóhoz sem tud jutni, hát sajnáljuk, de nagyon!Ez egy komplett hüje, de mi is hüjék vagyunk hogy egyáltalán észrevesszük ezt a kis csótányt!Kusdsolni kéne róla, észre sem venni, akkor talán befogná a pofáját!
@"azta": " ez a feszt hisztériázó, a maga igazát sipítozva, emelt hangon másra erőltető repedt sarkú "

a kurvaanyádról nem volt szó a posztban, vagy rosszul olvastam volna?
@turulfan: ok! a pont most nálad landolt! :)
@Krujs: érdemes lenne utánanézned, hogy a Magyar Államkincstárba befolyó összegek hány %-át fizetik be ténylegesen a multik és hány %-ot a KKV-k. nagy tévedés, hogy a multik fizetnek be többet: a magyar KKV-k négyszer annyi adót fizetnek be, mint a multik.

Az áfát pedig nem az Auchan fizeti a magyar államnak, hanem te, a vásárló. Az Auchan azt csak tovább utalja.
@tony zionist: hát igen... nem is számítottam érvekre a jobbik részéről... ti érzelmek mentén politizáltok és nem az értelem mentén.. de hát, egy szükséges rossz vagytok, amely szerencsére gyorsan el fog múlni...
Mi ez a duma, hogy az AUDI jó, de a Tesco, Aldi, Auchan nem jó??? Valamelyik Jobbikos írta...
Nem értem, hogy miért jobb az egyik multi, miért rossz a másik számotokra.

AUDI itt termel, autók nagy része persze nem itt kerül eladásra, de vannak magyar beszállítóik, ide adóznak. Tesco detto! Itthonra adózik, sok-sok embert foglalkoztat, életben tart magyar cégeket (Traubi) és munkát ad magyar cégeknek, mert a legtöbb Tesco Value termék magyar (címkére is kellene nézni néha)... Ráadásul a Tesco, Auchan sokkal olcsóbb, mint a Coop, CBA, REÁL (Kosár magazin e havi számában is benne van).
Maximum a német diszkontokat (Aldi, LIDL) lehet fikázni, mert ott aztán alig van magyar termék. Sok olcsó német, osztrák cucc van, de az meg jó a kispénzűeknek, akiknek nem fut PICK szalámira.

Össze-vissza hablatyolnak a Jobbikosok. Meg ez, hogy Morvai nem Jobbikos. Pff! Ki ne találjátok már! :D :D :D 1007-es Pözsóval derogál neki 7k... Kis műleszbikus. :D
@tony zionist: iparűzési, építmény, stb.
Nézz utána, hogy mennyi címszó alatt húz le rólad meg a cégekről az állam adókat,
Az Audi tarja életben a győr önkormányzatát.
@tony zionist:
:)
te ilyen burnyák fiú vagy, nem? mindenhova odaürítesz egy adagot magadból, nemigaz? menj vissza a bőrtangás barátaid közé egy szolíd zsidózós partira! szánalmas gnóm...
:)
@Tóth Ágas: a KKV-k között is sok a külföldi cég... velük mi legyen? maradhatnak, vagy mindenki húzzon a picsába? :)))
@aneurysm: elképzelései a zártosztályon bezubbonyozott holdkórosnak is vannak, más kérdés, hogy milyenek...
@-JzK-: ha már jogászkodunk: mint ahogy a Jobbik pontosan ezt teszi, a kollektív bűnösséggel kampányolva akar elszámoltatni minden politikust, aki az elmúlt 20 évben politizált.
És mindenki - még a jobbikos megmondók is - tájékozódnak a bulvárból, lévén, az a leghangosabb. És bulvárra alapozva alkotnak prekoncepciókat (is).

És ne kiabálj: ideológiát a legkönnyebb gyártani. Aztán szarnak rá azok is, akik gyártják - ld. M. Krisztina és a kerékbilincs esete. Úgyhogy lófasz az ideológiátokba.
Morvai a Jobbik egyik fő arca, mondhatni, az egyik megtestesülése :) Amit ő tesz, az minta és jellemző a jobbik egészére is. Ez van, ő akart erkölcsi ikon lenni, akkor viselkedjen ahhoz méltóan is.
@kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook!:

milyen csúnya dolgok? nagyon erőlködtök...de ezek az ügyek csak egy maroknyi indexes zsidót érdekelnek annyira, hogy ilyen következtetéseket vonjanak le belőle.

tehát azért u.olyan a jobbik, mint az országot szétrabló, zsidókkal teletűzdelt MSZP, meg az ehhez asszisztáló Fidesz, mert valaki szerint állítólag Morvai a mentelmi jogára hivatkozott?

beszarás :DDD
Remélem a Hisztikétől mielőbb megszabadulnak. Néztem a minap is a tévében, borzalmasan arrogáns az a liba!
A Jobbik tagjainak és szimpatizánsainak nagy része tisztességes és becsületes dolgozó ember. És bizony elvárják a társadalmi kontrolt a magukat évtizedek óta érinthetetlennek hívő politikusaink felett. Ha ennek nem felelnek meg a Jobbik parlamentbe bejutó emberei, akkor bizony négy év múlva retteghetnek ők is.
@tony zionist: amelyikből a szoctámot kapod
@Kotkodus: milyen érveket akarsz? fel sem fognád őket te szardarab.

@uninterested: társasági adót fizet-é?
@"azta": egy LMP-s buzizsidó ne buzizsidózzon :D
@Hümüzhümümüz: Ja,ja. A Tesconak, Auchannak, stb. magyar beszállítói is vannak.
@Krujs: szoctámot? az mi? győri lennék? :D
Ööö és az kimaradt, hogy az a gyártó, akit beválogat a Tesco, hogy gyártson nekik sajátmárkás terméket, az nem csak itthonra fog gyártani, mert a Tesco kiviszi külföldre is. Cerbona is így járt, de chips is van közte, asztali bor és szinte az össze Tesco Value szalámi! Erről ennyit. :S
@tony zionist: ez a retardált kretén nick hogy a francba van még mindig szabadlábon?
@Bergeroth: "A magyar termékek szarok"

max az, amit ti termeltek meg :D
@Tóth Ágas:

Minden adó 70%-át az ezer legnagyobb adózó fizet.Mi az összes adók kb.30%-át fizetjük pár millióan.

@uninterested:

Ha nincs kereskedő, akkor ki adja el az AUDI-t ? Ki mondja meg a gyárnak,hogy milyen autót tervezzen ? A beszállítók termékeit ki adja el a gyárnak ? Ezer éves mondás: A világ, a kereskedelmi útvonalak mentén fejlődik .

A Műszaki egyetemen egyébként az elfuserált oktatók pont az ellenkezőjét oktatják, ezért van az, hogy pármilliárdot kapnak fejlesztésre, abból csinálnak valami eladhatatlan buhera cuccot, a kínaiak le koppintják és csinálnak belőle divat cikket. Tehát az érték nem az alkatrészek halmaza, hanem a termék piaci sikere.
@Zka: mármint melyik? az azta? vagy a krujs? esetleg a kotkodus? :D
@Tóth Ágas: nem igaz.
az auchan szerinted csupán az áfát utalja át? nemár
@tony zionist: az amit a jobbikos fiatal egyetemisták kapnak bebaszni a hétvégén, az
Miért van az, hogy a jobbikról szóló blogokban rendszerint előbb-utóbb előkerül a zsidózás??
"Jött egy telefon, és leszerelték Szabó Zoltán kerékbilincsét (+videó)

Az ügyészségi dokumentumok szerint valakik bűncselekményt követtek el, amikor hivatalból leszerelték Szabó Zoltán országgyűlési képviselő autójáról a kerékbilincset. A Centrum Kft.-nél lefoglalt iratok alapján a telefon a közterület-felügyelettől érkezett."

:D ennyit a kerékbilincses meséről :D

jó lenne, ha valami filmfelvételt prezentálnátok arról, amikor Morvai a mentelmi jogára hivatkozik...

vagy csak valami büdös zsidó belekiabált a nagyvilágba, és akkor ez már úgy volt? :D
@kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook!: Jó reggelt! Mondjuk nem tudom milyen álcáról van szó, ez eddig is mindnekinek nyilvánvaló volt, amit írsz.
Érdekes! Összes portálon ott van, hogy Morvai mentelmi joggal takarózott, csak a kuruc.info nem hozta le. Érzik, hogy ciki! :)
@-JzK-: Vagyis egy tanítás, tétel igazsága nem függvénye annak, hogy az egyén, aki azt hirdeti a szerint él-e.

Ez nagyon durva, ha így gondolod. Ha már Jézus: attól hiteles - mondom: HITELES - egy tanítás, h aki hirdeti, maga is aszerint cselekszik. Pont ez a lényeg, ezzel különbözteti meg Jézus saját magát a farizeusoktól, ezzel téríti el az embereket a régi (farizeus) tanítóktól a maga tanítása felé. Ettől sikeres Jézus.
Azaz: jelen esetben Morvai farizeusként viselkedik - így nem lehet sikeres (ő sem).

És ez nem élcelődés kérdése.
Megvolt a mai Jobbik gúnyoló-gyalázó csúsztató blog is az indexen, köszönjük.

Már elnézést, de a Jobbik nagyjából ugyanazt szeretné, amiről Demján beszélt a Figyelőben: a magyar vállalkozások helyzetbe hozását. Ez pedig a te érdeked is, meg mindannyiunké. Nagyjából a Fidesz is ezt fogja tenni (ha van egy kis esze).

Ez annyira szánalmas már, hogy bármit mond a Jobbik, akkor abba belemagyaráztok, mindenféle baromságot. Elkergeti a multikat persze.. hülyék.. Ki mondja ezt?

Ja igen: "A FrieslandCampina a világ legnagyobb szövetkezeti tulajdonon alapuló tejipari vállalata. Világszerte 25 országban 30-nál is több márkával van jelen. Hazánkban övéké a Milli, a Pöttyös és a Completa."
És a Friesland előtt nem volt véletlenül túró rudi??? Nem rémlik valami olyan, hogy Budapesti Tejipari Vállalat? Csak nem egy szándékosan lezüllesztett, majd szarért-húgyért privatizált vállalatot (ill. annak termékét) tetszett idecitálni példának?

Ha egy picit leszakadnátok végre erről a szélsőségesezésről, és megpróbálnátok elhinni, hogy a Jobbik nektek is jót akar, akkor rájönnétek, hogy nem hülyeség amiket feszegetnek.

Az a szomorú, hogy ha a Jobbik mond valamit akkor megy a gúny, ha a Fidesz modnja ugyanazt akkor meg jaj de jó. Az MSZP meg... úhh..
@Krujs: hát akkor ezért nem kapok :D
már jó pár éve nem vagyok egyetemista, se fiatal sajnos :)
antialkoholista vagyok, inkább Király Andris által fogyasztott gyógynövényekre esküszöm, mint minden normális ember :)
@Zka: rólam biztos nem...
@csorsza: Van erre egy régi magyar mondás:

Bort iszik, vizet prédikál.
@uninterested: Értem. Akkor a multi nem magyar munkásokat foglalkoztat. Vagy nem fizeti a bérüket? Külkereskedelmi mérleg? A szlovák, meg lengyel meg német termékeknél?
És szerintem a kereskedő is megfizeti a maga kis áfáját (ha csak nem Eclipse típusú), nem csak tőlem veszi el állambácsi.
Értem én, hogy nem tetszik, hogy nincs egy rendes magyar kereskedő, akihez szívesen járnál vásárolni. Én sem szeretem a multikat, mert tudom, hogy kihasználják akit lehet. Sőt, mondok mást: dolgoztam olyan kereskedelmi láncnál, ahol a tulajdonos külföldi volt:német. Csak a haszon számított, akkora volt a fluktuáció, hogy nacsak. Ez a glolbalizáció, meg a liberalizált tőke áldása.
@Krujs: jah :D
gyurcsány megbaszott egy kecskét apáddal együtt :D
@soproni1: Ha felfelé is olvastál volna, akkor a kereskedő nálam = tesco, auchan stb.
Kell kereskedő, de ne a magyar vállalkozások kárára.
Azt vedd figyelembe, hogy a multik az összes munkavállaló kb. 6%-át alkalmazzák, a támogatások 80% kapják viszont. Ez így jó szted?
@-JzK-:
"Tudod mi számít? IDEOLÓGIA, IDEOLÓGIA, IDEOLÓGIA!!!"

ne szórakozzunk már, hölgyeim és uraim. az ideológia a legutolsó dolog, ami számít, ha közel akarnak kerülni a húsosfazékhoz. a XXI. században már rég nincsenek ideológiák, főleg nem politikaiak... aki pedig ennek ellenére hisz bennük, az egészen biztosan nem egy sikeres ember.
@tony zionist: hopp, nem cáfolták, tehát ez biztosan így volt :D

izé, lendvai, nyakó meg demszky viszont cáfolták, hogy szétlopták volna a BKV-t, teát az meg biztosan nem úgy volt :D

sőt, burnyák burány megmondta tegnap, hogy nem tud semmilyen korupciós ügyekről a BKV.nál, és nem tűntek el milliárdok :D
@tony zionist: tegyél próbára... vagy nincs érv?
te nem véletlenül mszp-s vagy fideszes aktivista vagy, aki lejáratja (MÉGJOBBAN) a jobbikot? :)))
@tony zionist: Miért érdekes az, hogy fizet-e társasági adót?
@nickes kelemen: lecsípve a jobbik szélsőséges cigányellenes, zsidógyűlölő, multielűző turulsanyi gerjesztését a céljai általános jobboldali célok, melyeknek hangsúlyozása késöbb midnneképp előtérbe fog kerülni, mert így a 15%on kívül senki se kiváncsi rájuk. Úgymeg ugyanazt fogják nyomatni mint a Fidesz, azzal az egy különbséggel, hogy megmarad a 20 évet a 20 évért szlogen, mert őrájuk az nem vonatkozik.

jobbiknak van 4 éve, utána levő pártra meg kiváncsi vagyok nagyon. persze ha túléli
szánalmas ahogy próbáljátok a Jobbikot besározni, lejáratni, de az ecceri ózdi jobbik szavazó biztosan nem olvassa a zsidó hülyegyerekek blogjait :D

a geci morvai, kifizette a tilosban parkolás büntetését, miközben szegény hagyó kettesével zabálja a nyugtatókat :D
@Kotkodus: de, és az MSZP széthullása után bögreboltot nyitok egy wellness szállóban...

@uninterested: anyádért...
@reeve: Mitől lesz jobb, ha a kereskedő magyar?
A magyarok közt is vannak szemetek.Ahogy a külföldiek közt is vannak normálisok.
@tony zionist: látod, jobbikos-fideszes is jóbarát ha a jó kubai gyomról van szó:D
picsába a politikával, miafasznak fröcsögünk itt egyébként?:D senkinek sincs jobb dolga?:D
@Hümüzhümümüz: hülye vagy, b+, fingod sincs, h miért olcsó a teszkó. Azért, mert a kedvezményeket a gyártó-beszállító cégekkel fizetteti meg, és nem ő adja neked. Előállítási ár alatt veszi meg a terméket a gyártótól, amíg az bírja finanszírozni a veszteségét. Aztán ha nem, akkor meghozza neked külföldről a kaját, te meg nem érted, h miért nincs magyar áru a teszkóban...
@tony zionist: láttad is? volt rajtad gumiszarv?:P
@Krujs: minden normális ember zsidógyűlölő...
ezt a mocsok gyilkos náci népséget csak gyűlölni lehet...

az emberiség ellenségei, nem élhetünk velük közös égistesten. vagy költözzenek a holdra, vagy haljanak ki végre.
@Hümüzhümümüz: Csak egyet felejtesz el a Tesco stb . 3hónapos szerződésekkel alkalmaz minimál bérért az Audi vagy a GE- pedig rendes bérért és adókért ( pedig ha utána néznél a tecso stb. profitjának akkor láthatnád , hogy br:250-300 ezres fizetéseket is ki bírna fizetni csak akkor kevesebb lenne a profit.Arról nem is beszélve aki már látott Angliába Tescót ottani árakat és termékeket.
@reeve: Pont ezt mondom, importál olyan termékeket is, amit itthon is meg lehet termelni! Miért a külföldi gazdákat kell támogatnunk, ha bevásárolni megyünk?
Ugyan miféle áfát fizet, azon kívül amit te fizetsz, amikor egy terméket megveszel?
@Hümüzhümümüz: Tesco Value, b+, ezt is elértük, h ilyen klassz dolgokat hozott nekünk a teszkó. De szép is ez.
@LuiKang: A gond ezzel csak az - az egyszerű munkavállaló szempontjából - hogy a multiknál általában jobbak munkafeltételek (bankok, nagyobb szolgáltatók, termelők, audi, DT, stb). Sok az alkalmazott, a teljes fizetésre bejelentik, a cég jobban ügyel a PR-ra, inkább betartja a munkavédelmi szabályokat, eredményesebben lehet munkajogi követeléseket érvényesíteni, szerencsés esetben még jól működő vállalati kultúra is van. A jófajta ügyeskedő magyar vállalkozónál minimálbérre vagy bejelentve, ha megnyikkansz kicsinálnak, érvényesül a személyes terror, talán még munkaszerződésed sincs. Minél kisebb a cég, minél kevésbé vannak leírva a működésének szabályai, annál kiszolgáltatottabb a munkavállaló.

Inkább dolgoznék a mercinél vagy a KBC-nél, esetleg Mol-nál(merthogy az is multi, takarodjon?) mint Vitéz Szétbaszlaki János hazafias érzelmű vállalkozó fröccsöntő üzemében, ahol emberi, munkavállalói jogaim a 0-val egyenlőek. (A külföldi illetőségű, Mo-ra csak a balkáni viszonyok miatt érkező ügyeskedő kisvállalkozóra (és némi megkötéssel a kereskedelmi láncokra) ugyanez igaz -hogy a munkáltatói terror mögött nincs népnemzeti ideológia)
@csorsza:Érdekes rengeteg magyar céget ismerek, akik régóta beszállítók, és nem éppen a csőd szélén ténferegnek. :)
@tony zionist: de ki nem fossa le ezt, mikor ekkora a hiány, ekkora a munkanélküliség, ekkora a szar magyarországon?
majd ha keresek úgy hogy elmenjek Horvátországba nyaranta, akkor mehetünk mecsetet, zsinagógát ellen tüntetni. most minek?
@Krujs: nem volt az emberemnek tegnap :D

amúgy akit ismerek, az mind szív. és ezek nagy része tavaly óta Jobbikos.
még a volt MSZP-s cigány is.

és ő tudod miért?

2006ban azért szavazott az MSZP-re, mert még emlékezett arra, hogy "a Fidesz tiltotta be a füvezést", és a "teknót is betilcsák"

tavaly kérdeztem, hogy kire szavazott az EP választáson: "hát a Krisztinára" :D

szal lehet erőlködve Morvaizni...
Én azért azt hozzátenném a témához, hogy az egész cikk egy állítólagos szemtanú állítására alapozódik, ami lehet hamis, ferdített, stb. Főleg, hogy a megfogalmazásból is erősen süt az ellenszenv.

Rohadt hiteles forrás :-D
@herbert: teljesen igaz!

Szeretjük a lángost, de nem szeretjük a lángossütőt .
@tony zionist: Rendkívül büszke lehet édesanyád, hogy ilyen véglényt hozott a világra.
vidd el a kis cigány haverodat a következő Jobbik nagygyűlésre, és véletlenül se menj a gárdistáktól 10 méternél messzebre.

vágatlan videóért vizetek
Miután kezd eluralkodni a választási hiszti mindenhol, kérlek hallgassátok meg az én programomat:

"Maseratit mindenkinek!"

Na, szavaztok rám?
@Krujs: hogyhogy most minek? mert emberi kötelességünk leszámolni minden mocskos nácival. az már csak a sors fintora, hogy jelenleg egyetlen beteg náci nép van a Földön, ez pedig a zsidó...

amúgy pont amiatt ekkora a hiány.

de ugye az is véletlen, hogy a BKV botrányban eddig érintettek majdnem mindegyike zsidó...
lendvai, demszky, antal, olti, nyakó stb

de a lényeg, hogy morvai állítólag a mentelmi jogára hivatkozva megpróbálta elkerülni a büntetés fizetését, aztán meg fizetett mint a katonatiszt :D

ezért inkább maradjon az MSZP, vagy jöjjön az izraeli állampolgárt és Cahal tagot soraiban megtűrő fidesz...
@uninterested: erre futotta csak? menj el dolgozni, hátha lesz pénzed beszédíróra...

@Krujs: nem haverom, ismerős. nem járok Jobbik rendezvényekre.
@bertie.wooster: "A magyarok közt is vannak szemetek"

a zsidók között viszont szinte csak azok vannak...
@uninterested: Elárulom a Tescoban a magyar termékek polckihelyezési aránya 80%-os.
@tony zionist: morvai férje is zsidó...
@tony zionist: Veled nem társalgod, mert egy köcsög vagy.
@csorsza:

Veszteséggel miért ad a beszállító ? Utána ne sírjon, hogy csődbe megy! A mi szakmánkban azért adnak áron alul a hipereknek, mert a beszállító, mint referenciát mutatja be a gyártónak, aki hosszú határidőre ad ( teszkó miatt), de a beszállító csak növeli a tartozását addig, amíg már nem éri meg felszámolni. Pénzmosás az egész. A magyar parasztra meg jellemző, hogy amikor a hiradó már két hete bemondta, hogy csődben a MIZO-gyár, a termelő még állt sorba, hogy átadja a tejet, mert részegen nem tudott tv-t nézni.
Érdekes, az összes ilyen ergya blogoló mindig beszopja a gumicsontot, ahelyett, hogy inkább az efféle ügyeket piszkálgatnák:

vastagbor.blog.hu/2010/03/25/rafinalt_azsiai_kapcsolatok_1_resz#more1862601
Kedves multinál dolgozó nem Jobbikosok! Nem kell félni, nem fog fájni! Nem kergeti el a Jobbik a munkaadótokat. Mindössze arról van szó, hogy a nemzetközi cégek helyett inkább a hazai vállalatokat, vállalkozásokat támogatja.

Hankook:
a szerződésben a kormány végül 15,9 milliárd forintos készpénztámogatás és ötmilliárd forintnyi adókedvezmény (!) mellett még egy rendkívül figyelemreméltó, ugyanakkor igen szokatlan államilag garantált szolgáltatást nyújt a Hankooknak. Ez utóbbi szerint gyorsítva bonyolították le az igazgatási és hatósági eljárásokat.

Nos: a 16Mrd forintból 1.000 azaz EZER magyar vállalkozás kaphatott volna 16.000.000Ft támogatást. És adókedvezmény sem kellett volna, meg gyorsított eljárás... És ez csak egy példa, hogy miként lehetne mondjuk a multik helyett a MI(!) vállalkozóinkat támogatni.
Azt hiszem a te szegénységi bizonyítványod, hogy egy kérdésemre az "anyádért.." szóval válaszoltál, ami utal a meglehetősen alacsony szellemi színvonaladra. Látom, innentől kezdve értelmetlen veled bármiféle kommunikációs kísérlet, mert képtelen vagy bármiféle értelmes nyilatkozatra, valamint kibaszott nagy seggfej lehetsz. ;)
tony zionist nak szólt az előző bejegyzésem..
@Krujs: ezt most nem mondod komolyan? hú, tényleg? most mi lesz?

@bertie.wooster: tegnap ezt még apádnak mondtad :D

@Zigi: ezért fizetik őket. annyira beszartak a jobbiktól, hogy most ilyen ügyekből kell hírt gyártani, a milliárdos lopások, izraeli kémrepkedések stb le van szarva...

józsi látta, hogy morvai a mentelmi jogára hivatkozott, tehát ez hír :D
@noire jack:

1000 db BMW-vel több futna az utakon.

@bertie.wooster:

Ha konkrét adatokkal jössz, nem veszünk be a Nagy Proletár Forradalomba ! Vesszenek a multik !:D
@uninterested: kezdek így érezni én is, főleg hogy a zsidógyűlölés karöltve a morvai-imádattal alapból hülyeség, ha Baló György jósokszor töfögette a 'metszett kis farkincájával':)
@longlife: Katasztrófa, amit itt előadsz. A jobbik olyan, mint egy falka kutya. Bármire rá lehet őket úszítani, de hogy ezek legyenek a vezetők az azért több a soknál.
@uninterested: akinek ez a kérdése, az milyen választ vár te szerencsétlen majom?
szeretnél te olyan alacsony szellemi színvonalat, mint az enyém :)

amúgy ez lenne az érdemi megnyilvánulás részedről? akkor szerintem a helyiértékeden kezeltelek, amikor csak annyira tartottalak jónak, hogy foghegyről odavessem neked, hogy 'anyádért'.

majd akadémiai székfoglalót mondok sok ilyen kis köcsögnek, mint te,mi?
hát mi a faszt képzelsz te magadról? :D
@noire jack: A Hankook ha jól emlékszem 1500 fős munkahelyet és több mint 300 hazai beszállítót igért. Véleményem szerint ha egy magyar vállalkozó is ilyet igérne, ő is megkapná a támogatást.

Egyébként ott volt a Széchenyi kártyára. Ott is több milliárd úszott el támogatás címszó alatt, a magyar "vállalkozóknak".
@Krujs: mi van, ha baló is utálja a saját fajtáját? :D

a zsidónácik rendszerint öngyűlölő antiszemitának hívják a náculni nem akaró, pacifista zsidókat :D
@tony zionist: Nem vitás, tényleg seggfej vagy.. :DDDD
Csorsza! Tufa vagy! Tudod mennyibe kerül egy másfél literes ásványvíz előállítása? Kb.: 19Huf! Jut haszonból a Tescónak is és a gyártónak is. Ha nem érné meg a gyártónak, hogy a Tescónak termeljen, akkor nem tenné. Ennyi! Évente van beválogatás, ott tolong az összes hazai gyártó! :S

Gorcsev54! Hazudsz! Van ismerősöm, aki a Tescóban hentes. 114 a nettója! Évek óta ott nyomja és mikor költözött, még át is tették másik áruházba. :P

Egyébként meg, ha annyira utáljátok a Tescót, miért jártok oda? Ha én lennék Vona, akkor kikötném, hogy a szavazóim be nem tehetik a lábukat multikhoz. Se Meki, se tesco, se auchan benzinkút, se pláza, se Merci... Magyar seggbe magyar lófasz! :)
@bertie.wooster: "Véleményem szerint ha egy magyar vállalkozó is ilyet igérne, ő is megkapná a támogatást."

hát persze te balfasz..

a KKV szektorban dolgozik a hazai munkavállalók 68%-a.

legyen összesen 5000munkahely, ami létrejön ebből. mennyit kapott a hankook? 15 vagy 20Mrd-t? bármelyik magyar vállalkozás kétre tud hozni 1 munkahelyet 3-4millió forintból.

vagy izé: a GE cégcsoport tavalyi nyeresége olyan 400-500Mrd forint. erre elküldnek 1300embert, mert hogy az a gonosz EU betiltotta a 100W-os körték forgalmazását.
mennyibe kerül 1300ember éves bérköltsége??? 5Mrd?
@uninterested: jó jó, valami érdemit nyögjélmár ki magadból a darab szaron kívül...de csak, hogy legyen mit vacsoráznod...
@tony zionist: Egészen hihetetlen a mélyrepülésed seggfej. ;)
@tony zionist: Mondtam már! Kulturálatlan, primitív parasztokkal társalgok!
@tony zionist: 'mert emberi kötelességünk leszámolni minden mocskos nácival'

fail

amúgy a jobbikba van a legtöbb általánosított nagy szöveg, melette a legtöbb ferdités ha kiderül hogy rá is vonatkozott.

amugy jó hogy van jobbik, fidesznek több szavazat nem kell, amúgy meg unalmas lenne a kampány:)

örülök legalább nem az mszp-re szavaztok hanem a jobbikra, a pofájukat nem birnám a parlamentben 15%nál többször
Amúgy azért jár Morvai naccccságos Pözsó 1007-tel, mert oroszlán a jele. :) Ugyan ez nem pucsítós oroszlán, mint a gárdistás oroszlán, de legalább karmol. :D A kis harcosok! :P
@uninterested: hát, jó mélyre kell ereszkednem, hogy legalább megértsd, amit írok :D de én ilyen jólelkű vagyok, és érted megteszem :D

@bertie.wooster: "Mondtam már! Kulturálatlan, primitív parasztokkal társalgok!"
hát költözz el otthonról :D

@Krujs: jaaa, hogy fideszbolsevista vagy:D

üdvözlöm a Szabó Gyurit, a zsidónáci gyilkológépet...tagfelvételkor megkérdezték tőle vajon, hogy melyik 'hazájához' lenne hűséges, ha választásra kényszerülne?
@bertie.wooster: nem hát. böfögsz, hánysz, vicsorogsz. de a magadfajtától már ez is teljesítmény :D
Borsodban Egyed Zsolt a fő téma... Ő is a tisztán nemzeti értékeket felvonultató Coca-cola üzletkötője volt pár héttel ezelőttig...
Éppen erről van szó: számomra nem szélsőséges, mert
- van cigánybűnözés, de a tisztességes cigányokkal a Jobbiknak nincs baja
- nem multikiűző, hanem egyenlő feltételeket biztosító, ezt már kifejtettem
- nem zsidógyűlölő, a tisztességes zsidó emberekkel a Jobbiknak nincs baja, mellesleg azt a szót, hogy zsidó a Jobbik honlapján nem találod (Kuruc.info nem a jobbik honlapja!)
Először az elvek számítanak: mi nem bújunk mentelmi jog mögé.
Aztán az arányok számítanak: mit számít, hogy mentelmi jog mögé akar bújni morvai és budaházi, hiszen végülis nem sikerült nekik és amúgy is, más milliárdos lopások miatt akar kibújni a felelősség alól, nem pedig 7 ezer miatt.

Azt már írta valaki, hogy milyen pitiáner dolog ekkora összeg miatt lejáratnia magát az embernek?
@Hümüzhümümüz: ez a tegnapi demagógia-lemez :D

a szemét képmutató morvai, pözsóval jár, amikor a geci franciák miatt volt trianon...

orbán következetes. a cigányzsidó sárközyt 5 perc alatt lerázta :D ő hitelesen kettősállampolgárságozik. igaz, 20 éve kivonultak a trianoni megemlékezésről...
@tony zionist: orbán következetes. a cigányzsidó sárközyt 5 perc alatt lerázta :

Fordítva volt sajnos.
@Kangörény_: "Először az elvek számítanak: mi nem bújunk mentelmi jog mögé."

azt mondták, hogy megszüntetnék. de most még van. mentelmi jogról nem lehet lemondani. másik: Morvai mentelmi joga EP képviselőségével függ össze, erről nem a magyar jogrend rendelkezik, hanem az EU-s.

harmadik: kifizette a büntetést,nem? a többi csak valami messziről jött zsidó kitalációja
@soproni1: persze persze :D cigány cigánynak farkasa, igaz MSZP-s?
Sose legyen nagyobb bűne a Jobbiknak.
Én még emlékszem Tokajra, a szénbányákra a kőbányákra, a szőlősgazdákra a Strabagra...
@tony zionist: Miért van különbség az MSZP és a jobbik között?
@tony zionist: irgum-burgum... :)

Rajtad milyen ruha van most? Nem szex-chat, csak érdekel. :P Telefonod magyar-e? Hol dolgozol? Hazai cégnél? Arcszeszed Fabulon? Feleséged Baba tusfürdőt használ? Tescóba jársz gyakran? Melyik benzinkútnál tankolod a vélhetően nem hazai gyártású gépkocsid? Jársz templomba vasárnap? Ebéd előtt mondasz áldást? Ha ezekre nem jó választ adsz, akkor nem vagy igaz szittya, Jobbikos hazafi! :S:P
@longlife: Akkor ezek szerint a mentelmi jog mellett a kerékbilincset is eltörli a cicuspárt, nem-e? Meg még néhány törvényt, ami sértené a képviselőik érdekeit - hisz így igazságos...
@Hümüzhümümüz: Te büdös hazaáruló gyökér.
Na most oké, hogy Krisztike olyan amilyen, meg, hogy a Jobbik olyan amilyen...
de bakker, peugeot-tal? EGY FRANCIA AUTÓVAL???????????
És hol marad a vesszem Trianon vonal???

Bár, a jobbikosokat nem szokta zavarni, hogy a valóság meg a saját szólamaik gyakorta szöges ellentétben állnak önmagukkal.

Ehh. Jobbikosnak lenni tényleg annyit tesz, mint lemondani a gondolkodás nyűgeiről.
@tоny zionist:

Muhaha! Szóval bebuktad, rossz válasz! Nem vagy igazi Jobbikos turbómagyar! Viszlát! :D
Krisztina azért nem fizetett, mert a felügyelők vagy zsidók voltak vagy kommunisták és különben is az egész felügyelet magyarellenes !
Hozzá kell szokni most már, hogy a náci párt tagjai ellen irányuló összes fellépés jogszerűtlen és az csak a mocskos összeesküvők miatt van !
Állítólag egyébként a közterületeseket az izraeli kémrepülők által meghekkelt informatikai rendszer küldte oda !
@Hümüzhümümüz: azt te írtad te szerencsétlen :) nem nehéz szóközt tartalmazó nicket klónozni a bugos blogmotornak hála :D
@tony zionist: "mentelmi jogról nem lehet lemondani"

speciel, a mentelmi jogról leginkább csak lemondani lehet. (mivel az ogyűlés gyak. 1-3 alkalommal szavazta meg valamelyik képviselő mentelmi jogának felfüggesztését. Egyébként, a mentelmi jog nem vonatkozik tettenérésre. Namost egy tilosbanparkolár asszem igencsak tettenérés. Az ilyen "kifizette, nem?" szövegben meg nem tudom, hogy felfedezed-e az elvek mindenekfelett lózungokkal való ellentmondást...)
@gauche caviar: gondolkodás? ezzel a pözsós demagógiával? :D zsidó gyere át a zebrán,jó? mozogjál!
Kedves jobbikos kommentelők! Itt a legújabb aljas, rágalmazó írás egy újabb ártatlanról:
kepviselofunky.blog.hu/2010/03/25/jobbikos_nemzetpolitikus_penisznagyobbitoval
áááááááááá
@ne most: ha nem tudod, akkor minek élsz?@gauche caviar: nem lehet róla lemondani majom, nézzél utána. ráadásul Morvait EP képviselőként illeti ezt meg, hogy jön ide az OGY? :D

tettenérés? :D tudod mi az zsidó? ha akkor kapták volna el, amikor pont odaparkolt, az lehetett volna tettenérés te szar...
amikor visszamegy a kocsijához, az már nem tettenérés...
A problémam mindezzel:

hetek óta napi 4-5 lejárató cikk a jobbikról.
ez a kerékbilincses történet is szépen beleillik a sorba, valaki elolvasta a cikket?
velvet feljelentő szinvonalon egy szemtanu állítása.Híradós főhír este, források, bizonyítékok nélkül.
Az igazságtartalma nem érdekel még az is lehet, hogy megtörtént, a durva, hogy az OKNYOMOZÁS eddig terjed, nem kapargatják a többi állami céget,nem kapargatják a Fideszes önkormányzatokat, csak a jobbik embereit, hogy mennyire büdöset fingottak aznap.

A jobbik mint szerveződés nem érdekel, de lehet, hogy azon kellene elgoncdolkozni, hogy pont ezek az undorító aljas lejrató módszerek azok amik 20%-ot hoztak nekik.
@tony zionist: Jesszum pepi! Elvesztettem a fonalat. :( Most akkor két személyiséged van? :S Miért nem ezzel kezdted, akkor nem állok le veled csacsogni. Bzzz!
@tоny zionist: kösz a bókot iván :D látom eltanultad a nickklónozást a tegnapi móka után :D

na megyek, klónozni egy gauche caviar nicket :D
aztán egy ne most-ot :D
hahaha, az meg, hogy Morvai Krisztike nem a jobbik tagja, hát egész konkrétan szánalmas. Nem tagja a pártnak meg minden, csak épp a jobbik színeiben mereszti növekvő valagát az EU parlamentben.
Hagyjuk már a rizsát, a jobbikosok állítólag nem buziskodnak, őszinték meg bírják a terhelést.
Na akkor minek ilyen kamukázásokat tolni, hogy Morvai nem jobbikos? Hát akkor mi, kiscserkész lepkegyűjtő?
Tényleg hagyjuk már ezt, nem vagyunk kisbuzik, mondjuk ki: Morvai jobbikos. Fasznak kell mellébeszélni.
éljen a nickklónozás :D
@tony zionist: szeretlek titeket, egy bajotok van, nem válaszoltok a kérdésekre:D
@Hümüzhümümüz: Van egy jobbikos énem meg egy szittya meleg magyar énem. Szeretem ha ostorral csapkodják a fenekem.
Morvai az egyetlen hiteles politikus. ezt én, gauche caviar mondom néktek :D
@tony zionist: ócska kis fasz vagy te, szánalmas kis kakibogár.
"Ilyen rekeszizom szaggató kampányunk nem volt még talán soha. "

Itt már csak kínunkban lehet nevetni.Sajnos.

Egyébként ez mivel külön mint egy kurucon a ZSDSZ-ről megjelent gúnyolódás.

Segítek.

Semmivel.
@gauche caviar: ne ugass, tony a legjobb csávó itt
@gauche caviar: a másik énem azt mondja, hogy tony jócsávó :D
@ne most: hát inkább a legszarabb, de ez ugye olyan relatív, mint a jobbik hitelessége :)
@tоny zionist:

nem ígérem, hogy megsunázlak, de ahogy érzed. :D :D :D "Homocus jobbicus"
@tony zionist:

Az egyik csak félcigány ! Viktorunkat nem nagyon szerették meghívni .Merkelt sem Ő rázta le 10 perc után. Az amerikai öreg magyarok között viszont nagyon népszerű volt( 1994 után ).
nehogy elfelejtsétek megnézni az igazi magyart.

kepviselofunky.blog.hu/2010/03/25/jobbikos_nemzetpolitikus_penisznagyobbitoval

"A párt honlapja tősgyökeres soltvadkertiként mutatja be, aki „evangélikus parasztcsaládból származik, meghatározó érték számára a magyar föld szeretete, a munka becsülete, a hit megélése és a hagyományok ápolása”."

XDDDDDD
@soproni1: jaja, mert a másik fele zsidó...
@gauche caviar: kellemetlenjére

pl: morvai a zsidók ellen kampányol, metszet farkincákkal dobálozik, miközbe a pártja nagy része, az aktivja ki akarja irtani Mo-ról az összeset. Közbe metszett farkincával napi kapcsolatban van.
nos, ez az ember hiteles-e? Miért? Ez a jelenség mivel magyarázható nekem?
(kitétel: válasz nem ekzdődhet úgy hogy deafidesz/deazmszp)

köci
@Krujs: 'metszett farkincákkal napi kapcsolatban van'
értsd: Baló György napi rendszereséggel húzza magára Morvai Krisztina asszonyt
Térjünk csak vissza a mellékkörök után, hogy hogy is van ez a mentelmi jogos duma?:)
Nem kicsit égő, és jól előrevetíti, mire lehet később számítani..ha esetleg.
Remélem OV azért összeüt valamit.
Nem kellene ezeket az anyaszomorítókat beengedni kulturált helyre.
@Krujs: " morvai a zsidók ellen kampányol"
hol?
"metszet farkincákkal dobálozik"
egyszer használta egy kis köcsög zsidógyerekkel szemben. a te anyád is naponta mondta neked, hogy a pöcsöddel jáccál fiam...na már most, ez a másik hülyegyerek verte a mellét, hogy ő zsidó. hát akkor a metszett pöcsécel játszon. teljesen rendben volt ez a beszólás

"Közbe metszett farkincával napi kapcsolatban van."
miér thazudsz? évek óta külön élnek...
@tоny zionist:

remélem már címlapon van.

A jobbik egyik legnagyobb baja, hogy hirtelen nőtt nagyot és súlyos káderhiányban szenved.Gyorsan kellett sok "megbízható" vagy annak látszó jóarcú jelöltet kiállítani.
Sok a fiatal közöttük akiknek peche van, mert a digitális fényképezőgépekés kamerák korában voltak fiatalok.
A különbség köztük és más jelöltek között az hogy az ő elmebeteg részegségeik dokumentálva lettek az idősebb jelölteké meg nem.
En sem szívesen látnam viszont a 18 éves önmagam, és szerintem vagyunk így ezzel egy páran.

Szerintem mindenkinek joga van hülye fiatalnak lenni bebaszva füvezni,behányni a metróba, és utána sunyin átszálni egy másik kocsiba, és az idők során megkomolyodni és máshogy gondolkodni, azon aképen nincs 18-nál több.
Holn gyulára sem a pufajkás multja miatt haragszom.attól még lehetett volna államférfi.

Ennek ellenére mire az entert leütötte a cikk végén a piroslap, ez az ember már valószínűleg nem jelölt.
@Krujs: tehát hazudsz, lévén évek óta külön élnek...

@Páneurópai Harci Kos: mit nem értesz majom? majd ha kormányra kerülnek, eltörlik.
de most még van...

ráadásul Morvait EP képviselőként illeti meg, azt a magyar jogrend sem tudja felülírni...
@gauche caviar: elég irónikus hogy a nagy zsidógyűlölet a pártodban egy szerelmi afférra alapulXD
@gauche caviar: nem hazudtam, tévedtem. mit fröcsögsz kis turulsanyi?:D
ezzel se lesz többetek mint 15:)
@Bozdurgán: de csak kevesen vagyunk normális emberek, akik ezt így látjuk.

látod, a többség habzószájú zsidó vagy zsidóbérenc, akik most ennek örünek, és a gép előtt erre recskáznak. aztán ha róluk kerülne ki kép, akkor égne a pofájuk...

szánalmas ez az igyekezet, hogy lejárassák a Jobbikot ilyen csipcsup ügyekkel, miközben naponta dőlnek ki a milliárdos csontvázak a szekrényből...
Kicsit furi ez a más ninckjével írogatni dolog.. valami asszem nem kóser a blog.hu-nál...
"A jobbik egyik legnagyobb baja, hogy hirtelen nőtt nagyot és súlyos káderhiányban szenved. Gyorsan kellett sok "megbízható" vagy annak látszó jóarcú jelöltet kiállítani."
:)

Azthiszem mindre ráfogható a "megélhetési politikus " jelző:)
@Krujs: a zsidógyűlölet általános emberi alapérték...nem korlátozódik a Jobbikra, semmi köze Morvaihoz te szerencsétlen...

a zsidókat minden normális ember megveti, gyűlöli.
Nem tudom van aki régebben nem tartotta hülye libának. Én pl. nem csalódtam.
Amikor véletlenül látok egy Jobbik gyűlésről készült képanyagot istenbiza a Maunika show és Józsibarát vendégei köszönnek vissza.Csak az előbbiek ráadásul többnyire jelmezben vannak.
@gauche caviar: hát lehet, de előtte viszont nem egyetlen m.f. volt benne... majd ebből is kéne egy jó nagy poszt :)
@gauche caviar: szánalmas ez az igyekezet, hogy így védjétek a Jobbikot ilyen csipcsup ügyeknél, miközben naponta dőlnek ki a milliárdos csontvázak a szekrényből... :)

úgyanúgy itt pattogsz órákig:D teee, Árpád vezír sarja:)
@gauche caviar: "
@Páneurópai Harci Kos: mit nem értesz majom? majd ha kormányra kerülnek, eltörlik.
de most még van..."

Személyeskedel, kicsihuszár? :) Olyan szánalmas amikor érvek helyett...
Kormányra kerülés?
bilibe lógó kéz?
haha
Előfordulhat, hogy bejut a parlamentbe a hazaáruló jobbikos csürhe. Nagy szégyen az országra nézve.
@gauche caviar: így jártál :d

most már az enyém a te nicked, a tony zionist meg már valaki másé :D

szaladj az adminokhoz, hogy bugos a motor!

gyorsan tanulnak a majmok :d tegnap este játszottam kicsit E-one-nal, oszt most így próbálja visszaadni :)

ezt a bugot - miattam - már évekkel ezelőtt kijavították az origó fórummotorjában :)
@gauche caviar: Ezek szerint te normálisnak tartod magadat kiskötsög.
Muhaha!
@Bozdurgán: Igazad van, szerintem ebben semmi rossz nincs, amíg fiatal voltam, én is jártam meleg bárokba, de ettől még nem leszek buzi. Egyszer majdnem megkúrtam egy kecskét, mert seggrészeg voltam, na de ki nem volt ilyen bohém fiatalon? Álszent barmok ezek mind.
hiteles ez a morvai lány tényleg. metszett farkincákkal viccelődik, miközben évekig volt a szájában az egyik. évekig küzdött a melegek jogaiért, most szidja őket. pozíciókért nyomult a szocik alatt, most kommunistázik. eltöröltetné a mentelmi jogot, miközben egy szaros szabálysértést is meg akar úszni a mentelmi jogával. a tisztakezű jobbik politikusairól meg szép lassan kiderül, hogy az egyik ellopta az összes gazda pénzét a környéken, a másik gyilkosságért ült 9 évet, a harmadik homokos és drogos,a negyedik mentelmi joggal akar kikerülni a sittről, az ötödik azt hiszi, rá nem vonatkozik a kresz, az elnök meg csalja az asszonyt.ez aztán a tiszta kéz...félreértés ne essék, az összes párt tele van gazemberekkel, de egy most induló pártnak ez kicsit soknak tűnik.a törvények mindenkire vonatkoznak, aki besározta magát, az tűnjön el, mindegy milyen színű...
egyébként cukik vagytok turulsanyik, hogy így promóztok egy pártot, ami annyi szavazatot tud összegyűjteni mint 8 év arcunkbaszarás után az MSZP:)
A Jobbik csak egy proletárpárt, ősmagyar gúnyába öltöztetve... A butaság nem világnézeti kérdés. Túl sok a harag, gyűlölet a kommunikációjukban. Tipikus kocsmapolitizálás. Sajnálom azt a sok tisztességes embert, akik bedőlnek ezeknek.
@gauche caviar:

kivéve azok, akik már láttak közelről zsidót.

pl. a Hagyót minden ismerősöm köcsög zsidózza, pedig börszandálos zarándok keresztény gyülekezetes kisköcsög.

Ennyi zsidó nincs is az egész világon, mint amennyit mi utálunk !
@Páneurópai Harci Kos: a majom miért lenne személyeskedés? majom vagy? :D

nem az MSZP-Fidesz a szégyen,neeem. nem az, hogy ide jutott az ország, neeem. a Jobbik.

"Kormányra kerülés?"
likud testvérpártotok szerint reális lehetőség :D erről írnak már a hazádban, izraelben...

ha nem kerülnek kormányra, akkor nem lesz eltörölve a mentelmi jog. ennyi :D

MOST MÉG van mentelmi jog, tehát miért ne élhetne vele az, aki annak eltörlésére törekszik egy esetleges kormányra kerüléskor.

amúgy jó a nickem te gané? :D
Azért ennek a bloggernek is van egy arca, egyrészt ilyen piti ügyeket ekkorára felfújni, miközben (tíz)milliárdos korrupciók sejthetők a háttérben kormány részről. Üt ez a szarlapátoló primitívség na. De a nemzetellenes média sem húzza már sokáig remélhetőleg.
@Krujs: a te pártod mennyit tudott az első ciklusában? és a másodikban? :D toronymagas esélyesként? :D

na hess innen te fidesznyomorult...
hiteles ez a morvai lány tényleg. metszett farkincákkal viccelődik, miközben évekig volt a szájában az egyik@piszok alfréd:

szerintem kétujjas a csaj ! Egy ELTE-s csaj nem cumizik.
@gauche caviar: hát, nem igazán a tiéd a nickem, élvezd amíg bírod :)
@l3w1n7o: így igaz. be vannak szarva, és érdemben nem tudnak a Jobbikkal mit kezdeni, ezért jön az aljas lejáratási kísérlet...

megnéznék 1-2 képet a 25 évvel ezelptti bibó koleszos köcsögökről :D

pl fodor gabesz hogy szopatta szájert, és hogy fröccsent a geci orbán szakállára :D
@gauche caviar: hogyhogy nem az enyém? most regisztráltam :D
@Páneurópai Harci Kos: "MOST MÉG van mentelmi jog, tehát miért ne élhetne vele az, aki annak eltörlésére törekszik egy esetleges kormányra kerüléskor."

Szóval, romboljuk le a TV2 és retekklub székházat, de azért nézi a Vona meg a Morvai is amíg nem kerülnek hatalomra, meg húzzanak a multik, de amíg nem vagyunk kormányon addig a madaras Tecsóban vásárolunk? Hányinger az egész párt.
Nincs ebbe semmi különös, a gárda tagok 30%-a meleg.
@l3w1n7o:

Csak győzni fog a Proletár Forradalom ! A komcsiknak 40 évig nem sikerült sikerre vinni.

Már ez a szerencsétlen lúzer Heim Péter is újfajta gazdasági plattformot indít.
@Páneurópai Harci Kos: most az most van, nem 4 éve, nem 20 éve:) ígytehát a válaszom 2/3:D fail
@tоny zionist: tapasztalatból tudod tonykám, igaz?
azt mondták, menj le kutyába, csinálj úgy, mint a gárda oroszlánja, oszt beavattak a gárdisták háTURUL :D
@kirk kapitány: Persze csak akkor szánalmas demagógia, ha a jobbikról van szó. Ha ugyanez a maszopszról vagy a fityiszről derülne ki, akkor nem lenne az. :P

És az hogy van, hogy egyik héten Morvai még azt mondja a Lisszabini Szerződés de csuda jó dolog, következő héten már az ellenkezőjét fújja?
@kirk kapitány: Tapasztalat. De túl sok a cingár farkú, így eljöttem onnan.
soproni1

ezt kategorikusan állítod?
lehet, hogy igazad van, de mint nő nem is olyan gáz.egy patront még meg is érne, ha megígéri, hogy közben nem kampányol...
@tоny zionist:

Az hogy valaki részegen a farkát mutogatja 18 évesen nem jelenti azt, hogy ezt később nem veti meg.
Ez nem álszentség, hanem fejlődés.

Én nem ismerem ezt a srácot lehet hogy egy köcsög, de akkor legyen arról cikk ne arról, hogy 18 évesen bebaszott, és mutogatta a farkát.
És igen 18 évesen kötelező hülyének lenni, szerintem az sokkal álszentebb gondolkodásmód ,hogy elvárod valakitől, hogy 0 éves korában is úgy gondolkodjon mint 30 évesen.
@piszok alfréd: takarodj vissza az origóra köcsög :D
@tоny zionist: kellesz pedig, nem lesz meg a 15%
@Krujs: Mit röhögsz te majom? :)))
@LuiKang: érdekes! Hol is hallottam a két pofont már...?
@Bozdurgán: az nem az igazi tony :) ellopta a nickem a geci :D én meg leklónoztam másét :D ilyen amikor a blogmotort hülyék csinálják :D
@Krujs: minek örüész te hülye? :d azt én írtam, az igazi tony :D

mégiscsak mellettem állsz? :D
milyen jó kis felfordulás lett itt a blog.hu-n :D

elég egy kis bugot észrevenni, és lám :D
Ki nem szopott már fiatalon? Szerintem tök normális, egyszer mindent ki kell próbálni.
Ennyi ostoba faszt :)

Az összes jobbik váddal vagy csúsztattok, vagy ha csontra benyaljátok, idióták vagytok.
Egyik jobb mint a másik.
@kirk kapitány: tetszett a poén. tudod, turulsanyi, a való világban az emberek nem ölik meg egymást mert nem pucsít mint az oroszlán.
ha jó egy vicc, nevetek, ha finom a kajád, ízlik, a elém is megpróbálsz bepucsítani, herén rúglak, nem érdekel jobbikos vagy vagy nem, rabbi vagy a pápa.

rosszra tanít az internet, menj futkározz a szabadban
@kirk kapitány:

nem rosszul dolgoznak az indexnél hanem liberálisan megengedően:)
Nem hibáznak henem megengedően szabadelvűek:)
pont mint amikor lopni kell:)
Öhm. Nem ők kampányolnak a dupla büntetéssel politikusok számára? Ezek szerint Morvainak mint EP-képviselőnek és államfőjelöltnek nem 14.000 forint büntetést kéne fizetnie példamutatásként? Csókolom.
Kurvára leszarom, ha valaki viszi a nickemet:)
Ez sokkal érdekesebb, mulatságosabb hír:

index.hu/belfold/2010/03/25/verzo_fejjel_talaltak_ra_kiss_erno_dandartabornokra/

Tudjátok, aki szerint csupán a tolvaj alteregója karambolozott részegen az ő autójával
:DDD
@kirk kapitány: azt látom, hogy az intelligens szervíz delegált ide, csak azt nem értem, melyik kérdésemre válaszoltál...
@Krujs: ezzel nem vágódsz be...
ne legyél képmutató geci, mint a morvai. ne röhögj jobbikos viccen!tartsd vissza vazzeg, legyen tartásod, mint hétvégén a buzibárban:D
@turulfan: rokonszenvesen írsz! egyáltalán nem erősíted meg a jobbikal szemben megfogalmazott sztereotípiákat...!
@troll: lopod a nickem te jobbikos geci?
@piszok alfréd: egyikre sem alfréd, majd az origón megbeszéljük te köcsög MSZP-s féreg :D
@trоll: a példa ragadós :D kellett nekem tegnap elkezdeni :DDDDD
Ez is élénken példázza, hogy mit várhatunk a jobbikosoktól, mentelmi jogra hivatkozást, bugkihasználást..:)
Szánalmasak vagytok:)
nagyon.

árpád, nem lesz így jó vége:)
Új nap, új jobbik fikázás..., csak össze hozza az index a 30%- ot a jobbiknak, röhej, mert másról nem szól ez az élet. Nem veszik észre minél jobban támadják a jobbikat annál erősebb lesz.
@Bozdurgán: Látom neked sem a gondolkodás az erősséged. A lopás nem a liberalizmus szinonímája.

Meggyvágó (törölt) 2010.03.25. 12:27:42

"Jön az Igazság"

szerencsétlen Jobbik hívők elhitték, hogy az ő vezéreik különbek, mint bármelyik politikus...

keresztény pártként biztos tudja amúgy a Jobbik, hogy egy názáretből származó zsidó fiatalelmber kapcsán szokták az Igazságot nagybetűvel írni
@troll: szóköz nélküli nicket hogy kell klónozni?
versenyhátrányba kerültem vazzeg :)
@Samuzia: Minden Jobbikos ezzel a szar szöveggel jön? Egymást tanítjátok hülyeségeket beszélni?
Akkor az MSZP-nek már 500%-on kellene állnia.
@troll: Ezért elintézem, hogy az elsők között lógjál májusban, te hazaáruló idegenszívű élősködő.
@troll: Érdekes egyénként hogy a jobbikkal szemben állók mennyire bírnak élni olyan vádakkal amiket maguk testesítenek meg.

Erőszakosak (persze csak anonim módon, egyébként hangjuk nem lenne), folyton irtanák a más véleményűeket, stb. :)

Érdekes.
@trоll: Amiért ráregeltél a nickemre?

Hát ez tényleg bűn, elismerem. :)

Kb hasonlóak az érveitek egyébként is.
@kirk kapitány: úgy látom valami fazekas lehet a családban,hogy így érdekelnek a köcsögök.3 észrevételem lenne:
1.nem sértegettem senkit, nem is értem a stílusod, ami ugye maga az ember...
2. soha nem olvasom az origot, keverhetsz valami hasonló nevűvel...(van az indexen is)
3.a pártpreferenciámmal éa a nemi identitásommal is mellélőttél

soha nem szólítottalak meg és a kedves stílusod miatt ezek után sem foglak.jobbulást!
aki pedig a nickemmel írt az szarjon sünt és költse a fizuját kórházra!
A fröcsögő Jobbikos bértolnokok állandóan a Jobbik "nagyszerű" programjával jönnek.
a Jobbik programja leginkább ehhez hasonlít. :D
smsdemokrata.hu/
@tony zionist:
Lehet hogy velem van a baj, de a csak és kizárólag magyar kezekben lévő cégek termékeivel csak gondjaim voltak eddig. Az élelmiszerek pedig szinte ehetetlenek.
A privatizált gyárak termékeivel semmi gondom nincsen, minőségi termékek.
@kirk kapitány: bevágódni?:D kinek sanyikám?:D nektek?:D
bevág ma a naci nektek tapirucis gárdisták
jézusisten, hol élsz te. te, commentpolitologus... turulsanyi.. jézusom
@"azta":
"Ezt a képet 1 felhasználó tette a kedvencei közé"

:DD
na viszlát és kösz a halakat... jobbik..lol
"http://indafoto.hu/v2010/image/7253183-08a5620f/271641"
ezt kapásból lehetne a plakátra ragasztani:)
de erre a szerencsétlenre inkább nem költenék pénzt O:)
sokba lesz az országnak, ha beérik ez a gyümi:)
Azért azt a tisztelt jobbikos kartácsaknak is látni kéne, hogy ha egy párt a mentelmi jog eltörlésével is kampányol, akkor eléggé ciki a mentelmi jogra hivatkozni egyes prominensei esetében. Mégis mitől jobbik a Jobbik? Abban, hogy még nem volt hatalmon, és csak a kis szar ügyei vannak, a nagyra még nem volt idejük? Mert igényük az nekik is van rá, az már látszik.
Degenerált, hazug csürhe. Mit kell velük foglalkozni...
1. A Jobbik problémáját abban látom, hogy a náluk lévő munkaerő, emberileg és szakmailag alkalmatlan a közszereplésre és a taktikus politizálásra. DE mivel az ország nagy része suttyó, irígy baromállat parasztokból áll, ezért a Jobbik joggal reméli, hogy 15-20%-al be fog kerülni a parlamentbe.( max a 3. helyen!)
2. A Jobbikot meglepte a népszerűség. Kicsit olyan mint Fekete Pákó vagy Győzike. Maguk sem gondolták volna, hogy ennyire be fognakfutni és ezért készületlenül érte őket a hirtelen jött siker. Professzionális (és őszinte) politizálásra senki ne számítson tőlük és 2 periódusnál hosszabb parlamenti jelenlétre sem.
@Páneurópai Harci Kos: Bakker nemtudom, én cska beregeltem és elfogadta, fasz tudta hogy van egy libsi troll is.
es a vermagyar raadasul egy francia autoval volt? eeeerted francia?! miert nem mi autonkal vagy nyereg nelkuli lovon? legyen mar kovetkezetes...
@Egy hülye vagyok:
Én nem vetem meg,nem gyűlölöm a zsidókat.
Normális vagyok?
Uraim:
Dr.Nyikos László (JOBBIK listájának 18. helyén)

A Kassán született Nyikos László a közgazdaságtudományok kandidátusa, 2000-ben habilitált. Fő kutatási területe a pénzügyi ellenőrzés, a közpénzügyek és az EU költségvetése. Pályája során dolgozott a Ganz Műszer Műveknél, a Pénzügyminisztériumban és a Szakszervezetek Országos Tanácsában is. 1989-től 2001-ig az Állami Számvevőszék elnöke, majd a Nyugat-magyarországi Egyetem docense, az Országos Doktori Tanács tagja. Munkáját a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével ismerték el (!).

Hagyjuk már abba a hozzánemértésről szóló fröcsögést!
@Öreg Sam: Te egy idegenszívű senkiházi hazaáruló komcsi vagy. Miattad tart itt az ország.
@english grandma in use: Elég fura izlésed van. Pedig Balónak már pár éve sunanegatív a csaj.
@Hans Anglerelterlfelterkochmann: Ha valaki nem ért veled egyet, akkor már komcsi?
Ennyi molylepkeagyút. :P
Ha igaz a hír akkor minimum egy fénykép róla,mindig csinálnak ha bilincs van.
No fénykép ,csak köcsög feltételezések ,mesemonda,senki nem látta ,csak hallotta , whehehehe ,naponta mocskolódó blogok .
Ejnye blogírók,elhiszem hogy jó pénzt kaptok ezekért,de senki nem dől már be nektek!
Kezdtétek Vona G állitólagos iwiw dolgaival ami kb 5 perc alatt megbukott.

Ébresztő bloggerek,ha írni akartok stílust kéne váltani.

Fentebb valami droid kételkedett,1 cikk a zsindexen 1-2 plusz% a jobbiknak.

Húzzatok bele mert már kevés nap van ápr.11-ig. kell a % :D

Szebb jövőt.
@nickes kelemen: Akkor már a szocik alatt is ott ült a kondér mellett?Értem.Mindenki más kutyája büdös,a tieteknek csak kutya szaga van.
Ráadásul a mocskos komcsik is elismerték a munkáját.
Nézzünk szembe a ténnyel a ti szarotok sem rózsaillatú.
Egyébként is ti húztátok meg a narancssárga oroszlán bajszát.
@jobbra: Én kételkedtem. Alá tudod támasztani az igazad vagy csak a hasadra ütsz és úgy dobálózol a számokkal?
Jobbik nélküli szebb jövőt!
@phaidros:
Egy mesemonda miatt?? Elhiszed? ,el háát mint az összes többit amit írtak róluk.
Nincs bizonyiték,fénykép,hangfelvétel, semmi !!

Ha nincs akkor gyártunk teoriákat nem??

Azért tartunk itt bassza meg ,mert ilyen droid gondolkodásotok van, az agyatokra ment a 20 év komenyista eszme !!!!
tehat ha jol ertem, a jobbik eltorolne a politikusok mentelmi jogat.
marmint azoket, akik nem a jobbikban v. jobbikert politizalnak..:-))

mennyire jogallami gondolat..:-D

egyebkent vizsgaztassuk a jobbikosokat!

erettsegitetelek.uw.hu/internetes%20kampany_2009_szimpatizansoknak_jobbik.pdf

nezzuk, mennyire kovetik az itt leirtakat.

(bar csak gyorsan atfutottam a hozzaszolasokat, az feltunt, hogy a jobbiktamogatok tobbsege nem tartja magat a "Minden fórumon törekedjünk a kulturált hangvételre és az adott oldal szabályainak betartására! Semmiképpen se riasszuk el a lehetséges szimpatizánsokat viselkedésünkkel, próbáljunk megértőek lenni, kerüljük a parttalan vitákat." partdirektivahoz..;-))
@ZX: látom lusta voltál elolvasi amit írtam, csak írsz és írsz, de nem olvasol:)
@ZX:

Te csak kételkedj és aggódj az miatt hogy a komenyista pártod elérje a 10% legalább .., mert 4 év mulva már csak történelem könyvek írnak csak róla :D
@jobbra: Meséld el nekem, hány évet éltél a kommunizmusban, hogy te annyira tudod, mit jelent az?
@jobbra:

HAÍ megnézzük 8 évvel eelőtt hogy a munkáspárt lakossági fórumain milyen életkorú emberek ültek és most az mszp-nek kik tapsolnak, akkor láthatjuk, hogy egyszerűen kiahlnak a szavazóik:)
@nickes kelemen: És még lehetne folytatni bőven: Pősze Lajos a Jobbik szakmapolitikai igazgatója, végzettségét tekintve matematikus. A közélet eseményei mindig is érdekelték, 1987-ben csatlakozott a „lakitelekiekhez”, az 1990-es választásokon az MDF kampányfőnöke volt, később a Szerencsejáték Rt. elnök-vezérigazgatója lett. A sport területén is kiemelkedő szerepet vállalt: a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke volt, de a tömegsport fejlesztésén is dolgozik. A határon túli magyarok ügyét két lap kiadásában való részvételével is segíti, valamint protestáns alapítványával kollégiumot is fenntartanak. A Jobbikhoz hivatalosan 2009-ben csatlakozott, de már évek óta tanácsadója volt.

Had fröcsögjenek, annál erősebb lesz..
@jobbra: Milyen kommunista pártról beszélsz te? Ha az MSZP-ről beszélsz, akkor beszoptad, mert utálom őket.
@ZX:
20-nál többet ,pajtás .Komenyistákat a szagukról megismerem vazze :D

Csak nem valami liberális gyerek vagy? aki most olvasgatja a google segitségével a "mi is volt a kommunista időben? "
Betegre röhögtem magam, ez nagyon jó volt. A kommenteket nem olvastam mert gondolom rettenetes mélymagyar hörgések tömege van benne, arra meg nem vagyok kiváncsi.
Jobbik egy agyatlan, szakemberek nélküli, fröcsögő dilettáns társaság.

A multikat ők csak a tejgyárakban és hasonlókban látják? Ha azokat magyar cégek váltanák fel talán még jól is járnánk azonban a magyarországi multik legnagyobb része szellemi tőkét igénylő, sokszor milliárdos(EURO)nagyságrendű rendszereket üzemeltet. Szellemi tőke még csak lenne, mert nem hülye a magyar azonban azokat a rendszereket és vállalatokat amiket Magyarország kiszolgál, sajnos magyar cégek nem tudják lefedni. Most nem és kb. min 10 évig még nem. Én tudom mert ebben a körben forgok. Tanácsadóként. Sok helyen dolgoztam külföldön, sok cégnél. Mint Magyarországot szerető ember hazaköltöztem pár éve és itthon dolgozom egy multinál jelenleg. Hozzátenném először egy magyar cégnél szerettem volna kamatoztatni a tudásom. Sikerült MAJDNEM. Közölték hogy egy állami projekten kéne dolgozni ahol nagyon szükség lenne a tudásomra, de először is el kell intézni hogy ez ide számlázzon, az meg oda, és akkor mi is visszakapunk amiből nekem is jut de a mittomén párttitkárral le kell zsírozni hogy...stb. Nem értettem mert nem ehhez a közeghez szoktam. Itt felfordult a gyomrom és nem vállaltam. A külföldi multinál minden rendben van, nincs mutyizás és semmi más. Bár a Morvai Kiki-t elnézve (amiről videó is van nemcsak index cikk egyébként, ahogy hisztizik...)és a szerencsejátékos gyöngyösi Jobbikost...stb. Úgy tűnik csak csak az ő ereikben is a rohadt mutyizós, elintézős, feketézős...stb. vér csordogál. Sajna Árpád vére nem volt annyira tiszta talán?

2. A jelenlegi rendszer amivel dolgozom mint tanácsadó csak nagy vállalatoknál létezik. Nekem ez a profilom. Nem azért használják a multik mert adómentességet kapnak hanem mert elég nagyok hozzá, hogy ezt használják. Magyar cégek olyan messze vannak ettől hogyha a multikat a Jobbik elüldözi, akkor én nem csak munkanélküli maradok hanem az országot is el kell hagyjam. Nincs magyar cégnél az én munkaköröm itthon és nem is lesz jó ideig.
Elárulom nem vagyok az egyetlen a piacon. Engem elüldöznek ezzel mert az én munkámra itthon ezáltal nem lesz szükség. Kíváncsi vagyok milyen szakemberei vannak a Jobbiknak erre a turulon ülő, sumer legendákat bújó atyafiak között. Szerintem fingjuk sincs arról amiről beszélek, de sok más apróságról sem ami akár több tízezer vagy százezer ember életét érintik közvetlenül. Nagy szavakkal lehet dobálózni kérdés mik a következményei. Nem csak a rohadt tejgyár és Tesco meg a gumigyár a multi itthon!
@ZX:

Ohh, akkor Te vagy aki Kövér L. kitűzőt hordasz? Még rosszabb :DDD
@az igazi Sipi: :))))))))

Szerinted el tudnak olvasni ennyit egyszerre?
Igazából azon se csodálkoznék, ha a fele nem is jobbikos lenne csak ugat, mert nincs más dolga.
@orient: Nyugodtan eltakarodhatsz az országunkból, te idegenszívű geci. Viheted a multidat is.
@orient:

Neked is a Lendvai szerzett akkor munkát??? Mert azt írod olyan munkád nem lesz itthon amilyet csinálsz ha elüldözzük a multikat.
Ha figyeltél volna akkor nem fröcsögnéd tele a saját hülyeségeiddel a blogot, van itt elég,na meg a sávszélességet is foglalod.
Nem elüldözni a multikat !! HANEM (nagybetű hogy megértsd) megadóztatni bmeg. ,igen bmeg , kapnak 5-6 év adómentességet aztán nevet vált és megint 5-6 év. És azt az adót én meg te meg a rokonaid fizetik meg.
Kapiszko,komprendre,teccik érteni?
@hááááát: az egysegsugaruaknak ott van a kis kepes osszefoglalo a vegen...

annak a torpeminoritasnak van 9 oldalnyi szoveg, akik a jobbikban az intelligenciat kepviselik;-)

de a nyelvezete es szajbaragos stilusa annak is elegge.. hogyismondjam;-)
@uninterested:
Mit termel?
Semmit.
Viszont felvásárol rengeteg magyar termelő által termelt árut vagy helyet biztosít annak eladására nagy tételben.Ha ugyanez a termelő ugyanezt az árut kis üzletekben próbálná teríteni csak az üzemanyag költségre elmenne a haszna vagy olyan áron adhatná,hogy senki nem venné meg.És tudod mi a csodálatos még?? Hogy igaz 90 napos határidővel DE FIZET!!!Nem úgy mint a magyar vállalkozások többsége ugye ez köztudott szarnak fizetni ha meg nem tetszik akkor mehetsz pereskedni évekig.Tehát el lehet őket zavarni meg fenyegetni aztán el is mennek ha elegük lesz belőle szélnek eresztenek sok ezer embert meg néhány tíz ezer másikat akik eddig belőlük éltek és szarnak rájuk ez már legyen Morvai problémája.
Tudod melyik Mo.leggazdagabb települése?Nem?Akkor megsúgom:Budaörs.És miért?Mert ott van Mo.-n egy településre összpontosulva a legtöbb multi.Munkanélküliség nuku a város tiszta és gondozott mert akkora iparűzési adót fizetnek,hogy abból a városnak jut mindenre.De lehet jönni a lózungal,hogy így-úgy megfingatjuk őket vagy takarodnak aztán lehet majd nézni a következményeit buta pofával,hogy jaaaa akkor most mi a fax van?
druszám van, különböző email cimmel :D ezt nem értettem elsőre :D
@jobbra: hazugsag
nem adomentesseget, hanem adokedvezmenyt kapnak es azt is csak akkor, ha x embernek adnak munkat.

es egyszeruen jobban megeri egy adokedvezmennyel tamogatni egy 1200 ado- es jarulekfizeto embert alkalmazo multit, mint 1200 munkanelkulit eltartani.

alapszintu matematika..:-)
@Egy hülye vagyok: Pl. Jézust, Einsteint, Neumann Jánost, Radnóti Miklóst, Rejtő Jenőt stb. Tényleg köcsögök ezek a zsidók. Valószínűleg a te IQ-szabályozódat is ők tekerték 70-re.
@bucek: A leggazdagabb város már nem Budaörs, hanem Törökbálint, ott él a legtöbb nagytőkés újgazdag geci, akik mind lógni fognak.
@az igazi Sipi:

Ugyan már sipi, legalább Te ne beszélj és a kedvenc pártod .....hányni kell .. :D
@jobbra: Takarodj már a retkes anyádba innen te maszopos provokátor köcsög.
@jοbbra: a leggazdagabb varos budaors akkor is, ha torokbalinton elnek a leggazdagabb emberek...

a matematikai alapfoku tanfolyam melle ajanlanek a figyelmedbe egy alapfoku magyar nyelvtanfolyamot is..:-)

vagy te mar akkora magyar vagy, hogy nem kell ertened a jo edes anyad nyelvet?:-)
hogy mesz at igy a vona-fele magyarvizsgan? :-DD
@orient: Ja mellesleg kíváncsi lennék mikor fogják pótolni a Audi, Suzuki, és Mercedes szintű autógyárakat, magyar ipari létesítmények. Mert ők az adókedvezménnyel nélkül azonnal elhúznak, és Magyarország GDP-nek jelentős részét ők adják és fogják adni. De lesz autó Ugró szarvassal az elején Neve: Csodaszarvas lesz. Az többet fog termelni mint a 3 együttvéve itthon mert ugyebár a német is Csodaszarvassal fog járni a szar BMW helyett.

A több százezer ember aki pedig ezekből a cégekből kapja a megélhetését majd vár pár évet amíg a Csodaszarvas felfut.
Jesszusom milyen emberek rakhatták össze ezt a JObbik programot. Leülhetnek mind 1-sel.

Egyetlen dologra lenne szükség. A magyar állami tenderekhez magyar cégeket és beszállítókat kellett volna választani. Nem a Siemens-t és Volvo-t...stb. De ettől még nem kell elüldözni azokat akik itt gyártanak máshova!
@orient:

Nem tisztem megvédeni a jobbikot, de többször több helyen elmondták, hogy azokkal a multikkal van bajuk akik adómentességet kapnak + magyarországon őshonos iparágakat szorítanak ki.
pl mezőgazdasági feldolgozóipar.
Az audival, és azokkal a tudásközpontokkal semmi bajuk amik értéket teremtenek.
A leírásod alapján valami vállalatirányítási rendszerrel foglalkozhatsz, a multinak azért nem büdös a közszféra ha jól tudom minden állami cég jólfizet a SAP-nak:)

Ráadásul pont azt szeretnék megszüntetni amire panaszkodsz, hogy a kkv- trükközve próbálják megőrizni a versenyképességüket a jelentős adókedvezményeket kapó multik ellen.
Ne bomolj már ,bmeg.Nem vagyok maszop provokátor .
Szebb jövőt.
@jobbra: Erre is rábasztál, mert én is éltem a kommunista időkben. Hehe. Mi van azt hitted egy tizenéves pöccsel beszélgetsz?
@az igazi Sipi: Te gyűlöletkeltő senkiházi faszparaszt nemzetromboló tetű.
@jοbbra: "Minden fórumon törekedjünk a kulturált hangvételre és az adott oldal szabályainak betartására! Semmiképpen se riasszuk el a lehetséges szimpatizánsokat viselkedésünkkel, próbáljunk megértőek lenni, kerüljük a parttalan vitákat."

Az internetes kampányról

2009.

Jobbik

:-DDD
@jobbra: Rábasztál mert a Fideszt is utálom :D
És még mielőtt megkérdeznéd, a szadeszd meg a madöföt is. :P
@jοbbra: erdekes meglatas annak fenyeben, hogy en eppen korberohoglek, mint az egyszeri seggreesett bohocot, te meg vicsorogsz..:-DDD
@ZX: Leszarom, hogy mit utálsz, már elő van készítve neked egy névre szóló vastag kötél te komenyista bérenc.
@az igazi Sipi:
Téged mint jobbik szimpatizáns?? hehe, viccnek is rossz , ilyen szimpatizánsunk ne legyen !
@jοbbra: Ha én kommunista bérenc vagyok, akkor te csakis egy hazaáruló szarfaszú náci!
@jοbbra: sotet lesz az, elkepzelni sem tudod, mennyire..:-)))

d elegalabb megnyugodhattok, hogy egy csomo embert az urnakhoz csaltatok a jobbik _ellen_:-DDDD

meg nem tudom kire szavazok, de a celom a jobbik eselyeinek minimalizalasa..

tudod..
a protestszavazatok;-)

elertetek az ingerkuszobomet:-)
Muszáj volt váltani nevet, a másik jobbra ,keményen odabaszott nekem is . Nyugi jobbra egy hajón evezünk.
@jobbra: persze-persze. Amit a Jobbikról mondanak, az mind mese. Nem nagyon különböztök a még mindig MSZP-s droidoktól Ti, Jobbikosok. Ők is azt hiszik, hogy minden a pártjukról csak mese.
@orient: meggyőzni Önt nyilván nem tudom, meg sem próbálom. Csak azt szajkózza amit fejébe vett. Kérem tessék megnyugodni: Nem fogja a Jobbik elűzni az Ön vállalatát. Csak lehetőséget termet a magyar vállalatoknak is hasonló eredmények elérésére.
Ellenben: "mint Magyarországot szerető ember", igen az lehet, de szívében nem magyar, legalábbis aki ilyet ír: "Sajna Árpád vére nem volt annyira tiszta talán?" az számomra nem magyar.
Pont ez a lényeg: az elmúlt 40 + 20 év alatt sikerült elérni, hogy sokan nem tisztelnek semmit önmagukon (és a pénzen) kívűl: nemzeti ereklyéinket, gyökereinket, hitet stb.
És a legtöbbször még ők papolnak toleranciáról úh de gáz...
@jobbra: És persze az is mese volt, hogy Butaházit mentelmi joggal akarták kihozni. Jobbikos prominensek meséje, mi?
@ZX: Tévedsz, de az ember ilyen minnél jobban ütnek valakit, annál többen hisznek neki, az MSzP-t itt a kutya se üti....
Ja és nem vagyok jobbikos, ez szociológiai tény amit leírtam.
@phaidros:

Budaházy független jelöltként indult. Van még kérdésed?
@Samuzia: jelen pillanatban mindeki a Fideszt üti. A Jobbik is, az MSZP is, az MDF is. Csak az LMP nem.
@jobbra arc: hazugsag:-)

a jobbik segitsegevel es a jobbik felkeresere indult, igy akartak kihozni a sittrol:-)

azt hiszitek, ezt barki is elhiszi?:-)

ennyire hulyek ti sem lehettek:-DDDD
@phaidros: Ja még annyit, Budaházy egy politikai elítélt. Semmit nem tett, egy igazi hazafi akit besároztak. Sokszor fantáziáltam arról, hogy meglovagolom az ágyban.
@jobbra arc: igen. Mi köze ennek ahhoz, hogy Morvai és mások a mentelmi joggal akarták kihozni, és erről többször nyilatkoztak?
@Samuzia: A maszopszot itt nem, de máshol igen. Meg is érdemlik mondjuk, úgy kell nekik, de ha igaz lenne a dolog akkor nekik kellene toronymagasan nyerni ennyi erővel. Vagy, a Jobbiknak. :)
@jοbbra arc: vagy igen, vagy nem. De mivel Te meglovagolnád az ágyban, valszeg elfogult vagy iránta. :)
@phaidros: Remélem te nem ítéled el a melegeket. A jobbikosok között van pár ismerősöm aki másként gondolkodik, de szerintem ezzel nincs semmi baj.
@jobbra: ha rávered az adót elmennek, ennyi. Máshol is adómentességet kapnak nemcsak Magyarországon. Ebből él egész kelet Európa néz már körül te kis zsenike. Ha nem állunk be a versenybe akkor elhalunk. Nem ez a probléma hanem az hogy fent ellopják a pénzeket. De a TE drágalátos Jobbikos szentjeid ugyanúgy el fogják lopni ha ott lesznek ne aggódj. A rendszer nem tökéletes és kéne javítani, de nem így. Ehhez te nagyon értesz mert úgy beszélsz itt, olyan megnyerő stílusban. A sumer legendát bezzeg kívülről tudod mi? Ne egy ilyen magadfajta döntse el ki az idegenszívű. Szécsényi elég nagy magyar volt azt hiszem. Tett ezt azt itt. Kivel építette fel a Lánchidat pl. Miért nem egy magyar mérnökkel? Ő is idehozatott egy geci idegenszívű angolt. Szintén a nyugati pu-t azt a köcsög bevándorló Eiffel multinacionális tervezőirodája tervezte.

Fogalomzavarban szenvedsz te is és a jobbikos pajtásaid is. A magyar történelem több mint 1000 éve a toleranciáról szólt. A magyar királyság volt a világ legtoleránsabb és egyik legbefogadóbb állama a világtörténelemnek. Világ első vallásszabadsága. Ezért van itt ennyi cigány is Magyarországon. Nem mellesleg a te családfádban is biztos van egy német-szerb-román-szlovák-zsidó-török...stb. mert Magyarország mindig is egy vendégszerető ország volt.

Az ilyenfajták mint te Szécsényit, Kossuthot, sőt még Petőfi-t is agyonlőtték volna mert nem elég magyarok.
Képmutató náci ribanc-kuruc-kurva!
@jοbbra arc: dehogy, semmi közöm hozzá, hogy ki mit csinál a hálószobában, de az a helyzet, hogy a Jobbikosok között viszont úgy tűnik, nem kevesen úgy gondolják, hogy nem helyes, és ugyanazt kéne tenni velük mint a zsidókkal és a cigányokkal. Szóval valszeg rossz helyen jársz közöttük.
@jobbra: ha ilyen okos vagy szavazz csak a jobbikra. De azt megjegyzem, hogy a multi cégek az egyetlenek amik befizetnek minden adót és járulékot és nem minimálbéres alkalmazottaik vannak, nem csalnak adót stb. Ezzel simán visszahozzák azt az adókedvezményt amit a többi "becsületes" magyar cég elcsal. Itt gondolhatod nyugodtan, hogy te és a rokonaid fizetitek meg helyettük. A jobbik valóban nem elzavarni szándékozik a multikat, de ha megvonják ezeket a kedvezményeket akkor lehet, hogy a multik nagyrésze el fog kezdeni keresgélni, hogy nem-e érné meg jobban valahol máshol termelni ahol több marad a haszon. Na akkor viszont baszhatja sok magyar ember és beszállító cég. A közhiedelemmel ellentétben nincs olyan magyar cég ami átvehetné csak úgy pár hónap alatt ezeket a pozíciókat. Ilyen vállalati és termelési kultúrával a hazai cégek nagy része nem rendelkezik. Ez csak egy dolog a jobbik sok agyament ötlete közül. Hangzatosak meg minden de gyakorlatban nem kivitelezhető 90%-uk.
Mindennap egy csomó jobbikos fikázó oldal kerül ki indexre.

"
Krujs 2010.03.25. 10:04:36
@turulfan: 'kerékbilincs vs. ország szétlopása (érezzük az arányokat)'

20 évnyi vezetői pozició / 0 napnyi vezetői pozíció

érezzük az arányokat "

Szóval ha 20 évig az üst mellett sikerül maradnia, akkor okés, hogy SZÉTLOPJÁK AZ ORSZÁGOT?

Nem unjátok már a jobbik fikázást? Nem látjátok, hogy ettől csak többen leszünk?

Másrészt bizonyíték? Valaki bemondta, és lehozta mindenki? Nem hinném, hogy ez így ilyen formában megtörtént. Mellesleg jelenleg nem a jobbik tagja, de ez már nem is számít nektek.

BASZKI!!! Tényleg ez a legnagyobb probléma az országban?

Szebb Jövőt!
Ennyire előretört a Jobbik?

Minimum két hete minden nap valamilyen cikkben és blogban őket szapulja az index.

Hol vannak az mszp-t, szdsz-t, mdf-t, lmp-t szapuló cikkek?
@orient: Te el is hiszed ezt a sok hazugságot amit leírtál? Tudod ki volt az igazi hazafi? Szálasi. A meghamisított történelem amit az agyadba tömtek engem nem érdekel.
@orient: Ezeknek a nagymagyar molylepkéknek még Petőfi is egy mocskos ballib.
@orient:

Megy a fenét megy, max egykicsit kevesebbet ment ki az országból.
@bucek: 90 napra fizet? Vazze, akkor a beszállítók tartják el a boltot. Annyi idő alatt bőven eladja a termékét 2x. Ez igen jó üzlet, persze nem a beszállítóknak.
Gondolod, ha nem lenne Tacskó éhen halnának a magyarok, mert nem tudnának hol vásárolni?
Előtte is megvolt a magyarság nélküle, utána is meglesz. A különbség az, hogy a haszon a magyar kereskedők zsebébe vándorol, és itt költi el a pénzét.
Ja, hogy töketlenül alkottak jogszabályokat, és egyes magyar vállalkozók nem fizetnek, az a politikusok bűne. Tőlük lesték el a vállalkozók.
@uninterested: Igazad van, te igazi Magyar hazafi vagy. Szebb Jövőt!
Tegnap este olyan jót röhögtem a Vona dumáján, hogy na..." minden képviselő menetelmi sjogát felfüggesszük"::)) heheh és a mikor a riporter megkérdezte, hogy a bolond Morvai a mai napon a mentelmi jog alá akart bújni, mert szabálytalanságért meg ekllett bünteteni...azt mondta Vonó Gábor, hogy jaj ilyen piti kerékbilincsről ne ebszéljünk, hanem az ország nagy megoldalndó problémáiról...hahahah
Nekem akkor lesz szimpi a Vona, ha észreveszi, hogy Orbán az egy " Orsós" instállom alásan:))))
és elkezdi üldözni)))...a tyúkkal ( vagy országgal) a hóna alatt:)))
@uninterested: Akkor sem halnánk éhen, csak éppen 1 helyett 90 boltot kellene végiglátogatnod.
@ZX: Majd ha a te fajtád elfogy ebből az országból, akkor az igazi magyaroknak is könnyebb lesz!
@noire jack: De meglehet győzni engem. Épeszű ember vagyok és hallgatok az épp érvekre. :)))

Az ÖN érvei értelmesnek is tűnnek, azonban nem hinném hogy fedi a Jobbik álláspontját.

Elnézést a durva hasonlatért. Természetesen nem Árpádot akartam ezzel kritizálni mint ősünket, hanem azokat akik magukat hozzá hasonlítják előszeretettel, vagy más nagy magyarokhoz és a lába nyomába sem érnek sajnos. Nekem úgy tűnik a Jobbikos emberek is ugyanolyan politikusból vannak mint a többi csak a szájuk nagy mert eddig kimaradtak a jóból és most szeretnék kivenni a részüket ők is. Számtalan példa ezt támasztja alá. Árpád tiszta volt kétségtelenül, azonban utálom mikor emberek, pártok, szervezetek kisajátítják a magyarságot ilyen formán, mert ők magyarabbak mint bárki más. Árpád vére. Mire föl? Milyen alapon? Egy lapon se említsék magukat bármelyik nagy ősünkkel kapcsolatban. MIért magyarabb Ő mint én? Nem fogok rájuk sem és másra sem szavazni.
Amúgy ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket:

www.fogyasztok.hu/cikk/20100322/tesco-aruhazak-szlovakra-cserelnek-a-magyar-termekeket?&pc=8

Támogasd a szlovák gazdaságot, vásárolj Tacskóban!
@ZX:
LMP és miért? Nem különbek. Emlékszem az Uniós választásokra, kik kampányoltak mellettük, vagy a hőmérős tiltakozásra mely kissé más irányt vett. Nekem elég volt a szadesz liberális csődje, most nem kell ugyanez zöldben... Inkább a Fidesz.
@jοbbra arc: Haha. Igazi magyar. Ki vagy te, hogy magyarabbnak tartod magam nálad te senki?
Persze Szálasiból se kérek, meg Leninből se...
@LuiKang:
>Krisztina egyébként nem jobbikos, nem párttag.

Imádom, hogy ilyenkor rögtön megtudjuk, hogy nem párttag.

Ja, persze nem párttag. Éppen csak a Jobbik fő arca, EU-listán első számú képviselője, államfő-jelöltje, választási nagygyűlések állandó szereplője. De neeeeeeeeem párttag, neeeeeeem.

Mellesleg egyáltalán vannak a jobbiknak rendes tagjai? A tag ugye arról ismerszik meg, hogy tagdíjat fizet. Namármost a jobbik legutolsó, sok mulasztás után nyilvánosságra hozott pénzügyi beszámolója szerint a teljes tagdíjbevétel 57 ezer forint volt. Havi 200 forinttal számolva ez azt jelenti, hogy jobbiknak mindösszesen kb. 23 fizető tagja van...
@ZX: Nem feltétlenül. Ha kitakarodnak végre, akkor az áruházakba beköltözhetnének a magyar boltosok, vásárcsarnok jelleggel. És akkor fáradnod sem kell.
@Samuzia: Ha ugyanaz lenne zöldben, akkor nem szavaznék rájuk. Jelen pillanatban ők képviselik számomra a legemberibb hangot, megadom nekik az esélyt, hogy bizonyítsanak.
De a mostaniak eljátszották az összes esélyük, jobbikról meg inkább ne beszéljünk.
@ZX: pedig igaza van. Ugyanis én magyarabb vagyok nála. Ha Te kevésbé vagy magyar nála, akkor én nálad is magyarabb vagyok. Van róla papírom is.
Nem tudom hogy vagytok vele, én csak a tapasztalatomat mondom el. vidéki gyerek vagyok, egy kis faluból, és fejlődés csak akkor volt amikor a Fidesz volt kormányon előtte és utána is csak a nagy nihil...
Mit tud az LMP a vidékről semmit, fővárosi párt, és ne menjünk bele abba az érdekességbe se, hogy pl. Borsodban akkor szedték össze az ajánlókat amikor az már mindenki szerint lehetetlen...
Számomra az LMP, Mszp, Szdsz, MDF, nem képvisel semmit. Jobbik néhány dologról beszél ami eddig tabu volt, főleg Borsodban, Szabolcsban, JNSZ, és Hajdú-Biharban érzékelhető problémákról de vannak homályos pontok. ( Ha mások is beszéltek volna róla most nem itt tartanánk)
@jοbbra arc: Hát akkor elárulom hogy történelemről lehet értesülni történelemkönyveken kívül is és a Kuruc.info-túl is van információ.

Szálasi akik emberek haláláért felelős? Nagy magyar? Olvastál-e valaha Jókait, Mikszáth-t vagy Móricz-t? Kicsit másképpen festették le a magyar társadalmat mint ahogy azt a te Szálasi-d elképzelte. Őket nem hívhatod történelem meghamisítóinak. Bár gondolom olvasni MAGYAR könyveteket nem szoktál mert akkor nem írnál ilyeneket. Tudom kuruc.info-n másokat szoktak írni. Sajnos nem az a mérvadó...
@Aullah: nem, egy probléma a sok közül. Nincs olyan, hogy legnagyobb probléma. Csak a problémák általában szeretik a maguknál lényegesebbnek láttatni más problémákat.

Ebben a problémahalmazban most az van, hogy a jobbik álszent vízprédikáló borivó. Van akit meglepett, van akit nem. :)
@Samuzia: ez teljesen oké. Kérdés, hogy ennyi elég-e a döntéshez, vagy vannak más szempontok is.
@orient:
így van. Szálasi hazaárulást követett el, amikor a németek farvizére csapta az országot.
Horthy Miklóst elhurcoló németekére...
@ora et labora: szapulás? Ugyan. Ez maga a valóság. Vagy fotosop. :)
@ZX:
Pedig a programjukat tekintve u.a.
@orient
Tévedés, a hazaáruló az a nagyrabecsült, méltóságos, vitéz-kőbányi horthy miklós, aki, egyetlen fiacskája életének érdekében kiszolgáltatta Mo-t egy -akkorra már- bukott háború rasszista, elmebeteg nemzetvezetőjének.
Éljen a cenzúra a zsindexen !
@Labancz: Én is sunáznám a morvait. Ha a baló már nem, az ő baja. :)
@zsulek:
És Te mit tettél volna? Az ország megszállása elő volt készítve, már kényszer pályán mozgott az ország, nem beszélve arról hogy az ő nagyobbik fia meghalt a háborúban, és nem otthon bujkált...
@phaidros: Ha hozol bizonyítékot, akkor én elismerem, hogy álszent volt. Addig nem igazán.

Probléma és probléma között is van nagyság. Nem mindegy, hogy 100milliót lopnak el, vagy mondjuk visszaélt a jogával. Mellesleg úgy állítja be mindenki, mintha most történne először ilyen.
@orient:

Hívjuk inkább Széchenyi-nek, de ez részletkérdés.

A török és az német vér ami bennünk van azért nem teljesen a vendégszeretetünkből adódott, és a szerb, román szlovág sem, inkább a magyar korona országaiban élő lakosság keveredett.
A befogadás is inkébb betelepítés volt inkább csak a tatárjárás és nagyobb pusztulások után.

Szerintem nem kellene egyenlőségjelet tenni a befogadás és a gyarmatli lét között.
Normlis ember nem akarja befogadni a gyarmattartókat, hanem elüldözné őket.

Clark Ádám, és Eifel említése nem a legjobb érv, mert mint említettem nem azokra a vállalatokra haragszik a jobbik, akik értéket hoznak, és értéket teremtenek,hanem azokra akik adókedvezményeken profitmaximalizélnak.
@Samuzia:
Igen, én - szürke, halandó veréb létemre- valószínűleg ugyanazt tettem volna. De azt gondolom, hogy ez egy kormányzó részéről, ha nem is árulás, de méltatlan volt. Horthynak akkorra már teljes mértékben tisztában kellett volna lenni a következményekkel. Minthogy tisztában is volt.
@Aullah: Nagyság különbség... csak rosszul írtam.
@jοbbra arc:
Nah, ujabb automata. Gombot megnyom, hulyeseget frocsog, gombot felenged.
Ha Oreg Sam-et eliminaljuk, akkor jobb lesz nekunk?
Okor.
A magadfajta miatt tart itt az orszag, a szemellenzos idiota automataktol, akik keptelenek alkalmazkodni, a helyzethez megfelelo strategiat valasztani, az osszes tobbi ember alakuljon az o kis korlatolt vilagkepukhoz. Meg hogy nemzetronto. Talan inkabb a kepmutatok akik magyar mintanak allitjak be magukat, kozben mar akkor hazudnk mikor meg semmit sem csinaltak!!!
Akkora hangzatos nullakat reptettek itt ami nemhogy szart se visz elore, de elbasszak meg azt a picit is ami meg kohog itt. Majd pont a ti dekonstruktivitasotok miatt lesz nagyobb osszefogas itt a jobb erdekeben. Hat nem, jol megmondjatok, megszuntetitek, blablabla egyeb hulyeseg. Nevben jobbik, hangzatos kifejezesekben kommnistabb mint Lenin maga!!
Es meg ketszinu barmok is allnak ki a nevetekben ennek a tetejebe! Le a mentelmi joggal mondja ezt a kulturalt hozzaszolasra alkalmatlan nagyanyatok? Kozben pitianer dolgon e moge akar rejtozni azonnal?! Milyen hazug ember mar az ilyen?!
A nagykereszteny borbe bujt part arcarol nem is szolva.

Ti takarodjatok mar innen a rakba! Azonnal!
De legalabb kuss. Csak mert hangosan kiabaltok meg latvanyosakat hazudtok, ez nem egyedi es nem segit.
En is tudom kiabalnihogy Jobbik hazug idiotak takarodjatok!
De en legalabb nem akarok ebbol elni.
@neurotikk!:

Újabb sávszélességet foglaló droid !
@jobbra:
OK, tegye fel a kezét, aki szerint jót tett Mo. sorsának, illetve a háború végkifejletének, hogy Horthy átadta a hatalmat szálasinak!
@Aullah:
Van arcod szebb jovot irni mikozben hazug ketszinu kepviseloitek vannak!!

Nem jobbik fikao kerul ki, elemennek a fikazasnak a gyonyoru kepviseloitek es hulyet csinalnak magukbol, eleg csak visszaidezni mit csinalnak, nagyszeru alapanyag. Nem kell itt fikazni, magukat teszik keres nelkul hulyeve onmaguk.
Populista kisstilu hazugok partja ez, nem jobbik.
jobbik következményei Magyarországra-ra nézve a következők lehetnek: a hasznot termelő multik pár év alatt kivonulnak az országból (magyar vállakozások már rég kinn vannak romániában legalábbis a nyugati határvidéknél én ezt tapasztaltam sajnos, szüleimen keresztül), az értelmiség tömegesen fog kivándorolni, hirtelen 5 országgal kerülünk ellenséges viszonyba, és én mint magyar állampolgár nem nagyon örülnék annak, hogy egy szlovák vagy román állampolgár befolyásolhatná az én hazámnak a belpolitikáját.
és végre örülnék annak, ha olyan pártok lennének amik minimum a jelennel foglalkoznának és nem az 50-80 éves múlttal. a jövőt építsük és ne a múltat foltozgassuk.
és ha már mindenképen szeretnének Jobbikos "politikusok" politizálni, legalább valami kommunkiációs, tárgyalástechnikai tanfolyamot végezzenek el (ha valaki sírni akar nézze meg Dr. M. K. izraeli repülős videóját, és gondolkodjunk el azon, hogy biztos kell még egy olyan pár aki csak ígérget és csak a gyors pénzszerzésre hajtanak???)
@zsulek:
Igen és meg is próbált kilépni a háborúból...
Nem volt hazaáruló, még csak méltatlan sem mit ért már akkor az ő szava semmit...
Megtört ember lett, de nem önként állt a hódítók javára, hanem kényszerrel. A kommunista vezetők önként és dalolva szolgálták ki a hódítókat.
@Samuzia: Jogod van így gondolni, de ezen nem veszünk össze. Demokráciában mindenki arra szavaz akire akar.
@zsulek:

Itt most nem kézfelemelésről van szó.Volt más lehetősége?
@jobbra: hat ez megfontolando velemeny volt, vegul is te ertesz ehhez, elsokezbol van tapasztalatod.
@nickg19810331:
Már régen idegenek irányítanak. És igen is kell foglalkozni a múlttal, mert most is öt ellenséges ország vesz kerül minket, bár inkább csak négy. Nem dughatjuk a fejünket a homokba, azt meg hogy a magyar vállalkozók már kint vannak, azt az MSzPnek lehet megköszöni...
A multik nem forgatják vissza M.o-ba a hasznot, és nem elűzni kell őket, csak egyenjogúsítani a magyarral.
@zsulek:
Szerintem jót tett,mert így kitörték a nyakát és nem szabadult '49-ben kedvezménnyel...:-))
@zsulek:

hú ez már nagyon nem aktuálpolitika:)
A hatalomátadás részletkérdés, ill. kényszerpálya. nem ezen dőlt el magyarország sorsa.A sorsunk az első trianoni döntéskor dőlt el, nyilvánvaló volt hogy azok mellé fogunk állni akik visszaadják a területeinket.
Egy ilyen nemzethalál után nem számítanak az elvek, csak az eredmény.
@ZX:
Így van! És ez így is jó!
@nickg19810331: nagyon is igaz. Ezek olyan dolgokat vesznek mintanak ami regen letezett.
Hogy ma mar mas a kornyezet, azzal nem foglalkoznak, hogy ma mar masok a korulmenyek, azt nem tudjak felfogni, nana, forditsuk vissza tortenelem kereket inkabb.
Es meg a jovorol beszelnek, pont ok, szanalom.
@Samuzia:
A szava igaz, hogy nem ért semmit, de a tette igen. Sajnos. Egyébként mint ember respect. Csak ilyen pozícióban lévő halandó tetteit máshogy ítéli meg az ember. Ennyi erővel adolfot is kitüntethetnék a németek a "Néró" rendeletéért és öngyilkosságáért.
@nickg19810331:

múlt nékül nincs jövő.
Nézd meg hova vezetett a múlt nélküliség.
Nem kell mindent elhinned, az értelmiség nyugodtan fog ülni a helyén, amikor a multik GDP termelési adatait (40%) nézzük akkor senki sem számolja ki, hogy mennyi lenne ez a szám ha azt a támogatást amit ők kapnak esetlen a magyak kkv-ba pumpálnák.
Senki sem számol utána, hogy a különböző külföldi cégek hogy szívják el a nyereségüket a leányvállalatoktól, hogy ne kelljen adózni.

Az a tény, hogy nem szarakodnak az adómentes zsebbefizetéssel nem jelent semmit, csak azt , hogy, ha megkapnák ugyanazt a támogatást a kkv-k akkor nem kellene trükközni.
@zsulek:
Mit legfeljebb agyonlövik? A kommunista történelem írás így is úgy is rossznak állította volna be...
A Tette sem ért semmit. A nélkül is Szálasi lett volna a németek jelöltje, eltudod képzelni, azt az embert kellett kineveznie akit börtönbe vágott.
És ha a fiam életéről lenne szó lehet hogy megtörnék akárki is legyek.
@Bozdurgán: Egyet ne felejtsünk el. A multik annyi külföldi tőkét hoztak az országba, amnek a tizedét sem bírtuk volna összedobni. Azért kapnak adómentességet x évig, mert a saját zsetonjukból itteni cégekkel építtetik fel a gyárat, áruházat akármit, és magyar dolgozóknak adnak munkát, fizetik utánuk a járulékot stb.
Hogy megfelelő-e a szabályozás az más kérdés, de, hogy versenyképesnek kell maradnunk, az is biztos.
Azt azért senki ne feledje el, hogy Morvai mégis csak a ballib sztárjának (Baló) elkényeztetett felesége, akinek mindig minden járt.. Ezt a szellemiséget hozta a Jobbikba.. és ott is mindig mindent megkapott.. ezek után NANÁ, HOGY INGYEN PARKOLHAT A TILOSBA.. MI AZ HOGY!!!

Ő ingyen parkolna, a másik műpénisszel fotóztatja magát erősen ittasan, a harmadik melegek kebléről harcol a tiszta erkölcsökért.. Mindez nem is volna olyan nagy baj, ha nem az ősi magyar erények szellemében lépnének fel a globális tőke és kultúra behatolása ellen.
@ZX: Na és azt se feledjük, hogy a multik amit hoztak azt már vitték is kifelé.. vagyis a megtermelt javakat és azok hozadékát szépen még jövedelmezőbb helyekre fektették be, miközben az ország ilyen leromlott állapotba került.
@Samuzia:
Dzsugásvili nem tört meg. Nála is bepróbálkoztak himmlerék gyermekrablással :))
Más fából faragták, na...Mondjuk sztálin fia nem is tért haza.
@nickg19810331: Ne értékelje túl a Jobbik jelentőségét .. Ők lesznek az elsők akik belesimúlnak majd a globál tőke markába.. úgy ahogy a melegek ellen tüntető párt prominensei imádják a meleg bulikat.. és a sliccük táján matató férfi kezeket.
@tölgyes: Ez megint erősen sarkított, mert a dolgok nem feketék és fehérek. De akkor a MOL is és az OTP is egy mocsok szemét multi, szüntessék meg a külföldi kirendeltségeiket.
@zsulek: Ami Sztálint illeti:

1. Amikor az érdekei úgy kívánták azonnal kiegyezett Hitlerrel és közvetlenül is részt vett Lengyelország lerohanásában. (Az a szemét Horthy volt az, aki megnyitotta a magyar határt a menekülő lengyelek előtt...:(.

2. Sztálint egyszerűen még a saját gyerekei se érdekelték. Nem csak a fia nem érdekelte, de a lánya és a felesége se.
@Aullah: orulok, hogy segithettem. Kicsit visszaadhatok azert a sok vicces dologert cserebe amit a un. Jobbik hozott nekunk mostansag. Hilarious! : )
(jobban tenned ha te is inkabb azokon rohognel, es azt nem venned komolyan amik ok mondanak)
@tölgyes: es melyik multi allitja magarol azt, hogy nem profitorientalt vallalkozas, hanem karitativ szervezet?
Ismét egy jobbikot fikázó, ámde sekélyes, felületes, "jólmegmondom" poszt.
Hidd el, a "rekeszizom szaggató kampánynál" az ilyen irományok röhejesebbek. De ne add fel. Írj még párat, hátha egyszer majd egy értelmeset is sikerül lekarcolni:)))))
@Samuzia: Honnan a faszbol tudnam?!
Az a hazug gazember aki biztosra allitja mi lesz a jobb. Ha nem hazug akkor onamito nulla.
De egy biztos, az un. Jobbik az nem lesz jobb. Meg azt is elbasszak ami eddig ugyahogy megvolt. Hogy a rosszul mukodo dolgokat ok nem fogjak korrigalni ha korultekintes nelkul belecsapnak a szarba, csak szetfroccsen majd az egesz, az tuti. Hogy csak hangzatosan - mint mar konkretan is latjuk - kepmuatatoan hazudnak, az nem visz elore senkit.
Max magukat. Megszedik magukat, es kesz.
@ZX: Kedves ! No de meg kéne nézni az OTP és a Jobbik tulajdonosi szerkezetét is...:)) Egyébként persze a globális tőkének ez a tulajdonsága. Éppen ezért nem kell tőle azt elvárni, ami a természete ellen van.. de rá kell venni arra, ami még neki is jó és az országnak is jó.
@az igazi Sipi: Az SZDSZ-MSZP szerette őket a megváltó szerepében bemutatni.. mert az elitjüknek ez volt az érdeke..!(lásd Volán- D. busz ügye és az USA)
@tölgyes:
Ezzel egyet értek. Azért azt hozzátenném, hogy szintén Horthy volt az, aki megynyitotta a déli határt, hogy utat engedjen a németeknek Jugoszlávioa lerohanásához, holott Mo. ígéretet tett a jugóknak, hogy ez nem fog megtörténni. Teleki írta alá ezt a megállapodást. Miután megnyitották a déli határt, és átengedték a wehrmacht-ot, Teleki öngyilkos lett. Benne volt tartás.
@tölgyes: Ez lenne az ideális állapot, és egy felelős kormány erre is kell, hogy törekedjen.
"Egy izraeli torténész: "Izrael abban a helyzetben találhatja magát, hogy el kelljen söpörnie Európát"

Al-Quds (Gerusalem) - az izraeli katonai történész Martin Karfeld kijelentette, hogy Izrael kényszerítve érezheti magát az egész európai kontinens megsemmisítésére; fölhasználva minden katonai lehetőséget, beleértve a nukleáris fegyvereket is azon esetben, ha úgy véli, hogy végveszélyben van. Még azt is hozzá tette, hogy Izrael Európát egy makacs ellenfélnek tartja."

pár napja u.erről írtam :D nem az iráni atomtól kell védeni, sőőőt: az fog minket megvédeni.

viszont a zsidónácikat el kell takarítani a Föld színéről...
@Samuzia: ezt en is tamogatnam. Az egyenjogusitast.
Maskent elerni, hogy erdemes legyen Mo.-n maradni, nem ajandekokkal kivalasztottaknak. Ha lehetoseget adunk, nem ajandekot, az olcsobb is es tartosabb is. Ugy gondolnam.
@tony zionist: Ezt milyen elmeroggyant mondhatta? Komolyan elhiszi valaki ezt a szánalmas szöveget?
Látom a napi 5-10 hasonló blog a Zsindex címoldalán azért április 11-ig ott lesz...

Ennek örülök, mert így még több ember áll a Jobbik mellé, csak így tovább KÖSZÖNJÜK!!!
@segges gábor:
"Igazi magyar" aha. Mutass már nekem egy igazi magyart te, te fajtiszta árja.
Tudod te hogy néztek ki az igazi magyarok? Ha a történelmi kutatásokból indulunk ki, és miért nem onnan indulnánk ki, akkor az igazi magyarok leginkább a mongolokra hasonlítottak.
A mai élő magyar emberekben szinte mindenfajta vér keveredik. Török, szláv, cseh, cigány, lengyel, zsidó, bolgár, stb. stb.
"Igazi magyar"...az...te szerencsétlen idióta.
a baj, hogy a szegénység gyűlöletet szül. a gyűlölet meg még több gyűlöletet, és soha nincs vége.

"a jobb láb további edzéséért dobjon be még 20 Ft-ot"
@ZX:

Ez igaz, némely esetben, a nokiánál, vagy az audinál, ill. most a mercedeszes beruházásnál.
De egy alacsony technologiai szinten lévő összeszerelő üzem, vagy egy kereskedelmi lánc, semmilyen + tudást vagy értéket nem hozott, ráadásul a kereskedelmi láncok hirtelen ráengedése egy friss gazdaságra halálos volt.
@mokas_gizi: Na már megint ugyanaz a hülyeség. Ezt tanítják valahol?
@Bozdurgán: ne kelljen adózni???? hol élsz? a multik az egyetlenek, akik normálisan és időben fizetik az áfát, tao-t, hipát. nem beszélve az alkalmazottak bérjárulékairól, egyéb adókról!
a kényszer kisvállalkozó kénytelen trükközni az elb.szott adórendszer miatt.
ha kivernétek a multikat, két hónap alatt éhen halna kishazánk fele, és visszalőne minket a középkorba.
hol a józan, paraszti ész?
@ZX:
ezt nem tanítják, a hülyeség csak terjed....
@Bozdurgán: De milyen alacsony technológiai szint? Hiszen 20 éve is annyira le voltunk maradva, hogy a külfüldi legalacsonyabb szint is a csillagos ég volt számunkra.
@Bozdurgán: A kereskedelem szerves része a gazdaságnak. Mit hozott? 190Ft-os Milkát 12 féle változatban. Nélkülük Bécsbe járnál és 3 EUR-ért vásárolnád meg.
@Bozdurgán: tévedésben vagy. nem a kereskedelmi láncok térnyerése volt halálos, hanem hogy kiárusították "szakmai" befektetőknek a pl. cukoripart; de ők két év múlva lehúzták a rolót - közben elárasztva a saját termékeikkel a piacot.
az állam nagyot hibázott, és mi emberek is.
amíg az átlag megveszi a tecsó zsömlét, húst - ami ugye kritikán aluli, addig nem változik semmi.
Nincs fogyasztói érdekképviselet. ez nulla.

Ez Olaszországban milliárdszor jobban működik. Igaz, tecsó sincs. És fosen sincs. Csak minőség...
@mokas_gizi: tényleg mókás vagy... és ostoba is, ha tényleg hiszed, amit írsz... :DDD
@rendszerhiba: De miért veszi meg, ha tudja, hogy szar? Mert tized áron jut hozzá. itt kezdődik a probléma.
@ZX:

alacsony technologiai szint:
összeszerelni egy akármit.egy szalag mellett.
Ez egy alacsony tachnologiai szintű vállalat.
Nincs fejlesztés, nincs szükség mérnökökre, csak betanított munkásokra.
Ezt 2 hét alatt pakolja el akárhova a világban.
@szkeptikus vagyok:
De mit nem lehet azon megérteni, hogy a következmények lesznek majd olyanok, hogyha a multik lelépnek az országból, akkor kb. ilyen Albánia szintjére fog visszasüllyedni az ország. Arról nem is beszélve, hogy olyan állapotokban SOKKAL valószínűsíthetőbb egy polgárháború. Vagy a jobbik erre játszik? Mert akkor mindent értek.
@Bozdurgán: Ennek ellenére a románoknak sikerült 3x annyi selejtet gyártani ugyanazon a soron, mint nekünk. Akkor miért is vinné el a gyárat? Ráadásul kellenek a betanított munkások is, elvégre nem mindenki diplomás kis hazánkban.
@Bergeroth: Totalitárius diktatúrára törekszenek.
@Bozdurgán: Technológiai szint? Műhold építésből még egyik gazdaság sem erősödött meg. Ha a faéket veszik meg akkor azt kell eladni.
@zsulek: Önnek igaza van. Mégis Horthy háborús hibáiról, bűneiről sok szó esett.. erényeiről azonban szinte semmi. Én egyet megemlítettem. Ami Telekit illeti: sajnos ő hajlamos volt a depresszióra. Ha ő ölte meg magát, -ami nagyon valószínű - akkor az egyszerre szólt tartásáról és gyengeségről.. mert talán inkább élnie kellett volna a hazájáért.
@ZX: Valóban, immár "divatot" teremtettek. Ez remek.
Ettől még, most a Jobbik vélt programját fikázza a szerző, és a leírtak nem fedik a valóságot. Ez, gondolom, természetes ebben a blogban (is) és ez valószínűleg a hozzászólókat nem igazán zavarja/ezzel ők is tisztában vannak. Ezért írtam, hogy akit esetleg érdekel a valóságos program, az elolvashatja: www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf
@Bozdurgán:
1. Nekem úgy tűnik, hogy a Jobbik mnden ellen van ami nem magyar. Tök mindegy hogy értéket képvisel vagy sem.

2. Szerintem olvassál jó néhány könyvet el a régvolt magyar nagy íróktól. Továbbá ajánlok korrajzokat is. A magyar mindig is egy vendégszerető, befogadó nép volt. Ha ezzel nem értesz egyet akkor nincs miről beszéljünk és ismereteid elég hiányosak. Pl. Szlovákok, Horvátok 1000 évig magyar uralom alatt éltek. Miért nem lettek beolvasztva? Azért ez simán megtörténhetett volna 1000 év alatt. Sokkal nagyobb népeket tüntettek el mint a szlovák a történelemben kevesebb mint 1000 év alatt. Magyarországon a nemzetiségek sohasem voltak kötelesek magyarrá válni vagy beolvadni. Még a Slota és mások is csak a 19 sz. végétől és 20. századtól tudnak példákat hozni a magyarok "gonosz tetteiről" ellenük, de korábbról semmit mert nem is volt SOHA. Janosik a szlovákok Robin Hood-ja aki egy lázadó volt érdekes módon nem a magyarok ellen harcolt, hanem Rákóczit segítette az osztrákok ellen. Annyira ezért nem lehettek sanyargatva Magyarországon. Amiért később kis is végezték szegényt. A történeteket irogathatnám oldalakon keresztül. Ez azért mind egy befogadó, toleráns népről tanúskodik. Nem egy Jobbik féle politikáról.

A németek ide lettek hívva, nem az osztrákokkal keveredtünk hanem svábokkal és szászokkal. Semmit sem követtek el magyarok ellen csak idejöttek, és ráadásul hívva lettek. Szóval a velük való keveredés igen is normális volt nem erőltetett. De ugyan ez igaz a többi népre is. A cigányokról, zsidókról soha sincs negatív említve pedig nagyon sok műben és régi magyar regényben szerepelnek. Sohasem negatív tulajdonságokkal.
Az erdélyi fejedelemség volt az első vallásilag szabad állam Európában. Mindenki szabadon gyakorolhatta a vallását, muszlim, zsidó, keresztény egyaránt.

Ezek mind olyan történelmi bizonyítékok amik teljesen ellentétben állnak a Jobbik szemléletével. Aki mást állít az nem ismeri a régi magyar kultúrát. Itt Európában és nem a sumeroknál.

De hát nem koptatom a pofámat mert a fiatal magyarkodó suhancok jobban tudják ezt.

Könyveket kéne olvasni emberek, magyar könyveket és rájönnétek a Jobbik mennyire magyar!

De hát már a sulimban is az összes ilyen nagy magyar, aki állandóan zsidózott és cigányozott sosem tanult hanem tanárt vert, ivott, cigizett, cikizte azt akinek jó jegyei voltak, skinheadet játszott és életében semmit sem olvasott.

Valszeg most anyázik mert nincs munkája és erről is a zsidó meg cigány tehet, nem ő aki nem tanult ingyenes állami képzésben.
@ZX: Íme egy ok, amiért a fideszt és Orbánt nem igazán szerették a nyugati kollégái. Ő mégis tett egyet-mást..(ha nem is eleget) ellentétben az őt megelőzőekkel és követőkkel.
@ne most:

Ez persze ferdítés, mert nem csak milkát hozott.
Hozott polcpénzt, belistázási dijjat,60 napos fizetési határidőt.Ha egy erős lokálpatrióta gazdaságba érkezik ahol működnek a termelők érdekvédelmi szervezetei nem tudta volt teljesen letarolni a merzőgazdaságot, és a hozzájuk kapcsolahtó ipart.

A tőkerős vállalatok egy jól működő terítési rendszeren keresztül(Tesco és társai) gyakorlatilag kampámyárakkal a nagyon gyenge lábakon álló termelőket csődbe vitte,azzal hogy egy lehetetlen árversenybe kényszerítette őket.

A becsődölt élelmiszeripart, lehetett felvásárolni fillérekért, a termelést beszünetetni és piacot nyerni.
Mindezt állami támogatással.
Kína mitől erősödött meg? Nem a lézer szkennerből.
@orient: A Jobbik minden ellen van, ami nem magyar.. írja!..A Jobbiknak sincs több köze a magyar értékekhez, mint bármelyik másik pártnak.. ebben még az MSZP-t is alulmúlja. "Nem elég csak emlegetni, tudni is kell jól szeretni. Tudni bölcsen a hazát...".. No a bölcsesség az messze elkerüli őket!!
@orient: XIX szazadbana magyarok kemeny nemzetisegi politikat folytattak
el kell olvasni masfajta konyveket es nem scak Wass Albertet
@rendszerhiba:

Volt szerencsém a szolnoki cukoripar elpusztítását végignézni.
Tipikus történet, és az a döbbenetes, hogy már a rendszerváltás előtt előkészítették.
88-ban utasították a tsz-eket, hogy minél tovább hagyják a földben a cukorrépát azzal az indokkal , hogy "nagyobb legyen a cukorfoka" természetesen belefagyott az egész,és a korábban nyereséget termelő gyár elkezdett veszteséges lenni.
Jöttek a Beghin Say és vagonokban hozta be a francia cukorszirupot , hogy itt végezzék el az otlsó technologiai műveletet.
Közben a Gazdák mentek tönkre mert nem vették át a cukorrépát.
A gazdák megsegítéseként az állam azért fizetett hogy a paraszt ne termeljen cukorrépát.
Aztán szép lassan csomagolóüzemmé alakult a Mátra cukor irányítása alatt, és tavaly porig rombolták.

Mára egy cukorgyár maradt az országban kaposvári.
@tölgyes: igen, valo igaz a megvalto szerep, ugyanis a multik nelkul szophatnank lovat egeszen konkretan, mert amit mi itt meg tudunk termelni, az arra eleg kb.

vagy lehet, arra sem...
@Bozdurgán: Persze nem fehér és fekete, de fejlődés volt. Mivel egy túlméretes óriásról van szó állami feladat a versenyhelyzet megteremtése. A kereskedelmi láncoknál még mindig nagyobb a verseny mint pld a MATAV féle cégeknél.

A kemény versenyben a tőkeszegény magyar vállalat meg megpattan, mert a korrupt kormányzat szivesebben tárgyal egy naggyal, mint 100 kicsivel. Nem véletlenül vannak súlycsoportok a Boxban. Ha másért nem hát azért kéne eltakarodni mindenkinek aki eddig a politikus volt, befeküdt a nagynak a kicsi hazaiból meg igy rabszolga lett.
@Bozdurgán: igy mukodik a piacgazdasag...
nem fognak a muzealis es emocionalis erteke miatt uzemeket fenntartani es rossz hatasfokkal termelo dolgozokat fizetni csak azert, hogy munkajuk legyen.

errol a szocializmus szolt, amit sikeresen lecsereltunk. kurva nagy egyetertesben, 20 eve...
@Bergeroth: Nézzed, neked is javasolom a program elolvasását: www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf
Mert a Jobbik ezt vallja, ennek érdemes nekimenni.

És ebből a programból nem következik az, hogy minden multinak menekülnie kellene. Hidd el, hogy annál ők jóval több hasznot tesznek zsebre.
Nyilván nem az autógyárak azok, amelyek a leginkább veszélyeztetik a magyar kisvállalatok létét, hanem pl. a Tesco, amely jövőre deklaráltan Szlovákiából kívánja beszerezni az élelmiszereket, és amely ugyan 40 alkalmazottat foglalkoztat egy közepes áruházban, de kb. 80 kisvállalkozást vágott tönkre, amely mondjuk kistermelők termékeit árusította. Persze mondhatod, hogy most legalább 20 Ft-tal olcsóbb a parizer kilója, de ha megnézel sikeresebb országokat, ott felmérték, hogy nem annak a 38 embernek az éhbére (a 2 jól megfizetett vezető külföldi) a cél, hanem a 80 kisvállalkozás fenntartása. Ugyanis azok ugyanúgy bért fizetnek, de ide is adóznak, és hasonló mentalitással (törvényi szabályozással) hazai beszállítókkal dolgoznak. Egy lánc alakul ki, mely ide adózik, nem végtelenül kiszolgáltatott, és ezért felelősséget is érez környezete iránt.
Sajnos mindezt nehéz kifejteni óriásplakáton, s ezért született meg a program már januárban.
@orient: Látom, szeretsz olvasni. Gondolom szereted azt is elolvasni, amiről véleményt alkotsz. Ezért javaslom elolvasásra a Jobbik programját, hogy ne hallomásból, és blogokról kelljen véleményt alkotnod róla. (www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf) Nem kell vele egyetérteni, de az értelmes vitát ez viszi előbbre.
@az igazi Sipi: Igy működik a piac gazdaság? Ha Franciaországban ennek töredékét megcsinálták volan a parasztokkal, akkor trágya hegy alá temetik a parlamentet és az összes képviselő házát.

Ott ha sztrájk van, akkor nem arról megy a vita hogy mi az elégséges szolgáltatás, hanem a radiátor vágja ki a 8 emeleti ablakon a dolgozó a ház előtt álló autóra és még csapból sem folyik a víz a pályaudvaron.
@orient:

igen sztereotip a látásmódod a jobbikos törzsszavazóval szemben:)Még jó hogy én nem tartozom közéjük:)
És a jobbikkal szemben is.

Mivel kioktattál és olvasásra biztattál, én is szeretnék hosszáadni igen hiányos történelmi tudásodhoz:)
A Magyar Szent Korona Országai
A hosszú távon ténylegesen birtokolt, részleges önállósággal rendelkező területek:
Erdély ,Szlavónia , Horvátország ,Dalmácia ,Fiume. Ezek a területek részleges önállósággal rendelkeztek.Sosem voltak magyarország részei.
Viszont az ott élő népek a magyar jelenlétet elnyomásként élték meg, aminek hangot is adtak elég példának felhozni a 48/49 es szabadságharcunkat amikor is az első dolguk volt ezeknek a népeknek hogy ellenünk forduljanak.Vagy jó példa még a magyarok liberális nemzetpolitikájának hozadékának amikor 45-ben szabadkán a szerb partizánok a bevonulásuk örömére válogatés nélkül mészároltak magyarokat,terhes magyar anyákból vágták ki csecsemőket.Gondolom a szeretetük jeléül.
Amugy befogadó nemzet voltunk és nagy neépszerűségnek örvendtünk tényleg.
@ne most: jahkerem, franciorszagban a parsztok nem egymast szurkaljak hatba, hanem _szovetkezetekben_ dolgoznak es sajat jogaszaik es marketingeseik vannak, akiket a szovetkezet fizet, akik vedik a jogaikat es promotaljak a termenyeiket...

szokjunk mar le az allam csocserol...

ideje lenne megtanulni, hogy aki az allamra szorul, azt retardaltnak, nyomoreknak, serultnek nevezik. egeszseges felnott ember _onellato_.
@pakesz:
1.Wass Alberttől semmit sem olvastam.
2.19 században igen volt már kemény politika, de ez a kommentemben is benne volt. Viszont 19 sz. előtt nem volt.

3.Klasszikus magyar írókat olvasok sokat. Jókai, Mikszáth, Móricz...stb.Ezeknek a régi klasszikusoknak a művei köszönő viszonyban sincsenek a Jobbik szemléletével. Se pl. Széchenyinek és más nagy magyaroknak. Petőfi sem volt a nemzetiségek ellen, csak a hazáját szerette és a Habsburgok uralma ellen harcolt. Radnóti aki egy zsidó volt, hazafiasabb verseket írt a halálmenetben mint sok más költő. Sorolhatnám még de aki csak az ellentéteket keresi az meg is fogja találni.

4. Magyarok problémái nem a multik miatt vannak hanem a MÁV,BKV,Posta és többi állami vállalat miatt ami nem más mint a rohadt politikusok rablófészkei. Ha Jobbik odakerül ők is onnan fognak lopni. A MÁV-n keresztül több pénz folyik el mint az összes multi együttvéve.
@szkeptikus vagyok:
Ezek voltak a legelső mondatok a köszöntő után:

"A multinacionális tőke szabad mozgására épülő globális kapitalizmus az egész világon megbukott. Emberek milliárdjai
nyomorodtak meg fizikailag és lelkileg..."
És itt hagytam abba az olvasást.

Az első mondat egy hazugság, úgy ahogy van, ezen nincs mit szépíteni.
A második mondat szerint pedig, a Föld lakosságának 6-7 milliárd lakója közül, legalább a fele fizikailag és lelkileg megnyomorodott!?
Nem akar itt a jobbik semmilyen változást, semmit. Hatalmat akarnak, a törvények rájuk vonatkozó kettős mércéjét és totális kontrollt minden felett. Pont.
@az igazi Sipi:

A piacgazdaság nem egyenlő azzal, hogy szándékosan tönkreteszünk valamit, hogy aztán bagóért eladhassuk, hogy paktumok alapján valaki piacot szerezzen.
A piacgazdaságnak nem része, az, ha látva a kaposvári cokorgyár túléléséért folytatott harocot, az eu elkezd fizetni a parasztnak hogy NE termeljen cukorrépát.vagy hogy a a tescoban nem árultak egy időben kváló minőségű versenyképes árú kaposvári cukrot, mert kellett a hely a francia cukornak.

Ez gyarmat és nem piacgazdaság.
@szkeptikus vagyok: "A jobbik programja" miért olvasnék el egy olyan programot, aminek nincs lehetősége, hogy megvalósuljon.

A jobbik ellenzék lesz és feladata lesz ellenőrizni a kormányzó pártot. Ha ezt jól csinálja később lesz esélye a kormányzásra.

Inkább a fidesz programját kellene olvasni, de abban nincs több annál, hogy "Itt az idő", bár egyre inkább látszik magukra gondoltak.
@Bozdurgán: Gyarmat esetében nem fizettek volna, hogy ne termeljen cukorrépát. Amúgy ha szép summát kap, akkor a kapott pénzből termelhet a cukorrépán kívül amit akar. Vagy eladja a földet, csinál a pénzzel amit akar, és az új tulaj majd termeszt cukorrépát. :)
@Bozdurgán: Igen befogadó nemzet voltunk és sok problémánk ebből adódott. Ebben egyetértünk azonban a tényen nem változtat. A magyar alapvetően egy békés és vendégszerető nép volt. keleti hagyomány, amiben egyetértünk.

Igen igazad van, azok az államok mind önállósággal rendelkező tartományok voltak, azonban mennyi lett volna leigázni őket teljesen? Nem sok, valljuk meg. Szlovákiának semmilyen önállósága sem volt és mégsem lettek gyilkolászva és pénzbírságra ítélve mert nem magyarul szólaltak meg.

Erdély is külön fejedelemség volt és nem a magyar királyság, azonban inkább Erdély volt Magyarország maga mert saját fejedelmei voltak, és nem egy idegen Habsburg uralkodó. A legtöbb történelmi forrás Erdélyt tekintette a valós Magyarországnak szemben az osztrákok által megszállt területtel.

Nem hiányos a tudásod, csak sajnos sokan félreértelmezik a régi nagy magyarságtudatot a 20. sz-i nacionalizmussal.
@orient: Ugye azt tudod, hogy a Budapest-Fiuma vasútvonalon kirúgták a kaluzokat akik nem beszéltek magyarul? Szóval azért nekünk is voltak ám nyelvtörvényeink. :)
@az igazi Sipi: A jogászok főleg az EU-s támogatások megtartása, az amerikai, dél-amerikai élelmiszer import, génkezelt termékek, ausztrál bor miatt szükségesek. Államon belül nem panasz levelekt irnak,
ha sztrájkolni kell nem a jogászaikkal egyeztetnek abban biztos lehetsz.
@ne most: Ez most egy olyan blogbejegyzés, ahol a Jobbik vélt programját taglalják. Nyilván nem azokra gondoltam, akik anyázni vannak itt, hanem azokra, akik azt hiszik, hogy a szerző tényleg a Jobbik programjából idézett. Amúgy érdekes lehet, hogy a legnagyobb ellenzéki pártnak mi a programja, mert akkor lehet miről vitatkozni, ha már a Fidesz nem köti az emberek orrára, hogy pontosan mit akar.
@ZX: nem olvassátok el a kommentjeimet. Írtam hogy igen Magyarországon is sajnos kezdődött ez a 19szban. De én 1000 évről beszélek itt nem egy nacionalizmustól túlfűtött 19 sz-ról és 20-ról ami végül két világháborúban teljesedett ki.
Sajnos a nacionalizmusnak mindig háború a vége. Slotáék is ezt próbálgatják.
Legyünk büszkék az országunkra, kúltúránkra, történelmünkre azonban ne mások és a saját kárunkra.

Legjobb példa az arab világ. Szegények halálára vannak szívatva, Izrael, USA és most már az egész nyugat által és próbálják magukat tartani a saját kis nacionalizmusukkal - Iszlám, azonban a legtöbb káruk nekik maguknak van belőle. Több millió áldozat Irakban, Palesztínában, és máshol azonban továbbra is küzdenek. Bele kéne nyugodnni, hogy Izrael ott van és kész. Nekem sem tetszik, de ezen már lehetetlen változtatni. Legalábbis most. A nacionalizmus és 1 nemzet a mind fölött sohasem vezet jóra.
@szkeptikus vagyok: Nem kell program az túl bonyolult ide. A program a kormányzó párt dolga. A fuvarozó sem ir stratégiai tervet.
Egy két dolog kell, amit ki lehet kényszeríteni és megvalósitható 15%-ból.
@orient: Azért ha lehet, ne sajnáljam szegény arabokat. (Amúgy semmi bajom nincs velük, többször jártam már arab országban), de azért valljuk be olyanok, amilyenek Izrael nélkül is. És ha belegondolsz egy kicsit a zsidók helyzetébe, akor a másik oldalat is látod. Egyik fél sem hófehér. Maradjunk ennyiben.
A nacionalizmus valóban "új" dolog, a francia forradalommal kezdődött, és sosem lett jó vége.
@Bergeroth: Mai hír, hogy Indiába 200.000 paraszt lett öngyilkos az elmúlt 30 évben. Ők a multikra fogják. Ők eléggé megnyomorodtak? És a családjuk?
A mondat elemzése után kereshetünk időhatározót, de nem találunk. Illetve felmerül a kérdés, hogy mi számít lelki, ill. fizikai megnyomorodásnak. Nem lehetetlen, hogy a kapitalizmus utolsó 50 évében volt több milliárd ember is, akin valamilyen módon negatívan csapódtak le a folyamatok.
Persze ez tekinthető túlzásnak, hiszen a filozófiai felütést olvastad. Végül is te döntésed, megértem, ha alacsony az ilyen jellegű ingerküszöböd.
@orient: Arab világban nincs nacionalizmus. Mi értelme lenne? Iránban nem beszélnek más nyelven mint Kuvaitban, Jordániába az Emirátusokban . Az arab világ teljesen jól megvan olajával. Egyedül Palesztínában van a tüske. Továbbá Szadamnak nem kellett volna annyira arcoskodnia, pont akkor amikor a Tálibok már felnyomták az ideget az USA-ban.
@ne most: Ebben speciel tévedsz, mert Iránban perzsául beszélnek, a többiben arabul.
@ZX: Igen csak erre jön egy Jobbik aki hasonló húrokat feszeget. Végre viszonylag normális a viszonyunk minden országgal kivéve Szlovákiát. Velük nem is lehet amíg a Slota ott van mert debil gyerekkel nem lehet beszélni.
Jobbik azonban ezzel a politikával nagyon sokat fog ártani a határon túli magyaroknak. Mindenhol a Trianon előtti Magyarország jelképekkel és kijelentésekkel, nyílt üzenetet küldenek körbe. Ez senkinek sem fog tetszeni és az ottani magyarok isszák majd meg a levét. Amit lehetne inkább hogy az ottani magyarok jogait érvényesíteni, és kiállni érte keményebben. Ezeken a határokon belül nem pedig kívül.
@orient: Ez sajnos így van. De nem látnak tovább az orruknál.
@ne most: Ebbe ne menjünk bele.
1. Iránban nem beszélnek arabul de ez részletkérdés.
2. Irakot mindenki tudja miért támadták le. Semmi köze Szaddamhoz, Tálibokhoz, de még csak a terrorizmushoz sem.
3. Az arabok olyanok amilyenek, de az sem normális hogy egy akár KERESZTÉNY arab kinyit valami újságot a repülőn olvasni és mindenki sikoltozik hogy terrorista meghalunk. Eltúlzom kicsit de majdnem ez a hisztéria megy az egész világban. Azért kicsit túlzás.
@orient: de elotte volt nemzetisegi politika egyaltalan?
szoval europa szerte erdekelt egyaltalan valakit?
@ne most: Arab nacionalizmus nem létezik?
Svájcban betiltották a mecsetépítést és mindenki lázong meg Dzsihádozik. Ha Szaúd-Arábiában megtalálnak nálad egy Bibliát azonnal bíróság elé állsz és imádkozz, hogy ne valami főtéren végezd. Megjegyezném, hogy Mohamed-t mikor elüldözték a szülővárosából az arabok akkor Medinába menekült és zsidó törzsekkel(3)kötött szövetségben harcolt az arabok ellen. Hát azóta kicsit fordult a kocka :))) A lényeg, hogy a 20. sz Iszlám nem más mint arab nacionalizmus, a politika eszköze, semmi más.

Ami minket érint ebből, hogy lehetőleg ne essünk ebbe a csapdába és szép magyar kultúránkat felhasználva önös érdekekre, és politikai célokra.
@pakesz: Hmm. Azért volt É-D Amerikában történt ez meg az. Nem nacionalizmus, de népek és kultúrák lettek kiirtva. Máshol is a történelemben azért olvasni. Magyarországon lett volna 1000 év a szlovákok magyarosítására, kiirtására, mégsem tették meg. Próbálkozás sem volt. Miért? Talán mert alapvetően a magyar nem gyűlölködő fajta.
@szkeptikus vagyok:
Forrás, forrás, forrás! Forrásokat akarok látni és nem leírt infókat, amik vagy igazak, vagy nem!
@szkeptikus vagyok: A kapitalizmus 1 kizsákmányoló államforma kétség sem fér hozzá.

Azonban mióta Indiába mennek a multik azóta van 10%-s fejlődésük évente. Azóta kezdenek kimászni a gödörből. Maguktól a büdös életbe nem jutnának. Semmi sincs ott, se ipar, semmi nem nő szinte, halálra vannak ítélve. Egyetlen reményük. Üldözd ki a multikat Indiából...kíváncsi leszek mennyire leszel népszerű.
@ZX: Való igaz. Szadam is azt hitte Afganisztán (perzsa) az nem Irak (arab), ami igaz is, de ez az USA-t nem érdekelte.
@orient: Muszlim vallási fanatizmus nem egyenlő arab nacionalizmussal.
@ne most: Így fogalmazva nem, azonban a politikai vezetők tökéletesen használják a vallási fanatizmust a céljaik eléréshez. Aminek egyébként semmi köze magához a valláshoz, de mégis nélküle nem lehetne az embereket mozgatni!
Nincsak, nicsak, Morvai máshogy emlékszik.
barikad.hu/node/49756

Nem akarok igazságot tenni, de ez így szó-szó ellen. Nem feltétlenül kéne olyasmiből hírt csinálni, amit 1 ember állít.
kuruc.info/r/2/57239/

Ennyit erről, mocskos, tetves, drogos zsIndex.
Hát igen, a kuruc.infó egy elég hiteles weboldal...
Teli fantasztikus,
Másrészt pedig, őszintén mit vártatok eygyexSZDSZ-es Balónétól? Biztos, hogy be fogja vallani, hogy hazudott?:D
Abban is biztos vagyok, hogy ha a kurucinfón írnak valamit egy Fideszesről és az a politikus azt saját blogján tagadja, akkor a politikusnak adtok igazat, mint ebben az esetben...
Hülye jobbikos barmok...
IQ átlag:90
Az indexes sztorit csak az szophatta be, aki nem ismeri Morvai Krisztinát.
Majd pont egy jogász nincs tisztában azzal, hogy a mentelmi jog az adott esetre semmiképpen sem vonatkozhat.
Majd pont Morvai fog büntetőjogászként a nem létező mentelmi jogára hivatkozni..
A nő egyébként nagyon odafigyel még a szimbolikus dolgokra is.
Nagyon kényelmetlen lehet, de a szimbolikus jelentése miatt nem vásárol a Tescoban, Auschanban, és a többi nemzetközi áruházlánc üzleteiben. Szívás.
Megérthető, ha valaki a sztori szereplőinek ismerete nélkül elhisz minden, ezért nem hülyézek le senkit, aki beszopta ezt a nagyon ostoba indexes sztorit.
@valaki ellopta a nevem: A te helyedben nem dicsekednék a vége főcímben a 90-es intelligencia hányadosoddal.;-))
Azt mindenesetre magyarázza, hogy miért szoptad be a sztorit.
És megszólalt Rogán Kipa Celeb Antal is.
@m.logic: Mit nyilatkozott a baromarc anti?
@m.logic: Ez a Rogán Anti nagyon homály. Nem véletlenül került kispadra.
Attól, hogy a mi Antink elalélna a gyönyörtől, még nem fog egy bírói szakvizsgával rendelkező, egyetemi tanár büntetőjogász akkora marhaságot elkövetni, hogy az adott esetben köztudottan nem alkalmazható mentelmi jogára hivatkozik.
Ha valaki ezt beveszi, annak komoly képpel, akciós árleszállítás keretében el kell adni a Parlamentet a Gellért heggyel, augusztus 20,-i tüzijátékkal együtt. Nagyobb tétel rendelése esetén olcsóbban.

Továbbmegyek. Ekkora ökörséget még a HirTv által szakmányban szívatott, dr. Helmeczyről sem hinnék el, pedig róla örömmel hinnék el bármekkora ökörséget.
Hát, Morvai stílusát ismerve simán kinézem belőle a dolgot, + azt, hogy utána letagadja.
@ZX: Na ne maszatolj! Én egy csapatban üdültem vele. Ismerve Morvai stílusát, teljesen kizártnak tartom, hogy az indexes verzió legyen az igaz.

videotar.mtv.hu/Videok/2010/03/26/10/Mit_gondol_a_mentelmi_jogrol__Morvai_Krisztina.aspx

Az talán egy kicsit túlzás, hogy a kiérkező szervilis, ostoba vezető provokátor lett volna. Annak sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy simán helyezkedni akart.
Mindenesetre Morvai Krisztina üldözési mániája érthető. Akit üldöznek, annak joggal van üldözési mániája.

Én annak idején, huszonéves emberként a Magyar Televízióban is dolgoztam.
Olyan szervilis barmokkal is találkoztam (egy rendőr és egy portás személyében), akik addig amíg nem közöltem velük, hogy hol dolgozom, elfogadhatatlanul lekezelőek voltak. Utána meg azt sem tudták, hogy hajlongjanak. Nagyon undorítóak voltak.

Morvai esetében nyilvánvalóan végig az áhitatos szervilizmus volt jelen.
Azt simán el tudom hinni a Krisztináról, hogy fizikai undort érzett a kiérkező szervilis lekvár ajánlkozása miatt.
Azután, hogy szabálysértői, erkölcsileg vesztes pozícióba szorult, a korrumpálási kísérlettel tálcán kínálták neki a vesztes pozícióból való kitörés lehetőségét. Azt, hogy ezzel nagy hangon, teátrálisan külsőségekkel élt, nagyon is el tudom képzelni róla.
Szerintem nem kellett volna megaláznia a kiérkező áhítatosan szervilis marhát.
Kicsit visszavehetett volna a Magyarok Nagyasszonya szerepből és akkor a megalázott, szervilis főnök nem akart volna bosszút állni a maga életszerűtlen verziójával.
Mr balu nagyon okosan küldte b. nejét gumicsontnak a József Nádor térre !

Azóta is ezen rágódik boldog-boldogtalan, a Jobbik ismertsége 7.000, Ft-ért annyit nőtt, mint más pártoknak 7 milliárdért, amit persze elloptak a kedves pógároktól.

"Mindegy, hogy mit mondanak, csak beszéljenek rólad." (PR lexikon)
Fabius! Azt tudtad, hogy nemcsak engem ért az a "megtiszteltetés", hogy kikerültem a fidesz.hu blogajánlójába, hanem téged is?

fidesz.hu/index.php?Rovat=10152

:-)
@Fedor:

Egy ideje kacarászunk már ezen :-) Főleg, mert a posztban lévő link a szatmárfigyelőre visz, ahol behatóan foglalkoznak Tilki Attila Fideszes képviselőjelölt viselt dolgaival :-)
Most így a választások után csak annyit kérdeznék, hogy hol a 70%-os győzelem, a Vona miniszterelnöksége és miegyebek. Gondolom Orbán V. Vona avatarja, tehát ez jó magyarázat, a 70%-os győzelemről meg hallottuk, hogy még nem tudjuk, de elérték.
süti beállítások módosítása