Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/belfold/2024/04/15/magyar-tenisz-szovetseg-richter-attila-lazar-janos-masodfoku-itelet/ "..... (2024.04.15. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.03.22. 08:00 Fabius

Csapodárok, hitváltók, kampánycelebek

Címkék: kampány mdf budaházy hit gyülekezet politikuscelebek

Újabb érdekes kampányhétvégén vagyunk túl. Mondhatni Vidám vasárnapon, ha a történések szép hosszú során végignézünk.

Elsőszámú kedvencem az a Hit Gyülekezet, akik új Messiás imádásra szövetkeztek. Ami önmagában nem volna baj, hisz senkitől nem vitatom el a politikai szimpátia és meggyőződés jogát. Csak furcsának találom, ha egy magát komolyan vevő egyháznak harmadszorra is sikerül a politikai vetésforgó irányába állni. Voltak ők már a szadisták zsebegyháza, az MDF-nél is játszották a házioltár szerepét, legújabban pedig a Fidesz kegyeire pályáznak. Lehet, még az ATV-ről is átköltöznek a Hír TV égisze alá. Mégis furcsa volna, ha Bayer Friderika Orbán Viktorhoz énekelne zsoltárokat a maszop házi csatornáján. A Hitesek hiteltelenül magyarázzák, ők nem akarnak pártigényeknek megfelelni. Egyszerűen csak arra fordulnak amerről melegebben süt a nap.
 

 

 

 

 

 

 

 

Második kedvencem a Hitesekhez hasonló következetességet produkáló Csapody Miklós. Az MDF "valahogy" feltámadt a kopicét gyűjtő utolsó héten. Igen, bizonyára Dávid Ibolya vészharang kongatása tette meg jótékony hatását, és nem az MDF-re annyira jellemző szabadpiaci bevásárlás. Az antalli örökségben bízó honfitársaink minden bizonnyal talicska számra hordák az oly kedves jelölőszelvényeket, hogy a hétvégén már a listás helyekről lehetett vitatkozni. De nem IbolyaLandról beszélnénk, ha ezek a dilettánsok a seggüket verték volna a földhöz örömükben veszekedés helyett. Naná, hogy összevesztek a listákon, marakodtak a kevés tuti befutó helyen. Ez már Megmentő Lajosnál is kiverte a biztosítékot. Felgyűrt ingujjban csendet, majd rendet intett ismét. Listák elfogadva, köszipuszi, mehetne mindenki a dolgára, mikor jön az örök meglepetésember Csapody Miklós.
Lófaszt Mama! - eképpen zsémbel- oszt' az én tuti befutó helyemmel mi a péló lesz?! -teszi fel a kérdést cseppet sem költőien az MDF jelképe, az önmagával is állandó szimbiózisban élő, mérleg nyelvét játszó csapodár. Az utóbbi hetekben többször is sikerült már véleményt, és párton belül támogatott oldalt váltani Csapodynak. Az fel sem merül, hogy a kurválkodás oka a lehető legjobb listás hely megszerzése lett volna eddig is. Ugyan. Az MDF-ben ez nem divat. Ott mindenki elhivatottságból szopatja a társait hetente/kéthetente változó álláspontjával. Szerintem ideje volna megint új plakátokat nyomni a meglévők helyett:
 

 

 

 

 

A Jobbik és Vona Gábor is úgy érezte, nem szabad lemaradni cukiságból a többiek mögött. Mondani kell valami kurva nagyot, olyat, amin egész hétvégén és hétfőn elnyammog a sajtó és a blogszféra. Gábornak nem jutott jobb eszébe, ezért kijelentette:

"Azt hallani ugyanis, hogy a Jobbik veszélyezteti a Fidesz kétharmados győzelmét, holott ez éppen fordítva van"
No, ez azért merész dolog. Szép az optimizmus, de az ébren ködharapás agyi hypoxiát feltételez minden mélymagyarok ősapjánál. Esetleg Király András hagyatékából került elő valami zöldféle, még ez lehet. Azért az borítékolható, Orbán Viktornak sikerült az agyába tornáznia a vért ezzel a kijelentéssel:
 

 

 

 

 

 

Budaházy György nem lesz képviselőjelölt. A mentőakció kudarcba fulladt, nem sikerült 750 érvényes kopicét gyűjteni a számára. Morvai Krisztina kampányolása ide, Jobbikos besegítők oda, Újbudán az emberek nem szeretnék Budaházyt a választási listán látni.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sikerült viszont Szoboszlai Barnának -a kesznyéteni áramos embernek- és Leinemann Zsolt egykori ScienNet vezérnek is. Sajnos. Úgy néz ki a társadalom elnézőbb a birtokvédőkkel és adócsalókkal szemben, mint a "szabadságharcosok" irányában.

A hétvégi kampány haknit egyértelműen a szocik és Mesterházy Attila koronázta meg. A miniszterelnök-jelölt Bokros példáját követve engedett hülyét csinálni magából Hajdú Péternél. Ez valami homályos népszokás lesz? Ezzel lesztek igazán emberközeliek? Na ne már. Ha mégis ez a koncepció, akkor meg húzzatok bele! Csináljatok egész hülyét a jelöltekből, ne végezzetek ilyen slendrihán, átgondolatlan félmunkát:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugye?! Mennyivel jobb lett volna így megjelenni a tévé előtt szunyókáló nézők előtt? Kíváncsi leszek ki lesz a következő? Meghívják Schiffert az LMP-ből és légszennyezésnek öltöztetik? Mi lesz vajon Orbán Viktor jelmeze? Narancsos kacsa? Vona Gábornak is át kell majd öltözni a pingvin jelmezből mondjuk népviseletbe, és járnia kell egy igazi ungarische csárdást a végén Morvai Krisztinával. Az ő részvételére azért is lennék kíváncsi, mert egyrészt van ugye a "minket mér'nem hív meg a műsorába senki" sírás, másrészt meg a hétvégén is be akarta tiltani a ker.tévéket. Vagyis valamelyik érvelés kukás lesz. Meg fogja érni az 1 millió körüli nézettség a szemléletváltást és a kompromisszumot? Akar Vona is erőlködni a politikusceleb vonalon?
Ki fog derülni, hamarosan.

1 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr811858270

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fideszfigyelő - Vidám vasárnap 2010.03.22. 23:24:52

A Fidesz-KDNP korábban keményen gúnyolta a Hit Gyülekezetét, s azon élcelődtek, hogy a "hitgyüliben" "földhöz verik magukat az emberek". Azonban most több jel szerint kiegyezett egymással a Fidesz és a Hit Gyülekezete. A Hit Gyüleke...

Trackback: A Fidesz veszélyezteti a Jobbik kétharmados győzelmét 2010.03.22. 13:11:01

Az utóbbi hónapokban, hogy közeledtünk a választások időpontjához, és egyre inkább látszott, hogy nemcsak biztos parlamenti bejutó a Jobbik, de a szocik szerencsétlenkedései miatt talán még második helyezésre is esélyesek, egy ideig úgy tűnt, hogy elke...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az Orbános kép odabasz :-D Szerintem Vona direkt szívatja őket ilyen benyögésekkel. Egy Bayer Pörzse túrhapartiból csak jól tudnak kijönni.
süti beállítások módosítása