Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/tldr/2024/04/29/novak-katalin-sogornoje-es-egy-ot-eve-tarto-nyomozas-a-szegeny-donorok-pete... (2024.04.29. 19:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.03.09. 08:00 Fabius

Az ki van zárva!

Címkék: kampány mdf dávid ibolya

Húztunk egy újabb rovátkát az MDF kizárt tagjainak rovátkájába. Egyelőre csak ceruzával, mert legutóbb is csúnya paca lett a jelenléti íven, mikor visszavették mégis a renitens fővárosi sameszeket, és át kellett javítani a tollal bevésett jelet.

Lévai Zoltán tegnap halált megvető bátorságról tett bizonyságot előttünk.
Kiadott egy nyilatkozatot.
Nem tudta szegény, hogy a 2010-es kampány nem az a hely, ahol politikusok nyiltakozgathatnak ész nélkül, össze-vissza bele a világba. Lófaszt! Magánvélemények jönnek, tagok röpülnek, beszélni meg kizárólag hivatalos tátogóknak lehet, előre begyakorolt szájmozgás és mimika alapján.

Lévai azt találta mondani, hogy az MDF eltaktikázta magát, és nincs remény a választójogi törvény megsértése nélkül budapesti listát állítaniuk. Van ebben valami, főleg ha kiragadjuk a mondanivalóból a lényeget:

"A liberálisok nem tartották be a kampányfinanszírozásra tett ígéretüket, amelyet a politikai szerződés nem nyilvános záradéka foglalt magában, és elmulasztották a kopogtatócédula-gyűjtésben való közreműködést is."Vagyis az SZDSZ két dolgot nem hozott a házasságba: pénzt és potenciális szavazókat. Pedig mintha pont erről szólt volna ez a frigy, a parlamentális történelem legőszintébb érdekházassága. A vőlegény meg didereg a hónapok óta fűtetlen székházban, a királynő fázik és nyűgös, mindenkinek rohadtul elege van. De mégsem lehet egy családi vállalkozás belügyeit kiteregetni!
Dávid Ibolya felszívta magát, és az újságíró még pontot sem tett a cikk végére, Lévai Zoltán már fejjel előre távozott a székházból, és nem volt tagja az MDF-nek. Úgy rúgták farba szegényt, hogy az addigra svédmintás nyugdíját Szojuz űrhajóval fogja utána hordani a postás. Rossznyelvek szerint Ibolya 14 perc alatt elintézte a sorsát. Szerintem nem tartott ez ilyen sokáig:
 

 

 

 

 

 

 

A következetesség mindenek előtt, ugye?! Hiszen Lajost nem szabad hergelni, mert megmondta: el fog menni. Legfőbb értékcikke nélkül meg nem dzsentri hozományvadász az MDF, hanem félszemű kéregető a Józsefvárosi piacon. Még csak az kéne! -rémüldözött Ibolya, és nyomban kiadott egy ellen-nyilatkozatot: a frigy él! Legalábbis a lélegeztető gép, a szívmonitor vibrálása szerint! Megmutatja ő, ez a lakadáré megköttetik akkor is, ha tag nem marad a pártban a Dávid-Bokros-Herényi-Retkes szentséges négyesen kívül! Állított példát a maradéknak, csak a miheztartás végett:
 

 

 

 

 

 

 

-Ez a viselkedésforma az irányadó, mindenki lesz szíves követni! -szól a Dávidi intelem- Aki ellenkezik, az ki van zárva! Jah, nem, várjatok, Lévait nem két hete zártam ki?
-Dehogy Ibikém, őt két hete helyezted vissza, mert a budapestiek zárták ki. -nyugtatja Herényi.
-De most őt zártam ki, igaz?
-Igaz. Ezúttal őt zártad ki. Meg reggel engem a székházból, de nem is baj. A napon melegebb volt, mint odabent.
-De akkor kit zártam ki két hete?
-A kerületi vezetőket zártad ki.
-De...a kerületi vezetők itt vannak!
-Visszavetted őket a kizárás után.
-Tényleg? Ilyet még sosem csináltam. Minek vettem vissza őket?
-Mert gyűjteni kell a cédulákat. Tudod mennyire rosszul állunk.
-Mi lesz velünk Károly, ha nem lesz elég cédula, meg jelölt?
-Kizárod a hálátlanokat! Mert a lépcsőházakban legalább meleg van. Meg villany. Gyűjtés helyett ott lazsálnak!
-Jut eszembe! A nyomdába beszóltál az aktuális plakátok miatt? Lévai kizárása után újat kell nyomni! Ez ebben a formában nem kerülhet ki az utcára:
 

 

 

 

 

 

-Ha így megy ki, kizárom a nyomdát, a plakátragasztó fiúkat, de még a ragasztót kenő ecset gyártóját is!
-Ugyan Ibikém! Legalább egyszer volna egy őszinte plakátunk!
-Őszinte?! Az ki van zárva!
 

27 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr261823009

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lajos, a parkett ördöge 2010.03.11. 11:23:43

Tegnap este olyan szürreális élményben volt részem a Dr. House előtti Frizbi előzetest látva, ami végképp meggyőzött arról, hogy óriási nagy bajok vannak az MDF háza táján. Bokros Lajos ledér csajokkal körülvéve táncolt az MDF zöld nyakkendőjében. Sajn...

Trackback: Nincs kipofázás! 2010.03.09. 12:21:44

A mostani kampánynak úgy látszik ez a jelszava. A Magyar Nemzet nem enged új regisztrációkat a választásokig, a FIDESZ-ben 20 éves karrierek törtek ketté egy-egy elejtett mondat miatt, a magát eltaktikázó MDF is ennek nyílt meghirdetésével próbál úrrá ...

Trackback: Kik az MDF egyéni jelöltjei? 2010.03.09. 11:40:01

Az Origo kigyűjtötte a konzervatív párt legérdekesebb arcait. Van köztük erőemelő, török-szír-magyar, színjátszó muzeológus, 78 éves exállamtitkár, erdélyi székely és autórestauráló-bélyeggyűjtő is!

Trackback: Mit keres még Bokros Lajos az MDF-ben? 2010.03.09. 09:27:01

Akár veszi a kalapját, akár kitart, ez a márka már nem az, ami 2009-ben volt. Az MDF magával együtt Bokros Lajos politikai potenciálját is ledarálta. (Fotó: mdf.hu) Az MDF a teljes csőd szélén áll. Az elnökség „kiszervezte” maga alól...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyilkos fegyver a vélemény és a humor...
A képek jók megint :-) Meg igazad is van. De az MDF-ről humoros cikket írni olyan, mint focizni a proszektúrán. Nem hittem, hogy egyszer sajnálni fogom őket. Dávid Ibolya kapálózása a pozicióban maradásért lehangoló és szánalmas. Régen egy belevaló, kemény, következetes csajnak hittem. Pedig csak egy kofa, aki döglött halat árul.
Ne mérgelődjetek hanem inkább gyertek és töltsétek fel megunt kacatjaitokat a www.bolhaplaza.hu ra.INGYENES!
"Nem tudta szegény, hogy a 2010-es kampány nem az a hely, ahol polikusok nyiltakozgathatnak ész nélkül, "

Pedig Mádi László (FIDESZ) esete igazán tanulság lehetett volna neki. És őt is percek alatt rakták ki.

Szerintem azonban ennyire nem buta gyerek ő. Valakik ott beígértek neki ezt-azt, ha ezt így végigcsinálja. Most hát a 30 ezüstpénzért dolgozik. Dolgozott. Megdolgozott.
Eddig távoli szimpátiával figyeltem őket, még azt se tartottam elképzelhetetlennek, hogy dobok nekik egyet. De ez a nevetséges ámokfutás... Eh, a végén tényleg a fidesz meg a jobbik lesz az alternatíva, - sokak legnagyobb örömére. brrr
Vége MDF!!!Mindedt megtettek érte,hogy
igy legyen.Örülök neki!!!
Tudom, hogy ma nem igénye a zembereknek a helyesírás, de akkor is idézem a kedvenceimet:

parlamentális = parlematáris

polikusok = politikusok

svéd mintás = svédmintás
@kisa: a többiről csak nem ír a sajtó. nem ők jobbak - a többiek is ugyanlyenek, csak hozzád nem jut el.
@is: Azt tudom, hogy a maradék nem jobb. Csak azt reméltem, hogy ők talán kicsit igen. (Nekem szimpi volt ibolya, hogy nem engedte magát és a pártot bedarálni a fidesz-darálóba...)
Most már végképp alternatíva nélkül maradtam...
@A Galaxis Elnöke: Az első kettő egyértelműen elütés, kár érte baxogatni.
Svéd-mintás? Szerintem adott kontextusban mindhárom elfogadható.
Csak az LMP van, mint normális alternatíva!

Végre megindul a tisztulási folyamat.

Hajrá LMP!
@ORBÁN őskövület LÉPJEN HÁTRA , MLSZ elnöknek jó!: Szerintem ez nagyon kontraproduktív, már több helyen láttalak, de többet ártasz, mint használsz, hidd el! Ezek a blogok többnyire nem pártvallásos emberek gyülekezőhelyei, ahol ennyi nagyjából elég lenne. Meg bízom abban, hogy az lmp soha nem lesz vallássá...
@A Galaxis Elnöke:

Két hiba stimmel, azt javítottam. De parlematáris kifejezés nem létezik. :-) Ha mégis, magyarázd el mit jelent.
@kisa: Saját maga akarta inkább ledarálni a pártot.
ez a plakát veri a többi mdf plakátot! utcára vele! és a tagsággal is...
Nem hagyta, hogy más ledarálja a pártját. Ledarálta saját maga... Bokros előhúzása nagyon nagy volt tőlük. Akkor azt hittem, ezzel meg is lépték az 5%-ot. Simán benne volt! De amit azóta elkövettek saját maguk ellen. Az olyan mint egy nyilvános harakiri. Sok párt kéne a parlamentbe... Az lenne a jó...
@dfcwolf:

Szerintem Lajos nem fogja kivárni még a választások végét sem náluk. Pedig ha valaki, akkor ő lehetett volna józan ellenzék aki átlátja a gazdaságot. Jókat vitázhattak volna Vargával.
De pillanatnyi állás szerint biztosan csak az MSZP és a Jobbik lesz ellenzéke a Fidesznek, az meg erősen óbaszdmeg kategória.
Ezért sem bánnám, ha legalább ti bejutnátok.
Mindig ez van: Ír valaki egy-két jó mondatot, egynémelyek rákattannak, a pali fellelkesül, mind többet ír, és nem veszi észre, hogy nincs már benne kraft.
Töltekezz!
@Fabius:
Lajos már tutira bánja az egészet. Jól kibabrált magával...

Azt én is szeretném ha bejutnánk! Azt gondolom, hogy több párt kellene. Valakiknek majd nagyon kéne húzogatni a kéziféket.
Mit lehet még ehhez hozzáfűzni?Az mdf nevű ibolya vállakozás egy fuldokló őrült kapkodása a szalmaszál után,amiből egy rakéta gyorsaságú lemerülés lett a megsemmisülés tavába.:D Ez egy nem kevés morbid humorral átszőtt harakiri a konc elvesztésétől rettegő ibolya és kft-je részéről.:D A bokros meg egy jó nagy szarba lépett balek,aki talán már rá is jött erre.:D
Két szánalmas párt-képződmény szövetkezik, és azt hiszik, ettől a lépéstől támogathatóvá válnak. Egyébként az SZDSZ nem dobálja kifelé az egyet nem értőket? Vagy mennek azok maguktól is?
Sokan ellenérdekeltek az MDF létezésében, ezért sokan igyekeznek mindent megtenni az MDF ellehetetlenítéséért. Ilyen egyszerű ez.
@Fabius: Közismert tudományos igazság, hogy minden hozzászólás, ami helyesírási hibát kritizál, szükségszerűen maga is tartalmaz egyet. (http://en.wikipedia.org/wiki/Muphry's_law)

Egyébként Dávidi intelem = dávidi intelem. ld. lenini út, marxi elmélet stb.
Azért az mindenképp igaz, hogy az MDF kampánya messze a legszórakoztatóbb idén.
süti beállítások módosítása