Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.03.08. 08:00 Fabius

Hétvégi haknisztárok

Dübörög a kampány országszerte. A pártok üdvöskéi annyit járnak szerepelni, hogy Laci Betyár meg Bunyós Pityu anyagilag tönkre megy bele. A nép kapja az ingyenródsót, fitneszelhet együtt Csisztu Zsuzsával, nézhet Szegfű díj átadást Mesterházy Attilával, nőnapozhat Pinológussal, vagy éppen jóleső borzongással csodálhatja Vona Gábor indiántörténeteit. Az extrém kikapcsolódást  kedvelőket könnygáz partyval is szeretettel várják a helyszíneken.

Ám a szürke eminenciások sem unatkoznak, nem zabálhatják otthon a tojásos nokedlit koviubival nyugodtan, mert a nagyemberek és az összellenség mondanivalóját kommentálni kell iziben.
A hétvége bulihangulatát megint Hagyó Miklósnak volt képe összeszarozni. Balogh Zsolt egykori -majdnem posztumuszt írtam- BKV vezér vallomása és nyilatkozata után Májki úgy döntött, termetes testének és viselt dolgainak árnyéka ne vetüljön szeretett pártjára. Ezért fogta a párttagkönyvet, a maradék szórólapokat, kevéske bátorságát, és a reklámtollakkal együtt visszaadta a pártvezetésnek.
 

 

 

 

 

 

 

Ezzel akár a szart is megpaskolhatta volna barátságosan. A mandátum és a mentelmi jog marad zsebben Miki? Igazi tökös keménylegény akkor lettél volna, ha ezeket is hozzácsapod az ajándékcsomaghoz.
Ám a kis hír is hír, lecsapni rá azonnal! -örvendeznek a Fidesznél, és izzítják nyomban Navracsics Tibort, erőszakoljon ki valami nyilatkozatot magából a párt nevében. Szerintem még csak befelé tart, mikor riasztja ügyeletes cimboráját, Nyakó Istvánt. A hétvégi programjuk további alakulása miatt összefutnak és egyeztetnek:
 

 

 

 

 

 

 

 

Terv megszületik, a mondandón sokat gondolkodni nem kell, hiába, a rutin meg az évek:
 

 

 

 

 

Ilyen egyszerű ez. Kis populizmus fűszer az unalmas hétvégék ízesítésére. Mert érdemi mondanivaló egy árva betű nem volt egyik fél szájtépésében sem. Üzengetni is felesleges kedves maszoposok. Elhiszem, hogy ti nem akartok már Hagyó ügyeivel foglalkozni, meg lemosnátok magatokról az egészet, mint piaci kofa a halszagot, de...Mi, a választók nagyon is kíváncsiak vagyunk a BKV ügy minden részletére a történtek után!

Kell-e mondanom, ki volt az a legény, akit legjobban felvillanyozott ez a dolog? Úgy van, Vona Gábor. Feltette ismét kedvenc "le a politikusbűnözőkkel" lemezét, amit a Budaházy mentelmi joga körül kialakult adok-kapok óta hanyagolt. Most ismét erre a számra táncolhattak a hívek az ózdi és salgótarjáni nemzeti diszkóban. Ezzel nekem egy nem is olyan apró bajom van: a Jobbik körül felbukkanó arcok kevésbé teszik hitelessé ezt az egyébként támogatható szólamot. A keszthelyi ingatlan csaló, a bicskei fegyvernepper, a vámospércsi feleséggyilkos, a gyöngyösi maffiózózás után bűnözésfelszámolásról beszélni meglehetősen vicces. Az egyértelműen feltett kérdésre adott földkerülő válasszal egyenesen kínos. De könnyen lehet, erről nem is poszt formájában kéne beszélni, hanem legalább levelező lapon, hogy mozduljak a legújabb trend irányába:
 

 

 

 

 

 

 

 

Jah, mert ha megfordítod a lev.lapot szembetűnhet, mit vízionál az egyszeri választópolgár, ha ennyi kétes alakról hall:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez volna a szebb jövő?

8 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr121817925

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Igen-Igen MSZP | VBT version 3.0 2010.03.17. 00:30:43

Hát nem csodálatos?:))) Varga B. Tamás csodálatos szerzeménye! Ismét minden tiszteletem az övé;)Csak hogy ne kelljen keresgélnetek, az alábbi infóval lett közzétéve a YouTube-on:Prológus:Ez a dal egy ismert poltikai kampánydal paródiája. Minden so...

Trackback: Üdv a klubban 2010.03.08. 16:02:31

Nem tudom nem némi csendes kárörvendéssel nézni azoknak a jobboldali újságíróknak a védekezését, akik a Jobbikkal szemben indított egészpályás letámadás után szokatlan szituációban találták magukat: ők, a nemzeti újságírás felkent papjai egyik napról a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az illusztráció megint ötös :-D Hagyó a Tanács kiváló dolgozója jelvénye meg a képeslapon lévő Vona bélyeg zseniális :-D De Capone, Luciano és Don Vito társaságáért nem leszel népszerű, ha jönnek a trollok :-D
Ezért a képeslapért bele fognak lőni a Dunába... :)
@dfcwolf: Az elő vagy a hátlapjáért? :-))
@Fabius:
Nem akarlak elkeseríteni... De egyik oldal Duna, másik oldal lámpavas... :)
@dfcwolf: Akkor nem maradt más, mint egy szép, kovácsolt lámpavas műremeket keresni a Dunaparton :-D
Mindkét oldala nagyon jó a képeslapnak.
Csak a rend kedvéért kik állnak Vona mellett, mert nem mindet tudtam kitalálni. Kösz.
@ZöldMarci:

Balról jobbra: Vito Genovese, Lucky Luciano, Al Capone :-)
süti beállítások módosítása