Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.02.26. 14:51 Fabius

Morvai Ámor nyilai

Címkék: budaházy morvai magyarok nyilai

Ha a Budaházy név elhangzik bármilyen médiumban, Morvai Krisztina azonnal túlmozgásos kamasszá válik. Feltételes reflex lehet ez nála amitől felfokozott izgalmi állapotba kerül, és beszédkényszere lesz. Gyuri, te bitang, mit tettél a Nemzet Ősanyjával, mondd?!

Tegnap az ertéel előjött a Magyarok Nyilait leleplező hangfelvétellel. Nyugodtan kijelenthetjük, a felvételen beszélő nekifutásból herén rúgta az ügyet, amit nehéz lesz bármivel magyarázni a bíróság előtt. Benkő György általános közellenséggé vált a szélsőségesek szemében, de szemmel láthatóan őt ez a legkevésbé sem zavarja.
 

 

 

 

 

 

 

Az eset nyilván nem múlhat el csöndben, Morvai kinyilatkoztatás nélkül. Krisztina asszony magára öltötte a testre szabott nyilazós uniformist, és támadásba lendült:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AVH-s módszerek! -dörrent a közleményben Morvai- A primitívségéről hírhedt kereskedelmi televízió úgy mutatta be a Budaházy György és más ellenzéki személyek ellen folyó büntetőeljárás szerintük „döntő bizonyítékát” (egy olyan hangfelvételt, amelynek hitelessége laikus számára is erősen megkérdőjelezhető), hogy eszükbe sem jutott meghallgatni a közel egy éve előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottakat vagy védőiket.

Hatásos. Két apró megjegyzésem volna ehhez:

1: Vajon a véletlen műve, hogy a hangfelvétel után Budaházy már nem szabadságharcos, hanem "ellenzéki személy"?

2: A jogtudományok professzorának nem illene tudni, hogy egy tévé riport nem bírósági tárgyalás, ahol mindkét félnek képviseltetnie kell magát? Ahogy Pörzse Sándor beszélgetéseiben sem voltak meghívottak az "ellenoldal" képviselői az Echo tévén.

Tudom-tudom, minden gusztustalan eszközt szentesít a cél, ha a szükség úgy hozza. Ezzel a mentalitással sikerül a nyilat a saját turulra irányítani, kedves Morvai Krisztina. Aztán elég egy bizonytalanságában megremegő kéz a dörgedelem cunamiban, és kész a baj.

88 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr171792381

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Budaházy: nem mártír, martalóc! 2010.02.26. 18:59:14

Se jó demokrácia, se erős gazdaság. Ha nem erősítjük meg a rendszer legitimációját, Budaházy Györgyből hamarosan tényleg mártír lesz. Tegnap este az RTL Klub Akták című műsora bemutatta azokat a hangfelvételeket, amelyek alapján a Magyarok Nyilai nev...

Trackback: Budaházy: nem mártír, martalóc! 2010.02.26. 18:57:50

Se jó demokrácia, se erős gazdaság. Ha nem erősítjük meg a rendszer legitimációját, Budaházy Györgyből hamarosan tényleg mártír lesz. Tegnap este az RTL Klub Akták című műsora bemutatta azokat a hangfelvételeket, amelyek alapján a Magyarok Nyilai nev...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ettől függetlenül megtehette volna az rtl hogy legalább BHázi ügyvédjét telefonon megszólaltatja.
talán az sem ártana ha hiszti-kriszti megnézné a riportot. benne van, hogy sem budaházy ügyvédje, gaudi, sem vona nem kívánt az ügyben nyilatkozni. megkeresték őket, ezt választották, amit el kell fogadni, de az vicces, hogy utána sápitoznak.
Már az is az ország szégyene hogy a szöke vigyorgót rászabadítottuk Európára. (bár addig se rontja itthon a levegőt) De ha sikerül be jutnia a parlamentbe egy magát hősnek tartó gyáva bünözőnek,az már a vég.
Ezt a ribit valaki megdughatná már, hogy lenyugodjék. Félelmetes az az elfogultság, ahogy működik és mindezt a jog és az igazságosság nevében. Ez a nő nem normális.
A Náci Barbi csak maradjon nyugton.Vegye fel a FUJJGLOBALISTAJÚDÁSPÉNZT a zsidó testvéreitől Brüsszelben.
@joszip:

Én néztem, az RTL azt mondta hogy megpróbálták nyilatkoztatni Gaudit Budaházy ügyvédjét és másokat DE NEM AKARTAK MEGSZÓLALNI.

Ettől ez még lehet igaz, meg nem, vagy akármi. Ha a véleményed kérdem én teljesen el tudom hinni hogy ilyen barmok és ostobák voltak. Budaházyt nem az eszéért szeretjük. Ostoba tahó ő elég ha az arcára nézel rá van írva.

Vona is szélsőséges de neki azért több a sütnivalója.
kicsit kezdek belefáradni ebbe a sok jobbikat, mszpt.fideszt, lmpt fikázó postba, valaki mondja má' meg, hogy ki a faszomra szavazzak?
Ez a "hiszti - kriszti" a leginfantilisabb dolog, amit a kommerek kitaláltak.
Végtelenül PRIMITÍV! De mit várjon olyantól az ember, aki a telavivklub szellemi emlőin táplálkozik...
"szélsőséges"...na, ezt is még Sztálin elvtárs találhatta ki! Sebaj, a zsidesznek is jó lesz.
jaj de nehéz ügy.....

az az igazság hogy ez mind rendben is lenne ha
vastagbor.blog.hu/2010/02/26/a_kiegyensulyozott_media

ha nem így enne a felállás.
Mikor rosszat kell mondni a Jobbikról és a környezetükről visítanak félóránként , elsőszámú hír és úgy állítják be azt sugallják
hogy náci rasszista fasiszta nem kell ez mi nékünk negítav színben tüntetik fel.

Tüntetés van: meg se mutatják a jobbikost a zászlóval...
Ha bevágnak képet róluk mindig sikerül a legótvarabbul felöltözött vagy bőrfejűről

Ha a jobbik feljelenet valakit kussolna róla, de ha a Fidesz arról 3 perces riport van
ilyen mszp-s olyan fideszes sajtótájékoztató...Jobbik áhh dehogy

most is ott volt Lenn az aluljáróban Vona basztak elmenni filmezni...de orbánról meg mesterháziról csináltak videót százat...
de bármi értelmes hír, koszorúzás bármi amiről simán megjelenhetne kussolnak.

na ennek fényében már az egész szituáció másképp néz ki
@tusuanzen: ha nem tudod eldönteni, akkor szavazz mindegyikre. bár így érvénytelen lesz a szavazatod. de legalább megnyugszol, hogy megtetted, amit megkövetelt a haza.
@andreasue: telavivclubról jut eszembe,hány euró a náci barbi Brüsszeli fizetése és kitől kapja??
@volánrulz: talán majd ha lezárult a kampány, akkor nézd meg újra ezt a statisztikát.
azért érdemes megnézni, hogy Morvai művésznő milyen ügyekkel foglalkozott (foglalkozik) leginkább, mint "ügyvéd": családi erőszak, kisebbségek védelme (...) stb.
Csupa olyan terület ahova nem ész kell hanem nagykeblű érzelmek, meg felháborodás, balhé, kiabálás.
Szál ha csóri Butaházy ártatlanul senyved a tömlöcben (pedig a magyar börtönök állítólag üdülőtelepek... vagy csak ha cigányokról van szó?) akkor bizonyára nem lenne nehéz találni valami egyértelműt, hogy kamu az egész, koncepció, satöbbi.
Ehhez persze kicsit neki kéne seggelni a dolognak, ész kéne hozzá, nem lenne elég úton-útfélen patáliát csapni.

Azért azt még várom amikor majd Morvai Christina a cipősarkával veri a pulpitust az EP Parlamentben...
Elhangzott a riportban, hogy "Budahazy jogi tanacsadojat, Gaudi-Nagy Tamast es a Jobbik elnoket, Vona Gabort hiaba kerestuk, ebben az ugyben, ezuttal egyikuk sem akart nyilatkozni."

www.rtlhirek.hu/video/84011
22:45 korul a videon.
@andreasue:
Yay már most nem tök mindegy,hogy melyik tv mutatta be az anyagot? nem ez a lényeg, nem igaz, hogy minden áron kell védeni ezeket az "embereket" akik ilyet tesznek, vagy melléjük állnak.
Amúgy a hiszti-kriszti jó név, De a Náci barbi jobb :)
A komenista mindig hazudott és csalt. Miért ne hazudna most is?
@sulcus: pszt.
te is csak a cionista összeesküvő vagy.
Hát nem tudtad, hogy a szabályok meg a rend mindig csak MÁSRA vonatkozzon? Mindig csak a más segélye igazságtalan, mindig csak a más fizetése lopott júdáspénz.
Az elnyomó, gyarmatosító EU-tól nem büdös a pénz. (persze, hogy nem, hiszen csak a saját ellopott pénzünket vesszük vissza. Illetve, veszi vissza helyettünk Christi.)

A becsület meg erkölcs dumák igen gyorsan relativizálódnak...
Nocsak,most látom a jobbik hivatalos honlapján(nem a labanc infón)hogy az alelnök úr Novák Előd macája Dúró Dóra véletlenül a párt szóvivője!
Itt is kezdődik a MUTYI,mi lesz,ha bekerülnek a parlamentbe??
Látta már valaki szót vinni ezt a kis szűzlányt,vagy csak a fizetést veszi fel mint a BKV szóvivő?!
@sulcus: De milyen név ez a Dúró Dóra!!!??? Beszédes...

És miért nem veszi fel kis férje nevecskéét, mi ez a liberalizmus és a magyar hagyományok???
És még ezen felül a Fidesznél
1. Szabad volt Magyarországon 500 ezer darab karórát venni 70 millió forintért, majd egy vanuatui off-shore céget is közbeiktatva eladni 350 millió forintért.
2. Szabad volt ugyanezekre az órákra közbeszerzési pályázatot kiírni, a pályázatra alvállalkozóként Globe Trotters Kft. néven céget alapítani, az órákat pedig 402 millió forintért eladni a Millenáris Kht.-nek. Szabad végül ezeket az órákat ingyen szétosztani.
3. Szabad volt az órákra kiírt pályázatból származó pénzt továbbadni más vállalkozásoknak, majd e vállalkozásokat színlelt szerződésekkel fantomizálni.
4. Szabad volt a Millenáris Kht. vezetőjeként a két évre szóló 3,4 milliárd forintos költségvetést egy év alatt elkölteni, majd kormánygaranciával 1,5 milliárd forint hitelt felvenni.
5. Szabad volt fél év alatt a Millenáris Park őrzés-védelmére egy vidéki rendőrkapitányság éves költségvetésének megfelelő összeget, mintegy 100 millió forintot elkölteni.
6. Szabad volt a Millenáris Park medencéiben úszkáló halak etetésével megbízott dolgozónak havonta 120 ezer forintot fizetni.
7. Szabad a park vendégkönyvét, a Millenniumi Kódexet 7,5 millió forintért őriztetni a Köztársasági Őrezreddel.
8. Szabad eladni ingatlanjainak 95 százalékát, majd szabad az ebből származó bevételt - szemben az eredeti tervekkel - nem az új MTV székház felépítésére, hanem az intézmény működésének finanszírozására fordítani
9. Szabad a kiadások folyamatos növekedéséhez hozzájárulni, hogy a kormánypártok szívének kedves cégek (például Ezüsthajó Kft.) több száz millió forintos megrendelésekhez jussanak.
10. Szabad a Szabó László Zsolt által irányított MTV-nek, a költségvetési intézmények közül egyedüliként a már levont adókat, és járulékokat nem befizetni az államkasszába, hanem - többek között - a külső gyártók kielégítésére fordítani.
11. Szabad a fideszes többségű parlamentnek 2001-ben az MTV 10 milliárd forintnyi adó- és járulékfizetését elengedni.
12. Szabad az amúgy is meglehetősen nagyvonalúan összeállított terven felül 3 milliárd forintot fizetni külsős műsorkészítőknek.
13. Szabad az MTV költségvetését a veszteséges gyártói szerződésekkel évente 6,5 milliárd forinttal megterhelni.
14. Szabad az - Orbán Viktorhoz közel álló - Vitézy László cége által készített műsorok minden percéért 76-220 ezer forintot fizetni, miközben az MTV belső gyártásában készülő anyag egyetlen perce 7-20 ezer forintba került.
15. Szabad a Vitézy-féle vállalkozásoknak és az Ezüsthajó Kft.-nek összesen mintegy 2,5 milliárd forintnyi értékű megbízást juttatni, becslések szerint mintegy 1,5-2 milliárd forinttal túlfizetve e társaságokat.
@sulcus: mar nem az part oktatasi kabinetjenek elnoke es a leendo jobbikos oktatasi miniszter dorika?:-)

utolso infoim szerint meg ilyen nagypalyan jatszott:-D

Rovásírást az iskolákba! - Interjú Dúró Dórával
Beküldve: 2010. Feb. 02. - 10:46 - Gribek Dániel

Kíváncsiak voltunk, hogy a Jobbik oktatási programjában kapott-e helyet a rovásírás-oktatás, s ha igen, milyen módon. Miként oldanák meg az oktatók hiányát, milyen feltételek mellett lehetne ezt elindítani? Az ügyben Dúró Dórával, a Jobbik Oktatási és Kulturális Kabinetjének elnökével beszélgettünk. Az interjúból kiderül, mi a párt álláspontja őseink írásával kapcsolatban.

rovatmagazin.hu/hu/hirek/rovasirast-az-iskolakba-interju-duro-doraval
Morvainak az a lényeg, hogy szerepeljen, a többi nem számít.
persze. egy benkő nevű zsidónak kitálalnak a magyarok nyilai :D

mert egyikben sem merül fel, hogy lehet, hogy ez is zsidó, mint a faszpengető dániel...

hiteles :D
@Isten mentsen a Jobbiktól meg Orbán Viktortól!: Tetszett volna korábban ilyen tájékozottnak lenni! 8 év alatt kinyomozni mindezeket, elítélni akit kell, most lehetne eredményekkel kampányolni. Így viszont marad a szépen pontokba szedett szánalmas szűkölés. Ha nem érzi mindezt égőnek, akkor inkább írja le százszor, hogy 700 km autópályát építettetek ugyan, de a mutyit nem tudták megfékezni, mert nyakig vannak benne a tisztelt baller funjai is. Akik mostanában - éppen ezért - ingyen reklámot kapnak a napi hírekben...
@Cionista Pista: Szerintem ez egyedül benned merült fel, és gondolom te is csak arra alapozod, hogy mit csinált.

Amúgy ha igazi a felvétel, akkor a fickó elég vakmerő. Nem csak azért, amit tett, hanem azért is, mert még arccal vállalja is.

Sok ilyen ember kéne...
Annyira szép lesz majd amikor Hisztike minden nap mond valami okosat a híradóban. Nem is kell ide szórakoztató műsor :)
@immortalis: ez igaz..
melegjogi aktivistakent is annyira porgott, hogy majdnem szdsz-es miniszter lett belole:-)
@az igazi Sipi: Na igen.Olyan gyorsan ível felfelé a pályája,hogy a kurucinfó nem bír olyan gyorsan frissíteni!! :-)))
Persze már ilyen tapasztalt,sokat látott,nagytudású embereknél ez csak így megy.
Lényeg ,hogy a jobbik a legtisztességesebb párt!!!
@Cionista Pista:
Na ja. Ebben az országbann csak zsidók meg Jobbikosok laknak.
Ilyen 2 bites droidokat :P
@Takika:

Tegnap a Ma Reggel-ben Vona elhatárolódott Budaházytól.
@sulcus: vagy legalabbis ez a tisztesseg gyanithato, ha vegre elszamolnak a partvagyonnal, ami 2003as alakulasuk ota esedekes..:-)
amúgy természetesen nálunk akkor lesz öröm, ha budaházyt kiengedik, vagy amikor a blikkben olvashatjuk, hogy ez a benkő családjával együtt a házban égett...

-és akkor jöttek a békaem...izé a magyarok nyilai
-és hogy néztek ki azok a magyarok nyilai?
-hogyhogy hogy? hát mint a nyilak.

meg ez a kényszeres erőlködés ezzel a terroristázással, meg terrorszervezetezéssel.
szánalmas.

de ezt a benkőt azért lincseljék csak meg. ha beépített ember, akkor azért, ha önjelölt spicli (TMB), akkor azért.
@Fedor: jaja. sok ilyen ember kéne abba az erőltetett menetbe, amivel megindultok a GULAG felé...

a hodorovszkij nevű zsidóból is milyen hetyke varrónőt csináltak ezek a derék orosz legények. hiába, ott értenek ehhez.

@ZX: meg én. te hülye, te :)

@az igazi Sipi: szeva sipikém:) tekersz?
... vitatjuk a mentelmi jog létjogosultságát ugyanakkor egy előzetesben levő szimpatizánsnak helyet biztosítunk a listán. :)
Amióta bezárt bezárt az OPNI egyre több a Budaházy az utcákon.
Nem kell reklámozni!
Jó lenne, ha nem az a ferde logika érvényesülne, hogy a Jobbik demagógiája és marhaságai azzal ekvivalensek, hogy az mszp és a vörösök a szakértő, becsületes és sikeresen kormányzó párt.
Mindez
@Isten mentsen a Jobbiktól meg Orbán Viktortól!:
hozzászólása alapján fogalmazódott meg bennem. Ha ezeket a stikliket összeadjuk, akkor az összeg szvsz legalább egy nagyságrenddel elmarad az mszp csak azon károkozása mögött, hogy az állami MOL pakettot 6.ooo Ft per részvényért adták el 2oo5ben, és a repteret meg 2 milliárd euroért 2oo6ban. ( Mennyi is a MOL piaci ára most ? A repteret meg valami 3.5 milliárdért adták tovább másfél év múlva. )

Az összeg szerintem egy nagyságrendbe esik a MÁV Cargo eladásáért húzott 2 milliárdos kenőpénzzel. És akkor a túlárazott metróról ( ugye, demszki meg hujbert miatt nem épült meg 1o éve az orosz államadósság terhére ), a túlárazott autópályákról meg a többiről nem is szóltam.

a Jobbik és a Fidesz demagógiája idegesitő, de a fő ellenség MÉG MINDIG az mszp. Lopnak, osztogatnak, agyonadóztatnak, elkúrnak, és ha nem tetszik, akkor kaphatsz gumilövedéket a pofádba.
ez a sztori kb olyan, mint amikor tomcatet elkapják a csepeli nap utca egyik panelházának lifjében, mert az egyik lakó hallotta, hogy most robbantani fognak.

eleve a nap utcában csak cigánybűnözők laknak. kb olyan fogalom az arrafelé, mint a 8-ban a népszínház utca, tavaszmező u./mátyás tér. és tomcat megjelenik itt robbanóanyaggal, de valamelyik derék cigaró kihívja a rendőröket.

hááát perszeee.
izé, most akkor tomcat se robbantani akaró terrorista.

2005-2006 óta látni azt a szánalmas igyekezetet, ahogy próbáltak itt terrorizmust 'gyártani'. de mivel nem volt, így összegagyizták...

ha igaz is, amit Budaházyék csináltak, akkor max olyan megítélés alá eshet, mint José Bové tettei Francaországban. (McDonalds lebontása, GMO ültetvények, magtárak felgyújtása stb stb)

Nos ez a Bové legutóbb Sarkozy ellenfele volt a választásokon, jelenleg EP képviselő.

Szal Magyarország akkor lesz demokrácia, ha Budaházy EP képviselő lehet, vagy köztársasági elnöknek jelölik.
@az igazi Sipi: a melóban abban nekem is.

a szellemiben nem találok már kihívást, de a fizikait, na azt órákig tudom bámulni. főleg ha egy zsidó végzi :))
@Cionista Pista: legalább a neveket tanuld meg leirni, akár rovásirással te fajmagyar. HodorkoV!szkij, aki mellesleg távolról sem zsidó (nem mintha ez számitana a hozzád hasonló primitiveknek, ezzel az erővel putyin is az) hanem görögkatolikus keresztény.
@az igazi Sipi: legyél te is fulltime troll, akkor nincsenek ilyen kötöttségek :D
pitsa : hagyjad má abba ezt a magyarok nyilai szerecsenmosdatást. Vagy kit akarsz meggyőzni hogy mekkora fasza csávók a testvéreid ? neked a demokrácia nem való. javaslom a kivándorlást Iránba vagy Észak Koreába. ott még akár verőlegény is lehetsz....
@Cionista Pista: Szóval ha például Osama Bin Ladent megválasztják mondjuk Szaúd-Arábiában vagy Afganisztánban, vagy ahol akarod, attól mindjárt nem lesz terrorista, az ország pedig rögtön a demokrácia fellegvára lesz?
@Cionista Pista: mondjuk tukorbol, ahogy eppen egy melegekbol allo halado krav maga csoport magaeva tesz pl..?:-D
@BushDoctor: hodorovszkij lesz az te fajzsidó. legalábbis az orosz nevek magyar helyesírásának alapján. ahogy hrucsov is csak nálatok krushchev, a csiang cö-min meg zhe-ming.

na húzzál ha dzseruszálembe :)
Na megvolt a napi Jobbikutáló poszt, jupié!

Ti amúgy beosztjátok, hogy melyik nap kinek kell megírni az aktuális baromságot, vagy aki a leggyorsabb az kerül ki a címlapra?
@ZX: jujj bin laden, rettegjünk!!!!! vagy a nála is félelmetesebb zorbááááán.

szánalmas vagy. hogy jön ide egy fiktív személy? jézus létére is több bizonyíték van, mint bin ladenére...

amúgy mit nem értettél? elég egyértelmű volt a Jose Bové - Budaházy párhuzam. hogy a zsidókurvaanyádba került ide a binladen?
@az igazi Sipi: de csakis ha közben a Meshugga Beach Party nyomatja a Misirlou-t

www.youtube.com/watch?v=ylKmC4EiFWE
Van abban valami igazi mélymagyar báj, hogy Hisztike nyilatkozata éppen abban a Kurucban jelent meg, amiben gyakorlatilag kizárólag csak a nagyonmagyar-nagyonnemzeti-nagyonkeresztény oldal véleménye jelenik meg, a legképtelenebb, legvadabb baromságok tömkelege tényként beállítva az idióták számára anélkül, hogy bármilyen lehetőség lenne ellenvélemény megfogalmazására. Már persze ellenvéleményt is csak akkor akarna bárki is megjelentetni, ha épeszű ember egyáltalán komolyan venné őket.
@Cionista Pista: Hát, a 2 bites rendszeredben valóban nehéz feldolgozni ennyi információt.
Te vagy a szánalmas, ahogy a kissebbségi komplexusodat a zsidókurvaanyázásodban éled ki.
@andreasue: A zsidózásoddal azt ismered el, hogy a zsidókat magadnál nagyobbnak, erősebbnek tartod. Ezért vagy vesztes helyzetben az életedben, kérlek, ezt vedd észre.
@ZX: " 2 bites rendszeredben"
legalább ehhez értenél. 2 biten 4 különböző állapotot lehet megkülöböztetni. amire te gondolsz, az az 1 bites lenne.

de sebaj. lépjünk tovább.

"Te vagy a szánalmas"
civilizált helyeken az ilyen nívótlan 'visszavágásért' már középsőben meglincselik az emberfiát. te korábban akadhattál el. asszem a szülőcsatornában. egy 5-10percre.

ennyémáinne
@lamed: "a legképtelenebb, legvadabb baromságok tömkelege tényként beállítva"

mint pl a sukorói kaszinóügy :D
Nekem a retekklub videóját látva, hallgatva jutott eszembe a következő:
Mint tudjuk, titkosszolgálatok évek, alatt bármilyen személyiséget fel tudnak építeni. elképzelhetőnek tartom, hogy ugyanígy csoportokat is létre lehet hozni. Ilyen csoporttal a célszemélyt (jelen esetben Budaházy) könnyű hírbehozni, hiszen olyan cselekményeket valósítanak meg, amelyekre egyébként Budaházy utalhatott (valószínű, nem tudom, hogy tett-e ilyet) A történetből a beszélgetőkön kívül, meg akivel találkozott a tanú konkrétabb nem derül ki, hiszen a lakásán sem találkozott vele, ő addig a kocsiban maradt. (gondolj bele; a másik fickó bemegy és nem is ismeri, vagy csak felszínesen, aztán kifelé jövet kikíséri. Ez még nem sokat bizonyít)
Szerintem a helyzet az, hogy valószínű kerestek néhány ostoba tökös gyereket, akikkel megcsináltattak néhány óvatos balhét, (érdekes, hogy Csintalant is úgy megverték, hogy állva a tübetejkáján némi vérrel várta be a mentőt) aztán a választások előtt szépen felépítették a lejárató, a Jobbikot az eseményekbe belekeverő kampányt. Figyeljétek meg, a videóban kétszer is szerepel a radikális kifejezés, holott ezek a tettek, terrorcselekmények, akár jobb, akár baloldalról akár titkosszolgálati érdekek miatt követték el. Véleményem szerint egyre többször próbálják meg ilyen és még durvább csúsztatásokkal lejáratni a Jobbikot, a szavazóit elbizonytalanítani.
A videóból kiderül, hogy a "Betyársereg" vezetője, vagy katonai irányítója, vagy mi a fene Budaházy. Minek neki még egy csapat? Ettől függetlenül, ha valóban bűnös ítéljék el. De szerintem ez a tanú és az általa készített bizonyíték maximum a hozzászólásom elején megfogalmazott "felépített csoportot" és a tanút -mint szintén beépített embert - leplezheti le. JA, most esett le a tantusz nem véletlenül nem fél, hiszen ő is felépített, lehet azért buktatta le a csoportot, mert ez volt a dolga, és lehet az egészről - a legelejétől tudott.
az index blogját jól jellemzi, amikor megjelenik egy ilyen hír, és a fizetett, bérordibáló, beesett mellkasú fotelharcos, jobbikos újnyilasok ellepik egy jót zsidózni, mert mást nem tudnak, 10 mondatban.

morvait meg jól meg kéne kúria egy "metszettfaszúnak", hogy észhez térjen. könben meg az EU-tól kapja a pénzt ő is, mint EU-s képviselő, ahol nem látják szívesen a fasisztákat.
Krisztike...régen dugtak már meg azért vagy ilyen izgága.
Csiklandoznak a pókok ugye?
@takácsalfréd: irigy, frusztrált, ostoba, tanulatlan, felvilágosulatlan alakok ezek, akik zsidóznak. okos ember nem antiszemita, a többinek kuss.
@Kelemen Csaba (utálom a nick név mögé bújást): miben bűnös? hogy MSZP-s féregeket támadtak meg? az nem lehet bűn ebben az országban, azért kitüntetés kell, hogy járjon

bár aki rálő hiller házára, és nem találja el a célpontot, nem égeti porig kóka házát, csak megperkeli a szélét, azt tényleg meg kell büntetni, mert szabotőr.
@Plumper: mi az a zsidózás? felismerni az aktuális féregben a zsidót? a szemét antiszemiták, fel merik ismerni...aztakutyafáját...ki merik mondani, mint ahogy a kínait, vagy a többit.

izé, lesothóizni szabad?
@Plumper: " ahol nem látják szívesen a fasisztákat. "

akkor ne menj oda vazzeg, mert pórul jársz :)
nincs itt valami moderálás?? ezt a cionista nácit ki kéne már picsázni innen???
@Isten mentsen a Jobbiktól meg Orbán Viktortól!:

Hű, de baromi unalmas már évek óta ezt a listát nézni. Vannak benne igaz dolgok is, csúsztatások is. De ha a fideszről ilyen lista van, hányszor ekkora és hányszor ilyen összegű lista van a maszopról?
Úgyhogy ez a lista inkább fideszes propaganda, engem csak megerősít abban, hogy rájuk szavazzak.
@Cionista Pista: Ez legyen a legnagyobb tévedésem. De a lényeg, hogy te még mindig nem sikerült megfejtened az írásom lényegét.
Visszavágásnak meg azért ilyen gyengét, hogy könnyebben felfogd. Még mindig jobb, annál, hogy mindenre anyázással reagálsz. Csak téged minősít.
Amúgy nem tudom, hogy mersz még kilépni az utcára, hiszen napont legalább több százezer zsidó vesz körül mindennap. Nem félsz tőlük?
@Kelemen Csaba (utálom a nick név mögé bújást): Közben felépítették a Jobbikot is, hogy ha nem sikerül a szélsőséges elemkkel riogatva megbontani a Fidesz sorait (mely párt tényező volt pár éve is, szemben a Jobbikkal), akkor a 100%magyar helyett a 120%magyar pártot választókkal szednek el tőlük szavazatokat. Ehhez bevállalták azt a rizikót is hogy a köztudomásúan szocialista kötődésű családban élő, liberális ügyekkel foglalkozó ügyvédnőből csinálnak Magyarok Anyját. Ez a dupla álca taktika, miszerint, minél hihetetlenebb, annál valószínűbb. De én rájöttem, most már ti is tudjátok.
Kedves hozzászólók!

Nem vagyok zsidó... de ha za is lennék akkor mi van? lenne bélyegem?
A felvételek valódiak... sőt nem ez az egyetlen bizonyíték.
Ahelyett, hogy most is marakodás van inkább össze kéne fogni és kitalálni miért jutottunk ide és elindúlni egy pozitív irányba.
Én azt mondom SENKIT nem lehet megölni azért meg mások a gondolatai.... de mindenkinek lehetnek jó ötletei!
Budaházyék lehet, hogy jó cél választottak, de rossz eszközt... és senki nem akarhatja bármilyen radikális is, hogy embereket öljünk meg politikai cél érdekében!
Ezzel a cikkel telt be a pohár. Eddig vacilláltam, hogy fidesz, vagy jobbik, de mostmár ha a fene fenét eszik, is a jobbikra szavazok. Nem is tudom, hányadik címlapos blogban szenvednek meg rugóznak a jobbikon. Elegem volt a libsik picsogásából, szánalmas, tiltakozó vinnyogásából, nyavajgásából, fikagyúrásából. Nem veszik észre, hogy ezzel csak maguk alatt vágják a fát. Ha kussolnának, jobban járnának, de nem, nekik picsogni kell. Hát akkor tessék, nesztek.
@Cionista Pista: A Románok, Szlovákok a Magyarban ismerik fel az aktuális férget. olyankor mi idegesek vagyunk és tiltakozunk. Pedig mi is ezt csináljuk a kívülállók szerint, akik a magadfajtát látják, hallják., és azonosítják vele a Magyarokat.
@rockjano: Néha van moderálás. De ha vitát generáló dologról írsz akkor a minimum, hogy szólni engeded azokat is akik nem értenek egyet veled. Ha arra gondolok, volt már itt aki a halálomat kívánta, akkor ahhoz képest ez -egyelőre- egy szolíd péntek esti csevegés. :-)
@Cionista Pista: Nos igen, a két tett, amit említesz azok is elég bénára sikerültek, szóval továbbra is fenntartom, hogy megcsinált csapat, látványos nem feltétlenül nagy kárt okozó akciókkal.
Hogy miben bűnös Budaházy? hát ha valamilyen bűntettet követett el, azért ítéljék el. A magyarok nyilain akcióit nem tartom Budaházy akcióknak.

Valamelyik hsz szerint a Jobbik listáján van Budaházy Gyuri, hogy mentelmi joggal kiengedjék. Kéretik alaposabban értesülni, mint csak úgy valakitől hallottam, aki.....

Megalapozatlanul zsidózni ugyanúgy nem szép, mint nevekkel gúnyolódni.
Ha azt mondom Bauer Miklós ("körmös Bauer") ZSIDÓ, és ez az ávós tiszt az apja Bauer Tamásnak, aki idézem: "1966-ban lépett be a Magyar Szocialista Munkáspártba, de 1974-ben kizárták, mert a művi terhességmegszakítások engedélyezésének megszigorítása ellen tiltakozott."
Nos mindenki eldöntheti hogy én pl. miért vállalom a nevem ellentétben Rót Manó, Csermanek János, Kón Béla .....
@rockjano: szerinted is nácik a cionisták MDF-es barom? ez lehetne mondjuk akkor egy nemzeti minimum? :D
Még egy kis segítség a zsidózáshoz, illetve miért is zsidóznak (mi magyarok)
Zoltai Gusztáva a MAZSIHISZ elnökéről olvasható a Wikipédián: " Kritikák
Az antiszemita kritikákon kívül leginkább a hitközségen belülről érik kritikák, miszerint irányításával a MAZSIHISZ monopolizálta a zsidók reprezentációját a magyar közéletben, illetve az általa a szervezeten keresztül közvetített magyarországi zsidó-kép roppant egysíkú, egyoldalú és inkább negatív.[1] Szintén sokan vetik szemére munkásőr és MSZMP-és múltját."
Tegnap volt ugyebár a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Keresni KELL arról a témáról blogot. És ugyebár a kommunizmus áldozatait még egy lapon sem lehet említeni a nácizmus áldozataival.
@Fabius: örülök, hogy jelenlétemmel, és a demokráciába vetett megingathatatlan hitemmel emelhettem a blog fényét.

mindig szívesen jövök, ha az igazságtalanság egy bátor, magamfajta demokrata után kiált.
@Cionista Pista:
vö: Ходорковский, Михаил Борисович
Хрущов, Микита Сергійович

úgyhogy bizony HodorKovszkij lesz az, nagyokos.
@rockjano: Vona Gábornak önuralma óriási és nagyon okosnak is tűnik. Emellé felvette a demagóg hungarista álcát és tarol..
Morvai meg egy teljesen önkontroll nélküli asszony, akinek sikerült elérnie, hogy figyelmen kívül hagyják az EU parlamentben a felszólalásait. Annyit emlegette a rendőri brutalitás (akkor is mikor teljesen más volt a téma), hogy egyszer tényleg történne rendőri brutalitás (hol vagyunk mi a szlovák, francia, osztrák rendőröktől?) akkor sem hinne neki senki.
Morvait régóta nem dugják, ergo befordult.

Budaházy, Polgártomi titkosszolgák, csak Tomikát most pihentetik. Ezt hívják legenda gyártásnak a szolgálatnál.

A Kohn nyit az utca túloldalán egy másik boltot és kiírja rá: Grün...
@dadi: "Náci Barbi...pénzt a zsidó testvéreitől..."--Csak nekem tűnik zavarosnak?
Azok a hozzászólók akik" Náci Barbinak " neveznek egy náluk sokkal műveltebb és sokkal többet az asztalra letevő embert( függetlenül attól, hogy én sem értek mindenben egyet a "Náci Barbival") - azok önmagukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt- és valóságban Ők a "náci" és rasszista barmok, hiába üvöltöznek és mondják másokra , hogy rasszisták. Azokat a hozzászólókat nem is minősítem akik Morvai Krisztina elégséges megdugásáról vagy nem elégséges megdugásáról beszélnek, azoknak ha az 1 kezdődik a személyi számuk gondolkozzanak el valóban 1., ha 2-es akkor lehet, hogy 3-as.Szóval lehet mindenkinek véleménye,de mocskolni embereket(főleg ha semmit nem tudunk róla)kurva pofátlan és szerintem minősíti a hozzászólót.
Ez a süket Benkő akkora arccal "mesél" egy betanított szöveget, mintha már a bíróságon volna. Nagyon kell a "remeklés" ettől a tehetetlen, bukásra ítélt pártkoalíciónak. Majd lesz egy romagyilkosokat lehallgató "beépített" is szupermodern bunkofon rögzítővel.Az egész egy primitív blöff. Ha pedig így kell lebuktatni egy besugót, beépített ügynököt, akkor azt az afrikai dzsungel törzsi harcosok százszor jobban csinálják. Szánalmas az egész, mint a közbiztonságunk, meg a töketlen államapparátus.Addig sem foglalkozunk a síbolókkal, végkielégített parlamenterekkel. Kár erre időt pocsékolni!
Na még eszembe jutott egy s más;
Ki az aki az edzőterembe így összehaverkodva arra az elhatározásra jusson a haver szövegelése és véleménye alapján, hogy felveszi a haverral a beszélgetéseket (egy álló motorú csendes zajmentes autóban)? Nem beszélve arról, hogy mi van, ha nem is a magyarok nyilai, csak egy feltűnni vágyó pszichiátriai eset vidéki hentes, aki Pestre jár egy kis bunyó kedvéért a hasonszőrű haverjaival "elqrtuk idején"?
Benkő György nem tudja letagadni a rasszjegyeit, v.ö. sodi.freeblog.hu/files/kepek/gonosz_zsido_arca.jpg
@taxi33: igen cak neked!
még a jobbiknak sem tűnik fel,hogy az únió,mint "globalista összeesküvés" a magyar Haza ellen" fizeti az oda akkreditált képviselőket a vonalkódos barbival együtt!
Kérdezz ha nem értessz valamit,vagy olvasgasd a jobbik véleményét az eu-ról.
@az igazi Sipi: róla van szó de a kurucinfón még csak szerényen az elnökhelyettes Előd macájaként ill.párt szóvivőként szerepel.
jó hogy jobbikéknál nincs összefonódás,meg mutyi állás!
@bajnaikondom: Erről valahogy Piszkos Fred jut az eszembe...

De tudod mikor vacilláltál te! Kőkemény és idióta Jobbik2-es voltál már 2006-tól.
süti beállítások módosítása