Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.02.07. 15:04 Fabius

Dániel Pertufingó

Címkék: bulvár benkő geronazzo

Egy igazi latinos amorózó nem lehet meg sokat ígérő bevállalós címlapok nélkül.
Dániel Pertufingó hol megcsalja a nejét minden vasárnap, hol együtt égnek a szenvedély lángjában, hol pedig kéz a kézben menekülnek kamu neje valódi esküvőt szorgalmazó rokonsága elől. Mivel ezt a skálát teljesen lefedték már, ideje volt valami új kamu sztorival előjönni, megfelelő vasárnapi borzongást okozva az erre fogékonyaknak. Fontos dolog ám a tömegízlés, ki kell szolgálni, dobni kell valami koncot amin szemfogató álszentséggel anyázni lehet a borsújságot olvasva.

Akár szenzáció is lehetne, amit a Kamukúró most kitalált: élő egyenesben is megdugja "nejét", ha már a műsorban csak bugyiban csúszkálásig jutottak a népek őszinte csalódására. Bizonyítani akar, nem érdemelte ki a tőlem kapott Tehetetlen Pengető nevet. Öreg bráner is úgy lövelli a magot, mint  dúsított urán az izotópot, ha Viagra a katalizátor!
Dániel ezen felbuzdulva szexiskolát nyit, ötletét Andrea "asszony" is támogatja némi rábeszélés után. Naná, ha nemet mond még lemarad a heti címlapfotóról, és nem lesz pénz a héten szotyolára.

Legyártódott az ideológia is a szenzáció mellé:

"– A nemzés, a szülés az állatvilágban is egymás előtt történik, miért ne csinálhatnánk mi, emberek is így? Az ismeretek, technikák átadása ráadásul a fiatal generáció javára válna, hiszen pontosan tudnák, mit kell tenni, ha már az ágy szélén ülnek – mondta Benkő, aki szexiskolát isnyitna Magyarországon."

Komolyan hangzik, nemde? Eszembe jutott, nem Folytonfingó az első aki ezzel próbálkozik. Geronazzo Mária is próbált üzemeltetni ilyen iskolát, de a magyarok valamiért úgy érezték, nem a szilikonvölgyben akarnak kúróiskolásat játszani, tanfolyamonként 160 ezerért, bármilyen erős is Máriában a szopófaktor.
Esetleg ha társulna ez a két szexbálvány, akkor lehetne esélyük valami sikerfélét elérni. Be kellene mutatni őket egymásnak, a rokonlélek szellemiség hatására nyomban csírát bontana a vonzalom, úgy rügyezne ki a vágy bennük, mint hóvirág a zúzmara alól:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem szépek így együtt? Engem megihlettek József Attila után, szabadon:

Ondó, te dús örömelixír,
Ondó, te táltos rőt pogány,
Spricc Máriám ajakán,
Kedvesem arcára vitt hír.

Ondóm forrjon véled össze,
Ondó, te férfikor teje,
Máriámnak mindene,
Torkod bőven hadd fürössze!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr931736543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása