Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 444.hu/2024/03/28/hajdu-peter-szerint-a-frizbi-bulvarplatform-ez-az-ami-nem-tette-lehetove-hogy-a-... (2024.03.28. 12:16) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.02.06. 08:00 Fabius

Fitnesztigris uzsonnára

Címkék: agresszió pofon schobert

Szögezzük le az első mondattal: gyereket, nőt, gyengébbet nem verünk. Pont.

De mit tegyünk akkor, ha már tenyérzsibbasztó a bizsergésünk a hazai fitneszcézár legújabb haknija láttán?
Január 29-én Schobert Norbertet "megtámadták" saját kávézójában csúnya emberek. Valami tartozás fejében pénzt követeltek, majd egyiküket elragadta a hevület, és:

"Mikor Schobert visszautasította kérésüket, leütötték. A fitnesszguru eszméletét vesztette, majd miután magához tért, kihívta a rendőrséget. Zsarolás valamint testi sértés miatt tett feljelentést. Schobertet ezután kórházba szállították, ahol agyrázkódást diagnosztizáltak nála az orvosok, de saját felelősségére este már hazaengedték."

Esti hírekben vágókép Norbi nyakmerevítős fejéről, lapok cikkeznek kettős látástól akut agysorvadásig mindenről. Sajnáljuk is őszintén mindentől függetlenül, amíg elő nem hozakodik az esetről készült videóval, ezzel itt ni:

http://rtlklub.hu/video/82009

Úgy tűnik a valóság kicsit másképp fest, a média színescerkája megint túl vastagon fogott. Szó nincs itt se eszméletvesztésről se agyrázkódásról. De az igazi tuti majd csak vasárnap este érkezik: Zsírtörpe Péter legújabb helyen jelentkező régi szar műsorában Norbinak szegezi majd a kérdést: te ebbe bele is halhattál volna?
Bele hát, baszd meg, a röhögésbe vagy a sírásba ízlés szerint!

Azt megszokhattuk az Update Ősapjától, hogy nem riad vissza semmitől mikor marketingről van szó. Talán ő az egyetlen hímnemű ebben az országban, aki képes a feleségét egy promóciós rendezvényen zsinórtangában küldeni az öltönyös, koktélruhás-kisestélyis vendégsereg közé:

 

 

 

 

 

 

 

Ilyet akkor sem csinálunk, ha egyébként elkötelezett hívei vagyunk a Réka megtestesítette női terminátor formának, és nyálcsorgató izgalmat érzünk az élő szövet mutogatásának a csontvázon. Annyira nem lehet fontos semmi egy feleségét/párját/barátnőjét (megfelelőt húzd alá) tisztelő embernek, hogy ennek kitegye.
Ahogy hasonlóan ízléstelen körbe haknizni a mindösszes médiát a pofonoddal, pláne ebben a formában. Lejáratod magad, és elcsépeled magát a jelenséget. Ami sajnos nagyon is létező ma Magyarországon. A gond annyi, ha legközelebb valakivel valóban az és olyan mértékben esik meg, ami veled, akkor majd legyint rá a közvélemény: jah, mint Norbinál, ott is a fele volt igaz.

Azt értem, hogy ezzel a sallerral porba hullott a magadról magadnak kialakított, gondosan ápolt és fazonírozott eszménykép:

 

 

 

 

 

 

Azt nem tisztem megítélni, kit ámítottál ezzel jobban: magadat, vagy a reggeli tornáidat fotelkarfát rojtosra karmolva végig izguló nyugdíjasokat és kismamákat? De csendesen azért megkérdezném: mi szükséged van az ilyen hírverésre? Mert ha mindegy mit, csak beszéljenek rólam alapon működsz, akkor a következő kampányod valami hasonló is lehetne:

 

 

 

 

 

 

 

Tudom, pfúúj és gusztustalan vagyok. Mentségemül annyi szolgálhat, a hazai hányásmarketing legnagyobb alakjától láttam, ezt így kell.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr851733240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A videofelvétel tanúsága szerint, amit mindenki láthatott a tévében, norbicska egy ártatlan kis taslit kapott. Eszméletvesztés, leütés, agyrázkódás, ugyanmár...
Biztosan kiadta utasításba a fiúknak, hogy ugyan látványosan, de kicsit üssenek, nehogy fájjon.
Valahogy a legelso benyomasom is az volt, hogy ez csak marketing, de ilyenert (ha tenyleg volt rendorsegi feljelentes) siman visszapattinthatjak Norbira a hatosag felrevezeteset.

Egyet viszont el kell ismerni. Ebbol a szogbol nem nez ki rosszul Reka.
Rekat sunaznam ezerrel.
Nem is ertem mit keres ez a no egy ilyen kissrac mellett. Sot, hogy lehet ez a kissrac fitnessguru ezzel a kinezettel? Erthetetlen...
@Mao elvtárs: "Ebbol a szogbol nem nez ki rosszul Reka" - de csak ebből:))) Egyébként műmellei vannak (az sosem szép), és kopognak riadt szemei a Norbi apdét diétától (vagy ahogy Bödőcs mondaná: "az már nem is kopog, hanem csönget").
Jó a cikk!

Ilyen távolról tényleg megrendítő erejű ütés volt. :)

Ennyi év edzés, és fitt kaja után vissza is üthetett volna. A személyzettel, amúgy is létszámfölénybe lett volna.

Ezzel tényleg kár volt előhozakodnia (hallgatni arany), vagy lehet, hogy a három másik gyereknek akart reklámot csinálni?
:D Ez a gyerek, ha marketinget érezne benne, ledarálna egy csirkét a saját karjával egyetemben, élő adásban. :D

A következő lépése az lesz hogy Rékájásszony hátára tetováltatja a norbi ápdét logót és elküldi egy pornófilmbe szerepelni. :D

Ő a nagy izomarc és vissza sem üt?
Puha-e vagy!
Sch. Norbertről annyit, hogy semmit. Nagyobb a szerepe aközízlés formálásában ennek a Haujdú fiúnak, mivel az ő és társai (médijajómunkások)jelentős hozzájárulásával lehetnek azok, akik, vagyis celebek.
a költői kérdés, miszerint" akkor ebbe bele is halhattál volna" olvasatomban úgy szól, hogy "akkor ha öreganyádnak pöcse lett volna, akkor ő lenne az öregapád?". Körülbelül ez Hajdú Péter.
süti beállítások módosítása