Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.02.05. 08:21 Fabius

Igazak pártja az igazak útján

Címkék: kampány mszp

Mennyire lehet fanatizálni egy nyugdíjast?
Ez a kérdés feszeget, mióta megnéztem ezt a videót az indexen. A nénike cuki. Mi több, cukkancs, hogy egy nemrég olvasott (és most ellopott) új kifejezéssel éljek. Ez igen! Ilyen hűséget a párthoz már régen nem láttam. Nem cikizem, tényleg. Neki szerencséje van, mert ezek szerint mi nem ugyanazt a műsort néztük az elmúlt években. Pedig baloldali szavazó vagyok én is.
Mégis mást látok, mint a nénike. Most a vereségminimalizálásra játszó MSZP-t látom, akik habozás nélkül, gátlástalanul hülyítenek bárkit bármivel újra, néhány töredékszavazatért is akár.

Ez pedig nem tetszik.

Innen üzenem kedves és kedvetlen, éppen nem előzetesben ülő szoci fiúk és lányok, ideje volna meghallani a baloldali választópolgár hangját. Azokét, akik nem nyelik be a maszlagot, hanem igyekeznek reálisan szemlélni azt a helyzetet, amit kialakítottatok magatok körül. Azokét, akik már nemigen tudják eldönteni mi volna rosszabb: a PatásOrbán eljövetele, vagy a ti csodát súroló győzelmetek!
Mi pedig azt üzenjük nektek: elég. Zárjátok rá a kádertemető kapuját a múmiákra, és szófosás meg pocskondiázás helyett újuljatok meg. Lesz rá négy hosszú évetek. Nem elfogadható indok az, hogy "dehát a Fidesz is ezt csinálja". Attól semmivel nem kevésbé hányingert keltő, mikor egy nyugdíjast arról hallok beszélni, milyen finom úriemberek vezetik a pártot. Meg ti az igaz emberek pártja vagytok. Jah. Nézzük mit üzen pár ennyire igaz ember a társadalomnak, itt van rögtön Ferenc, az államférfi:
 

 

 

 

 

 

 

Drága kenyeres komáját és fegyverhordozóját is feszíti a mondanivaló:
 

 

 

 

 

 

Hagyó Miklós egykori főpolgármester helyettes -akiről az ártatlanság szobrát készül felállítani a XII. ker önkormányzat a turul szobor szomszédságában- is szólni kíván:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hunvald György kommentárja az előzetes letartóztatásból, ügyének legfrissebb fejleménye után:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit kíván a választóknak Zuschlag János szélesen vigyorogva? :
 

 

 

 

 

 

 

 

Nem maradt más, mint megkérdezni Mesterházy Attilát, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, mit szól az egészhez? :
 

 

 

 

 

 

 

Arról sem beszélhet Mesterházy úr, hogy az MSZP frakcióvezetőjeként mennyi tudomása volt ezekről a dolgokról? :
 

 

 

 

 

Elhisszük Önnek, nyilván. Mert az igaz emberek pártja csakis az igazság útján járhat. Sehol máshol. Csak az igazság sugárútjának kilométerköveire vésett arcok gyanúsak. Egy kicsit.

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr821730925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az utolsó kép odabasz :-D De Hagyó ártatlan ábrázata is elég "őszinte" :-)
Ezekből az arcokból nemsokára börtöntablót lehet csinálni.
Azért nájsz, hogy a linkelt videóban nem sok adófizető tapsolt a házmesteri attilának. Btw, ha már a bakancsokat emlegette csepelen, amikkel csak eltaposni lehet, akkor bemutathatták volna ereklyeként a horn gyuszi bácsi ávós bakancsát is, talán még a fogak nyoma is látszana rajta.
Jogos a dörgés.

Az nem lehet, hogy az elmúlt nyolc év (drasztikus szavazatvesztésben megnyilvánuló) következmény nélkül maradjon.

Ha mégis igy lesz, akkor minden mindegy jöhet bármi, mert ez az ország ennyit érdemel.
cseeepel, cseeepel!:) sok emlék fűz oda, most sem szakadtam el onnan teljesen. ez kerület mindig "vörös" volt, nem kell csodálkozni, h a nyuggerek ilyen elkötelezettek.
az mszp-nek meg már csak ez maradt, a fideszezés. szánalmas (mielőtt félreértés történik, bármely más párt "ellenzékezése" szánalmas).
mesterházy egyébként szimpi lenne (legalább folyamatosan tud beszélni), bár kissé tenyérbemászó képe van. csak az a sok mutyista múmia ne lenne mögötte.
ezen jót röhögtem :-D

mellesleg lesz 4-8 évük megújulni, ami azért nem egyszerű, hisz a fényezés előtt sokat kell flexelniük is...
szavazatvesztés elkerülése érdekében addig is lehet dobok egy voksot a Lehet Még Profibb csapatnak, vagy legrosszabb esetben megnézem a Milyenek Dávid Fiúi műsort...
Hogy ordítanak a fideSS-esek, mikor végre rájöttek a szocik, hogy mocskolódással 2/3-ot is lehet szerezni.
@Pszt!: Fájdalmas volt az agyhalál?

Nem emlékszel 2002-re? Ki is nyert mocskolódással?
ez a mesterházy lassan olyan mint egy orbánmaszkos szatír , afféle mutogatós ember aki nyugdíjjas néniket üldöz , aztán szétnyitja a ballonkabátját , és meglengeti a szivarját ...
"Fontos felismerés volt társadalmi szempontból, hogy a szellemi képességek elvesztése a megöregedéssel nem elkerülhetetlen. Nem helyes az az elképzelés, miszerint a szenilitás az öregedés normális velejárója. Természetesen a RÖVID távú emlékezet a korral gyengül, de ez nem jelenti az értelmi képességek gyengülését."
www.ttk.pte.hu/biologia/genetika/libr_gen/dipHK05.pdf
"Most a vereségminimalizálásra játszó MSZP-t látom, akik habozás nélkül, gátlástalanul hülyítenek bárkit bármivel újra, néhány töredékszavazatért is akár."

Ez egy nagyon igaz mondat. Párja is van, ez:

"Évek óta a szavazatmaximalizására játszó FIDESZ-t látom, akik habozás nélkül, gátlástalanul hülyítenek bárkit bármivel újra, néhány töredékszavazatért is akár."
Vagy te a k..nénikédet baloldali szavazó...:o(
Legalább ne hazudnál. Írd le , hogy fideszes vagy jobbikos hazamnető vagy ,az korrekt. De ez a duma , meg ezek a képek kissé árulkodnak hovatartozásodat illetően.
Lesz most pihenő az MSZP-nek. Csak az a baj, hogy a fideSS (ez tetszik) most be akarja majd betonozni magát hosszú időre... A Jobbikkal meglesz a 2/3 és így könnyű lesz nekik.

Jön majd a kissebb Parlament. Amit majd úgy osztanak fel, hogy a narancsosoknak jó legyen. Aztán jön majd az elcsatolt területek magyarjainak szavazati joga. Akik ezután a Vikiékre szavaznak majd hálából...

Nehéz lesz majd ezt a trónt ledönteni...
@scooby0821: a pártszimpátiámat továbbra is én döntöm el, ha megengeded. Kösszépen. Mellesleg nem attól lesz valaki baloldali, hogy az MSZP-SZDSZ maradékra szavaz. Csak szólok, mert úgy látom nem világos.
@Fabius: Mit csodálkozol? Ezek tudják, hogy csak az a baloldali szavazó, aki gátlástalanul bólogat minden orbitális hülyeségre, amit ők állítanak. Az okos baloldali szavazókat már mind személyesen ismerik és minimálisan állatitkári pozícióban vannak, tehát te nem lehetsz baloldali szavazó.
Jo kepek! :)
Szemely szerint Angela Merkelre es a CDU/FDP koaliciora szavaznek. De itt nincs normalis kozep.... :(
@dfcwolf: Na ez a nyolc év sem volt kevés, pláne ezzel a végkifejlettel.
@scooby0821: bocsi, de a humor az humor, függetlenül ki a célpont. :)
Mellesleg elég lenne visszaolvasni pár bejegyzést, és mindjárt lesz itt minden szerző hazafiatlan, idegenszívű, zsidóbérenc miegymás :-D
jó cikk. cukkancs ;)
@aJeti: lopni csak érdekest, vagy klasszikust. Esetleg klasszikussá nemesedő érdekest :-))
süti beállítások módosítása