Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.02.03. 08:00 Fabius

Tökösnővér

Címkék: budaházy jobbik morvai

Egy, csak egy leány van talpon ezen a vidéken,
Meddig a szem ellát radikális földön, égen,
Szörnyű teher reng asszonyos vállán,
Pedig még turul toll sem pelyhezik a lábán.
Szűkös rabcellára messze, messze bámul,
Mintha más körletbe vágyna e határrúl,
Azt hinné az ember, beszélő a nimfa,
Szavakat szór nem csekély halomba.

Szép leány! Miért állsz ott a nép tüzében?
Ládd, a társad horkol cella hűvösében.
Nyelvel a Jobbik is földre hemperegve,
A világért sincs most Gyurikázni kedve!
Vagy sosem láttál olyan radikális szelet,
Mint azt, mi semmi pénzért nem birkózik veled?
Csak a kifogásokat nyomja sebesen hadarva,
Mintha aggódástól előre egy lépést is haladna.

Morvai Krisztina tökösebb Vona Gábornál. Ezt a kijelentést nem én teszem, hanem a kuruc.info, akik teljes mellszélességgel állnak ki Budaházy György kiszabadítása mellett. A Nemzet Gyurkája pedig megtenné nekik azt a szívességet, hogy hangoztatott elveivel szembefordulva, nehezen és duzzogva csak jelöltetné magát képviselőjelöltnek. Hiába, szar a sitt koszt, mégis jobb volna elbújni a felelősség elől a jól hangzó mentelmi jog mögé. Csak nekem furcsa az, hogy a radikális oldal olyan eszközhöz igyekszik nyúlni kétségbeesésében, amit egyébként megvetnek, és eltörlendő dolognak tartanak? Vagy ha a mi kutyánk kölyke szorul(na) rá, akkor bármit lehet?
 Érdekes dolog Morvai szerepvállalása ebben az ügyben. A Jobbik Köztársasági elnök-jelöltje lelkesen támogatja a kurucok törekvését, és azt a kijelentését, hogy ha a Jobbik nem hajlandó megmenteni Budaházyt, akkor önálló független jelöltként próbálják indítani valamelyik fővárosi körzetben. Ebben az esetben a Jobbik plakátarca Budaházy arca is lesz, ma a bíróságon is személyes jelenlétével támogatta ezt a "hazafit". Erre azért kíváncsi lennék, hogyan oldja meg? Gondolom a pártja is jelöl minden körzetben embert, Morvai hol érte, hol a függetlenként induló Gyurkáért fog szónokolni a lakossági fórumokon? Csak nehogy nyelvcsap gyulladást kapjon szegény a sok beszédtől.

Ezen kívül érdekelne még az is, hogy a tisztelt jogvédő asszony elnöki álmaiban az szerepel, ilyen következetességgel fog hajlani hol ide, hol oda szimpátiától vezérelve, mint a rohadt nád?
Mert akkor valóban csak egyet kívánhatok mindannyiunknak: ettől sokkal szebb jövőt!

 

Ápdét: Fejlemény van az ügyben, megszólalt Novák Előd, aki szerint egyszerű újságírói bosszúról van szó.
 

Ápdét2:

"A Jobbik alelnök érvelése szerint kevésbé jó megoldás lett volna, hogy Budaházyt „rászorultsági alapon” felveszik a párt jelöltlistájára, mert a Jobbik éppen a „politikusbűnözés” szolgálatába állított mentelmi jog eltörlését vette fel programjába. A Jobbik történelmi lehetőség előtt áll –mondta Novák Előd."

Valóban történelmi a lehetőség. Ezzel a dobással a Jobbik lehet az első párt, ami úgy él a mentelmi jog nyújtotta kiskapukkal, hogy még be sem jutott a Parlamentbe. Derék.

48 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr31724208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez már tényleg szánalom. a cél szentesíti az eszközt, de csak a mi céljaink elérése érdekében, természetesen. demokrácia, ja.
A konkrét esettől függetlenül... Köztörvényes bűncselekményt elkövető előzetesben lévő gyanúsítottat "mentelmi jog" mögé bújtatva ki lehet hozni a hűvösről? És ha 1x, 2x, megválasztják képviselőnek akkor 4,8 stb. évig nem is b@sztatják miatta? Miközben a cselekménye akár el is évülhet??? Kurva jó...
gerinces ember ez a Budaházy is.
@spinat: Mint minden politikus...
Ez a Toldi átirat nagyon üt :-) Az jog és választási rendszerünk szégyene, hogy ez a lehetőség egyáltalán fölmerül. Pont elég, ha az aktív politikusaink takaróznak a mentelmi joggal!
De legalább nem unatkozunk. Ha már politikusaink olyanok amilyenek (mint a nép aki megválasztja őket), akkor legalább néha cserélődjenek az arcok.
A politika nem érdekel, pláne a magyar nem, mivel nem is ott lakom, ám ez a versátköltés, ez valami fenomenális.
@tusuanzen: Budaházy nem politikus,

@Vagyok, aki vagyok...: mert valakit koncepciós alapon terrorizmussal megvádolni, ami már önmagában a kabaré kategóriába tartozik, az kurvára demokrácia.

akkor lesz itt demokrácia, ha Budaházyt jelölik köztársasági elnöknek, és majd ott fog ülni az EP-ben, mint José Bové. de mi messze vagyunk Franciaországtól.

nevezett úr demonstráció címén lebontott egy McDonaldsot rendőrségi biztosítás mellett (ott a rendőrök még ilyenkor sem 'verhetenek' szét tüntetést. ha nem tetszik, vagy a tiéd a meki, akkormajd utólag a bíróságon sírhatsz kártérítésért) meg felgyújtott pár GM kukoricával teleszórt ültetvényt és magtárat...

ha Budaházy szerintetek politikus, akkor kb ő az egyetlen vállalható politikus ma Magyarországon. nagyon sok Budaházyra lenne szüksége ennek az országnak.
dr.Morvai Krisztina mint büntetőjogot tanítónak,tudniillik,hogy ha képviselőnek meg is választatja Budaházyt,az előzőleg elkövetett vétségekre a mentelmi jog nem vonatkozik.Ez tehát egy pr fogás a részéről.
"Kisnyilas" gittegylet...
Két év múlva majd átkéredzkednek a fideszhez, mint anno a kisgazdák, mdf-esek, stb.
Ha eddig tettek volna valami kézzelfoghatót az országért megérteném, de ez csak zavarosban halászás, meg öntömjénező giccses pátosz.

Ha ilyenek a mai forradamárok, meg államférfiak, akkor szarban vagyunk....
@tony zionist: : amit írsz nagyon érdekes,de az sf.irodalomhoz tartozik,mert érdekes én egész más híreket olvasok és látok.hogyne nagyon sok Budaházyra van szükség,már ha leakarod rombolni
az országot!
@ókút: Morvai asszonyság önmaga az exhibicionista pr fogás. Szerintem most is azon vigyorog magának, hogy "Toldi Krisztinának" aposztrofálták.
@tony zionist: jó úton halad...
A politikus mitől lesz politikus?
Először is: A kuruc monnyon le:P. Már amennyire engem érdekel, (stbstb) de ha az a nemzeti tábor ún. zászlóshajója, akkor szarban vannak, mert tiszta vízen is simmán elsülyeszti az egész bagázst.
Másrészt ahogy én tudom Budaházy bement a bíróságra, mert ő hős, és igen, levertem az emlékművet, meg igen ezt mondtam, és normál helyen ezért ki kellene tüntessenek. Ügyvédje szintén hasonlókat ütött ki magából. Hát basszus, minősített eset, bevallotta, megbánás jele nélkül. Na bumm, elvállalta, mert ő nem olyan sunyi mint mások (egyesek, Tomcat stb). Akkor most ne integessen kifele, üljön ott. A választás után, egy kis szerencsével felülvizsgálják az ügyet... De ennél alattomosabb (bocsánat a szóért) húzást nehezen tudok elképzelni. Ráhúzza a saját fejére a vedret a szaros hősiességéért, aztán furcsálja, hogy nem lát. És ezek után csodálkozik, hogy a jobbik nem jelőli. Bááár elképzelem, hogy az esetleges jelőlést nem is fogadná el, csak telebeszélték a fejét. Ez esetben, aki ezt így elgondolta, az menjen már be valamelyik pártirodába a pénzéért... Mert egyrészt gyönyörű megosztás, másrészt Budaházy karakterének a teljes lerombolása. Erre ihat.
Akkor, ha egyéni képviselőjelölt valaki, kijöhet az előzetesből?

Az összes bűnözőnek ezt tanácsolhatná az ügyvédje.
A nagycsaládosok a család kopogtatócéduláival már kinn is lennének és irány Thaiföld...
@simonmondja.: nem automatikusan jöhet ki az előzetesből. Csak az eljárás felfüggesztése automatikus a választásokig, a szabadlábra helyezést egy bírónak kell kimondani.
@tony zionist: Egy gengsztert támogatsz? Bravó.
Kár volt ebbe a posztba ennyi energiát fektetni, elég lett volna annyit leírni, hogy „utálom a Jobbikot”.
Vagy legalább illett volna a Jobbik részéről Novák Előd reakcióját is belinkelni, amit a kuruc korrektül leközölt:
kuruc.info/r/7/54611/
@tony zionist: "nagyon sok Budaházyra lenne szüksége ennek az országnak."
Hja, van egy csomó összetörendő kő meg kibányászandó ásványkincs a nagyvilágban.
Akik ünneplik Budaházit, azoktól megkérdem, mit szólnak, ha a budapesti szovjet emlékmű rombolásra válaszul az ukrán nacionalisták szétverik a magyar katonák emlékművét, ami a Don-kanyarban lett felállítva? Ez nem hősi tett, hanem hülyeség volt.
Lakatosék biztos az orra alá finganak és a szabadságharcos attitűd is élvezetesebb az otthon kényelmében, masszázskáddal meg plazmatévével.

Persze, persze, csak azért akarja kihasználni a rendszer hibáit hogy megjavítsa... Persze, persze.
@Drang: Nem tudom feltűnt-e, de a poszt Morvai kritikája, nem a Jobbiké. De utálom a Jobbikot ez igaz.
Viszont ápdételtem a posztot, bármennyire magyarázom a bizonyítványt szaga van. Ettől a lényeg változatlan.
A postoló jobban tenné, ha utánajárna a dolgoknak véglegesen, mielőtt cikket ír.

Drangnak igaza van teljesen, a válaszokat is illett volna belinkelni, főleg, hogy az kb 3,5 órával a post publikálása előtt megtörtént.

kuruc.info/r/7/54611/
@Fabius: A kb 2 perccel ezelőtti postom értelmét vesztette így, kérem tekints el tőle:)
Morvai olyannyira támogatja a kuruct, hogy részt is vesz a szerkesztésében (és a jogtiprásban büntetőjogi tanítóként). Tomcat szerint
@Fabius: A kérdés ma még azért nem aktuális, mert a választójogi törvények értelmében a "hivatalos" kampányidőszak még nem kezdődött meg. Az értesitőket és ajánlószelvényeket csak jövő héten kezdik el kézbesíteni, utána lehet gyújteni az ajánlószelvényeket.
Hivatalosan attól az időponttól lehet valaki jelölt, ha az illetékes választási bizottság határozatával nyilvántartásba vette.Ehhez kell összegyűjteni bizonyos számú ajánlást, bejelentés megtenni, majd az ajánlásokat ellenőrizni, végül határozatot hozni a nyilvántartásba vételről vagy elutasítani azt.
A hatályos jogszabályok szerint egyébként - számomra érthetetlenül - a mentelmi jog az országgyülési képviselő-jelöltet is megilleti és nagyon kiváncsi lennék rá, hogy ugyan milyen indíttatásból született meg ez a szabály. A határidők elég szorosak, ezért aztán persze nemsokára aktuális lesz Budaházy esetleges előzetesének kérdése, de ma még nem az. Egyébként szerintem a korábban elkövetett bűncselekményekre, helyesebben cselekményekre, mert nem dolgom, hogy B. Gy. viselt dolgait minősítsem, nem vonatkozik a mentelmi jog.
Az előzetes ellenére egyébként választójoggal rendelkezik, tehát nyugodtan jelölhető. Akkor nem lenne az, ha cselekvőképességet érintő gondnokság alatt, kényszergyógykezelés alatt állna, közügyektől eltiltott lenne vagy szabadságvesztés büntetését töltené.
Elolvastam a kiegészítést. Így vajon mennyivel szebb a dolog, hogy a kurucosok is képviselő-jelöltségért ácsingóztak a Jobbiknál? Egyre közelebb van a húsosfazék melletti helyek újra osztása, egyre íncsiklandóbb a szaga...Fasza, elvhűségből ötös.
@tony zionist: Megint ostobaságokat beszélsz. Hány éves vagy? 12?
Komolyan belegondolva milyen lendületet adhat egy ilyen Budaházy az országnak? Mi az, ami miatt szükség van rá ennyire? Csinált valamit, beismerte, vállalja a büntetést. Hol van itt a hiba? Miért kell ezt a Budaházy dolgot úgy beállítani, mintha Táncsics Mihályt kellene kiszabadítani??? Vagyis tudom miért... A Jobbik az érzelmekre apellál.. Ez eddig bejött neki nagyon. De szerencsére van az országban értelem is!

A mentelmi jogot pedig el kell törölni! Én úgy gondolom, hogy a vezetőkre is ugyanaz vonatkozzon, mint a követőkre. Csak a vezetőkre sokkal jobban, mert nekik példaként kell állniuk, minden esetben!
Nagyon sok Budaházyra lenne szüksége ennek az országnak, és nagyon sok Morvai Krisztinára.

Addig feltétlenül, amíg Magyarországon a maffia van kormányon, és kulcspozíciókban. Köztörvényes bűnözők főleg itt lehetnek..

Ha a Magyar Köztársaság jogállam lenne, Draskovics ülne Budaházy helyén, a szovjet emlékmű pedig nem létezne.
@kohnn:

És ezzel sikerülne a magyarság nagy részét külföldre üldözni... Mert abban az országban csak kevesen szeretnének élni...

Szebb jövőt... :)

Szerintem meg, Jó szerencsét!
@kohnn: "Nagyon sok Budaházyra lenne szüksége ennek az országnak, és nagyon sok Morvai Krisztinára."

Igen. Kaszálhatnák az árokpartot, meg szedhetnék a szemetet, kutyaszart.
Sőt, írthatják a parlagfüvüket, amit elvileg a Magyar Gárda is csinál.

Vajon a szoci agymosás a menőbb, vagy a nemzeti szószos agymosás?
Természetesen mindig a miénk a megbocsájtható, hiszen Óceánia mindig is Eurázsiával állt harcban...
@dfcwolf: "a magyarság nagy részét külföldre üldözni"

ez a radikálisok fejében nem gond.
mert aki elmenne azért, hogy ne lőjék dunába, vagy esetleg szabadon választhassa meg nemi orientációját, vagy tudatmódosítási szereit, azért ugye nem kár, sőt, jobb is eltakarodik innen mert csak parazita a nemzettesten.
Közben meg ugye rengeteg IGAZ MAGYAR a triannoni katasztrófa-tragédia miatt alapvetően is külföldön van. Izé, úgy értem, hogy idegen megszállás alatt senyved, stb.
Egy székely homoszexuális natürlich többet ér, mint egy újlipótvárosi, egy kárpátaljai alkoholista többet ér, mint egy szolnoki, és hát egy kassai adócsaló igazi szabadságharcos, míg egy itthon adózó meg kifejezetten szánalmas, a kommunista hazaárulók szekértolója.

"radikálisnak" (de használjuk inkább létszi a szélsőséges kifejezést, mert butának lenni nem radikális dolog, csak szimplán hülyeség) lenni nem olyan bonyolult, eléggé adottak a képletek, csak le kell tudni vetkőzni a józan ész szabta korlátokat és utat engedni a zsigeri gyűlöletnek, irigységnek és frusztrációnak. Mindehhez adni egy adag önfelmentést, önsajnálatot, osztán készen is vagyunk. Nemzeti szósszal tálaljuk.
@gauche caviar: "de használjuk inkább létszi a szélsőséges kifejezést, mert butának lenni nem radikális dolog, csak szimplán hülyeség"
EPIC! :)
Kaszálásra, parlagfű, szemét és kutyaszar gyűjtésére nincs alkalmasabb társaság az országban,

mint a Fővárosi Közgyűlés mszp és szdsz frakciói, a főpolgármester vezetésével, valamint a bkv menedzsmentje.

Rátermettségüket nehéz lenne megkérdőjelezni.
nya akkor kérem, a helyzet meg is oldódott:
index.hu/belfold/2010/02/03/novak_elod_atadja_valaszto_keruletet_budahazynak/

van az a pénz amiért korpásodik az ember haja.

ennyit erről a brancsról.
@gauche caviar:

Az a kép Novákról. Apám! Lecsúsztam a székről a röhögéstől. :)
@ostván: Engem pl rohadtul nem erdekelne (es a helyiek lehet, hosiesnek gondolnak). Itt sem az Oroszok pattogtak hogy ossze lett-e torve az emlekmuvuk vagy sem. (plusz a magyar-ukran viszony nem olyan jellegu mint a magyar-orosz...szolj ha lemaradtam valamitol)

@gauche caviar:
"ez a radikálisok fejében nem gond.
mert aki elmenne azért, hogy ne lőjék dunába, vagy esetleg szabadon választhassa meg nemi orientációját, vagy tudatmódosítási szereit, azért ugye nem kár, sőt, jobb is eltakarodik innen mert csak parazita a nemzettesten."

Miert van az a kenyszerkebzete a magukat "liberalis"-nak vallo embereknek, hogy az aki nem eszik meg minden szart az csak es kizarolag masok "Dunaba lovesevel" gondolhatja megoldani az erdekellentetet?
(plane mibol gondolod hogy ez csak a JOBBoldalon letezo problema)

...Mitert lesz mindenki radikalsnak titulalva, ha nem tetszik neki minden?

...Miert pont attol leszek antiliberalis, hogy nem kerdojelezem meg a hulyek jogat a letezesre? (ha tenyleg hulyek, ugyse jutnak messzire)

Jo lenne lassan bevezetni valami uj szot mert a "liberalis" mar nem igazan tolti be a funkciojat...vagy csak tul van dimenzionalva.

Ismerek olyat aki ver kommunistabol teleportalta at magat a turulos jelmezbalba fel ev alatt - agya nyilvan nem volt elotte se utana - ami tenyleg ijeszto....de elotte se volt kevesbe az csak epp akkor meg szegfut adott a szamara nem tetszok szajaba. Szoval ezek az emberek jelen voltak a jobbik elott is es ossze is voltak fogva...csak nem ott...es a tevekenyseguk is pont ennyire volt halas mint most.

...kivancsi leszek mi lesz...
Szép, elvszerű, a nagy pártoktól radikálisan különböző politikát látunk, a legjobb egy hagyó budaházy deathmatch lenne :)
"A Jobbik alelnök érvelése szerint kevésbé jó megoldás lett volna, hogy Budaházyt „rászorultsági alapon” felveszik a párt jelöltlistájára, mert a Jobbik éppen a „politikusbűnözés” szolgálatába állított mentelmi jog eltörlését vette fel programjába. A Jobbik történelmi lehetőség előtt áll –mondta Novák Előd."

Valóban történelmi a lehetőség. A Jobbik lesz az első párt, ami úgy él a mentelmi jog nyújtotta kiskapukkal, hogy még be sem jutott a Parlamentbe.
Na ne.Mi van itt már a jobbik sem akar nyerni.Én elhiszem ,h hazafias érzelmű,de ez egy pszihopata.Ha bekerül a parlamentbe én ott fejeztem be magyarországi tartozkódásomat.És mi lesz rendbontási miniszter.Gondolkodjanak már a jobbikossok.
@kohnn: szerintem neked orvosra van szükséged!kár,hogy a sárga házat bezárták,mert az egyik betegnaplóban ott lenne a neves!
@ókút: nyilván Ferencre, a nagy politikusra gondoltál, csak nem sikerült pontosan fogalmazni:)

Valóban kár, hogy bezárták azt a bizonyos házat, talán ezért kezelteti magát külföldön. Szereptévesztésben szenvedő elvtársainak is jót tenne a kezelés..
@Roy: milyen gengsztert?
veresről, tasnádiról, hagyóról, gyurcsányról itt szó nem esett...

tudjuk, Petőfi is egy kis feltűnési viszketegségben szenvedő, felforgató terrorista volt. sőt, soviniszta nácifasiszta volt.

volt pofája a kocsmai asztaltársaságával kirobbantani a forradalmat, amikor a csendes többség nyugalmat akart, és azt, hogy másnap mehessen dolgozni, nem 2 évig tartó háborút, és halottak ezreit.

na de a köcsög 56-os ellenforradalmárok, azok az igazi gecik. rohadt gengszterek. apáitok miattuk nem nyerték meg az októberi és a novemberi munkaversenyt.
mi? hogy a tiéd ÁVÓ-s volt, és 300%-t teljesített?

én kérek elnézést :D

budaházy egy forma, akinek elege lett ebből, mint mindannyiunknak, csak ő nem patópáloskodik, nem törődik bele, hanem tesz érte. igazából mindannyiunknak azt kellett volna már tennünk, amit neki. de mi cserbenhagytuk őt. de ami ennél sokkal rosszabb, saját magunkat, a magyar nemzetet is. lesül a pofámról a bőr, hogy magyar vagyok, és ez miattatok van. ha nagyjaink visszatérnének, asszem nem csak le lennétek hazaárulózva, hanem kardlappal kicsit meg lennétek csapkodva nagyon helyesen.

kb budaházy az ország lelkiismeretének szimbóluma. és ott van most a sitten egy koncepciós ügy miatt, olyan fasz váddal, hogy terrorizmus. hát vicc az egész. és a sok birka nem 'megrohamozza a bastille-t', hanem vicsorog, hogy jólmegbasznibudaházydejóhogysittenvan, mert nektek attól lesz jó.
vagy itt van ez a BVÉpelem ügy. a szarzsidó ilyen bohóc indokkal tönkre teheti 200 magyar család tulajdonában álló céget, és 1-2 ember csak csap a kocsmában egyet, a többi meg ásítva kapcsol egy adóval arrébb, így jártak.

itt teljesen normális, hogy a tocsikos boldvai 1000m2-es haciendán tengeti napjait, de mellé olyan jövedelmet vall be, ami a felfűtését sem fedezi...
vagy, hogy a pénzügyminiszter fattyai, Udaj és Kuszaj embereket zsarolnak, veretnek meg.
gyurcsány egy modern baloldali politikus, szilvásy és drazsé fedhetetlen szakemberek,de budaházy az gengszter,hőbörgő bohóc, bolond, ügynök...vmelyiket húzzátok alá

betegek vagytok, beteg az egész társadalom.
egy jó nagy verés, az hiányzik nektek.
törvényesen és tisztességesen persze, az andrássy út 60-ban...

egyszer kellett volna mindannyiunknak budaházy mellé állni, egyszer. akkor meg itt szopkodnátok a faszát, hogy igen, a gyuri mekkora hős, és ti ott voltatok.
@tony zionist:

Most komolyan írtad ezt, vagy vicc? Kicsit csőlátásod van. Az a baj, hogy amit leírtál, el is hiszed. Talán még az olvasókkal is elhitetnéd, ha nem néznék racionálisabban a dolgokat. Kicsikét szűk a látóköröd.

Soha nem állnék egy ilyen ember mellé! Sokan nem. Te állj oda és valami ideológiát is gyárthatsz ennek az undorító ügynek is. Csak, hogy elhidd ti nagyon jól csináljátok. De nem. Ebben semmi következetesség nincs.

Verés kell? Szerinted ez a megoldás. Érvek kellenének, de neked egy sincs. Ezért tudsz csak verésben gondolkodni.

Szebb jövőt! Ne vicceljetek! Ilyenekkel???
@tony zionist: Budaházy az elvakult hülyeség szimbóluma. Aki csak erőszakban tud gondolkodni, veled együtt. Mit is tesz ő konkrétan?
süti beállítások módosítása