Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.01.31. 12:08 Fabius

Az eretnek

Címkék: fidesz mádi lászló

Egyre érdekesebb ez a Mádi ügy. Foglalkoztam vele én is pénteken, ki és mit mondott azon az ominózus szakmai konferencián. Aztán érkezett egy komment az írás alá:

 

Hát.. azért nem pont ez és nem pont így hangzott el.... 16 óra után a www.miesz.hu oldalon láthatod a szervezők beszámolóját.
Békési Béla

 

Itt kezdett érdekessé válni igazán a történet. Megnéztem a linket, megkerestem az aláíró nevét a tagok listájában, (megtaláltam) és vártam a beszámoló megjelenését. Ahogy kommentelőnk jelezte, valóban meg is jelent az adott időpontban , csak egy dolog hibázik: a mondat, amiért Mádi Lászlót eretneknek nyilvánította a Fidesz.

"A résztvevők  kérdésére a FIDESZ képviselője  jelezte,  hogy ahhoz, hogy egy ilyen jellegű adónem egyáltalán valaha is szóba kerülhessen, nem havonkénti ötletelés, hanem hosszú évek megalapozott munkája, hosszútávú stratégia lehet szükséges, azonban most annak örülnek, hogy az adónem kilőve, és ezt ahogy van, el lehet felejteni."

Ez így köszönő viszonyban sincs azzal a szöveggel, ami Mádi kirúgásának indoka volt. Joggal merül fel a kérdés: ha ez hangzott el a konferencián Mádi László szájából, akkor miért rúgták ki? Az adónem kilövése feletti öröméért? Vagy csak a szokásos szerecsenmosdatás zajlik éppen? Azt feltételezni sem merem, hogy a Fidesz megalapozottság nélkül tette lapátra egyik alapemberét. Mert akkor kiderülne, hogy a spanyol inkvizítorok jámbor ministráns fiúk voltak a jövő kormánypártjának gépezetéhez képest.

Nem mellesleg a szarpaskolás helyett az igazság is kiderülhetne végre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr851716644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása