Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.01.30. 08:00 Fabius

Vezérhímek klubja

Címkék: rtl idióták

Néha elgondolkodom rajta, hogy minek nekem ellenség, mikor ilyen barátaim vannak? Ha szivatni akarnak megtalálják a módját, a témát amire tuti biztosan felkapom a vizet, százból százszor üzembiztosan. Utálatos szokás  ez a vicces videó küldözgetés. Mielőtt a poént lelövöm, próbáljátok kitalálni kik/mik ezek a lények itt a képeken:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mielőtt elmerülnétek a reménytelen találgatások zavaros tengerében, elárulom: ők a férfiak. Akarom mondani: A FÉRFIAK. Honnan tudom? Például ebből a videóból. Amiben éppen ezek a gyerektestű egyedek ecsetelik, miként kell férfinak lenni. Joggal merül föl a kérdés: ha ők a férfiak, akkor én vajon mi lehetek? Mert kicsit sem hasonlítunk. Pedig annyira igyekszem trendivé zsugorodni, a hangom pincemélységét cincogósra véknyítani. Fodrászom szerint a frizum sajna menthetetlen, hozzám lassan nem is ő kell, hanem egy bőrdíszműves. Jártam trénernél, szeretnék ilyen vezérhím alkatot, de elkeserített: a 20 év aktív sport nyomait legalább ennyi év masszív anorexiával tudnám a kívánt szinte sorvasztani. De legalább gyerekcsináló naphendzsót és LuiVuitton tatyót én is vehetek, a'la Talmácsi. Hurrá! Az ilyen apró örömöknek is tudni kell örülni.

Komolyra fordítva azért megjegyezném, menjen az RTL is kurva anyjába. Ugyan kiálltam a napokban a szólásszabadság mellett a Jobbik tiltsuk be a tévéket kampánya ellenében, de mindennek van határa. Azt már megszoktuk, hogy a tini lányoknak mindenféle dubajozó média kurvákat és kifutón botladozó botsáskákat állítanak példaképnek. De tessék mondani kedves szerkesztő nénik és bácsik: ezek a pelyhes állú tinédzserek mióta férfiak? Személyit kaptak már? Tényleg nekik kell megnyilvánulni BÁRMILYEN férfiasságot érintő dologban? Ugyan nem csak külső jegyekben kell megnyilvánulnia a férfiasságnak, hanem -jó esetben- a belbecsben is, ám nekem semmilyen formában nem sikerült ezt nyomokban sem felfedezni a videóban. Nem hiszem, hogy a mai tinidivat szerint lányosra sminkelt, manga filmekre recskázó sztárocskák alkalmasak lennének ideálnak. Ha mégis, akkor viszont kurvára benéztem valamit, és légyszi ébresszen fel valaki ebből a rémálomból.

 

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr801713941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fogadd őket fiaiddá, csak a mögöttük álló negyvenes marketingest küldd el a francba.
Hát legalább nem bután hallok meg:))))
Eddig nem értettem mért nem találok magamnak egy olyan igazi férfit, tudod olyan pasit aki annak is látszik és nem a pénisze méreteit értem ezalatt:)))
A baj az hogy amíg az ifjúságnál ez a férfi ideál( és ezt akár le is szarhatnám ugye mert kinőttem belőlük) addig a korombelieknél elém raknak olyanokat aki vagy hűlék, vagy 160 cm "magasak" vagy az arcuk már olyan ráncos, hogy a plasztikai sebész is orvosra szorul a látványától. Szóval levonva a tanulságot, velem van a baj, nem vagyok trendi és a hagyományos értelembe vett férfiakat kedvelném, csak hát azok már nem divatosak, elbujdostak, lefoglaltak, vagy kihaltak:))))
Most akkor kérlek csatolj magadról is egy videót, hogy saját szememmel győződhessek meg a bőrdíszműves hajadról és a 20 év aktív sportról.:-))
Utána döntök arról, férfi vagy-e...:D
@Hirmondo Helen: Szerencsére vannak itt páran akik személyesen is ismernek, így a bizonyítási kényszer nem áll fenn :-)
Ne keverjük össze a fogalmakat: ezek *nem* férfiak, legfeljebb "pasik". A férfiléthez hozzátartozik némi férfiasság, az meg itt fentebb ugye nincs.
hja, két kiscsávót nevelek. félek.
Hosszan kerestem mit fűzhetnék a daliákhoz. De fikagombócon kívül mást nem találtam.
Nem is cak egyszerűen férfiak ezek. Még sztárok is. Ne az a legdurvább! Vagyis a kettő együtt. Persze ha sztárok, akkor kilőhetnénk őket az univerzumba is... Talán lassan elfogynának és igazi tehetségek is feltörhetnének. De ezek soha nem fogynak el! Mert indul az ezredik megasztár meg a nagy csillagok megint b@sztak (ránk) és kiscsillagok születnek...

Ezek a férfiak kapnának egy igazi fülest egy igazi embertől, akkor kiderülne mennyire férfiak. Mint a mi fitness Norbink is tegnap. Sok év kondi után, rendőri múlttal. (Talán ott oktattak neki némi önvédelmet...) Kapott tegnap egy fülest és összecsúszott...
@dfcwolf: Nobi pont a mellemig ér. Lehet ő akkár csillió danos karate tigris, ezzel a termettel nem kuszt leoltani a villanyt a fejében.
@Fabius:
Fogalmam sincs milyen magasan hordod a melled... :)
@dfcwolf: fogalmazzunk úgy, hogy Norbi 170 centi elvileg. De ebben már benne van a jóindulat és a magas talpú cipő is :-)
Bocsi, lehet, hogy félreértettem valamit, de a műsorban nem állítja senki, hogy ők férfiak lennének. Konzekvensen srácoknak szólítják őket, és azok is. helyes kis srácok. Majd egyszer valszeg férfi lesz belőlük. Amiket mondanak, azzal sincs semmi gond szerintem. Ráadásul egy csomó nő (kiscsaj, libuska, tinilány, bakfis és kevésbé bakfis) az ún. metroszexuális pasikra bukik. Nincs ezzel szerintem semmi baj, mert mások meg a nagy mackókra, az izompacsirtákra, a keszegekre, a macsókra, az alacsonyakra, magasakra, szőkékre, barnákra, kopaszokra, satöbbire
Így találja meg mindenki a magáét... Szerencsére. Mindig vannak (és voltak) trendi kinézetek - szerintem Csokonai se volt egy kimondottan férfias jelenség, Petőfiről nem is beszélve. Varietas delectat.
te is férfi vagy, nyugi!:) sztem nem kell méricskélni semmit, ezek a fiúk maguk is mondják a videóban, h épp a férfiasodás folyamatában vannak, ahogy kisa is írta, egyszer férfi lesz belőlük. de ez azért semmiképp sem a külsőn múlik. ők most úgy nének ki, ahogy 10-15 éves csajoknak "eladhatók". nekem pl. nem tetszenek a túl erős, nagydarab, izmos testalkatú férfiak (inkább a szikárabb test fog meg), vagyis első ránézésre nem érdekelnek, ám ettől még kiderülhet, h igazi férfiak, és az is, h valójában csak gerinctelen férgek stb. szóval, nemtom, hogy' nézhetsz ki, a leírásod alapján nem bejövős (bocs;-)), de egyéb tulajdonságaid, amik itt már kiderültek, okot adnak arra, h férfinak tekintselek:) szóval, nem ezen múlik.
ez a két fickó meg még csak kezdemény, de az alap megvan, csak még élniük kell. és talán pont azért hívták őket ebben a témában, mert egy érett férfi már csak okosságokat tudna mondani, úgy, mintha fényezné magát. és az is lehet, h épp ők értek rá:)sztem.
Hát igen.

Nekem mondjuk zsenge leány korom óta ideálom az érett okos, felelősségteljes, egészséges, nagydarab, szőrös(bajszos), jóhumorú. jóétvágyú, jó...... férfiember.
Ezek a kis kecskék , amelyeket az RTL szolgál fel férfi gyanánt, hát....szóval nem gyorsítják fel a peteérésemet.
De te ,szép érett,kopasz embör aki nyitottad vala ezt a topikot, elment a te józan eszed hogy Rtl-t nézel?
Jaj. meg juj. Ráadásul még komolyan is veszed őket?
Ugyan má. Menjél el szépen az erdőbe, oszt hányjál kardélre néhány medvét, és meglátod rögtön megjön az önbizalmad.
Naugye.
@kisa: Trendi......ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
@Teddypompom: Nem kell ahhoz medve,ezeket a férfiakat elnézve,anélkül is simán lehet hányni.
süti beállítások módosítása