Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/24/valasz-online-megsem-lehet-csak-ugy-elvenni-nagyvallalatokat?utm_source=rss_feed... (2024.04.25. 06:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.01.29. 19:41 Fabius

Célkeresztben

Címkék: kampány fidesz gyurcsány

Bakot lőni sokféleképpen lehet.
Lehet elegánsan beismerni a hibánkat, és fejünkre hamut szórva elnézést kérni.
De nem kampányidőszakban.
Ilyenkor általában jön a B terv, a totális tagadás és ellentámadás. Ezzel nem volna semmi baj, ha nem ilyen átlátszóan csinálnák.

A Fidesznél notorikus hiba, hogy mindenféle magukat prominensnek ítélő emberek szája megszalad, és hülyeséget beszélnek felrúgva a pártfegyelmet. 2002 Kövér László és a köteles beszéd éve volt, 2006 Mikola szinglihordázásának mementójaként kísérti a jövő kormányzópártját.
2010 sem mentes a baklövésektől. Kezdte Varga Mihály a svéd modellezéssel, tegnap pedig Mádi László folytatta a sort az ingatlanadó látszólagos legitimálásával.
Vargát egyszerűen kivonták az első vonalból bedugták egy tisztítószer raktárba, és rázárták az ajtót. A párt első számú gazdaságpolitikusát kirúgni nem ildomos, de csendre inteni, amíg a takarító személyzet elvégzi a magáét, célszerű.
Mádi László nem volt ilyen szerencsés. Ő statuálandó példa lett, a vezér szimbolikusan feltartott középső ujja, amivel önmérsékletre inti az övéit:
"Lássátok feleim szümtükkel, isa por és hamu" lesztek basszátok meg, ha sokat jár a pofátok!

Ez eddig rendben is volna. Értjük, megértjük, röhögünk. Ám az ellencsapás az nem mindennapira sikerült. Ugye ilyenkor terelni kell, mintha a Juhászképző Főiskolán végeztek volna az urak.
Összeült a válságstáb, és megszületett a döntés: Gyurcsányozzunk! Wazze ez örökzöld, Ferenc a nép ellensége, erre harapni fognak és elfelejtik gyorsan ezt a végtelenül kínos Mádi ügyet.
Gyors bólogatás, és máris mehet a kommüniké szerte a sajtónak:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"A Fidesz elnöksége arra kéri Mesterházy Attilát, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, hogy kezdeményezze Gyurcsány Ferenc volt kormányfő és Veres János volt pénzügyminiszter törlését a szocialista párt országos listájáról - közölte Navracsics Tibor pénteken Budapesten."

Ez így mind nagyon szép, mind nagyon jó. De tessék mondani kedves jövendő kormányalakítók, ezt miért nem a lista állításánál tetszettek kezdeményezni? Akkor még nem volt baj, hogy meglép a felelősségre vonás elől ez a két nemzetrontó főrabló? Ugye azt nem kell komolyan elhinni, hogy egészen véletlenül csak most jutott eszébe ez valakinek?
A probléma annyi,  ezzel maximum a damaszt abroszra folyt fekáliát sikerült felmarkolni erősen, ami azért ott bugyog az ujjaitok között.

De nyilván nem hagyhatta ellencsapás nélkül a kormány sem a történteket, és ahhoz nyúlt, amihez a legjobban ért: az osztogatáshoz. Fideszi gyorsasággal adtak egymilliárdot a kisnyugdíjasokat segítő nyugdíjalapba. Csak, hogy egyik se legyen egy jottányit sem különb a másiknál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr21713311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása