Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.01.29. 08:00 Fabius

Szól a vérem: forrjak? Vagy ne?

Címkék: fidesz jobbik ingatlanadó

Gyorsan változnak itt a dolgok. Ami egyik nap még adó, az másnap már nem az.
Amit egyik nap 'be se vezessenek, mert felesleges', meg 'állítsák nullásra a kalkulátort' az másnapra-harmadnapra megfontolandó és bevezethető.

Eljött ez a pillanat is. Hazudnék, ha azt állítanám, nem vártam már billentyűzet felett reszkető ujjakkal. Csak az volt kérdés, mi lesz az első hangzatos farpofa szólam, ami mögül majd szépen csöndesen, vezért nem áldozva kivonulnak az ígéretgyár ideológusai.
Mert balga az, ki hiszi, hogy majd jól oldalba hugyozzuk az IMF-et, meg alkudozunk, megmásítunk itt mindent, ahogy a kormánynak az oly kívánatos rúdja a kezünkbe kerül.

Lófaszt.
Ez nem így megy. Még akkor sem, ha Orbán Viktor azt mondja.

Az Alkotmánybíróság 26-án alkotmányellenesnek nyilvánította az ingatlanadót. Heuréka! -hörrent az egyszeri átlag magyar ház és lakástulajdonos, de mire megszáradtak felszabadult nevetésének könnyei az arcán, jött a hír:

"Az ingatlanadót rövid távon el kell felejteni, de kellő előkészítés és a társadalommal folytatott egyeztetés után bevezethető - mondta Mádi László, a Fidesz lakáspolitikusa csütörtökön a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete rendezvényén Budapesten."

-Na ne már bazz! -nézett feleségére értetlenül -akkor most mégis lesz ingatlanadó? De a ZOrbán azt ígérte, eltörlik és felnégyelik még a kitalálóját is! Cser-Palkovics helyettes szájmenő meg egyenesen vérlázítónak nevezte! Ha tornaórát tartott volna sajtótájékoztató helyett, még az se volna ilyen röhejes!

 

 

 

 

 

 

Mire a cikk végére ér, már a döbbenet ül ki megfáradt arcára: -Ti is fiam, Gábor?
Hisz a hétvégén Esztergomban még konfliktusba is keveredtetek volna az IMF-el, most meg ciklus végére bevezetnétek ti is?

"A Jobbik a következő választási ciklus végére - szintén csak megfelelő előkészítés után - bevezethetőnek tartja az ingatlanadót, de csak az 50 millió forintnál drágább ingatlanokra - jelentette ki a rendezvényen Lenhardt Balázs, a Jobbik Magyarországért gazdasági kabinetjének vezetője."

Ez aztán a konfliktus! Ha ilyen az összeveszés, akkor milyen a barátkozás? Isteni szerencse, hogy komoly és megfontolt emberek tömik a választók fejét mindenféle hangzatos szólamokkal. Lehet eregetni kampánycélokból szép színes fingbuborékokat a levegőbe, de mit gondoltok, nem lesz büdös mikor leér a földre és elpukkan? Szabad ennyire hülyének nézni a jobboldali szavazótábort mindkét pártnak? Nem kínos, mikor ez így kiderül, és szembe kell nézni a rendezvényekre járó emberekkel?

 

Ápdét: Mádi Lászlót kirúgta a Fidesz.

Hmm...vajon mi lesz Lenhardt Balázs sorsa a Jobbiknál? Ők bevállalják amit a gazdaságpolitikusuk mondott?

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr411711449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vártam én is, hogy mikor, de ilyen gyorsaságra nem számítottam. öngól gyanus. bár az ellenfelet elnézve simán kihagyják a ziccert.
és ismét az az ostoba kérdés, hogy nem lehetne-e ezt a kérdést szépen együtt megbeszélni és találni egy olyan értelmes megoldást amihez 10 évig sem kell hozzányúlni...
Olyan apa kezdődik érzésem van. Kíváncsi vagyok hány ilyen lesz még a választások előtt? Mert nem egy kettő az biztos.
@dfcwolf: vízionáltal egy koalícíót? ;-) Arra én is kíváncsi vagyok, miként fog felpuhulni a két párt nem-nem-sohanem! kijelentéscunamija ebben a dologban.
Ha jól emléxem volt ilyen, hogy "Nem, nem soha nem Kisgazdák..."

Milyen gyerek fog születni egy ilyen házasságból? :)
@dfcwolf: Milyen születne? Turul fejű, puma testű, trikolor színű de oroszlán szívű egyed, aki Pörzse Sándor hangján mond Usztics Mátyás verseket :-D:-D
@dfcwolf: Most talán lesz olyan stabil többség, ami nem teszi feltétlenül szükségessé. De nagyon is elképzelhetőnek tarom.

@néma bárány: és mi lesz a neve? MorBán Gábor? :-)
Ápdét: Mádi László repült. Kotyogni nem ér! alapon máris pártonkívüli lett belőle.

index.hu/belfold/2010/valasztas/madi_laszlot_nem_inditja_a_fidesz_a_valasztason/
@dfcwolf: Ugyan...csak a szokásos választások előtti szinglihordázás :-)Varga Mihályt nem lehetett kirúgni a svéd modellről szájalás miatt, de Mádi nem elsővonalas...
Nekem nem menne ez a pártfegyelem. :)
@dfcwolf:

Nekem sem :-) De nem is kívánnék szerepet vállalni sehol, ahol nem mondhatom amit gondolok. Lehet néha keményen fogalmazok, de csak olyat vagyok hajlandó mondani, amit komolyan is gondolok. Ha megtettem, akkor meg vállalom, akár anyáznak érte, akár bólogatnak rá :-)
@Vagyok, aki vagyok...: Az egyetlen szerencsém, hogy nem címlapos ma a poszt, mert akkor már formán kívülire téptek volna a trollok :-))
@néma bárány:
Ezt elképzeltem. :) Kicsit hiányolom az árpád-sávos zászlót és a narancsot a képről...
Hát.. azért nem pont ez és nem pont így hangzott el.... 16 óra után a www.miesz.hu oldalon láthatod a szervezők beszámolóját.
Békési Béla
@BBo: köszi, hogy szóltál, megnézem. Csak az kérdezném, ha nem ez és nem így hangzott el, akkor miért nem cáfolta meg senki?
süti beállítások módosítása