Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/24/valasz-online-megsem-lehet-csak-ugy-elvenni-nagyvallalatokat?utm_source=rss_feed... (2024.04.25. 06:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.01.26. 08:00 Fabius

Lennék hóhér

Címkék: erőszak pedofília kiszolgáltatottak

Néha ezt érzem.
Szar érzés. Ez az indulat és a felháborodás olyan foka, mikor már nem a hév, hanem a hideg, számító harag uralkodik.

Az utóbbi hetekben történt és napvilágot látott esetek újra és újra bizonyítják, az emberi aljasságnak nincsenek határai. Gyerekek és kiszolgáltatott védtelen emberek kárára elkövetett szexuális és erőszakos cselekményeken minden esetben elkapar az agyam, mint anyóka a vizes járólapon. De mikor ezt azok teszik, akiknek feladata volna rájuk vigyázni, akkor úgy érzem ezek az emberek nem érdemelnek semmit, jogot és kíméletet különösen nem.

Pár napja bukott ki a pécsi gyermekotthonban gyakorló pedofilként dolgozó nevelő ügye egy magánszemély feljelentése alapján. Emberünk (már amennyiben még embernek nevezünk egy rohadékot) 13-15 éves lányokat dugott meg, a szájaló fiúkat veréssel tartotta kordában. Ha a kívülálló hozzátartozó feljelentése nincs, akkor még ma is csinálná.
Az intézmény igazgatója szerint pletykaszintű bagatel dologról van szó, bár elismerte, tavaly már indult fegyelmi eljárás az érintett ellen. Egy másik ápoló vallomása szerint már tavaly nyáron (!) fölmerült a gyanú, de bizonyítani nem tudott kézen fogva sétáláson és a kislány ölbe ültetésén kívül senki semmit.

Föltenném a kérdést Platthy István igazgató úrnak: szerinted jól van ez így? Ti nem azért vagytok ott, hogy a család nélkül maradt gyerekek ne szexuális segédeszközként nőjenek föl? Nem kellene a halál faszára elzavarni mindenkit, akinél egyáltalán a gyanú fölmerül? A történtek után felelős gyermekvédelmi pedagógusnak tartod magad?

Aztán itt van a legújabb kiskunhalasi eset. A helyi pszichiátriai otthon terminátorai gondolták úgy, a bent lakó betegekkel kell színesebbé tenni az unalmas műszakokat. Szexuális perfomanszokra bírtak férfit férfivel, ha valaki túlságosan tiltakozott, azt úgy megverték, hogy néha imádkozni kellett, a reggelt megérje.
Fasza, kemény és férfias tettek ezek, basszátok meg! Leszedált betegekkel erősnek lenni nagy bátorságra vall, kedves szarkupacok! Kiszolgáltatott és mentálisan egyébként is sérült emberek helyett nem kellett volna keresni valami hozzám hasonló bengát? Vagy a 190 centi és a mázsa izom nem elég vonzó alternatíva a kőkeménységetek bizonygatására? Könnyebb a szart is kiverni egy magatehetetlen szerencsétlenből, mint teleszart zoknival és letépett farzsebre hasonlító pofával hazakullogni.

Vajon ezek a betyárkörték miből tanulják meg, hogy gyerekkel nem dugunk, kiszolgáltatott embert nem bántunk? Hogy amit vállaltak mikor munkába álltak, az hivatás, a gyerekek,  emberek élete nem játszótér. Hogy felelősséggel tartoznak a rájuk bízottak egészségéért, és mentális állapotáért.
Ki védi meg a kiszolgáltatottakat? Ezek az intézmények egyre kevésbé képesek betölteni a feladatukat. De megoldás az, ha  valamelyik hozzátartóban megpattan valami, és a gerincét a száján húzza ki a patkánynak? Vagy csak abban bízhatunk, a sitten majd megtanulják, hogy kell falnak támasztva pucsítani a zuhanyzóban, és egyben fingani ki a sárgadinnyét?
Mert ha csak ennyi remény maradt az elégtételre azoknak, akikkel ezek a dolgok megtörténtek, az kurvára kevés!

79 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr491702629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökéletesen egyetértek a poszttal, itt és most ez kell! Nem kevés ideig.
HA halálbüntetést nem is , de az USA-ban elterjedt "három csapás" elvet be kell vezetni.....
sittrevágni az egész rohadék buzi bandát. Szégyen és gyalázat, undorító mocskos állatok, seggbe kell dugatni őket a sitten a többi buzival. Ez való nekik.
Hányinger ez az egész. A bíróság meg kiszab rájuk három évet, amit majd harmadolnak, mert minta sittes válik belőlük.
Az ilyen tevékenységet folytatók a szakképzettségen felül hihetetlen empátiával és türelemmel kellene, hogy rendelkezzenek. Ez szerintem alapfeltétele kellene, hogy legyen az alkalmazásuknak.
Egy gyermekotthonban dolgozónál különösen kellene figyelni, betenni olyan fékeket, ellenőrzési tematikát, hogy ilyennek még a szele sem érinthesse meg a bentlakókat, mert egy életre megnyomorítják őket. Nem mondom, hogy egyszerű, de mindenképpen mutatja egy társadalom morális, etikai és humánus szintjét. Az, hogy milyen módon kezeljük az elesetteket, azokat, akik segítségre szorulnak. Márpedig egy gyermek, aki otthonba kerül, az az, aki igazán nem tehet arról, hogy odakerül. Nem egy olyan példát láthattunk már, amikor "normál" család kerül egy baleset, vagy egyéb okok miatt abba a helyzetbe, hogy a gyerekeket gondozásba veszik.
És ez várja őket?
Teljesen egyetértek a posztíró felháborodásával, mely teljesen jogos.
Egy pszichiátria mondjuk teljesen más eset, de a felelősség ott sem kisebb. Azok az emberek betegek. Bármit tesznek, mondanak, az a betegségük következménye. Aki ezt nem fogadja el, nem tudja őket kezelni, nem képes arra, hogy ne a saját egoja alapján osztályozza a viselkedésüket, az pusztuljon onnan, mert többet árt, mint használ.
Volt egy nagyon jó film, mely eléggé árnyaltan mutatta be ezt a világot, nem hazai környezetben ugyan. Száll a kakukk fészkére volt a címe.Azért ez egy mély tanulmány erről a világról.
Huhuuuu, posztiro, nagyon kemeny vagy!!

Te aztan jol megmondod a frankot :D
Es akkor most kiadtad a merget, mar jol vagy? Megmondtad a frankot es most majd jonnek a virtualis bologatasok, amitol meg nagyobb profetanak erzed majd magad, ugye?

Waaahahahahahhahaaaaaaaaa :D

Hat mennyi eszed van neked?
Nezz mar korul az orszagban, mi megy. Menj be AKARMENYIK gyerekotthonba. Kerdezd meg a gyerekekre felugyeloket, mennyit keresnek.
De ugy, hogy kozben bevallalnak hetveget, ejszkakat, karacsony estet, szilvesztert!!!

Nezd meg, milyen felelosseg, aztan kezdj osztani meg szorozni.

Szerinted a 90% nem AZERT dolgozik ott, mert kielheti magat?
Hat kulonben mit keresne ott? Zoldsegeskent jobban keresne, ugy, hogy ketnaponta kellene dolgoznia. Mikozben nincs se rugoskeses ciganygyerek-had, se torvenyi fenyegetettseg, amikor lekeversz egy pofont valakinek (mert a fidesz megoldotta ezt is jol, mert a gyerekekre vigyazni kell, szuper).

Ez a poszt mi az istenre jo?
Kiadtad a kis mergedet okoska?

Aztan majd jonnek azoknak a beszolasai, akik a sajat gyerekuket is a TV elott legeltetik meg a PC elott, hogy "kiherelnem az ilyet" meg a tobbi.
Ez olyan jo?

Miert nem mesz el a Blikkhez ujsagironak? Szanalmas, nagyon szanalmas.

Eszedbe nem jut, hogy a tanarokat se ellenorzik, mennyire ertenek a gyerekekhez, mennyire valok egyaltalan EMBEREK koze.
A feleannyiert dolgozo gyerekfelugyeloket meg foleg nem nezik.
Mert milyen alapon neznek? A havi 70ert meg 90ert?

Ez nem poszt, ez okadas, kiokadtad ami fajt a neked a nagy magyar telben. Kovetunk profeta, mint a Brian eleteben :D
Nagyon jó blog, és rohadtul nem működő állami intézmények.
Pont ilyen hozzaszolasok varhatoak ezrevel, mint endre69 szovege:

"sittrevágni az egész rohadék buzi bandát. Szégyen és gyalázat, undorító mocskos állatok, seggbe kell dugatni őket a sitten a többi buzival. Ez való nekik."

Na, ennyire jo ez a poszt, semmi tobbre.
Ez az index szinvonala, meg a te szinvonalad, kedves posztiro.
Gratulalok.
Sok helyen nem vizsgálják rendesen az alkalmasságot. Feltételezhető, hogy egy részük az itt dolgozóknak - ha először magában nem is bevallottan - ilyen dolgok miatt megy eleve oda, a többi meg szimplán unatkozó suttyó lehet. - valószínűleg nincs tolongás a szakmában, hát felvesznek boldog-boldogtalant, kirúgni meg szarnak bele, mert sok akkor a vesződség...
Kényszermunka. Hosszú évekre. Harmadolás, felezés nincs. Rossz magaviselet esetén plusz évek. Kényelmi ellátás nincs. Étel annyi, amennyit a munkájuk ér. Szabad idejüket és energiájukat a munka kötné le, napi 14-16 órában. Közben fejtágítás arról, hogy mit követtek el, miért vannak ott, és mekkora férgek.
@Hozzá Szóló: Teljesen egyetértek. A héten volt "mónika" dicsőítés, most meg csodálkozik hogy nincs erkölcs, nincs etika, nincs erényes életmód. :)

Gyengéket bántani "jó buli" biztos csak viccnek gondolták( sicc ), leültetik őket pár évre, utána meg valamelyik főzőshow-ban majd viszontlátjuk őket és majd poénkodnak nagyokat( ezáltal példaként megjelennek a következő felnövő generációnak ). De ez a posztíró szerint teljesen rendben is van, hiszen igény van rá, majd a média önszabályoz... :P
@Hozzá Szóló: neked mi bajod van, hulyegyerek? A poszt olyan csunyasagokrol szol, ami ugy tunik neked se tetszik es megis bunkoskodsz. Dontsd mar el, mi a faszrol beszelsz... Mit akarsz? Azon kivul, hogy egyedul te vilagitasz itt a magyar szellem sotetsegeben...
@Krisz30: ahh, a tipikus egyeterto. Jovan, ertsel egyet faszkalap
olyan szép, olyan EMBERI... :)))
nincs mit csodálkozni. hozzá szóló megmondta a frankót.
ecce homo.
lehet gyönyörködni benne, vagy éppenséggel okádni.
@redrick: Köszi az értelmes hozzászólást, nagyon a lelkedbe gázolok, ha erre nem reagálok érdemben?
@Krisz30: Ha szerinted a Mónikasó ártalmasabb, mint gyerekekkel dugni, vagy betegeket verni, akkor veled valami nagyon komoly baj van! Szerinted Polanski is ártatlan áldozat mi?
@redrick: Kisember, vedd eszre, hogy ennek a posztnak egesz egyszeruen NINCS ERTELME.

Az otthonokban SENKI nem akar dolgozni, aki meg odamegy es nem pedofil, az meg ELJON.

Tetszik erteni? Hm?

Az otthonokban lasszoval fogjak az embereket, orulnek, ha BARKI (figyelj baratom, jol figyelj: BARKI, tudod, AKARKI) odamegy es dolgozik nekik.

Sot, a nem diplomas munkaerore mindenfele olcso jatekkal rafogjak, hogy diplomas, vagy "diplomasnak keszul".
Csak, hogy OTTFOGJAK.

Ez siman PENZKERDES, mint annyi minden meg.

Azt pedig nem oldja meg az, ahogy a posztiro meg a sok bologato "ja, akasszuk fel"-emberek idejonnek kihanyni magukbol a merget.
Ez szanalmas, erre kivantam es kivanom felhivni a figyelmet.

Ertesz?
a kiszolgáltatottak gyalázásáért pár évre, amíg a hasonló férgek észbekapnak, hogy ez nem pálya, HALÁL!
@néma bárány: Nem így értettem, okról és okozatról próbáltam beszélni. Ha a bűnözők a fiatalság példaképei, akkor szerintem nem követünk el nagy hibát ha feltételezzük, hogy a fiatalok is bűnözni fognak( arányaiban jobban mint ahogy tette ezt az előző generáció ).

Nincs közvetlen kapcsolat( tehát a gyengébbek kedvéért: nem mindenki fog "gyerekekkel dugni, vagy betegeket verni" aki "Mónikasó"-t néz ), de lesz egy pár fiatalkorú( jellemzően a rendezetlen családi háttérrel rendelkezők közül ) akik megpróbálják követni( esetleg túlszárnyalni ) a társadalom által eléjük tett példát.

Meg kellene próbálni pozitív példaképeket is mutatni, önerejükből/munkájukból sikeres emberekről, akik maguknak kaparták ki a gesztenyét( szerencsére van ilyenből is jópár ). Ha ezeket próbálnák követni akkor szerintem máris tettünk egy nagy lépést előre. :)
@néma bárány: Te, a Polanski ugyben TE pl mit gondolsz a korulmenyekrol?
Konkretan arrol, hogy ki zsirozta le az egesz seggbekurast meg a cuccot is. Merthogy Jack Nicholson tette, akinek a HAZABAN tortent az egesz.
Rola miert nincs szo?
Hm?

Szerinted ez a posztiro altal idehanyt szovegben nem erheto tetten? UGYEBAR A MASOK FELELOSSEGE?

Komolyan azt kepzeli barki, hogy ezek a dolgok ugy tortennek, hogy a vezetoseg NEM TUD SEMMIT?
Aztan ha kiderul es at kell helyezni vagy le kell csukni embereket, akkor nyilatkoznak a vezetok, hogy majd most megtisztul a hely? Ne mar :D
Hat korberohogom.
Vajon ki lesz helyette?
Ki lesz az, aki 100 ezer korul ejjelt es nappalt, karacsonyt es szilvesztert bent fog tulteni ugy, hogy kozben nem pedofil?

Talan az okos posztiro? Vagy valamelyik "hereljuk ki ezeket a rohadekokat"-szovegu bologatokutya?
@Hozzá Szóló:

Leszarom, hogy mennyit keresnek. Ez nem mentség arra ami történik.
Az ideológiád szerint azért, mert keveset keresnek ezek a dolgok beleférnek, mint béren kívüli juttatás?

Érintett vagy ez nem kérdés. De ez a poszt, ha te nem csináltál hasonlót nem rólad szól. Nem általánosítottam, hanem elkövetőkről beszéltem. De felfogni a szavak értelmét persze nem muszáj.
@Hozzá Szóló: mar elsore is ertettelek faszkalap, csak nem ertek egyet, erted? Sot nem csak, hogy ertelek, de amit irsz, az tobb helyen igaz is. Viszont az oriasi arcod kurvara irrital, meg ahogy cinkeled az itt duhongo polgartarsakat. Nem mondom en, hogy jo ez barmire, vagy eloremutato, de ki a kurva anyadnak kepzeled te magad, hogy osztod oket, faszkalap? Hol adja ki szerinted az evek soran felgyulemlett duhet, hol szabaduljon meg a seggbekurt igazsagerzete miatt kialakult frusztraciojatol?
En mas modszerrel adom ki a duhomet, de ez nem jelenti azt, hogy lenezem azokat, akik igy, itt.
@Fabius:

"Leszarom, hogy mennyit keresnek. Ez nem mentség arra ami történik."

Az a baj, hogy az allam is leszarja. Ez itt a gond, nem mas. Ennyi.
Es valoban nem mentseg, csak lehet tudni, hogy ha az igy megy tovabbra is, mert a gyerekfelugyeloktol meg lehet vonni a penzt, mert nem fognak tuntetni a parlament elott.... akkor marad igy.
Ez az, ami nem jo.

"Az ideológiád szerint azért, mert keveset keresnek ezek a dolgok beleférnek, mint béren kívüli juttatás?"

Nem, csak mivel a rendszer igy mukodik, es tovabbra is keves a penz, igy sajnos erre sarkall. Latom, nehez a felfogasod.

"Érintett vagy ez nem kérdés. De ez a poszt, ha te nem csináltál hasonlót nem rólad szól."

Erintett az max te vagy kisember :D

"Nem általánosítottam, hanem elkövetőkről beszéltem. De felfogni a szavak értelmét persze nem muszáj."

Ja, latom, te se kuszkodsz, meg kepzelodsz is. Hany eves is vagy? :D
@Krisz30:

A levezetés ötös, leülhetsz. Ha szerinted Maúnika dicsőítése zajlott tegnap, és nem a bármilyen cenzúra elleni kirohanás, azzal nem tudok mit kezdeni. Meg nem is akarok.
Nem a média fog önszabályozni, hanem te. Azzal, hogy mit nézel. De ezt nem mondom el többször.

Mellesleg attól lesz kevesebb pedofil, mert betiltották Maúnikát?
@redrick:

"mar elsore is ... faszkalap ....... az oriasi arcod kurvara irrital ....cinkeled az itt duhongo polgartarsakat.... ki a kurva anyadnak kepzeled te magad, hogy osztod oket, faszkalap?... seggbekurt igazsagerzete miatt kialakult frusztraciojatol?"

Edes kis baratom, mondtam mar, hogy mennyire szeretlek?
Toltottel mar el akar fel napot egy olyan intezmenyben, amirol a posztolo okadik nekunk?
Sejtem a valaszt.

"En mas modszerrel adom ki a duhomet, de ez nem jelenti azt, hogy lenezem azokat, akik igy, itt."

En viszont igen.
Elsokent a posztolot nezem le, amiert nincs ertelmes temaja, mint oly sok blogironak nincs, es az index focimlapjan okadhat, mert nekik is uborkaszezon van.
Es miert ne neznem le azokat, akiknek fogalmuk sincs semmirol es bejonnek, hogy "akasszuk fel! hereljuk ki!"? Mivel adtak ok okot arra, hogy ne nezzem le oket? Hm?
@Hozzá Szóló:

Úgy látszik az okádásról más fogalmaink vannak. Magasról lenézve észt osztani, pénztelenségre hivatkozva elkövetőt felmenteni szép és nemes dolog. Szóvá tenni bármit az meg elítélendő. Pfúj.
@Hozzá Szóló: Vannak dolgok, amire nincs mentség. Ez is olyan. Nem érdekelnek a körülmények.

Ha a gyerekek védelme nem értelmes téma szerinted, akkor mi az? Az meg, hogy lenézel mindenkit, aki nem ért egyet veled, csak téged minősít.
@Hozzá Szóló: Ezen reagálásodra csak annyit jegyeznék meg halkan, hogy mindenki eldönti, hogy hol, és mennyiért dolgozik. Ő maga. Tudod, nem más.
De ha már egyszer eldöntöm, hogy én itt és ennyiért, akkor teszem a dolgom a legjobb tudásom szerint, és nem okádok azért, hogy mennyit keresek.
Ha kevés, felállok. Keresek jobbat. Ha nincs jobb, addig pedig csinálom azt, ami van, annyiért amennyit fizetnek.
De nem szarok az asztalra, ahonnan eszem.
És semmi, de semmi nem jogosít fel arra, hogy úgy viselkedjem, ahogy az a posztban említésre került.
@Hozzá Szóló: Olcso modszer, vagy nem... nem erdemes errol vitazni. Az hat. De nezd meg milyen indulatok szabadulnak el egy-egy ilyen poszt utan! Kis szemuveges konyvelok ozonverben furdenek, viragos ruhas csaladanyak fejszevel darabolnanak... a furesz sorozat elmehet a picsaba. Nem ok nelkul van ez igy, hosszu evek aprobb-nagyobb kibaszasai kellettek hozza.
Szoval ne sajnald toluk ezt. Az meg hogy van-e okod/jogod lenezni barkit is, legyen a te problemad. Nezd le oket nyugodtan, de ne csodalkozz, ha az egyik megkeres es kifejezi az e felett erzett felhaborodasat egy vascsovel...
De ha igazan okosabb, vagy ertekesebb lennel naluk, akkor nem jonnel ide tovabb hergelni oket, hanem mondjuk tanulmanyoznad a viselkedesuket, ugyesen megfogalmazott hozzaszolasokkal tesztelned a reakcioikat... vagy csak siman ignoralnad az ilyen posztokat.
Ehelyett kiraksz agy koogle linket (hatha vki belekot) es nekiallsz cinkelni...

"Edes kis baratom, mondtam mar, hogy mennyire szeretlek?"

Bar viszonozhatnam :)
@Fabius:

Nem mentek senkit kisember, vedd mar eszre. Az allam a felelos, mert a jovo generaciojat kb DIREKT elrontja.
Azzal, hogy a tanarok kozott egyre kevesebb a valodi tisztesseges ember es a neveloket se nezi, kik ok es mit adnak at a gyerekeknek, es nem becsuli meg anyagilag se.
Pedig ez nagyon fontos, mert ezek a gyerekek kijonnek 19 eves korukban onnan es veled meg velem talalkoznak az utcan.
Latom, nem erted a lenyeget, kar.
@Hozzá Szóló: Polanski ügyben is azt gondolom amit általában. Nem hárítok másra felelősséget a saját tetteimért. Nem dugok meg gyereket csak azért, mert valaki megteremtette ennek lehetőségét. Polanski bűnös, lakoljon. Ahogy mindenki más is aki kiskorú sérelmére bűncselekményt elkövet. Erre nincs mentség, se áthárított felelősség.
@Hozzá Szóló: Okoska! Csak nem te is pedo vagy? Azért véded annyira őket. Az eddigi hozzászólásaidból ezt lehet sejteni.
Annyira okosnak hiszed magad, akkor tudhatnád, hogy ennyi pénzért sajnos tömegek kénytelenek sokkal szarabb melót végezni. Az otthonban legalább meleg van és van kaja többnyire.

Ennek a posztnak meg annyiban nincs értelme, hogy ez után sem fog változni semmi. Amúgy meg a posztolónak igaza van, a fszuknál fogva kellene fellógatni az ilyeneket. a hozzá szóló nicknevűek mellé.
@Fedor:

Valoban, nincs mentseg.
A megoldas azonban nem az, ami mar a cimben is erezheto, ami HULYESEG, ugybar, AKASSZUK FEL.
Az nem megy.
Meg az se, hogy HERELJUK KI.

Az menne, hogy az allam felelosseget firtatni. Konkraten jogszabalyokat hoznak, hoztak olyan emberek, akiknek tudjuk a nevet, tudjuk a titulusat.
Ezekrol kell beszelni.

Nem pedig arrol, hogy hogy kell megbuntetni az ilyen aljaembereket, mert annak NINCS ERTELME.
Felfogod?
@ÁkiBáki:

Jolvan, latom, neked magyarazhatok :D

Pedig igazan egyszeru.
Elmegyek egy helyre, ahol alig van penz, de tudok nyulni kajat (osszes ilyen helyen lehet). Tehat, ehen nem halok.
Es mi van meg?
Gyerekek, akiket meg lehet dugni.
A kollegak mit szolnak? Semmit. Ok is dugjak oket. Vagy elnezik.
A vezetoseg mit szol? Elnezik. Orulnek, ha jon valaki dolgozni.
Az emberek mit szolnak?
Semmit, mert ugy csinalnak, mintha nem letezne ez az egesz; majd, amikor kiderul egy-egy eset, akkor gyorsan csinal egy okadoember egy blogot, hogy levezesse a hisztit.
Par nap mulva mar senki nem foglalkozik ezzel es ugyanugy dugja a nevelo a neveltet, ahogy elotte.

Mert elnezik az emberek, generalja az allam.
A buszvezetonek meg van, aki igazat ad, amikor sztrajkol.
Arra meg nem gondol senki, hogy a nevelo miert nem sztrajkol.

Na vajon MIERT.
Na persze, ebben az országban mindenki az alacsony fizetésre hivatkozik. A pedofil amikor gyereket ront, a politikus amikor ellopja az adónkat, a rendőr amikor félrenéz, a munkás amikor lop a munkahelyén és még sorolhatnám.
A valódi felelősöket kéne megtalálni, elzavarni a pcsába aztán olyan országot építeni amilyent szeretnénk. Pofázni a legkönnyebb.
@Hozzá Szóló:

A lényeget te nem érted nagyember. Az államot hibáztatni az egyén bűneiért olyan, mint megélhetési bűnözésnek nevezni, ha a romák tizedszer is kirabolják a vidéki kisnyugdíjast. Lehet, csak értelmetlen.
@redrick:
Nem hiszem, hogy ne ferhetne bele az, hogy en is megmondom a velemenyem, ahogy a tobbiek.

Az allam felelossege itt majdnem 100%, es felhaborit, hogy a posztiro (vagy inkabb posztokado) ezzel nem foglalkozik.
Csak azzal, hogy hoher lenne. Ez szanalmas, meg a bologatokutyak is, es bizony meg is mondom ezt, ha tetszik, ha nem.

"Ehelyett kiraksz agy koogle linket (hatha vki belekot) es nekiallsz cinkelni..."

Mi bajod a kuglival?
Csak koser dolgokat dob ki, nagyon hasznos :)
@néma bárány:
Aha... szoval te ugy gondolod, hogy Nicholson nyilvan nem csinalt soha ilyet.
Egesz biztos, hogy nem ment vegig azon a lanyon es masik hasonlo korun se. Hat hogyne :D

Azert ha raersz olvasni is, nem csak irni, akkor kukkants bele a BTK-ba es meglatod, hogy mi jar annak, aki ELOSEGITI es LEHETOVE TESZI azt, hogy ilyen cselekmenyek megtortenhessenek.

Az akkor, ha ez megvan, akkor majd eldumcsizunk, mit szolsz? :D
Hozzá Szóló!
Azt felejted el, hogy ez egy blog, nem egy hír site, az írója nem újságíró. Éppen ezért a saját véleményét, érzéseit írja le. Emiatt értetlenkedni meg gúnyolódni felesleges volt. Ha arról írt volna, hogy a halál faszára kivánja a zöld kabátos embereket, hát lelke rajta. De emiatt felháborodni, édes öcsém, igazán kár. Ez egy blog. Magán blog. Magán véleménnyel.
@Hozzá Szóló:
Te vállaltál már felelősséget életedben önállóan bármiért? Vagy mindenért más volt a hibás? A szomszéd, az állam, a "más is megcsinálta".
Mellesleg ha már a BTK-nál tartunk, akkor nézd meg bátran, vajon minősített esetnek számít-e ha valaki munkakörében követ el ilyet, és mennyire mentesítő körülmény az állam, meg az aktuális fizetés.

Ha ez megvan, majd dumcsizhatunk.
@kovi1970:

"Okoska! Csak nem te is pedo vagy? Azért véded annyira őket."

Mondhatnam: a kurvaanyadat :)
De nem mondom :D
Ha neked eddig az esett le a hozzaszolasokbol, hogy pedo vagyok, vagy vedem oket, akkor nagyon sajnallak. Komolyan. Igazan butacska lehetsz... :(

"Az eddigi hozzászólásaidból ezt lehet sejteni."

Mondjuk ugy, hogy csak te "sejted" vagy inkabb csak provokalsz, mert nincs mas eszkozod, mert annyira kis buta vagy....

"Annyira okosnak hiszed magad, akkor tudhatnád, hogy ennyi pénzért sajnos tömegek kénytelenek sokkal szarabb melót végezni. Az otthonban legalább meleg van és van kaja többnyire."

Aha. Ertem.
Nos, azert a FELELOSSEG megis eleg nagy, ezert lehet, hogy igen sokan nem mennek otthonba dolgozni es meg most, a valsag alatt is nagyon meg kell becsulie minden otthon vezetosegenek az ilyen gyerekeket molesztalo gyokereket is, ha tetszik, ha nem.
Nyilvan NEM tetszik, nekem se tetszik, epp ezt probalom elmondani, az allamnak oda kellene figyelni, de nem figyel. Oldalra nez. Ahogy mindenki, amikor epp nincs aktualis kopkodnivalo lebukott pedo.

"Ennek a posztnak meg annyiban nincs értelme, hogy ez után sem fog változni semmi. Amúgy meg a posztolónak igaza van, a fszuknál fogva kellene fellógatni az ilyeneket. a hozzá szóló nicknevűek mellé."

Jaj de bator kislovag, azt a mindensegit :D

Latjatok, errol beszeltem, csostol jonnek majd az "akasszuk fel" dumak :D

Eloben is ilyen bator lennel mokuska? :D
@Fabius: Az allam nem ellenorzi, hogy kik dolgoznak tanarkent es nevelokent.
Az allam fizet egeszen keveset, azert, hogy ezzel csak garantaltan azokat csalja oda, akik egyeb okokbol szeretnek gyerekek mellett lenni.

A megelhetesi bunozes szerintem mas, kar ezt most itt felhozni, semmi ertelme nem volt. Miert kellene megelhetesi bunozonek hivni, foleg amikor az elkovetok szeszre meg cigire meg kameras mobilra koltik a penzt?
@Hozzá Szóló: Megtisztelő:-)
De.
Nem "nyúlok kaját", mert vagy meg tudom venni, vagy nem, de semmi nem jogosít fel arra, hogy lopjak.
Nem dugok gyerekeket, és aki ezt normálisnak találja, azt a legnagyobb kankisebbségivel hoznám közelebbi kontaktusba, hogy érezze a törődést. Mint ahogy fogja is, ha lecsukják.
Az a vezető pedig, akinek ez a tudtával bonyolódik, minden, csak nem ember előttem.
Ez az én véleményem, ami nem biztos, sőt biztosan nem általános. De ettől még én akkor is így érzem, remélve, hogy nem vagyok egyedül.
Az pedig, hogy mi zajlik egy ilyen intézményben, előbb-utóbb kiderül, mert mindig lesz valaki, aki ilyen vagy olyan okból, de nem fog hallgatni.
Nőjük már ki ezeket a post-bolsevik beidegződéseket, hogy akkor van rendben minden, ha mindenki kussol, és tartja a pofáját.
De csoda egy ország ez. Amikor beszélni kellene, mindenki hallgat, amikor hallgatni kellene, mindenkinek jár a szája.
Mert ezt generálja az állam?
Már megbocsáss, de az állam nem generál semmit. Max. hatalomhoz jutott érdekcsoportok rendelkeznek olyan befolyással, hogy nyomást gyakoroljanak a közvéleményre.
Amennyiben a közvélemény birka módon elfogadja ezt és nem protestál, mert ehhez joga van. Akár egy ilyen poszt formájában is.
@néma bárány:
"Te vállaltál már felelősséget életedben önállóan bármiért?"

Minden, amit onnalloan teszek, az en felelossegem.

"Vagy mindenért más volt a hibás? A szomszéd, az állam, a "más is megcsinálta"."

Te ugy erzed, hogy en most mentegetni akarok olyanokat, akik kihasznaltak masok szorult helyzetet? Olvasd mar vissza, miket irtam. Hol mentettem en fol egyet is? Hm? Masold mar ide be azt az idezetet es akkor majd tenyleg dumcsizunk egy nagyon jot, okszika? :DDD

"Mellesleg ha már a BTK-nál tartunk, akkor nézd meg bátran, vajon minősített esetnek számít-e ha valaki munkakörében követ el ilyet, és mennyire mentesítő körülmény az állam, meg az aktuális fizetés."

Semennyire. Allitottam ilyet ocsi? Masold be ide azt is villamgyorsan es akkor iszonyu jot dumcsizunk majd arrol is :D

Na, csokollak
@Hozzá Szóló: Nem értesz egyet a blogolóval, de azért itt henteregsz már az elejétől fogva és lököd a süket dumádat. Nagyon szíven ütött mi?
Azt állítod aki ilyen helyen dolgozik az mind pedo. Közben megemlíted te is ilyen helyen dolgoztál vagy dolgozol. Ezek szerint magadból indulsz ki te kis pedo szarkupac. Majd a sitten elszórakoznak a hátsóddal abban biztos lehetsz te görény.
@ÁkiBáki:

"Nem "nyúlok kaját", mert vagy meg tudom venni, vagy nem, de semmi nem jogosít fel arra, hogy lopjak."

Ja, na figyi, ezt MAGYARORSZAGON igy kijelenteni, hogy nem huzza valaki 100 rongy koruli fizunal a munkahelyet, szerintem eleg arcpirito :D
Ne csinaljunk mar ugy, mintha svajci vagy irani allampolgarok lennenk, akik az adocsalo kifejezesre is felhaborodnak.... ne jatsszuk mar a hulyet, konyorgom :D
Ezt birom a forumokon meg a blogbejegyzesekben, mindenki annyira, de annyira becsuletes, hihetetlen, tenyleg :D

"Nem dugok gyerekeket, és aki ezt normálisnak találja, azt a legnagyobb kankisebbségivel hoznám közelebbi kontaktusba, hogy érezze a törődést. Mint ahogy fogja is, ha lecsukják."

A gyerekek dugasa annyira a legalja, hogy nem kell hozzatenni semmit.
Mar bocs.
Aki hozzatesz, az csak kuszkodik, erolkodik, okadja az epet, ennyi. Nem visz elore. Annyira egyertelmu, hogy gyerekekkel nem dugunk, hogy erre kar blogban okadni mint posztolo vagy mint hozzaszolo.
Ez az egyik legfobb, amit mondani tudok ezzel kapcsolatban.
Nem vezet sehova. Csak oda, amit most te is nyomsz: gyorsan elmondod, hogy mi mindent kellene csinalni az elkovetovel.
Hat, nagyon sokat lendit az ugyon, amikor jonnek a haragos emberek es a bloghozzaszolasban jol megmondjak, hogy akasszuk fel, romakkal dugassuk meg stb. Igazan sokat lendit, komolyan. Gratula.

"Az a vezető pedig, akinek ez a tudtával bonyolódik, minden, csak nem ember előttem."

Ezek a vezetok ott vannak. Hallottal olyat, akar egy esetet is, hogy vezetonek hullik a feje, vagy az ot kinevezonek hullik a feje egy-egy ilyen eset utan?
Hallottal barmikor is ilyet?
Ugye nem hiszed, hogy a vezetok semmit nem tudtak? Remelem....

"Az pedig, hogy mi zajlik egy ilyen intézményben, előbb-utóbb kiderül, mert mindig lesz valaki, aki ilyen vagy olyan okból, de nem fog hallgatni."

Az osszes ilyen helyen ez megy. Ebredj mar fol basszus.

"Nőjük már ki ezeket a post-bolsevik beidegződéseket, hogy akkor van rendben minden, ha mindenki kussol, és tartja a pofáját."

Epp ezt mondom, hogy NEM.
De a problema gyokere az allam, ami mindezt oszkokeli.

"De csoda egy ország ez. Amikor beszélni kellene, mindenki hallgat, amikor hallgatni kellene, mindenkinek jár a szája.
Mert ezt generálja az állam?
Már megbocsáss, de az állam nem generál semmit."

Ja, persze, nem.

"Amennyiben a közvélemény birka módon elfogadja ezt és nem protestál, mert ehhez joga van. Akár egy ilyen poszt formájában is."

Ezt hivom en alszentsegnek.
POnt ezt, ami itt megy.
@Fabius:

"Lehet, csak értelmetlen."

Es mellesleg igaz, tegyuk hozza :)
@Hozzá Szóló:

Azt egy szóval sem mondtam, hogy állami szinten minden rendben van. Ahogy azt sem, minden nevelő/ápoló elvetemült szarházi. Két konkrét eset elkövetőiről beszéltem, és a sajnos egyre gyakoribb jelenségről. Továbbra is azt gondolom, ezek a szememben olyan cselekmények, amiért példás büntetés járna. Szerintem enyhítő körülmény nincs ilyenkor. Azt, hogy a haragom mértékét szemléltettem egy megfogalmazással, vállalom. Mert igenis beszélni kell erről, ha vállvonogatva elmegyünk mellette szó nélkül, az minket is minősít.

Ha visszaolvasol viszonylag gyakran szoktam igazságszolgáltatás címén az állam és a jogalkotó szerepét is kritizálni, mert van mit. De a gyerek és a kiszolgáltatott ember sérelmére elkövetett bármi önmagában olyan, nem mentség az állami teszetoszaság.
Beteg emberek "sima" bűncselekményei. Engem sokkal jobban dühít hogy melózom/adózom, pénzt ellopják és este még a képembe is röhögnek, hogy-aszongya "etikátlan volt, de jogszerű." Kilátástalanságot, frusztrációt szül és a végén még megszabok valami kiscsajt, mert ebben az országba mindent lehet. Ha tisztességes emberek vezetnék ezt az országot más lenne az alsóbb rétegekben is. Nagy hirtelen nem tudnék mondani egyetlen (aktív) államférfit se. Esetleg Sólyom. Néha.
@kovi1970:

"Nem értesz egyet a blogolóval, de azért itt henteregsz már az elejétől fogva és lököd a süket dumádat. Nagyon szíven ütött mi?"

Majdnem annyira, mint teged :D
Csak nem seggbetoszott apad annak idejen? :D
Attol vagy ilyen szep? :DDD

"Azt állítod aki ilyen helyen dolgozik az mind pedo."

Nem ezt mondtam, de igen sokan vannak kozottuk. Ennyi penzert? Hat meg jo hogy.

"Közben megemlíted te is ilyen helyen dolgoztál vagy dolgozol."

Hol? Masold ide villamgyorsan ocskos :D

"Ezek szerint magadból indulsz ki te kis pedo szarkupac. Majd a sitten elszórakoznak a hátsóddal abban biztos lehetsz te görény."

Jaj, de bator netlovag vagy :D
Eloben is ilyen kemeny legeny lennel? :D
Ugy pedozzal kisember, nehogy valaki kifilezzen a szovegedert, kar lenne erted :D

Nem hiszem, hogy nalam jobban gyuloli valaki a pedofiliat, de azt nem eszrevenni, hogy ez fentrol van jovahagyva, mi tobb, elosegitve, az tobb, mint butasag.
Az, hogy te is ilyen kis buta vagy, csak teged minosit.

Meg persze a posztolo nagy tomeget, akikhez hasonloan te is megfelelo sittes stilusban nyomod, ahogy az elvarhato volt :D

Te kis bator netlovag, te, eszem a zuzadat :D
@Hozzá Szóló:
"Nem hiszem, hogy ne ferhetne bele az, hogy en is megmondom a velemenyem, ahogy a tobbiek."

Nem is ezzel van a gond, ahogy mar emlitettem

"Az allam felelossege itt majdnem 100%, es felhaborit, hogy a posztiro (vagy inkabb posztokado) ezzel nem foglalkozik."

Ez nem az a hely. Arra ott van a parlament... mas kerdes, hogy kisebb dolguk is nagyobb annal, hogy ilyen aprosagokkal foglalkozzanak, mint "az orszag sorsa" meg egyeb ilyen hulyesegek. De valoban, elsosorban az o fejukbe kene vascsovet illeszteni...

"Mi bajod a kuglival?
Csak koser dolgokat dob ki, nagyon hasznos :)"

No search results for "gaza massacre" are available.

Szoval szerintetek sem koser. Jovan, van meg remeny :)))
@Fabius:
Jaj istenem.....

"a gyerek és a kiszolgáltatott ember sérelmére elkövetett bármi önmagában olyan, nem mentség az állami teszetoszaság."

Nyilvan nem!!!
Nem is errol van szo.

Arrol van szo, hogy a kovetkezo esetek megelozese az nem ugy megy, hogy a mostani elkapott figurakat kihereljuk, seggbekurjuk es kivegezzuk, felnegyeljuk, a tobbi meg majd jol visszavesz.
Ne legyunk mar ennyire naivak.

Arrol van szo, hogy mit teszunk, mit tesz az allam, hogy ne lehessen mindenkinek nevelove valnia, ne lehessen minden vizsgalat nelkul gyerekek kozelebe jutni, ne lehessen vezetoknek szemet hunyni ugy, hogy arrol tud amugy mindenki....
Hogy a megoldasrol legyen szo es ne arrol, hogy AKASSZUK FEL.

Ez pont olyan, mint amikor elkapjak a tolvajt, es akkor elhisszuk, hogy mostantol senki nem lop majd a faluban.
Es mindenki azzal van elfoglalva, hogy mikeppen buntessuk meg jol, hogy az osszes agresszionkat levezessuk rajta.
@Hozzá Szóló: Ne erőlködj már lqrtad!

"Eloben is ilyen kemeny legeny lennel?"
Muhaha!
Innen látom a tojáshéj még a valagadon van. A tinik szoktak ilyen nagy legények lenni. Tanulj inkább az értelmetlen beirkálások helyett, mert megbuksz! Ezt vedd atyai jó tanácsnak. Na csá te kis pöcs.
@redrick:

"Ez nem az a hely. Arra ott van a parlament... mas kerdes, hogy kisebb dolguk is nagyobb annal, hogy ilyen aprosagokkal foglalkozzanak, mint "az orszag sorsa" meg egyeb ilyen hulyesegek. De valoban, elsosorban az o fejukbe kene vascsovet illeszteni..."

Arra celoztam, hogy a parlamentben ulnek.... miniszterek es allamtitkarok, akik ezt tudjak es igy intezik szandekosan.
A vezetoket ok nevezik ki. Politikus figurak onkormanyzatoknal pl.

"Szoval szerintetek sem koser. Jovan, van meg remeny :))"

Mit ertesz az alatt, hogy SZERINTUNK?
En nem dolgozok a kuglinak. Vagy ugy hitted? Hm?
@Hozzá Szóló: Mindenért amit önállóan teszel? Akkor mi köze van az önállóan gyereket dugó szarjancsi tettéhez az államnak?

Veled vitatkozni felesleges. Azoknak különösen, akik személyeskedés nélkül tűrik ezt a tenyérbe mászó, óvodás mókuskás stílusodat. De cukkancsollak, mert okszika vagy, édibédi meg minden. Pusyka.
@kovi1970:

"Muhaha!
Innen látom a tojáshéj még a valagadon van. A tinik szoktak ilyen nagy legények lenni. Tanulj inkább az értelmetlen beirkálások helyett, mert megbuksz! Ezt vedd atyai jó tanácsnak. Na csá te kis pöcs."

Milyen nagy legenyek te nagy pocs? :D
Fenyegettelek en barmivel? Csak megkerdeztem, hogy eloben is ilyen bator vagy-e, vagy nem. De ugy latom, valszeg nem :D

A "Na csa te kis pocs" alapjan nalam fiatalabbnak sejtelek amugy, az en generaciom nem a "Na csa" - koszonest tanulta es szokta meg kisember :)

De azert szeretlek am :D
@Hozzá Szóló:
"Ez pont olyan, mint amikor elkapjak a tolvajt, es akkor elhisszuk, hogy mostantol senki nem lop majd a faluban."

Haaat, ha kicsit megvagdossak itt-ott, esetleg elkuldik nehany ev kenyszermunkara... az ilyesmi eljut meg a leg-megrogzottebb tolvaj agyaig is. Hat meg ha esetleg valasztasi lehetoseget is kapna, peldaul munkalehetoseget. De nem. A jelenlegi allas szerint se buntetest nem kap, se lehetoseget a felelmelkedesre. Hat megis miafaszer ne lopna el a nagymama utolso megmaradt csirekejet? Foleg, hogy annyira sotet, hogy meg csak fel se fogja: 80 eves nagymamt fejszevel szetvagdosni ehelytelen.
Mielott vki elkezdene... nem, nem vedem oket. Ez a generacio ugy van elbaszva, ahogy van. Semmi esely arra, hogy valaha is emberek legyenek. A minimum, amit meg kene tenni veluk az a kasztralas, hogy legalabb ne orokitsek tovabb ezt az eletmodot.
@néma bárány:

"Mindenért amit önállóan teszel? Akkor mi köze van az önállóan gyereket dugó szarjancsi tettéhez az államnak?"

Ahhoz mar semmi, max annyi, hogy az allam, azaz te meg en fogjuk eltartani, mikozben jobb korulmenyei lesznek (igaz, bezarva), mint az otthonban voltak egy atlagos neveloi szobaban...

Ahhoz viszont sok koze van az allamnak, hogy a most folyo disznosagok tovabb mukodnek, mert igy egyszerubb, igy olcsobb.

Nem erted?

(gugyogni azoknak szokam amugy, akik eleg butak ahhoz, hogy mast ne erdemeljenek)
@Hozzá Szóló:
Nos, nem kevés embert tudnék mutatni neked, akik az általad említett kereset mellett sem "húzzák" a munkahelyüket. És akkor pirulna az arcuk, ha ezt megtennék.
Aztán, nem nem vagyok sem svájci, sem iráni állampolgár, de nem az állampolgárságom határozza meg az erkölcsi érzékemet, nem beszélve arról, hogy itt messze nem az adócsalásról szól a dolog (ami nálunk bocsánatos bűn, mint tudjuk:-) ).
Az, hogy ki mit csinálna vagy csináltatna egy ilyen pedofillal, engedd meg, hogy bárki kifejtse, akár az "egyszerű véleményformálás" szintjén is, elvégre azért tudsz hozzászólni egy poszthoz. Ez mindenki szíve joga. Hogy ez mennyire visz előre, vagy sem, az más kérdés.

Mostanában pedig igen hallok egy-két ügyről, amikor vezetőknek is hullik a feje, s remélem ez egyre inkább így lesz.

De mit érzel álszentségnek? Miért álszent a posztoló? Mert leírta azt amit?
Biztos, hogy ettől holnaptól nem alakul át az összes ilyen jellegű intézmény az országban, de hát ez csak egy vélemény, könyörgöm.

Mi a gond ezzel?
@Hozzá Szóló:

Van egy-két igazság abban, amit leírsz, de alapjába véve elbaszott egy gyerek vagy. Lehet, hogy nem tűnt fel neked, de ennek a nyomorult országnak kevesebb, mint a fele dolgozik, és ezeknek a szerencsétleneknek a 90%-a nincs úgy megfizetve, hogy a pénzéből gond és kín nélkül meg tudna élni. A te véleményed szerint ezek az emberek teljesen jogosan és érthetően basznak gyereket, kínoznak állatokat és perverzkednek szellemi fogyatékosokkal.
Ha mindenki a te elveid szerint élne és viselkedne hónapok alatt egy közép-afrikai ország morális szintjére süllyednénk.
Blogot pedig nem azért ír az ember, hogy ott újságokba illő esszéket, publicisztikákat közöljön, hanem hogy szabadon kinyilvánítsa a véleményét, amit aki akar és odaklikkel elolvas, akit meg nem érdekel az elkerüli. Ha elolvasod és nem értesz egyet a blogolóval, ezt neked is jogodban áll kommentelni. Sőt, akár egy blogot is indíthatsz, ahol a perverzeket és pedofilokat a védelmedbe veszed. Tedd meg azt, de itt már fárasztó a tudatlanságod. Vagy inkább figyelj jobban az órán, mert a megnyilvánulásod alapján még nagyon iskolában a helyed.
@redrick:

"Haaat, ha kicsit megvagdossak itt-ott, esetleg elkuldik nehany ev kenyszermunkara... az ilyesmi eljut meg a leg-megrogzottebb tolvaj agyaig is."

Na errol beszelek. Hogy ez nalunk nem megy. Maguk a bunozok mondjak, hogy a kozepkori modszerek sokkal jobban visszarettentenek oket, mert arra a sorsra sokkal kevesebben akarnak jutni, mint evekig haverokkal gyurni bent a melegben, kapni a jo kajakat, stb.
Minalunk a bunozok jogai a legkomolyabb jogok.
Nalunk az szamit, hogy mennyire erzi kenyelmesnek az agyat a sittes. Jon az ombudsman es megnezi, eleg jo hely-e a borton, vagy nem. Par hete szuroprobaszeruen jarta a bortonoket az egyik ombucman, nezte kemenyen, hogy mindenki jol erzi-e magat a bortonben.
Hat hol volt akkor tiltakozo blog, hogy ne ezen rugozzon mar az ombucman, bassza meg?
Ebben az orszagban bunozonek lenni sikk.
Amikor a kesznyeteni bacsi meg magyarazkodik, amikor megvedi az uborkait, amivel o dolgozott, a sajat foldjen.
Emlekszel, amikor utana meg visszament a romagyerek es pofatlanul, a KAMERA ELOTT fenyegette meg a bacsit meg a feleseget, meg vonta felelossegre, hogy hogy merte vedeni a sajat tulajdonat?
Ez ellen kell tiltakozni.

Mindenki tudja, hogy a bunozok jogai sokkal fontosabbak, mint a gyerekek meg a dolgozok jogai. Ez mar az alapallas.

Ezert tartom szanalmasnak, amikor itt megirjak egyesek, hogy miket KELLENE csinalni ezekkel.
Hat miket?
Es abbol mi fog teljesulni?
Max a bortonok zsufoltsaga miatt kerulhet egy-ket ilyen alat olyanok tarsasagaba, akik aztan jol megdolgozzak, hogy ugy erezzek, jobbak lesznek ezaltal.
A valosagban ezeket igyekeznek kulonrakni, mert te is ha bortonparancsnok lennel, akkor nem orulnel a cirkusznak, amikor egy ujabb pedofilt dugtak halalra a sepruvel. Mert nem azert biztak rad, hogy megold meg szetbasszak.
Akkor se, ha a tomeg JOGOSAN ordit a borton elott, hogy AKASSZATOK FEL.
Nem akaszthatjak fel es nem is fogjak, nem is akarjak es kiherelni se akarjak, csak az itt iro nagyon-nagyon bator emberek. Akik a TV elol megmondjak a frankot. Ket sor kozott, bofogve. Aztan elmennek szavazni azokra, akik eddig is pozicioba raktak ilyen nevelootthoni vezetoket....

"A jelenlegi allas szerint se buntetest nem kap, se lehetoseget a felelmelkedesre. Hat megis miafaszer ne lopna el a nagymama utolso megmaradt csirekejet?"

Ezt mondom, ezeken kell valtoztatni. A RENDSZEREN.

"Mielott vki elkezdene... nem, nem vedem oket. Ez a generacio ugy van elbaszva, ahogy van. Semmi esely arra, hogy valaha is emberek legyenek. A minimum, amit meg kene tenni veluk az a kasztralas, hogy legalabb ne orokitsek tovabb ezt az eletmodot."

Ez nem oroklodik. Max az aldozatok lesznek felnott korukban jo esellyel pedofilok. Van olyan szakerto, aki szerint az egykori aldozatokat kellene kovetni felnott korukban valahogy.
De persze erre megint csak van egyket szava az ombucmannak, aki mindig megmondja a frankot.
Na szoval, a rendszer a rossz, valoban :(
@Oenophile:

"A te véleményed szerint ezek az emberek teljesen jogosan és érthetően basznak gyereket, kínoznak állatokat és perverzkednek szellemi fogyatékosokkal."

Latom, igazan figyelmesen olvasol! Gratulalok.... idiota....

"egy blogot is indíthatsz, ahol a perverzeket és pedofilokat a védelmedbe veszed. Tedd meg azt, de itt már fárasztó a tudatlanságod. Vagy inkább figyelj jobban az órán, mert a megnyilvánulásod alapján még nagyon iskolában a helyed."

Neked kellene jobban figyelni, szerintem anyad, ha tudna, hogy ilyen butacska maradtal, betenne meg suliba par evre.
Eloszor is olvasd el a hozzaszolasokat (akar tobbszor is, nem szegyen) aztan probald ertelmezni (latom, ez kemeny melo) es akkor rajossz, hogy mekkora suletlensegeket irtal.
Tudod, a pedokat nem vedem, csak az ilyen kis hulyeket, mint te, akik nem fogjak fel, mi a lenyeg es olyanokat vagnak a fejemhez, ami nem igaz. Ostoba kis barom....
@Hozzá Szóló:

"Mit ertesz az alatt, hogy SZERINTUNK?
En nem dolgozok a kuglinak. Vagy ugy hitted? Hm?"

Ooo de edes, szinte latom az artatlan szempilla billegtetest is :) "Hogy erted, hogy szerintunk? billeg-billeg" :D

Amugy a koogle nelkul is eljutottam volna ehhez a kovetkezteteshez, csakis a stilus alapjan. Semmi gond, en nem vagyok naci. Ez persze nem jelenti azt, hogy ugy altalaban szeretem a zsidokat. Igazabol a legnagyobb bajom veletek az a hulye felsobbrendusegi maniatok, ami sajnos nem ritkan intelligenciaval is parosul. Pedig az intelligenciaert sok mindent hajlamos vagyok elnezni. Peldaul sokkal szivesebben vitatkozok egy okos zsidoval, ha nincs is igaza, mint egyetertek egy ostoba nacival, ha esetleg nagy ritkan igaza is van.
Na, zsidotema reszemrol lezarva.

"Arra celoztam, hogy a parlamentben ulnek.... miniszterek es allamtitkarok, akik ezt tudjak es igy intezik szandekosan.
A vezetoket ok nevezik ki. Politikus figurak onkormanyzatoknal pl."

Dejszen en is ugyanezt/hasonlot mondtam. Fejetol buzlik a hal ugyebar. Minden osszefugg mindennel. Folytathatnam a kozhelyeket... A gazdasag teljesitmenye kovetkezteben elnek ezek a szubhumanok ugy, ahogy. A buntetes hianya meg arra biztatja oket, hogy megtehetnek, amit csak akarnak. Nagyon veszelyes kombo mar onmagaban is, de ez meg semmi, mert jonnek a jarulekos jelensegek is, mint pl:
- Ha nekik szabad azt, akkor nekem meg szabad ezt. Az altalanos moral degradalodasa
- Az egyszeru megoldast kinalo partocskak szarnyalasa
- Az ertelem kihalasa a politikabol, mert azzal nem lehet valasztast nyerni
... folytatni sincs kedvem.

Diobelben: elmegy ez a garnitura a kurva anyjaba, de annak a szemetladanak, aki magatehetetlen betegeket, esetleg gyerekeket kinoz, lognia kell. Nincs mese.
@Hozzá Szóló:

A véleményed nem zavar. Nem kell mindenkinek mindenben egyetérteni. De ez a bárkit lekezelő és személyeskedő stílus igen. Vegyél belőle vissza, légyszi.
@Hozzá Szóló: Az a vicc, hogy tokeletesen egyezik a velemyed azokkal, akiket szidalmazol. Na jo, az ertelmesebbnek a velemenyevel. Ha kulonb is vagy naluk vmiben, csak abban, hogy jobban felfogod a dolgok mukodeset. Ez esetben viszont a helyes hozzaallas az lenne, hogy megprobald beleverni csoppnyi kis agyakba, hogy nem, nem az a fasszopo cigany a fobunos. Neki is lognia kell, de nem o a fobunos!
Masreszt viszont csak eljutottunk idaig a celtalan gyilkolaszos otleteles helyett, ami nem biztos, hogy megtortent volna az arrogans, tenyerbemaszo stilusod nelkul. Es persze kellett hozza ez az olcso, szar okadek blog is ugyebar :)
@ÁkiBáki:

Az a gond ezzel, hogy segiti a rendszert az ilyesfajta hozzaallas, az ilyen szutyok blog.

Az indexen keresztul eleg sok ember olvassa ezt a blogot, az anyam szidasat itt sok hozzaszolassal lejjebb mar viszont egyre kevesebben. Szoval, minel tobbet vitazunk, annal kevesebb embert fog erinteni, annal kevesebben olvassak.
De magat a posztot sokan olvassak, az index miatt.

Uborkaszezon van, nincs hir, ilyenkor marad a velemeny. Indexes sracok inkabb csak vicces programokat csinalnak maguknak, nem izzadnak velemenyekkel, helyette a blogokat nezik, vajon ki lesz az, aki sok embert erdekel es nincs helyesirasi hiba minden masodik sorban.

Ertheto, hogy mekkora FELELOSSEGE van (ha mar ennyit emlegetjuk) egy ilyen poszt megirojanak?
Hatalmas.

Nem azt mondom, hogy itt vegre lehet tenni valamit es annak foganatja is lesz, de azt be kell latni, hogy erosen kontraproduktiv, ha a lenyeg helyett arrol tarsagunk a tema kapcsan, hogy hogy kiherelnenk meg kinyirnank a gonoszokat.
Hat mi az istenrol beszelnek itt? Ezek az emberek bent vannak es sokaig bent lesznek.

Akik itt ilyen boszen magyaraznak, vajon ott fognak allni, amikor kijonnek, hogy akkor majd jol megbosszuljanak mindent? Nem. Akkor is otthon fognak ulni es akkor is csak kommentelnek, de akkor se azt nezik, hogy hogy lehetne megakadalyozni a JOVOBEN az ilyet, hanem arrol beszelnek, hogy "jol fel kellett volna akasztani az ilyet". Ez nevetseges.

Egy ilyen helyen konkretan arrol kellene beszelni, hogy eloszor is
- ki nevezi ki a vezetoket, akik ezeket elnezik
- a mar lebukottaknal vizsgalni kellene, vajon a vezetok mennyit tudtak (nyilvan legtobbszor mindent)

Aztan
- vizsgalni kellene az otthonokban dolgozni akarokat, hogy ne keveredhessen oda ilyen alak (errol se beszelnek az ideirok, csak, hogy AKASSZUK FEL
- vizsgalni kellene, hogy vajon egy ilyen helyen dolgozo megfelelo penzt kap-e, ha nem, akkor az nem jelenti-e azt, hogy helyette valaki rosszabb jon. Aki jol tud kommunikalni, ert az emberekhez, foleg a gyerekekhez, az nem fog ilyen helyen dolgozni, elmegy olyan helyre, ahol tobbet kap. Pont, ahogy az orvosoknal is, elhuznak a jobbak, mert annyira nincs penz. Pedig erre KELLENE, hogy legyen penz, mert az ifjusag a JOVO.

No de latsz te itt ilyen hozzaszolast?
Latsz barmi kezdemenyezest a posztban, valamit, BARMIT....?

Ez itt a szomoru.

Es, ha megemlitem, hogy ez igy nincs rendjen, akkor en vagyok a kocsog meg a faszkalap, sot, a pedofil is. Na ezen mar tenyleg nem tudom, hogy sirjak, vagy nevessek. Inkabb nevetek, mert a magyar valosagon inkabb nevetni kell, mashogy nem lehet elviselni...
@redrick: Hat, valszeg nagy trauma lehet neked, de nem vagyok zsido.
Es pont EZERT tettem be ezt a linket, hogy kideruljon, ki olyan, mint te, akinek persze SEMMI BAJA a zsidokkal.

Hat, ahogy azt mondani szokas, "koszonom biro ur, nincs tobb kerdesem...."
@Hozzá Szóló: heloo, en nem mondtam, hogy semmi bajom a zsidokkal. Sot meg azt is leirtam, hogy mi a legnagyobb bajom veluk. Csak a jegyzokonyv kedveert, ahogy mondani szokas.
Tudom, hogy ezert raktad be, mert mi masert? Ezt is leirtam feljebb. De ha most ezen akarsz rugozni, akkor keress megfelelo naci alanyt hozza. Fogsz talalni, ne aggodj...
redrick es Fabius: az a gond nalam, hogy amilyen az adjonisten....
De amugy valos, amit felhoztok ellenem.

Az bosszant vegig, hogy az "akasszuk fel" tenyleg semmi masra nem jo, csak arra, hogy elkenje a nagyobb bunosok felelosseget.

Persze kurvaanyazas nelkul semelyik magyar netes forumban nincs esely beszelgetni, ez a nagy magyar atok :(
@Hozzá Szóló:

"Persze kurvaanyazas nelkul semelyik magyar netes forumban nincs esely beszelgetni, ez a nagy magyar atok :("

Az egyik nagy magyar atok, hogy pontosak legyunk. A masik, hogy mindenki a LEGOKOSABB akar lenni :)
@Hozzá Szóló:

Csöndesen megjegyzem, a lehetőség számodra is adott. Nyiss blogot, írd le a véleményed bármiről, fejtsd ki miről mit gondolsz, mit és hogyan kellene szerinted tenni. Akár ebben a témában, akár bármi másban. Kis szerencsével címlapos is lehet.
Markáns véleményed van, föl kell vállalni. Akkor is ha néha leanyáznak érte, ahogy engem is szoktak. És? Változtat az valamin?
@Fabius: ugyvan. Ket olvasoja mar lenne is, ahogy elnezem. A stilust tekintve valszeg tobb is :)
hozzaszolo, figyeld a vegen a koltoi kerdest:

"És? Változtat az valamin?"

Miazhogynagyonis! ...ahogy a kolto mondja. A gennyes, budos sebeket piszkalni kell, kulonben tovabb rohadnak. Ha mar azok nem teszik, akiket ezert fizetunk, legalabb egymast kozott beszeljunk rola, akutyafajat. Nehogy mar azt higgyek, senki sem lat at a bullshit-generatoraikon...
@Hozzá Szóló:
Mindenek előtt vedd észre, hogy ez csupán feszültség levezetés. A posztíró is ezt teszi, valamint a kommentelők jó része. Általában minden embert a tettei minősítenek, de itt ebben a formátumban a kommentek tartalmából ( ha van ) és stílusából tudsz következtetni, milyen ember áll a vélemény mögött.
Persze, hogy van aki sosem fog túljutni az "akasszuk fel" paradigmáján, de ezzel kár is foglalkozni.
Amúgy nem értékelném túl a posztíró felelősségét, mert kétségtelen, hogy van, de globálisan tekintve nem egy Index posztból fog elindulni a változás, bármennyire is vágyunk rá. Ezt mondjuk magad is ekismered:
" Nem azt mondom, hogy itt vegre lehet tenni valamit es annak foganatja is lesz, de azt be kell latni, hogy erosen kontraproduktiv, ha a lenyeg helyett arrol tarsagunk a tema kapcsan, hogy hogy kiherelnenk meg kinyirnank a gonoszokat."
Azt viszont látnod kell, hogy a mostani idők ezeket az indulatokat váltják ki az emberekből.
Egyik bili a másik után borul ki, korrupciós ügyek, BKV, MÁV, stb., és az emberek csak nyelik, nyelik a sok mocskot.
Persze, hogy ez a reakciójuk. Különösen azoknak, akik csak itt a neten nagyszájúak. Na tőlük hamar megkapod a jelzőket, amennyiben nem egyezik a vélemény.
Kezdeményezést valóban nem látok a posztban, de mint írtam ezt csupán véleménynek titulálom, amihez a posztírónak joga és az Indexen keresztül lehetősége van.
Ha ennek megfelelően kezeled, mindjárt más polcra kerül.
Igen, sokszor én is azt mondom, ok, a kritika jogos, de kérem a megoldást. Mi az, amivel ezt el lehet mozdítani, mi a recept, mi a javaslat?
Viszont pontosan úgy, ahogy te írod, mindig visszajutunk oda, hogy a fejétől büdösödik a hal. Olyan közhely, hogy leírni is szégyellem, de nem tudok okosabbat.
Az utolsó mondattal max. egyetértek.
@redrick: @Hozzá Szóló:

Csütörtöki poszt, tőlem:

varanus.blog.hu/2010/01/21/mit_erdemel_az_a_bunos_6

Alatta a megszokott vita, de...Mai hír az indexen:

index.hu/belfold/2010/01/26/rakuldtek_az_ugyeszeket_a_lakasmaffia-nyomozasra/

Nem ringatom magam abban a tévhitben, hogy ez miattam van mert akkora király vagyok. De azt gondolom ilyenkor, egyáltalán nem felesleges piszkálni ügyeket, és véleményt mondani. Az index is megtette, én is pofáztam, gondolom sokan mások máshol is írtak ezt azt, és végre valaki akinek módjában áll tett az ügyben érdemi lépéseket.
@Hozzá Szóló:

"Ertheto, hogy mekkora FELELOSSEGE van (ha mar ennyit emlegetjuk) egy ilyen poszt megirojanak?
Hatalmas."

Látod, kikerült a ketrecből, abban a pillanatban vége a kommenteknek. És innentől csak a kóros álmatlanságban szenvedő netfüggő éjszakás mosómedve talál esetleg rá a posztra.
Na ennyit a felelősségről.
@Hozzá Szóló: "Valoban, nincs mentseg.
A megoldas azonban nem az, ami mar a cimben is erezheto, ami HULYESEG, ugybar, AKASSZUK FEL.
Az nem megy.
Meg az se, hogy HERELJUK KI.

Az menne, hogy az allam felelosseget firtatni. Konkraten jogszabalyokat hoznak, hoztak olyan emberek, akiknek tudjuk a nevet, tudjuk a titulusat.
Ezekrol kell beszelni.

Nem pedig arrol, hogy hogy kell megbuntetni az ilyen aljaembereket, mert annak NINCS ERTELME.
Felfogod?"

Nem, nem fogom fel. Az egy dolog, hogy én más büntetést adnék nekik, mert kevésbé vagyok vérszomjas, de milyen feleősége van itt az államnak? Milyen jogszabályok segyítik azt elő, hogy beteg emberek a rájuk bízott gyerekeken éljék ki magukat? Hát kit kéne ezért megbüntetni, ha nem őket?
nemtom, de a pedofiliára nem tudok mentséget felhozni, és bizony nyílik a bicska az ember zsebében.
süti beállítások módosítása