Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.01.17. 08:00 Fabius

A Jobbik rémálom

Címkék: kampány fidesz orbán viktor jobbik vona

Álmot láttam, színeset.

Navracsics, Szijjártó és Cser Palkó berontanak az Orbán házba, szilánkosra szaggatva az ajtót törnek be a hálóba, majd izgalomtól kifulladva ébresztgetik a főnököt:

-Ébredj Vezérünk! Nagy baj van! Vona pofátlanul túldobta az álmodat!Viktor szeme kipattan, és amíg cselovekjei éberre törlik nedves törlőkendővel álomittas arcát, igyekszik az orra elé dugott beszámolóra fókuszálni. Lassan éledeznek az agysejtek odafönt a vezérlőben, ezért néhány pillanatig eltart, mire felfogja az egymás után pakolgatott betűk jelentését:

A választásokig hátralévő három hónap alatt minden jobbikosnak tíz embert, azaz hetente egyet kell meggyőznie, iskolában, meccsen, a BKV-ra várva. -mondta Vona Gábor.Mialófasz?! -hörren a Vezér, szemei kistányérnyira kerekednek a pofátlan lopás láttán. Elvenni más pártok szállóigévé nemesült aranyköpéseit? Egy a tábor, egy a zászló után már a -mindenki hozzon magával még egy embert- benyögést is saját szájízükre bővítve kopipésztelik? Nem tudtak volna magukfajtázni vagy metélt farkicázni berögzülés szerint? Drága narancsliget, hát hová tart ez a Gyurcsány-Bajnai kormány által megnyomorított ország, ha a már a Jobbik is szellemi terméket lop?! Remélem felszólítottátok őket lemondásra, mert az ő feladatuk volna biztosítani, hogy a Politikusok Szófosásait Védő Hivatal meggátolja az ilyen pofátlan lopásokat! Bezzeg ha "öregecskedő" szavazók gyűjtéséről volna szó, már intézkedtek volna!

Megtört tekintettel vonulnak a konyhába, és amíg Cser Palkó lefőzi a kávét, mopszosra szívott ábrázattal újabb összeesküvés elmélet születik: -Basszátok meg! Nemes Gábor kettős ügynök, -pedig mi fizetjük- a Jobbik meg arcátlanul kihasználja a békávé sztrájkot! Rányomulnak a megállókban fagyoskodó utasokra, hisz azoknak egyéb dolguk sincs, mint a békávéra várni lassan egy hete...!

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr831678408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csolovek helyesen: cselovek. Hamár, akkor pontosan...
roppant kiváncsi vagyok meddig jutnak el. az osztrák példa nincs túl messze.
@úriparaszt: Melyik példára gondolsz? Arra, hogy a Haider vezette FPÖ második erőként kormányt alakíthatott, és a következő választáson mekkora arányú szavazatvesztést szenvedett?

Vagy a haider-i következetességre, amivel ostorozta a melegeket, miközben ő maga is lelkes rajongója volt a kislányos férfiseggeknek? :-)
@Fabius: mindkettőre. egyrészt sokan nem hiszik el bemondásra, hogy a jobbik világa életképtelen. másrészt, hogy a melegség pártfüggetlen. lásd übermenshc vs homoszexualitás a náciknál..
@úriparaszt: véleményem szerint a választók többsége még mindig tart a szélsőségektől. Szerintem az is siker lesz, ha az EU választás eredményét megdobják. De majd meglátjuk...
Sziasztok!

Én is kíváncsi vagyok... Hajrá Jobbik!
Hát nem tudom, akárkivel beszélek a környzetemben, vagy Jobbikra szavaz majd, vagy senkire.
@Attila64: Én biztosan nem rájuk voksolok. Baloldali nézeteim vannak, de párt nem maradt, akire behúznám az ikszet.
Nem tudom, hogy mire föl sértődhetne meg. Ő meg Berlusconitól lopott :-)
süti beállítások módosítása