Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.12.14. 08:00 Fabius

Dániel-csőre töltve

Címkék: rtl benkő

Ma este minden kiderül. Holnaptól nincs több felfokozott izgalom, se ropi tördelő, szőnyegre morzsázós kézremegés. Csak a tény van: BugyiTúró Cerkahegyező megnősül.
Vagy nem.
De ez legalább tuti.
Sixx posztjából kiindulva korántsem biztos, Dániel beváltja választottjai álmát, Rényi Ádám szerint ma valami egészen biztosan történik, Benkő maga annyit ígért, templomban nem fingik.
Hurrá.
Értékeljük ezt a gesztust a mestertől, aki szerint egy kapcsolat alfája és omegája, alapköve, a legfőbb bizalom jelképe a pertufingás. Ez az a mélység ahová már nem merem követni. Onnan lentről nézve a béka segge fénylő csillag valahol a sztatoszférában.
Nekem nem sikerült eldönteni, Dániel igazi dilettáns, vagy csak Cyrano-i nagyságokba emelkedő komédiás, aki önmagát kigúnyolja, ha kell. Eszement polihisztor vagy kitalált médiabohóc, aki a megélhetéséért, 15 perc hírnévért bármire hajlandó. Ennek ellenére engem szórakoztatott a műsor. Tünde elmés megjegyzései és arcjátéka, őszinte ostobasága, amivel a legegyszerűbb dolgokat stírölte gyermeki rácsodálkozással, ahogy csak busmanok tudják nézni a szánkót. Az intrikus Yvett, ki egy jól sikerült beszólás után felizgulva  beszívott, kábultan nyálzó bulldogra hasonlított leginkább. Éva szegény, kinek nem orra volt, hanem nyele a fejének, aki félelmében nem napozott, mert legutóbb fészeknek nézték égre meredő ormányát a kölyökgólyák. Andi egy döglégy megjátszhatatlan imádatával úgy csüng Dánielen, minta rothadó mustáros szendvics volna.
A mindig nett és tettre kész Edit, minden frázisok és közhelyek elpufogtatója, aki úgy szórja maga köré az intellektuális színvonalat, mint részeg ornitológus a kölest.
Az aktuális zuhanyfüggöny anyagában pompázó Falusi Mariann, a Megfáradt Pengető kertjében gyümölcsöt potyázó Pinainas.
No, és természetesen maga a mester, aki ennyi nő, ekkora tisztaság láttán eleinte csak feszengett a villában, mint prosztata vizsgálatra utalt kiskatona a körorvosnál. Vicces nem volt, se igazán alpári,  hiába szurkoltak dzsungeles rajongói egy polgárpukkasztó hokifröccsért az udvaron. Kaptak helyette bemelegítés utáni imitált dugást, finom lantmuzsika helyett farpofaszonátával.

Ma este kirittyenti magát utoljára, és innentől sokesélyes a történet:

1. Elveszi az egyiket.
2. Mindkettőt.
3. Falusi Mariannt.
4. Elzavarja a nőket, és Pinainassal lovagolnak bele a naplementébe.

Vagy....esetleg egy egész picit nekilódult fantáziával feltételezhetjük, hogy lesz rántva Dánielről még egy bőr, Benkő válóperes ügyvédet, albérletet, viagrát, nemibeteg gondozót, mégsokkalnagyobb összeget (neked tetszőt aláhúzod) keres címmel...

27 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr591595597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jaj, de sajnálom, hogy nem néztem :)
:DD én is annyira izgatott vagyok már :)
Ha az rtl-nek esze lett volna, akkor már régen 900 ft/SMS szavazást tartott volna arról, hogy milyen befejezést szeretnének a nézők.
Ezt bizony el ba..ták. ;-)
Ez valami tv-ben ment? Vagymiez?
eddig nem néztem, de hála neked Fabius egyre jobban képbe kerülök még az is lehet, hogy megnézem mi lesz Dániel sorsa este:)
Én tisztelem Benkő Dánielt. Végül is pénzt keres a médiabohócsággal és ehhez csak játszik egy előre megírt figurát, egy szerepet. Mi a baj ? Bakfark Bálint lantzenéjével az éhenhalásra valót se kereshetné meg. Van az a pénz amennyiért én is bohóckodnék a TV-ben. Sok pénz az amit ő kap.... és becsületes munkával keresi meg.A sok hülye TV -néző igényeit korrektül kielégíti....
Szerintem meg amolyan ultimate cliffhangerként FaszMester benyögi az oltár elött, hogy őőő, bizony nem akarná elhamarkodni a döntést, és a másik nemet sem zárhatja ki(aki nem érti, fiukkal is fingpertuzna 1 évadot)...
Így megnyilna egy út, az "tila tequila" stílusu, évenként 1 férj/feleség/kúrótárs Benkőnek sorozat előtt.
Szóval 2010ben puncik és farkat egyaránt versenybe szállhatnak egy csodálatosan büdös estéért.
Miért? Miért kell nap mint nap szembesülnöm ilyen hülyeségekkel, amikor nincs is TV-m??
@Krajcs:
Nem rákattintás = nem szembesülés. Ennyire egyszerű. Persze ezesetben nem tudnád híresztelni úton-útfélen, hogy nincs tévéd. Szar lehet...
@Krajcs: mi a csudáért olvastad el és szólsz hozzá? ez nem kötelező, ha ennyire zavar. valamint jelen esetben nem maga a műsor, hanem az írás az, ami igazán szórakoztató :D
Tudtam, hogy ezt megkapom. A gond az, hogy nekem a címről nem esik le rögtön, hogy mi a téma, tehát mégis van szembesülés. Amúgy meg nincs TV-m ;P
"nem orra van, hanem nyele a fejének" :D ez baromi jó :D:D még most is könnyezem
Egyébként én azt is el tudnám képzelni még, hogy : 5. Akit el akar venni, az nemet mond
6. Nem veszi el egyiket sem, mert még úgy érzi, hogy nem találta meg, aki neki rendeltetett, de várja őket a műsor után a hátsó szobában :D

Egyébként szerintem szórakoztató a műsor :) Tündén jókat lehetett szórakozni :D
fáradt poszt...lerágott csont.
azért ismerjétek el, a fingás részben van valami. miért kellene egy partner miatt azzal büntetni magam, hogy nem engedem ki azt, amit a természet azért készített, hogy kijöjjön. kínozzuk magam egy egész életen keresztül?
@ProjectG: Erre mondta mindig drága jó mostohaapum, hogy inkább ez jöjjön ki, mint a körzeti orvos :)
@Krajcs: én se nézek tévét, cserébe így leírva szórakoztat a dolog :-) fabius írásainak közönhetően egyetlen perc alatt képbe kerül hová kerül vagy nem kerül benkő lanthúros farka :-D
Andika lesz a befutó!!! én mondjuk egy kicsit poénosabbra gondoltam, de várom a következő showt-t: Benkő válik!!!
és válóperes ügyvédek versengenek a kegyeiért, ki vezényelje a ceremóniát!
Ezt valahogy nem tudom sajnálni :)
Csak én emlékszek már arra, hogy a kékre festett szakáll-faszszobor akció volt ennek az egésznek a kezdete? Valami TV2es interjú volt is vele (talán a Mokkában, ahova meztelenül vonult be), ahol előadta, hogy az ő művészetére nincs igény, csak az igénytelen szarra, úgyhogy úgy döntött ő is ilyen igénytelen szart fog produkálni. Teljesen tudatos a dolog, de persze nem kizárható hogy megzakkant az öreg :)
hehejj, de fasza kis poszt. varánuszos természetfilmet amúgy tilos elkapcsolni, sőt vadászni kell.
Aki Benkő művész úron köszörüli a nyelvét, az egy szánalmas irigy kutya, aki csak szeretne benne lenni a tévében, de mivel szürke mint, a köd, ezen álmát sosem válthatja valóra!
egyetlen részt sem láttam a saga-ból, de asszem, amíg ilyen posztokban olvasok róla, nem is kell:DDD
Ez a Dániel hülyére vett mindenkit, előre jól megfontolt szándékkal és megfelelő honoráriumért. Jól tette hülyék. :)
(Persze ehhez az RTL is szükségeltetett, tehát a felelősség közös.)
Neee, és nem hiszem el... EDITFÉRJETKERES ...
azt hiszem ebböl a showból min barátok közt hosszuságu dolgot akar az RTL. Mindig a másodikat viszik tovább uj müsorral???
szánalmas
@sztyuee: Másodikat? ;-) Nem azért jött ki Edit néni alig leplezett vigyorral a "szertartásról", mert ő lett volna a második...:-)
Első lett, igazi nyertes, akire műsor épül jó gázsival :-D
@Fabius: Mondjuk abban én sem kételkedem, hogy az igazi NAAAAGY vesztese az egésznek az a csaj, akit Mr FigFaszművész elvett :)
Szegény csaj... sokat kockáztatott és bebukta :D
süti beállítások módosítása