Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
       Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.12.12. 15:42 Fabius

A bennünk lakó dugógép

Címkék: szex kapcsolatok

Olvasom a Tiger Woods körül kialakult helyzet utórezgéseit, és bevallom, nem értem.
Mi késztet valakit arra, hogy szexuális igényeit kielégíteni nem tudó párral lépjen házasságra?
Tegyük le magunk mellé a kialakult sztereotípiákat egy pillanatra, és merjük bevallani mennyire fontos a szex.
Akkor pláne, ha komolyak a szándékaink, és futó dugás helyett tartalmasabb és hosszabb -netán életre szóló- kapcsolatot tervezünk.
Azt megértem, ha valakik a húszas éveik elején házasodtak, valóban kialakult szexuális igények nélkül, és ez változik az évekkel, tapasztalással, majd a megváltozott igény konfliktusokhoz vezet.
De azt nem, hogy kialakult szexuális szokásokkal, igényekkel rendelkező "felnőtt ember" miért vesz el valakit, akitől nem azt kapja, amire vágyik? Tiger Woods nem siheder volt mikor elvette a nejét. Vélhetően akkor is rá volt már gerjedve -az egyébként minimálisan sem perverz- a szex közbeni vulgáris beszédre. Nem talált magának olyan párt, aki maradéktalanul megfelelt volna az igényeinek? Vagy egyszerűen nála is működött a képmutatás, amivel nem merte bevállalni feleségjelöltje előtt, mit élvez igazán?

Én is ismerem ezt a baromságot, miszerint nem szopatjuk azt a szájat, ami a gyerekeinket csókolja. De megoldás erre az, hogy kapcsolaton kívül keressük meg erre a lehetőséget? Nem tartozunk magunknak annyival, hogy legalább önmagunknak beismerjük mire vágyunk? Jó esetben összekapart bátorsággal elmondjuk ezt a párunknak is. Rosszabbikban eljárunk valahová, ahol kibújva a szendeség álarca mögül kiélhetjük magunkból az elfojtott vágyakozást maradéktalanul.
Fenntartható hosszútávon egy képmutatásra épülő kapcsolat/házasság? Ahol nem várhatunk el egy viszonzás nélküli szopást időnként, ahol a lányok nem szólhatnak, hagyd a maszatolást ma, és dugjál meg rendesen, keményen? Titkolni kell a vágyainkat? Elnyomni a bennünk szunnyadó dugógépet,  látens kurvát, mert az a normális? Minden és mindenki perverz, ami eltér a hagyományos "félhomályban-misszionárius pózban-kizárólag gyereknemzés céljából" élt nemi élettől?
Egy frászt.
Ha  felütjük az egyetemes közhelygyűjteményt, akkor az első passzus ami szembe jön így hangzik:
Semmi nem lehet perverz, ami a párok közös beleegyzésével, és kölcsönös örömével történik.
Akkor mi a baj? Önmagunkat felvállalni fáj?

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr661592362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szerintem úgy van vele az ember, hogy majd lesz az valahogy, majd összeszokunk... aztán az esetek jó részében ez nem jön össze.
harminc környékén, illetve afölött azért ezt már ideje felismerni. mindenki tud változni kicsit, de az igények jórészt megmaradnak. ha ezt nem mérlegeli valaki, akkor pech.
Harminc környékén azért az ember már kialakult szexuális szokásokkal rendelkezik. Ha megnősülsz/tartósan összebútorozol valakivel, akkor -elvileg- olyan párt választasz, akinek igényei közelítenek a tiédhez. Tiger 10(??) szeretőt talált, aki megtette amit kért, de egy feleséget nem? Na ne már....
@Fabius: biztosan azért, mert még csak 27 volt (kb), amikor nősült. :)

azért az nem egyszerű, amikor párkapcsolatban élő emberek változásai nem egy irányba mutatnak. mint ahogy nem házasodunk csak a szex miatt, el kell-e válni csak e miatt??
@vagyok, aki vagyok...: Ha egyébként működik a házasság, akkor nem feltétlenül. Kérdés, a benne élő felek képesek-e hosszútávon feldolgozni a pár eltérő irányú változásait? Képesek elfogadni egymást, esetleg tudomásul venni az ok-okozati összefüggéseket. Ha igen, semmi gond. Ha nem, akkor el kell válni, mert nem fog működni bárhogyan is erőltetik. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. 12 év után elváltam hasonlóért, és újra kezdtem :-)

De a kialakult szexuális szokásaimhoz (és minden máshoz is)passzoló párral kezdtem újra, aki mellet nem kell gondolkodóba esnem, ha arra vágynék ordítsa a fülembe: dugjál meg, te állat :-))

Vagyis az a veszély nem fenyeget, hogy vezetés közben kiveri a fogam, mert lebuktam :-)
@vagyok, aki vagyok...: Igen, igen és igen. Ha két ember egészséges és valóban együtt akarnak élni, nem csak egymás mellett, igen, el kell válni. Előbb-utóbb a két fél valamelyike "külső megoldást" fog keresni, mert a szexre szüksége van. Jobb, ha folyamatosan megcsalja a házastársát??? Kétlem. Ha megszűnt a szexuális vonzódás és bármit tesznek, nem tudják előcsalni, jobb, ha elválnak, mintha lakótársként élnek együtt, de a gyönyört máshol keresik. Még akkor is, ha a szeretet él.
@vagyok, aki vagyok...: én szóttam', hogy megtaláltam a nőt, aki minden tekintetben passzol hozzám :-D

Viccet félretéve: mi külön külön, egymástól függetlenül átéltük azt, amin te dilemmázol. Mindkettőnk esetében a válás lett a megoldás.
De ettől nem kell, hogy általános érvényű legyen ez, és érvényes mondjuk a te életedre is.
@Fabius: Valóban nem kell. De úgy gondolom, bármilyen kapcsolat vége a félrelépés lesz, ha nincs szex, már ha egészséges mindkét fél. Minek ezt megvárni?
Talán érdekházasság volt az övék, nem lehetséges? Lefektették a szabályokat, aláírták a szerződést, oszt jóva! Csak arra nem számítottak, h kiderül:o
@Záporka: nemtom, számomra nem ennyire egyértelmű a dolog:) de ahány ember, annyiféle kapcsolat.
nem véletlenül olyan sok a válás, nem müködik a sex, és a képmutatás sem
Szerintem Tiger egyszerűen csak egy pinapecér. Tökmindegy, mit kap otthon, akkor megdugja még a guruló almát is...

Ismerek ilyen faszit én is személyesen: szereti az asszonyt (aki tud a kurvázásairól), meg a családot, de mégis hajtja a vére. Pedig asszonya otthon mindenre hajlandó neki, bármikor, önként... Ez ilyen. Biztos kompenzálnia kell.
süti beállítások módosítása