Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.11.22. 20:27 úriparaszt

Önellátó jobbik

Címkék: jobbik lopás értelmezés tisztánlátás

A Jobbik egyik lelkes szimpatizánsa érdekes módot talált imádott pártjának támogatására. Igazi önfeláldozó hazafi, aki mindent beáldoz hazája érdekében.
 
A másik fő  változás, hogy a vállalkozói járulékaimat nem kívánom az állam felé fizetni tovább, és ezen túl adót sem fizetek. Nem fizetek társadalombiztosítási járulékot sem. Amennyiben megbetegszem, kifizetem az államnak a kezelésem költségét. Nyugdíjjárulékot sem fizetek ezután, hiszen a nyugdíjkorhatár olyan magas, hogy azt fizikai munkát végző ember nemigen éri meg.
..
Helyette minden egyes, a Kuruc.infón eladott lábtörlő árából 200 forintot olyan párt támogatására fordítom, akik arra tették fel életüket, hogy a magyarság védelmére kelnek, és Magyarországot szolgálják. Ez a párt a Jobbik.
 
Kedves Kása Attila.
Igazán megható ez az önfeláldozás. Szinte hihetetlen mennyi mindenről képes vagy lemondani a hazád érdekében.
Lemondasz gyerekeid bölcsődei/óvodai/iskola ellátásról. Lemondasz a gázártámogatásról, a családi pótlékról, minden segélyről és támogatásról. Nem vásárolsz soha többet támogatott gyógyszereket, minden egészségügyi ellátásnak a teljes költségét kifizeted. Ettől kezdve biciklit, autót csak földúton használsz, a járdára se lépsz többet. Soha nem mész át egyik folyó másik oldalára sem, hisz azt sem fizeted.
Gyakorlatilag önellátó leszel. Gratulálok.
 
 

Én pedig majd eltartom apádékat és persze téged is. Természetesen támogatom a gyerekeidet is, hisz te nem akarod. Igazad van. És hogy tudd, most így te lopsz tőlem.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr401544650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hmmm...Ez lenne a Jobbik jövője? Feketén vett alapanyagból gyártott izék, ami után nem adózunk, nem fizetünk járulékot, hanem riszteljük a bevételt? Mi lesz a következő? Hazafias gyerekmunkások a 'szőnyeggyárban', mert apró kezeikkel több csomó/m2 arányban dolgoznak, mint a turulista felnőttek?

Egyébként Kállai Ernő kisebbségi ombudsmanhoz fordulok, mert Morvai Krisztina, Vona Gábor és Kolompár Orbán nem szerepel a kínálatban, így esélyegyenlőségi jogaik súlyosan sérülnek.
hát. hallod. akkor jövő tavasszal jöttök velem ausztráliába? csinálunk egy bloggerfarmot, szántunk vetünk, kengurut eszünk, irtjuk a nyulakat. peace.
süti beállítások módosítása