Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.11.18. 08:00 Fabius

Reformot a naptárpiacra!

...de szeretnék én is sej, naptár fiú lenni,
klottgatyához pink inget, jól magamra venni,
és ha jő az AJÁNLAT, bizony elfogadnám,
örömömben meglehet, az ingem is ledobnám...

 

Bárhová nézek, pofán ver egy 2009-es naptár reklámja. Úgy látszik ma akkor lehet igazán trendi valaki, ha Kiszel Tünde szellemiségéből (muhaha) merítkezve kiad magáról valami szenzációsat.

Bódi Margó Pszilvi nem bízta a véletlenre, már szeptemberben megcsinálta a jövő évit. Mit lehet tudni, ugye? Nehogymá' valaki beelőzzön a surranópályáról...Jogos volt a félelem, kor és kartásnői egymás után rukkolnak elő a saját szüleményeikkel. Voksán Virág egyenesen 'életműve'ként aposztrofálja a falra akasztható valamijét. Csöndben mosolyogva konstatálom, ha az életem elférne 12 fényképen, az egy egészen pindurit kínos volna rám nézve. Jah, és akkor a művemről nem is beszéltünk...De ugorjunk és lessünk be  ide is. Nem, ez nem a Magyarországi Műanyagfeldolgozók Szövetségének éves szakkiállítása, hanem egy naptárbemutató a változatosság kedvéért. A három grácia nem maradhat ki a nagy, össznépi naptárhakniból....

Ezen a ponton azonban megakadt a gondolatmenet. Höhő! Mi hiányzik ebből az egyébként unalmas összeállításból? Bizony. A férfi. Talán a háziasszonyoknak nem kell kalendárium a spejz ajtó hátuljára? Dehogynem kell. Felütötte fejét a vérszem, alkossunk maradandót! Csináljuk meg a Varánusz blog 2010-es naptárját!

Míg úriparaszt megküzd a meglepetéssel, és a fellépő heveny agyi oxigénhiánnyal gyorsan felvázolom a részleteket. :-D

Ugyan az aktuális trend alapján valami minimál dizájnos, szolídan erotikusat kellene készíteni, ám azt gondolom, a 'férfi' és a 'minimális' ne szerepeljen együtt semmilyen szókapcsolatban. Mondjuk kezdésnek lehetne egy harsány zöld réten álló piros kombájn, amit zilált öltönyös úriparaszt barátunk nyújtózkodva javít éppen köldökig kigombolt ingben. Felgyűrt ingujjából kilátszik szikár, mégis izmos alkarja, markában méretes francia kulcsot szorít olyan meggyőződéssel, hogy alapos szemlélők szerint nem csak kombájnt javítani, hanem borotválkozni is képes vele. Testtartásából magabiztosság sugárzik, férfias arcéle napban, és verítékben fürdik, a kép kontrasztját mégis a cipő fölött előbukkanó Garfieldes zokni, és a gatyakorcból  kivillanó szuszpenzor pánt adja.

Következő képen én (vagyis Marcus Fabius római rétor) leszek látható Róma közepén, amint éppen a piedesztálra igyekszem fölfelé, tokától bokáig tógában. A laza anyag szabadon hagyja kidolgozott karjaimat, ám jótékonyan elfedi a torkosságom miatt kezdődő úszógumit. Tekintetem kemény de értelmet sugárzó, erős vonásaimat borosta keretezi, ám a sors furcsa fintoraként a fejem nyele vet a számra árnyékot. Egyesek szerint azért nem emelem soha az égre a tekintetemet, mert orromat fészeknek nézik a kölyök gólyák. Amint lépek föl izmos lábam kilátszik a tóga alól, csak az alapos szemlélők szúrják ki a farpofáimnál elfeslett tóga hasadékán át a heresérvkötőt.

No. A naptár szellemiségének alapköveit ezzel letettnek nyilvánítom, ám a leírások közben kíváncsi lettem: ti milyen összeállításokkal színeznétek ki a projektet? Szárnyaljon a fantázia, legyetek ízlésesen ízléstelenek, egyedül a kilátszó koronaékszerek nem játszanak.

Hajrá! ;-)

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr601533462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A következő képen minden nő álma; Poáró egy kora tavaszi mezőn áll. Sutba dobva eleganciáját, hanyagul sétabotjára támaszkodva egyik lábával spiccet hány, a másikat pedig, tőle teljesen szokatlan módon, kissé oldalt tartja, így felvillan gyönyörű bokája. Természetesen most is roppant fess szokásos öltönyében, bár mintha a bal lábán, ó igen, a bal lábán egy pillangó alakú tetoválást vélhetünk felfedezni. Sebaj sokat látott fotósunk nem rökönyödik meg, így hát elkészül a kép. Poáró sokat sejtetően mosolyog bajusza alatt és közben azt mormolja mongyő mon ami.
Április a bolondos hónap, igazán megérdemel hát egy szóviccekben bővelkedő halhatatlan bárót.
Vorg, akiről tudjuk, hogy egy isten, vérvörös alsónadrágban feszít, kidolgozott izmain megcsillan a kora tavaszi napfény. Buzogányát a magasba lendíti, erőtől duzzadó karja láttán minden hölgy elalél és csak egy dologra tud gondolni: bárcsak azok a karok engem tartanának!
Vérvörös palástja lobog a szélben, ahogy mezítláb a sziklán áll, maga a tökéletesség.
Szemöldökét felhúzva tekintélytparancsolóan áll, nagyságához egy pillanatig nem fér kétség.
Sajnálatos módon, a tenger zúgását egy vacak naptár nem képes visszaadni, pedig abban a fenséges hangban benne van maga a halhatatlanság zenéje.
Én csak a praktikusságot tudom nézni :) Ha lehet egy kívánságom, szeretnék december hónapra egy hosszú kabátjában járó, markáns férfias férfit, frissen borotválva, hisz ünneplésre készül, arcára üljön ki az őszinte mosoly, szemei csillogjanak, ő valóban örül az ünnepeknek, annak, akihez siet, a táj legyen havas, de városi utcán járjon, lehetőleg nagy pelyhekben essen a hó, az egyik kezében legyen egy üveg pezsgő, a másik kezében pedig vérvörös csomagolású nagy masnis ajándék :)
közben elgondokodtam, hogy hány férfi olvasó akad ezen a blogon? ;-))
fabius, házasember? még valaki?

hölgyeim, ide az igényeket, hátha lesz belőle valami :-D
@díva naíva: de a kabátot elől nem muszáj ám begombolni, hogy nyilvánvalóbb legyen az adkozó kedve ;-)
@vagyok, aki vagyok...: meggyőzhető vagyok a részleteket tekintve :)
Fabius: Ezt az alternatív változatot egyszer meghallgatnám Csík Jani előadásában is:)
Én a régi nagyokat (fénykorukban) látnám szívesen egy falinaptáron:))
Paul Newman, Marlon Brando, James Dean, Gerard Philipe stb. És még le se kellene vetkőzniük, elég, ha belenéznek a kamerába:)
@Dee L'hemaa: vagy egy Csík-Lovasi duettben :-))
süti beállítások módosítása