Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.11.17. 21:10 úriparaszt

Szocialista munkahely

Címkék: politika mtv mutyi pazarlás aránytalan

Ismételten és sokadszorra olvasom, a tököM Tele Vízió bajban van, büntetik a szocik. Kihúzzák Medveczky alól a szőnyeget, egyúttal bedöntik a nemzet büszkeségét, ellehetetlenítik az M1 és M2 működését. Legalábbis ez a sirám.

Nem nézek tévét. Nem is érdekel, főleg nem az amit televíziózás alatt az említett adók művelnek. Gyakorlatilag csak úgy szemlélem, mint egy dinoszauruszt, ami/aki nehézkesen mozog a mocsárban, teszetoszán kavarja ormótlan, vastag lábaival a rothadó aljnövényzetet és várja a megmentő üstököst, esetleg egy jóképű kisbolygót. Nemes halál, igazi megváltás, ráadásul minden ráfogható majd utána. Pár millió év és a kutya sem emlékszik arra, hogy a dínók úgyis az életképtelenség közelében, vastag bambuszból rittyentett csövön kapták a mesterséges táplálékot, anélkül a könyörtelen evolúció piszkafalábú, jelentéktelen de költéghatékony kis rágcsálóvá züllesztette volna őket.

Konkrétan mi bassza a csőrömet? Az, hogy az emtévé sikeresen megvalósította a sokat emlegett programot, vagyis annak gyakran emlegetett, igen populáris részét, a munkahelyteremtést. Egyszerűen nem fér a fejembe az az 1650 dolgozó, akiket közpénzből tartunk el és annyira képesek. Amennyire. Persze ez a szám semmit nem mondana így magában, viszont mellé illeszthetjük a kertévék idevágó adatait, mely szerint az RTL-nek 450-en dolgoznak (külsősökkel együtt) a TV2-t pedig 430-an csinálják, szintén külsősökkel együtt. Azaz a két kereskedelmi tévé összesen 880 dolgozóval igen vastag bevételeket produkál, ráadásul teszik ezt nyereségesen. És nem évi pár milliós nyereséggel.

Van kérdés? Azon kívül, hogy mikor hintik sóval az emtévé helyét?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr571532885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az rtl és tv2 szar. és ezt te is tudod. akkor mi a baj? hogy még vannak dilettánsok a királyi tévében? lehet. viszont sokkal jobb az ízlésük.
@aJeti: ja, de ezért ott is először ott csukják be a bótot, ahol valami ízlés van...
Ha úgysem nézed, akkor ne rágódj rajta.
Inkább lökd ide a mai feladványt :D
@Vorg a Halhatatlan Báró: nem a választék vagy a minőség a fő csapás, hanem a pazarlás. emiatt kerül górcső alá a minőség, színvonal.
volt már szó az emtévé vezetők/középvezetők fizetéséről, a gazdálkodás csapnivaló gondosságáról. ez pazarlás. az emtévé adottságai (archívum!), pozíciója révén lehetne nagyon jó, fele/harmad ennyi pénzből. vagy ugyanennyiből kiváló. ez piszkálja a csőrömet.
süti beállítások módosítása