Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: mandiner.hu/kulfold/2024/3/amerika-arra-keri-az-ukranokat-hogy-ne-bombazzak-az-orosz-olajfinomitok... (2024.04.16. 11:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.11.10. 09:00 Fabius

Macsók futószalagon

Néha már az az érzésem, nem lehet egy meg egy hím macsóképzés nélkül. Szépen lassan kialakult egy iparág, mindenki szegény szerencsétlen férfinemet igyekszik lehúzni okítani a csajozás mikéntjére.

Önkéntes filozófusok, nagy népi tanítók indítanak sorra tanfolyamot, hisz melyik férfi ne akarna borostás arcélű, bugyicsalogató dumájú vérmacsó lenni? A legtutibb tuti birtoklása nélkül olyanok vagyunk, mint kijáratot kereső nénikék a teszkóban. Elveszettek. Hiába a hím lapok instruálása, a szilikon mellek, kacsásra csinosított szájak tengerében maximum fuldoklani vagyunk képesek, úszni nem. Mit tehetünk? Első lépésben felkereshetjük a Csábításakadémiát, ahol Mr. Puha PUA és társai látnak el egy életre tanáccsal, vezetnek be a csajozás rejtelmeibe. Mi több, első estére akár barátnőt is szereznek, ez ám a valami. Ha mégsem járunk szerencsével, ne adjuk fel a reményt és ücsörögjünk a kanapén elmerülve az önsajnálatban. Mint a horizont mögül febukkanó hajnal első sugara, úgy dereng fel tévénk képernyőjén a remény, életünkbe a letargia méla szürkesége helyett beköltözik a fény, csak figyelnünk és okulnunk kell. Tuti osztás van, ráadásul ingyen. Péntekenként elég későn, de egy tanonc minimum ébren maradni legyen képes. A Macsólaborban minden összetevő megtalálható állítólag az ellenálláhatatlan férfivá válásunkhoz. Adott a két bige, akik igyekeznek plázaboyt faragni belőlünk, fodrászol nekünk trendi hárét Zsidró Tamás, és különböző helyzetgyakorlatokkal szórakoztat az univerzális ZsebGengszter meg a BoglyosTáncos. Ennyi? -szakadhat ki belőlünk a kérdés, nem is kell más a macsósodáshoz? Elég ha szürke pizsamában egy elefántbika kecsességével (és termetével) néhányszor a parkettba tiprom BoglyosTáncos lábát, ha ZsebGengszter visszapattanhat rólam  ordítozás próbálkozása közben? Nincs nők iránti tisztelet óra, se megbecsülés kurzus? Legalább egy odafigyelés korrepetálást tarthatnának, ha már...

Most sem lettem macsó. Felködlött bennem, ezek nem is tesztoszteront izzadó vezérhímet akarnak belőlünk csinálni, hanem hülyét. Nem a külsőségektől leszünk férfiak, macsók ha tetszik, hanem a nőtől, aki mellett megélhetjük ezt. Minden más csak marketing.

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr271514451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéken azért mulatságosabb vérmacsók vannak. Igazán élvezetes egy-egy péntek-szombat esti séta :-)
én nem láttam ezt a műsort, csak az indexes macsóképzőt. mondjuk, én azt nem utasítanám el kapásból, kicsit másként, de látok benne fantáziát.
Azért bukta sztem az egész macsóképzés, mert ahogy minden férfinek más nő jön be (testileg-lelkileg), minden nő is mást keres az adott férfiban. ha ez nem passzol össze, lehet vki akármilyen macsó, max 1-2 éjszaka, oszt jónapot. persze, van, aki erre hajt, annak talán megéri.
én megfordítanám, sokszor a nőknek sem ártana egy olyan képzés, mi az, amit elvárhatnak egy férfitól... na, de ez is meddő lenne, mert ahány férfi, annyi személyiség. Persze van egy sablon, amit bárkire rá lehet húzni, de hamar kiderülnek a dolgok, és utána kommunikáció, kompromisszumok stb. valahol ezt kéne sztem mindkét fél fejébe beültetni:)
ja, és üdv a szerzői gárdában!!:)
Szerencsétlen csávó "elvégez" egy ilyen tanfolyamot, felvesz bizonyos szokásokat, mert azok macsósak, igaz,tőle távol állnak, de mindegy, és elmondhatjuk, hogy elindul egy őszinte, szép párkapcsolat.
"Nem a külsőségektől leszünk férfiak, macsók ha tetszik, hanem a nőtől, aki mellett megélhetjük ezt."

jajj:)))
@Gladia Delmarre: Köszi! :-)
Nekem mindkét formátummal bajom van. Mindkettő az 'egy se hülye, mind királyfi' elv felől közelít. Mintha csak az elszabott palást és a rossz beszédtechnika volna hiányosság.
@azallamenvagyok: én egyetértek ezzel a mondattal, bármilyen klisének hangzik:) amellett, h a férfiak is kakaskodnak egymással, ki a macsóbb (ú, de nem szeretem ezt a szót), alapvetően mégiscsak az bizonyítja be, h tényleg azok, ha megjelenik mellettük a nő, és a férfi érezheti mellette, h hódított, h sikere volt stb. De ez fordítva is igaz sztem:) Mndjuk, abszolút hiányzik belőlem a férfi gondolkodás mikéntje, de így képzelem:)
@Fabius: jaja, ezért is mondom, h alapvetőenn jónak tartom az ötletet, csak nem ilyen formában. Én aapvetően az önbizalom-építést tartanám jónak, mind a nőknél, mind a férfiaknál. Ennek kéne lennie az alapnak, de ehhez sokszor az is hozzátartozik, h a külsőnkön változtassunk némiképp. Mint a reklámokban, vonzóvá is kell tenni az árut:)
@Fabius: De ha itt írsz és ezért a blogodon nem, kikészítelek!!! :-)))))
annyira jó hogy vagy 10 éve nincs tv-m! minek azt nézni???
@Záporka: nem félek én attól :) cserébe továbbra is várom a 18+-os történeteket :)
természetesen kizárólag reggel 8-kor jelentetem meg és az összes olyan tag-et megkapja (18+, porno, sex, erotika) melyeknek köszönhetően házasember(azallamenvagyok) nem tudja megnézni a munkahelyén, tehát estig piszkálhatja a csőrét miről is van szó! :-DDD
@Gladia Delmarre: nekem is ez a mondat tetszett a legjobban, mert való igaz :)
szóval mégis helyes a macsósítás? mert nőt úgy szerezhetsz, ha praktikázol, ha van nő, férfi lehetsz? :)

vicces, mert a lúzereket viszont a nagytöbbség elutasítja, de ha senki nincs velük, akkor ki nevel belőlük férfit?:)

az elhangzott mondat reális: mert tényleg egy odafigyelő nő lehet a legjobb útmutató egy férfi számára, az emberek viszont ezt az odafigyelést egyre kevésbé adják meg egymásnak, készre várnak, nem foglalkoznak azzal, hogy mi lehet a másikból. "nekem férfi kell, nem egy gyerek, akit nevelnem kell"

logikus az említett kijelentés, de kis százalékban tükrözi a világ valós működését
@azallamenvagyok: 'férfit' a szülők nevelnek, karöltve az élettel. ami ösztönösen nem megy az csak felvett, betanult lehet. kismajom is 'nőzhet' ennyivel, mint ahogy meg is teszi.
az evolúció azért résen van, hiába a tudomány/technika...

a lúzer pedig lúzer, ezen mit akarsz szépíteni? :-) a homokvár homokvár, a piramis pedig piramis. nem véletlen a különbség...
@azallamenvagyok: praktikázni kell mindkét félről sztem. de nem mindegy ennek a mértéke:)) magyarul, az első fellépés sokat számít, de nem minden. első találkozáskor mindenki igyekszik kicsit jobbnak mutatni magát (talán öntudatlanul) igyekszik jó benyomást kelteni. egy másolt magatartás roszul sülhet el, de ha valaki áldoz rá egy kis időt, tanulhat, önbizalmat szerezhet stb.
van abban valami szép, amikor fiatalon találkozik 2 ember, és egymást "nevelgeti", és igen, 30-on túl ez már kicsit teher lehet, és baromi nagy munka. Ha most egyedül lennék, nem akarnám az egészet újra kezdeni, nevelgetni valakit magamnak. ez talán önzőség, és igen, ha valaki odajönne, akkor elvárnám, h férfi legyen:))) el tudom képzelni, h sok nő (gyerektelen) is így van vele, már átestek pár kapcsolaton, egyszerűen nincs több energia arra, h felkaroljanak egy újabb nevelgetésre szoruló egyedet... mert a biológiai óra meg ketyeg.

Lúzerek: nem tudom, mit értetek ez alatt? az sztk keretes, pattanásos doom-rajongót? vagy a gyenge külsővel megáldott műmájert? vagy a tapasztalatlan önbizalomhiányosokat? sztem mindenki fejleszthető, ha akarja. Persze, az alaptulajdonságok megaradnak, de egy előnyösebb külsővel, több önbizalommal könnyebben találhat rá a párjára... vagy csak 1-1 éjszakára.

@úriparaszt: fiúk nevelése... huh, én igyekszem, de baromi nehéz:) óvnám őket mindentől, nem akarom, h csalódások, fájdalmak érjék őket, és borzasztó nehéz engedni őket, h fiúként viselkedjenek. most nem a fára mászásról, sárban tocsogásról, verekedésről beszélek, hanem általában, h bizonyos helyzetekben kis férfiként viselkedjenek. nagyon vissza kell fognom magam, amikor látom, h igazságtalanság éri őket, mert tudom, h meg kell állniuk a helyüket, meg kell tanulniuk kezelni a helyzeteket úgy is, h én nem állok mögöttük (pedig azt szeretném). és ilyen konfrontáció egyre több lesz, és én nem tehetek mást, mint beszélgetek velük erről, de kérdés, h az én női véleményem (amiből nem tudok kibújni), hogyan hat rájuk. szóval attól tartok néha, h belőlük anyámasszonykatonája lesz, ha úgy tetszik, lúzerek, amiért nem tudom őket férfiként irnyítani. na, ez most jó off lett, sorry!
@úriparaszt: "a lúzer pedig lúzer, ezen mit akarsz szépíteni?" hát, ne haragudj, jó hogy azt nem mondod, nyírjuk ki őket... semmi elfogadás, megértés, csökevények ne ugráljanak, mi?
@azallamenvagyok:
...reggelire mindenkinek absolut vodka, munkába menet M-es merdzsó, vacsi mellé bock rozé, az ágyba pedig melegített punci...

kommunizmus rulez? ;-O
evolúció a sarokba, küzdeni meg majd a szomszéd macskája???
süti beállítások módosítása