Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.11.01. 18:00 úriparaszt

A sötét oldal ereje

Címkék: játék rejtvény betűk személynevek

Ahogy öregszik az ember úgy szelektálja agya az információkat, kirostálva a kevésbé fontos, alig használt ismereteket. Az még csak hagyján, hogy elfelejti az ember felhúzni a sliccét a....izé..miután is?

No mindegy, a sötét oldal erői lankadatlan támadnak, igaz néha bajba vagyok a neveikkel, van hogy beugranak a betűk csak nem akarnak névvé összeállni.
Itt ez a figura is, tudom, hogy nem oly ismert, de neve fellelhető pár helyen. Ki a fene lehet?

a,a,a,g,i,j,m,n,n,r,u

.

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1001488804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esetleg egy kis segítséget lehet kérni? ha tippelnem kéne a betűkből, valamilyen japán hangzású név ugrik be, de lehet, h távol vagyok tőle:)
..ki hitben él annak nincs rosszabb, mint a hely ahol lakik..
@úriparaszt: a mennyben kéne laknia vagy mi? Nem értem, bocs...
...szülőjét az iszlám öregíti...
@úriparaszt: óriási :D
Nekem lövésem sincs, szóval marad a többiekre...
Na lássuk csak... A pokolban lakik (mert ugye, aki hitben él, az ott nagyon nem szeretne időt tölteni :-). A tudomány itt el is akadt. Mi van az iszlám öreganyjával?? :-)
..a médek egyesítette helyen 12000 éven osztozik..
A médek egyesítette hely Ekbatana, királyuk Deiokész. Szerintem erre keresgéljetek :-)
Egyszer hazaérek én is...:-))
hát én töriből felmentést kértem annó, szóval...:)) nekem az sem tiszta igazán, h valami regény szereplőjét keressük? vagy íróját? :o
@Gladia Delmarre: ez most igazából internetes feladvány :) úgy értem igyekeztem olyan nevet keresni amit kevesen ismernek és keresgélni kell valamerre. szerencsére a net végtelen ;-D
..a szent japán autógyár és teremtményei közti tolmács ősi ellensége..
Hmmm....megfogtál.
Azt viszonylag biztos, méd(perzsa) kötődésű, vallással kapcsolatos személyt keresünk. Átnéztem a méd birodalom főbb alakjait, az iszlámot, a 25 prófétát, de semmi.
Még azt is tudom, melyik a szent japán autógyár, viszont az utalás többi része teljes homály.
..kiköpött mása a judaizmus sátánja..
@Fabius: Gratulálok, ez tényleg nehéz volt :-) igyekeztem minden segítséget úgy megadni, hogy közben ne mondjak olyat, ami túl egyértelművé teszi :)

Én véletlenül futottam bele a zoroasztrizmus oldalba wikin (hu.wikipedia.org/wiki/Zoroasztrizmus) és ugye amolyan betűfalóként végigolvastam, hülye szokás :-D onnan jött az ötlet, mi lenne ha ezt kellene megkeresni. aztán persze sosem tudni, hátha valaki hobbiból vallásszakértő :-D
@úriparaszt: Jó volt ez. :-) Tegnap azt hittem a médeknél megtalálom, aztán a szent japán autógyár elvitt az erdőbe. Ugyanis kettő is van nekik. Subaru a Fuji Indrustries révén, és a Mazda. Szépen körbe jártam a Fujijama mitológiát, teljesen feleslegesen :-D
Gratula, Fabius!!:)
Atyagatya, nekem semmit nem mond ez a név, még csak nem is hallottam soha, de ezekből az infókból sem találtam volna meg:o De érdekes a belinkelt cikk, a mazdaizmusról sem hallottam még, és azt sem tudtam, h a Mazda, mint márkanév kötődik valamihez, vagy valakihez. No, de mindig tanulok valamit:)
@Gladia Delmarre: köszi :-) Nekem matekból volt felmentésem, történelemből és mitológiából jó vagyok. Viszont ez új volt, még nem hallottam róla.
süti beállítások módosítása