Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.10.05. 16:58 úriparaszt

Lábtörlőt mindenkinek

Kedves Hasznos dolog ha a lakásunk/házunk ajtajához érve egy jóleső lábtörléssel azonnal megtorolhatjuk a rosszul sikerült napot .

A kuruc.info portál szolgáltatása hatalmas siker, bizonyára mindenki talál magának megfelelő lábtörlőmintát a felesleges agresszió cipőtalpas levezetésére. Gondolom ha mégsem találunk kedvünkre való személyt, akkor hozott anyagból is kreálnak egy-egy terápiás jellegű cipőpucolót. 

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr661429447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát tudnék kit lábtörlőre tenni :)
mindenkinek a saját képmásával kellene kezdeni, aztán a level2-t újragondolni:)
én a falvédők gyártásában látok üzletet.
@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan: a pelenka sem lenne rossz megoldás:D vagy a wc papír...
@azallamenvagyok: vagy egész alakos wécécsésze, az öblítendő rész tátott szájjal.
... a csatolt képen látható lábtörlő megrendelést úgy vélem nem teljesítenék, csak a kiegyensúlyozottságra törekvés miatt került ide ;-)

amikor először futottam bele a szolgáltatásba, igen elcsodálkoztam, nekem nem hiányzik akit nem szeretek, ergo nem akarom látni a házam/ajtóm előtt sem, de ízlések és pofonok :-D
Őszintén mondom, a kuruc infónak ez volt a legjobb kezdeményezése. Humoros, és hasznos is. Ha minden ötletük ilyen jó lenne, talán a Jobbik egy jó párt is lehetne.
A Terry Black most miért? Ma láttam épp a teszkóban, tök kedves pasi:)

Egyébként annyira gáz ez a névadogatás... Mondjuk a Lendvai Sipánka jóóóó:DDDD, de a többi szörnyen erőltetett, pff.
@Gladia Delmarre: a gúnynevek kreálása önmagában szórakoztató szellemi játék, fanzátzia és kreativitás kell hozzá. a mértéke és alkalmazása azonban adott, nem lehet minden cikkben, anyagban használni mert az már visszatetsző, ráadásul csökkenti a befogadás bizalmát, az anyag tárgyszerűségét.
mondjuk a kuckuc.info tárgyszerűság dolgában kicsit rosszul áll, de ez legyen az ő bajuk. így nem vezető jobboldali portál, hanem vezető gyűlölet és móricka portál lesznek (lettek)
mértékletes utálattal, szorgos tényfeltárással sokkal többet és tartósat lehet elérni, mint habzó szájjal, főleg ha ezt egy 'politikai' portál teszi.

Elfelejtettem megkérdezni ki ismeri fel először a fiktív lábtörlő főszereplőjét, hirdethettem volna nyereményjátékot :-))
@úriparaszt: már épp kérdezni akartam, ki ő?:))
@Gladia Delmarre: várjunk kicsit, hátha érkezik helyes megfejtés ,-)
@Gladia Delmarre: Novák Elődke, ha jól tévedek:P
@azallamenvagyok: Bizony, bizony, személyesen a véresszájú cigányketrecharcos ;-D
@azallamenvagyok: jaja, de ez legalább humorosan van tálalva :-)
süti beállítások módosítása