Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.09.08. 12:16 úriparaszt

Fartúró vakteszt 18+

Címkék: hetero keresztény gusztustalan mocskos

Szinte hihetetlen milyen mértékű indulatokat képes kiváltani - az emberek egy részében - maroknyi meleg békés vonulgatása. Úgy vélem nyugodtan nevezhetjük békés vonulgatásnak, hisz idén nyoma sem volt az eddig megszokott - állítólag máshol teljesen elfogadott - figyelemfelkeltő/provokatív kellékeknek. Nem volt rózsaszín tangás biblia, szivárványóvszerbe burkolt feszület, senki seggéből nem lógott pávatoll és nem szökdécseltek felajzott buzivibrátorok a járdaszegélyre -sőt idén már kordonok mögé- szorult normális emberek között. A normális emberek pedig nem szeretik a buzikat és ennek hangot is adnak, sőt egész őszintén és konkrétan nevesítik, a 'Mocskos buzik' és a 'Fartúrók' egyértelműsítik a felháborodás magvát. Ezen kicsit eltanakodtam, majd végiggondolva mosolyogtam. Nem kicsit, nagyon (© Gyurcsány).

Így postinor módra végignéztem pár videót is, melyek a hazafiak, mélymagyar, igazkeresztény szemszögből rözítették az eseményeket, egyúttal dokumentálták, mitől is buzi a buzi és melyek azok a tevékenységek, amiket normális ember sosem csinálna. Gyorsan kiderült, hogy bizony kőhetero férfi nem dugja farkát a hüvelytől eltérő testüregbe de más seggébe tuti nem.  (Igaz keresztény pedig óvakodik mindenféle paráznaságtól, így az ő dolguk picit nehezebb, hisz töksötétben, szemérmesen kell eltalálniuk feleségük hüvelyét, s bizony azt is csak határozott céllal, nevezetesen gyereknemzés címén.)

Esetleg feltételezhetjük az orális szex az mégiscsak valami más, hisz kedvelt engedmény még a 'leszophatsz' illetve felszólítás a  'kapd be a faszom'.  Hogyisvanez? Az ember szájának jól meghatározott funkciói vannak,  úgy vélem evolúciós oldalról (a kezdeti táplálékszerzéstől eltekintve) elég haszontalannak látszik a szopásra optimalizálás. Ha feltételezzük mégis van benne valami, akkor is felmerül a kérdés, miben különbözik a nők és férfiak szája anatómiai szempontból? Az emberfia farka ráadásul multifunkciós, egyrészt a szaporodási oldalról sokat könnyít, másrészt a kiválasztott vizelet eltávolítását tekintve (sok nő által irigyelt módon) igazi főnyeremény. Elég gusztustalan egy ilyen szervet kedvesünk szájába tuszkolni, aztán pedig gyengéden megcsókolni, nyelvünket puhán becsúszatni, brrrr...A férfiszáj erre természetesen alkalmatlan és ráadásul gusztustalan.

No és a nők hüvelye, gombástól, váladékostól, ha valami, akkor az igazán borzasztó. Belegondolni is rossz, mit élnek át szegények, amikor a férfinyelv felfedező útra indul, puhán ismerkedve, incselkedve, majd fokozatosan belefeledkezve netán agresszívan behatolva... A női nyelv erre természetesen alkalmatlan és ráadásul gusztustalan.

Ehhez képest pedig már igazi fertő egy nő fenekére (igazhitűen a farára), mint a vágy (egyik) tárgyára tekinteni. Funkciója egyértelmű, a feldolgozott táplálék maradékának, mondhatni a semmire sem jó, haszontalan, tisztátlan legaljának eltávolítására szolgál. Így már teljesen egyértelmű, hogy kőhetero férfiak is riadtan kapnak a távirányító FF gombjához ha véletlen az általuk gyakran sosem nézett filmben egy nőt seggbekúrnak.

Normális ember nem fantáziálgat ilyeneken, tenni pedig aztán tényleg sosem. Normális ember csak szaporodik. Állítólag.

A varánusz pedig sosem gondolkodik.

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr691368352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a maszturbáció kimaradt, pedig az ám at önmeghasonulás:))) bár gyanítom, hogy a homofóbia a maszturbációval kapcsolatos feldolgozatlan lekiismereti kérdésekre vezethető vissza .
No, hát szép kezdés!:DD
Én csak az indexen láttam a videót (buzi lennél vagy néger?), az is elég volt, h idiótákat lássak/halljak, nem kínzom magam további hülyékkel. Elképesztő a sötétség ezen a fronton is, és persze a magyarkodók képmutatása is. és ez még csak az egyik fele a dolognak, a másik, h pl. a megszólított gyerek még azt sem igazán tudja, mit jelent melegnek lenni, de már utálja őket, mert a hülye anyja azt mondta. Eh, fel tudom magam húzni az ilyesmin:( A svéd futballszurkolók meg értetlenkedtek, h mi van?? Mi svédek vagyunk, nálunk ez elfogadott...nekik nincs ezzel problémájuk. És miért? Mert nem turkálnak egymás hálószobájában, és alapvető jognak tartják, h az ember azzal feküdjön össze, akihez gusztusa van.

Természetesen a "normális" ember sem csak szaporodik, de az már nem fér bele az imidzsébe, hogy ezt beismerje (erről eszembe jut, h nemrég volt az a gárdatag, aki lefejezte a barátnőjét, mert csalta szerinte, és kiderült, h a nő nem, de ő annál inkább), és az a baj, h ezt át is adja a gyerekének. Arra tanítja, h ne azután ítéljen, h ki milyen ember, hanem az alapján, kivel kefél.

Talán már 1000x leírtam, de ide is elfér: ha az iskolákban hangsúlyt fektetnének az ilyen dolgok, egyáltalán a szex (mint fontos tényező) megtárgyalására, meghívott vendégekkel, akik a ygerekek nyelvét is értik/beszélik, már előrébb járnánk, és nem hinnének el minden szart, amit a szülőtől hallanak/látnak. vagy legalábbis elgondolkodnának. Na, kicsit off voltam, sorry!
gratula a bloghoz, várom a továbbiakat!:)

(ja, bocs a szex szinonímáiért, most nem javítom ki, indulatos vagyok:))
>> (Igaz keresztény pedig óvakodik mindenféle paráznaságtól, így az ő dolguk picit nehezebb, hisz töksötétben, szemérmesen kell eltalálniuk feleségük hüvelyét, s bizony azt is csak határozott céllal, nevezetesen gyereknemzés címén.) <<

Tévedés. ("Nettó ökörség" copyright Haraszti Miklós.) Örömét lelheti a jó keresztény a szexben, sőt. De a gyermekáldást elfogadja, nem elhajtja. Ennyi. Ha nem annyira konveniál, nézi naptárat stb.

Egyszer magának el kellene beszélgetni egy értelmes fiatal pappal, nem csak visszarecsegni a sztereotípiákat. TWÁ szokott ennyire (nem)finoman (nem)árnyalni, amikor keresztényekről ír. Lépjünk talán túl ezeken.

Node, a fő probléma a poszttal a mélymagyarság és igazkereszténység közti egyenlőségjel. A kereszténység globalista, a nemzeti hitvallásokat letaroló intézmény (Vajon hány görög hisz ma is Zeuszban?), ami ehelyett globális értékeket (már akinek, de nekem pl. igen) hordoz és terjeszt. Mellesleg reflektál a saját hibáira, fejlődik, bár egyesek szerint nem elég gyorsan. A felebarátaink iránt érzett elfogadó szeretet és megbocsátás áll a hitvallás középpontjában, melynek segítségével juthatunk el az Isten országába, amiről most ne értekezzünk, de fogadjuk el, hogy a keresztények szerint jó dolog oda eljutni.

Vannak persze olyan papok és hívek, akik ezt össze tudják egyeztetni ősmagyar pogány kultuszokkal, nemzeti alapú kiválasztottság-tudattal, homofóbiával, stb. stb. Ezek az emberek nagy hibába vannak esve. Keresztényietlen módon gondolkoznak és cselekednek. Ha katolikusokról beszélünk, akkor a saját főpásztoruk igéit hagyják figyelmen kívül. És ami a legfontosabb: nem képviselik az egyházat, mégha ezt is mondják esetleg magukról. Élnek a szabad akarattal, amivel az Isten - a legnagyobb liberális - megajándékozta az embereket, és önszántukból bűnössé válnak. Isten előtt addig, amíg csak gyűlölnek, a világi törvények előtt, amikor követ hajigálnak és félelmet keltenek.

Persze ezeket egy posz megalkotása előtt is át lehet(ne) gondolni. Máskor javasolnám.

Amúgy, hogy a mélyheteró mélymagyarok is kúrnak seggbe, akár házasságtörés közben, afelől kétségem sincs, aminthogy afelől sem, hogy számos meleg pár nem él az örömszerzésnek ezzel a módjával. De a posztíróval egyetértve, nem ez alapján kell megítélni bárkit is.
@pastor: no, egy kedvemre való keresztény komment :-)
nem eszik olyan forrón a kását, készülök egy komolyabb, a vallással, azon belül főleg a kereszténységgel foglalkozó bejegyzéssel, ami sajnos olyan hosszú lesz, hogy az eddigieknél is kevesebben fogják végigolvasni :-D
de legalább összefoglalom, rendszerezem benne a gondolataimat azt hiszem a célja is csak annyi lesz.

a mélymagyar = keresztény nem véletlen csúsztatás, elég körülnézni, meghallgatni pár ilyen előadót, jellemzően politikust. egy való problémára hívja fel a figyelmet, ahol a vallás mögé (is) bújva próbálnak a vallástól független tevékenységben híveket szerezni, megtartani, de legfőképp önigazolni.

tótát szeretem, engem szórakoztat, mivel nem vakulok rá a véleményére, hanem értelmezem is amit olvasok. lehet ennek köszönhető a sarkos fogalmazás :-)

igaz keresztényekkel amúgy semmi bajom, ők nem bújnak álarc mögé. cserébe kevesen vannak. sokkal kevesebben, mint bármely kimutatás szerint.
kirakati műanyagkereszténnyel pedig dunát lehet rekeszteni.
@úriparaszt:

- Ha véletlen, ha nem: csúsztatás. Bár én erősebb kifejezést használnék. Ilyen alapon a mélymagyar = magyar is igaz lenne, hiszen ezen fogalom mögé is szeretettel bújnak a posztíró által hallgatott előadók, jellemzően politikusok.

- Nem feltétlenül katolikus/keresztény/hivő, aki lát az egyházban/krisztusi tanításban/spiritualitásban értéket.

- "rendes xxx-ekkel amúgy semmi bajom": ismerős szöveg, az antiszemiták/homofóbok stb. kedvenc érve az őket érő vádak ellen. Persze hazugság, az illetők a "rendes xxx"-et úgy képzelik, hogy az xxx-ségét csak a magánszférában, rejtve, a társadalom számára érzékelhetetlen módon éli meg.

- A blogíró úgy tűnik, nem rendelkezik elég ismerettel ahhoz, hogy különbséget tehessen igazi és nem igazi keresztények között. Dehát mindenki szeret néha megmondóember lenni, erre is jó a blogszcéna. Ne ítélj, hogy ne ítéltess, mellesleg.

- Adios. Itt nincs több dolgom. További sok sikert a bloghoz.
"Persze hazugság, az illetők a "rendes xxx"-et úgy képzelik, hogy az xxx-ségét csak a magánszférában, rejtve, a társadalom számára érzékelhetetlen módon éli meg."
Súlyos tévedés, úgy vélem ezen a téren kicsit kevés a tapasztalatod.

A katolikusok kitüntetett szerepet élveznek, a legtöbb kárt ők okozták a vallásnak, így nem véletlen. Másrészt pedig ők vannak (országunkban, a vallások közt) többségben.

Igaz keresztény definíciója, alapesetben, durván dobozolva egyszerű, lásd tíz kicsi néger írásom.

Úgy vélem kedves kommentelő (és ne haragudj rám ezért) nem láttál eleget a világból, kívülről bizony sokkal színesebb.
süti beállítások módosítása